SE SIG SJÄLV I SPEGELN

Det rullas upp det ena efter det andra i media men så fort det är personer med invandrarbakgrund som är inblandade och i vissa fall till och med dömda mörkas detta i media. Hyckleriet är så makalöst att man knappt kan tro sina ögon eller öron när nya fall rullas upp.

Nu har vi fusket med assistansersättningar. I media nämns siffror på fusket och bedrägerierna, bedömningen som myndigheter gör är runt 1 000 miljoner kronor. Hur mycket av detta hamnar på bankkonton i utlandet. Hur många kommer ihåg ”kaninmannen”? Han och hans familj var väl en av de första som avslöjades och media gör allt för att dölja identiteten och den utländska bakgrunden.

Hur förljugna är merparten av de svenska journalisterna? Hur fan står de ut med att se sig själva i spegeln varje morgon! Tänker de att nu skall vi ljuga det svenska folket rätt upp i ansiktet ännu en dag. Den egna lögnen har blivit så massiv och omfattande att de inte längre kan göra en pudel.  Hellre fortsätter de med sina lögner.

Jag har i varje fall inga problem med att se mig själv i spegeln eftersom jag håller mig till sanningen. När jag blir urförbannad så skriver jag även det och kan då till och med använda mig av ett Zlatan-citat som media uppenbarligen inte vill amvända eller påminna det svenska folket om.

Imorgon får vi se vad Anders Blank lyckats åstadkomma när han fått fakta på bordet gällande hans ”uthängningsartikel” i lördagens Barometern. Tyvärr har jag tappat förtroendet hos tidningens journalister så jag har inga större förväntningar men Anders Blank kanske överraskar.

Uffe Carlsson på Östran har ringt idag och undrat lite om mitt blogginlägg om min släktforskning. Uffe Carlsson har visat prov på en god objektivitet sedan han fick kliva av som chefredaktör på Östran så jag hoppas på en ”bra” artikel från Uffe Carlsson.

Hur många kommer ihåg dessa ord som publicerades under förra årets valrörelse.

”Hur tänker du (Jimmie) göra med alla som inte frivilligt utsätter sig för den försvenskningen? Hur mycket betong har ni? Hur många sjöar behövs för att lösa det problemet? Jag tror bara att max 1200 personer får plats på Lillsjöns botten. Dessutom är betongblandarna tillfälligt slut på byggmarknaden.”

Det är nog dags att påminna skribenten och mina nya läsare på bloggen om hur illa ”eliten” i Kalmar uttrycker sig i tidningen.

Det kanske är så att skribenten ifråga inte har några speglar hemma.


 


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Hög nivå på den journalisten,samtidigt är det bra att dom journalister som jobbar antivit ger sej till känna

En sådan journalist skulle skjutas med en pungkula.

Fast det vore å andra sidan att sänka sej till samma nivå,så folk får själva bedömma hur seriös en sådan stolpe är, förmodligen får SD röster på ¨sådana artiklar,men visst skulle man börja re med dessa så går väl en insamling till en fotbalja och några påsar cement att ordna.

Egentligen är det en miljöfråga vilken sjö man vill förorena.

2011-11-01 @ 23:01:04
Postat av: Staffan Sundqvist

Här är en sak till som jag undrar när våra stjärnor till "journalister" ska börja kalla vid sina rätta namn: http://www.expressen.se/nyheter/1.2609716/forsokte-grava-sig-ur-haktet-med-sked

Jag menar, om en katta får ungar inne i ett stall, ska vi då kalla ungarna för hästar? Om en sak ser ut som en anka, går som en anka och låter som en anka, då är det garanterat en anka. Omar och hans kamrater är MENA-banditer,sekunda muslimsk import. Svenskar är de definitivt inte!

2011-11-01 @ 23:03:04
Postat av: Gubben o Gumman

Staffan : I o med att SD kommit in i riksdagen så har brytpunkten för antivit jornalistik passerats i Sverige.

Annars hade SD inte tagit sej in med den massiva mediemobbmimgen eller kriminella journalistik som i Thor-alf "cementexempel",sedan är det förbannat störande, men det är av sekundär betydelse.Vi skall egentligen vara tacksamma för att Marit skriver första raden som hon gör,hon provocerar miljoner etniska svenskar,en del ramlar över gränsen

Dvs säga bestämmer sej för att rösta SD nästa val.Alla ser att han inte är etnisk svensk samt kriminell,vem vill bli ikopplad med honom,ingen.Egentligen skall Marita ha tackmail för att hon hjälper SD växa.I klartext vill hon inte skita på araben utan pissar på etniska svenskar istället,tänk vilken fin journalistkår vi har va.

Det hon inte begriper är att hon skapat en "fikarumsartikel"

"Vafan han e väl inte svensk"

"Nu skiter jag i Expressen"Egentligen har man förmodligen även nått dit med det överdrivna pixlandet av stolpskott kontra uthängningar av pursvenskar.

Tomas Mattsons ljugande i frågan börjar bli genant.

Heja bröderna Donkey.Det vi väntar på är att se om polisen styr upp dom antivita demonstranterna vid nästa SD möte.

Sker det så är en ny milstolpe för demokratin i Sverige ett faktum,bara att korka upp en zingo

2011-11-01 @ 23:44:02
Postat av: Göran

Även Aftonlögnen har skedförsöksrymmningen uppe på tapeten.

Kreativa är de små gynnarna minsann, eller har de kanske hämtat inspiration ur "Flykten från Alcatraz"?

Omar Abdalla, Mounir Dhahri, Munir Awad, Sahbi Zalouti, kallas för svenskar.

Frågan är hur detta och liknande fall uppmärksammas internationellt.

Som jag ser det så skiter vi framför fläkten oavsett.

De som vill se Sverige som en fristad för terrorceller gör det.

De som tycker att Sverige är konstigt gör det.

Alla är nog rörande överens om att Sverige är en bra sopstation för både död och levande materia.Eftersom att Barometern lusläser denna blogg:

Ja, Ni gör en riktigt dålig tidning.

Dock använder jag den i undervisningssyfte åt mina barn.

Hur och varför?

Fundera på det en stund.

2011-11-01 @ 23:49:40
Postat av: Gubben o Gumman

Ganska bra att skrivande journalist inte förstår att han själv hypotetiskt är en kandidat till att hamna på Lillsjöns botten.

Sverigedemokraterna har oss vetererligen visat något agg mot icke etniskt svenska medborgare.

Att man vill slänga ut kriminella är fullt friskt.

I ett friskt land hade åtal för grovt förtal varit väckt,men det är aldrig försent som Kaddaffi sa

2011-11-02 @ 01:08:28
Postat av: Gubben o Gumman

"Inte visat"

2011-11-02 @ 01:14:02
Postat av: Kalle""Hög tid för en pressetisk renässansI mediernas ansvar ingår att vara noga med faktainhämtning, att värdera källor och ge alla parter en möjlighet att komma till tals. Man ska även respekterar enskilda individers integritet och rätt till ett privatliv, skriver journalisten och författaren Uriel Hedengren."" på NewsmillLänk till newsmills artikel.

Postat av: Asgaard

Jag stiger inte åt sidan om det kommer ett täcke eller skägg i vägen längre. Jag har gett mig faan på att inte vika mig för islam där ute. Jag är en Viking i mitt eget land och så ska det banne mig förbli.

2011-11-02 @ 02:23:33
Postat av: Robin Shadowes

Våra mångkulturella "vänner" har ju visat sig bo segregerat trots att dom gillar olika officiellt. Tänkte på att konvertiter oftas byter namn. Kända exempel är ju Leffe Karlsson (Kielan) och Raffe Wadman (Usama El Swede). I solidaritet med nysvenskarna så borde ju även det gänget byta namn. Det kostar ju ändå inte lika mycket på som att bo tillsammans med dom. Eftersom dom ofta är rödingar i det gänget så kanske spanskklingande namn hade varit mer passande än arabiska. Jan Helin skulle ju lätt kunnat bli Juan Hernandez. Thomas Mattson skulle kunnat bli Tomaso Munoz. Maud Olofsson blir Mariana Oleanescu. Och så vidare.

2011-11-02 @ 04:19:56
Postat av: Karlskronabloggen

Mycket bra skrivet inlägg Thoralf och jag håller med helt!Citatet från valrörelsen var det väl Ulf "Bärsärk" Wickbom på Barometern som skrev om jag inte minns fel?Det finns väl inga "journalister" i svenska gammelmedier som har något förtroende längre, mer än möjligen Ulf Gudmundson i Svenska Dagbladet och Ulf Nilson i Expressen. Alice Teodorescu på Barometern var också bra innan hon antagligen tvingades åter i det politiskt korrekta ledet och Ulf Gudmundson har också haft ett par sådana återfall.

2011-11-02 @ 04:42:38
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Robin Shadowes

Måste låna ett bra inlägg från Avpixlat av S R Larson."Jag läste just artikeln på Fria Tider om hur den svenska staten, med dina skattepengar, aktivt rekryterar unga arabiska män att flytta till Sverige. Formellt sett är det tydligen Svenska Institutet (tidigare "Stiftelsen Sverigebilden") som bedriver kampanjen, men SI är som alla vet en skattebetald, statlig institution. Uppenbarligen anser islamiseringsminister Tobias Billström att det inte är nog med att ta emot uppemot 100 000 immigranter varje år - det finns helt enkelt inte tillräckligt mycket muslimska flyktingar (och "flyktingar") i världen för att regeringens islamiseringskampanj ska gå fort nog. Nu vill man aktivt rekrytera arabiska män från ett land där en oerhört konservativ, anti-kristen, anti-västlig och antisemitisk form av islam är statsreligion.Det här kommer att ta en ände med förskräckelse. Frågan är om Sverige har råd att vänta till 2014. Tills dess har regeringen hunnit importera ytterligare en kvart miljon muslimer, om inte fler, och hunnit göra ännu fler till svenska medborgare. SD kan komma att behöva provocera fram ett nyval innan dess för att radikalt stärka sin ställning i riksdagen."http://avpixlat.info/2011/11/01/flyktingbarnen-strommar-in-i-malmo/#more-1139Kan inte annat än att hålla med Larson. 2014 kan mycket väl vara alldeles försent. Vi måste få nyval och det NU! Vi klarar inte av mer nu. En kvarts miljon mohammedaner till och vi kan lika gärna bara lägga oss ner och dö.

2011-11-02 @ 06:42:07
Postat av: Info

KRAFTIG ÖKNING AV BUTIKSINBROTT I STOCKHOLM!Butiksinbrotten har under senare tid ökat rekordartat i Stockholm, meddelar Radio Stockholm idag. Radion intervjuar sorgsna butiksägare i den starkt berikade förorten Rinkeby. De har namn somAdam Farhan, Hussein Javad, Samer al Khademi.Och vilka kan förövarna vara? Detta säger inte journalisten ett ord om. Det får lyssnaren själv räkna ut.De heter naturligtvis Anders, Ulf, Torbjörn osv.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=4775248Med invandringen blir Sverige ett mer spännande land, sa statsminister Reinfeldt.

2011-11-02 @ 08:20:15
Postat av: Robert

http://www.imdb.com/title/tt0104257/Själv tycker jag att media har vissa likheter med jack nicholsons rollkaraktär. speciellt hans replik "you can`t handle the truth" luktar verkligen svensk media.

2011-11-02 @ 08:38:12
Postat av: Observer

Samma dag,lördagen den 29 oktober, som kalmartidningen Barometern hänger ut en lokal sd-politiker med namn för att finnas hos kronofogden för några småskulder, har Kvällsposten en helsida med rubriken "M-politiker får 14 år för smuggling".Brotten är grovt narkotikabrott och försök till grov narkotikasmuggling.Något namn finns givevis inte i artikeln ej heller någon pixlad bild.Han har tur han m-politikern att han inte bor i Kalmar.Då hade naturligtvis Barometern huggit som en kobra.Samma tur har också andra politiker i Kalmar län av olika partifärg,utom SD:are förstås,om man t.ex. förekommer i Justitia.

I sällskap kan man också ha framträdande näringslivsrepresentanter.Men som sagt inga namn i Barometern med undantag av om personen har anknytning till Sverigedemokraterna.I dagens nummmer av tidningen traskar Anders Blank på med namngivning igen.I hans och tidningens journalistik är det skillnad på folk och folk.Barometern har ett pressetiskt och redaktionellt problem som definitivt spiller tillbaks ppå tidningsledningen.

2011-11-02 @ 08:57:17
Postat av: Va fan!

Fattar du inte att vi som inte är Sverigedemokrater är totalt ointresserade huruvida en person har utländsk bakgrund. Tidningarna skriver inte heller om klasstillhörighet, sexuell läggning eller fritidsintressen.Tidningarna mörkar inte, de är liksom en stor majoritet av svenskarna ointresserade. Släpp det här med konspiration nu.

2011-11-02 @ 09:00:30
Postat av: Lar-Ingr

@ Va fan!Och vad anser du då om massmedias flitiga användning av pixling så fort det rör sig om bilder på utlänningar?Och med konspiration menar du således i klartext vadå?

2011-11-02 @ 09:18:05
Postat av: Magentan

"Va fan" skrev: "Fattar du inte att vi som inte är Sverigedemokrater är totalt ointresserade huruvida en person har utländsk bakgrund."Men ni är tydligen oerhört intresserade av brottslingarnas tröjor, skjortor och eventuella slipsar.

Annars finns det väl ingen som helst anledning för medieetablissemanget att producera alla dessa enorma mängder med bilder innehållande svartpixlade blurrar med olika sorters kläder under?

2011-11-02 @ 09:38:36
Postat av: Sven Dacke

ROLF K NILSSON OM SVERIGE OCH STASI-ARKIVENSverige skyddar Stasispioner och lagför forskareVÄLKOMMEN TILL "LANDET upp och NER" Sverige

Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Blev man förvånad. Nej, inte ett dugg. En av pyromanerna är tillbaka i Kalmar. Sänder mycket bra signaler till andra småbusar. Sverige i tiden.

2011-11-02 @ 10:16:09
Postat av: OT

Det är farligt att vara journalist i Sverige. Så jag förstår varför de är så mjäkiga och undfallande.Ja de flesta journalister i Sverige äro såsom undermåliga lackmuspapper utan färg och funktion. Duger inte ens att torka sig i röven med."Attack on French satirical paper Charlie Hebdo": http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-15550350

2011-11-02 @ 10:28:27
Postat av: Nalli

Enligt sjuklövern är invandrarna en ekonomisk tillgång för Sverige (Eller ???)

Läs Hallandsposten medföljande fil.Mångmiljonsvindel avslöjad i åtalet mot Charkas vd.

Totalt ska den 43-årige vd:n ha undanhållit närmare 40 miljoner från beskattning.http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.1414641-mangmiljonsvindel-avslojad-i-atalet-mot-charkas-vd2011-11-02 @ 10:28:44
Postat av: Skånepåg

@ Lars RosénJaha, och då var det enligt Östran ett annat multikultiområde som inte riktigt fungerar som "de stora pojkarna" tänkt! Har en känsla av att det som vi nu mer och mer sker i Kalmar är en "följetong" som vi bara sett början på, och där bl.a. det som du påpekar betraktas som en seger inom dessa grupper och som bara kommer att förvärra situationen.@ OT

Ingen tvekan om vilka som ligger bakom detta dåd. Lite skämtsamt kan man säga att dessa är betydligt skickligare än svenska journalister. Här pixlade man inte en bild på en tidningssida, utan man totalpixlade en hel tidning!

Postat av: Nalli

Enligt 7-klövern är invandrarna en ekonomisk tillgång för Sverige(eller ???)Mångmiljonsvindel avslöjad i åtalet mot Charkas vd.

Totalt ska den 43-årige vd:n ha undanhållit närmare 40 miljoner från beskattning.

Läs Hallandspostern.

Postat av: Nalli

Enligt 7-klövern är invandrarna en ekonomisk tillgång för Sverige (eller ???)Mångmiljonsvindel avslöjad i åtalet mot Charkas vd.

Totalt ska den 43-årige vd:n ha undanhållit närmare 40 miljoner från beskattning.Läs Hallandspostern.

Postat av: AWSvensson

Statstelevisionen skulle i morse minnas att det gått 100 dagar sedan massakern på Utöya. Istället för en tillbakablick och intervjuer med anhöriga så tog man tillfället åter igen att damma av Mona Sahlin, Anna-Lena Rodenius tillsammans med den nyligen i granskningsnämnden fällde Marianne Rundström. Man hade även på länk Sossen Ali från Norge. Det framgick omedelbart att det handlade inte om att minnas offren i Norge för offret var Mona Sahlin och socialdemokraterna och förövarna var Sverigedemokraterna. Hatet spred sig över Europa ledd av Sverigedemokraterna påtalar denna församling som står själva för det största hatet gentemot sina meningsmotståndare . Att kritisera Islam för deras kvinnosyn,syn på homosexuella och judar ,det var denna kritik som utlöst massakern på Utöya enligt dessa damer. Sossen Ali svamlade något som kan sammanfattas som "business as usual" dvs i Norge var den politiska ordningen återställd.

Patetiskt nog så kunde de efterföljande nyheterna upplysa om 46 överfallsvåldtäkter i Norge i år,självklart utan att ange etnicitet,frågan jag ställer är huruvida det kan vara så att det är dessa våldtäkter som är ett led i det mångkulturella fiaskot eller att man upplyser om dem som kan utlösa massakern.

2011-11-02 @ 11:03:47
Postat av: Ludvig

Instämmer helt i det du skrivit Thoralf.

2011-11-02 @ 11:09:37
Postat av: Nalli

Enligt 7-klövern är invandrarna en ekonomisk tillgång för Sverige (eller ???)Mångmiljonsvindel avslöjad i åtalet mot Charkas vd.

Totalt ska den 43-årige vd:n ha undanhållit närmare 40 miljoner från beskattning.Läs Hallandspostern.

Postat av: ´Tony Ingman

Läste Dagens industri i går, och såg den braskande rubriken "SD topp jagas av kronofogden"

EN Mikael Waltersson är skyldig staten den hisnande summan av 18000? Sen visar det sig att denne M.W inte är politiskt vald, utan jobbar som

tjänsteman på kansliet. Det är sorgligt , mycket sorgligt hur svinaktigt journalister beter sig för att miss kreditera SD i precis alla läge. Jag trodde i min enfald att DI kunden räknas till den

minimala del av Svenska pressen som var seriös, men

tydligen inte!

Alltså det går bra att hänga ut en man med bild och namn och framförallt partibeteckning om man är

Svensk för att han är skyldig 18000 , men en ynklig

bedragare av utländsk härkomst som lurar av

försäkringskassan miljonbelopp och låter sin egen

dotter spela gravt utvecklingsstörd, ja den personen får av pressen förbli anonym.

Finns det något lämpligt ord för sådana svinpälsar?

2011-11-02 @ 14:47:40
Postat av: Inge Sandén

@Va-fan!

Ställ dig frågan varför ökar SD med 100% räknat från genombrottsåret 2002.

Några av svaren är.

1)Dom som var aktiva i arbetslivet 1975 ägde inte tanken att beslutet skulle ända med att det var ett invandragetto så gott som i varje stad och större samhälle.

2)2002 var det 67000 arbetande skattebetalande pursvenskar,som ställde sig frågan.

Vilka är det som skjuter sina egna döttrar?

Har svensken gått tillbaka 1000 år i tiden?

Nej,så kan det inte vara.

Kan det har blivit något fel med beslutet 1975 att Sverige skulle bli ett mångkullturellt land?

3)2006 ställde sig 167000 pursvenskar sig samma fråga med tillägget,vi vill veta vilka det är som sabbar vårt välfärdssystem.

Varför mörkar media detta?

4)2010 samma fråga från 340000 pursvenskar.

Vi förstår inte enligt media varför svenska ungdomar kastar stenar på polis och räddningstjänst och bränner upp skolor.

Kan det vara att det beslutet 1975 har misslyckats?

Vi som röstade ja 1975,trodde att ondskan ute i världen skulle mattas,om vi i detta rika land sträckte ut en hjälpande hand till de som hade det svårt och förföljdes för sina åsikter.

Är det bara Sverigedemokraterna likt barnet i sagan "Kejsarens nya kläder"som vågar säga sanningen om orsakerna till att det blivit så här i vårt land,då lägger vi vår röst på SD.

5)2014 lågt räknat är det 700000 pursvenskar som säger,nu är smärtgränsen nådd.

All PK-media och fega journalister vill få oss att tro att svensken blivit riktigt oärlig.

Vilka är det som missbrukar,det vi av godhet infört,att alla som lider av ett handikapp skall ha samma möjlighet till ett värdigt liv som vi alla andra.

Vi läser 2011 miljardbelopp utbetalats av våra skattepengar till samvetslösa individer.

Vilka är dessa människor frågar sig pursvensken? 2018 har en miljon pursvenskar återställt ordningen och det samhälle som Vilhelm Moberg,Per-Albin,Gunnar Sträng och den lille skräddaren Palm vurmade för,har åter börjat fungera.Det betyder ingen ny religion som läran islam förespråkar,skall ha något inflytande på vårt samhälle.

Just som vi fått lite ordning på kristendomen,dyker det upp förrädare som sossen Ulf Bjereld och den namnkristne sossen Weierud och kramar den islamska läran som åter vill införa det vi under 100 år lyckats med att förändra.

Det räcker med att nämna en av de 100 olika åsikterna som skiljer pursvensken från läran islam.

Kvinnans jämstäldhet med mannen.Vidare är det som så att journalister och människor som han "VA-fan!" inte förstått varför händelser som vi den senaste tiden läst om kan inträffa i det nya Sverige.

1)De två pojkarna i Sigtuna som miste livet.

2)Den 4årige pojken i Ljungby.

3)Alla s.k.balkongmord på flickor med invandra bakgrund.

4)Assistansersättningarna.

PK-samhället har skrämt myndighetspersoner som itid skulle ha kunnat förhindra dessa tragisga händelser.

Man blir stämplad som rasist,om man visar eller misstäner att inte allt står rätt till,när det gäller invandrare.

Det är försent att tända ljus och lägga ut blommor,när ett barn mister livet för att PK-iten inte vågat ingripa,för att inte journalisten skulle skriva personalen på socialkontoret är rasister dom ifrågasätter vissa invandrares levene och sanningshalten i lämnade uppgifter.

2011-11-02 @ 15:02:39
Postat av: Stefan K

Apropå dessa kostsamma bidragsfuskare inom assistanshärvorna så har media gång på gång vevat polisens spaningsbilder av fuskaren från Östergötland, svensk förstås.

Har ni sett bilder och filmer på de övriga, ni vet de med utländsk bakgrund?Till dig med signaturen Va fan!

Om du och majoriteten av svenska folket skiter i brottslingars bakgrund, borde du och majoriteten av svenska folket ställa samma fråga till media som Sverigedemokrater gör: Varför pixlar ni bilder av brottslingar med utländsk bakgrund?

2011-11-02 @ 15:35:22
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Lassekolja

Va fan@, Din frågeställning är märklig. Det borde inte behöva sägas men det är naturligtvis synnerligen angeläget att svenska folket får så god information som möjligt om hur samhället ser ut. Varför då? Jo, helt enkelt för att väljarna skall ha en möjlighet att vart fjärde år rösta fram ett bättre samhälle.

Konstigare än så är inte anledningen varför döljande av brottslingars etnicitét kan betraktas som sabotage/manipulation av vår representativa demokrati!!!

Postat av: Svensson

Skriver man i dagstidningar måste man ju skriva sannigen, man kan inte springa Reinfeldts ärenden. Det borde finnas en lag om man vinklar nyheter.

2011-11-02 @ 16:54:06
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Jeppe

Thoralf Du gör ett jättejobb. Det finns inte så många renhåriga politiker. Du kommer att ha min röst 2014

2011-11-02 @ 16:56:20
Postat av: Gubben o Gumman

"Vafan nu är vi omdöpta till antivita aktivister,och vår sturmorganisation kallar dom för AVA"

2011-11-02 @ 17:18:02
Postat av: AWSvensson

Antivita aktivister genom sturmorganisationen AVA utövar sin syn på demokrati.

Postat av: Anonym

Postat av: Notarien

Dan Eliasson får ännu högre lön när han går från Migrationsverket till Försäkringskassan som GD.

Jag tror att han är specialrekryterad av regeringen för att sopa undan spåren av alla assistansbedrägerier! På Migrationsverket gjorde han sig känd för att bryta mot alla lagar och släppa in varenda klient. Att han nu har dirigerats om till Försäkringskassan gör mig illa till mods!

2011-11-02 @ 17:55:39
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Länka är ett rent helvete alltså....

Den första regelrätta eldstriden mellan svensk polis och pensionsräddare ligger nog inte så långt borta tyvärr lite synd att SD skall "hoppa" 5% på dom premisserna.

Om 20 år kommer polisänkornas riksförbund att vara en realitet.

2011-11-02 @ 18:57:24
Postat av: Va fan!

Inge Sandén:Intressant, men har inte samma förklaringar till problemen som du. Jag ställer mig också väldigt frågande till ditt kulturbegrepp. Vad är pursvensk? Är det en person som i flera generationer har bott i Sverige? Det kulturbegreppet slutade man använda inom forskning på 60-talet. Begreppet ledde också till två världskrig. "En nation en kultur" är konstruerad propaganda från den tiden vi hade diktatur i Europa. Kultur är flytande, dynamisk och ständigt i utveckling.Jag är förmodligen enligt din definition pursvensk. Men jag har nog väldigt lite gemensamt med dig och har ingen förståelse för dina tankar eller åsikter. Av alla mina kulturella yttringar tror jag det är ytterst få kring vilka vi kan enas. Sverige och alla andra nationer har alltid varit mångkulturellt och kommer alltid att vara.

2011-11-02 @ 19:03:04
Postat av: ´Tony Ingman

"Med invandringen blir Sverige ett mer spännande land". sa Reinfeldt. Javisst fredrik! Så hav tack

för att du återinfört vägglöss o kackerlackor,

skabb, huvudlöss, att du återinfört TBC och andra sedan länge utrotade sjukdomar till Sverige.

Hav också tack för att du så tydligt stakar ut vägen tillbaka till medeltiden,med en import av en

efterbliven och i många stycken sjuk religion.

2011-11-02 @ 19:08:06
Postat av: Va fan!

Lar-Ingr: Pixlar gör man väl för det mesta när det gäller brottslingar. Vill se statistik innan jag ställer upp på bilden av att man skulle pixla invandrare mer än svenskar.Med konspiration avser jag att många av SD:arna menar på att media och politiker försöker dölja för allmänheten vad som "verkligen" händer i vårt land. Men ni kanske inte har den bilden? I så fall tar jag tillbaka det och ber om ursäkt.Magentan:ja precis, kläderna är intressanta. Alla modetips är välkomna och vill man ha en gangsterlook är de pixlade bilderna utmärkta!

2011-11-02 @ 19:08:31
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Dags att veva i gång "grammofån" skivan

Ett nytt antivitt troll har snubblat in på bloggen

Eller skall vi ta semester FRÅN DENNA "VALLONHJÄLTE"

2011-11-02 @ 19:10:33
Postat av: Gubben o Gumman

Första trolltecknet noterat "vill se statistik"

2011-11-02 @ 19:12:15
Postat av: Gubben o Gumman

Damer och herrar vi skola återigen få ta del av den antivita terrorist organisationes Expos 10 minuters kurs i att ta debatten med SD eller dess beundrare rättare sagt,bara där är ett totalfel ett faktum.

2011-11-02 @ 19:15:19
Postat av: Va fan!

LassekoljaJa du, om man ska tycka att det är intressant att en brottsling är invandrare måste man också ställa upp på tanken om att invandrare är mer benägna att begå brott. Det är ointressant huruvida en brottsling gillar färgen röd eftersom ingen tror att färgen röd och brottslighet har något gemensamt.I det vanliga samhället utanför er Internetbubbla tror inte folk att det finns något i invandrare som gör att de blir brottslingar. Många anser exempelvis att det beror på social utsatthet, ekonomisk status eller marginalisering i samhället. I ojämlika samhällen har de mest utsatta en tendens att begå mer brott. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara. Vilken oberoende variabel som gäller kan vi tjata i evigheter om. Vad vi vet är att forskningen stödjer oftast mitt resonemang.

2011-11-02 @ 19:16:30
Postat av: Kurtan

Till Va fan eller skall jag säga "vänstertrollet" ?!Du ställer dig frågande, vad är svensk ?För att få dig att förstå min (och mycket troligen otaliga andras) uppfattning om vad svensk eller finsk eller japansk eller ryss etc är vill jag belysa med följande:För inte så länge sedan förkunnade representanter för en av Nordamerikas urfolk nämligen indianerna, och närmare bestämt Cheyenne stammen följande: Fritt översatt...För att kunna vara med och besluta om framtiden för Cheyenne indianerna och deras mark måste vederbörande vara Cheyenne indian. Med Cheyenne indian avsågs individer som har Cheyenne blod i sina ådror.Skall det vara så förbannat svårt att förstå ?!En fråga till dig:

Om en gris föder ungar i ett stall blir då ungarna hästar eller är de fortfarande grisar....hmmmmOm du anser att detta på något sätt är rasistiskt/främlingsfientligt/nazistisk etc etc är du dum i pallet !!!MVH

Kurtan2011-11-02 @ 19:20:38
Postat av: Va fan!

Gubben o Gumman:

Suck, man argumenterar mot och blir kallad troll..

Kalla mig PK snart också så har du dragit dina två vapen...

Men du kan vara lugn, jag ska lämna sidan nu. Tyckte det var i sin ordning att jag svarar dem som hade skrivit till mig.

2011-11-02 @ 19:21:58
Postat av: RT

Bra att du tar med en film som lyfter blicken från lilla Kalmar.

Besök gärna Rädda Sverige on du vill veta varför journalistkåren skriver som den gör. Till vissa delar handlar det om sprit, vin eller narkotikapåverkade individer . . .

2011-11-02 @ 19:34:26
URL: http://Radda-sverige.nu
Postat av: Sven Dacke

Smålandsnytt hade nyss ett reportage om drogen Khat som är ett stort problem för Somalier.Jag trodde man skulle prata om hur vi får stopp på skiten, men det blev istället ett försvar av Polisen som talar om att indra länder är det en "grönsak"Jag är helt övertygad om att Regeringen om maximalt ett år tar bort förbud mot drogen för att gå alla Somlier till mötes." Det är ju inte värre en att gå till Systemet"Postat av: Skånepåg

@ Va fan!Jo men här har du delvis rätt: "Kultur är flytande, dynamisk och ständigt i utveckling."Men då får du också förklar för mig hur islam, som inte förändrats på 1400 år, passar in i detta. En våldsideologi som omfattar och styr precis allt i livets skeden från vaggan till graven. Du vill givetvis ha statistik på att det är en våldsideologi, så skaffa dig en koran (men du kanske redan har en?) och där står de gruvligaste saker på cirka 95 ställen hur man skall döda de otrogna även om de gömmer sig bakom stenar och träd. Börjar bli lite glömsk på gamla dar, men rätta mig gärna om du hittar andra siffror.

2011-11-02 @ 19:39:11
Postat av: Gubben o Gumman

Vafan : Vadå lämna sidan du har ju nyss kommit för ikväll ,det är utvecklande för oss träskallar att få veta lite mera hur en antivit extremist tänker.

Så för vår del får du gärna stanna.

Det du skall tänka på är möjligtvis är att du är på en kunglig välläst block.

2011-11-02 @ 19:56:42
Postat av: AWSvensson

,Det gäller att ha alla indier i kanoten

Postat av: Gubben o Gumman

Det enda som kommer att vara tillåtet i framtiden att skriva i frågan är : "Det gäller att ha alla pursvenskar i skattelängderna"

2011-11-02 @ 20:45:06
Postat av: Lotta

Tidskod 15:32 säger muslimen gällande att kvinnor skall klä sig i heltäckande kläder, "Islam handlar om förebyggande. Kvinnor våldtas. Varför uppmuntrar man det genom att bära något....". Vad säger detta om mentaliteten hos de som bekänner sig till islam? Är deras värderingar som man måste tolka, klä dig enligt islam eller skyll dig själv om du våldtas förenliga med västerländska värderingar?

Postat av: OT

@Va fan!Du är väldigt lik the "Black knight" som också vägrade att inse att verkligheten är verklig: http://www.youtube.com/watch?v=dhRUe-gz690Men det klart så länge man kan få bidrag från "Ministry of Silly Talks" vem bryr sig om verkligheten? http://www.youtube.com/watch?v=IqhlQfXUk7w

2011-11-02 @ 22:14:43
Postat av: Robin Shadowes

Skinkmackan sticker fram trynet och gnäller igen.http://vgnt.se/malik-ar-besviken-pa-regeringen/

2011-11-02 @ 22:37:12
Postat av: Tjadden

Utlännigar med med brottslig merit ingår numer i svensk elit.Så kan det förklaras varför journalisterna skyddar kriminella invandrare.

2011-11-03 @ 13:21:41
Postat av: Magnus

Den senaste skandalen om EU-politikernas "arbets"-veckaPå fredag morgon går de med resväskorna i handen för att "stämpla in" dvs vara närvarande och få ut över 200 Euro extra. Sedan tar de flyget hem (och får betalt för business class biljett, åker ekonomiklass och stoppar mellanskillnaden i den egna fickan).Kolla den avslöjande tyska videon här:http://globaleconomicanalysis.blogspot.com/2011/11/hilarious-video-of-eurocrats-in-action.htmlNaturligtvis blev filmgruppen utslängd ur EU-huset, sanningen får ju inte komma ut.Svenska riksdagsledamöter ska ju inte vara sämre.När riksdagens sommarlov börjar, då börjar föräldralediga politiker att gå till jobbet. På så sätt kan de förlänga ledigheten och samtidigt få full lön. Politiker från flera partier utnyttjar systemet rapporterar Expressen.Som riksdagsledamot får man lön för 12 månader, men riksdagen är bara öppen i åtta. Genom att anpassa föräldraledigheten till sommarledigheten kan ledamöter fortsätta vara lediga, men formellt återgå till jobb och få full lön under uppehållet. När riksdagen sedan öppnar igen, ja då blir det föräldraledighet igen.Som riksdagsledamot ger det minst 8.000 kronor mer i månaden att träda i tjänst jämfört med att vara föräldraledig, skriver Expressen.Alla dessa bedrägerier i olika former med skattepengar kanske skulle vara något för SD att titta påoch uppmärksamma.PS

Arbetslinjens främsta företrädare, statsminister Reinfeldt lär aldrig ha haft ett vanligt lönearbete. Inte hans fru heller.

Även här gäller livstidsförsörjning mha statskassan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0