ÄNTLIGEN NÅGON SOM VÅGAR

Nu har Ängelholms FF ordförande tagit till ordet och det rejält. Det som framgår är rent makalöst, att inte journalister tidigare uppmärksammat detta är märkligt. De fanns ju på plats likaväl som TV. Jag förstår att Mats Karlsson hade förväntat sig att media skulle skriva om dessa omständigheter men när nu sanningen om hur det politiska korrektheten styr media har han själv tagit till orda efter två veckor. Trots att han mycket väl är medveten om att han nu kommer få löpa gatlopp i många tidningar inte minst för följande uttalande.

”Det är apor på läktaren – jag står för det.”

Tyvärr är det nog så att det Mats Karlsson beskriver är verkligheten och jag tror att det faktiskt bara finns en åtgärd för att få stopp på detta och det är som Mats Karlsson skriver förbjud allsvenska matcher i Södertälje så länge dessa ”apor” får härja utan åtgärder från klubben eller svenska fotbollsförbundet.

Domaren har väl lämnat sina rapporter och fotbollsförbundet måste väl också haft representanter närvarande så de kan omöjligen vara helt ovetande men de mörkar som vanligt och inbillar sig att man kan jobba utan rubriker.

Tack Mats Karlsson för att du vågar!

Läs artikel i Aftonbladet

Trackback
RSS 2.0