LOVSÅNG FÖR STORREGIONER

Vid kvällens kommunfullmäktigemöte i Kalmar sjöngs det storregionernas lovsång, dock inte av SD. Får vi i Kalmar län bara en storregion tillsammans med Skåne så blir allting så bra. Då kommer Skåne satsa stora summor av deras skattemedel på utvecklingen i Kalmar län. Allt enligt Kalmars kommunalråd Johan Persson som jämförde med Västra Götaland där Göteborgs skattebetalare satsar stort på ytterkommunerna som är de stora vinnarna i Västra Götaland. Något jag tvivlar mycket starkt på men det kanske någon läsare berätta mer om i kommentarerna.

Givetvis var det de nya samarbetspartnerna S, M och C som var de stora förespråkarna för att gå ihop med Skåne. Men Folkpartiet och Vänsterpartiet ville också vara med och leka med de välbetalda kommunal och oppositionsråden i S, M och C.

Undrar förresten om samarbetet spricker efter att de erhållit det första lönekuvertet med den nya lönen?

Kristdemokraterna och Miljöpartiet var dock lite mer osäkra på vilken region de ville tillhöra.

Mitt avslöjande av rekordlönehöjningarna för några dagar sedan gillades tydligen inte av Johan Persson som uppenbarligen var irriterad.

När jag skulle ge mig in i debatten om Bovierans planerade byggnation i Kalmar valde ordförande Roger Kaliff (S) att fråga om ärendet skulle bordläggas. Ville han inte att jag skulle få chansen att prata i ärendet? Ingen hade yrkat på bordläggning utan det förslaget lyfte ordföranden helt själv innan debatten var klar.

Nu är jag fruktansvärt trött efter att flängt land och rike runt under en längre tid. Imorgon bär det av till Stockholm igen om inte den förkylning jag börjat känna av bryter ut för fullt.


Kommentarer
Postat av: Jenny

OT.läsvärd blogg om vår familjepolitik. Lade ni också märke till programmet Agendas lögnaktiga vinklade reportage om vårdnadsbidraget?Läs gärna bloggen och inse hur vidrig vår familjepolitik är och hur odemokratiskt eniga våra riksdagspartier är även inom familjepolitiken.

http://hemmaforaldrar.blogspot.com/2011/11/svensk-barnomsorg-ddr-och-stasi.html

2011-11-28 @ 23:05:57
Postat av: Christopher Dywik (KD) Kommunpolitiker

Hej Toralf!Jag är 100% medveten om att våra respektive partier har helt olika syn på regionfrågan. Men inte kan du väl ha uppfattat mitt inlägg som vi i KD inte visste vad vi ville? Att vi till ecempelvis vill gå till Skåne? Vi tog ställning för en Smålands/Ölandsregion med öppenhet för Blekinge och Östergötland 2002 (långt innan frågan var aktuell överhuvudtaget) och det var också det yrkandet som vi tillsammans med två av miljöpartister röstade för... Vidare tyckte vi att Kalmar kommun i första hand borde arbeta för bildandet av en region bestående av Småland, Öland, Blekinge och Östergötland. Men vi ser även positivt på att Kalmar län ska fortsätta förhandlingarna med bland annat Region Skåne för att se vilka för- och nackdelar en sydsvensk region kan komma att innebära för vårt län(utredning). Samtidigt ska länet även inleda förhandlingar med Jönköping och andra angränsande län för att se vad ett alternativ till en sydsvensk region kan innebära för Kalmar län(utredning)....Att frågan av Bovieran "bordlades" är väl en sanning med modifikation. Eftersom jag påpekade att hela 9 sidor fattades i det utskickade materialet så uppfattade jag det som att beslutet återremitterades till nästkommande möte. Och Roger Kaliff frågade ju trots allt om de som var uppskrivna på listen kunde tänka sig att fortsätta debatten nästa möte...

2011-11-29 @ 03:18:46
URL: http://dywik.wordpress.com
Postat av: Hulda

Jag bor på landsbygden i en liten kommun i ytterkanten av Västra Götalands län. Vissa saker har säkert blivit bättre, men det mesta fokuseras på stordrift och centralisering.

Så, nej till storregion, men kanske sammarbete i vissa fall är min åsikt.

2011-11-29 @ 07:11:09
Postat av: Tony Ingman

När Malmö och Kristianstad slogs ihop till Region

Skåne blev resultatet att 75-8o % av resurserna hamnade i den västra delen av regionen, alltså inget eftersträvansvärt med storregioner, dessutom

föder och göder det en massa onödiga byråkrater.

2011-11-29 @ 07:34:04
Postat av: OT

Apropå att "Reinfeldt är envåldshärskare inom M": http://avpixlat.info/2011/11/28/reinfeldt-ar-envaldsharskare-inom-m/Vem är då "Mannen med bara ett ansiktsuttryck"? - The Man Behind the Mask: http://www.youtube.com/watch?v=GEPwzzjkp-o

2011-11-29 @ 07:43:50
Postat av: Tony Ingman

Reinfeldt styr regeringen med järnhand,och lyssnar

bara på sin egen röst,ja att han är en arrogant skitstövel det har han visat många prov på, så det

är välgörande att folk i hans eget parti börjar att

reagera.

2011-11-29 @ 07:56:14
Postat av: Thoralf Alfsson

DywikJag kanske i första hand avsåg MP som röstade olika inom sitt eget parti.För övrigt visar väl din kommentar att ni inte riktigt vet vad ni vill.När det Bovieran så bordlades ärendet till nästa möte. Yrkandet på återremiss kom tidigt i debatten men du yrkade inte på återremiss utan det var FP. Jag tycker bara att det var märkligt att ordförande avbröt debatten precis när det var min tur på talarlistan. Jag hade inget emot en bordläggning eftersom handlingar saknades och då fanns det ingen anledning att bråka om att få yttra sig under mötet.

2011-11-29 @ 08:37:01
Postat av: Tony Ingman

Läste Dagens industri om den kritik som Reinfeldt

får av en partikamrat, och det är mycket välgörande

att näst in till hundra procent av alla kommentarer handlar om hans arroganta framtoning.

2011-11-29 @ 08:44:41
Postat av: Renen

@ Christopher Dywik (KD) Kommunpolitiker

Man ställer sig lätt frågan om ni var ni på samma möte? Men det är bra att du bemöter Toralf på hans egen hemmaplan med en lite mer nyanserad blid av gårdagens möte.Tycker det är märkligt att Toralf och SD i stort alltid känner sig så utsatta, missförstådda och överkörda. Är detta en påtagen roll eller är det så? Är benägen att tro på det första.Åter igen så har en SD politiker talat, åter igen blir det tidningsartiklar. Är all press bra press?

http://www.expressen.se/nyheter/1.2635993/sd-kvinnan-forstar-inte-varfor-ordet-neger-upprorTa en liten funderare,

Är SD´s rasism och högerextrema politik verkligen något bra för vårat land?

2011-11-29 @ 08:48:24
Postat av: Da Capo

"Vi vill ha en SOMALISK 112-linje!"

- och en SUDANESISK och en på ARABISKA och en på , TIGRINA och en på SWAHILI. Man skall väl för f-n inte behöva parlera svennelingo för att få hjälp av samhället.

- - - - -

SD-kvinna: "För mig är neger en neger"

-Det ska ju inte vara ett skällsord att bli kallad neger. Det finns ju den röda rasen, den gula rasen och jag är ju av ett vitt ursprung. En neger är en neger, inget nedsättande, menar Annika Rydh, Sverigedemokratisk lokalpolitiker i Älmhult. Det är Smålandsposten som intervjuat Annika Rydh efter att hon skrivit ett uppmärksammat inlägg på Facebook. Där svarade hon på om det är rasistiskt att säga neger. -Nej, för mig är neger en neger. Inget negativt alls, säger Annika Rydh. Annika Rydh berättar vidare för Smålandsposten att hon känner en massa människor som inte reagerar nämnvärt på användandet av n-ordet. Dock syftar hon inte på svarta i sin egen umgängeskrets. -Nej, jag känner inte några negrer, det finns inte så många här i vår trakt, förklarar Annika Rydh för Smålandsposten.

2011-11-29 @ 08:59:08
Postat av: HM

Det med regioner och storregioner är något som man bara får huvudvärk av.Här på Gotland hävdas från en hel del håll att ön är alldeles för liten att vara en egen region. Samma personer har som förslag att Gotland skall gå upp i region Stockholm vilket jag instinktivt betraktar som ett förslag som ytterligare skulle befästa gotlands ställning som en ö i stockholms yttre skärgård. Kunskap och insikt i frågan har jag inte och vi här på ön har fortfarande framför oss att utforma ett embyo till kommunalpolitik i frågor som rör ön och dess framtid.Ön har historiskt haft större anknytning till Öland och Småland och den anknytningen och känslan finns faktiskt kvar på ön hos överraskande stora delar av landsbygdsbefolkningen. Dessutom skulle nog Gotlands situation och problem få större förståelse i region som inte totalt behärskas av en storstad.Jag vet inte om det är vettigt att Gotland skall fortsätta vara egen region det enda jag vet är att ett uppgående i Stockholm vore mycket riskabelt.

2011-11-29 @ 09:09:00
URL: http://ondiklinte.blogspot.com/
Postat av: OT

Håll i hatten! Det blåser upp till storm i Norge."Kaller venstresiden quislinger i ny bok": http://www.fvn.no/nyheter/innenriks/Kaller-venstresiden-quislinger-i-ny-bok-2165257.htmlP.S. Tacka www.snaphanen.dk

2011-11-29 @ 09:11:17
Postat av: Skånepåg

Hehe!Barometerns ledarskribent "Wickbooom" ute i nytt blåsväder.

Postat av: Rune

Märkligt detta med regioner?

Det verkar som att det är länen och landstingen som är misshagliga och därför skall ersättas av storregioner?

Men jag tycker det är konstigt att ingen har tänkt tanken att därför helt enkelt dra ett streck över län och landsting? Ja, helt enkelt slopa dem!

Kommunerna skulle ju kunna samarbeta helt fritt med varandra om sjukvård och sådant som landstingen brukar sköta. Märkligt att ingen sådan diskussion har ägt rum?

2011-11-29 @ 09:16:54
Postat av: Gustav

Tony Ingman!

Det var ju väldigt intressant att få veta att du hade funnit något läsvärt i DI.

Tänk så mycket mera intressant det hade varit om du hade delgivit oss andra en länk till denan läsvörda intressanta artikeln.

Många är vi som vet hur svårt det är att i efterhand finna det specifika i DI.

2011-11-29 @ 09:18:55
Postat av: Da Capo

Vad anser du om negrer, Thoralf?

Vad anser SD om sådant folk?

Har vi här en kvinna som måste uteslutas?

-------------------------------

SD-kvinna: "För mig är neger en neger" -Det ska ju inte vara ett skällsord att bli kallad neger. Det finns ju den röda rasen, den gula rasen och jag är ju av ett vitt ursprung. En neger är en neger, inget nedsättande, menar Annika Rydh, Sverigedemokratisk lokalpolitiker i Älmhult. Det är Smålandsposten som intervjuat Annika Rydh efter att hon skrivit ett uppmärksammat inlägg på Facebook. Där svarade hon på om det är rasistiskt att säga neger.

-Nej, för mig är neger en neger. Inget negativt alls, säger Annika Rydh.

Annika Rydh berättar vidare för Smålandsposten att hon känner en massa människor som inte reagerar nämnvärt på användandet av n-ordet. Dock syftar hon inte på svarta i sin egen umgängeskrets. -Nej, jag känner inte några negrer, det finns inte så många här i vår trakt, förklarar Annika Rydh för Smålandsposten.

2011-11-29 @ 09:46:13
Postat av: Skånepåg

@ GustavHåller helt med. Har man, som i mitt eget fall, även varit aktiv även inom FoU så sitter detta i ryggmärgen.Så snälla alla ni som vill tipsa om en artikel. Kopiera bara artikelns URL som står i adressfältet och klistra in under URL här på bloggen. Det finns ett litet problem och det borde Thoralf kunna ändra, nämligen att det redan finns http:// på denna plats. Ta därför bort detta innan du klistrar in URL till det som du tycker är intressant. Har under åren sett många URL med dubbla http:// i början, och då funkar inte den länk som du lägger in.

2011-11-29 @ 10:35:22
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller Johan Persson så får man använda tvärtomspråket i verkan av det han är inblandad i.Generellt sett så är stora kolosser inget vidare kul

Korruption och svågerpoolitik frodas ju i dessa bakteriehärdar.Nej här gäller nytänk ang Kalmar dela in staden i region Ängö ,Getingen,Oxhagen,Smedby ,Norrliden osv

Samtliga med egen fullmäktige skattesystem socialförvaltning osv.

En typ av "hemvärnstanke" om folkhemmet där alla deltar med skatt och arbetsinsatts kan det bli mera rättvist och decentrialiserat.Sidbyte i Kalmarkrönikan by Gubben o Gumman.Nanne "brasilianaren"Bergstrand skall få en gata uppkallad efter sej vid "Gold bird arena" där för övrigt heja eff eff gänget häckar hoppar stampar och dampar.

Nanne har nu uppnåt högsta eff eff level i staden

Hans insattser för staden är av gigantiska dimensioner,och han har nu fått partiets högsta DDR utmärkelse,en gata uppkallad efter sej

En annan "sosseidol" som fått det är Jussi Grön en totalt okänd kille som steppar omkring i extra breda skor i sin egen godhetsvärld med dina skattepengar.

2011-11-29 @ 10:41:12
Postat av: Gubben o Gumman

OT : SOS från vår katt Findus,någon fjolle har förreslagit märkning av katter.

Detta anser Findus som kränkande i underhållsmål

Det fria sexlivet är det enda Findus är överens med 68 vänstern om.

Vidare ligger Findus kulor risigt till alla katter skall få förminskad förmåga till en egen familj.Frågan är vad vi skall få våra katter ifrån i framtiden Somalia?SD måste protesterna samtliga katter på Getingen röstar på SD.

2011-11-29 @ 10:46:47
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Göran "joddlaren" (relevant rent journalistiskt),satt i SVT68:s morgonsoffa och berättade att hans far överlevt en taggtrådsby i Polen?,vilket får anses mycket starkt gjort.Vad gör då Göran,jo han blir palenstinaaktevist?

Göran bör nog kolla mussarna och nassarnas gemensamma intresse samt trupper.Låter nästa som en "klassresa" på Säters slutna avdelning.Fast det fnaskerit kanske var nödvändigt för att bli Boljevikernas utrikespolitruk i USA?

Här känns Roar som en springpojke.

Göran vilken hjälte va.(vilken stamträdskille) :)Hans efterträdare Cecilia Udden har sagt att en SVT68 journalist inte behöver hålla sej neutral i rapporteringen om valet i USA sparka Cecilia Udden samt henens(remember Rolle Stoltz) chef Ewa Hamilton.Gubben o Gumman skriver som freelandsjournalister utan koppling till Thor-alf Alfsson eller det socialkonservativa partiet SD :=)

2011-11-29 @ 10:57:48
Postat av: AWSvensson

Nu ska sex förbjudas med djur ,hur går det då för Ireen von Wachenfeldt och likasinnade ,fast det kanske inte varit något problem tidigare heller.

2011-11-29 @ 11:06:31
Postat av: Robin Shadowes

GoG, tänk på att märkning med chips ökar cancerrisken också.

2011-11-29 @ 11:09:09
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svenssson : Hur går det med vigslar inom vissa religioner?

2011-11-29 @ 11:31:28
Postat av: Sandra

ojdå storregion med Skåne låter inget vidare. Glad att jag är västmanlänning då.

2011-11-29 @ 11:34:08
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Nu har nog mosselarmklockan ringt hos Clownfeldt eller har någon "slavmoderat" ringt.

Beatrice "hårfönen" Ask har fått rycka ut och återigen fronta för husse angående arbetsgivarnas begäran om utdrag i brottsregistret.

Denna tjofaderittanminister lägger ribban på att alla som avtjänat sitt straff skall få en chans.10000kr frågan blir då hur många återfaller i brott?

Poff där sprak den lögnbalongen.Orsaken till denna utryckning är ju sannolikt att skydda dom Kriminella "minussvenskarna som befolkar våra fängelser,som för övrigt är utsålda därav fotbojja samhällstjänst och annan fattigmanskriminalvård,för dom adhd grisar som förpestar folkhemmen.

2011-11-29 @ 11:46:23
Postat av: AWSvensson

GoG ,du menar om man är utrustad med Jet drift.

2011-11-29 @ 12:20:00
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson :Bara en tidsfråga innan Miljöpartiet föreslår aerodynamisk vigselrätt.

Hur fan hamnade vi här Svensson.

2011-11-29 @ 12:26:15
Postat av: Anonym

AW Svensson : Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg skalla spara 250 mille bla var tredje läkartjänst på barnakuten försvinner .

Får inte dom ensamkommande barnen och andra barn sämre vård då,man kan väl inte släppa in flera barn i Göteborgsregionen om vården dras ned detta måste ju vara en FN angelägenhetKälla : Köttbulleexpressen

2011-11-29 @ 12:38:41
Postat av: Gubben o Gumman

Oops

2011-11-29 @ 12:39:36
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Alla Sverigedemokrater är fega tycker Lars Lindström på Expressen.

Högsta fart med "SD Flashback" samt "släktträdet",detta är inte roligt för kamrat murvel.Till häst mot kulturmarxisterna på redaktionerna

2011-11-29 @ 13:00:54
Postat av: Åke, Västervik

På KF i Västervik blev det ett rungande nej till storregion med Skåne igårkväll...Tror för egen del det är bättre att låta det vara som det är tillsvidare och lägga krutet på viktigare saker i samhället istället!!!!

2011-11-29 @ 13:23:10
Postat av: abe benubi

Vet du vad, Thoralf, jag misstänker att du har blockerat mit vanliga nick: da capo. Då försöker jag med ett annat, ty nu skall det handla om

negrer, som den i Afrika infödda befolkningen plägar benämnas!

Det är inte RASISTISKT att ett svenskt/europeiskt apotek säljer sk hudfärgade (=ljusbruna/beige) plåster typ Salvekvick till en neger, däremot är det RASISTISKT av Cederoth(?)/Salvekvick att inte saluföra SVARTA plåster i Afrika.

Hängde AWSensson med nu? Eljest rådgör med GoG!

--------------------------------------------------

SD-kvinna: "För mig är neger en neger"

-Det ska ju inte vara ett skällsord att bli kallad neger. Det finns ju den röda rasen, den gula rasen och jag är ju av ett vitt ursprung. En neger är en neger, inget nedsättande, menar Annika Rydh, Sverigedemokratisk lokalpolitiker i Älmhult. Det är Smålandsposten som intervjuat Annika Rydh efter att hon skrivit ett uppmärksammat inlägg på Facebook. Där svarade hon på om det är rasistiskt att säga neger. -Nej, för mig är neger en neger. Inget negativt alls, säger Annika Rydh. Annika Rydh berättar vidare för Smålandsposten att hon känner en massa människor som inte reagerar nämnvärt på användandet av n-ordet. Dock syftar hon inte på svarta i sin egen umgängeskrets. -Nej, jag känner inte några negrer, det finns inte så många här i vår trakt, förklarar Annika Rydh för Smålandsposten.SD-kvinna: "För mig är neger en neger"

-Det ska ju inte vara ett skällsord att bli kallad neger. Det finns ju den röda rasen, den gula rasen och jag är ju av ett vitt ursprung. En neger är en neger, inget nedsättande, menar Annika Rydh, Sverigedemokratisk lokalpolitiker i Älmhult. Det är Smålandsposten som intervjuat Annika Rydh efter att hon skrivit ett uppmärksammat inlägg på Facebook. Där svarade hon på om det är rasistiskt att säga neger. -Nej, för mig är neger en neger. Inget negativt alls, säger Annika Rydh. Annika Rydh berättar vidare för Smålandsposten att hon känner en massa människor som inte reagerar nämnvärt på användandet av n-ordet. Dock syftar hon inte på svarta i sin egen umgängeskrets. -Nej, jag känner inte några negrer, det finns inte så många här i vår trakt, förklarar Annika Rydh för Smålandsposten.

2011-11-29 @ 14:40:42
Postat av: Anonym

Förr i världen föregick immunisering ofta på så sätt att patienten utsattes för allergenet i stigande stora doser.

Skall vi göra ett försök?

Allergenet i detta fallet är ett onämnbart tvåstavigt ord som börjar på n och slutar på r samt har sitt ursprung i latinet med betydelsen svart.

Nu sätter vi igång.

Bit ihop tänderna!00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 0000000000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 0000000000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 0000000000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 0000000000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 0000000000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 0000000000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000

00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000 00000Hej hå - klarar du det nu att höra ordet? NEGER!

Är det inte vackert? En NEGER - flera NEGRER.

NEGROID - NEGRITUDE - NEGRITA; i Nya Sverige finns

det många BITTERFITTOR - i Arika bara NEGERFITTOR.

-----------

det meddelas just nu:

Ander Behring Breivik är otillräcklig = psykiskt sjuk - och skall sitta på dårhus, i värsta fall till sin död.

Hämnden är ljuv.

Fängelsstraffet hade tagit slut efter 21 år.

2011-11-29 @ 15:13:57
Postat av: Renen

2011-11-29 @ 18:08:01
Postat av: Lotta

@Renen

Men, det var ditt bästa inlägg här på bloggen. Fortsätt så.

2011-11-29 @ 18:14:30
Postat av: Anders

Storregioner?

Nu skall Skåne vårda Libyier, trots sparbeting!Smålands region är säkert en bättre och mer ekonomisk lösning.

2011-11-29 @ 18:36:53
Postat av: Lotta

Har nu två gånger skrivit inlägg riktade till individen med de många nicken men de tycks fastna i något filter. Vill då rikta mig till individen som skrev inlägget under denna rubrik ikväll kl 18:08:01, det var det bästa inlägg du skrivit någonsin. Fortsätt så.

2011-11-29 @ 20:40:39
Postat av: Silvermannen

Förkylning? Intag kolloidalt silver (som Ionosil) så blir du inte förkyld!

2011-12-02 @ 03:15:20
Postat av: Christopher Dywik (KD) Kommunpolitiker

Toralf Alfsson.Om det var Miljöpartiet du menade så kan jag tycka att du borde ha skrivit det. Du om någon brukar ju reagera när ni blir behandlade på samma svepande sätt. Rätt ska vara rätt.Jag tyckte att jag var väldigt tydlig i det jag skrev. Men jag gör ett nytt försök.1. Vi anser att det behövs en regionförstoring, vi ser det som ett viktigt steg i att flytta makt ifrån regeringen.2. Vi vill i första hand blida en Smålandsregion som är öppen även för Blekinge och Östergötland.2. Vi anser att det är mycket beklagligt att man låser fast sig för en Storskånsk region och helt bortser ifrån att Skåne för det första inte vill ha Kalmar län och för det andra att Jönköping numera faktiskt har öppnat upp för en regionförstoring.3. Vi tycker att det är brukligt att det finns ett underlag som analyseras för- och nackdelarna för olika förslag innan ett slutligt beslut tas.Angående Bovieran och Funkaboskogen så yrkade jag inte återremiss av två skäl. För det första ville vi få svar/respons på varför dessa 9 (inte 6 som tidningen skrev) sidor av de boendes åsikter inte bifogades.För det andra eftersom vi, som faktiskt hade läst handlingarna (de fullständiga fanns på kommunens hemsida). Vi hade planer på ett eget yrkande i frågan. Som du kanske minns så hade också min partikamrat Folke Fagerlund begärt ordet för att gå upp för att lägga detta (tror att han var precis efter dig på talarlistan). Vi hade sedan inga problem med att ärendet bordlades eftersom vi då får extra tid på oss att få med fler på vårt yrkande.Med vänliga hälsningar

Christopher DYwik (KD) Kommunpolitiker

2011-12-05 @ 12:12:57
URL: http://dywik.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0