ARABISK ELLER SCHWEIZISK VÅR ELLER FINSK VÅRDen arabiska våren har visat sitt rätta ansikte ännu en gång i Egypten. Det kommer bara den ena signalen efter den andra från Egypten. Att det muslimska brödraskapet kommer ta makten vid ett kommande val är nog ingen högoddsare. Rättsväsendet håller uppenbarligen redan på att ställa in sig i ledet. Iran lär bli en nära bundsförvant i framtiden. I Sverige applåderar fortfarande det politiskt korrekta etablissemanget fortfarande den arabiska våren även om det finns en del politiker som börjat vakna upp och inser att det hela håller på att barka åt Allah. Läs artikel.

Hur naiva är svenska journalister? Har den politiska korrektheten gjort att de förlorat förståndet och ett eget tänkande?

I Europa verkar det dock finns ett par länder som insett vad som håller på att hända! Ett av dessa är Schweiz men så har de också det mest demokratiska styret i hela Europa och de är givetvis inte medlemmar i EU. För något år sedan röstade 57 procent för ett minaretförbud. Något som alla andra länder förfasade sig över. Undrar varför Ingvar Kamprad valt Schweiz som sitt andra hemland?Nu är det dags för ett nytt val i Europas mest demokratiska och folkstyrda land, Schweiz. Det kan väl närmast liknas vid direktdemokrati genom folkomröstningar i väldigt många frågor.
Den politiskt korrekta median i Sverige förfasar sig över SVP:s valaffischer men jag anser bara att det är ett uttryck för yttrandefrihet och åsiktsfrihet. Sedan kan var och en göra sin bedömning och tolkning av budskapet då väljarna alla är vuxna människor.


Det är dags att svenska folket inser att en spade är en spade och inget annat!

Sannfinländarnas riksdagsledamöt Hakkarainen vill placera homosexuella och somalier på Åland så att vi får se vilket modellsamhälle det blir.

"Vi kan ju placera bögar, lesbiska och somalier där för att bo tillsammans och så får vi se vilket slags modellsamhälle det blir av det. SFP anklagar alltid oss sannfinländare för att vi inte uppmärksammar minoriteter. Med den här lösningen skulle vi få reda på hur modellsamhället föds och utformas, ska Hakkarainen ha sagt enligt Ilta-Sanomat."
 

"Där kan sedan somalierna skräna vad de vill från sina minareter, tillade Hakkarainen."


DN, SvD, Huvudstadsbladet


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Mer konkret än såhär kan de väl inte bli?

Då har inte ens muslimska brödrarskapet kommit till makten än!! Islamofober Daniel Poohl?Att blunda och hålla för öronen är precis det vanliga tyskar gjorde men när man sen tvingade dom besöka och se de elände man förnekat så fick man se vilket djävulskt satyg man låtit ta över...Hade gärna sett att SD frågat politiker, media och varför inte muslimer själva är i Sverige om vad dom tycker om domen?2011-10-23 @ 06:25:48
Postat av: Karlskronabloggen

Du har helt rätt om valet i Schweiz Thoralf och jag skrev också ett liknande inlägg!Jag tycker affischerna "sticker ut" rätt ordentligt, men Schweiz är ju en demokrati och inte en demokratur som Sverige, där sådana affischer skulle orsaka ramaskri från det politiskt korrekta etablissemanget!Fast nu är ju SVP största partiet i Schweiz och de kommer nog att cementera denna ställning idag, men annars tycker jag det blir mer spännande att följa den kommande folkomröstningen som SVP nu tvingat fram genom att få ihop mer än tillräckligt med namnunderskrifter!

2011-10-23 @ 06:32:17
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Robin Shadowes

Schweizarna kan alltid trösta sig med att dom inte behöver oroa sig längre för att Khaddaffi ska starta krig med dom.

2011-10-23 @ 07:30:17
Postat av: Stefan K

Det kan inte ha undgått svenska journalister och 7-klöverns politiker, att svensk TV visat dokumentärerna "Slaget om muslimerna", "Det muslimska brödraskapet" och "Undercover Mosque". De kan heller inte missat alla de videosnuttar på Youtube där högt uppsatta muslimer öppet talar om deras och Islams agenda.Vi talar inte om galna diktatorer, talibaner, al-Qaida terrorister eller islamister. Vi talar om imamer, mullor, muftin och politiker.Tror svenska journalister och 7-klöverns politiker att det som öppet sägs bara är lögner eller ord från galningar? Ska vi inte ta orden på allvar och göra det innan allt är för sent?Visst kan vi leva i ett mångkulturellt samhälle, så länge de olika kulturerna åtminstone har något som förenar, men gruppen radikala muslimer ligger så långt ifrån hela det västerländska samhället i sitt tänkandet och sin syn på hur ett samhälle ska byggas upp, att det är omöjligt att leva sida vid sida utan att konflikter och problem uppstår.

Vi kan inte leva tillsammans utan att de västerländska länderna tvingas införa någon form av parallellsamhälle. Vi har redan infört segregerade badtider, är på gång med särskilda regler i skolorna och snart lär vi får se att lån utan ränta införs.Det går inte politiker. Ta varningen på fullaste allvar.

2011-10-23 @ 07:46:09
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Skånepåg

Sifo väljarbarometer för oktober.Sverigedemokraterna andra största parti inom LO.

Postat av: Kermit

Something completely differentJag kan inte förstå vad som händer med EU, greklandskrisen osv ur ekonomisk synvnkel. Det enda jag hör är någonting i stil med oro, problem, banker kan gå omkull, länder kan tvingas göra si eller så.Jag vill höra vår finansminister säga att om vi gör så då får vi den och den och skatten, om vi gör si då får vi den och den räntan. Men ingenting konkret om vad den ena eller andra åtgärden innebär för svenskar sägs. Jag är trött på snömoset och struntar i vad åtgärderna innebär för greker eller svensk exportindustri (som alldeles säkert klarar sig i alla fall). Jag vill höra konkret vad Borg/Reinfeldts åtgärder innebär för Sverige och Svenskarna.Vet dom inte vad deras åtgärder resulterar i, eller vågar dom inte tala om det? Om dom i framtiden förvägras komma in i EU:s sammanträdesrum men handlar så att det gagnar Sverige gör dom rätt.

2011-10-23 @ 08:42:19
Postat av: Calle

336 miljoner har vår militära insats i Libyen kostat oss skattebetalare.(hittills)Men sen skall ju VI bygga upp Libyen igen som Reinfeldt sa när han kommenterade Khadaffis hädanfärd. Vi bekostar och bygger islamska samhällen både i och utanför Sverige. Sverige ÄR fantastiskt!

2011-10-23 @ 09:32:17
Postat av: Eric

Men vad i h-e har nu ålänningarna gjort för ont för att förtjäna detta???

Sist var var på Åland berättade cykeluthyraren att han hade summa nio (9) jobb, och räknade sedan upp dem. Hans fru bara 7, inkl att dagligen tillhandahålla färska bullar till inomlandsfärjorna..

Vard är arbetslösheten på Åland? 1%. Ska kolla.

2011-10-23 @ 09:44:42
Postat av: S.E.K.

Jo,jo sen ska väl Sverige ta emot alla Kaddafis anhängare dom är väl samtliga på rymmen och då rubriceras dom väl som flyktingar och såna tar ju Sverige emot hur många som helst !

2011-10-23 @ 10:31:43
Postat av: rksmrgs

Nja. Du behöver nog inte oroa dig för Åland.Hakkarainen är mycket populär bland homosexuella i Finland. Hans förslag ska nog mer ses som en skämtsam idé om att gå dem till mötes i att skapa ett eget idealsamhälle där de varken stör eller störs av "majoritetssamhället". Och ungefär samma resonemang applicerar han sen på somalierna. Men, som sagt, man ska nog se det mest som ett skämt. Det verkar hela det finska HBTQ-samhället förstått. Men inte svenska journalister.

2011-10-23 @ 10:35:56
Postat av: Lotta

OT/Såg på sporten igår kväll när de tog upp den finske tennisspelaren, vars namn jag inte kommer ihåg. Man talade i alla fall om finsk Sisu som alltid när det gäller finnar med kämparanda och vinnarinstinkt. I självhatarlandet Sverige kallas vinnarinstinkt, härligt osvensk inställning. Svensk inställning ses då som något mycket negativt. Kan det bli mycket sjukare?

2011-10-23 @ 11:05:26
Postat av: S.E.K.

Vad har hänt med Fria Tider ? För mej är det iallafall omöjligt att komma in .

2011-10-23 @ 11:43:33
Postat av: Tjadden

Mona Sahlin är en av de politiker som är den största svenskfientliga individen som går i ett par skor!http://snaphanen.dk/2011/04/03/s%C3%B8ndagskronik-ett-politiskt-mord/

2011-10-23 @ 11:52:25
Postat av: Tjadden

S.E.K.Det här inträffar med jämna mellanrum att man inte kommer in på deras site, som är lite irriterande om man har en pangnyhet på lager att förmedla.

2011-10-23 @ 11:55:01
Postat av: S.E.K.

Tjadden , OK tack !

2011-10-23 @ 11:57:15
Postat av: A.R.

"en spade är en spade och inget annat!"och rasist är en rasist och inget annat, en fascist är en fascist och inget annat.

2011-10-23 @ 12:00:08
Postat av: Lars-Inge

@ A.R.Och en idiot är en idiot och inget annat.

2011-10-23 @ 12:13:27
Postat av: Tjadden

A.R.En kommunist är en kommunist och mycket annat, främst samhällsfrånvänd och till det ruskiga mottot att vara svenskfientlig.

2011-10-23 @ 12:45:13
Postat av: Kalle

SVP med de provocerande valaffiserna och politiken vågar provocera och får 30 procent av rösterna. Det går bra för de politiska partierna som vågar sticka ut och opponera ordentligt.Schweiz har färre invandrare än Sverige.SVP har gett sig sjutton på att göra något för Schweiz som inte faller alla på läppen. Nästan trettio procent av rösterna. Jämnför med hur det går i lilla Sverige för SD!!!I Schweiziska partiet SVP har de jäklaranamma och talar i klartext om vad de tycker ungefär som finsk Sisu och inte som i SD, tyvärr.Kanske dags för oss i SD att ändra framtoning!!??

2011-10-23 @ 13:54:31
Postat av: surkart

I hela Europa ser vi en omsvängning mot en mer nykter politik visavi invandringen. Här i Sverige har de gett sig sjutton på att traska på i samma spår och hellre köra landet mot avgrunden! Inte minst Sossarnas kollaps borde väl innebära möjligheter till en mer realistisk politik tycker man? Men Reinfelt inbillar sig väl att han tillsammans med mupparna ska köra över Sd!? Många sossar flyr som det verkar enligt senaste Sifo till M och Sd. Snart nog borde väl moderatväljarna inse att den förda politiken inte håller!?

2011-10-23 @ 14:02:31
Postat av: Sandra

antar att Schweizarna är stolta över sitt land och vill bevara det så. Inget konstigt även jag gillar Schweiz. :) Kanske dags för SD att börja tala om det som är bra med äkta Sverige också! För de som verkar glömt det menar jag...

2011-10-23 @ 14:09:17
Postat av: carl

man hör många prata om det senaste makabra rånmord på folk som bor i glesbygden, men varför är tidningar och tv så förtegna? kanske för det var en multikultihändelse.http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1669nationell idag är den enda fria tidning som går att prenumerera på. man får veta allt man inte trodde var sant, för allt de skriver är granskat och 100 sant.hoppas SD kuriren blir en lika stor tidning.

2011-10-23 @ 14:40:40
Postat av: Gubben o Gumman

OT: Riksegoisten Håkan Ljuholt har på egen hand placerat sossarna ner mot 25% siffrorna som Gubben o Gumman spådde till 2014 (20% 2018).

Samtidigt får man tacka för att inkompetensen och den höga korruptionsnivån som finns hos kvarvarande socialdemokrater.

Nu är det nog mest plattfötter kvar i det partiet i allafall med sin Titanics 2 politik så kan bara SD jubla,dom rörliga sossarna lämnar nu.

Precis som moderaterna kommer att göra när det börjar gå emot Clownfeldt och knivarna i ryggen på honom ökar.

Både Ljugholt och Clownfeldt kommer att turbo avsättas av vansinniga partimedlemmar.

Kom ihåg var ni läste det först.

Först ut blir Ljugholt 2012 leds sossarn av nästa plattfot.

Båda har gått lite för långt fast på olika sätt.

2011-10-23 @ 14:51:27
Postat av: jägarn

Skräptidningen GöteborgsPosten nämner inte detta val med ett ord.

2011-10-23 @ 14:55:25
Postat av: Gubben o Gumman

Om 10 år så har vi ett muslimskt "EU" i melanöstern med åtskruvavade oljekranaroch USA:s arme på väg mot ett storkrig i mellanöstern.

Fram dit kan muslimerna ha lajtjo lajban, sedan är det finoto, och Mc Donald etablerar sej mer på allvar i regionen.

Guantanamobasen kommer att kunna liknas vid ett svenskt dagis i Eslöv.

Uncle Sam kan inte tillåt att detta tjofaderittan gänget får välta hela världsekonomin med sin sagobok som grund för det.

2011-10-23 @ 14:59:40
Postat av: Gubben o Gumman

"mellanöstern med åtskruvade"

2011-10-23 @ 15:00:30
Postat av: Lotta

@A R

Ett stolpskott är ett stolpskott som alltid saknar argument.

2011-10-23 @ 15:01:18
Postat av: Notarien

OT: SIFO har mätt tre oktoberveckor. I den 2:a veckan fick SD rekordhöga 7,4%. Detta beskrivs av SvD så här:"Förutom förändringarna för Socialdemokraterna och Moderaterna under de tre veckorna har det inte skett några nämnvärt stora förändringar för andra partier förutom för SD, som ökat från 3,3 procent första veckan till 5,9 sista. Men jämfört med förra veckan har partiet sjunkit med 1,5 procentenheter."Hurra! Man lyckades få med en sänkning även nu! En fantastiskt neutral rapportering eller hur?

SD ökade alltså från 3,3% till 7,4% mellan vecka 1&2. Det var inte intressant att kommentera...

2011-10-23 @ 15:12:02
Postat av: carl

amerikanska och kanadensiska företag som ägs av investmentbanker smyger in verksamhet för att gräva upp sveriges rikedommar av ädelmetaller.http://na.se/nyheter/askersund/1.1403914-hollandare-startar-nytt-i-askersundi framtiden finns bara arbeten med dagbrott för att gräva upp volfram, uran med mera.

redan nu har myndigheten bergstaten beviljat provborrning på flertal platser i sverige.

kolla in alla de glesbygdsgårdar som jordbrukare tvingas sälja pga av den jordbrukspolitik som förs.

i försäljningsprospekten står det oftast att provborning beviljats för exploatering av ädelmetaller. och fastighetsägaren har inga juridiska möjligheter att ha råd att driva en rättsprocess för att stoppa.att förstöra parken i kalmar är en förstudie i hur svenska folket kommer reagera när hela sverige exploateras.troligen alldeles säkert har de globala investmentbakerna planer att plundra Sverige på allt.

men de är listiga och inför allt stegvis med sakta tillvänjning.det är nog ingen slump att Amerikanska utrikesminister har en lobbygrupp i sverige som anställer avdankade svenska politiker senast nu per Nuder.

http://www.affarsvarlden.se/hem/silly_season/article822475.ece

2011-10-23 @ 15:12:34
Postat av: Lotta

Zigenare bakom det brutala dubbelmordet i Långared enligt Snaphanen.

Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Vinnarinstinkt och en röst på SD 2014 går hand i hand.

(Nu fick nog Gubben o Gumman pluspoäng hos Alfsson i allafall)

2011-10-23 @ 15:24:45
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Förundersökningsbilderna skulle ju sättas upp i Clownfeldts arbetsrum så kanske han slutar med sitt barbarsnack.

2011-10-23 @ 15:27:49
Postat av: carl

lotta: jag är från landet och det vimlar av bilar som finkammar landsbygden om man går fram till nån bil så vil de inte tala utan ökar hastigheten och står man på grusvägen för att tvinga dom att stanna så kör de på en och man måste snappt gå åt sidan för att inte bli överkörd. ofta är det ljusskygga personer man ser genom de mörka rutorna.det är väldig obehagligt och otryggt att bo på landsbygden, det finns ju inga vittnen när det händer nåt. bara dom i granngården ser nån bil som åkt förbi.nog vet 7 klövern om mardrömmen att bo i glesbygd. kanske de vill att alla skall flytta ifrån landet och in i tätorter.

anledningar:

1: de kan sätta upp stora vindkraftverk överallt utan att folk protesterar-2: de kan gräva upp all skogs och åkermark i jakten på ädelmetaller. i tyskland gräver de efter kol och river orter från 1200- talet som sparats under alla krig.3: jordbrukspolitiker är sådan att bara storskaliga jordbruk i industrimodell får finnas. dessa företag styrs med järnhand från bryssel.4: globala kemiföretagen vill att bönder skall använda genmodifierade grödor, bekämpningsmedel och kemikalier och politiker i usa och bryssel får arvoden från kemibolagen.

2011-10-23 @ 15:29:26
Postat av: OT

Några goda råd till Socialdemokraterna från oss alla till er alla:1) Börja samarbeta med SD och stoppa därigenom tappet i opinionsmätningarna2) Rädda ert ansikte genom att säga SD:s utredning om kostnaderna var det som fick er till att samarbeta3) Skyll alla tidigare misstag som rör massinvandringen på alliansen, Bildt, folkpartiet (det svenska), för allt var ju Bengt har bara en hästihagens fel.P.S: Mycket bra att ni har kvar Ljugholt för skulle samarbetet med SD visa sig inte fungera, så kan ni ju alltid skylla det på honom.

2011-10-23 @ 16:01:56
Postat av: Anonym

Till OT : Tänkte i dina banor. Tappet av LO medlemmar till SD borde ju få sossarna riktigt skakis! Men antagligen harvar de vidare med multikulti, feminism, jämställdhetsfloskler och bisarra utspel om butlers; varvat med islamfjäskande, lönedumpning och fortsatt massinvandring.

2011-10-23 @ 17:23:35
Postat av: Ludvig

Tack för som alltid saklig information Thoralf!

2011-10-23 @ 19:00:47
Postat av: Magentan

AVPIXLAT !Så heter den nya sajt som i viss mån ska ersätta PI!Adressen är:

http://avpixlat.info/Och den finns upp nu.Gamla PI ska hänga kvar ytterligare en vecka, och det var ju tur det, så att så många som möjligt hinner få den nya adressen innan PI släcker ned helt.Vi ses på AVPIXLAT!

2011-10-23 @ 19:28:19
Postat av: Kalle

Idag går sorgligt nog Politiskt Inkorrekt i graven. En sajt som gjort sig känd för att vara en nagel i ögat på det etablerade etablissemanget.För att fylla tomrummet efter Politiskt Inkorrekt har en annan PK-kritisk sajt uppstått.Avpixlat heter den PK-kritiska sajten. Vill önska den välkommen in i bloggvärden där de vill vara anonyma på grund av det rådande våldsamma klimatet mot oliktänkande i Sverige som etablerade politiker godkänner och uppmuntrar.Läs deras programförklaring på länken till Avpixlat.

2011-10-23 @ 19:31:26
URL: http://avpixlat.info/
Postat av: Carl

om man inte är rik driftig att

fly till Schweitz så förbereder polisen äldre svenskar på att den arabiska våren kommer till Sverige.

polisen utbildar äldre Svenskar hur man skall leva i mångkulturella Sverige! jo det är sant! se själva:

http://svtplay.se/v/2571740/svt_uppland/polisen_hjalper_gamla_skydda_sig_mot_brott?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2575806/sb,k103291,1,f,-1

2011-10-23 @ 19:51:22
Postat av: carl

att vara pursvensk är inte lätt i swedistan:

http://svtplay.se/v/2569695/svt_uppland/sjukpensionarer_i_balsta_vraks?sb,k103291,2,f,-1men det finns pengar i andra konton från staten, tidskod 01:40

http://www.youtube.com/watch?v=DKQ7E2CGNe0och 7 klöverns politik verkar inte leda till förbättringar, 2 miljarder skall betalas in till uppsala regionen, pengar som den raskt ökande befolken inte har:

http://svtplay.se/v/2321897/svt_uppland/upplanningarna_har_2_miljarder_i_obetalda_skulder?sb,k103291,47,f,-1Arabiska våren kommer nog påverka sverige mer än man kan tro, uppsala universitet påverkades (fick cash) av kadaffi, med sakta tillvänjning i små steg sker förändringar, som vi annars skulle säga nej till om de genomfördes direkt:

libyska_band-vad_hande?sb%2Ck103291%2C39%2Cf%2C-1" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/2364126/svt_uppland/uppsalaslibyska_band-vad_hande?sb,k103291,39,f,-1

2011-10-23 @ 20:36:35
Postat av: carl

libyska_band-vad_hande?sb%2Ck103291%2C39%2Cf%2C-1" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/2364126/svt_uppland/uppsalaslibyska_band-vad_hande?sb,k103291,39,f,-1aha FRA övervakningen spärrar denna länk, intressant. varför då?

men se ovanstående nyheter från SVT Uppland

tryck fram till sidan [39]på grön knapp. "Uppsalas lybiska band vad hände?" sändes tordagen 17 mars.inte så viktigt men konstigt att den INTE går att länka direkt, som det går med alla andra icke kontroversiella (ej PK) inslag.

vi är nog mer övervakade än man kan tro.

2011-10-23 @ 20:52:34
Postat av: Da Capo

Riksdagens protokoll 1992/93:125, onsdagen den 9 juni 1993, anförande av Ian Wachtmeister.

- - - - -

ÄVi håller på att få ett mångkulturellt och mångetniskt samhälle. Bengt Westerberg är väldigt nöjd med det. Han tycker att det är ett framsteg. Andra betvivlar att det skulle göra Sverige bättre eller livet lättare. Till dem hör jag. Det här är ödesfrågor. I tidningarna har vi på sistone kunnat läsa att man med mycket enkel matematik kan räkna ut att de svenska svenskarna är i minoritet i sitt eget land om 60 år. Mot detta kan polemiseras litet grand, fram och tillbaka, men det är en stor omvälvning på gång.

2011-10-23 @ 21:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0