MORDBRÄNNARE SKALL DÖMAS SOM MORDBRÄNNARE

I Mönsterås finns det ungdomar som har inspirerats av Bergabränderna i Kalmar. Under de senaste veckorna har flera bilbränder inträffat i Mönsterås och det kulminerade under natten då ett garage/carport med tio bilar brändes ner.

Med stor sannolikhet rör det sig om ungdomar även i Mönsterås.

Det skall bli väldigt intressant att följa rättegången mot det ungdomar i Kalmar som varit anhållna/häktade i Kalmar för Bergabranden. Om samhället vill få slut på dessa bränder duger det inte att döma dessa gangsters till 100-200 timmars samhällstjänst. En samhällstjänst som kan utföras på en ungdomsgård eller en förening. Jag anser att det är ett hån mot offren för bränderna och även ett hån mot hela samhället när vårt rättssystem inför helt orimliga straffskalor och skapar en ”ogiltig” praxis.

En åtgärd för att få stopp på dessa anlagda bränder är att straffa dessa mordbrännare hårt och använda sig av lagens strängaste straff för mordbrand. Lagen säger följande.

”1 §
Om någon anlägger brand, som innebär fara för annans liv eller hälsa eller för omfattande förstörelse av annans egendom, döms för mordbrand till fängelse, lägst två och högst åtta år.

Är brottet mindre allvarligt, döms till fängelse, lägst ett och högst tre år. Lag (1993:207).

2 § Är brott som i 1 § sägs att anse som grovt, skall för grov mordbrand dömas till fängelse på viss tid, lägst sex och högst tio år, eller på livstid.

Vid bedömande huruvida brottet är grovt skall särskilt beaktas, om branden anlagts i tättbebyggt samhälle, där den lätt kunde sprida sig, eller eljest inneburit fara för flera människor eller för egendom av särskild betydenhet.”

Att mordbranden skall anses som grov råder det inga tvivel om. Det är med andra ord inga problem för Kalmar Tingsrätt att döma ut långa fängelsestraff för dessa missanpassade ungdomar.

Barometern, Östran

Idag kunde man på insändarsidan i Barometer läsa en bloggkommentar som jag reagerade på men samtidigt är jag inte förvånad. DN:s krönikör Johan Croneman som ondgör sig över SVT:s nya program Allt för Sverige.Det är inte underligt att våra tidningar och annan media ser ut som den gör med dessa stolpskott som journalister.Tidningen Östran uppmärksammar mitt blogginlägg om min "relation" till Gustav Vasa. Uffe Carlsson ringde i veckan och ställde några frågor och fick lov att plocka bilderna på antavlan från min blogg. Östran utmärker sig markant i sin journalistik till skillnad från den näst intill hatfyllda agendan som Barometern driver mot mig och SD.

Barometern gillar inte min kritik av deras sätt att driva journalistik och definitvt inte min kritik och granskning av deras mediehus. I mina ögon är det inte ett vuxet sätt att driva en tidning på utan det hör snarare hemma i sandlådan. 


Kommentarer
Postat av: mullis

du och din blogg behövs, jobba på, du har ett stort stöd för det arbete du lägger ner

2011-11-05 @ 15:41:50
Postat av: Gubben o Gumman

Det brinner väl lite ofta på Öland och Oskarshamn också framförallt allt Öland.

Finns kanske flera copycats/vinstlotter igång.Barometern uppskattade inte när vi skrev att mordbrand ofta är starten för en psykopats kriminella bana enligt proffessor Ulf Åsgård.

Kommentaren togs bort.Några straff kan vi nog inte påräkna så det brinner snart igen,skulle det ske ändras det i hovrätten.

Så familjen/släkten "Blaffa" mfl kan ta det lungt.På Flashback påstås en polisson vara inblandad?

Är det därför Anna Wirvarr pratar om silkeshanskarna?Anlägger man 22 mordbränder så är det fel i huvudet

Personen o fråga skall ha sluten vård under lång tid.Kalmar tingsrätt skall snart bli medberoende till Balkanproblemet på Rimsmedsvägen/Amorvägen dvs en del av problemet.

Det fina i kråksången är att det då fortsätter så den taktiken funkar inte.

Endast kostsamma långa fängelsestraff som för annan invandrarbrottslighet skulle ha effekt.Rubbade personer har släppts in i landet av rubbade politiker.I Östran skriver antisvenska mögelskallar om pojkstreck, 22 mordbränder,dessa skulle ihop med tex DN journalisten ställas upp och skjutas med ett slangbelleskott med en pungkula mellan ögonen.På måndag blir det ordning i stan då skall Lotta Streber mfl poliser slakta cyklister utan lyse.

2011-11-05 @ 16:12:32
Postat av: Kurtan

I många fall med mordbränder på skolor (i runda tal 400 per år i Sverige), etc är det utan tvivel ett (ännu) lågskaligt terrorkrig mot Sverige som heter jihad !!!Denna terror förekommer i samtliga västländer med hög (ja du vet vad).Ett effektivt medel för att stävja denna typen av morbränder är vid fall då "ungdomar", läs jihadister, är för unga för fängelse så skall föräldrarna eller om sådana saknas vårdnadshavarna ställas till svars.Med andra ord dessa skall avtjäna fängelsestaffet samt vara fullt betalningsskyldiga för skador vid mordbranden.Tror nog att de skulle se till att "ungdomarna" sköter sig i förebyggande syfte...Detta var en åtgärd. Finns flera....MVH

2011-11-05 @ 16:30:54
Postat av: HM

Ja det där med att sätta på sig öronproppar när någon börjar tala om svenskt sätt att leva brukar åtföljas av att svälja allt som är annorlunda än vårt. Ju mer annorlunda ju bättre.Här har jag hittat en berättelse från en vänsterpartist som bedriver ett behandlingshem för ungdomar med problem som bor i mitt samhälle på Gotland. Det är så man vill spy när man läser hans poetiska lovsång över en halalslakt i ett muslimskt land i Afrika.http://ondiklinte.blogspot.com/

2011-11-05 @ 16:31:01
Postat av: Anonym

Saknar bara ett intellektuellt Zlatan-citat i blogg-inlägget.

Det hade givit lite mer tyngd. Men annars, jag håller med!

2011-11-05 @ 16:44:19
Postat av: Mikael

Håller med allt Thoralf skriver. Han talar för oss alla

2011-11-05 @ 16:46:30
Postat av: carl

media´s uppgift från regeringen är nog att skapa en genuin rädsla i Svenska folket, det skall vara tabu att vara "Svensk". att ens våga säga på fika rasten som kan härledas till att man gillar sitt svenska ursprung.såg på anders jallai videoinslag från hans blogg. det är ju tydligt och det säger han ju att mycket som händer i Världen styrs av de olika underrättelsetjänsterna.så det är uppenbart att Sverige är föremål för plundring på uppdrag av globala finanssfären.

det finns ju ädelmetaaaaaaller i marken och 1000 tals miljarder i AP.fonder och löntagarfonder och pensionssparfonder som tillhör svenska folket.när iinte svenskarna finns kvar finns dessa pengar tillgängliga för bankerna dela till sina uppdragsgivare.inte konstigt de lägger ner sjukvården, äldrevården, skolan och välfärden.att införa massinvandring och låta medborgarna leva i bidragsberoenden slår effektivt sönder truggheten som finns med socialförsäkringen.

alla får nu stå med mössan i hand och lyda försäkringskassans direktiv.med sakta tillvänjing har detta införts under 20 års tid.folk tror väl att bara de samlar ihop en egen liten förmögenhet så kan de klara sig medans de som inte har möjlighet att spara redan nu drabbas av nyfattigdom.bankväsendet kommer införa nya sätt att lura skjortan av småsparare.framtiden ser nog mörk ut. kommuner måste spara ännu mer för att kunna redovisa överskott och likaså landstingen.

alla dessa miljarder som kommer från alltmer avgifter och skatter och inkomster från statliga bolag som exempelvis LKAB.

svenska folket får bli fattiga och bara de som är med i politisk korrekta sfären får del av bidragsregnen från EU som i sin tur styrs av globala banksfären.skulle svenska folket göra uppror så sätts väl EU-trupper in och en gigantsikt nytt "ådalen 1931" uppstår.1: novemberrevolutionen!, globala banksfären gav svenska politiker uppdraget:

http://www.youtube.com/watch?v=Z95xH9Svq3k2: att media hjälpt fram "nya arbetarpartiet" i val efter val är ingen slump:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Det_sovande_folket3: uppror ur fattigdom slås effektivt ner i inden,bangladesh,kina, mfl nya industriländer nu på samma sätt som skedde i sverige förr.

http://www.filmarkivet.se/Templates/Pages/Content/MoviePage.aspx?id=10&epslanguage=sv&movieid=126&returnurl=http%3a%2f%2fwww.filmarkivet.se%2fsv%2fSok%2f%3fq%3d%c3%a5dalsarbetarna%2bf%c3%b6rs%2btill%2bsista%2bvilan

2011-11-05 @ 17:25:02
Postat av: Birger-Zorro

Så här kommer straffen att se ut;1. De svenska ungdomarnas föräldrar döms till 300 000 kronor i skadestånd vardera.2. Nysvenskarna döms till 60 timmars samhällstjänst vardera som skall tillbringas på fritidsgården i Funkabo med obligatoriskt TV-spelande. Dessutom får de bildligt talat "smäll på fingrarna"!

2011-11-05 @ 18:14:44
Postat av: Magentan

@ HM

För att slippa spy eller gråta åt eländet kan man läsa "Batikhäxan Berits" härliga satir-blogg istället och åtminstone le lite åt de pågående vansinnigheterna.Berit von Gyllencreützer af Björkesund och Helgö - al Abdulhassis är alltså en fejkad figur som är "anställd" på Lidingös socialkontor. Det sista tillägget (al Abdulhassis) till sitt imponerande långa namn fick hon för något år sedan när hon var på besök i Afrika och där fann en mysig afrikan som hon knöt hymens band med och tog med (plus naturligtvis hela hans stora släkt) hit till Sverige.Här finns "hennes" blogg:

http://batikhaxanberit.blogspot.com/Många tror att hon är "på riktigt", och de kan bli ordentligt förbannade på henne.

Avpixlat lånade idag en av "Berits" artiklar, och trots att AP tydligt har skrivit ordet HUMOR i början av sitt inlägg är det ca 30 procent av kommentatorerna som inte har uppfattat detta, utan kommer med ilskna kommentarer eftersom de är säkra på att "Berit" är en sann produkt av vår galna värld.http://avpixlat.info/2011/11/05/mangkulturell-produktutveckling/http://avpixlat.info/2011/11/05/mangkulturell-produktutveckling/2011-11-05 @ 18:50:00
Postat av: Svensson

Jag har inte läst Zlatans bok, men det jag har sett ur boken på nätet, så inser jag att Zlatan inte har många vänner, han tycks vara osams med dom flesta. Ett exempel han hoppar på Fredrik Ljungberg i boken, helt utan anledning , kan det vara den berömda Svenska avundsjukan , Ljungberg var ju model spelade i Arsenal ( ett lag Zlatan aldrig fick spela i). Kommer göra ett inlägg om Zlatans bok på min blogg nu snart, så håll utkik :)

2011-11-05 @ 18:56:43
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Stefan A

Jag kan ett intellektuellt zlatan-citat..-ööööh....

2011-11-05 @ 19:57:53
Postat av: alf

Den ljusnande framtid är vår. Den fredliga religionen gör framsteg i land efter land.http://www.expressen.se/nyheter/1.2613611/63-doda-i-rad-i-nigeria2011-11-05 @ 20:11:54
Postat av: Gubben o Gumman

Det mest militanta i förnedrarstil modell jag skall knolla din mamma"Du har inga reproduktionsverktyg"

2011-11-05 @ 20:14:51
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Vid enfråga i megalökiga postkodlotteriet fick publken hjälpa till med frågan om hur många ben en insekt har (6 st), 99% svarade rätt.

Frågan är vad som om man frågat hur många vinstlotter som lever på soc bidrag, hade gett för resultat.

Svenska folket har stenkoll på det som Ivan, Katja Pjotr och Igor vill att dom skall veta det skall gudarna veta.Svenska folket är välutbildad i viktiga frågor

Man förstår varför Sverige brinner.

2011-11-05 @ 20:31:03
Postat av: Gubben o Gumman

"Vad som hänt om man frågat"

2011-11-05 @ 20:32:10
Postat av: Magentan

Idag är det som bekant Alla Helgons Dag och på kyrkogårdarna tindrar tusentals ljus från de smyckade gravarna. Vi brukar gå en runda denna kväll varje år på vår stora kyrkogård, och så gjorde vi nu också för ett par timmar sedan.Som vanligt var det det massor av människor som strosade runt där i mörkret, även familjer med barn i olika åldrar. Det är riktigt mysigt och väldigt vackert. Särskilt vid minneslunden som är ett enda stort ljushav.Det är en fin tradition tycker jag att ha en dag när vi tänker särskilt mycket på våra nära och kära avlidna, en del kanske nyligen och andra för många år sedan, men banden mellan oss finns kvar.

2011-11-05 @ 22:02:48
Postat av: Göran

@ Magentan - vackert!----

I Barometerns "utveckling" kan man egentligen tyda vad som skett med det moderata arvet.

Moderaterna i sin begynnelse var ju något helt annat än det är idag. När det begav sig var de enkelt sammanfattat ett parti för de med kapital och som ville ha hjälp att förvalta det.

Nu i "modern" tid marknadsför de sig som "det NYA arbetarpartiet".

Oroväckande många själar har man lyckats lura.

Hesa Fredrik köpte Måna Muslims burka och sydde om den till en turban.

Fredrik väljer dock att låta röstmaterialet komma till honom i Rosenbad, Måna höll sig åtminstone i Rosengård.

Tidningar som Barometern, och flera övriga i Gota Media, bereder väg för det nya arbetarpartiet.

Skulle man mot förmodan tappa stafettpinnen så gör det inget, sex andra arbetarpartier väntar hungrigt på att föra samma budskap vidare.

Svensson springer på i sitt hamsterhjul och märker ingen skillnad i någonting, ett par nötter och några solrösfrön efter avslutad springrunda är det enda som behövs innan läggdags.

Att Svensson är nöjd märks ju om inte annat i de senaste undersökningarna.

Själv kan jag inte låta bli att tycka att S bär stor skuld i det hela. Man hade faktiskt chansen att vända på skutan. Istället valde man en gammal vänsterproggare som kapten, och se, råttorna har redan lämnat skeppet.

2011-11-05 @ 22:39:01
Postat av: [email protected]

@ carl...Klockren sammanfattning av Sveriges situation idag.

2011-11-06 @ 02:27:22
Postat av: Da Capo

Ur dagens SÖNDAGSKRÖNIKA av Julia Ceasar på Snaphanen.

- - - - -

"Journalister som lydiga knähundar i maktens koppel.

Ett säkert tecken på att ett samhälle utvecklar sig i totalitär riktning är att journalisterna anpassar sig och gör sig till ombud och lakejer för den statliga propagandaapparaten. I Sverige går journalisterna som lydiga knähundar i maktens koppel, lägger sig i husses knä, gapar och låter sig villigt matas med de tillrättalagda köttbitar/budskap som ska föras ut till folket. Inget ifrågasättande, ingen källkritik, inga kritiska motfrågor. Bara ett mä-häigt accepterande av vilka galenskaper som helst, bara de uttalas av personer med tillräckligt mycket makt.""I dagens Sverige är det ett självmordsuppdrag att tala sanning."- - - - -

http://snaphanen.dk/2011/11/06/sondagskronika-de-kallas-whistle-blowers/

2011-11-06 @ 03:05:23
Postat av: Gustafsson

Till Johan Croneman, DN.Bättre för alla om du satte en pistol till

örat och tryckte av.

2011-11-06 @ 06:12:59
Postat av: Stefan K

Croneman föredrar säkert SVT:s andra storsatsning, Rena rama arabiskan. Något som är typiskt arabiskt passar säkert bättre i hans flummiga värld.Våra politiker hävdar ständigt att äldre människor blir piggare och friskare, så vi ska jobba längre upp i åldrarna.

Är det inte också så att våra ungdomar mognar i tidigare åldrar än förr, så var finns problemet i att 16-åringar döms efter straffskalan?

2011-11-06 @ 07:45:23
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Tjadden

Regimen genomför ett mentalt mord på svensk befolkning och till sin hjälp importeras det analfabeter ifrån MEMA länderna i den förhoppningen att vi som svenskar ska känna oss stärkta av att det finns folk som ligger på en lägre nivå än vi själva, det här är så logiskt feltänkt det kan bli av sjuklöverns politiker, när det får den effekten att okunskapen smittar av sig på svenska folket och blir istället till ett mentalt mord på oss sakta men säkert.Det är inte något överord att svenska samhället har mer eller mindre blivit förvandlat till ett gigantiskt dårhus, se bara och förstå vad journalistkåren sysslar med, just det, rena idiotin för att försvara den politiska dårskapet som gör folket till vettvillingar modell AFA och Expo där gräddan av mentalt störda personer ingår.Man säger att vem som helst kan bli politiker och det har en rad av nuvaranda samhällsfrånvända typer bevisat, en del skulle kalla dem psykopater lindrigt sagt, men politikerna är värre än så i sin intelligensbefrielse.Ordet logik har tappat sin ursprungliga betydelse, logiskt tänkande behövs inte längre inom politiken och därmed så har det underlättat att värva direkt mentalt störda personer till sina led, bara det här vittnar om det mentala mordet på svensk befolkning, tänk på att det inte snart finns en vettig människa kvar som kan leda Sverige ur denna mentala kris som är den största i svensk historia!Jag vill inte påstå att SD kan rädda Sverige, då måste man ha med ett politiskt program som visar på hur man ska avveckla mångkulturen, men dessvärre finns inte rad om detta i SD programförklaring i sin tänkta politik och därför brådskar det att hitta en stark svensk ledare som kan befria oss ifrån de befintliga samhällsomstörtarna inom sjuklövern.

2011-11-06 @ 09:45:11
Postat av: Tony Ingman

Reinfeldts son misshandlad, har han måntro råkat ut för det mångkulturella Sverige??

2011-11-06 @ 10:08:32
Postat av: Ludvig

Denna blogg får man kolla varje dag för att få läsa sanningen.

2011-11-06 @ 10:13:48
Postat av: Tjadden

@ LudvigVill du läsa ännu mer om sanningens Sverige så ska du läsa Ni. Nationell Idag, tidningen som inte alltför sällan försvarar SD mot politiska påhopp och stöttar Jimmy Åkesson, men så är det, ska man skriva sanningen får man inte utelämna personer som står för den.

2011-11-06 @ 10:22:47
Postat av: Lotta

Något jag är allergisk mot så är det Sverige- och svenskhatare som Johan Croneman. Varför bor individer som dessa i Sverige? Varför säger man inte upp sitt svenska medborgarskap och flyttar ifrån detta i deras tycke avskyvärda land?

2011-11-06 @ 11:04:42
Postat av: Lotta

OT/ Med tanke på SÄPO och Stasilistan hittade jag följande historia om den falske afrikanske politikern Obote i Östran: "När tvivlet började sätta in hos Erlander om Obotes identitet fick Palme koppla in Säpo. Därifrån rapporterade man att mannen var den riktige Obote. ”Hur vet ni det?”, frågade Palme.

Säpo svarade att de hade ringt till mannens hotell och där hade han skrivit in sig under namnet Obote och då var saken klar för Säpo. Är de där plattfötterna lika lättlurade och godtrogna fortfarande?"

Postat av: Kalle

Statsminister Reinfeldts son misshandlad ännu en gång.Expressen skriver:

""När det uppstod ett bråk på privatfesten lämnade stats­minister Fredrik Reinfeldts yngste son tillställningen.

Men på Stureplan i Stockholm anfölls han av en 16-åring som ska ha slagit honom med en flaska, misstänker polisen.

Reinfeldts son fördes till sjukhus efter attacken./.../

När det gick upp för polisen vem offret på Stureplan var satte de in stora resurser för att gripa gärningsmannen."" skrev ExpressenEn person är redan gripen. Snacka om att polisen lägger ned resurser när det gäller.Hur många av dem som misshandlat SD:are är gripna??? Vill inte polisen lägga ned lika mycket resurser som de verkar göra när Statsministerns son blir angripen och misshandlad.Person som person. Det görs tydligen skillnad på det i dagens sverige!!??

Postat av: Tjadden

@ LottaMissanpassade svenskar har det funnits i alla tider men inte på det sättet att de hatar sitt land och folk.Jag håller givetvis med dig, att svenskhatarna generellt sett inte lämnar Sverige vilket vore logiskt fullriktigt, men de blir kvar för att kunna spy sin galla över oss så enkelt var det med dem,när de stortrivs i sin roll och får säkert betalt för det på ett eller annat sätt i vilket fall som helst, dem som ingår i sjuklövern.Vi får skriva en lag om att de som föraktar vårt land och folk får lämna landet, tala om vad många invandrare det blev som skickades ut ur landet.

2011-11-06 @ 11:33:11
Postat av: Sven Dacke

Hur många känner till denna tidning??Är det inte snart dags att ta mediastrategin på allvar, snart är det val igen

Postat av: Robin Shadowes

I äldre tider, tja, inte längre tillbaka än 1700-talet så kunde landsförrädare bli landsförvisade. Tycker vi ska ändra grundlagen så att vi kan börja döma ut sådana straff igen. Tycker det hade varit ett passande straff för svenskhatarna. dessutom hade vi sluppit höra deras gnäll.

2011-11-06 @ 11:44:57
Postat av: S.E.K .

Nu ska ju ett antal kommuner i Kalmar län ge företagare skattelättnader om de anställer invandrare , lever man upp till följande som står i kommunallagen då ?

: 8 kap. ekonomisk förvaltning paragraf 2 :

Kommunerna och landstingen skall förvalta sina medel på ett sådant sätt att krav på god avkastning och betryggande säkerhet kan tillgodoses !

Jag kan inte få in i mitt huvud att man lever upp till den paragrafen , man bör nog lägga de pengar som vi betalar in på annat tex sjuk,äldrevård ,tandvård barn och skolor !

2011-11-06 @ 11:55:51
Postat av: Ronny

Nu måste väl alla vakna, och lämna TV tidningen, när den svenska arbetsmarknaden håller på att raderas ut. Man har öppnat gränserna för att kunna anställa invandrad arbetskraft, till en avsevärt mindre kostnad. Flera företag i min kommun gör detta, samtidigt som svenska vuxna luras in i skumma "arbetsmarknadsjobb". I "det nya Sverige", är det etniska svenskar som diskrimineras. Inget snack om saken..........

2011-11-06 @ 12:44:49
Postat av: Hulda

SD i Falköping startar närradio enl. media. Ett bra och rätt steg! Tyvärr ett hett mål för vänsterterrorister.....

2011-11-06 @ 12:57:24
Postat av: Magentan

http://stenkvist.files.wordpress.com/2011/08/sdk96_utkast5.pdf

"Hur många känner till denna tidning??" frågar Sven Dacke, och det är en högst berättigad fråga.Svaret är tyvärr "endast de redan frälsta".

Och det är verkligen synd. Flera av artiklarna i denna och andra SD-tidningar hade platsat bra i en informationsskrift för att nå ut till det gigantiska antalet ovetande bland folket.Det finns alltså en hel del redan färdigt material på lager som kan användas efter eventuell nedkortning och lite annan redigering. Så kan man ha en tunnare och enklare papperskvalitet för billigare och enklare massdistribution. Det enda som saknas är tid. Det krävs nämligen tid för att vända de sedan länge indoktrinerade tankebanorna.

(PS Det saknas visst lite pengar också - eller?)2011-11-06 @ 13:27:09
Postat av: Kalle

>MagentanGör de olika artiklarna lika stora som en A4 vilken kan skrivas ut på en skrivare och distibueras. Har föreslagit detta tidigare. Gör det än en gång. Någon gång måste ju de styrande fatta att man kan göra så för att få en snabb distribution utanför leden av de närmast troende.Gärna dagsaktuella artiklar som kan printas ut och sättas upp på lämpliga ställen som väggtidningar.Väggtidningar har fått makten att gunga ordentligt förr. Sedan har diktaturen fallit med dunder och brak.Den här ideen bjuder jag på än en gång. Snart kanske poletten ramlar på plats.

2011-11-06 @ 13:38:13
Postat av: Karl-Olov Nordin

I Norge vågar man i alla fall tala om det.

"Man måste kunna kalla en spade för en spade", som polisen säger beträffande överfalls- coh gruppvåldtäkterna i Norge.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10031088

2011-11-06 @ 15:04:58
Postat av: Tony Ingman

Håller med dem som anser att SD kuriren borde nå ut till många fler, vilket jag hoppas att den så småningom gör. Men det finns en tidning som når

ut till precis den grupp som behöver upplysas om tillståndet i Sverige, nämligen äldre människor

utan chans att läsa på Internet. Den tidningen

heter kvällsstunden och innehas av många äldre

personer sen många år. Den har förutom att det är en bra tidning med många fina reportage även en

livlig debattsida. Det är en veckotidning och inte

särskilt dyr, och framförallt har nog inte det

politiskt korrekta nått dit. Pröva den gärna!

2011-11-06 @ 16:12:31
Postat av: S.E.K .

Bra tips Tony Ingman ! Tyvärr så tycker iallafall jag mej förstå att det blivit svårare att få in inlägg om tex invandringen även i Kvällsstunden efter byte av Chefredaktör ! Men det är bara min reflextion . PK har nog tyvärr nått till den tidningen också , annars är det en trevlig tidning har haft den i många,många år .

2011-11-06 @ 16:41:33
Postat av: Hasse Eriksson

Tack! Thoralf, såna som du behövs verkligen! Och det är bra att du klämmer åt PK Journalister som DN Johan Croneman. Mordbrännare skall det heller inte Daltas med bara för att dom är Invandrare! Kör hårt Thoralf. Du räddar vårt land.

2011-11-06 @ 16:51:33
Postat av: Hasse Eriksson

Tack! Thoralf, såna som du behövs verkligen! Och det är bra att du klämmer åt PK Journalister som DN Johan Croneman. Mordbrännare skall det heller inte Daltas med bara för att dom är Invandrare! Kör hårt Thoralf. Du räddar vårt land.

2011-11-06 @ 16:56:59
Postat av: Magentan

@Tony Ingman

Ja, just det. Kvällsstunden hette den där tidningen som vi fick ett provexemplar av för något år sedan. Det vanliga veckotidningsutbudet i affärerna är inget för mig (den enda veckotidning jag läser är Ny Teknik). Men "Kvällsstunden" var faktiskt riktigt mysig att läsa - kändes lite rofyllt nostalgiskt på något sätt. Jag hade glömt vad den hette men nu ska jag kolla upp en provprenumeration.

Tack för det Tony.Jag anser dock inte att SD-kuriren ska användas som ett generellt utskick, åtminstone inte i pappersform, men det skulle definitivt vara värdefullt att flagga för den på nätet och göra den mer synlig och lättillgänglig där.En ögonöppnare för den ovetande allmänheten behöver ha en annan sammansättning.2011-11-06 @ 17:20:06
Postat av: Tony Ingman

Märkligt att media denna gång skriver om att

Fredrik Reinfeldts son råkat i trubbel. Förra

gången det hände, då, när sonen kallade invandrare

för "svartskallar". Det bråket slutade med rättegång, fast det lyckades pressen helt förtiga.

I vilket annat land skulle sådant kunna förekomma?

2011-11-06 @ 17:21:21
Postat av: J B Doe

Visst är SD-Kuriren bra och man önskar att den fick större spridning. Men undrar om chefredaktören Tommy Hansson är renlärig SDare. Egenkär är han åtminstone. Hans namn nämns 11 gånger i senaste numret. Och hans bild i olika storlekar syns 7 gånger. Lite gulligt, faktiskt.

2011-11-06 @ 17:55:51
Postat av: Gubben o Gumman

Sagan om spaden som blev en kanelbulle:Till tinget fördes en multikriminell

Rätten ringde fängelset fick som vanligt beskedet

fullsatt.

Tinget tog då fram stämpeln med texten "gosiplutt"

Smack mitt i pannan satt stämpeln.Kanelbullen lämnade tinget med en lapp med tjänstgöring på ungdomsgården.Så var sagan slut.

2011-11-06 @ 18:49:01
Postat av: Gubben o Gumman

Sagan om spaden som blev en kanelbulle:Till tinget fördes en multikriminell

Rätten ringde fängelset fick som vanligt beskedet

fullsatt.

Tinget tog då fram stämpeln med texten "gosiplutt"

Smack mitt i pannan satt stämpeln.Kanelbullen lämnade tinget med en lapp med tjänstgöring på ungdomsgården.Så var sagan slut.

2011-11-06 @ 18:50:47
Postat av: Gubben o Gumman

Tony Ingman : Har Dvärg Clownfeldt lyckats med en "Sjödin" är det bingo i Dampfabriken.

2011-11-06 @ 19:02:48
Postat av: Tjadden

JB DoeSkaffa dig tidningen Nationell Idag så får du ditt lystmäte mättat om allt ruttet som händer i Sverige.Tidningens medverkande artikelskrivare kan vara vem som helst som varken har sina sympatier för ND eller SD alltså normala svenskar som insett att nu får det vara nog med den samhällstörtande politiken som 7 klövern representerar, alltså samhällskritiker i största allmänhet.Tommy Hansson ger jag inte ett ruttet lingon för, med sitt snömos, han borde enbart syssla med sin sekt Moonrörelse med galna människor där han hör hemma, förresten även han har skrivit en artikel för något år sedan i Nationell Idag om sin Moonrörelse eller om det var bara en ren intervju som det handlade om?

2011-11-06 @ 19:21:01
Postat av: Tjadden

Ska bli intressant att läsa om vad Jimmy Windskog har att säga om SD i tidningen Nationell Idag.http://www.nationellidag.se/pappupplagan/default.asp?avd=senaste

2011-11-06 @ 19:29:12
Postat av: Swedish Dissident

"Journalisten" i fråga har också missat att det skall vara enkla citationstecken inom dubbla citationstecken, fast det kan väl Croneman visserligen inte hållas ansvarig för.

2011-11-06 @ 19:44:02
URL: http://swedishdissident.blogspot.com/
Postat av: Sven Dacke

Undrar om Statsminister paret Rainfelt får ett samtal från socialen när dom låter sin 16 åriga son springa vind för våg på Stureplan mitt i natten när ensamma barns skall sova i sin säng

Postat av: Tony Ingman

S.E.K- Magentan: Man behöver kanske inte direkt

propagera mot invandringen om man skriver i

Kvällsstunden, men bara genom att synliggöra mycket av det ruttna som följer med invandringen.

Något som jag tror upprör äldre människor är det

stora fusket med Assistentersättning för spelat

handikapp,samt våld och rån mot just äldre människor.

2011-11-06 @ 20:31:57
Postat av: Tony Ingman

Kalle: Precis så brukar jag göra, jag plockar ut dom djävligaste avarterna från det mångkulturella

landet, trycker upp ett antal A4 ark, men jag smyglägger dom på bussar och entreer till varuhus.

Alltid kan det väl få någon att vakna upp ur sin slummer.

2011-11-06 @ 20:52:51
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Familjen Clownfeldt får ge varandra ett vurpollon i julklapp.

2011-11-06 @ 20:55:17
Postat av: Magentan

Bara det att läsa en tidning som handlar om SD och är SKRIVEN av sverigedemokrater, blir en mycket överraskande upplevelse för åtskilliga av den stora allmänhet som hittills endast har tagit del av massmedias SD-fientliga rapporter och beskrivningar.Bara det att i en sådan tidning också få se bilder SD-män och SD-kvinnor som ser ut som alldeles vanliga människor i alldeles vanliga situationer (och inte alls som de djävulsliknande varelser som SD beskrivs som i våra medier) och dessutom i tidningen kunna läsa vettiga och till och med intelligenta citat från dessa människor skulle vara något alldeles nytt för den stora, ovetande allmänhet, som dagligen får sig till livs en HELT ANNAN bild av SD i TV, radio och dagstidningarna.

2011-11-06 @ 20:57:15
Postat av: Gubben o Gumman

Sverige är sannoliktdet enda landet som ger spadar uppehållstillstånd/PUT

2011-11-06 @ 21:00:08
Postat av: Gubben o Gumman

Imorgon får nog DO att göra i allafall

Integrationstv (TV4) drog ett skämt om Rögle Romers där suporterklubben har stora kjolar och matcklockan förvann förra veckan.

2011-11-06 @ 21:04:27
Postat av: Magentan

P.S. Min senaste kommentar gäller alltså såväl ett allmänt utskick av en special-info-tidning till hushållen som större exponering av SD-Kuriren på nätet.

2011-11-06 @ 21:05:11
Postat av: avpixlad

i Hallsberg pågår mordbrännar "bus". men polis och brandkår kan inget göra. Och Kommunen är (PK-)förtegna.

http://na.se/nyheter/hallsberg/1.1425347-hus-pa-esplanaden-borjade-brinnahttp://na.se/nyheter/hallsberg/1.1389186-brand-i-kvarnbyggnad

kan vara "bus-ungar" från ghettot där det brunnit i trapphus då och då och boende och polis gjort kraftsamlingar för att få säkert. då flyttar "buset" sina aktiviteter. men locket läggs på,

fd EU tjänstemannen och nu extremt välbetald styrelseproffs i kommunens bolag och extrem förtalare av SD,försäjer sig.tidskod 10:08

"göra området mer [SÄKERT]..öhh..öhh..som en genomfart" =nödlögn vem skall åka igenom ett hyreshusområde när det finns gång och cykel och bilvägar alldeles intill.

http://na.se/nyheter/hallsberg/1.1389186-brand-i-kvarnbyggnad

2011-11-06 @ 21:11:15
Postat av: Gubben o Gumman

Om modern barnuppfostran kan ni läsa i Barometern

2011-11-06 @ 21:20:34
Postat av: Gubben o Gumman

Avpixlat : Ännu en Bingolottobrand

2011-11-06 @ 21:23:58
Postat av: S.E.K .

Hörde en grej i kväll på ett möte det snackas om att det ska bli hur bra som helst med stora regioner , hur ska då Island klara sej ?

2011-11-06 @ 21:37:33
Postat av: avpixlad

tidskod: 01:08

http://svtplay.se/v/2550354/tvarsnytt/tomma_hyresratter_i_hallsberg?sb,k103379,33,f,-1

marknadsmässiga hyror även till asylsökande:

http://svtplay.se/v/2554599/tvarsnytt/de_far_bo_pa_vandrarhemindustrihistoriks byggnad borta i hallsberg:

http://svtplay.se/v/2560670/tvarsnytt/kvarnbrand?sb,k103379,24,f,-1trots besparingar finns det skattepengar till kommunens projektanställda att åka till afrika och ragga bidragstagare till hela Sverige!

http://na.se/nyheter/hallsberg/1.1369613-anna-fran-hallsberg-informerar-om-sverigeär det dina skattepengar som finanserar föreläsningar i mångkultur?

http://svtplay.se/v/2569670/tvarsnytt/bortgift_mot_sin_vilja?sb,k103379,17,f,-1konsekvenser av EU exprimentet:

stulna och krockade bilar från usa körs runt i sverige, du kan inte veta vad du köper för bil!

http://svtplay.se/v/2591508/polisen_varnar_for_livsfarliga_vrak

2011-11-06 @ 21:41:56
Postat av: S.E.K .

Island idag 275000 tusen innevånare Kalmar län den 17/2 2009 233397 tusen innevånare !

Hej svejs !

2011-11-06 @ 21:52:28
Postat av: Robin Shadowes

Gode god, stoppa den här idiotin med storregioner. Denna centralisering har inte alls haft något gott med sig. Se bara på denna Stockholms-fixering och Bryssel. Därför finns det all anledning att hysa farhågor och skepticism inför denna dårskap också. Som vanligt kommer svenska folket att köras över fullständigt om vi inte agerar innan det blir försent. Politikerna kommer säkert sälja in det med att vi kommer få bättre sjukvård och äldrevård. Något som jag inte tror ett ögonblick på. Dom kommer blåljuga igen. Ni Kalmarbor blir kanske skickade till MAS i Malmö för nån reltivt trivial åkomma och era äldre hamnar på ett boende i Jönköping. bara som exempel på hur jag tror det kommer bli verkligheten.

2011-11-07 @ 01:43:32
Postat av: S.E.K .

Robin Shadowes , närmare sanningen än så går inte att komma , helt min linje !

2011-11-07 @ 09:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0