SVERIGE IDAG

Igår var en riktig struldag med inställt flyg på grund av dimma i Kalmar. Östran ville inte publicera med genmäle på en insändare. Fick korta ner mitt genmäle med 500 tecken men fick inget svar från Östran om det tänker publicera mitt nedkortade genmäle.

En annan tidning som har ”roliga” medarbetare är Sydsvenskan.

Björn Söder har köpt en negerboll i riksdagens cafeteria! Det är det ultimata beviset på att Sverigedemokraterna är rasister. I varje fall om man skall tro Sydsvenskan och den intervju man gjort med Jimmie Åkesson med anledning av den artikel med Fredrik Reinfeldt där han gick till angrepp mot Sverigedemokraterna. Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta. I och för sig applåderar jag varje utspel från Fredrik Reinfeldt i den här riktningen då han än mer målar in sig i ett hörn varje gång. Moderaternas väljare tvivlar allt mer på att moderaterna är det rätta partiet för dem. Läs artikel.

Undrar vem som skvallrat om negerbollen till Sydsvenskan. Gissningsvis någon riksdagsman från 7-klövern.

Nigel Farage intervjuas ännu en gång i Russian Today. Man kan inte annat än bli imponerad över hans förmåga att svara och den klarsynthet som finns i hans svar. Jag har full förståelse över att svensk media totalvägrar att intervjua Nigel Farage eller ens visa en intervju som något annat bolag gjort. SVT skall ju vara ”Fri Television” enligt reklamen så nu är det hög tid att t.ex. Agenda tar och gör en intervju med Nigel Farage och samtidigt visar något av alla hans anföranden i EU-parlamentet. Då kanske det blir lite fart på progammet som nu mer och mer håller på att somna in i pk-tristess.


Kommentarer
Postat av: Rune

Intervjun med Farage är tydligen otextad, så där fick jag inte veta vad han skulle ha sagt.

Enligt utsagor skall han vara rätt vass. Det hade varit intressant och bra om någon ville besvära sig med att översätta hans inlägg till begriplig svenska. De engelska lätena är ju inte så lätt att få någon ordning i.

2011-11-23 @ 09:09:46
Postat av: allemand

En negerboll är en negerboll, kommer inte ihåg när det är negerbollens dag, någon?

2011-11-23 @ 09:15:08
Postat av: S.E.K .

Tyckte mej fatta att man döpt om massinvandrigen till att bara heta arbetskraftsinvandring ! Blir invandringen mindre för att man går ut med en annan rubrik ?

2011-11-23 @ 09:31:33
Postat av: AWSvensson

Statstelevisionen var ivrig att påpeka att nu hade arbetskraftsinvandringen ökat medan flyktinginvandringen minskat,visserligen avkortades inslaget efter varje sändning men budskapet var solklart .Den enda skillnaden är att nu betalar man en mindre nogräknad arbetsgivare för ett arbetsintyg,det man förut betalade till en flyktingsmugglare. Skillnaden är att eftersom Migrationsverket inte haft någon som helst kontroll på varken arbetsgivare eller uppgiven önskan om arbetskraft så var detta en säkrare metod att komma in i Sveriges välfärd. Att anlita en flyktingsmugglare hade sina risker trots allt kunde man stöta på patrull i Migrationsverket när ens ogrundade ansökan skulle behandlas.

Att det rör sig till största delen av icke varaktiga nonsensjobb,jobb som 100 000 tals arbetslösa i det här landet mer än väl klarat av,dessa blir även i fortsättningen arbetslösa. När ska det gå upp för dessa politiker att nya jobb skapas inte bara för att landet invaderas av diskare.

2011-11-23 @ 09:53:02
Postat av: AWSvensson

Miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand fick under sin politiska karriär inte en enda kritisk fråga från en journalist. Nu har den rollen övertagits av Gustav Fridolin som i sin politiska gärning uppmärksammat missförhållanden i äldrevården. Om jag inte sviktar i minnet så har dessa missförhållanden uppmärksammats av samtliga partier,och krav på en minsta bemanning har hörts från flera håll,men nu var det ju Fridolin som skulle marknadsföras. Tänk om det skulle gå upp för Fridolin att dessa övertramp i behandlingen av våra åldringar är en följd av just den politik Miljöpartiet fört vilken bidragit till att det ekonomiska biståndet i kommunerna skenar och formligen kommer att explodera om Miljöpartiets önskan om att oidentifierade från främst Somalia får knäcka flera kommuners ekonomi,inte blir åldringsvården bättre av det.

2011-11-23 @ 10:13:20
Postat av: Lille Kurt!

Vad säger "Sydsvenskan" om man köper en "Finsk pinne", dåårraa?

2011-11-23 @ 10:20:35
Postat av: Kalle

Nu håller ännu en journalist på starta upp en snyfthistoria om utvisning som skall röra hela svenska folket till tårar. Hennes bror som bor i sverige har all frihet att följa med sin syster till syrien och vårda sin syster där i syrien likväl som han vårdar henne här i sverige. Irakier syrier och andra människor flyger till sina hemländer på semester i fulla plan till hemlandet.Expressen skriver:

""Bahiya Jejje, 67, är utvecklingsstörd och lider av allvarliga epileptiska anfall.

Trots det vill migrationsverket skicka henne till Syrien - där ingen anhörig finns kvar.

- Om hon utvisas till Syrien är jag säker på att hon kommer att gå på gatan i en vecka och sedan är hon död, säger brodern Farah Khalaf, 46."" skriver Expressen.Djäkla syft om alla utlänningar men om svenska åldringar det skiner de i!!!Länk till artikeln i EXPRESSEN

Postat av: Magentan

Nigel Farage är verkligen lysande! Varje gång jag hör honom tänker jag precis som en av kommentatorerna på YouTube uttryckte det:"Can someone PLEASE explain why the English don't have this guy as a president?!"

2011-11-23 @ 11:07:50
Postat av: Tjadden

På Sourze.se talar man inte om samma saker som vi gör här givetvis, när de flesta oikofobiska typerna inte förstår sitt eget bästa utan gärna anklagar Sd för allt ont i Sverige.Jag tog en kommentar i högen som är så typisk på Sourze att hugga mot Sd.Lennart Asp

2011-11-23 00:51:00

Ja, Sunny som du skrev i inlägg #88: " civilisationernas fernissa är mycket mycket tunn." Det som hände i Nazi-Tyskland kunde lika gärna ha hänt här, med en större befolkning, större ekonomisk kris och med en tillräckligt karismatisk svensk fürher som kunnat utnyttjat människors fördomar och hittat lämpliga syndabockar. Det fanns ju en bra grund att bygga på med Rasbiologiska Institutet och tvångstilisering. Faran är väl inte helt över med SD i riksdagen. Som tur är så är ju inte Jimmi Åkesson en särskilt karismatisk folkuppviglare. Så det finns väl hopp att det blir ett tillfälligt gästspel i riksdagen, som med Ny Demokrati ...2011-11-23 @ 11:21:33
Postat av: Tjadden

@ MagentanVarför ropar inte folket ut Jimmy Åkersson till Statsminister? Av det skälet att han står upp för sitt land och folk som är förbjudet i England liksom här!

2011-11-23 @ 11:28:42
Postat av: Da Capo

AWSvenson skriver:

"Att det rör sig till största delen av icke varaktiga nonsensjobb, jobb som 100 000 tals arbetslösa i det här landet mer än väl klarat av, dessa blir även i fortsättningen arbetslösa.

När ska det gå upp för dessa politiker att nya jobb skapas inte bara för att landet invaderas av diskare.Är inte denna fråga fel ställd? ;-)

Jag fortsätter ytterligare ett tag att vägra tro att dessa folkvalda kan vara så totalt ointelligenta, att det rådande förhållandet inte står klart för dem.Det måste finnas en annan förklaring - om inte beroende på ren lättjefull slapphet eller ett dagiskarakteristiskt behov av att trotsa SD, så måste det finnas en hemlig eller outtalad agenda som strävar mot att förvandla ett, fortfarande på Erlanders tid och enligt hans eget konstaterande, etniskt homogent folk till ett blandfolk med inslag av araber, negrer, kurder, syrianer, kaldéer, pakistaneser osv.Vår främsta konkurrensfördel, nämligen att vara

(ha varit) ett enhetligt folk med ett stort, gemensamt socialt kapital och en utvecklad ömsesidig tillit individer emellan, ödelägges nu på statligt initiativ och på bekostnad av oss skattebetalare.Multikulturalistiska tänkare har formulerat ett behov av att genomgripande DEKONSTRUERA DEN VITA MAJORITETEN - genom att beröva den land, historia och kultur - så att den för evigt upphör att vara en majoritet.Om inget annat, så kan på så sätt landet och folket lättare utsugas av makteliten.

2011-11-23 @ 12:15:34
Postat av: Magentan

Det var väl ingen som missade Jimmie Åkesson i söndagens Agenda, (där man också fick en liten skymt av Thoralf i rulltrappan - tror jag)?http://sverigedemokraterna.se/2011/11/21/jimmie-akesson-i-agenda-om-socialkonservatism/Som vanligt gjorde Jimmie ett mycket bra intryck. Till och med i Ring P1 kunde man morgonen efteråt få höra en invandrarkvinna ge några berömmande ord till Jimmie. Så här sa hon:"... Jag beundrar Jimmie Åkesson ... på grund av att, på engelska säger man 'I prefer an honest enemy than dishonest friends (jag föredrar en ärlig fiende framför oärliga vänner)'. Varje gång jag lyssnar på Jimmie Åkesson tycker jag han är ärlig, han är utbildad och han är bildad, och personligen tycker jag att i demokratins namn får man inte frysa ut någon människa bara för att han heter Jimmie Åkesson ...".Trots att denna kvinna tydligen har låtit sig övertygas av PK-medias falska lögner och förvrängda påståenden om SD, så kunde hon alltså ändå se Jimmies goda kvalifikationer. Om bara vår duktige partiledare får lite fler chanser i rutan (och om hushållen får sig tillsänt ett par ögonöppnare med sanningsenlig samhälls- och SD-information per år) skulle målet 30% snabbt uppnås.Vad som framför allt gladde mig i Agendas sändning var att man ÄNTLIGEN (för första gången) i media tog upp LÖGNEN om SD som ett "rasistiskt parti"! Och att Jimmie tog tillfället i akt och poängterade att detta är en lögnaktig etikett som SD:s politiska motståndare klistrat på partiet samt tydliggjorde för tittarna att SD inte är rasistiskt. Detta behöver dock poängteras och tydliggöras väldigt många gånger i media och på andra sätt som en sanningsenlig motvikt till de i stort sett dagliga lögnerna om SD:s "rasism".

2011-11-23 @ 12:20:42
Postat av: AWSvensson

Da Capo: Jag tror inte för en sekund att dessa politiker skulle kunna tänka ut något konspiratoriskt.

De är så korkade ,det är bara att inse detta. Försvaret in absurdum av det mångkulturella ,ett samhälle som trots lögner och meningslösa PK-bejublade åtgärder ändå går i en riktning som Sverigedemokraterna och andra har förutsätt. Detta försvar kan bara genomföras om man blir totalt frikopplad från intellektet.

2011-11-23 @ 12:24:24
Postat av: Da Capo

AWSvensson, din fallenhet för att vara

djuplodande analytisk eller omvänt är beundransvärd.

Istället för GoG uttalar sig Måns' trogna följeslagare:

Di e dumma, sa Bill.

Javisst, sa Bull, dumma e va di e!

2011-11-23 @ 13:10:53
Postat av: SM811

@allemand

http://www.negerbollensdag.se/

2011-11-23 @ 13:36:48
Postat av: Karlskronabloggen

För min del kommer jag också alltid att kalla negerbollar för negerbollar och ser inget som helst problem med det.

2011-11-23 @ 14:01:54
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: PT

Bra att TA lyfter blicken emellanåt för bankeliten med Goldman Sachs och dess EU/euro skapelse påverkar EU landet i högsta grad.

Rekommrnderar Dan Josefssons SVTfilm novemberrevolution 1985. Det var efter denna statskupp av Åsbrink, Sohlman, Dennis, som Sveriges statsskuld mer än fördubblades pga bankfinanskrisen 1990.

Åsbrink jobbar nu på Goldman Sachs.

Sverige är i händerna på sina långivare och deras uppmaningar/villkor.

Se på Grekland, Goldman Sachs dribblade med valutor åt Grekland så att deras skulder skulle se mindre ut - för ett medlemsskap i EU.Goldman Sachs vill skuldsätta länder och förslava invånarna och landet. Vakna upp!

2011-11-23 @ 14:10:07
Postat av: Anonym

Sudanesiska negerbollar

skall bli egna företagare?

Eller har jag missförstått något?

Skall man tillverka negerbollar av

sudanesisk typ?

http://youtu.be/qyhGrAeNkdM

2011-11-23 @ 14:24:09
Postat av: World Traveller

Jag bestaller alltid negerbollar nar jag gar till ett cafe' och jag blir alltid tillrattavisad - 'chokladbollar heter det'2011-11-23 @ 14:28:23
Postat av: Da Capo

Apropå dekonstuktionen av den vita befolkningsmajoriteten - detta är djævligare än vad jag kunnat föreställa mig!

Nu är det dags för tvångsinlåsning.http://avpixlat.info/2011/11/22/vithet-ar-den-senaste-idiotin/

2011-11-23 @ 14:45:34
Postat av: Tony Ingman

I den intervju som sydsvenskan gjorde med Jimmy Åkesson fick han frågan på vad vis Fredrik Reinfeldt var Sverigefientlig. Jag har lite svårt

att förstå varför J.Å inte citerade dom nedlåtande uttalanden som F.R gjort om Sverige och svenskarna.

Om en statsminister uttrycker sig så nedlåtande om

sitt land, så borde han få detta serverat rakt i nyllet vid varje tänkbart tillfälle, och tillfällena är ju som bekant inte så många med

den massmedia som vi har.

2011-11-23 @ 14:53:09
Postat av: Thoralf Alfsson

Tony IngmanOm du ställs inför en rad frågor av en journalist så är jag 100 procent säker på att du efteråt kommer på bättre svar på de flesta av frågorna.

2011-11-23 @ 15:14:17
Postat av: Kalle

""Datainspektionen har börjat granska hur riksdagspartierna hanterar personuppgifter om medlemmar och andra personer som kontaktar partierna."" skriver Ystad AllehandaInga kommentarer.

Postat av: Robin Shadowes

"Som tur är så är ju inte Jimmi Åkesson en särskilt karismatisk folkuppviglare. Så det finns väl hopp att det blir ett tillfälligt gästspel i riksdagen, som med Ny Demokrati ..."Ja, det var ju till att vara styva i korken. Jämfört med Jimmie så har sjuklöverns ledare karisma som en disktrasa. Jag är säker på att Nigel hade kunnat såga dom ännu bättre än mig.

2011-11-23 @ 16:12:27
Postat av: AWSvensson

Vem fan kan bli arg på Jimmie. Stackars dessa reportrar som med ambitionen att sätta honom på pottan och därför laddat på .Oavsett hur de formulerar ,svänger sig,vänder och vrider så svarar han korrekt utan övertoner lugnt och sakligt. Är han mediatränad eller om det är naturlig fallenhet,nog imponerar han på alla som verkligen vågar se och höra med öppna sinnen.

2011-11-23 @ 16:23:50
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Om den brandglada familjen/släktens Bluff eskapader på soc i Kalmar läser du om i Östra Småland

2011-11-23 @ 16:51:24
Postat av: Tjadden

@ Robin ShadowesNigel hade kallat 7 klöverns ledare för bananplockare samma sort som de importerar.

2011-11-23 @ 16:52:23
Postat av: D Li

Noterat: Åkesson kontaktade Orrenius på Sydsvenskan och ville replikera Reinfeldts attack mot SDs politik.

Men Orrenius attackerade även han Åkesson, genom att fokusera och ställa honom till svars för Avpixlat och dess rubriksättning, nätkommentarer, negerbollsbeställning - och inte vad artikeln skulle syfta till; besvara Reinfeldt attack mot SD's politik.

Dessutom påstod Niklas Orrenius att att Reinfeldt sagt att han blir kallas 32delsneger samt att Reinfeldt påstått att det ligger nåt gott i blandade avkommor (står inte i Reinfeldts artikel. Fredrik Reinfeldt säger att det är typiskt svenskt att ha färgad kringresande cirkusartist som farförälder som genom tillfällig älskog avlar barn med estländsk barnflicka, på svensk mark. Därav startar drevet mot svenskfientlige statsministern).Det är tydligt att Orrenius själv är "färgad" och inte kan skriva objektivt, att han är intellektuell oärlig och har ont uppsåt.Det är tydligt att statsministern är i emotionell obalans, att han åsidosätter sitt uppdrag i en personlig vendetta mot ett annat riksdagparti - vilkas åsikter han ej delar och som rubbar hans logik, sunt förnuft.Det finns säkert nån förordning som säger att om en statsminster inte kan sköta sig jobb p g a personliga problem eller känslomässig obalans, så bör man avsätta denne eller ordna en omröstning i kammaren.2011-11-23 @ 17:53:13
Postat av: Svensson

Reinfeldt har tvångstankar om att få in invandrarna i olika arbeten, när han skulle få in och lära upp en Svensk på den halva tiden mot vad det tar att lära upp invandraren. Måste vara lönedumpning som han är ute efter.

2011-11-23 @ 17:58:01
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tony Ingman

Thoralf: Jo nog är det så, men mig veterligen har

Mr. Reinfeldt inte vid något tillfälle

blivit påmind om sina anmärkningvärda

uttalanden. Men här tycker jag att J.Å

hade ett gyllene tillfälle i och med att

journalisten frågade varför han ansåg att

Reinfeldt var Svenskfientlig. I övrigt

gjorde J.Å ett lugnt och säkert intryck.

2011-11-23 @ 18:14:57
Postat av: D Li

"Misstroendeförklaring, i Sverige en i regeringsformen reglerad princip för att avsätta regeringen.På förslag av minst en tiondel av riksdagens ledamöter kan riksdagen avsätta ett statsråd eller hela regeringen. Vid sådant misstroendevotum krävs att en majoritet av riksdagen, det vill säga minst 175 ledamöter, stöder misstroendeförklaringen.Om misstroendet gäller statsministern måste regeringen avgå. Regeringen kan inom tio dagar söka väljarnas förtroende genom att upplösa riksdagen och utlysa extra val.

Sedan 1998 har det i Sverige blivit praxis att något oppositionsparti begär misstroendevotum efter riksdagsval om inte regeringen självmant avgår.

Grundlagsutredningen har föreslagit att denna praxis ska grundlagsfästas genom att en förtroendeomröstning automatiskt äger rum efter varje riksdagsval för att pröva regeringens stöd. Vilket också sker från 2014. Efter valet 2010 har dock ännu ingen förtroendeomröstning ägt rum."Wikipedia

2011-11-23 @ 18:31:13
Postat av: D Li

Misstroendeförklaring, i Sverige en i regeringsformen reglerad princip för att avsätta regeringen.

På förslag av minst en tiondel av riksdagens ledamöter kan riksdagen avsätta ett statsråd eller hela regeringen. Vid sådant misstroendevotum krävs att en majoritet av riksdagen, det vill säga minst 175 ledamöter, stöder misstroendeförklaringen. Om misstroendet gäller statsministern måste regeringen avgå. Regeringen kan inom tio dagar söka väljarnas förtroende genom att upplösa riksdagen och utlysa extra val.

Sedan 1998 har det i Sverige blivit praxis att något oppositionsparti begär misstroendevotum efter riksdagsval om inte regeringen självmant avgår. Grundlagsutredningen har föreslagit att denna praxis ska grundlagsfästas genom att en förtroendeomröstning automatiskt äger rum efter varje riksdagsval för att pröva regeringens stöd. Vilket också sker från 2014. Efter valet 2010 har dock ännu ingen förtroendeomröstning ägt rum.

2011-11-23 @ 18:31:52
Postat av: Renen

@Tjadden

"Varför ropar inte folket ut Jimmy Åkersson till Statsminister?"

Begriper du inte det? Svenskarna har självbevarelsedrift, SD fick EN mandatperiod i riksdagen. Där tar den otäcka sagan slut skulle jag tro. Jimmy Å har visat vad han går för, rätt bra dessutom. Så att 2014 tror jag nog att de flesta som skänkte SD sin röst förra gången tänker till en extra gång och röstar på något lite mer människovänligt parti.

2011-11-23 @ 18:32:15
Postat av: Tony Ingman

D Li: Denne Niklas Orrenius är en Skitstövel,och

sådana är det för övrigt gott om på

Asylsvenskan,Per Svensson kulturfjant är en

annan. Dessa båda herrar lägger ner ofantlig

arbetstid på att smutskasta SD, istället för

att synliggöra den enorma varböld som den

havererade staden Malmö utgör i dag med sina

mord och gangsteruppgörelser samt

socialbidrags kostnader i miljardklassen,men

sådana triviala saker lotsas dom inte om.

2011-11-23 @ 18:37:16
Postat av: Gubben o Gumman

Renen : Har du hört talas om cementröstare sa Bill till Bull och ramlade omkull.

2011-11-23 @ 19:07:05
Postat av: Kalle

""Innan han [Jimmie Åkesson] blev politiker på heltid bedrev han studier i bland annat statsvetenskap, forskningspolitik, förvaltningsrätt, ekonomisk historia, filosofi, nationalekonomi och samhällsgeografi vid Lunds universitet."" Wikipedia.Våran Jimmie är nog den mest välutbildade av alla dagens partiledare i sveriges riksdag.Postat av: AWSvensson

De du GoG, där kommer dina fyra år i plantskola i lä.

Såg att du utkämpat ett slag på Barometern så du får väl ta igen dig.

Sverigedemokraterna ska ju hålla sina landsdagar i helgen. SVT,antagligen kunskapskanalen,och SD television sänder hela helgen. Eftersom jag ska till Stockholm till helgen så får du GoG bänka dig framför TV med en påse fläsksvålar och en smultroncider max 2,8% så rapporterar du utförligt på måndag.

2011-11-23 @ 19:15:58
Postat av: Tjadden

RenenAtt du har Lars Ohly till din kandidat kan jag tänka mig, eftersom du inte vill stå upp för svenska folket eller Reinfeldt själv, men det är samma skit fastän i en annan påse vilken du väljer!

2011-11-23 @ 21:23:22
Postat av: Robin Shadowes

"Våran Jimmie är nog den mest välutbildade av alla dagens partiledare i sveriges riksdag."Ja, dom brukar ju ofta hävda att vi är obildade bonn-lurkar och white trash. Lite komiskt faktiskt.

2011-11-23 @ 21:44:10
Postat av: Åke, Västervik

På ett Café som vi besökte, och som drivs av Thailändare eller möjligen Vietnameser, så beställde jag bl.a kaffe och en "negerboll". Expediten sa: - En negerboll, ja tack, något mera? Han reagerade inte, utan "visste" att så sa man om dessa bollar med cocos på...I min värld så har det alltid hetat "negerboll", och jag kommer f-n aldrig att säga nå´t annat just bara för att det har blivit ett sådant förbaskat ståhej kring detta.Man blir bara så trött på allt tjafs om alltifrån Pippi med "negerkungen" i söderhavet, Tintin, Kinapuffar till glassen Nogger och att man inte får kalla negerbollar just för negerbollar osv...Det är ju bara att skratta åt dårskapet som pågår egentligen!!!

2011-11-23 @ 22:33:04
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesDu om man läser de olika siterna där SD medlemmar hör av sig tillika sympatisörar finner jag de flesta att vara ytterst medvetna om landets politik och allmänbildningen är det inte heller något fel på.Läser man däremot vad våra belackare skriver, så undrar man hur still det är i deras hjärnkontor med deras så ensidiga påhopp som inte äger sin relevans.

2011-11-23 @ 22:39:33
Postat av: Göran

Så har då, som befarat, Barometern blommat ut i full PK-ism.

AT är utsuddad från ledarsidan och kommer förmodligen inte ens att få göra ett symboliskt gästspel.

Ulf "von Grimm" har nu fri lejd och öppnar med sagor om SD.http://www.barometern.se/ledare/vilda-vargen-leker-mormor-svea-(3042093).gm"För att kunna bekämpa din fiende måste du förstå honom".

Därför lär eländet även fortsättningsvis få tillåtelse att landa i min låda.

2011-11-23 @ 23:11:45
Postat av: Hulda

Kollar nu på Tv4,s Kvällsöppet. Djurrättsaktivister som debatterar om pålsdjursuppfödning med pälsindustrin och politiker. En V-riksdagsman som självklart håller med aktivisterna....

Några aktivister/terrorister är nu i rätten o div. brott. Undrar om de också är med när SD har torgmöten....

AFA - våldsamma djurrättsaktivister - antirasister - fedsaktivister - samma naiva människor i olika aktiviteter.

2011-11-23 @ 23:22:12
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Det är "dampkompaniet"

2011-11-23 @ 23:41:05
Postat av: Hulda

G & G.... Damp, nej det är säkert betydligt värre..... En låång och komplicerad diagnos. Troligen utan botemedel.....

2011-11-23 @ 23:52:29
Postat av: Ferdinand Mjuk

-Vidare har nog vår mediokra etermedia förmånen att inte utmana Nigel Farage.....

2011-11-24 @ 23:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0