TAXITULLAR I MALMÖ

Expressen jobbar på en artikel om skadeståndskraven (33-70 miljoner kronor enligt Barometern) med anledning av mordbranden i Berga centrum i Kalmar. Idag blev jag kontaktad av en Lars Lindström från tidningen. Han hade tydligen letat igenom min blogg på alla inlägg jag skrivit om branden och försökte med diverse frågor hitta något han kunde angripa mig med. Jag blir bara så trött på dessa journalister som inte ser som sin uppgift att skriva objektivt utan bara är ute efter sensationsnyheter och att misskreditera oss Sverigedemokrater.

Jag tror dock att han fått vissa saker om bakfoten men det får framtiden utvisa.


I stadsdelen Seved i Malmö har invandrargängen infört ”taxitullar”. Gängen kräver del av intäkterna för att taxibilar skall få köra in i stadsdelen. Det har fått många taxichaufförer att avstå körningar till eller från stadsdelen. Detta berättade en taxichaufför för en av våra ledamöter från Skåne häromdagen. Det liknar mer och mer utvecklingen i stadsdelen Nörrebro i Köpenhamn.

Polisen tycks stå fullständigt förlamade inför den utveckling som pågår i Malmö. Jag undrar när man skall inse att dialogpoliser inte tjänar till i denna ”miljö”. Det är helt andra metoder som gäller för att stävja dessa maffialiknande metoder som dessa invandrargäng använder sig av.

Det kan inte vara lätt att vara socialdemokratiskt kommunalråd i Malmö. Ilmar Reepalu är så bakbunden av det socialdemokratiska partiet och Mona Sahlin-syndromet att han nu är så inmålad i ett hörn att han blivit helt handlingsförlamad. Det minsta vettiga förslag han kommer med förkastas ögonblickligen av invandrarkramarna inom den socialdemokratiska toppen.

Hans förslag om tillfälliga medborgarskap väckte ju stor uppståndelse. Vad kan vi förvänta oss i framtiden?

Många ser redan Malmö som en förlorad svensk stad. Om man skall tro socialdemokraterna och övriga partier i 7-klövern är Malmö en mönsterstad för det mångkulturella samhället. Jag delar inte den uppfattningen.


Kommentarer
Postat av: carl

nära 99 procent av de som infört och blivit rika av mångkulturen bor i områden som det bara bor etniska svenskar i.

ibland flyttar det dit nån invandrabakgrund som har kommit upp sig och har råd att bo i dessa överklassområden.mångkulturkrammarna köper sig välfärd och ett liv i avskildhet från invandrartäta områden.

de tom handlar i affärer som invändrare oftast i har råd att shopa i. alltså totalt skilda världar trots de bor i samma land och stad.undrar ur länge hyckleriet kan pågå?

2011-11-24 @ 01:34:13
Postat av: Robin Shadowes

Om dessa mångkulturella idioter verkligen tycker Malmö är en mönsterstad, så borde dom ju ta konsekvenserna av sina åsikter och packa flyttlasset omedelbart. Enligt signaturen Snille på AP så lär det inte vara svårt att få tag i bostad då många pursvenskar flyr den mångkriminella staden. Så kan dom på nära håll njuta av den mångkultur dom själva varit med om att skapa. Dom talar sig varma för multikulti flera gånger dagligen alla dagar på året. Märkligt nog så har dom avstått från att bo bland sina älskade nybyggare, berikare, pensionsräddare, vinstlotter och blixtmedborgare. Jag tycker det är på tiden att vi ändrar på detta förhållande. Dom gillar ju olika säger dom. Så låt oss ge dom olika. Jag vill se moskéer ploppa upp som svampar ur jorden även i Täby, Södermalm, Östermalm, Limhamn och dylika orter där våra fina eliter bor i, givetvis segregerat.

2011-11-24 @ 02:51:58
Postat av: Karlskronabloggen

"Många ser redan Malmö som en förlorad svensk stad. Om man skall tro socialdemokraterna och övriga partier i 7-klövern är Malmö en mönsterstad för det mångkulturella samhället. Jag delar inte den uppfattningen."Det är nog bara journalister och sju(k)klöverpolitiker och de som de lyckats indoktrinera som har uppfattningen om Malmö som en "mönsterstad".Håller med dig helt, i verkligheten är det precis tvärtom!

2011-11-24 @ 05:34:44
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Ludvig

Ja när kommunalrådet i Malmö äntligen har ett vettigt förslag, då förkastas det fullständigt. Hur snett har det blivit i vårt land?

2011-11-24 @ 06:46:28
Postat av: Hulda

SD borde köpa eller hyra en lägenhet i Malmös mest utsatta område. Då kan man erbjuda de mest naiva förnekarna av invandringens problem att bo där en månad.

Tänk er ledande politiker, journalister och andra självutnämnda förespråkare av "Multikulti" på väg dit en sen kväll med livvakter.

Bilen utsätts för stenkastning och chauffören får betala "tull" till någon företagsam nybyggare....En grannes dotter "råkar" ramla ner från balkongen och mellan 6 - 9 på morgonen är det tyst och stilla i trapphuset. Ingen går till jobb eller skola....2011-11-24 @ 07:14:24
Postat av: World Traveller

Det var vael bara for ett ar sen som albanerna i Landskrona satte upp "tullar" och kraevde pengar av cyklister och fotgangare som skulle in till centrum.

2011-11-24 @ 08:00:40
Postat av: Tjadden

Det är väl dags att överlåta Malmö till danskarna för dem vet hur man får bukt med kriminella typer och journalister.

2011-11-24 @ 08:03:34
Postat av: Renen

SD får rejält med utrymme i dagens Aftonblad, både ledarsidan och en artikel:

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article13979233.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13979493.ab

2011-11-24 @ 08:20:48
Postat av: Stefan K

Nörrebro i Danmark. Är det inte himmelriket på jorden om man ska tro Lena Sundström?

Ljuger hon?

2011-11-24 @ 09:04:16
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: hummelstadskarin

Ett polisbefäl lovar i TV att "ta tillbaka Seved". Det kommer polisen inte att lyckas med. Förr var poliser män, idag är de f-or, i varje fall befälen.

2011-11-24 @ 09:16:22
Postat av: allemand

SD mediakanal löser problemet.

2011-11-24 @ 09:32:02
Postat av: Karlskronabloggen

Off Topic,men nu är Avpixlat uppe på Topp 100 i Sverige!http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=6737

2011-11-24 @ 09:51:50
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: AWSvensson

Håller Malmö på att förlora sin mångkulturalitet, mångkultur innebär att flera kulturer lever parallellt i ett samhälle. Eftersom den svenska kulturen i en rasande fart försvinner genom utflyttningen av svenskar så kommer på sikt endast en form av gangsterkultur att finnas,mångkulturen är på utdöende.

Statstelevisionen förnekar sig inte. I sin iver att klassa ner på allt som är svenskt så är den stora nyheten för dagen att Ericson bidrar till att oppositionella i Syrien kan har blivit dödade som en följd av att Ericson säljer mobiltelefoner dit. Dessa telefoner har den finessen att man kan spåra användaren,något som kan komma till nytta om folk försvinner,men nu som sagt så har ,visserligen kanske , några spårats upp och eventuellt dödats. Lite långsökt i de flestas öron men för stackarna på statstelevisionen ett scoop. Den minsta småtjuven i det här landet vet att mobiltelefoner kan spåras och stänger därför av dem. En tanke som inte nått SVT.

2011-11-24 @ 09:57:44
Postat av: AWSvensson

Renen ,Aftonbladet länkar man bara till som avskräckande exempel. Har man felaktigt ropat vargen kommer tillräckligt många gånger så är det ingen som bryr sig.

2011-11-24 @ 10:02:25
Postat av: Da Capo

Kollaps inom 10 till 15 år!

Hege Storhaug från Human Rights Service http://www.rights.no/ intervjuad om konsekvenserna av muslimbosättningen i Skandinavien och särskilt i Norge.

http://youtu.be/D6Rei0-q9SE

2011-11-24 @ 10:22:54
Postat av: DilleThoralfs skriver:

"I stadsdelen Seved i Malmö har invandrargängen infört ”taxitullar”. Gängen kräver del av intäkterna för att taxibilar skall få köra in i stadsdelen...."

Ja invandringspolitiken har fört oss tillbaka till för-medeltid då olika stormän "beskattde" undersåtarna. Ofta utövades beskattning av flera sinsemellan konkurrerande stormän så att folket fick lida svårt.

Och nu är vi alltså där igen.

Men PK-iterna är fortsatt stolta över projektet med det mångkulturella samhället.

Själv anser jag att vi bör ta efter England som har kameraövervakning i snart sagt varje buske och massor med polishelikoptrar.

Sd har verkligen ett gyllene tillfälle att föra ut sin kriminalpolitik.

2011-11-24 @ 10:25:22
Postat av: AWSvensson

Renen här har du en länk som du bör läsa,sedan kan vi ta diskussionen om något är oklart. Övriga kan och bör också med fördel ta del av länken.

2011-11-24 @ 10:26:00
URL: http://svensktidskrift.se/?p=23968
Postat av: AWSvensson

Ytterligare en länk Renen som visar hur EU länderna verkligen slåss för att ta emot det lönsamma asylsökande MENA folket.

Postat av: DilleStatsvetaren Sören Holmberg tror enligt Expressen att Socialdemokraterna kommer fortsätta att tappa, hela vägen ner till 15 procent innan partiet nått botten.

Här har SD sin chans och uppgift; att suga upp de väljare som i besvikelse lämnat socialdemokraterna för deras ansvarslösa och svekfulla politik

2011-11-24 @ 11:22:16
Postat av: AWSvensson

Mycke länkande blir de. En nyanserad intervju i Dagens Nyheter, ja undrens tid är inte förbi. Kanske vi får skåda ljuset fortare än vi kan ana.

Postat av: Lotta

Hur mycket av det som förekommer i Malmö kommer att spilla över på Kalmar om man tvingar igenom att vi skall bilda storregion med bl.a. Malmö?

2011-11-24 @ 12:55:59
Postat av: Magentan

SD sjunker i Novus opinionsundersökning för november, liksom S och KD.

Övriga partier går framåt, mest Moderaterna.

MP har nått över 10%-spärren.M 33,7 +1,7

FP 6,8 +1,0

C 5,8 +0,1

KD 4,0 -0,5

S 27,0 -2,5

V 6,0 +0,2

MP 10,1 +0,5

SD 5,3 -0,7Jag citerar ännu en gång de viktiga raderna ur signaturen Christer Johanssons inlägg från april 2010 i den tidigare bloggen Fria Nyheter:"Det politiska etablissemanget förfogar över alla samhällets samlade resurser. Bara det att 24 timmar om dygnet – genom den massmediala megafonen – ha möjligheten att trumpeta ut den ena politiska lögnen efter den andra, ger ett absolut oöverträffat övertag."

[...]

"Det är helt enkelt fullständigt omöjligt att greppa om hela denna gigantiska apparat, som hela tiden jobbar emot oss som genomskådat bedrägeriet och bluffen."

http://frianyheter.wordpress.com/2010/04/02/insandare-hoppet-tycks-vara-ute/Så länge folket inte får någon rejäl motvikt till de lögner som den "gigantiska apparaten" i Sverige sprider 24 timmar per dygn om SD och om förhållandena i vårt land, så kan SD aldrig komma i närheten av de opinionssiffror som SD:s systerpartier har i övriga länder med friare media.Det räcker inte med informationen via datorn. Bloggar som "Avpixlat", "Thoralf" och andra liknande når fortfarande högst 10 procent av befolkningen. Dessa bloggar är helt nödvändiga för att hålla kvar SD i riksdagen, men för att nå opinionssiffror över 10 procent krävs direktinformation till hushållen med: sanningen om SD, sanningen om förhållandena i Sverige och upplysning om var i datorn man kan hämta annan typ av daglig info än den ensidigt politiskt korrekta som svensk massmedia sprider

2011-11-24 @ 12:56:50
Postat av: S.E.K .

Hur MP kan få dom siffrorna är iallafall för mej obegripligt ! Att inte folk inser partiets tokerier ?Helt galet !

2011-11-24 @ 13:12:06
Postat av: Magentan

S.E.K skriver: "Hur MP kan få dom siffrorna är iallafall för mej obegripligt! Att inte folk inser partiets tokerier? Helt galet!"Att detta är obegripligt för dig och andra här beror på att:

"Det är helt enkelt fullständigt omöjligt att greppa om hela denna gigantiska apparat, som hela tiden jobbar emot oss ..."

(som jag citerade ovan.)

2011-11-24 @ 13:22:29
Postat av: AWSvensson

Jag kan lugna Magentan med att från Söders höjder så står Sverigedemokraterna i startgroparna att starta både tidning och TV kanal.Huruvida det blir en uppryckning av SD kuriren eller något helt nytt utreds. När det gäller TV kanal så finns det planer på ett samarbete med Acces ,så sitter vi bara lugnt i båten så kommer positiva saker med tiden.

2011-11-24 @ 14:14:09
Postat av: Birger-Zorro

Snart är HELA Sverige förlorat om vi inte stoppar dessa jävla maffiablattar!Det blir väl ett inbördeskrig så småningom; skulle tro att inom 20 år så är det ett faktum!

2011-11-24 @ 14:27:28
Postat av: Dille

MP:s opinionstal:

1. Deras väljare är okunniga tokar som media kan slå i vad som helst. De är inte intresserade av politik och läser sällan en tidning. Deras förmåga att rangordna olika politiska alternativ är nästan obefintlig. De inser inte de allra enklaste kausalsamband ( som t ex att kärnkraft producerar el och att folk fryser ihjäl utan el och att industrin stannar utan el) De förstår inte heller att invandringens kostnader måste betalas, tas från någon, oftast från de mest värnlösa

2. MP:s opinionstal brukar ALLTID vara högre, riktigt mycket högre än valresultatet.

2011-11-24 @ 14:44:11
Postat av: AWSvensson

Med en sådan Migrationsminister som Billström så är det knappast någon i detta land som förvånas över hur invandringen utvecklas.Med en religiös övertygelse om att denna minns sagt sinnessjuka asylhantering är en stor vinst för Sverige ,en uppfattning som han är ganska ensam om även om en liten skara i riksdagens utfrågning av ministrar applåderade ,knappast av övertygelse utan som ett led i det en korkad minister förväntar sig.Kent Ekeroth presenterar fakta på löpande band, men inget biter på denne Billström,kan verkligen en minister i Sverige vara så korkad,knappast när det gäller Billström,men som Reinfeldts springpojke körde han sin retorik ,en retorik så floskelrik och substanslös så även den oinvigde måste uppfattats som rent löjlig. Nej det enda som biter på denna minst sagt skrupelfria lögnare är om makten hotas,något vi får jobba på.

2011-11-24 @ 15:23:47
Postat av: Tony Ingman

Svenska massmediaidioter måste ha en väldigt hög tro om sig själva. Som denne Anders Lindberg på A.B

sittande i sitt elfenbenstorn på redaktionen och spyr galla över, som han säger enfaldens SD.

Ja A.L det är väl inte bara SD som är enfaldiga,

utan samtliga Europas stora ledare, deras media,

som fungerar som media ska göra, för dom har ju samma ståndpunkt som SD att massinvandringspolitiken har havererat fullständigt. Det är tydligen bara 7 klövern, plus

den helt suveräna svenska median, ärlig som den är,

som ser fördelar med massinvandring.

Tack gode Gud för att man inte har en förljugen

journalist i släkten!

2011-11-24 @ 17:12:39
Postat av: AWSvensson

Lyssna på denne Billström,se ovan kommentar

Postat av: S.E.K .

Idag var det två inlägg mot rasism i Nyheterna på grund av det som hänt i Kristdala på flyktingförläggningen där , dessa inlägg hoppas jag kunna bemöta med ett inlägg till imorgon som jag alldeles nyss mailat iväg till insändarredaktionen på Nyheterna .

2011-11-24 @ 17:44:18
Postat av: S.E.K .

En partikamrat och god vän brukar säga : Vi sverigedemokrater är inga extrema uslingar , och där håller jag med honom !

2011-11-24 @ 17:52:14
Postat av: Tjadden

MagentanNovus utfrågare är inriktade på att fråga de nya svenskarna i första hand vilket parti de skulle rösta på om det var val idag enligt hörsägen.

2011-11-24 @ 18:45:02
Postat av: Tjadden

DilleDet är invandrarna som sviker sossarna när de har Moderaterna som har öppnat slussarna för massinvandringen som också syns i Novus valbarometer.

2011-11-24 @ 18:47:47
Postat av: Magentan

@Svensson

Du skriver bland annat: "När det gäller TV kanal så finns det planer på ett samarbete med Acces ..."Om det är Axess-TV du avser, så låter det väldigt bra med ett sådant samarbete. Detta skulle säkert öka informationsmöjligheterna en hel del för SD - men tyvärr inte tillräckligt.Axess-TV är visserligen precis den TV-kanal jag själv föredrar vid mina mycket sällsynta TV-kvällar, men tyvärr har denna utmärkta kanal inte särskilt hög besöksfrekvens. En sådan möjlighet är ändå självklart oerhört mycket bättre för SD:s del än dagens förhållande. Att Axess-TV på så sätt samtidigt offentligt godkänner SD som ett tillräckligt "rumsrent" parti att samarbeta med är också en fjäder i SD-hatten, inte minst då övriga media fortfarande ligger åt rakt motsatt håll och vissa inte ens drar sig för att sprida uppmaningar att mörda SD:s partiledare (SR P3, 27 okt) i sin iver att bekämpa SD.Jag tycks inte nå fram riktigt med vad jag avser med mitt tjat om nödvändigheten av ett par informationsskrifter per år direkt från SD till hushållen. Jag försöker igen.Alltså: Det är INTE de människor som kan tänka sig att trycka fram en speciell "SD-kanal" på TV:n,

som främst är i behov av SD-information, och absolut inte heller de som kan tänka sig prenumerera på SD-kuriren. Det är alla de andra miljonerna, vars hjärnor sedan åratal är fullmatade med PK-medias hjärntvätt om "SD-rasism och SD-främlingsfientlighet" och att "SD består av alkoholiserade, lågutbildade SD-tokskallar från landsbygden" etc, som behöver få en informationsskrift i brevlådan. Om denna skrift har ett tillräckligt lockande utseende och tillräckligt intressanta rubriker på första sidan, så skulle de fortsätta att läsa (och häpna) av ren nyfikenhet.Jag känner till massor av människor som ALDRIG någonsin har fått minsta lilla skrift från SD. De har inte ens begåvats med några SD-valsedlar inför de olika valen. Det finns t ex flera hundratusen totalt ovetande pensionärer runtom i Sverige som behöver info för att de endast har falsk information om SD, Sverige och världen, och det finns minst lika många pensionärer därtill, som har vaknat upp till verkligheten och av intresse önskar lite SD-info att sitta och läsa i lugn och ro hemma. Dock har de aldrig fått minsta lilla tecken på uppmuntran från SD i brevlådan, inte ens i väljartider och inte ens när de på nätet uppmanat SD att sända ut valinfo!Framför allt är det hela denna väldiga del av folket som fortfarande är ovetande, som SD måste nå med direktinformation.

2011-11-24 @ 19:42:42
Postat av: Magentan

@ Tjadden

Vi får hoppas att du är felinformerad för annars betyder det ju att SD endast kan backa bakåt i takt med den allt snabbare ökningen framåt av antalet "nya svenskar".

2011-11-24 @ 20:00:39
Postat av: Göran

Malmö är i sig egentligen en ganska vacker före detta svensk stad.

Nu är den förlorad sedan länge.

Ur-Malmöiterna i innerstaden, längs kanalen, är tappra men även där tappas fotfäste, fort.

Ingen pursvensk strosar gärna runt Promenaden ensam efter mörkrets inbrott, knappt ens på ljusan dag. Vid Pildammen trängs horder med tyg.

Möllevången har till och med turisterna flytt, men man kan köpa vattenpipor.

Triangeln blir allt svartare, inte bara avgassvart.

Värnhem är inte längre vårt hem.

Följer från St Pauli bro kanalen ut mot Västra Hamn. Inte ens här är utsikten klar och ren.

De är överallt, de har tagit min stad.

2011-11-24 @ 21:32:25
Postat av: Folkvett

Det som hänt med Malmö är så fruktansvärt tragiskt.

2011-11-26 @ 08:57:51
URL: http://folkvett.wordpress.com/
Postat av: Gert Hellström

Snart dags att bygga en mur på Hallandsåsen för att förhindra vidare spridning , Malmö har länge varit en förlorad stad ,tack alla PK - politiker och journalister , vi ska inte glömma er .

2011-11-27 @ 09:46:10
Postat av: Micke

Även om Malmö ska räknas som en förlorad stad så går det inte att komma ifrån att 94% röstade för att detta ska fortsätta till resten av sverige !

En dag vaknar väl hönorna upp här men då har jag redan emigrerat till något bättre !

2011-12-02 @ 02:24:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0