KULTURMINNESLAGEN

12 § Den som vill rubba, ändra eller ta bort en fast fornlämning skall ansöka om tillstånd hos länsstyrelsen.

Länsstyrelsen får lämna sådant tillstånd endast om fornlämningen medför hinder eller olägenhet som inte står i rimligt förhållande till fornlämningens betydelse.

Ovanstående är ett utdrag ur Kulturminneslagen och enligt min mening är det därmed helt otänkbart att Länsstyrelsen ger detta tillstånd till Kalmar kommun och den detaljplan som föreligger. Att det aktuella mediehuset skall placeras ovanpå fornlämningar som härrör sig från Kvarnholmens unika historia är helt absurt med tanke på att mediehuset lika gärna kan placeras på en hel rad andra platser i de centrala delarna i Kalmar.

Länsstyrelsen har dock ännu inte prövat detaljplanen enligt Kulturminneslagen enligt ett mail jag fått idag. Men i mailet skriver man något som gör mig väldigt fundersam.Trots att prövningen enligt Kulturminneslagen inte är klar tänker Länsstyrelsen lägga ut en anbudsförfrågan på en arkeologisk slutundersökning. Detta är ett mycket märkligt förfarande av Länsstyrelsen då en arkeologisk slutundersökning inte behövs om inget tillstånd ges.

Har Länsstyrelsen redan beslutat att ge tillståndet utan att någon prövning är utförd? Har kommunen redan fått ett beslut under bordet.

Jag väntar på ett nytt svar från Länsstyrelsen.Barometern och Anders Blank har idag återigen en artikel om Micael Foghagen (SD) och hans skatteskuld.

Det tråkiga är att Anders Blank inte berättar hur illa han skött detta. Anders Blank hörde av sig sent på fredagskvällen och ville ha en kommentar till att skulden hos Kronofogden var 120000 kronor. Micael Foghagen bad Anders Blank lugna ner sig så att Micael F fick kontakta Skattemyndigheten och Kronofogden på måndagen men det vägrade Anders Blank hans artikel skulle ut i lördagstidningen.

Under måndagen redde Micael F ut det hela med Skattemyndigheten och precis som Micael F försökte säga Anders Blank så var stora delar en fiktiv skuld. Vid kontroll med Skattemyndigheten visade det sig att ca 103000 kronor av skulden var fiktiv. Återstoden betaldes in under måndagen av Micael F. Det tråkiga är Anders Blank inte bryr sig om att nämna att nästan hela skulden var fiktiv. Mycket illa av Anders Blank trots att han fick se alla papper under KF-mötet i måndags.

(Artiklar finns inte på nätet).


Kommentarer
Postat av: Kalle

Det gäller att vara först med storyn. Kolla aldrig fakta då faller hela storyn tycks jounalisten tro i sin snedvridna iver för att få Folhagen SD att schavottera i pressen.

2011-11-02 @ 23:20:13
Postat av: OT

Den där Blank är det då ingen puts å stuts på! Men å andra sidan är inte heller allt som glimmar guld, vilket Blank gav blanka fan i då han ville glänsa en stund.En låt tillägnad er journalister från Eddie Meduza - "jävvlla jorrnalisst": http://www.youtube.com/watch?v=9RuDdBHPgrU

2011-11-02 @ 23:30:47
Postat av: SDare

Hörde nyss på radion att Jimmie Åkesson kommer att utestängas ifrån Nobelmiddagen även i år.

2011-11-03 @ 05:41:04
Postat av: Gubben o Gumman

På en frisk arbetsplats hade Blanks sätt att arbeta varit en arbetsledarfråga,kunden får en defekt produkt

Det verkar vara väldigt svårt att vara kvinnlig journalist på Barometern,dom antingen sparkas eller hamnar på "gemavdelningen".

Man får nästan intrycket att 3-4 personer är "lägervakter".

Fast manliga journalister kanske skriver bättre?

Ev kanske Bennie skulle vädra lite på redaktionen.

Kunderna kan ju undra hur det står till med jämlikheten på Barometern i Kalmar.

2011-11-03 @ 06:07:16
Postat av: Hulda

Jimmie Åkesson portad från Nobelfesten i år igen. Men det straffar sig säkert i nästa val.... Ska inte alla behandlas lika i Sverige??

2011-11-03 @ 06:53:22
Postat av: Info

KULTURMINNESLAGEN OCH EXPODet är kanske värt att påminna om det samarbete som sedan ett par år faktiskt pågår mellan Expo och Sveriges Hembygdsförbund – och naturligtvis också Riksantikvarieämbetet och länsstyrelserna.Samtliga dirigeras i bakgrunden med olika metoder av Alliansen (och hela Sjupartiet).Vi hittar följande meddelande på Expos hemsida 2010-06-09:”Under det senaste året har Expos utbildningsverksamhet samarbetat med Sveriges Hembygdsförbund (SHF). Expo har involverats i Hembygdsförbundets projekt ´Kulturarvet och toleransen´. Mål för projektet är: ´att föra samman demokratiska krafter´, ´att skapa beredskap för att motverka främlingsrädsla´ och ´att synliggöra och tillgängliggöra hembygds-rörelsen som samhällsaktör´. Under våren har Expo Utbildning fortbildat regionförbundens styrelser i södra Sverige. Expos utbildningschef, Alexander Bengtsson, talade också på Hembygdsförbundets riksstämma. I samband med Almedalsveckan kommer SHF tillsammans med Gotlands museum och Stiftelsen Expo en paneldebatt med rubriken ´Slaget om hembygden´.

´Kulturarvet och toleransen´ har väckt många reaktioner. Föga förvånande har FRÄMLINGSFIENTLIGA ORGANISATIONER provocerats av projektet. Projektet har också uppmärksammats mycket i media. Sveriges Radios program ´Tendens´ hade bland annat en temavecka med Hembygdsförbundets projekt som utgångspunkt.

Den 14 juni anordnar Expo utbildning och Sveriges Hembygdsförbund ett frukostseminarium där SHF:s generalsekreterare JAN NORDWALL och Expos utbildningschef ALEXANDER BENGTSSON berättar om ´Kulturarvet och toleransen´ och samarbetet.”Alexander Bengtsson rekryterades till Expo bl.a. i sin egenskap av f.d. förbundsstyrelseledamot i Ung Vänster. Hur det exakt gick till, när Hembygdsförbundets gamle generalsekreterare 2008 plötsligt byttes ut mot Jan Nordwall vet hittills bara de insatta. Tillsammans anordnar de två alltså numera kurser runt om i landet för att utbilda hembygdsföreningar och liknande i ”antirasism”.Som bekant tillbakavisade Jan Nordwall 2010 – i en radiodebatt med Mattias Karlsson – Sverigedemokraternas förslag om större anslag till hembygdsföreningar, kulturminnesvård o.l. som utslag av ”en rent nazistisk tradition”. Samma år var Sveriges Hembygdsförbund medarrangör av en manifestation i Kungsträdgården, ”Kåldolmens dag”, syftande till att upplysa om att Sverige saknade egna maträtter, mattraditioner och egen kultur.”HEMBYGDSRÖRELSE MOT FRÄMLINGSFIENTLIGHETHÄSSLEHOLM. Ett nytt projekt ska ge medlemmarna inom hembygdsrörelsen mer kunskap och beredskap för att hantera intolerans och främlingsfientlighet. – – –Utbildningen genomförs som ett samarbete mellan Sveriges hembygdsförbund och stiftelsen Expo vars syfte är att att studera och kartlägga antidemokratiska, högerextrema och rasistiska tendenser i samhället.”Dvs. kartlägga Sverigedemokraterna. Se närmare tidningen Norra Skåne:http://www.nsk.se/article/20100131/HASSLEHOLM/701319987/1125/*/hembygdsrorelse-mot-framlingsfientlighet

2011-11-03 @ 07:37:18
Postat av: Gubben o Gumman

Enligt TV4 sporten blev Zlatan utfryst av tränaren i Barcelona,vilken jävla rasist va.

Zlatan ilsknade till och skrek du har inga pungkulor till tränaren.

Ni förstår alla vad som händer när Alfsson får på sin TV

Vidare så har svenskarnas parti hängt upp nya nät i fotbollsmålen i Rimsmeden,sossarna är måttligt roade,politiska partier skall inte hålla på med sponsring i kommunala affärer,muta föreningar med skattepengar till kamikazevandringar går däremot bra i detta dampparti.

Sossarna blir fan ta mej aldrig nöjda här kunde ju reumatikerförbundet lira mot strokeförbundet i pauserna mellan integrationsvandringarna.

Albanska föreningen kunde ju vara domare/linjemän.En dam "Kicki" har tröttnat på vandaliseringen och stöket i Norrliden , och går runt med namnlistor vem fan tror ni ringer och gratulerar då?

Johan Persson samma Persson som nyss berömde området som välskött.

Detta är ju inte sant för helvede.Missa inte bilden i Barometern där en idiot försöker väcka en annan idiot som somnat i KF?

2011-11-03 @ 07:38:44
Postat av: Info

2011-11-03 @ 07:45:35
Postat av: Info

SVENSKA ZLATAN VÄRLDENS BÄSTE SPELARE – I SVERIGE”Zlatan Ibrahimovic är inte en av 23 nominerade till Internationella fotbollsförbundets och tidningen France Footballs pris som årets spelare. 
De två senaste årens vinnare Lionel Messi, Argentina, är favorit till utmärkelsen. Regerande världs- och Europamästarna Spanien (sju spelare) och Barcelona (åtta spelare) dominerar nomineringslistan.” (Källa: Sv.D. 2011-11-01.)I fyra år i rad har Zlatan Ibrahimovic varit ohotad vinnare av Aftonbladets Guldbollen. Många journalister och fotbollsanhängare anser nu, att han återigen, för sjunde året i rad, är självskriven för denna utmärkelse. I hans egenskap av världens och Sveriges – eller åtminstone Europas – bäste fotbollsspelare. Särskilt hans insats vid Sveriges sensationella seger över Holland nyligen var strålande.

2011-11-03 @ 08:01:37
Postat av: Gubben o Gumman

Aftonbladet kommer att ge Zlatan guldbollen till han fyller 73 år

2011-11-03 @ 08:06:11
Postat av: Karlskronabloggen

Helt utanför ämnet, men läs Victoria Wärmlers fanstastika blogginlägg om våldtäktsepedemin i Oslo nedanhttp://www.skrivkonst.net/2011/11/02/kvinnoberikningen-eskalerar/

2011-11-03 @ 08:24:15
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Robin Shadowes

På franska betyder blanc vit. Motsvarigheten inom spanskan är blanco. Slutsats, Anders Blank måste vara rasist.

2011-11-03 @ 08:50:01
Postat av: Rune

"Postat av: SDare

Hörde nyss på radion att Jimmie Åkesson kommer att utestängas ifrån Nobelmiddagen även i år."

-----------------------

För min del har jag inte röstat på SD för att Åkesson skall sitta och glänsa på Nobelmiddagar. Jag hoppas att om han mot förmodan skulle bli inbjuden i framtiden, tackar nej med hänvisning till att han inte har tid.

2011-11-03 @ 09:06:18
Postat av: allemand

För hundrade gången Thoralf, gnäll inte gör något åt det istället.Vad tror du att det hjälper om du gnäller här?

2011-11-03 @ 09:13:15
Postat av: Lars-Inge

@ allemandNu får du väl för f-n ge dig. Detta är inte ett gnäll utan en redogörelse har Thoralf agerar. Däremot tycks du själv gång på gång gnälla över saker och ting som du inte har riktigt kläm på.

2011-11-03 @ 09:25:50
Postat av: Nalli

Anders Blank på Barometern.Lyd ordet från Göran Persson (S) sade en gång.

Många journalister borde byta yrke.Postat av: Thoralf Alfsson

allemandVad är det jag gnäller på och vad har du för förslag på åtgärder?

2011-11-03 @ 09:45:59
Postat av: Sven Dacke

Hört i Sveriges Radio i dagOm 10 år är bristen på läkare borta och då skall vi slippa möta doktorer som inte förstår oss eller som vi inte fattar vad dom säger , och som inte kan läsa journalerna.Antalet utbildningsplatser har ökat efter en lång tids motstånd för att genom att ha en brist, kunna hålla lönerna uppe.Nu tror inte jag på detta, och sedan är det en annan sak dom inte tänkt på.Det ökade behovet av läkare som talar "hemspråk" på grund av att invandrare skiter i att lära sig Svenska.

Men det kommer myndigheterna på om ca 10 år ungefär

Postat av: AWSvensson

Det är väl ingen hemlighet att tjänstermän på länsstyrelser är korrumperade,trots att de har till uppgift att bevaka att Svea Rikes lag efterlevs så blundar man så fort politikers vilda idéer ska genomföras,talar av egen erfarenhet,känner väl igen dessa formuleringar som går under beteckningen bull shit,vackra ord utan substans allt i syfte att tillfredsställa sina herrar.

Som egenföretagare så gör man en preliminärdeklaration innan årsskiftet. Med utgångspunkt från denna skickar skattemyndigheterna ut preliminärinbetalningar ,en summa att betala varje månad. Detta är frid och fröjd så länge verksamheten går enligt planerna,allt är emellertid inte alltid som man tänkt sig,orsaker som gör att inflödet av likvider uteblir innebär om man inte har besparingar att det blir kassabrist och de flesta kan ju inte trolla så vissa kostnader får av naturliga skäl stå tillbaka. Denna skattebörda är då att betrakta som fiktiv eftersom några inkomster att beskatta inte influtit. Detta är om jag fattat det hela Foghagens problematik, att inte beakta detta som journalist befäster bara mitt ställningstagande, de flesta journalister är ett j-a pack,detta uttryckt med största försiktighet. Heders alla Sverigedemokrater som i det sunda förnuftets namn får utstå skit från media och maktapparaten,hoppas lite stöd hjälper.

2011-11-03 @ 10:30:31
Postat av: Nalli

Till Barometern & Anders Blank.

Lyd det goda rådet som Göran Persson (S) sade en gång till en journalist.

Många journalister borde byta yrke.

Du tillhör den gruppen Anders Blank.

2011-11-03 @ 10:39:32
Postat av: S.E.K.

Jimmie Åkesson borde vara den rikdagspolitiker som först skulle bjudas in till Nobelfesten !

Att vara rädd om Sverige borde verkligen premieras !

2011-11-03 @ 10:47:10
Postat av: allemand

@Lars-Inge, konstruktivt, det kommer SD långt med. Nya medlemmar strömmar in tack vare dig.Istället borde SD skaffa sig ett medium för att kommunicera detta med den grå massan, sagt nu c:a femtio gånger. Inget händer, men pressen skriver mer skit för var dag och SD gör absolut inget för att försvara sig.SD:s officiella kommunikation är ett stort skämt.

2011-11-03 @ 11:17:20
Postat av: tant Ebba

Micael F skatteskuld liknar sagan om "Mäster Skräddare". Hade Anders Blank väntat till måndagen hade han fått riktig information om den påstådda skatteskulden. Som i sagan "det bidde inte ens en tumme" I stället blev Micael F uthängd som den värste skattesmitare. Barometern borde ge Micael F en upprättelse. Eller var det enbart ämnat som ett slag mot SD? Vi är nog många som börjar funderar på om inte SD är ett alternativ i nästa val.

2011-11-03 @ 11:19:21
Postat av: S.E.K.

" Tant Ebba " inget att fundera över gör som jag bli livstidsmedlem ! Mvh .

2011-11-03 @ 11:25:44
Postat av: Thoralf Alfsson

AWSvensson och tant EbbaNi har uppfattat det hela helt korrekt.Vad gör man med en sån journalist som inte vill lyssna utan istället springer benen av sig för att imponera på Chefredaktören Gunilla Sax och inte minst den politiske redaktören Ulf Wickbom.

2011-11-03 @ 12:02:38
Postat av: AWSvensson

Thoralf,jag tror svensk lag förbjuder vad man skulle vilja göra,

2011-11-03 @ 12:17:04
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonTror att allemand är klippt och skuren för att ta hand om detta uppdrag!

2011-11-03 @ 12:25:21
Postat av: AWSvensson

Skånepåg.klippt och skuren passar perfekt

2011-11-03 @ 12:28:00
Postat av: allemand

@AWSvensson o Skånepåg, ni tycks ha obegränsad tid till att fylla den här bloggen med trams. Varför gör ni inte något konstruktivt för SD? SD står och stampar på samma procent och behöver en kommunikationskanal att nå ut, inte att beundra varandras trams-skrivande.

2011-11-03 @ 12:57:58
Postat av: Stora Småland

Dagens anka .Blottare antastade Carola på gymet .

Räddades av personalen .( Svenska Dagbladet ) .

2011-11-03 @ 13:05:45
Postat av: Kalle

VARFÖR är pensionärer diskrimminerade i Sverige??? Pensionärer får nästan ingen rabatt på resor och annat som i våra grannländer där ålderspensionärer får 50 procent rakt av. Pensionärer i Sverige tvingas att betala mer i pensionsskatt än arbetande befolkning. En slagg straffskatt för att pensionärer uppnått den ålder att det är bara att rycka pengar av dem. Pensionärer minns säkert den tid då pensionärer och militärer fick rabatter på nästan allt.Kan SD göra något åt den diskriminering som bedrivs mot våra en gång hårt arbetande människor. Det enda felet med dem nu är att de passerat 65-års gränsen och det straffas de för.Jag vill inte vara med och betala med svenska skattepengar för att Greker, Fransmän och andra nationliteter har en mycket lägre pensionsälder.

2011-11-03 @ 13:34:33
Postat av: Tobias

Hörde en gång från släktens lilla journalist/åsiktspolis (på den tiden hon fortfarande tilltalade mig)att en journalist aldrig ska kontrollera en bra story- den kan ju vara falsk... Då trodde jag att hon skämtade. Nu tror jag att hon trodde att hon skämtade.

2011-11-03 @ 13:44:08
Postat av: Nalli

Du själv då allemand??Vad gör du själv för att hjälpa SD och Tholalf Alfsson.

2011-11-03 @ 13:46:05
Postat av: Nalli

Du själv då allemand??

Vad gör du själv för att hjälpa SD och Tholalf Alfsson.

2011-11-03 @ 13:51:31
Postat av: AWSvensson

Allemand ,prat x50 leder överhuvudtaget ingen vart. Om du är så hissig så du tro att det är val varje gång du se opinionssiffror så är du verkligen missuppfattat läget. Jag har sagt det tidigare,jag upprepar det ,valet avgörs sista veckan innan valdagen,dit är det knappt 3 år så det finns tid .

Vi som skrivit på denna blogg ett större antal år har byggt upp en lättsam ton,om inte den passar så är det inget problem för mig.

2011-11-03 @ 14:23:23
Postat av: AWSvensson

Vem hade trott något annat.

Postat av: AWSvensson

Hoppas inte man uppfattas som en Breivik för att man länkar ,sanningen kan aldrig vara rasistisk.

2011-11-03 @ 14:39:10
Postat av: ´Tony Ingman

Stora Småland: Vem blev räddad, blottaren eller

Carola??

2011-11-03 @ 15:26:51
Postat av: Stora Småland

" Tony Ingman".

Så vitt jag fattade det, så var det blottaren !

2011-11-03 @ 16:15:06
Postat av: SDare

Postat av Rune:För min del har jag inte röstat på SD för att Åkesson skall sitta och glänsa på Nobelmiddagar. Jag hoppas att om han mot förmodan skulle bli inbjuden i framtiden, tackar nej med hänvisning till att han inte har tid.Verkar vara vanligt med brist på fantasi här, så jag hänger på.

2011-11-03 @ 16:52:57
Postat av: Gubben o Gumman

Tänk att Carola skulle bli en sådan vampmilf på äldre dar,väldigt skönt att personalen kunde lossa det skamgreppet,man får hoppas att Carola stängs av från simhallen,så att ingen kommer till allvarlig skada.För övrigt har Gubben o Gubben ganska skoj på läktaren här vid Berga centrum.

Enligt uppgifter i Östra småland så har svenskarnas parti vid sidan av reumatikerföreingen och strokeförbundet anmält 21 nattvandrare i Blaffa city

Dessutom jävlas partiet lite med "Dr Alban" genom att sätta i nya fotbollsnät till dom svenska ungdomarna i området.

Nu börjar det nog bubbla rejält i Johan Persson mage i allafall,sossarna får nog börja bygga ett gigantiskt blått skåp.

Sannolikt kommer Johan innerligt att ångra att han köpte ett medlemskort i det antivita parti han tillhör,han har rätt ålder för att få mycket kul med partiets invandringspolitik.Eftersom alla är svenskar i området så är ordet rasister som används i Barometern lite missvisande

Tidningen berör också problemet med att ingen vill köpa handelscentrumet/ruinen,vilket är väldigt konstigt,försäkringspremierna blir lite tunga kan man tro.Socialdemokraterna och folkpartiet kan väl köpa in centrumet och göra det till multiland med Steve "blixten" Sjögren som föreståndare.Vi får väl hoppas att Kalmar revyn dels klarar av att administrera alla uppslag,samt att man inte gör ett nummer med titeln "Siste socialdemokraten ringer brandkåren"Gubben o Gumman skriver som vanligt som freelandsjournalister utan koppling till Kung Thor-alf den 14 Alfsson, och AVA (Antivitaction)

2011-11-03 @ 18:31:33
Postat av: j-å

Det är väl inte SANT att skatteverket skall administrera avgifter till Bosniska islamiska förbunder?

Beslutet skall ha tagits av riksdagen i dag!

2011-11-03 @ 18:53:51
Postat av: Svensson

Nu ska vi bekosta Islamiska förbund med våra skattepengar, man blir mörkrädd.

2011-11-03 @ 20:03:42
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lotta

Dagens hysteriska skrattsalva står som så många gånger förr Rapport för: "Utlandsfödda svenskar". I vilket annat land skulle denna formulering ens vara tänkbar?

Postat av: Gubben o Gumman

OT : Krisen i Grekland är väl ganska logisk med en socialdemokratiskt skolad "PappanTreo" vi rodret.

Krisen kan lätt lösas genon att svenska försäkringskassan betalar ut 50% mer i förtidspensioner till Grekland.

2011-11-03 @ 20:58:14
Postat av: Gubben o Gumman

Tydligen har två sheriffer gått en boxningsmatch på stationen- Jag prioiterar misshandel langning och våldtäkter

- Skitsnack cyklellyse gäller

- Så fan heller inga jävla mordbränder i stan

- Cykellyse sa jag potatosfaceSMACK

2011-11-03 @ 21:19:17
Postat av: Gubben o Gumman

På tal om lagar,svenska tingsrättter har stora problem med "kulturminnesluckalagen"

2011-11-03 @ 21:25:18
Postat av: Gubben o Gumman

Mera tingsrätt vid förhandlingen mot den 18 åring som försökt att avliva sin mamma,sa hade man glömt att stoppa i honom "propellermedicinen".

Rätten kände sej obekväm,vilket är förståligt vem vill bli utsatt för våld....

2011-11-03 @ 21:49:10
Postat av: Tjadden

Är du inskriven på Facebook bör läsa den här artikeln.http://www.sourze.se/Facebook_ist%C3%A4llet_f%C3%B6r_FRA_10769470.asp

2011-11-03 @ 22:22:13
Postat av: Tjadden

Här talas det om att göra något för SD gå in på Sourze.se och rör om i grytan där Många PK vilsna gör sig breda på SD bekostnad utan att någon här och kommer till SD försvar.http://www.sourze.se/Facebook_ist%C3%A4llet_f%C3%B6r_FRA_10769470.asp

2011-11-03 @ 22:29:44
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Formuleringen är duktigt schizofren

Allvaret i sammanhanget var vaccinering av alla barn för hepatit 2,sjukdomen har installerat sej i Sverige,således hjälper det inte att bara vaccinera barn med minst en gotlänsk förälder född utomlands.

Hepatit, turberkolos, hiv är alla utlandsfödda svenska sjukdomar?

Allt myspyspacketerat av svensk antivit televison

"Alla får en spruta no big deal"Tur att vi har binglotto och roteavdrag som motvikt

93% av svenskarna har inget emot att få lite hepatit i näsan tydligen.

2011-11-04 @ 06:29:46
Postat av: Gubben o Gumman

"Vi skall festa loss på mellanösternkryddad lammfärs" såger två programledare i SVT68, och ser lika nöjda ut som efter en kraftig orgasm.Kom inte här med några jävla ärtor med fläsk svenne banan.

2011-11-04 @ 06:33:58
Postat av: annsoh

jätte fin blogg du har händer idag`? Följas via bloglovin :)?

2011-11-04 @ 06:45:24
URL: http://annsoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0