LANDSDAGARNA OCH PRINCIPPROGRAMMET

Sverigedemokraterna är ett socialkonservativt parti med nationalistisk grundsyn, som betraktar värdekonservatism och upprätthållandet av en solidarisk välfärdsmodell som de viktigaste verktygen i byggandet av det goda samhället.

För mig är det väldigt märkligt att så ”många” ombud har uppfattat det som att vi som parti vill tona ner begreppet nationalism eller till och med lägga det åt sidan.

Jag tycker att den inledande meningen talar sitt eget språk och borde vara tillräckligt klargörande.

Sedan kan man alltid ha synpunkter på om principprogrammet är för långt och detaljerat eller inte. Beroende på i vilket sammanhang man avser använda principprogrammet kan det var för långt eller alldeles utmärkt. För den nye medlemmen eller intresserad kanske det är för omfattande men för den som är mer politiskt intresserade som orkar läsa ett 30 sidors dokument är det alldeles ypperligt. Principprogrammet kan med fördel även användas som underlag vid utbildning inom kommunföreningar och i andra sammanhang.

Under debatten yrkades det på bifall, avslag och återremiss på principprogrammet.

Vid voteringen om återremiss röstade 40 för en återremiss och 115 emot.

Därefter röstades det om bifall eller avslag till principprogrammet. Röstning utföll med 125 för och 28 emot vilket innebär att Sverigedemokraterna nu har ett nytt principprogram.


Nu har finsk TV intervjuat Nigel Farage!! Nu är det snart bara Sverige och SVT/TV4 som vägrar ge svenska folket insyn i den hårda kritik som finns i EU-parlamentet. Är detta ett exempel på hur vårt public service företag ser på Fri Television.

Se Nigel Farage i finsk TV.


Kommentarer
Postat av: allemand

@Thoralf, i ett parti finns det alltid mer än en syn på saker och ting och är väl en friskförklaring. Att införa den kommunistiska varianten där 100% alltid tycker samma sak vore synd. Det om något har vi sett vad som händer med den filosofin. Undrar om de sk. journalisterna alltid är 100% överens om allting på sitt jobb?Personligen tycker jag förklaringen täcker vad jag kan förvänta mig av SD. Nu är det bara en mediakanal som fattas och sedan kan antal röster stiga markant.

2011-11-26 @ 12:21:18
Postat av: Tjadden

Kan det vara så att Sd nämner inte gärna att vi måste avveckla mångkulturen för att införa demokrati i landet, konkurrenten Nd har det på sin politiska Agenda klart och tydligt och därför är detta parti utan tvekan för nationalstatens bevarande.Ska vi se Sd som en tveksam verksamhet som får folk att börja undra, vad Sd står någonstans i frågan?

2011-11-26 @ 12:32:11
Postat av: Hulda

Ja, det får inte bli som på Nordkoreanska och Kinesiska kongresser där alla alltid står och applåderar alla beslut...... Så disskutera och ifrågasätt alla beslut!

2011-11-26 @ 12:37:37
Postat av: Tjadden

allemandDet låter illa i många öron att partiet står för socialkonservatism som faktisk Socialdemokraterna sysslade en gång för att sedermera inse som ohållbar, som en vi och dem politik!Social förknippas med socialfall och "konservativ" med liberalism och högerpolitik så är det bara!Personligen tror jag att det här får den vanlige svensken att rygga baklänges och kritiken mot partiet har inte låtit vänta på sig till synes.

2011-11-26 @ 12:41:58
Postat av: Tjadden

HuldaSd får inte göra samma tabbe som de andra partierna, att inte lyssna till medlemmarnas åsikter, om inte, varför ska man då vara medlem i partiet?Jag hatar partipiskan som inte har ett uns med

demokrati att göra!Se vad Reinfeldt gör, han struntar i medlemmarnas åsikt i M när det gäller massinvandringen (gissar på att många moderater hoppar av partiet) och därför lämnade jag partiet långt före innan Reinfeldt kom in i bilden, jag hoppade av när Bildt blev partiledare helt enkelt.

2011-11-26 @ 12:50:07
Postat av: Magentan

@Tjadden

Läs kapitel 8 i Principprogrammet!

Första meningen lyder: "Sverigedemokraternas syn på kulturen och dess betydelse för samhällets och nationens fortlevnad medför naturligtvis att vi blir starka motståndare till mångkulturalismen som politisk idé och samhällssystem."

2011-11-26 @ 12:53:25
Postat av: Magentan

I Aftonbladet, Expressen och DN har tre anti-SD-tyckare tyckt till om SD:s nya principprogram. Visserligen är det tre olika personer som skriver, men åsikterna de ventilerar är desamma. Det är alltså samma gamla tröttsamma och tradiga lögn- och förtalslitanior om SD som upprepas på samma gamla tradiga sätt av samtliga tre artikelförfattare.Statsvetaren Andreas Johansson Heinö, Fil.Dr., skrev igår i sin blogg om en av dessa tre "proffstyckare" (prof Mats Lindberg, DN Debatt) och i slutet skriver Heinö följande tänkvärda ord:Citat:

"Hela Lindbergs utgångspunkt, som är gemensam även för ledarskribenterna i Expressen, Aftonbladet och på många andra ställen, är att SD ”egentligen” består av självcensurerande rasister som försöker uppfinna rumsrena argument för att motivera en politik vars enda syfte är att bekämpa invandrare. Rasismen är det som antas förklara invandringsmotståndet. Tal om kulturkonflikter, andra kulturers kvinnosyn, djurskydd, invandrares brottslighet etc är bara ett sätt att i efterhand motivera en rasistisk politik.Men tänk om det är tvärtom? Tänk om det är en genuin oro över etniska motsättningar, över en kvinnosyn som upplevs främmande, över en ökande brottslighet eller över ett försämrat djurskydd som driver såväl väljare som aktiva Sverigedemokrater att vilja minska invandringen? Att invandringsmotståndet förklaras av andra värden – jämställdhet, demokrati, djurs rättigheter, lag och ordning – och att rasism inte har något med det att göra?"http://andreasjohanssonheino.blogspot.com/2011/11/ta-sverigedemokraternas.htmlEftertänksamt och klarsynt av Andreas Johansson Heinö!

2011-11-26 @ 12:56:36
Postat av: allemand

@Tjadden, se där, vi har totalt diametral uppfattning du och jag. Jag gillar förslaget och är beredd att vänta för att se vad som händer på relativt lång sikt.Personligen så hoppas jag att det innebär fler röster men för det behövs också min uttjatade mediakanal.Vi får se Tjadden om det blir du eller jag som får rätt, det kommer säkert att behövas rätt så lång tid för att kunna se det. Det är dock relativt lång tid till 2014 så vi borde se åt vilket vinden blåser innan dess.Om folk hoppar av för en sådan sak så tycker jag det är bra att de hoppar av nu. Tycker att man måste se helheten i ett parti och inte bara låsa sig till en fråga.

2011-11-26 @ 12:56:43
Postat av: allemand

@Magentan, Andreas Johansson Heinö är en av de få klara stjärnorna på himlavalvet, så får han mycket sk-t av de nämnda Nissarna.

2011-11-26 @ 13:00:35
Postat av: Tjadden

MagentanOch var står beskrivningen hur man avvecklar mångkulturen, det är det här som vanliga svenssons vill ha reda på.För man inte den här frågan på tal, så görs tolkningen att Sd är inte intresserade av någon avveckling,Visst, frågan är hyperkänslig givetvis, men på något sätt måste ändå frågan komma på tal.Jag personligen känner ganska många invandrare som anser att mångkulturen bör avvecklas när de märker och känner utav de inre striderna i gettona, det här tar inte något parti upp, att mången invandrare vill ha en avveckling av mångkulturen, främst av dem som har blivit assimilerade in i samhället.

2011-11-26 @ 13:05:39
Postat av: Tjadden

allemandDu vet vad politik kan vara känslig för en enda fråga och vi står inför den trots allt och någonstans finns svaret.Självklart vill jag inte se ett platt parti som lägger sig för opinionens tryck och känner jag våra represntanter rätt så kan de använda partiets kritiker som slagträn mot våra meningsmotståndare i riksdagen.

2011-11-26 @ 13:11:45
Postat av: Tjadden

Magnetan och allemandSören Holmberg går inte av för hackor, trots att han är socialdemokrat.Någon tanke hade han när han gjorde en privat gallup undersökning 2007 och kunde konstatera att brottsligheten hade slagit alla rekord 1960 begicks 240.000 anmälda brott och 2007 1.400.000 dito anmälningar, visst han skrev inte varför, men det kan var och en räkna ut själv, vaför?

2011-11-26 @ 13:21:55
Postat av: Magentan

@Tjadden

Läs i principprogrammet!

Om du läser kapitel 8: "Sverigedemokraterna och mångkulturalismen" och kapitel 9: "Sverigedemokraterna och invandringen",

så finns informationen där.

2011-11-26 @ 13:31:58
Postat av: Kalle

Sossarna är stora. Moderaterna vill också bli stora. Moderaterna närmar sig sossarna. Sd vill bli större. SD närmar sig mitten där M+S härskar tillsammans med endra utslätade partier. Nu kommer SD och knackar på de sjusysterpartiernas dörr. SD kommer att stå där med mössan ödmjukt i handen och fråga om SD får vara med?Alla politiska partier verkar klättra på varandra för att vara med i maktens mittersta boningar.Nu lämnas tomplatser för andra okända politiska partier att verka och andra att bilda nya partier.

2011-11-26 @ 13:32:12
Postat av: Tjadden

MagentanJo, jag såg det och det känns bra nu gäller det att våga tala öppet om det också, men det kommer säkert med tiden får vi hoppas" när den ekonomiska krisen även drabbar Sverige, den kris som vi kunde förebygga direkt genom att stoppa all invandring nu!

2011-11-26 @ 13:37:56
Postat av: allemand

@Tjadden, avveckla mångkulturen, glöm det, du är i fel parti.Tror att det är c:a 0,1 procent Svenssons som vill avveckla mångkulturen i Sverige. Vi skall ha mångkultur självklart, men det skall ske på våra villkor och inte på någon religiös dåres villkor.Angående brottsligheten så vet du likväl som jag att SD vill gå tillbaka till den tid då straff var straff utan diverse rabatter och dylikt. I samband med det så skall de som begår grova brott eller ett flertal brott skickas hem, pronto.

2011-11-26 @ 13:39:57
Postat av: Tjadden

allemandMed din åsikt skrämmer du bort sd väljarna och inte en invandrare lär lägga en röst på Sd, hoppas att partistyrelsen är klokare än du.

2011-11-26 @ 13:51:22
Postat av: Skeåning

Tycker det är ypperligt att man äntligen uppdaterat principprogrammet. Ser fram emot att läsa hela dokumentet. Jag antar att det kommer upp på hemsidan inom kort? Bra att en sådan klar majoritet klubbade igenom programmet, men jag tycker det är bra att det hålls en livlig debatt inom partiet på en rimlig nivå, det är bara ett friskhets-tecken.

2011-11-26 @ 14:03:06
Postat av: allemand

@Tjadden, som jag sade tidigare, jag är inte lika snabb som du att dra slutsatser. Låt oss vänta och se, sedan kan vi konstatera, så här långt kan jag bara gissa och hoppas.Så vitt jag vet har SD aldrig gått ut och sagt att man skall avveckla mångkulturen, ND gör det, men det är inte samma parti, ND har c:a 0,1% röster eller dylikt.

2011-11-26 @ 14:26:06
Postat av: sophia

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/document/view/slutgiltigt-foerslag-till-nytt-principprogram-infoer-landsdagarna-2011-16676Principprogrammet i sin helhet.

2011-11-26 @ 14:28:15
Postat av: sophia

Kunskapskanalen sänder SD,s landsmöte direkt för de som missat det och även på webben på SD,s hemsida.

Även Jimmies tal ligger utlagt på SD,s hemsida vilket f.ö. var en höjdare som vanligt :)...

2011-11-26 @ 14:33:19
Postat av: Skeåning

Allemand,Det är klart att Sverigedemokraterna vill avveckla mångkulturen som politisk process. En inskränkt politik som skyfflar in folk i sina kulturella hålor beroende på hudfärg och bakgrund står inte SD bakom. Sedan är det klart att man kan vara öppna för positiva influenser utifrån, och ta åt sig av andra kulturer, det har egentligen ingenting med mångkultur att göra. Mångkultur är en politisk vision där kulturer är stationära och tycks indelas beroende på hudfärg och bakgrund. Det är mångkulturen som är rasistisk. Sedan att impulser utifrån kan bli en del av Sverige och försvenskas är en annan sak.

2011-11-26 @ 14:34:48
Postat av: Skeåning

Sophia, tackar för länken.

2011-11-26 @ 14:35:29
Postat av: Ludvig

Tack för förklaringen av pricipprogrammet. Verkar bra.

2011-11-26 @ 14:50:13
Postat av: allemand

@Skeåning, nja nu får vi nog reda ut vad vi menar. Du talar om att skyffla in folk, det är inte mångkultur det är en vansinnig invandringspolitik och där håller jag med den måste rättas till nu.Mångkultur är en helt annan sak och den kan vi inte vara utan, men den skall ske som sagt på våra villkor och inte någon ökentomtes villkor. Den finns och har funnits i de flesta länder jorden runt i alla tider och är inget farligt.2011-11-26 @ 14:55:11
Postat av: Svensson

Återinför Folkhemmet.

2011-11-26 @ 15:53:21
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Allemand: Hur många länder räknar du som mångkulturella i Europa för 50 år sedan?

Vi tycker du pratar strunt överbevisa oss om motsatsenI Finland har man folkhem ingen mångkultur

I Sverige har vi mångkultur som det allra heligaste inga folkhem skall få finnas/utplånasKan någon vänlig person förklara hur vi skall ha både folkhem och mångkultur för oss står en socialkonservativ politik i rak motsats till folkhemmet.

Var tänker vi fel rent principielt?Här får man nog ge Mats Knutssson SVT rätt att det är frieri till bredare väljargrupper politiskt helt rätt ideologiskt nja....I förstagångsväljare är det fifty fitfy mellan pojkar och flickor ungdomsgruppen är den som SD skall satsa 110% på omvända pensionärer njet omvända vaneröstande 45+ nja....50 60 OCH 70 talistern är grymt hjärntvättadeDessutom så löser man hela problemet med mångkultur helt med omprövning av PUT, som utfärdats på felaktiga grunder,samt utvisning av kriminella.

Fast ev lyftande av den frågan om PUT får vi nog se oss om i månen.

Sverige behöver få ut 500000 socialfall ur landet.

Då börjar även skolan räta upp sej .Vi skulle sätta en spänn på att ungdomsrösterna tycker/kräver :

-Minska invandringen med 90%

-Utvisa kriminella

-Ompröva PUTValanalysen om väljarstöd bör grundligt gås igenom efter valet 2014 så man inte börjar skicka dessa väljare till andra håll,profiteringen på SD pågår för fullt om än i begränsad skala.Man får ju inte hyssta in nya väljare i ena änden och tappa i andra änden,vad som är rätt och fel får framtiden utvisa,svaret får vi 2014 SD bör få 10% plus 2-3% i bonus på framlyftande av socialkonservatismen,tveksamt.Man ser att journalisterna har lite ont i magen av att man tonar ned avstängningen av jippiekranen.Gubben o Gumman skriver utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD samt norska vinkelharpsförbundet.

2011-11-26 @ 16:12:30
Postat av: Skeåning

Det tycks råda en begreppsförvirring runt mångkultur som är olycklig. Dock inte svårförståeligt då det förmodligen är ett av de mest luddiga och flummiga begrepp som någonsin myntats. Allemand, läs gärna punkt 8 i Sverigedemokraternas nya princip-program.

2011-11-26 @ 16:31:21
Postat av: allemand

@Gubben o Gumman, prata strunt. Det är det enda ni gör hela dagarna och förstör denna blogg med massa trams.Har aldrig diskuterat med er och avser heller inte framtiden göra det.

2011-11-26 @ 16:35:41
Postat av: allemand

@Skeåning, för mig är det inte flummigt, jag har varit i världsdelar och verkligen sett mångkultur fungerande som den kan göra.

2011-11-26 @ 16:39:14
Postat av: Gubben o Gumman

Tack allemand för ditt svar det var utömmande och förståndigt skrivet, du blev säkert mycket populär.Du behöver inte diskuttera för det kan du inte stava till.-Hur många länder anser du ha varit mångkulturella i Europa för 50 år sedan?

-Vilka länder har en fungerande mångkultur?

- Vad i förra inlägget "förstör" bloggen?Att du får frågor när du blandat ihop begreppen får du nog acceptera,någon måtta på bullshitsnacket får det vara vet du vad .Besserwisser gillar Gubben o Gumman speciellt mycket,dom är för goa :)

2011-11-26 @ 17:00:28
Postat av: Några på Getingen

Gode gud förklara för en del världsmedborgare att en tv kanal kostar 100 tals miljoner trots det försöker tydligen ett politiskt parti bygga upp en i Sverige

Vad fick dom för det jo en påse tjofaderittan från vissa håll.

2011-11-26 @ 17:07:19
Postat av: Hulda

Visst är det bra. SVT sänder fortfarande från Landsmötet. Nu kan folk höra vad SD,s politiker tycker UTAN skränande Vänsterterrorister som stör.Undrar hur många som tänker till och ändrar sin kritiska åsikt om SD?Undrar också hur många journalister, vänsterextremister och politiker från de andra partierna som ligger i fosterställning och tuggar fradga.

Den tanken känns skön.....!

2011-11-26 @ 18:05:45
Postat av: Tony Ingman

Massmedia har det uppenbarligen svårt med SD,enligt

dessa gravt störda journalister. Det verkar inte finnas någon gräns för vad man kan beskylla SD för.

SD är enligt dessa fähundar Nazister ,fascister,

rasister,främlingsfientliga, och nu enligt Aftonlögnen så sysslar man med Aparthed?? Undrar

vad dessa stollar ska hitta på när invektiven tar slut.

2011-11-26 @ 19:03:25
Postat av: Rune

Den där Farage verkar, enligt en del uppgifter, vara en intressant person. Men det är ju nästan helt omöjligt att få veta vad han säger.

Avsnittet ovan var textat på finska.

Jag kan räkna till tre på finska och på engelska klarar jag nog att köpa en varmkorv utan senap.

Det räcker inte för att förstå vad han säger.

Jäklar!

2011-11-26 @ 19:26:08
Postat av: Nissolf

G&G; Ich bin ein besserwisser ;)

Era stavfel, medvetna eller omedvetna, er outstanding, ex frilandsjournalister.

(Ursäkta att jag är lite elak ibland, det är bara för att hjälpa AWS att få igång är).

2011-11-26 @ 20:10:13
Postat av: Nissolf

"Få i gång er" heter det eller hur?

2011-11-26 @ 20:12:52
Postat av: Magentan

@Allemand

Du skrev till "Skeåning": "för mig är det inte flummigt, jag har varit i världsdelar och verkligen sett mångkultur fungerande som den kan göra."Intressant (uppriktigt). Snälla, berätta gärna vilka länder detta gäller.2011-11-26 @ 20:48:17
Postat av: sophia

I rapport ikväll benämndes SD som invandringskritiska, inte rasistiska ej heller främlingsfientliga!!

Det tar sig....

2011-11-26 @ 21:01:18
Postat av: Gubben o Gumman

Nissolf : Wir sind auch grose beserwisser aber nicht so gros bist du ,wir soll macht diese blogg die gröste im Schweden mitt oder aus AW Svensson und sein Aujdi,und du Nissolf ist ein wunderbar menschen.

Hoppla. (Freelandsjournalister har ett budskap)

2011-11-26 @ 21:09:51
Postat av: alf

En rätt rolig artikel om politikers trovärdighet.

När får vi se en motsvarande granskning av Expressen's och Aftonlögnen's trovärdighet, eller snarare brist på

detsamma.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2634203/oooops-han-gjorde-det-igen-och-igen-och-igen

2011-11-26 @ 21:19:28
Postat av: OT

@ThoralfHar nu läst principprogrammet som är ett utomordentligt bra genomfört arbete som kommer generera många röster i nästa val!Jag skulle vilja säga att om ni delar ut en A4 med bara principprogrammets inledning på torgmöten, så kommer folk få upp ögonen rätt rejält.En speciell passage i programmet som jag tycker säger rätt mycket om SD och dess företrädare är följande: "...Vi inser att vi i likhet med alla andra människor har ofrånkomliga fel och brister och tror därför inte att ett perfekt, utopiskt samhälle är möjligt att uppnå..."[1][1] Från principprogrammets inledning

2011-11-26 @ 21:19:57
Postat av: SDare

Svenskheten sitter inte i skinnet, sa Jimmie Åkesson!

Jaha?

2011-11-26 @ 22:12:20
Postat av: allemand

@Magentan, det blir svårt för jag har varit som jag skrev i alla världsdelar och i de flesta länder. Även sådana som Iran och grannarna runt omkring.

Jag har vänner i de flesta religioner och jag respekterar dem om de respekterar mig. Sverige är mitt land nr.1 och Australien nr.2.En Imam i Indonesien frågade mig varför jag trodde att männen bad på fredag eftermiddag, ingen aning var mitt svar, hans svar, för att deras fruar skulle få handla i fred. Det går att skämta om religion.Ett land som jag inte varit i är Indien, tyvärr.Dock har familjen varit där och har berättat mycket om det indiska samhället och dess uppbyggnad.

2011-11-26 @ 23:08:01
Postat av: Hulda

SDare:...

Svenskheten beror på hur man beter sig. Tex:

En Svensk får inte för sig att åka till Somalia för att kriga.

En Svensk mördar inte sin dotter om hon har fel pojkvän.

En Svensk könsstympar inte sina barn.

En Svensk går i taket när skolavslutningen flyttas från Kyrkan.

En Svensk är stolt över och utövar gamla Svenska traditioner.

En Svensk äter julskinka.

Osv.....

2011-11-26 @ 23:10:01
Postat av: Tjadden

HuldaEn riktig svensk står upp för sitt land och folk som jag ser som en plikt och skyldighet, att hysa människor från andra länder är ett vansinnigt grundfel, om mam inte är ute efter att förgöra landets urbefolkning, som tyvärr är på väg att ske!

2011-11-27 @ 00:40:57
Postat av: Ölandslök

Jag gillar och håller med de två senaste inläggen. Mycket bra! Heja svenskheten! Död åt mångkulturen!

2011-11-27 @ 01:06:39
Postat av: Ölandslök

Julstjärnan som hänger i vart fönster är väl också något som sticker i ögonen på de bättre vetande och godhjärtande Sverigeförstörarna? Julstakar är ju också en hatisk tradition. Träslöjd är säkert rasistiskt för var inte Jesus snickare eller dyligt? Jag vet inte säkert men bäst är ju att förbjuda allting inför den nya läran islam. Eller så står man upp mot idiotin och galenskapen.

2011-11-27 @ 01:17:46
Postat av: MetalHeadViking

Den Nigel Farage intervjun gjordes för 9 månader sen.Annars kan jag bara hålla med. Jag förstår inte det kontroversiella. Det var mer av en symbolfråga. värst av allt så fick media det att se ut som någon slags inbördeskrig. Helt absurt.Det viktigaste ändringarna SD gjorde annars var inom kriminalpolitik, energipolitik och skolpolitik. Jag höll med när det gällde kriminalpolitiken och energipolitiken.Men skolpolitiken var jag väldigt tveksam till. Mattias Karlssons inlägg i den debatten var kanske det absolut bästa jag hört under hela dagen.

2011-11-27 @ 03:53:55
URL: http://detopaverkadesinnet.blogspot.com/
Postat av: Hulda

Appropå mitt inlägg sent igår:

Aftonbladet har på nätet en liten artikel med bild på ett nyfött barn med väldigt stor födelsevikt. Pojken kallas i artikeln för "Jihad".

Han kan aldrig bli en riktig Tysk.

2011-11-27 @ 08:07:48
Postat av: Stefan K

Har ni märkt hur gammelmedia, allt från lokal till riksomfattande media, svämmar över av negativa artiklar om SD, det nya principprogrammet och Landsdagarna?

Förmodligen vill man ta bort fokus från partiet och beviset för att man inte är det enfrågeparti som både journalister och politiska motståndare vill göra sken av.

Vi kommer aldrig att få se en journalist berömma något som SD säger eller gör, oavsett om det berör frågor som inte har ett dugg med invandringspolitiken att göra.

Vi kommer inte heller att få höra någon politisk motståndare ge partiet sitt erkännande i frågor som rör äldrevård, kriminalvård, bostadsmarknaden etc, även om de håller med i det som läggs fram.

Pk-Sverige är livrädda för att förknippas med SD och man väljer hellre en väg som på intet sätt gynnar någon i Sverige boende skattebetalare, oavsett om du är etnisk svensk eller invandrad sådan.

Här är exempelvis en kommunal miljöpartist som tycker Sverigedemokrater är förklädda nazister.

http://petterssons.bloggsida.se/politik/miljopartist-anklagar-sd-for-nazism

2011-11-27 @ 08:15:16
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: SDare

Söndagsläsning

Postat av: SDare

Lite många http:// ovan :)

Postat av: S.E.K .

Svar till "Rune" , nej det är inte lätt för oss som bara har sexårig folkskola , vi blir lätt utanför !

2011-11-27 @ 09:49:30
Postat av: Hulda

SDare:..

Ja men kan undra över om Byggnads ombusdman i artikeln jobbar för Facket eller Sveriges näst största parti......

Facket bör omedelbart bli opolitiskt och sluta med allt ekonomiskt, personellt, och idellt.

Även andra närstående organisationer bör avslöjas och fås till att bli fristående.

Hyresgästsföreningen, Folksam,mm.......

2011-11-27 @ 09:49:40
Postat av: S.E.K .

På tal om Håkan Juholt :Han borde ju holt sej till reglerna !

2011-11-27 @ 10:06:15
Postat av: sophia

http://svtplay.se/v/2618995/var_star_sverigedemokraterna

Forumdebatt med tre åsiktsfascister men som vanligt ingen ifrån SD !

Hade det inte varit enklare att låta en representant ifrån SD få yttra sig?

Hånleenden och floskler avlöser varandra som vanligt.

2011-11-27 @ 11:38:20
Postat av: Robin Shadowes

Kära SD:are (och örebroare). Håll i hatten! För här i Skåne (och Halland) blåser det som attan. Hav en skän söndagkväll.

2011-11-27 @ 18:06:01
Postat av: MetalHeadViking

@ Sophia.Intressant var det i alla fall. Även om en hel del floskler slängdes omkring.

2011-11-27 @ 20:34:10
URL: http://detopaverkadesinnet.blogspot.com/
Postat av: Folkvett

Jag gillar det nya principprogrammet i alla fall.Nigel Farage är riktigt bra också, finns en hel del underhållande klipp med honom på youtube.

2011-11-28 @ 19:12:17
URL: http://folkvett.wordpress.com
Postat av: joffe

Nigel Farage är lika upplyftande sanningssägare varje gång han framträder. Han har rätt och talar sunt bondförnuft.EUs övergripande dockstyre måste bort. EU-länderna måste återfå egen nationell makt som nu har detroniserats genom ett konstlat EU styre som övergriper nationellt styre. Fri business mellan länder kan ske utan inblandning av EU.

Och om svenskar vill snusa eller käka surströmming så har inte EUpuppets med detta att göra.De framgångsrika arbetsmyrorna i de länder med krav på sin performance, jobbande i sin anletes svett, ska inte exempelvis hålla grekisk siestapolitik under armarna. Om detta lands nationella politik misskötts under långeliga tider ska inte de länder som verkligen kämpar hålla det missbrukande landet under armarna genom och skyffla in pengar till dem.Olönsamma företag går slutligen i konkurs. Så borde också länder som missköter sin ekonomi. - Tillbaka till europeiska nationalstater den enda vettiga lösningen. EU var dödsdömt redan från början.

2011-11-29 @ 07:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0