EXPO + IF METALL

Ibland blir jag bara så trött när man ser hur journalisterna på Barometern utnyttjar varje liten möjlighet att peka ut oss Sverigedemokrater som både det ena och det andra.

I artikeln pekas vi Sverigedemokrater indirekt ut som fascister av journalisten Håkan Carlsson.

Expo:s Magnus Manhammar  har varit i Oskarshamn och föreläst om eller snarare sagt spridit sina fördomar om Sverigedemokraterna.

”SD:s största fråga just nu är att peka ut muslimer som syndabockar. Muslimer pekas ut som det stora hotet. Muslimerna kommer enligt SD att ta över både Sverige och Europa. Anders Behring Breivik delar SD:s värderingar. Det som skiljer
honom från SD är våldet och hans handlingar, inte idéerna. Man kan inte beskylla SD för hans dåd. Men man kan beskylla SD för att sprida hat mot muslimer, sade Magnus Manhammar.”
Vem var det då som bjudit in och betalade för denna föreläsning i Oskarshamn? Jo, det var IF Metall. Så nu vet alla att delar av medlemsavgiften går till att driva politiskt propaganda mot Sverigedemokraterna.Nigel Farage har gjort ett nytt tufft inlägg i EU-parlamentet. Något som du aldrig kommer få se i svensk media.

Trackback
RSS 2.0