VI VILL HA RIKTIGA POLISER, INGA DIALOGPOLISERPå vägen hem från Östergötland idag lyssnade jag en hel del på radion. Händelsen på Malmöstadion har till och med slagit ut vulkanen på Island i nyhetsrapporteringen.

Nu går mediadrevet och alla vill vara med och tycka och ta politiska poäng. Till och med statsministern fick gå ut och kommentera händelsen. Diverse krav ställs nu från dessa personer men jag anser inte att det är nya krav som behövs i första hand. En sak som behövs är att klubbarna får registrera dessa ”huliganer” så att dessa personer kan stängas av och tvingas anmäla sig hos polisen på matchdagar och att dagens lagbok följs och att polisen gör sitt jobb, alltså riktiga poliser inte dialogpoliser. Det borde vara slut på tramset. Fram med polishästar och polishundar! Huliganerna skall bli medvetna om att det blir kännbara konsekvenser!

Sedan är det inte hela fotbollspubliken som skall straffas då 99,9 procent sköter sig väldigt bra. Det är nästan uteslutande storstadsklubbarnas klackar som missköter sig. Sätt in resurserna där, ställ krav på klackarna. Om man tar gårdagens händelse som exempel så finns det med stor sannolikhet ett stort antal Malmösupportrar som vet vem som kastade in knallskottet. Malmö FF bör stänga hela denna avdelning och andra allsvenska klubbar skall vägra klacken tillträde till Malmös bortamatcher tills klacken själva angett vem som kastade knallskottet. Klacken kan inte gömma sig från sitt eget ansvar. Det borde enligt min uppfattning vara stenhårt i detta avseende då det idag är alldeles för mycket trams och gullande med huliganer/ligister. Det skulle ge en effektiv självsanering hos klackarna om man nu vill vara seriösa.

Ralf Edström uttrycker det väldigt bra då han kräver hårdare straff och jämför med bilbränder i t.ex. Göteborg där heller ingen straffas eller att straffen är alldeles för låga. Han menar dessutom att något är fel i samhället. Lyssna på Ralf Edström. Det är samma trams med dessa bilbrännare.

Enligt brottsbalken finns det möjligheter att döma personer som tar in pyroteknisk material och avfyrar det i en folksamling i upp till 2 års fängelse. Personligen anser jag att dessa med automatik skall dömas till lägst ett års fängelse. De borde dessutom bli skyldiga att ersätta all publik deras kostnader för biljettinköp. När det gäller gårdagens match skulle de personer som hålls ansvariga krävas på gissningsvis ca 6-7 miljoner kronor för inköpta biljetter.

Tyvärr är det stora problemet att ingen lagförs för de brott som begås på idrottsarenor. Trots kameror och mängder av publikvärdar, ordningsvakter och poliser så blir sällan någon åtalad för dessa brott. Vi behöver inte fler dialogpoliser! Vi behöver poliser som sätter fast buset!

Sedan behöver vi ett rättsväsende som inte dömer dessa personer till 50 dagsböter á 50 kronor utan vi behöver domstolar som sätter dessa huliganer bakom lås och bom under ett antal månader. Det skall svida både i skinnet och i plånboken, dessutom skall de portförbjudas på idrottsarenor under minst 2 år efter avtjänat fängelsestraff. Gäller det personer med utländsk bakgrund skall de dessutom utvisas från Sverige.

Det behövs med andra ord en ny rättspraxis.

DN, DN, SvD


Kommentarer
Postat av: OT

Till alla SDare och svenskar.I know you are asking today, "How long will it take?" (Speak, sir) Somebody's asking, "How long will prejudice blind the visions of men".I come to say to you this afternoon, however difficult the moment, however frustrating the hour, it will not will be long, because thruth cross the earth will rise again, how long, not long, beacuse no lie can live forever, how long, not long, beacuse you will reape what you saw...[1][1] Martin Luther King - How Long? Not Long!: http://www.youtube.com/watch?v=TAYITODNvlM

2011-05-26 @ 01:46:14
Postat av: OT

Dialog polis måste vara ett rent hån mot våra hårt arbetande poliser!För vad betyder egentligen "Dialog polis", vad är definitionen?1) En Dialog polis använder aldrig våld, även om det skulle räddat en medborgare som utsätts för våld?2) En Dialog polis är en medlem av en elitstyrka som pratar ihjäl brottslingarna (ett nytt kvinnoyrke)?3) ...F-n vad trött jag blir.

2011-05-26 @ 01:59:43
Postat av: Anders Levin

Att påstå at "något är fel i samhället" är den absolut billigaste och mest hyperkorrekta invändning man kan göra.

Påståendet är totalt oantastligt, men inte vidare konstruktivt.Gärna en ny rättspraxis, men den kostar pengar, dina och mina skattepengar, eller farfars på hemmet, som i fotsättningen kommer att näras på enbart havregrynsgröt och potatis - sovel är det inte råd med - och vill farfar ha ett glas mjölk, så kostar det honom en tia extra.Att sätta folk i stillot - måhända välmotiverat - kommer att "svida både i skinnet och i plånboken" på dig och mig. Finns det plats i stillot för övrigt?Eftersom Lissabonfördraget har återinfört dödsstraffet bakvägen och i det finstilta: låt myndigheterna vara konsekventa och utöva sina befogenheter.

SKJUT AV SLÖDDRET - det är det tillsvidare råd med.

Ett människoliv kommmer inte att var särskilt värdefullt i det framtida kalifatet New Swedistan, så vi kan lika gärna inleda tillvänjningsprocessen redan nu.

DET SKALL BÖJAS I TID, DET SOM KROKIGT SKALL BLI.

2011-05-26 @ 06:13:09
Postat av: Sven Dacke

Rapport från Polisens hemsidaUppklarningsgraderna för brott fortsatte att stiga, medan undersökningstiderna var oförändradeUppklarningsgraderna för brott har fortsatt att stiga. Under 2010 lyckades polisen klara upp cirka 81 procent av alla brott som kom till dess kännedom. Förbättringen jämfört med året innan uppgår till nästan två procent.Det trodde ni inte! Problemet är bara att det är i Finland. Samma land som man jämförde skolresuletaten i gårdagens debatt på SR P1 16.10Finns det någon förklaring till skillnad mellan våra länder förutom att Finnar badar mera bastu.Ja det gör det även om ingen vågar nämna det förbjudna order " Invandring" och synen på denLycka till Finland, förmodligen kommer en del "pursvenskar" att emigrera till er om inte Regeringen på allvar tar tag i våra problem

Postat av: Lisa

Jag håller i stort sett alltid med dig , men inte riktigt idag. Jag vill inte att skräckslagna polishästar skall tvingas in i pöbeln med åtföljande skador, bla raketbeskjutningar, som följd. Däremot borde polisen tillåtas ha helt fria händer att ta till det våld som är befogat i dessa sammanhang utan att riskera anmälningar o.dyl.

2011-05-26 @ 08:53:44
Postat av: Sven Dacke

Varför används inte dessa i Sverige

2011-05-26 @ 09:12:49
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Vattenkanon
Postat av: anton antonius

Insåg inte tidigare att du ville ha angiverilag i Sverige, vi har problem inom arenaidrotten men inte fan avhjälps det genom att införa någon form av statliga tortyrkammare som nog skulle krävas..."Om man tar gårdagens händelse som exempel så finns det med stor sannolikhet ett stort antal Malmösupportrar som vet vem som kastade in knallskottet. Malmö FF bör stänga hela denna avdelning och andra allsvenska klubbar skall vägra klacken tillträde till Malmös bortamatcher tills klacken själva angett vem som kastade knallskottet. Klacken kan inte gömma sig från sitt eget ansvar."Klacken är inte en juridisk person alltså kan den inte hållas ansvarig! Det är upp till ordningsmakten att utreda vem/vilka inom den som ställer till problem.

2011-05-26 @ 09:45:30
Postat av: anton antonius

Insåg inte tidigare att du ville ha angiverilag i Sverige, vi har problem inom arenaidrotten men inte fan avhjälps det genom att införa någon form av statliga tortyrkammare som nog skulle krävas..."Om man tar gårdagens händelse som exempel så finns det med stor sannolikhet ett stort antal Malmösupportrar som vet vem som kastade in knallskottet. Malmö FF bör stänga hela denna avdelning och andra allsvenska klubbar skall vägra klacken tillträde till Malmös bortamatcher tills klacken själva angett vem som kastade knallskottet. Klacken kan inte gömma sig från sitt eget ansvar."Klacken är inte en juridisk person alltså kan den inte hållas ansvarig! Det är upp till ordningsmakten att utreda vem/vilka inom den som ställer till problem.

2011-05-26 @ 09:46:41
Postat av: Skånepåg

@ Sven DackeEnligt en artikel som jag läste i samband med kravallerna på Rosengård så påpekade en brandman att man inte fick använda sina resurser till skydd då man blev attackerade. Han påstod att vi kan ställa in våra strålmunstycken så att vi kan flytta en elefant. Men detta är förbjudit och man måste i stället invänta polisen, som har de befogenheter som det innebär att få stopp på angreppen. Har länge undrat över varför man inte kan ge brandmännen detta tillstånd, med motiveringen att det rör sig om ett normalt personskydd då man utsätts för stenkastning, raketbeskjutning, slangbomber o.s.v.?Någon brandman måste väl ändå någon gång "lyckas" ställa in munstycket fel eller att rikta strålen fel, så att vi får se vilka reaktionerna blir?

2011-05-26 @ 09:49:43
Postat av: AWSvensson

Eftersom Sverige är världsmästare på att bli upprörda ,sätta igång snacket för att landa i ett beslut som är mesigt och kosmetiskt , för till syvende och sist så är det förövaren som det är synd om. Det måste till en starkare handlingskraftig regering som kan regera och ta ansvar , inte en mesig Rheinfelt regering vars tillvaro snarare kantas av oron för att Sverigedemokraterna skall vinna terräng.

34 miljarder kan sparas om sysselsättningsgraden bland invandrare motsvarar svenskens. Så då kostar invandringen i alla fall. Det ena med det andra så landar vi nog trots allt mellan 100 till 200 miljarder årligen.

2011-05-26 @ 10:19:30
Postat av: S-E Karlsson

Tyvärr,tyvärr är inte vattenbegjutning tillåten i Sverige , annars ett billigt och dämpande medel , ingen vill väl gå omkring dyngsur ?

2011-05-26 @ 10:28:42
Postat av: Janne

Inte oväntat var denne huligan sverigedemokrat. Vad görs i partiet för att undvika att sånt patrask röstar på SD?

2011-05-26 @ 10:30:48
Postat av: Sven Dacke

Att det är förbjudet vet jag men är det någon som vet motiveringen varför.En vattenkanon är enormt effektiv och kan användas för att blöta ner terroristerna med en vattendimma som är som en smekning till kraften att döda en elefant.Är inte orsaken till förbudet helt enkelt att terroristerna kan bli " sura" och begära skadestånd för blöta kläder.Det verkar troligt i Sverige.

Danskarna har kanoner i alla fall, vet inte hur ofta dom "spolar gatorna" från skräp2011-05-26 @ 10:36:19
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Vattenkanon
Postat av: Allemand

Det finns ett enkelt sätt att lösa problemet. Låt klubbarna betala polisinsatserna, först då kommer det att hända någonting.

2011-05-26 @ 10:51:28
Postat av: Kalle

Bråkande hejarklackar är ingen ny företelse. Det har pågått i minst 20 år.Klubbarna är beroende av deras pengar (inträdet) och tillåter det i smyg. Lovar bot och bättring.Staten, myndigheterna är glada över att slippa problemet i sitt knä. Tillsätter utredningar. Ny utredningar igen. Men de når aldrig målet i problemet. Hörde Lagrell, fotbollsförbundets ordförande, fd landshövding och sosse?? beklaga sig över att sverige är ett mesigt land som har dessa huliganbråk. Mesigt land??? Det var ju sossarna som skapade detta mesiga land. Nu kryper Alliansen i dess fotspår och slickar i sig den mesiga makten.Tror ni att något kommer att hända för att stoppa detta våld och händelser bland fotbollspubliken???Jag tror det inte. Det kommer att fortsätta i samma fotspår i det mesiga sverige.2011-05-26 @ 10:52:04
Postat av: Skånepåg

@ Janne

- Hur vet du att denna huligan är Sverigedemokrat och på vilken nivå i partiet?

- Vad har du själv för förslag för att "förbjuda" kreti och pleti att påstå sig stödja ett visst parti?

2011-05-26 @ 11:06:56
Postat av: Inte-en-till

"Det behövs med andra ord en ny rättspraxis."Nej, för att uppnå det du säger dig vilja ha behövs det ny lagstiftning.Frågan blir: har du av misstag formulerat dig slarvigt, eller förstår du inte skillnaden?

2011-05-26 @ 11:08:21
Postat av: Pelle P

Som Kurt kallade dialogpolisen "dadda-daltapolis"http://kurtlundgren.webblogg.se/2009/march/dadda-daltapolis-bara-tittar-pa.html

2011-05-26 @ 11:11:21
Postat av: Skånepåg

@ Janne"Enligt SPORT-Expressens uppgifter tillhör han den yngsta firmafalangen i Malmö."Du som anser dig initierad, vill du vara vänlig och förklara vad som menas med "yngsta firmafalangen" i Malmö?

Postat av: C

Någon mer som reagerat på att man visat den inspringande ynglingen och när han övermannas om och om igen och att detta inte hade varit fallet ifall den inspringande hade haft ett utomnordisk utseende?Man liksom gottar sig i att det faktiskt var en person med nordiskt utseende för att verkligen bevisa att "rasisterna" inte ska få rätt!Någon annan som får dessa vibbar?

2011-05-26 @ 11:22:47
Postat av: AWSvensson

Rättspraxit innebär hur lagen tolkas, kan man dömas till fängelse men man utdömer bara bötesstraff så behövs ny rättspraxis,ofta är det Högsta domstolen som vägleder.

2011-05-26 @ 11:25:29
Postat av: Anonym

Rasistchock i Upsala nya tidning.Korkade vita män.I gårdagens UNT har tidningen med en recension av filmen The Hangover 2 (Baksmällan) signerad Björn Lövenlid, som har bestämda åsikter kring vita män och deras intelligens. Lek med tanken och byt ut ”vita” mot ”svarta”, eller ännu värre – ”muslimska”. DO är bara förnamnet.UPPDATERING: UNT har nu ändrat rubriken till ”Män blir korkade tillsammans”.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/26/rasistchock-i-upsala-nya-tidning/#disqus_thread

2011-05-26 @ 11:26:43
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Snaphanen

Thomas Sowell fortæller i dette interview om optøjerne i USA i 60 erne. Nogle kostede menneskeliv - nemlig dem, hvor myndighederne annoncerede "dialog". I Chichago annoncerede borgmester Daley, at politiet ville skyde med skarpt. Ingen blev dræbt i Chichago. Morale: Jo mere dialog, jo værre optøjer.Facts and Fallacies with Thomas Sowellhttp://www.youtube.com/watch?v=V6ZPg6kOBkc&feature=player_embedded

Postat av: Stefan A

Tror inte terror-torsten är sverigedemokrat, uppträder mera som en från rättvisepartiet socialisterna eller afa...men det är bara som en korkad vit man tycker...

2011-05-26 @ 12:50:27
Postat av: En vän i kampen

Man måste ju ha korrekta prioriteringar. Mordbrand och våldsamt upplopp skall givetvis enbart rendera ett "hur mår ni egentligen, vad kan vi göra för att ni ska känna er sedda och bekräftade?" Men gud nåde den svensson som kör med dubbdäck i innerstan eller kör 114km/h på motorväg, honom skall man visa vem som bestämmer och slå så hårt i plånboken att hans barnbarn känner det.

2011-05-26 @ 13:17:05
URL: http://envanikampen.wordpress.com
Postat av: Allemand

@En vän i kampen, i ditt inlägg ligger hela problemet.

Det är enklare och det är närmare till korvkiosken att jaga folk i innerstaden. Skämt åsido, prioriteringarna är osunda helt enkelt. Något för SD att motionera om, disponera om polisen till att lösa brott. Parkeringsvakterna kan ta hand om dubbdäck, om det går att utbilda dessa för att se skillnad på dubbat och odubbat.

2011-05-26 @ 14:42:36
Postat av: dumb white man

Imagine a man who sits at a table in front of a large pile of salt. He wets his finger, dips it into the salt, and licks the salt off it. What effect does this have on him? Not a great deal, as the human body requires some amount of salt and has a certain tolerance even for elevated levels of it. But what happens if this man repeats the operation over and over again, taking another small portion of salt, and then another? We can say with certainty that if he continues to sit at the table eating salt, he will start to feel unwell, as salt in excess is poisonous to human beings. If he is so foolish as to continue eating salt past the point of starting to feel sickened by it, he will develop a desperate desire not to consume any more at all. If he ignores this desire and keeps eating, eventually he will die.The Netherlands is directly analogous to a man eating salt at a table. For several decades now, the Dutch have sat at their table dipping their finger into their pile of salt and licking away, and they have gone well beyond the point of starting to feel queasy. If they continue to eat the salt of Muslim immigration, they will sicken and die. If they resolve not to eat it any more, they have at least a chance to return to health.[4] But they cannot be ‘clever’ about the way they eat it, taking care to properly ‘integrate’ it into their bodies. Eventually one must stop eating poison. To conclude that salt is not poisonous because the first small portion did not result in one’s death is to misunderstand the matter. The poison of Islam, in the form of Muslims themselves, has accumulated in the body politic of the Netherlands to such an extent that it is starting to kill it. That is the long and short of what is going ‘wrong’ in the country of Huygens and Vermeer.Geert Wilders of the Netherlands, Filip Dewinter in Flanders, Pia Kjærsgaard in Denmark, Siv Jensen in Norway, Jimmie Åkesson in Sweden, Timo Soini in Finland, Heinz-Christian Strache in Austria, Thilo Sarrazin and Udo Ulfkotte in Germany, Oskar Freysinger in Switzerland — all these people understand that their countries are on a conveyor belt leading directly into a crusher, and are pushing their way into the political mainstream past the bovine functionaries who have inhabited it for so long. But no one, no one at all in mainstream British politics, seems to have any real grasp of what we are facing. Alone amongst the countries of Western Europe, Britain jumps crazily back and forth on its conveyor belt, trying to avoid imaginary cars while the jaws of the crusher smash back and forth, closer with every second.

2011-05-26 @ 15:07:24
Postat av: lassekolja

Instämmer med Thoralf, första gången jag kom i kontakt med begreppet "Dialogpolis" var vid ett torgmöte på Hisingen i Göteborg med Jimmie Åkesson. Min första reaktion var; Dialogpolis - typiskt PK-svenskt!!!

För den, som önskar se riktiga poliser i arbete, rekommenderar jag "Cops" på TV6 kl.18:00 vardagar. Där kan man se amerikanska poliser uppträda 100% korrekt så länge "buset" lyder. Gör dom inte det, åker helt berättigat hårdhandskarna på. Om det inte hjälper används elpistol, något som svensk polis skulle behöva. Jag imponeras även av deras resurser. En biljakt med från början ett ensamt polisfordon slutar i regel med 3-5fordon + helikopter och hundpatrull.

Att nästan ingen bilbrännare i Göteborg grips ännu efter 2-3veckors nattliga bilbränningar är inget annat än en skandal.

2011-05-26 @ 15:13:26
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Hulda

Hörde på radion (Ring P1?)om att man kunde ha sprinkler på åskådarläktarna. En dusch när man tänder div. eldar och smällare minskar säkert intresset för flera försök....

2011-05-26 @ 15:32:17
Postat av: "Vi gillar olika"

Invandrare kraftigt överrepresenterade i norsk våldtäktsstatistik.Den norska polisen presenterade i dag våldtäktsstatistik för 2010 i Oslo och trenden är klar: den genomsnittliga våldtäktsmannen är i 20-årsåldern och invandrare. Offret är norskt. Detta gäller dock samtliga våldtäkter – när det gäller överfallsvåldtäkter är gärningsmannen en icke-västlig invandrare i 100 procent av fallen, och så har det sett ut under de senaste fem åren.http://politisktinkorrekt.info/2011/05/26/invandrare-kraftigt-overrepresenterade-i-norsk-valdtaktsstatistik/#more-87450

2011-05-26 @ 16:06:20
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Allemand

@lassekolja, hur tror du det ser ut när TV inte är med?

2011-05-26 @ 16:15:48
Postat av: Leif

Ja det behövs sannerligen åtgärder på idrottsarenorna. Idag ser vi samma sorts packmentalitet där som i getto områdena och självfallet blir intresset att ex se på fotboll minimalt med alla dessa bomber, facklor, anlagda bränder osv, osv.En god start är att dom som bara är där för att förstöra och sabotera dömdes till straff som känns.

2011-05-26 @ 17:14:13
Postat av: Janne

Hans SD-symptier framgår av hans fb-sida. Han är dock ej uthängd av de poltiskt inkorrekta-korrekta sidorna då han är pursvensk. Dubbelmoral?

2011-05-26 @ 17:30:08
Postat av: Allemand

@Janne, han finns på framsidan av varje svensk tidning. Vad finns det då för anledning av PI att ta upp det? Du har missförstått PI totalt, de tar upp saker som ful-media inte tar upp. Det är vår lycka att få reda på sanningen.

2011-05-26 @ 18:33:06
Postat av: Gubben o Gumman

Att kunna föra en dialog är väl en förrutsättning för att bli polis även om ett och annat rövhål med "tarzan syndromet" finns i kåren.Dessutom så har man väl det i utbildningen.

Således behövs ingen dum dj-vla sosseväst på dessa stackars "Ingripandekastrerade" polismän , det är illa som det är allaredan utan "Canariefågelvästen"Sedan bör väl "cirkus tingolotto" remformeras samt få studier i straffmätning,där har det ju spårat ur fullständigt,precis som den plenieledige bloggpappan och fågelskådaren skriver.Ang utvisning av fotbollshuliganer med jippebakgrund lär väl Alfsson få Expo kritik, på den arbetas det säkert för fullt,kommer lika säkert som ett brev på posten,ifall det inte är SD info....

High five för posten som avskedade röde "Göran" på sin gula cykel,skit på dej "Göran"

2011-05-26 @ 19:28:57
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Vem f-n går och ser på svensk fotboll nu för tiden?

2011-05-26 @ 20:41:50
Postat av: Dumle

oj oj oj, nu är fotbollsälskaren Thoralf på krigsstigen! Brukar hålla med dig om det mesta, men känns inte ersättningsskyldiga på 6-7 miljoner och ett års fängelse lite väl bra för gärningen att kasta ETT knallskott. Kanske vid upprepade gärningar med ett mildare straff inledningsvis. För de inte tar lärdom köper jag lätt de mer kännbara straffen.2011-05-26 @ 20:59:13
Postat av: Tjadden

Att prata om invandrarnas påstådda problem är inte modigt"http://www.sourze.se/__10754956.asp

2011-05-26 @ 21:13:21
Postat av: Tony Ingman

Tidningen Östran påstår idag att fotbollshuliganen

i Malmö måste vara världens dummaste Skåning, nåja

det blir nog i så fall i hård konkurans med en viss

herr Ilmar Repalu, som har förstört hela Malmö.

2011-05-26 @ 21:25:11
Postat av: gunnark

till Jannehan var också med i en grupp som hyllade AFAså du kan nog lägga ner snacket vart han stod politiskt2011-05-26 @ 22:05:32
Postat av: Hagbard

Var länge sedan farbror polisen hade befogenhet att krossa din knäskål,

nu vill de vackert prata när du kastar bomber och dansar runt ditt bilbål.

Poliskåren är genomsyrad av det förlorade landets gunst som helhet,

bättre är att kunna främmande språk och skänka en kamel eller en get.

När jag var liten var jag skitig och ville själv bli polis i drömmen,

denna blev svart av hoper bruna som ingen kände mod att syna i sömmen.

Landet jag minns är borta och förlorat, vad har vi gjort, varför blev det så?

Själv gjorde jag vägvalet 1982, hade allt sett annorlunda ut om fler valt då?

2011-05-26 @ 22:49:02
Postat av: Ronny

Nu när Sverige styrs av nyckfulla gummiryggar, och som exempel tänker jag på Sveriges insats med flygvapnet i Nordafrika. Man får endast flyga på behörigt avstånd, och spana, för att underlätta för andra Natostyrkor, som vågar lite. Och med detta Svenska förfarande, kunde man ju sända ner lite Dialogpoliser, för att komma till tals med muslimerna....:) Eftersom Sverige är världens samvete, inklusive socialbyrå, så kunde vi slå oss för brösten, för denna nya startegi...

2011-05-26 @ 23:41:35
Postat av: Robin Shadowes

Dom kunde gott skicka ner Tomhylsan att kriga lite i Libyen. Om syltryggen törs förstås.

2011-05-27 @ 00:17:55
Postat av: Robin Shadowes

Ack, jag glömde kom ihåg mig.

2011-05-27 @ 00:33:29
Postat av: jägarn

Finns det någon annan nation på klotet som har "dialog poliser", smaka på namnet " DIALOG POLISER". Varför skall alltid vi svenskar bli utskämda som klotets mest naiva dårar? har vi ett DIALOG försvar också, om nu försvaret finns kvar?

2011-05-27 @ 18:52:53
Postat av: Bosse

Dialog polis är tillråga på allt särskrivet också.

Beträffande "huliganens" sympatier för SD så handlar han säkert på ICA också.

2011-05-28 @ 01:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0