MORDBRÄNNARNA HEMMA IGEN OCH S GÅR FRAMÅT

De små liven han knappt komma hem från sina LVU-hem igen innan det var dags för bråk i Bergacentrum. Kan det vara så att någon som ”goolat” om mordbränderna fått på nöten av övriga ”mordbrännare”.

Enligt Östran har dessa mordbrännare redan kostat Kalmar kommun 2 miljoner kronor och det är bara början. Kan inte Invandrare för Sverige ta hand om dessa fina gossar istället på ideell basis.


Socialdemokraterna i Kalmar har beställt en egen opinionsundersökning för Kalmar kommun. Jag fick idag resultatet i ett mail från Östran där jag ombads svara på några frågor.

Hur opinionsundersökningen utförts framgår inte av mailet. Det är av stor betydelse för oss Sverigedemokrater om den bygger på telefon intervjuer eller om bygger på internet svar eller en kombination. Hur som helst så är resultatet ingen rolig läsning.Det är en ganska intressant undersökning som visar på att socialdemokraterna uppenbarligen har stärkt sin ställning sedan valet då partiet fick 45,9 % men nu skulle få 52,5 % i kommunvalet. Dock skulle bara ca 36 % rösta på partiet i riksdagen. Det understryker vilken stark ställning Johan Persson besitter i Kalmar. Trots Juholt-affären, Bergabranden och KSRR-affären. Undersökningen kommer nog som en chock för Alliansen i Kalmar. Alliansen får bara ca 36 procent tillsammans.

Miljöpartiet får också känna på hur det är att vara styrd av Johan Persson. Att det nya kommunalrådet Anna Thore inte kunnat axla manteln efter Jonas Löhnn var inte någon överraskning.

I ljuset av denna undersökning som knappast kan ha varit okänd för Johan Persson när han publicerade sin debattartikel i lördags där han ville ha ett samarbete med M och C. Ett mycket märkligt utspel med tanke på att S har egen majoritet i undersökningen. Är det ett sätt att håna Alliansen och dess företrädare?

När det gäller SD vet vi att vi alltid är underskattade i dessa undersökningar. Vi kan mycket väl vara tredje största parti i Kalmar med ca 6 procent om man räknar in de som inte vågar svara SD i undersökningen. Personligen anser jag att vår målsättning måste vara att dubblera 2010-års valresultat, vilket innebär ca 9 procent 2014. En realistisk målsättning om alla bitar faller på plats.Jag har börjat att gå igenom min fars gamla diabilder och digitalisera dem. Jag har hittat många spännande bilder och kommer lägga upp en och annan på bloggen. För den som är hemmahörande i Vimmerbytrakten kan denna bild vara intressant som är från Vimmerbymarken i oktober 1957. Bilden är tagen från kyrkoterassen.


Den uppmärksamme kan ser de patrullerande konstaplarna i gathörnet.

Nästa bild kommer också från marknaden i Vimmerby. Studera ballongen som flickan har. Tänk om någon sålde sådana ballonger på Vimmerby marken idag.

 


Kommentarer
Postat av: nadacomprende

Undersökningen måste vara ett rent önsketänkande.

2011-11-16 @ 00:01:29
Postat av: Ölandslök

Vem faan röstar på centern? Jag känner absolut ingen. Hur i fåglarna kan centern få fler röster än SD i Kalmar?

2011-11-16 @ 00:48:49
Postat av: Edward Ulfertz

Om nån ringer hem till mig och frågar vilket parti jag skulle rösta på idag, inte fan skulle jag säga SD, då riskerar jag ju att få en brandsläckare kastad genom vardagsrumsfönstret.

Som tur är får man fortfarande rösta på vilket parti man vill när det är val.

2011-11-16 @ 01:13:31
Postat av: Robin Shadowes

Vilka vackra bilder från gamla Sverige, Thoralf. Gläds dessutom att dom är i färg för på den tiden var svart-vita bilder fortfarande vanligt. Kommer dessutom själv ihåg den typen av gammaldags bilar från när jag var liten. Är nämligen inte särdeles mycket yngre än Thoralf nämligen. Ganska snart så fick bilarna en mer modern design och antog det mera klassiska 60-tals stuket. Tänk så himla rasistiska vi måste vara bara för att vi gillar dessa gamla bilder.

2011-11-16 @ 01:30:38
Postat av: Ölandslök

Javisst får man rösta på vilket parti man vill. Men inte anonymt. Till skillnad från andra länder omkring oss så har vi lappar för varje parti som man måste gå fram och plocka inför allas närvaros ögon. Detta bjuder även in att ta en hel knippe och kasta i papperskorgen. I andra demokratiska länder finns enbart en lapp dör man i båset kryssar vilket parti man gillar. Det är garanterad neutral valdemokrati som inte anammas i Sverige tyvärr. Man kan undra varför?

2011-11-16 @ 01:59:22
Postat av: Ölandslök

Det knyter sig i magen kan jag lova att gå fram på valdagen och plocka rätt sedlar. Det kan jag intyga. Det är inte integritet att rösta i detta sk demokratiska land. Detta vet de onda om.

2011-11-16 @ 02:10:07
Postat av: Karlskronabloggen

@ Thoralf

Din pappa verkar ha varit en mycket duktig fotograf! Som samlare av gamla vykort och bilder ska det bli intressant att följa fortsätttningen!@ Ölandslök

Själv har jag aldrig någonsin tagit några valsedlar i vallokalen. Jag tar med dem hemifrån i innerfickan och plockar fram dem när jag ska lägga dem i valkuvertet.Utanför ämnet, men Thoralf skrev ju om Ängelholm FF:s ordförande Mats Karlsson som myntade det nya begreppet "apbeteende" i en intervju. Jag letade egentligen efter något helt annat när jag sprang på nedanstående roliga klipp där några soldater i västafrika ger ett maskingevär till en chimpans. Där kan man verkligen tala om "apbeteende"!http://www.youtube.com/watch?v=K1Q77zCf-ig

2011-11-16 @ 06:13:41
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Sven Dacke

Ett duktigt opinionsinstitut kan styra resultatet ganska mycket genom val av vilka som får svara på undersökningen.Om vi tar Stockholm som exempel skulle en övervikt av frågor till Öfre Östermalm ge ett annorlunda resultat mot RinkebySå utan att veta hur frågorna ställda och till vem så säger den inte så mycket om verkligheten.Men en viktig sak är att Sverigedemokrater måste lösa problemet med att marknadsföra sig mot väljarna.I dag tror flertalet av Svenskar, framför allt nysvenskar att Sverigedemokrater "äter invandrarbarn till frukost"Den mediabilden kan bara påverkas genom information genom egna kanaler, inte SVT eller TV4.Hur har det gått med mediasatsningen?Det är inte så långt till valet nu.

För övrigt tycker jag ni gör ett bra jobb, problemet är att det bara är vi som läser bloggarna som vet det.Och dom andra partierna kidnappar det som SD kom först med, exempel Stazi listorna där dom allra flesta vet vilka som är för i dag men inte att SD tog initiativ i frågan2011-11-16 @ 06:23:09
Postat av: Ludvig

Intressant att din far också var duktig fotograf, liksom du.

2011-11-16 @ 07:04:44
Postat av: Gubben o Gumman

Karlskronabloggen : Kanske ett alternativ till bemanning på polisstationen i Rosengård.Sannolikt har 10 schimpanser fått ned brottsligheten till 0 på ett par veckor.Lyssna på killen som skriker no no, samt den som lungt sitter kvar hög som en julgran och skrattar till

Dirty Banana öpnnar eld.Detta var en mycket bra start på dagen

2011-11-16 @ 07:15:09
Postat av: Sven Dacke

Smålandsposten rapportera i dag följande stora nyhet som regeringen tydligen missat, snart kommer dom på att "barn inte är barn"SMP / TT

Bra affär med ensamma flyktingbarnTT inrikes i dag 01:32Regeringen vill se över ersättningsreglerna för bolag som driver boenden för ensamma flyktingbarn, skriver Sydsvenskan.

Regeringens översyn kom till sedan tidningen avslöjat att ett bolag, VoB, ägt av sydsvenska kommuner gemensamt, ökat sin vinst från fyra till 15 miljoner kronor på ett år.

Migrationsverkets verksamhetschef, Caroline Henjered säger att man vill täppa till ett glapp som tillåter bolagen att ta ut för stora vinster.Men i hela fridens namn, var det inte meningen att dom skulle tjäna pengar, som Kamprad på våta blöjor på Carema.Det är inte mycket koll dom där regeringsmedlemmarna har och inte läser dom tidningar heller

Postat av: Gubben o Gumman

Ballongen på marknadskortet ser lite skum ut

Tänk om någon DO-missbrukare får syn på den.

2011-11-16 @ 07:26:07
Postat av: Karlskronabloggen

@ Gubben och gummanAnnars blir det kanske de här som får ta upp kampen mot den ökande brottsligheten. De kan köra runt och patrullera på gatorna!http://www.youtube.com/watch?v=xB7iz1HTh9U

2011-11-16 @ 08:23:29
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: zigge

Negerballongerna kommer jag själv ihåg,stirra inte för mycket på dom,se istället den rasistiska flaggan dom använder!

2011-11-16 @ 08:47:01
Postat av: Gubben o Gumman

Zigge : Obsververa den svenska flaggan i ett blomsterhav ,flankerat av en "negerballong" i handen på pursvenska barn.

DO måste få en tuff dag idag,sannolikt jobbar Expo redan på en artikel om denna djupt kränkande bild.

"Incomming take cover" era förbannade "rasister"

Apropå rasister så sände TV4 Fakta ett program i det ämnet,programet kan rekommomederas röda bokstavskombinatioer på rolling flatfots."Engelsmännen var inte rasister för att dom hämtade slavar utan för att dom tjänade pengar på slavarna.Kan du se likheten mellan sossarnas valboskap och detta AW Svensson.

2011-11-16 @ 08:53:05
Postat av: Gubben o Gumman

Zigge : Samtidigt kan man väl konstatera att det tagit sossarna 40 år från ballonger till verklighet.

Clownfeldt hakar på med tanke till sin ballongsläkt tillhörighet.

2011-11-16 @ 09:24:16
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller Kalmar framtid finns det ingen med så många som är bakom flötet och röstar på Perssson eller den såkallade opositionen exlusive SD då.

Kvar blir en rykande ruin med en kebabkiosk att stanna till vid på resan till Öland.Sannolikt kommer det att att gå resor hir med bussar för att kunna beskåda enn DDR republik i verkligheten .S ligger på 25% på riksnivå socialismen är stendöd och sjävdör då röstar 52% av Kalmarborna på S

Det ger signalen om förstånd samt framtid för stadenDet finns få städer som är så illa ute Södertälje Malmö är några där sista idiotspiken är islagen vi är snart där.

2011-11-16 @ 09:43:04
Postat av: Gubben o Gumman

Just nu "kvart över tolv" sitter polisen och diskutterar kriminaliteten ,"staten har bakat hem" i vissa områden.

Undrar om det ringer några klockor hos Clownfeldt eller Sven-Åke Lagrell,elller sitter "strokeproppen" för hårt i skallen på desss clowner.

2011-11-16 @ 09:46:52
Postat av: allemand

@Sven Dacke, ja du Sven, det kan man fråga sig? Inbillar mig att partiet har gått i ide tillsammans med björnarna. Hoppas de inte sover över våren utan plockar fram miljonsatsningen som Ekeroth eller Almqvist utlovade.

2011-11-16 @ 09:48:02
Postat av: Gubben o Gumman

Södertälje är det man pratar om

2011-11-16 @ 09:48:14
Postat av: AWSvensson

Idag startar rättegången om det så kallade fotbollsmordet,där en spelare från Assyrianska mördades.Det var roligt att höra polisen förklara de faktiska omständigheterna ,att han kallade Södertälje maffiastad utan att nämna vilka dessa mafiosor utgör öppnade upp för var och en att själv dra slutsatser.Så det är inte bara fotbollspubliken i Södertälje som upplevs som apor,tydligen börjar hela staden bli ett tillhåll för allehanda Babianer .

GoG ,menar du att sossarna är inte svenskfientliga för de tjänar röster ,indirekt betalda av den föraktade svensken men ändå. En av de största slavjägarna var en gambisk madam ,så det borde innebära att det finns inget samband mellan slavar och rasism,eller det kanske det gör när det är vita inblandade och inte araber och negrer.

2011-11-16 @ 09:55:43
Postat av: Gubben o Gumman

En Iranier har tydligen sagt att han var Irakier och då tvisats till Irak där han finkats för att ha uppgivit fel nationalitet.

Mycket är fel i Iran men här har Sverige lite att lära.Vad händer då i Crazyland Sverige jo polisen ber om ursäkt efter att boljevikerna på bla Expressen börjat skriva om detta.

Förlåt varför ber man om ursäkt ,för attt mannen som hundratusentals andra bidragssnablar ljugit sej in till ett oåeterkalligt PUT,bara det sista är mentalsjukt som dess upphovsmän.

2011-11-16 @ 09:57:58
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svenssson : Att tjäna makt pengar på att ta hit bidragssnablar är per programets definition ra(s)ism.

Programet återger den korrekta intellektuella definitionen av rasism inte den som dampskallarna inom SSU stoppar in i knoppen på inte fullt så smarta kompisar.Att man på köpet gör sej till Svenskfientliga landsförädare är den rättsliga fråga som får avhandlas i framtiden.Kostnaden samt lidandet för brotttsoffer är så så stor att straffen får vi inte skriva om.Säg bara till om det är något mera du inte förstår fullt ut Svensson.

2011-11-16 @ 10:07:13
Postat av: AWSvensson

Från statstelevisionen kan rapporteras; återigen blev vi fyrtiotalister påminda om den belastning som vi på ålderns höst kommer att var för samhället. För er som inte vet vad fyrtiotalister är så är det personer som i många fall jobbat sedan de var 14 år,tagit hand om hem sina barn och åldringar.Gunnar Wetterberg som är ansvarig för Sacos samhällspolitiska avdelning var den som utdelade dolkstöten. Ska samhället klara av när dessa kräver den vård de mer än andra jobbat för så krävs att de måste jobba längre,fyrtiotalisterna alltså,de som överlever detta har då skapat en liten sparad slant som därför ska användas för att bekosta deras vårdbehov. Trots sucktande reportrar som så gärna ville att detta skulle lösas genom arbetskraftsinvandring så fanns inte detta alternativ. Så lösningen är inte import av arbetsoförmögna somalier eller muslimska fåraherdar, något i varje fall GoG inte heller trott.

2011-11-16 @ 10:08:34
Postat av: AWSvensson

Så en liten nostalgisk tillbakablick förmedlad genom Thoralfs far. Det som man uppskattar är dessa då vardagliga gatubilder med folk i rörelse,något de flesta utrustade med kamera oftast missade. Kyrkor och statyer och osnutna barn var det som fyllde fotoalbumen, i varje fall kyrkor och statyer är sig lika medan gatuvimlet förflyttats både i tid och rum , närmare bestämt 600 år och 300 mil

2011-11-16 @ 10:23:25
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svenssson : Den med normal intelligens kan efter att ha hört programmet förstå att brytpunkten för Sveriges ekonomiska kollaps om ca 10-15 år beror på lite många gamla och som inte nämndes givetsvis importen av bidragssnablar under lång till.Sverige bränner sitt ljus i båda ändarna till skillnad från Finland och Norge Danmark i, som vaknat.

Detta kan aldrig sluta på ett fredligt sätt omöjligt,någon gång vaknar ju Svenne.200-400 miljarder själ man ifrån skola vård och omsorg varje år, för att inneha makten eller försöka få tillbaka den och det fattar endast 7% av Sveriges befolkning,framför inte i Kalmar och 3 Norrlandskommuner tex.Bästa pensionsförsäkringen är ett stort paket blöjor och ett lexikon med över 300 språk när hemmet närmar sej.Detta är med äkta sann skadeglädje vad som väntar S röstande 40-talister på hemmet ,lycka till stolpskott.

2011-11-16 @ 10:29:56
Postat av: Info

POLISEN TVINGADE MALMÖBO ATT HOPPA NED 8 METERApropå poliser (Thoralfs foto): Förr i världen ansågs skåningarna vara gemytliga och trevliga. Detta har den brutala stockholmspolisen tydligen inte förstått, när de tvingar en skåning att göra ett livsfarligt hopp på Stockholms Central. Sv.D. skriver idag:”SKADADES NÄR HAN FLYDDE FRÅN POLISEN

Under förra veckan genomförde polisen i Stockholm en tre dagar lång insats på Centralstationen, för att upptäcka narkotikabrott bland tågresenärer.Åtta narkotikabrott, en efterlyst person och ett vapenbrott upptäcktes.När två personer hemmahörande i Köpenhamn och Malmö skulle gripas med stora mängder kat så flydde en av dem. För att undkomma polisen hoppade han ner från en 6-8 meter hög avsats. I samband med hoppet fick mannen flertalet frakturer och vårdas nu på sjukhus. Tillståndet bedöms som stabilt, enligt polisen.”http://www.svd.se/nyheter/stockholm/skadades-nar-han-flydde-fran-polisen_6638332.svd2011-11-16 @ 10:32:53
Postat av: Gubben o Gumman

Nu skall Gubben o Gumman hjälpa Thor-alf lite :

Komplettera inlägget med bilden från marknaden sätt in bilden med mackan och lutten, och den svenska flaggan med koranen i, så blir perspektivet på 40 års socialdemokratiskt styre otroligt pedagogist återgivet i bildform.Kan bli valaffisch för SD 2014.

2011-11-16 @ 10:34:57
Postat av: Magentan

Sven Dacke skrev: "I dag tror flertalet av Svenskar, framför allt nysvenskar att Sverigedemokrater 'äter invandrarbarn till frukost'. Den mediabilden kan bara påverkas genom information genom egna kanaler, inte SVT eller TV4. Hur har det gått med mediasatsningen?"Vad menas med "mediasatsning"?

Om det är en egen TV-kanal som avses, så tycker jag problemet i så fall kvarstår på EXAKT samma sätt som nu.

Nu är problemet att det endast är vi som läser Thoralfs och liknande bloggar som får veta sanningen om SD och verkligheten i Sverige.

Med en egen SD-kanal blir problemet att det bara är vi som pejlar in SD-kanalen som får veta sanningen om SD och verkligheten i Sverige.SVT har en budget på ca 4 miljarder. Hur ska en liten fjuttig SD-kanal kunna konkurrera med tittarna om SVT:s utbud plus alla de 100-tals andra kanaler som numera står till buds?

Hur ska allmänheten över huvud taget få veta att den existerar?Vilket kanalutbud skulle denna SD-kanal tillhöra? De finns absolut inga, mer än möjligtvis de största SD-entusiasterna, som vill betala något extra för att titta på en liten SD-kanal.

Även om det skulle bli en lättillgänglig gratiskanal så har jag mycket svårt att tänka mig att någon TV-tittare som inte redan är SD-frälst har intresse av att slita sig från Bonde Söker Fru, Let's Dance, Skavlan osv för att trycka på fjärrisen och söka efter SD-information.Snälla berätta för mig vad som är på G!

2011-11-16 @ 10:47:21
Postat av: Inte-en-till

Tack för fina bilder från tider som har flytt!Själv blev jag uppringd av ett opinionsinstitut för några år sedan och svarade - utan minsta darr på stämman - "Sverigedemokraterna" på den viktigaste frågan.Sen skulle jag betygsätta de olika partiledarna. Sex fick lägsta möjliga betyg, medan en fick högsta möjliga. - Gissa vem? :)

2011-11-16 @ 11:11:53
Postat av: allemand

@Inte-en-till, problemet med ett sånt svar är nog att det blir avskalat som tillhörande extrem-botten eller extrem-toppen.2011-11-16 @ 11:22:54
Postat av: Inte-en-till

"Postat av: Sven DackeDet är inte så långt till valet nu.

För övrigt tycker jag ni gör ett bra jobb, problemet är att det bara är vi som läser bloggarna som vet det."Du formulerar det verkliga problemet indirekt, kanske utan att själv förstå det. Om alla som sympatiserar med SD skulle stå för det öppet så skulle det sprida sig automatiskt att det är OK att rösta på SD. Och ännu bättre: gå med i SD och engagera dig!2011-11-16 @ 11:29:44
Postat av: AWSvensson

De stora omvälvningarna inom samhället och politiska partier kan starkt förknippas med den ekonomiska utvecklingen i samhället. Socialdemokratin föddes i skenet av fattigdom och orättvisor och tappade mark när folket blev välmående och borgerliga. Så vänta bara ,när den ekonomiska kollapsen inom stat,kommun ,landsting och den privata sfären kommer, för den kommer ,då om inte för kommer det att hända saker. Antingen är vi då tillbaka på ruta ett ,att folket vänder sig till sossarna för att dessa åter ska konfiskera egendom eller så ser man till orsaken till den uppkomna siuationen.

2011-11-16 @ 11:30:32
Postat av: antipatriot

Vi anser att vi represemterar 94% av den svenska befolkningen och vi arbetar för att få ut SD ur riksdagen. Vi anser att abolut idioti skall råda i detta land. Absolut dumhet skall känneteckna styrandet av landet. Inget nytänkande, inget sunt förnuft får rubba landets march mot en idiokratisk framtid med Islam som statsreligion.http://viar94procent.org/

2011-11-16 @ 11:54:09
Postat av: Carl

att det blivit så tokigt beror ju på att tv och tidningar fått betalt (mångmiljonregnet genon statliga presstödet)indktrinerat folket att lyda 7 klövern som missbrukar makten och stjäl folkets pengar.hoppas SD startar upp SD kuriren, jag skall bli den förste att prenumerera.fram till dess får man nöja sig med Sveriges enda fria tidning, Nationell idag.

http://www.nationellidag.se/start/default.asp

2011-11-16 @ 12:34:52
Postat av: carl

att det blivit så tokigt beror ju på att tv och tidningar fått betalt (mångmiljonregnet genon statliga presstödet)indktrinerat folket att lyda 7 klövern som missbrukar makten och stjäl folkets pengar.hoppas SD startar upp SD kuriren, jag skall bli den förste att prenumerera.fram till dess får man nöja sig med Sveriges enda fria tidning, Nat-ionell idag.

www.nationellidag.se/start/default.asp

2011-11-16 @ 12:36:58
Postat av: Bengan

Ja! Jag vill också tillbaka till det gamla. Helst 1600-talet och gatlopp och offfentliga lynchningar!

2011-11-16 @ 13:02:34
Postat av: Nalli

Att man även kunde fejka opinionsundersökningar, det hade jag ingen aning om!!!

2011-11-16 @ 13:50:27
Postat av: Nalli

Att man även kunde fejka opinionsundersökningar, det hade jag ingen aning om!!!

2011-11-16 @ 13:53:32
Postat av: AWSvensson

Bengan,var lugn,vi kommer dit fortare än du tro.

2011-11-16 @ 14:07:36
Postat av: Karlskronabloggen

@ NalliVisst kan man "fejka" många opinionsundersökningar. Det är ju "beställaren" som bestämmer vilka som ska utfrågas. Vill de exempelvis fråga om väljarsympatier i Norrbotten, Östermalm eller i Skåne så kommer de att få helt olika resultat, men det redovisas sedan aldrig i resultatet vilka som som svarat i undersökningen.

2011-11-16 @ 14:12:40
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Tjadden

Om Sd sätter ner foten i riksdagen och kräver att vi måste avveckla mångkulturen, så skulle vi få 40 % av folkets röster direkt.Så här fungerar det, massor av svenskar innerst inne vill inte ha det här mångkulturella samhället och så länge det inte finns ett politiskt ledarskap som tar itu med mångkulturen på rätt sätt, så är besvikelsen stor över att Sd inte heller gör någonting åt mångkulturen och därför rasar inte Sd siffror i höjden.Väljarna "trodde på" att när Sd kommer in i riksdagen då blir det totalstopp på massinvandringen, men den har snarare ökat och just det här att inte ha med avvecklingen av mångkulturen på sin agenda gör att väljarna sviker Sd.Jag tror att massmedia har stoppat alla möjligheter att på en parlamentarisk väg stoppa mångkulturen genom att de sätter rasiststämpeln på folk som opponerar sig mot varje försök att föra en talan om upplösandet av mångkulturen och det här gäller även för folkvalda politiker.2011-11-16 @ 14:35:25
Postat av: janstefans

Bengan, det går att lösa, du kan göra det snabbt och enkelt, flytta till seved eller rosengård eller ännu bättre Iran eller Saudi-arabien....

Seså, snabbt och enkelt tillbaka till medeltiden. Både du och vi blir glada om du flyttar...

2011-11-16 @ 15:18:29
Postat av: Tjadden

Om bara invandrare blev utfrågade i Kalmar så förklaras resultatet.Vi ska veta att Sossarna lever på invandrarröster hela 70 % av utlänningana röstade på Sossarna valet 2006 och i valet förra året gick merparten av utlänningarna över till Moderaterna i stället för att de hade en så generös anhörighetsinvandring.Alltså konceptet för politiska partier är att se till att våra skattemedel plundras, då får man en framgång hos utlänningarna.

2011-11-16 @ 15:21:49
Postat av: Sven Dacke

Att manipulera en undersökningEfter valet 2010 fanns det länk till sida där man kunde se hur väljarna röstade i olika områden. Jag tittade då på Växjö där jag bor och det var stor skillnad mellan Araby (S+V) och mera "fina" områden( M)Kan inte hitta dom länkarna nu men dom finns säkert och Opinionsförvillare vet säkert hur det fungerar för att ställa frågor som skall ge "rätt" svarDärför är det extremt viktigt att vara kritisk till den typen av undersökningar, speciellt hemliga.Men jag tror det slår tillbaka på S och risken/ chansen är att dom som lågt dåligt till gör en bautasatsning för att öka sina siffror, och trycka till Johan och "S"

2011-11-16 @ 15:46:00
Postat av: Birger-Zorro

Snacka om att strypa debatten!

Jag skrev för en stund sedan en kommentar angående Berga C på Barometerns hemsida. Den plockades bort förmodligen på grund av att jag lade skulden på Kalmars politiker och polisen istället för fastighetsägarna i Berga. Man tar sig för pannan....... Suck!

2011-11-16 @ 15:48:58
Postat av: Ölandslök

Birger-Zorro@

Nu är det tillbaks igen :).

Postat av: Bengan

Janstefans

Jag röstar liksom du på SD men jag kan flytta till Rosengård ifall det behövs fler partimedlemmar där.

2011-11-16 @ 16:18:04
Postat av: Magentan

Om fejkade opinionsundersökningar"Alla vet att det är lätt att fuska med statistik. Det kan ske med felaktiga urval, vinklade eller ledande frågor, begränsade svarsalternativ, felaktiga vikter eller på en rad andra sätt. Det ställer krav på att undersökningsföretagen verkligen satsar på kvalitet och etik."Ovanstående är ett uttalande av Synovates VD Karin Nelson från september. Månaden innan fick SD rekordlåga 2,9% hos Synovate, medan övriga sex opinionsinstitut samma månad hade i genomsnitt 6,6% för SD. Skillnaden mellan Synovate och övriga var alltså onaturligt stor. Nästa månads Synovate låg på 5,1%, vilket var en mer normal siffra eftersom Synovate, tillsammans med Skop och Demoskop alltid brukar ligga under snittet.Hur lyckades Synovate klämma ner SD:s siffror till den löjligt låga nivån på 2,9% tro? Kanske de hade tillämpat någon av de metoder som deras VD beskriver månaden därpå?http://www.dagenssamhalle.se/artikel/oserioesa-undersoekningar-vilseleder-politikerna-801

2011-11-16 @ 16:18:36
Postat av: Bengan

Och vad menar med "vi", inom ett parti ska man hålla sams och ihop

2011-11-16 @ 16:20:17
Postat av: HM

Jag förstår om det känns dystert om SD inte ökar som förväntat i den lokala opinionsundersökningen. Däremot är det väl både lite intressant och glädjande för er i Kalmar att ni verkar ha ungefär lika starkt stöd i kommunvalet som i riksdagsvalet. Där kan man nog tro att ert lokala arbete och ställningstaganden spelat roll.Här på Gotland har vi haft ungefär hälften så många röstande på SD i kommunvalet som i SD i riksdagsvalet. En skillnad som vi här får jobba på att jämna ut!

2011-11-16 @ 16:25:35
URL: http://ondiklinte.blogspot.com/
Postat av: Tjadden

BenganDet är en självklarhet att vi i Sd ska hålla sams, lika mycket som att vi ska kunna ifrågasätta vår ledning om det är något vi inte vill hålla med om eller att partiet borde lägga till någon politisk fråga i sin agenda.(Ett partis enda chans för överlevnad är att allas röster får göra sig gällande.)Jag ifrågasätter partiets ledning om de är tillräckligt lyhörda, när frågor framställs som skulle stärka vår politik, om de anammade vårt allmänna resonemang här så vore mycket vunnet, för vi medlemmar och sympatisörer har många kloka apropåer att komma med som vi inte ska låta passera revy utan eftertänksamhet och diskussion om dess vara eller icke vara.

2011-11-16 @ 17:18:55
Postat av: Svensson

Av ditt inlägg kommer jag fram till att Reinfeldt ska undvika att besöka Kalmar och Sydafrika :p

2011-11-16 @ 17:47:55
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lotta

Östran publicerar en artikel om branden i Berga Centrum. Läs kommentarerna där de flesta ondgör sig över att Bengt Roos tar upp kostnaden för den "vård" snuttisarna skall få. Undrar om dessa godhetsapostlar reagerar lika starkt varje gång vi får höra vad exempelvis åldringsvården kostar samhället?

Postat av: Tony Ingman

"Må djävulen Skita på mina döttrars gravar",detta

begåvade citat kommer från Mohamed Shaifa, vars 3

döttrar ville leva ett normalt liv utan den förlamande Islamiska Tvångströjan.

Han såg till så att två av dom blev likviderade.

Att en sådan karldjävul inte är normal i dom övre

regionerna, som beter sig så mot sina egna barn, det står ju utom all tvekan,men hur blir man sådan?

Ja troligtvis är det ett resultat av långvarig

inavel, med kusingifte i flera led tillbaka.

Man för stamtavlor över hundar o kreatur för att

rasen ska slippa ifrån sjukdomar och allvarliga

fel, och därför tillåts inte inavel. Men bland

djuret människan tillåts det, därför skapas sådana

odjur som denna man. Fy fan!

2011-11-16 @ 18:54:04
Postat av: Sven Dacke

Redan ett år före valet 2010 berättade Mona Sahlin för Amerikanerna att man aldrig skulle samarbeta med Sverigedemokraterna.Och Mona Sahlins spöke svävar fortfarande över Socialdemokraterna ( och Expo )

Postat av: Lasse

Hej Thoralf,Trevligt att se gamla Vimmerby.

Den gula VW:n skulle kunna vara min fars 1956:a H30446.

Om jag inte minns fel så låg VW-försäljningen borta till vänster bortom marknadsområdet.Ha det bra!

2011-11-16 @ 20:11:25
Postat av: Robin Shadowes

Vet inte hur många här som såg dagens Rapport. Om ni nu gjorde det så vet ni nu att universitetssjukhusen i Skåne har besparingskrav på hundratals miljoner nästa år och flera hundra kommer att sparkas.Så vad brukar våra politiker ständigt upprepa för mantra? Att Sverige är ett rikt land? Vi har minsann råd? Inte med human sjukvård uppenbarligen.Nåväl, lite senare i samma program står den skallige hundögde landsförrädaren och säger att vi måste vänja oss vid att jobba "lite" längre för att nu lever vi till att bli nästan 100 år.Ha dessa två inslag i åtanke när det om ett par månader återigen börjar välla in somalier i tiotusental. Kassan för import av somalier och annat MENA-folk är tydligen ett ymnighetshorn som aldrig någonsin sinar. Vi kan ju absolut inte stoppa somalie-imprten ty den berikar ju oss och räddar våra pensioner. Det är ju dom som skall torka oss i rumpan när vi blivit dementa. Bara så att ni vet.

2011-11-16 @ 20:44:16
Postat av: Tjadden

carlDu som läser Ni. har då läst det här om Sd och vad har du för mening om det, själv undrar jag om inte det här skrämmer bort en hel del väljare?

SD-ledning vill vara socialkonservativa istället för nationalistiska

Publicerad: 2011-11-15POLITIK Sverigedemokraterna ska inte längre vara ett nationalistiskt parti, ens på papper. Enligt partiledare Jimmie Åkesson och den övriga SD-ledningen har inte nationalismen svar på allt, något som däremot socialkonservatismen har. Därför vill man nu stryka "nationalistiskt" ur stadgarna.Jimmie Åkesson tror att detta kommer att bli en av de hetaste frågorna på partiets kommande kongress, där ledningens förslag ska tas upp.IT Red. Stockholm

2011-11-16 @ 20:47:20
Postat av: Lotta

@Tony Ingman

"begåvade citat" Vad väntar du dig av en individ som liksom övriga han delar tro med är övertygad om att deras så kallade profet kommer födas på nytt av en man? Har han otur när han kränker sina döttrar kommer profeten få ett hårt välkomnande om man säger så.

2011-11-16 @ 21:22:50
Postat av: Lotta

@Robin Shadowes

Sitter och tittar på Rapport men märker att du missat en "liten" årlig kostnad. Sverige är enligt Rapport en av de enskilt största bidragsgivarna till Vitryssland. "Vi" skänker årligen 120 miljoner dit. Varför undrar jag? Jag börjar dessutom bli hjärtligt trött på 7-klöverns floskler om att de skall "titta närmare" eller "se över" hur åldringsvården sköts. Bara massa tomt prat där aldrig något händer samtidigt som vanvården av våra äldre fortsätter i oförminskad styrka.

2011-11-16 @ 21:35:43
Postat av: Lotta

OT/ Just nu jobbar TV 4 stenhårt på att snuttifiera och offerförklara den muslimske självmördaren som sprängde sig själv i luften i Stockholm förra året. Konstigt, efter Breiviks dåd fick SD skulden, när självmördaren utfört sitt dåd får nynazisterna skulden?

2011-11-16 @ 21:40:15
Postat av: Lotta

Den "store" Zlatan har återigen "talat" denna gång säger Zlatan om Northug "Och så gillar han att reta svenskarna och det är bra, säger landslagsstjärnan till Dagbladet.". Min fråga blir då ganska naturlig: Varför då?

2011-11-16 @ 22:07:19
Postat av: Lotta

Jag slänger in ett sista inlägg innan det är dags att gå till sängs. Ulf Nilson, Expressens artikel är både bra och skrämmande och bör läsas.

Postat av: Robin Shadowes

@Lotta. Det är inte ofta jag besöker fulmedia men den här gången var det värt det. UN som sannolikt inom de närmaste dagarna förmodligen kommer att bli tillintetgjord av övriga politiskt korrekta journalister och proffs-tyckare. Kommer han att tvingas göra en pudel eller stå kvar vid sina åsikter? Om han gör det senare kommer han att få min respekt. Gör han det förra så kommer jag aldrig mer läsa ett ord av vad han skriver.

2011-11-17 @ 00:13:11
Postat av: OT

Det är lätt att satsa högt när andras pengar står på spel, jag har sagt det förrut och folk börjar tydligen också begripa det enligt opinions siffrorna att det är Sossarnas fel: http://www.youtube.com/watch?v=HFIcny_8m7USå varje sosse känner nu allt större hjälplöshet när partiet sakta börjar försvinna bort i sin demens.Vi behöver er ärliga socialdemokrater, det är dags att ni börjar tänka själva. Hjälp oss att tillsammans rädda Sverige genom att:1) Tvinga sossarna att samarbeta med SD2) Om inte det hjälper rösta då på SDTänk på att SD verifierat att över 100 miljarder kr används felaktigt och att ”Varje felaktigt använd skattekrona är en stöld från folket” - Sverigedemokraternas valfilm från 2010 visar den bistra verkligheten: http://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc

2011-11-17 @ 00:43:13
Postat av: Åke Malmros

Härlig ballong!

2011-11-17 @ 09:43:20
Postat av: Johanna

Thoralf

jag hoppas verkligen att det som jag såg i tidningen NI. Att Sverigedemokratar ska vära socialkonservtiva istället för nationlistiska få bara inte att hända. Ja, då kan ni hälsa hem...Den ökning som partiet har fått sista tiden, kommer att rinna bort som vatten av en gås.. Ni måste tänka vad håller ni på med. Idiotisk.

Superbra bilder.hälsningar.

2011-11-17 @ 20:02:09
Postat av: Thoralf Alfsson

JohannaNationalism kommer inte tas bort! Socialkonservatism är ett nytt "begrepp" som även kommer ingå i principprogrammet men det innebär inte att nationalismen skulle stykas.Jag kommer inte förändra mitt sätt att jobba och ändra mina värderingar på grund av att det införs ett nytt "begrepp". Jag är övertygad om att detta även gäller för i stort sett alla andra Sverigedemokrater.Det är nog så att media försöker göra en höna av en fjäder genom att blåsa upp det och försöka hitta någon Sverigedemokrat som kan uttala sig negativt.

2011-11-17 @ 22:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0