UTVISNING SKALL VARA EN REGEL

Jag lyssnade igår på Kent Ekeroth som försvarade den motion han skrivit tillsammans med mig. Kent Ekeroth gör detta väldigt bra och man blir beklämd när man lyssnar på 7-klöverns ledamöter som tar replik på Kent Ekeroths anförande.

När jag lyssnar på 7-klöverns ledamöter blir det solklart varför jag är Sverigedemokrat. Jag känner väldigt starka känslor, känslor jag inte vill sätta ord på i bloggen då det kan bli för starka ord för vissa läsare.

Notera också att det bara är alliansens företrädare som tar replik på Kent Ekeroth. Ingen från S, V och MP tar någon replik, trots att de hade den möjligheten. Hur skall detta tolkas? Inte ens Maria Ferm (MP) tar någon replik utan sitter med nedböjt huvud. 

Hur mycket har ni förresten kunnat läsa eller höra om denna debatt i svensk media? Nej, ingenting. Varför?

Alla bör se och höra detta!
För den som vill läsa det aktuella betänkandet och punkt 30 skall gå in på följande länk.

Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Skrev deta på Kenth Ekroths blogg efter att ha lyssnat på debatten . Frågor ni också kan besvara, något annorlunda hoppas jag.

Är invandrare som begått brott ett invandringsproblem, uppenbarligen inte för 7 klövern.

Ska vi acceptera att invandrare begå brott bara för att flertalet invandrare inte begår brott , uppenbarligen tycker 7 klövern de.

Ska vi acceptera att invandrare åker hem på semester samtidigt som det kommer folk från samma ställe och begär asyl, uppenbarligen tycker 7 klövern det.

Ska vi låta bli att utvisa invandrare därför att vi inte kan utvisa svenska, uppenbarligen tycker 7 klövern det.

Farliga , kriminella invandrare skall få vistas fritt på våra gator om det tyder på att de haft en taskig bakgrund, uppenbarligen tycker 7- klövern det.

Om dessa från 7-klövern som här ha framträtt är de vassaste knivarna så är det mer än bekymmersamt, troligen är att man skicka fram de intelligensbefriade i debatter som man inte kan vinna. Stort tack för uppvisningen från SD:s sida.

2011-05-05 @ 17:33:24
Postat av: Gubben o Gumman

15-årig flicka har tagit sitt liv efter en gruppvåldtäkt Tack för detta :Olof

Ingvar

Bengt

fredrik

mfl

Fy fan på vanlig SVENSKASe PI

2011-05-05 @ 17:36:32
Postat av: LasseLucidor

Detta var bland det bästa jag hört! Kenth Ekroth fullständigt krossar mångkulturvurmarna från den s.k 7- klövern! Detta borde alla se och höra...

2011-05-05 @ 17:55:21
Postat av: lassekolja

Äntligen kan det sunda förnuftet komma till tals i vår Riksdag, äntligen får Sju(k)klövern skämmas för flera decenniers missgrepp men till det krävs ju trots allt ett uns av moral så det är väl för mycket begärt.

Bra jobbat Kent!!!

2011-05-05 @ 17:55:48
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: fiona1177

Milda makter! Skall dessa personer i 7-klövern vara representanter för Sverige? Snömos för hela slanten, dom begriper ju inte vad det är Kent Ekeroth talar om, glider bara omkring som en smörklick i het stekpanna för att därefter svamla fram någon plattityd. Jag beundrar SD som överhuvud taget orkar diskutera med dem utan att explodera. Själv skulle jag aldrig klara det.

2011-05-05 @ 18:28:46
Postat av: Tony Ingman

Verkligt ynkliga argument som 7 klövern visar upp,

att stå i riksdagen och blåljuga om att utlänningar

inte begår mer grov brottslighet än Svenskar är bara för grovt. För ungefär en vecka sedan gick rikspolisstyrelsen ut med statistik över dom 18 grövsta brottslingarna av dom var 16 utlänningar.

Jag har anhöriga som jobbar inom kriminalvården,

och dom hävdar att 70 % av alla som vistas på svenska fängelser är av utländsk börd.

Hur mycket upplysning skall träskallarna inom

7 klövern ha innan poletten ramlar ner, att dom sen inte lotsas om brottoffer säger en hel del

om deras sjuka agenda.

2011-05-05 @ 18:54:06
Postat av: Gubben o Gumman

Detta är mycket enkelt sjuklövern tycker att social uppväxtförhållande är förklaringen,visst vet dom att dom ljuger,dessa ynkryggar är totalt inmålade i ett hörn.Makt och pengar är viktigare än svenska kvinnor eller ekonomin.Dessa missanpasade individer med utlänsk bakgrund eller medborgarskap,skall skyddas istället för brottsoffren och deras familjer.Liv blir förstörda begravningar sker,detta bekymmrar inte sjuklövern utan allt krut läggs på att försvara invidargumentet, och säga att SD är stygga,inte ens rätt namn på Kent Ekroth klarar man av utan han blev Kenneth.Samtliga 4 debattörer är indirekt medskyldiga till att bla en 15 åring flicka tagit sitt liv efter en gruppvåldtäkt.Vem är farligast mentalt störda mördare än dom som låter detta pågå?Nästa val får minst 20 av dessa kräken lämna Rosenbad igen.Bra gjort Kent "Kenneth" Ekroth,fortsätt att massera dessa kräks psyke,dessa apskaft tyckte ju att Kenth var aggressiv ,löjligt argument.

Babblet om gener var också en höjdare ."Det finns inga undersökningar blablalbla"

Tipsa stolpskottet om Wikipedia IQ-snitt världen.Vänta bara tills Svenne Banan fått nog då får dessa kräk springa.Thats why we are here Muhhahaaaaaaaaaaaaa

2011-05-05 @ 19:23:35
Postat av: s29

Man kan bara hoppas på att majoriten av arbetsamma och skötsamma invandrare ska förstå SD budskap i nästa val och rösta därefter. Dom sosseprogramerade svennarna är väl inte mycket att hoppas på.

2011-05-05 @ 19:32:47
Postat av: SM811

Fantastikt av Kenth Ekroth.

Att politikerna inte kan få in i sin skalle vad Kenth Ekroth pratar om utan kör med det gamla vanliga dravel är beklämmande.

Tre stycken som står och försvarar grova brottslingar är häpnadsväckande.

2011-05-05 @ 19:32:50
Postat av: J B Doe

När startar SD:s TV?

Det här är helt klart en debatt som bör sändas i repris där, så att den får maximal spridning.

2011-05-05 @ 19:45:44
Postat av: S-E Karlsson

Fantastiskt Kent Ekeroth , klockrent, Federley kan ta sej i häcken även de andra fjossarna !

2011-05-05 @ 20:07:46
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Några av dessa personer som Ekrot talade med saknar ju empati.

2011-05-05 @ 20:09:19
Postat av: Cavatus

Kräket till kvinna (Henriksson???) som kommer till tals efter Ekerot är så vidrig att man inte finner ord. De otäcka anklagelser hon klär i ord och klistrar på SD säger tusenfalt mer om henne själv och hennes mörka tankar (typ nazistiska idéer) än om dem hon försöker tillskriva dem. Hon smiter HELT från sakfrågan. Finns det INGA hjärnceller i den männsikan?Har bara lyssnat 11 minuter. Beror på om det blir ännu värre vad det lider ...2011-05-05 @ 20:31:23
URL: http://www.korta.nu/jc
Postat av: Inge Sandén

I dag kom beviset att 7-klövern i Sveriges Riksdag är fullständigt förhärdade och äger inte ett uns av vanligt normalt rättstänkande.

Självklart skall all grov brottslighet utfört av icke medborgare utvisas på livstid.

Först då skulle brottsligheten minska,det är det enda sättet och ger de rätta signalerna till utövarna.

Emma Henriksson fattade inte vad debatten handlade om.

Den som inte är Sverigedemokrat efter att lyssnat på denna debatt har varken hjärna eller hjärta.

2011-05-05 @ 20:48:28
Postat av: Gute

Kenth Ekeroth är början till något stort inom den nya politiken i Sverige, de som säger det folket tycker i Riksdagen.Men politikerna från Sverigedemokraterna är i en klass för sig, när man jämför med de gamla ryggdunkar-politikerna som bara finns till.Fjäskandet för invandrarna kommer att slå sönder 7-klövern innan valet 2014, var så säkra på det!Kent är för jäkla bra i talarstolen!

2011-05-05 @ 20:49:52
Postat av: nosse

Det här måste vi uppmärksamma och försöka få folk att öppna ögonen.

5 månaders vård för att ha gruppvåldtagit en ung flicka

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/05/gangvaldtakt-kan-ha-skordat-sitt-forsta-sjalvmord/Hon tog sitt liv innan rättegången för att hon inte pallade med att inte bli trodd av någon. Det är svårt att hålla tillbaka tårarna när man läser sånt här.Denne man håller dessutom på att utbilda sig inom vården så snart kanske han ska ta hand om oss.

2011-05-05 @ 21:07:34
Postat av: Rättvis

Tack för motionen Thoralf, och hälsa Kent Ekroth och tacka för hans försvar av humanismen och brottsoffrenEfter att ha sett debatten så undrar jag hur det står till där uppe hos diverse riksdagsledamöter. Att på nykter kaluv vräka ur sig som diverse riksdagsmän gjorde vittnar om något patologiskt.Men Kent Ekroth stod pall och vann debatten med råge.Sen inser nog riksdagsmännen så småningom att dom måste inta en förnuftig hållning i denna fråga. Det måste de eftersom det är val vart fjärde år.

2011-05-05 @ 21:20:14
Postat av: Thoralf Alfsson

Denna motion kommer lämnas in varje år somSD sitter iriksdagen tills den vinner gehör

2011-05-05 @ 21:27:43
Postat av: krister

är så tacksam att det finns 20 st förnuftiga människor i vår riksdag för resten av horden i riksdagen har redan passerat bäst före datum för längesen

hoppas på en enorm ökning till 2014

jag vet oxå att jag röstade rätt

2011-05-05 @ 21:49:11
Postat av: Nisse på Manpower

OjOjOj Kent, detta var ord och inga visor!!

Änteligen ett parti som talar klarspråk, kristallklart.Denna uppvisning i omtanke om svenskar och kvinnor borde förevisas i alla skolor.

2011-05-05 @ 22:44:10
URL: http://www.thereligionofpeace.com
Postat av: HenrikP.

Strålande uppvisning av Kent! Han är som bäst när han är lite förbannad. Federley borde knipa käft efter blåklockan han berikades med men tydligen var den otillräcklig....

Ni 2 (Thoralf och Kent) kommer säkert att bli ett radarpar framöver med blåslampan i arschlet på 7-klöverns hjon till riksdagsledamöter.

2011-05-05 @ 23:25:47
Postat av: Magentan

KRÄKFÄRDIGMycket bra debatt av Kent Ekeroth!En av alliansens generösa utdelare av svenska skattepengar (Ulf Nilsson, FP) menar det är skulle vara fullkomligt orimligt om en flykting som har fått PUT inte ska kunna åka tillbaka sitt hemland på semester. Nilsson får följande självklara och raka svar från Ekeroth:"Det är självklart att en person som har fått permanent uppehållstillstånd här i landet och sedan åker tillbaka till det landet som de påstår sig har flytt ifrån, INTE ska ha permanent uppehållstillstånd. Det är hela poängen med permanent uppehållstillstånd.

De påstår att de flyr från någonstans för att de inte kan vara där. När de sedan visar sig att de KAN vara där, finns det ingen grund längre för permanent uppehållstillstånd. Det är hela basen för det ju, speciellt när de kommer hit som asylsökande..... Det är det mest ologiska jag har hört i den här kammaren på väldigt, väldigt länge.....Det är helt horribelt ..."Den praktiska verkligheten är sedan länge till och med ännu mycket mer ologisk och horribel, eftersom den som har fått asyl och permanent uppehållstillstånd och sedan åker tillbaka till sitt hemland på besök dessutom KRÄVER OCH FÅR BIDRAG TILL FLYGBILJETTER OCH TILL MATPENGAR I HEMLANDET AV SVENSKA SKATTEPENGAR!!!Detta är sedan många år tillbaka vanligt förekommande! Och det gör mig väldigt, väldigt illamående.Se exempel:Flyktingen från Iran sökte försörjningsstöd för att kunna åka på semester till sitt hemland och hälsa på sin familj. Sandvikens kommun sade nej. Men nu får kommunen bakläxa av förvaltningsrätten.Den 18-årige mannen har kommit till Sandviken som flykting. Inför sommaren begärde han att få försörjningsstöd för att kunna åka till sitt hemland och hälsa på familjen. Han ville också ha matpengar för vistelsen i hemlandet. Men Sandvikens individ- och familjeomsorgsförvaltning nekade bidrag. ...""18-åringen vände sig då till förvaltningsrätten med ett överklagande. Han påpekade bland annat att en bekant från en annan kommun i länet fått halva resan betald till samma land av socialtjänsten ... Nu måste Sandvikens ifo-förvaltning göra om sin handläggning. Förvaltningsrätten upphäver det gamla beslutet och konstaterar att det är fel att avfärda en ansökan om försörjningsstöd bara utifrån att den som söker ska åka utomlands. Av samma skäl är det också fel att säga nej till matpengar."http://vgnt.se/fel-att-neka-flykting-bidrag-till-hemresa/

2011-05-05 @ 23:29:46
Postat av: Zimona - nyinvald i kommunfullmäktige för Sd

Ja, Kent är fruktansvärt bra i talarstolen. Jag kan inte förstå hur han kan behålla lugnet när de andra står och tjatar om helt andra saker än det de ska diskutera!? Man undrar ju om de överhuvudtaget lyssnar på vad Kent säger...

Jag kan inte heller förstå hur någon i Sverige kan tycka annorlunda än Sd i denna fråga!

2011-05-06 @ 00:08:06
Postat av: MatsBern

Invandrare och flyktingar ska givetvis lämna både fingeravtryck,DNA samt foto och en adekvat ålders analys skall utföras av Svenska Läkare.Speciellt dom sk ensamkommande skall åldersanalyseras grundligt,miljardindustrin som pågår med dessa sk "barn" är ett skämt.

Omedelbar utvisning vid begångna brott är en självklarhet,är dom riktigt grova så skall det vara på livstid.

2011-05-06 @ 00:32:06
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Ronny

Jag är inte förvånad, men att folkvalda politiker som sitter i 7-klövern, är så totalt ovetande om verkligheten är ju otroligt. Bara en massa PK-floskler som åker deras munnar, utan substans eller förankring. Bra jobbat SD!! Inget kan hindra Er från fortsatt framgång....

2011-05-06 @ 00:35:46
Postat av: MatsBern

Angående den stackars 15åriga flickan.Så här tolkar PK.maffian det hela.Kvinnan tog livet av sig – gärningsmannen döms till fem månaders vård.Plötsligt är man kvinna när man är inhemsk,kom som ensamkommande lyxturist så är du barn ända upp i 20års åldern.Detta som hänt är tragiskt man kan bara beklaga sorgen.Uppsala tingsrätt dömde:Granit Rashica, 1992-04-05, för våldtäkt och separat misshandel till sluten ungdomsvård i fem månader.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/05/gangvaldtakt-kan-ha-skordat-sitt-forsta-sjalvmord/#disqus_thread

2011-05-06 @ 00:46:35
URL: http://friatider.se/
Postat av: Leif

En lysande debatt av Kent Ekeroth!Man får beundra Kent för att han överhuvudtaget orkar debattera med dessa ingrodda träskallar. Svara på frågor klarar dom inte av, ej heller hålla sig till ämnet och troligtvis har dom vare sig läst motionen eller lyssnat på debatten tidigare.Man skulle kunna tänka sig att dessa personer som tydligen en stor del av svenska folket lagt sitt förtroende på, var senildementa. Tyvärr är det nog inte så, för om dom var dementa skulle man kunna hysa en viss förståelse för att dom inte förstår, lyssnar, bryr sig eller ens klarar av att bemöta ämnet.Nej, har har vi ett antal ypperliga exempel på svenska politiker som rent ut sagt skiter i det folk som valt dem, det folk som betalar deras lön och som i en sundare värld det folk man skulle arbeta för. Så är det tydligtvis inte. Debatten är bevis nog.Det är skrämmande att inse att dessa sjuklöverpolitiker inte har förmågan att inse att dom utlänningar som kommit till Sverige som flyktingar, som arbetskraftsinvandrare, som i vissa fall bönat om asyl och fått den förmånen - är att betrakta som gäster i vårt land. Gäster som vi bjudit in och hjälpt när dom sade sig ha det svårt. Hjälpt med bostad, försörjning, sjukvård, skola, språkundervisning osv, ja i stor omfattning med svenska skattemedel möjliggjort en chans till ett bättre liv.Bättre än så kan man knappast beskriva svensk invandringspolitik, vi har bjudit in människor som gäster när dom sagt sig ha det svårt och vi belönas i vissa fall med grov kriminalitet, i ytterligare fall med grov upprepad kriminalitet. Våra politiker i den så kallade sjuklövern verkar således inte förstå att det handlar om människor som vi trott på och som vi velat hjälpa och som återgäldar hjälpen med att begå grova brott mot oss. Man talar enbart i gåtor, flum, trams, aldrig ställa ett enda krav utan på ett nästan infantilt sätt anser att det är dessa kriminella invandrares rätt att mörda, våldta, råna, stjäla etc, etc.Att dessa herrar och damer politiker inte skäms!

Vi talar om grova brottslingar som förgripit sig på det värdfolk som bjudit in dem som gäster - och som givetvis inte ska få fortsätta att leva sina liv i vårt land!Politikerna slingrar sig, förstår inte, vill inte förstå att det finns brottsoffer, många med ett förstört framtida liv där dom aldrig kommer att glömma vad dom blivit utsatta för.Dem bryr sig inte dessa politiker om, det bryr sig inte heller deras partier om. Dom bryr sig inte ett dugg om Sveriges folk!Mången skandal har man hört från riksdagens talarstolar men det dessa tre figurer svarade Kent Ekeroth måste vara något av det värsta hitintills.Tack Kent Ekeroth, för att du talar sanning, talar om den verklighet som råder i vårt land och tack för att du och dina kollegor tar strid för oss vanliga svenskar när överiga partiers representanter sviker sitt uppdrag å' det grövsta.

2011-05-06 @ 01:32:16
Postat av: Stig

Kent Ekeroth sopar banan med varenda motståndare i 7-klövern och få dem att framstå som de hycklande och empatistörda syltryggar de är. Dessa patetiskt sentimentala nickedockor som tycker synd om den grova förövaren (pga av förmodad tråkig barndom) och hans fru & barn men aldrigställer sig på offrens sida. Samma helt ologiska låtsasförståelse för "flyktingar" som åker på semester till det "farliga" hemlandet när de fått PUT i Sverige.Värst och sämst var hon från SD som inte ens fattade frågan - vad motionen handlade om - och Ulf Nilsson från FP. Oerhört skrämmande att sådana ansvarslösa, omdömselösa och rent ologiskt tänkande personer sitter i landets högsta beslutande organ och har gjort så i många många år.Kent Ekeroth verkade vara i toppform och glödde av engagemang och självförtroende på ett sätt jag inte sett tidigare. Grabbarna och töserna i SD verka bli varma i kläderna nu i riksdagens PK-kalla kammare. Skall bli intressant att se denna utveckling, än har bara drygt ett halvår gått sedan inträdet.Nu röstar vi på SD i V:a Götaland den 15 maj och ger 7-klövern en rejäl knäpp på näsan.

2011-05-06 @ 03:12:56
Postat av: Stig

Rättelse:

"Värst och sämst var hon från SD..."

Värst och sämst var hon från KD som inte ens fattade frågan... Skulle det givetvis vara.Tänk vad stor skillnaden mellan ett litet S och ett K kan vara... :-)

2011-05-06 @ 03:17:17
Postat av: Stig

Den sjukligt exhibitionistiske Federley kastar sten i glashus när han anklagar Ekeroth för att ha ett sjukligt intresse för domarstolsprotokoll. Detta "sjukligt" upprepar han i nästa kommentar. Ett typfall av projicerng av egna brister m.a.o.

Har även Anders Borg ett sjukligt intresse för ekonomi, har Beatrice Ask ett sjukligt intresse för juridik? Enligt den sjuklige Federley är således all specialisering inom alla departement, utskott och kanslier och något sorts sjukdomssymptom.

Federley själv är sjukligt intresserad av att bara flyta ovanpå och inte ens specialisera sig i rollen som en någorlunda värdig riksdagsman. Han är inte ens man i vanlig bemärkelse.

2011-05-06 @ 03:47:19
Postat av: joffe

TACK KENT EKEROTH ! / SKICKLIGT GENOMFORT !Ditt framtradande var glasklart och helt befriande i sin saklighet. Sjukloverantagonisterna hade ingenting att komma med. Denna kvinna Emma Henriksson maste vara mycket sjuk. Hur kunde hon och flera andra jag hort i aven andra debatter ens kunnat hamna i Riksdagen? Katastrof och undra pa hur det hela tiden blivit allt flummigare genom aren i mitt forna hemland.Tack att SD nu finns pa plats och debatten paborjats. Er har jag vantat pa i 30 ar utomlands. Jag har blivit ranad av svartingar vid sverigebesok och har avsagt mig svenskt medborgarskap och atervander aldrig till ett land vars politiker systematiskt forstor det over folkets huvuden.Viktiga hemliga lagandringar utan debatt i press eller tv, inga folkomrostningar etc.Far inte SD storre grepp over valjarkaren till valet 2014 ar det kort... Sveriges sjuk(k)kovergang tycks inte kanna till basics. Vad Churchill skrev om Muhammmedanism 1899? Vad nutidens J.Howard, Lee Kwan Yew, A.Merkel, D.Cameron, N.Sarkozy sagt om multikulti? Hur Danmark, Norge och nu senast Finland agerar i dessa fragor i dessa sammanhang?Ni kan inte fortsatta med fri invandring via manniskosmuggling i oandlighet. Lar av exvis Canada, USA och Australien om invandring...Wake up people !

2011-05-06 @ 04:24:15
Postat av: Sven Dacke

O.ch nu har även Försvarsmakten eller som jag fördrar att kalla Krigsmakte på grund av det vansinniga krigandet i Afganistan och Libyen totalhavereratTidigare har Invadringspolitiken, FAS 3 och andra delar totalhavereratKanske dags med en misstroendeförklaring mot den sittande regeringen och utlysa nyval.

Postat av: Sven Dacke

Skolorna tar hjälp av EXPO för att hindra "Rasismen" alltså SD.Det är tydligen några som är rädda att det går för bra för SD i skolvalen

Postat av: Stefan A

Bäst kådisen snackar på, för det är snart färdigsnackat i riksdagen för dessa.Ursula tror tydligen inte att Svenska medborgare som begår brott i USA blir utvisade,men det blir de förstås, och det för alltid. Har man fått put på falska premisser ska man självklart utvisas annars urholkar det hela systemet, finns inget skäl att ha någon kontroll alls i sådana fall.

2011-05-06 @ 07:00:20
Postat av: Robin Shadowes

Något som särskilt gladde mig var Kents relativa aggressivitet. Sån där vikinga-anda behöver vi se mer av. Tror jag avstår från att recensera perukstockarna. Risken är väl att jag blir så förbannad så jag skriver nåt olämpligt.

2011-05-06 @ 07:43:46
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Sven Dacke

Lite kommentarer om Krigsmaktens totala kraschlandning på Flaskback

2011-05-06 @ 08:18:34
URL: http://https://www.flashback.org/t1536628
Postat av: AWSvensson

Trots 7 klövern med uppbackning av media och Expo satt in alla sina resurser i smutskastningen av Sverigedemokraterna så har inte framgångarna för detta parti minskat utan snarare ökat. I likhet med Hitler som i desperation i krigets slutskede slängde in barn till krigföring så har regeringen bestämt att ytterligare resurser och utredningar skall till för att kväsa folkets uppror mot det mångkulturella bedrägeriet. Är det någon som tro de lyckas.Främlingsfientlighet ska utredasEfter Sverigedemokraternas framgångar

skärper nu regeringen kampen mot

främlingsfientlighet.En särskild utredare får i dag i upp-

drag av integrationsminister Erik

Ullenhag (FP) att ta ett samlat grepp

om frågan, skriver Svenska Dagbladet.Utredaren ska sammanställa befintlig

kunskap om främlingsfientliga och

intoleranta attityder samt identifie-

ra brister i dagens arbete och

föreslå ytterligare åtgärder.Skolan ses som en central arena

i arbetet.

2011-05-06 @ 08:30:30
Postat av: Stefan A

Appropås försvarsmakten, typiskt offentliga sektorn att först slänga ut miljoner på rekryteringskampanjer och sedan införa anställningsstopp...

2011-05-06 @ 08:37:44
Postat av: Notarien

7-klövern har satt i system att "gömma undan" det SD gör i riksdagen. Inga ställda frågor besvaras utan helt irrelevanta motfrågor levereras. Det verkar också som de debattörer man skickar fram är speciellt utvalda för att kompromettera SD. Det är ren lyteskomik att beskåda den tragiska samlingen figurer som passerar revy i talarstolen!

2011-05-06 @ 09:02:23
Postat av: Sven Dacke

Inte denna regerings fel anser BLT om "Tågkraschen"Hur länge kan man skylla på " inte vårat fel"Kanske dags att syna Alliansen kort

Postat av: Lasse

Jag såg direktsändningen av debatten och Kenth var som vanligt helt lysande och krossade motståndarna!Det är härligt att det är direktsändning på nätet, men framförallt att alla dessa riksdagsdebatter direktsänds i TV, så förhoppningsvis blir det varje gång ett antal pensionärer och andra som får upp ögonen för vilken verklighetsfrämmande värld 7-klöverns politiker lever i!

2011-05-06 @ 09:26:39
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Tony Ingman

Förra veckan sopade William Petzäll banan med belackarna i riksdagen, denna vecka gjorde

Kent Ekeroth samma sak, dom trodde nog i sin enfald

att bara vi kör rasisttjafset tillräckligt mycket så får vi tyst på SD, men så lätt var det inte.

Sen var det visserlige verkligt mediokra figurer som KD och FP ställde upp med, men ändå. och C med

Fjollan F. F kan väl ingen ta på allvar, ja det har verkligen gått utför med dom gamla riksdagspartierna, det kostar på att agera stödpartier till dom högdragna Moderaterna!

2011-05-06 @ 09:42:43
Postat av: Gubben o Gumman

Hjärntvätt: 1 Aftonbladet : "4 poliser häktade för våldtäkt",får väl ses somett svar på Kents och Thor-alfs motion avsedd för dom som sett debatten eller skall se den.(Wow)

"Kladdpottorna på Aftonbladet kämpar vidare"Hjärntvätt 2 : Erik "målvakten" Ullenhag" skall nu i bästa sossestil akutindoktrinera svenska skolungdomar,vilket bara fördröjer dom snabba gymnastikskornas inköp, för diverse Sverigefientliga krafter,"instant brainwash" på svenska är fött.Frågan är när journalister i dom nordiska länderna skall få nog, och börja skriva på allvar om den sista Sovjetstaten i Europa, SOS SWEDEN NEEDS HELP.Till er som beordrat Ullehag till detta skriver vi:Sorry its to late, multikulti has gone to far.

Now its time for running as hell, good luck.Bra jobbat, SD diktaturens kreatur är livrädda dom vet vad som väntar efter "ketchupflaskevalet"

(Valet då SD får 20%,2014 el 2018 ?)"Vi skall inte på något sätt låta SD påverka andra partier"

Ta den om rödluvan också pajsaren.Bättre bevis att Sverige skall "förintas" är nog svårt att få ,Ullenhag skickar ut Expo i skolorna.

Fan "Polt-pottorna" måste ju skratta åt dessa Alliansclowner.(AW Svensson PP=Expo)

Expo är som fästingar dom suger(hjärnor).Ullenhag tror att mänskliga rättigheter är att ta del av svenska socialförsäkringar samt att i VISSA fall begå brott såsom våldtäkter.Expos indoktrineringspaket skall synas samt läggas upp på nätet av SD förhoppningsvis, samt skickas till samtliga Europeiska tidningsredaktioner:"Brainwash by Swedish gouverment of schoolchildren"Gubben o Gumman säger som Loffe Carlsson till Ullenhag "skit på dej (duktig Saudiponke)"Gubben o Gumman skriver som privatpersoner och ledande skribenter inom Getingens fritänkande revoulutinära befrielsefront,utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD

2011-05-06 @ 09:51:05
Postat av: Inge Sandén

Lysnat på debatten och läst kommentarer.

I Sverige har vi haft olika gruperingar som t.ex."Hattar och Mössor" "Adel,Präster,Borgare och Bönder.

2011 är Sverige indelat i två grupper.

1)Fjantarna.

2)Vikingarna.

Fjantar är alla sorters mediafolk och de som först kollar vad som är politiskt korrekt,innan de yttrar sig i olika frågor.

Vikingarna är de som försörjer fjantarna.

Vikingarna kan även kallas för pursvenskar och håller sig alltid till sanningen och röstar på Sverigedemokraterna.

Federly är en fjant,som borde tänka sig för innan han anklagar någon för att ha ett "sjukligt intresse"

Kent Ekeroth är en viking,som endast säger det som sant är.

Nu skall fjantarna utbilda barnsoldater i tro om att de skall kunna besegra vikingarna.

Det förstår ju alla,att detta är en omöjlighet och sverigedemokraterna ökar ännu mera.

2011-05-06 @ 09:55:01
Postat av: Gubben o Gumman

SD bör omgående lägga en motion om att 350 ledamöter i Sveriges riksdag förses med en stämpel i pannan : "Gatubarn" ,och utvisas till Rumänien.Ullenhags "tilltag" samt schizofrenin med ensamkommande skäggabarn kvalificerar till det.SWEDEN EDJUCATES CHILDREN SOLDIER BY KOMMUNISM.

2011-05-06 @ 10:05:25
Postat av: joffe

Gack in och kolla en annan skrift av nutida sanningarhttp://mopsen.wordpress.com/"En idiots sjalvbekannelse"Ytterligare sanna SD/visdomsord fran en akta svensk med hjartat pa ratta stallet. Jag beundrar honom men lyckas aldrig registrera mig for kommentarer.

2011-05-06 @ 10:49:23
Postat av: Åke Möller

Lyssnade till Ekeroths argumentation, och kan bara sammanfatta i ett ord: Lysande!!! 7-klövern gör allt för att hitta (ohållbara ) argument emot, bara för att aldrig på något sätt bemöta SD med förståelse hur sant det än må vara...Allt det här som debatteras kommer ju sällan fram till vanligt folk då media undanhåller vad som sägs, så egentligen borde SD göra en sammanställning över detta och göra ett utskick till alla hushåll i Sverige,(om det vore ekonomiskt möjligt ) där man talar om hur och vad som sägs i just dessa frågor som är så infekterade. Internet är jättebra som portal, men det är ändå många, många som inte nås av det som händer och sker! Det som berörde mig mest illa nu på denna blogg var uppgiften om flickan som tog sitt liv efter en brutal gängvåldtäkt...En sådan gärningsman framför min jänkebil = avsaknad av bromsspår!!

2011-05-06 @ 10:51:22
Postat av: Fröken Sverige

Se hela. Man njuter extra vid 32.35 och framåt. Tack, Kent, Thoralf och ni andra - för att ni finns och alltid är så rakryggade och ärliga!Mvh/FS

2011-05-06 @ 11:02:30
URL: http://www.imittsverige.blogspot.com
Postat av: AWSvensson

Ficktjuvar fortsätter härja i länet.

Så alarmerande rubrik locka till läsning. Men icke sa GoG, inga signalement eller möjlighet att kommentera, med andra ord inget intresse att upplysa folk om vilka personer man ska hålla på avstånd. Nu vet GoG ändå vilka det kan röra sig om så det får vi snart veta.

2011-05-06 @ 11:17:24
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Eftersom polisen "Pål Pålsson" säger att man "pjatade" på en utrikiskt språk så måste det väl vara gotlänningar?"Om du ser människor från andra länder som rånar och knackar pensionärer, så ha överseende dom har haft svåra sociala uppväxtförhållande,dessutom har vi råd att vara generösa"Texten ovan är ett utdrag från Eriks o gängets nya lärobok årskurs 1-9 + gymnasiet (samma bok)Rebus mur+gevär= pensionärsrånare (eat that Erik)

2011-05-06 @ 11:34:53
Postat av: Gubben o Gumman

Fredag då måste man göra Thor-alf glad."Årets mest misslyckade reklamfilm"

(OBS texten är något omarbetad)-Någon som vet vad dyrken är ?-Nej-Jag måste fjöla"Spara "etniskt" "BPA provision"Så det kan bli när multikulti är högsta mode hos reklambyråerna i Crazyland.

2011-05-06 @ 11:40:46
Postat av: Nisse

Ett av skälen till att jag röstade SD...

2011-05-06 @ 12:02:07
URL: http://www.minsynpasaken.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

En ishockey spelare som halvt slår ihjäl en motspelare med klubban får matchstraff dvs

utvisning för gott.Slår man ihjäl en pensionär på en parkeringsplats får man 1 års fängelse,sexmördar man en svensk kvinna och lägger henne i ett stenröse får man 10 år eller vård.Vad kan vi då lära oss av detta AW Svensson jo det är allvarligare straff propotionellt i en ishockeymatch än i Sveriges rättssystem.

Där dessutom "offret" kan spela nästa match.

Det gör inte offren i dom andra fallen.Svensk lag har "skrivits om" av schizofrent störda mentalpatienter i praktisk handling.

(Länge leve Josef och Vladimir och "Olaf")Sedan undrar vi Svensson hur man urvisar reglar?

2011-05-06 @ 12:09:45
Postat av: AWSvensson

urvisar reglar? Det måste vara nysvenska för tim o minutvisare. Som sagt idag är det fredag då blir det brassestol med tillbehör.

2011-05-06 @ 12:35:48
Postat av: Magentan

Nu ska svenskarna hjärntvättas DUBBELT och det ska börjas redan i skolorna!Läs artikeln "Ökad intolerans kräver nya grepp" i dagens SvD!Regeringen Reinfeldts order:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/okad-intolerans-kraver-nya-grepp_6143071.svd"DET HÄR ÄR RIKTAT MOT SD BEKRÄFTAR EN REGERINGSKÄLLA FÖR SvD"Denna kampanj som Reinfeldt och alliansen har beordrat Ullenhag att presentera idag är alltså i första hand riktad mot SD!Det räcker tydligen inte med de skolkampanjer som VÄNSTERN riktar mot SD med hjälp av EXPO!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/skolor-tar-hjalp-av-expo_6143073.svdNu kommer även Reinfeldts och ALLIANSENS kampanjer!Detta kommer att bli värre än i DDR!

2011-05-06 @ 12:56:31
Postat av: Carlina11

Talmannen sa vid några tillfällen att det fanns instämmande till Kents anförande som läggs till protokollet. Brukar de inte namnge de som har instämt? Eller är jag helt ute och cyklar nu?

2011-05-06 @ 13:04:49
Postat av: S-E Karlsson

Nu har regeringen utsett den rätte mannen till att försöka stoppa SD:s frammarsch ,Bengt Westerberg

ska sättas in som ett sista försök att stoppa oss !

Misstänker att det nog är ganska mycket försent !

2011-05-06 @ 13:07:46
Postat av: Anonym

Här är lite helgterapi.

Ekonomiskt bistånd, tkr utrikes född inkl flykting gällande 2009.Det är bara att addera ihop alla 290 kommuners utgifter,eller det kan vara intressant vad just din kommun lägger ut i socialbidrag på den lönsamma invandringen.http://www.ssd.scb.se/databaser/makro/SaveShow.aspEgna kriterier här om länken ovan inte funkar.http://www.ssd.scb.se/databaser/makro/Visavar.asp?yp=bergman&xu=scb&huvudtabell=BidragshushFodd&deltabell=K1&deltabellnamn=Bist%E5ndshush%E5ll+och+utgivet+ekonomiskt+bist%E5nd+%28socialbidrag%29+efter+kommun%2C+hush%E5llstyp+och+f%F6dd+i+Sverige%2Futrikes%2E+%C5r&omradekod=SO&omradetext=Socialtj%E4nst&preskat=O&innehall=Bidragshushall&starttid=1998&stopptid=2009&Prodid=SO0203&fromSok=&Fromwhere=S&lang=1&langdb2011-05-06 @ 13:15:29
Postat av: Grattis Sverige

FJANTARNA slår tillbaka!B e n k t W e s t e r b e r g - PANG - BOMM!Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha.......Denne ultrafähund skall tvångsförsörjas

till varje pris!

2011-05-06 @ 13:21:19
Postat av: Gubben o Gumman

Poäng AW Svensson vs Gubben o Gumman 1-0

2011-05-06 @ 14:43:26
Postat av: AWSvensson

Carlina 11, antalet var väl så stort att tiden räckte inte till att räkna upp dem.

GoG , det lever jag på hela helgen, så när som på lite tillbehör.

2011-05-06 @ 14:48:06
Postat av: lassekolja

Kent Ekeroth´s anförande med repliker borde sändas till samtliga svenska hushåll som DVD inför valet 2014!

Betr. att Bengt Westerberg utsetts till Regeringens Riksindoktrinör för skolorna, jag trodde han hade gjort bort sig tillräckligt när han: 1) Reste sig ur TV-soffan 2) Fixade massinvandring 1991-92 3) Förstörde för Röda Korset genom sin girghet.

Nu skall han hjärntvätta svenska skolelever också, som om det inte räckte med hela det politiska- och mediaetablissemanget inkl. EXPO. Det kan möjligen vara positivt genom att ämnet MÅNGKULTUR över huvud taget debatteras!

Bra jobbat Thoralf med motionen om utvisning av kriminella!!!

2011-05-06 @ 15:37:23
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Heja Bush!

Bush´s löfte”We’ll get him running. We’ll smoke him out of his cave and we’ll get him eventually”.Ingen djävul kommer undan!

2011-05-06 @ 15:49:36
Postat av: Tony Ingman

Ja man tar sig för pannan, nu skall SD s framgångar utredas, eller som dom uttrycker det rasismens framgångar. >Det visar med all önskvärd tydlighet att Reinfeldts gäng inte har snappat ett förbannat dugg. Om träskallarna hade lyssnat i riksdagen på Sd s argument, som oftast stämmer överens med befolkningens syn på massinvandring, så hade inga utredningar behövts. Sen har dom det

utomordentligt dåliga omdömmet att låta den figur

som är själva symbolen massinvandringsfiaskot, nämligen Bengt Westerberg stå för utredningen, så

när han nu inte kan mjölka Hjälporganissationerna

på ihoptiggda medel så skall skattebetalarna dräneras för att denne sorgliga figur skall sno

ihop ännu större pension, som redan är allt för stor för ett skadedjur som han.

2011-05-06 @ 15:52:00
Postat av: MatsBern

SDU bemöter statens indoktrinering av skolbarn, startar motkampanj.Efter Sverigedemokraternas riksdagsinträde tillsätter nu regeringen en utredning. Syftet är, enligt integrationsminister Erik Ullenhag, att hitta metoder för att i skolan ”vaccinera” barn och ungdomar mot vissa åsikter. Genom ensidigt kollektivt skuldbeläggande av svenskar som etnisk grupp och genom kampanjande mot Sverigevänliga åsikter, hoppas regeringen kunna hitta en fungerande modell för att indoktrinera svenska barn till att tänka politiskt korrekt. Sverigedemokratisk Ungdom kommer inte låta detta ske ostört och startar därför en kampanj för nolltolerans mot svenskfientlighet i skolan. SDU inför en 24-timmarsregel som innebär att varje gång regeringen idkar anti-svensk indoktrinering i en skola så ska förbundet vara där inom ett dygn för att bemöta propagandan med verklighetsbaserade och Sverigevänliga motargument.

SDU:s förbundsordförande Gustav Kasselstrand kommenterar:

- Trots att vi med statistisk säkerhet vet att svenskfientligheten är långt mer utbredd än främlingsfientligheten så lägger nu regeringen på ytterligare en växel i kampen mot Sverigevänliga värderingar och svensk samhörighet. Men vi kommer ta fighten så att statens propagandamaskin aldrig får stå oemotsagd. Vi Sverigevänliga får aldrig vika oss en tum för etablissemangets hetskampanjer och svenskfientlighet.- Vi behöver din hjälp. När du märker av anti-svensk propaganda i skolan kan du anmäla det till SDU så ska vi bemöta det så snart vi kan. Tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi besegra förtrycket!

http://sdu.nu/2011/05/06/sdu-bemoter-statens-indoktrinering-av-skolbarn-startar-motkampanj/

2011-05-06 @ 15:58:08
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

Mona Sahlin till Expo

"Bengt Balkan" som utredare.

Fast var skall dom sverige fientliga slevarna vara om inte i multikultigrytan.Vilka mogna fina politiker som alltid tänkt på att använda Svenne Banans skattepengar på bästa vis.

Stackars barnabarn till dessa.Avsky är vad svenska folket kommer att känna för dessa två i framtiden.Det är inte lite pengar dessa "stulit" för svenska skattebetalare ungdomar pensionärer etc.

2011-05-06 @ 16:03:31
Postat av: MatsBern

Så här ska det alltid dömas:

Lördagen den 16 oktober larmades brandkåren till en brand i en lägenhet på Mariehemsvägen i stadsdelen Mariehem i Umeå. I lägenheten låg en 57-årig man, mördad. Offret var lägenhets-innehavaren Roland Bergström, född 1953, och var illa åtgången. Bergströms slogs ner, blev skuren och sedan nära på uppeldad.Umeå tingsrätt dömde:

Joel Kikuni Masudi, född 1988, från Demokratiska Republiken Kongo, för mord och brott mot griftefriden till fängelse 17 år samt därefter utvisning. Joel Kikuni ska utge skadestånd med 50 000 kronor i skadestånd till Roland Bergström mamma.Skadeståndet var som vanligt löjligt lågt.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/06/mariehemsmordet-gav-17-ars-fangelse-och-utvisning/#more-84873

2011-05-06 @ 16:06:00
URL: http://friatider.se/
Postat av: Ronny

Visst är "det nya Sverige" fantastiskt!! Idag kom frugan hem efter ett läkarbesök, då hon efter 40 års tungt och fysiskt jobb på ett fabriksgolv, fått stora och besvärliga ,åderbråck, på benen. Men då säger hennes sjukvård, som hon har varit med om att finansiera, att "detta är ett kosmetiskt ingrepp, och får göras på privatsjukhus". Här har alltså dom folkvalda istället klubbat igenom bl.a fri tand och sjukvård till personer utan identitet, som inte har lagt en krona i skatt i Sverige. Man gör även religiösa ingrepp, på pojkar, som betalas med skattepengar. Vissa kan väl tycka att ,åderbråck, är kosmetiskt, men säg det till en kvinna på 55 år, som vill gå i baddräkt på sommaren! Åter igen "Sverige är fantastiskt" :(

2011-05-06 @ 16:17:13
Postat av: Tony Ingman

Ronny: Jo men du förstår väl att enligt Reinfeldts anhang är det viktigare Muhammed får guldplomber i käften gratis än att din fru som jobbat och betalt

skatt till landet skall få ta del av vårdens resurser! Skrämmande, men verklighet i landet Absurdien.

2011-05-06 @ 16:37:35
Postat av: Gubben o Gumman

Faktum är att frågan om statlig skolindoktrinering är större än vad man först greppar.SDU:s reaktion är frisk, men här måste man ha uppbakning av SD till 250%.Först och främst skall EXPO ifrågasättas vad dom gör i svenska skolor med en kartläggning av vilken typ av personer samt deras politiska härkomst.

Dessa är "megajäviga" och har inget i svenska skolor att göra.Deras historik skall läsas upp framför varje ev framförande,det är ju deras kompisar som tagit hit "jag skall knolla dina mamma gänget"

Vidare skall all hänvisning till rasism främlingsfientlighet anmälas som förtal varje gång SD förknippas med det,detta skall ovillkorligen polisanmälas samt till skolverket.Det spelar ingen roll om det blir 12378 polisanmälningar, var på tårna här nu centralt.

Om möjligt se till att polis anländer vid ev såkallad information där dessa ord används.Förtal är ett brott inget annat.Skolorna är helt rätt forum att ställa till halleballoa med allt som går hela tiden.Indoktrineringen går före ett totalt invandrarstopp

Någonstans måste man ta striden rejält med alla medel,skolorna med det stora SD stöd som finns där är en mycket bra plats.Barnens föräldrar skall betala skatt som skall gå till att deras barn hjärntvättas, tar man inte striden där så kan man kasta yxan i sjön.Sedan är det ju graverande för moderaterna att dom skall anlita kommunister till att verka i svenska skolor,var fan har alla friska moderater tagit vägenExpo tex har ingen leg av riksdagen att deras röda bröder har matchat fram dom samt använder dessa i kommer och fackförbund är en sak ,men i plugget har dom inget att göra det borde till och med Ullenhag förstå.Dom är så rädda nu sjuklövern så dom sk-ter snart i byxorna,vilket detta idiotförslag är ett kvitto på.

2011-05-06 @ 17:06:13
Postat av: Tony Ingman

Läste någonstans att Malmö växer, och har nu kommit upp i 325000 invånare, det är mindre än ett halvår sedan man passerade 300000 . Dock tycker den

store hövdingen Ilmar Repalu att detta är fantastiskt. Jag förstr honom , för då kommer han att passera ännu en gräns, nämligen att socialbidragskostnaderna kommer att passera en Miljard!! Undrar om Malmös skattebetalare tycker

att det är lika fantastiskt?

2011-05-06 @ 17:45:33
Postat av: Essendon

Vattendroppar urholkar stenen. Mycket tack vare nätet går det snart hål på Expo som förpassas till den historiska sophögen.Ungarnas framtida historieböcker placerar Expo i samma kategori som Kommunism och Nazism d.v.s. tyranner som trakasserar vanligt folk och demokrati.

2011-05-06 @ 17:52:54
Postat av: vmm

Ett par punkter som ni kanske kunde trycka hårdare på: dagens system där åklagaren väljer eller inte väljer att ta upp frågan om utvisning känns rättsosäkert. Det är alltså upp till varje åklagares kynne och godtycke att begära utvisning eller inte. Borde därför vara domstolens ansvar att alltid ifall det gäller utländska medborgare att överväga utvisning.Det är det ena. Det andra är att idag så ger utvisning en straffrabatt när det gäller fängelsedelen. Dvs en svensk som begår brottet X får 4 år i fängelse medan en utlänning som begår exakt samma brott får 3,5 års fängelse och utvisning. Svensken straffas hårdare för att han får stanna i Sverige... Märkligt. Nej, utvisningen borde ligga som en separat del i domen och att alla, svenskar och utlänningar, ska få samma straff i fängelsehänseende.En tredje grej som borde ses över är vad som händer med dom som döms till utvisning men som inte kan utvisas t.ex. för att landet där personen är medborgare vägrar ta emot sin medborgare. Hur ska detta hanteras? Finns regelverk på detta område? Tänk om det skulle vara så att en svensk får fyra års fängelse för brottet X och en utlänning får 3,5 års fängelse och utvisning för samma brott men sedan kan inte utvisningen verkställas och utlänningen blir fri och kan åter vistas på våra gator...

2011-05-06 @ 17:55:14
Postat av: Nemo saltat sobrius

Det är skrämmande att höra. Det Federley kallar sjukligt intresse är att sätta sig in i fakta, analysera faktan för att skönja ett mönster.Ett måste för att kunna komma fram till ett avhjälpande. Men han är en sådan som föraktar kunskap och fakta. Hans "tyckande" är mycket bättre?Varför förstår inte replikörerna att det här inte kommer att drabba de som redan har svenskt medborgarskap och att det inte spelar någon som helst roll att den stora massan invandrare sköter sig, då det endast är de som inte sköter sig som drabbas?

2011-05-06 @ 23:34:08
Postat av: Anonym

http://affes.wordpress.com/2011/05/04/lisa-bjurwald-och-rasismen/#comments

2011-05-07 @ 00:08:45
Postat av: Paris Sheraton

Kent Ekeroth en man med SUNT FÖRNUFT.

2011-05-07 @ 00:26:38
Postat av: Klas Johansson

Mycket, mycket bra. Återigen tänds en gnista hopp i mitt bröst.. Mycket bra!!

2011-05-07 @ 16:30:39
Postat av: Anonym

Vi har sett detta förut, hur 7-klöverns riksdagsledamöter låtsas att de inte förstår frågan just när en sverigedemokrat ställer den. Den förste ut på PK-gycklarnas estrad i plenisalen

Emma Henriksson (KD) som trots sin aggressiva utstrålning var den som mest uppenbart låtsades inte förstå frågan. Och en sådan som hon ska vara kristdemokrat med "kristen etik".

Att låtsas att man inte förstår är synonymt med att ljuga och i synnerhet när det gäller en så allvarlig fråga som grov kriminalitet.

Jag trodde på fullt allvar att budordet "Du skall icke bära falskt vittnesbörd mot din nästa" betydde något för Kristdemokrater och i synnerhet i en fråga som starkt berör det sjätte budordet " Du skall icke dräpa" och det åttonde budordet "Du skall icke stjäla". Men att det finns många skrymtare bland troende är inget nytt och de finns även bland de agnostiker som säger sig företräda "kristen etik", Emma Henriksson är bara en av dem och hon skyltar helt ohämmat med det mitt i riksdagshuset.

Skandal!

2011-05-07 @ 17:23:16
Postat av: Lena Rosén

Vilket bra anförande av Kenth Ekroth. Detta har jag väntat på i många år. Tack Kent och Thor-Alf.

2011-05-07 @ 17:29:58
Postat av: Lena Rosén

Vilket bra anförande av Kenth Ekroth. Detta har jag väntat på i många år. Tack Kent och Thor-Alf.

2011-05-07 @ 17:31:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0