KRÄVER RESPEKT

Håkan Juholt borde nog tänka lite på opinionen men istället går han ut och kräver respekt av SVT annars kommer han och socialdemokraterna inte delta i några debatter och istället gå till TV4. Jag kan bara gratulera socialdemokraterna till deras fortsatta sandlådenivå. Jag trodde i min enfald att det var vuxna människor som fanns i toppen på partiet.

Nu skall det bli väldigt intressant om SVT böjer sig för socialdemokraternas krav. Frågan är då var Jimmie Åkesson skall placeras i studion. Kommer nu mobbning även sanktioneras av public service med hjälp av svenska folkets licenspengar?

Socialdemokraterna sjunker bara djupare och djupare ner!


DN


Idag har jag gått in som ordinarie ledamot arbetsmarknadsutskottet, något som jag även kommer göra under nästa vecka. Vice riksbankschefen Svante Öberg informerade om penning politisk rapport för oktober. I den presentation som visades fanns flera intressanta bilder. Här kommer några som jag gärna vill dela med mina läsare på bloggen.

Av diagrammet framgår det att Sverige följer Tyskland mer eller mindre.Den här bilden tycker jag är ganska märklig med tanke på att vi har så många arbetslösa. Hur definieras brist på arbetskraft?  Är det om man saknar billig arbetskraft från östeuropa? Vilka kvalifikationer har de ca 500000 arbetslösa i Sverige. Något stämmer inte enligt min uppfattning.Frågan är vem som är mest illa ute, Europa eller USA?


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Man får tänka på att i Juholts värld är han en otroligt stor och betydelsefull man.

Låt han få fortsätta att sänka S,han har mindre förtroende än Mona Sahlin .

Han finns inte kvar i S vid valet 2014,vi skall vänta tills Stasiarkiven offentliggörs då är sossarna rökta stekta kokta samt friterade.

Dom socialdemokratiska gräsrötterna måste ju vara förtvivlade över att ha fått denna egenkäre jubelidiot till partiledare.

En rikigt "kärring"På valnatten kommer att höras "Nu skall vi tillsätta en kommission för att se vad som gått snett"

Kyss Karlsson i häcken sa Gubben o Gumman.

2011-11-10 @ 22:53:06
Postat av: Gubben o Gumman

I Baromtern lyfter Anders Blank fram en rapport från OECD,där sägs bla att Kalmar och andra län är dåliga på att ta hand om välutbildade invandrare.

Här skulle det vara på sin plats med lite undersökande journalistik.

Det är möjligt att man är dålig på att fånga upp dom få som är välutbildade,men det är ett helt annat problem.

Ett klockrent exempel på antisvenk journalistik

Dessutom felaktig en felaktig tidningsprodukt säljs

2011-11-10 @ 23:02:16
Postat av: Karlskronabloggen

Ja, herregud, vad ska man säga om Håkan Juholt?Han vågar väl helt enkelt inte "ta debatten" tror jag.

2011-11-11 @ 01:29:37
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: OT

För att måla framtiden svart krävs det bara som Edmund Burke en gång sade - "All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing."I sången nedan är Håkan Juholt <=> red dwarf och vi väljare är de som vänder bort blicken...Paint it Black: http://www.youtube.com/watch?v=n1zBG2TEjn4"I see a red dwarf and I want him to explain

No colors anymore I want them to turn back

I see the girls walk by dressed in their burka clothes

I have to turn my head until my darkness goesI see a line of girls and they're all wearing black

With no faces to my suprice, old times never come back

I see people turn their heads and quickly look away

Like a newborn baby it just happens ev'rydayI look inside myself and see my heart is turning blackI see my red dwarf and I want him to explainMaybe then I'll fade away and not have to face the factsIt's not easy facing up when the whole world is turning their backNo more will my green sea go turn a deeper blueI could not forsee this thing happening to us"

2011-11-11 @ 01:31:35
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Mera bright journalistik i en osignerad ledare/krönika skriver något ljushuvud ang bränderna i Berga centrum.

"Varför har Bergaborna så svårt att komma in på arbetsmaknaden"

Här kladdar man vinstlotternas kriminallitet på ett stort angränsande skötsamt villaområdeområde till Amorvägen/RimsmedsvägenSkribenten tycker bla att det är lite synd att albanska föreningen och PRO är med.Intressant i sammanghanget är uppgifterna på Flashback om att broschan Bluff alltid var skyldig när det brann på Östra Funkaboskolan samt att familjen Bluffa var inblandad i fönsterkrossningen.

Man försökte till och med få ut belöningen.

Man får väl hoppas att detta är lögn och förbannad dikt.....Det är då Einsten Persson slår till med en Bergakommssion efter ett nedbrännt handelscentrum.

Detta är hög media/politikerkomik.Problemen med familjen Bluff och dess landsmän har pågått länge kostat skjortan för Kalmar skattebetalare.

Nu skall det kosta ännumera när icke inblandade skall skriva önskelistor om ditten och datten.

Så förljunga är dom som orsakat detta Kalmar kommuns politiker samt lokaltidningar.Det "bästa" är att dessa högavlönade skämt inte kan springa ifrån eller muta sej ifrån detta, man har nått vägs ände med narkotikapåverkade personer samt mordbränder.Enkelt utryckt hade dessa skithögar inte fått komma till Sverige på 90-talet hade vi sluppit dessa rekordyra foliehattar och dess verksamhet på mer än ett område i Kalmar.

Det är sanningen och den får du inte skriva om i Östran eller Barometern .

15 föreningar av 400 skall nattvandra i bla Dampsmeden det är 3% förmodligen dom utan hjärna och med långfingrade kassörer.Johan Persson Anna Wirblad Jan Bolin mfl

Kalmarborna har gett er domen : Ni är ganska lökigaAtt sedan svenskarnas parti satt upp fotbollsmål samt erbjudit sej att nattvandra gör ju att Benny Hill skulle blivit avundsjuk.Detta kan alla slapptaskar inom politiken/)journalistiken och andra skattefinasirade verksamheter gott ha lycka till stolpskott.2011-11-11 @ 05:16:31
Postat av: Gubben o Gumman

"Inte är med" "förljugna" "skattefinasierade"

Nu går det bättre

2011-11-11 @ 05:21:58
Postat av: Info

LÖSNINGEN PÅ PLACERINGSPROBLEMETLösningen på placeringsproblemet är ju ganska självklar:• Placera programledaren i mitten• Placera Sjupartiets representanter i en rad till höger om denne• Placera oppositionen, det nationella blocket, dvs. Åkesson, ensam till vänster om denne (på behörigt avstånd, förstås)

2011-11-11 @ 06:59:32
Postat av: Tony Ingman

Håkan Juholt! Ja antingen är karlfan precis så dum som han låter, eller så är han så pressad av dom låga opinionssiffrorna att han måste göra ett utspel. Det blir rätt märkligt när en oärlig hög

person börjar att ställa orealistiga krav på vem

man placeras vid sidan om. Det positiva är väl att

om inte den stora massan nu ser vilka fjollar som

leder dom stora partierna, ja då kommer dom aldrig att öppna ögonen.

2011-11-11 @ 08:44:21
Postat av: Rune

"Hur definieras brist på arbetskraft?"

-------------------------

Man söker helt färdigutbildad personal i åldrar mellan 28 och 42 år.

Övriga göre sig ej besvär.

Jag har själv varit med om flera gånger att mina ansökningar inom mitt yrkesområde blivit obesvarade och sedan fått läsa i tidningen att företag som jag har sökt hos inte kan få tag i personal.

Man blir minst sagt sur och konfunderad när sådant händer.

Nu är ju detta för min del passerat eftersom jag är pensionär numera.

Men visst är det konstigt att man nu skall jobba till 70,enligt Reinfeldt, men företagen vill inte anställa personer som har passerat 45-50 års åldern?

Rune

2011-11-11 @ 09:04:25
Postat av: Ludvig

Jag hade hoppats på Håkan Juholt, men tyvärr sitter också han i sandlådan.

2011-11-11 @ 09:41:05
Postat av: Fiona1177

Det är nog inget fel på Juholt, men som politiker är han sänkt i botten. Å ena sidan glädjer det mig, men å andra sidan är jag totalt skräckslagen att Reinfeldts sida då kommer att få majoritet vid nästa val. Och vi vet ju alla vad som händer då.

2011-11-11 @ 09:46:11
Postat av: Tommy

Så var det också under sovjettiden Kommunister precis som Håkan Ljugholt krävde respekt av dem statliga tv kanaler som fanns under kommunisttiden och dem tålde inte kritik.

2011-11-11 @ 11:53:37
Postat av: Nisse

Han har väl tagit efter nån förortsinvandrare - "Eyy, manneen, du måste visa respekt, fattaru"

2011-11-11 @ 12:50:08
Postat av: Ferdinand Mjuk

Det verkar som Hr.Juholt är fortsatt, något ´styv i korken. Hur vårdslöst kan man misshushålla med ammunitionen?...han har ju nyligen skjutit sig själv i båda fötterna -;)

Förutom en ständigt positiv trend så tar nu väljarsympati för SD ordentliga kliv...bra!2011-11-11 @ 13:56:19
Postat av: Essendon

Trevliga nyheter inför helgen!Håkan Juholt jobbar vidare med besked:

S rasar i Skåne – SD tredje största parti.

http://avpixlat.info/2011/11/11/s-rasar-i-skane-sd-tredje-storsta-parti/

2011-11-11 @ 16:46:10
Postat av: Lotta

Såg på Rapport om att Arbetsförnedringen nu skall hjälpa Moldaver skaffa jobb i Moldavien. Lycka till Moldavien säger jag. Arbetsförnedringen har väl aldrig lyckats ordna något jobb åt någon i Sverige. Vi har 500 000 bevis på det. Fattas sedan bara att Arbetsförnedringen spär på dessa 500 000 med arbetslösa Moldaver som de lockar hit.

2011-11-12 @ 13:05:47
Postat av: Inte-en-till

"Frågan är vem som är mest illa ute, Europa eller

USA?"Om vi med Europa menar Euro-land blir mitt svar:1) Euro-land, eftersom de enskilda länderna inom Euro-land inte kan trycka egna pengar, men lånar i den gemensamma valutan till räntesatser, som marknaden fastställer på landnivå.2) USA, därför att åtminstone vissa länder i Euro-land, t ex Grekland, skulle komma tillrätta med budgetunderskotten genom att effektivisera skatteindrivningen. Skattefusket (ineffektiviteten) är helt enkelt så stor att potential att höja skatteintäkterna, utan att höja skattesatserna, är enorm.

2011-11-12 @ 18:57:54
Postat av: Håkan Larsson

Jag har just i dagarna fått lära mig att arbetslösheten i ett land skall ligga på c:a 7-8% för att inte vara inflationsdrivande. Jag tror vi klarar det med lata svenskar och behöver således ej importera lata Somalier.2011-11-12 @ 22:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0