UPP OCH NERVÄNDA VÄRLDEN

 USA jagar och dödar muslimska terrorister. I Sverige vill socialdemokraterna införa muslimsk helgdag.

DN


Kommentarer
Postat av: Sven Dacke

En blogg om det fantastiska förslaget som även andra partier varit inne på för att snabbt ställa om Sverige för framtiden / forntiden

2011-05-02 @ 09:03:49
URL: http://svenerland.wordpress.com/
Postat av: Mats Carlsson - Holmsund

Ja här är det åt helvete på ren Svenska.. Vi vet var det kommer att sluta. Det kan en femåring räkna ut.

2011-05-02 @ 09:15:14
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com
Postat av: AWSvensson

Ja men då passar väl 1 maj som handen i handsken, vi har då möjlighet att fira Usama bin Ladins hädanfärd så blir den muslimsk. Man skulle också göra flera saker på smällen , med tanke på att vi har menlösas dag så vore det passande med de mentalt retarderades dag. Samtidigt så kan vi ge en gest till katolikerna, de är i allra högsta grad oförargliga men är en del av det mångkulturella och upphöja denna dag till de saligas dag detta med tanke på Johannes Paulus II saligförklaring.

2011-05-02 @ 10:19:00
Postat av: Kalle

Vilken svensk kristen helgdag vill man ta bort istället???Eller vill man ta bort 1:a maj som helgdag. Går sossarna med på det. Kanske ett sätt att dölja att sossarnas första maj börjar bli överflödig!!!

2011-05-02 @ 10:23:06
Postat av: Sven Dacke

Hyllning till Amerikas soldater som räddar världen från onda krafter som vill förgöra oss.Synd bara att Obama hade så bråttom att slänga Bin Laden i Sjön, hade varit intressant med ett förhör och rättegång vad som verkligen har hänt( OBS Ironi är bäst att tillägga för undvikande av missförstånd )

2011-05-02 @ 10:36:19
URL: http://www.youtube.com/watch?v=MLbM6mx0soU
Postat av: Nisse

Det är deprimerande och fruktansvärt...

2011-05-02 @ 10:38:25
URL: http://www.minsynpasaken.wordpress.com
Postat av: vmm

Efter Åkessons klassiska artikel iAftonbladet där han varnade för att Sverige håller på att islamiseras så fick han ju kritik som gick ut på att ingen vet hur många muslimer det finns i Sverige och att man därför inte kan uttala sig om att antalet ökar. Jag har för mig att det var Hjärpe som sa att det bara gjorts en ordentlig räkning av antalet muslimer iSverige och den sa att det bara finns ungefär 1000 stycken. Så någon islamisering kunde man inte tala om. Iofs var den undersökningen från 1960-talet, men ändå. Jag tycker vi får ta och använda dom siffrorna nu och det är ju helt orimligt att införa en helgdag för en religion som bara har ungefär 1000 anhängare i Sverige... Eller hade Åkesson rätt i att antalet muslimer har ökat sedan 60-talet?

2011-05-02 @ 10:40:01
Postat av: Robin Shadowes

"Eller vill man ta bort 1:a maj som helgdag. Går sossarna med på det. Kanske ett sätt att dölja att sossarnas första maj börjar bli överflödig!!!"Det är ju mest en massa somalier och araber som tågar på 1:a maj numera så det kanske börjar bli pinsamt. Finns väl inte så många arbetare kvar i det gamla arbetarpartiet. De flesta har väl antingen gått över till det nya arbetarpartiet eller SD. Snart har denna krympande sekt bara sina importerade valboskap kvar.

2011-05-02 @ 10:48:39
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: MatsBern

Carin Jämtin och Josef Juholt visar sosseriets rätta ansikte,man fiskar i mycket grumliga vatten med detta populistiska utspel.Sverige är ett mångkulturellt land påstår Jämtin,mångkriminellt är nog det rätta ordet.Expos Musse Sahlin jublar och korkar upp champagne tillsammans med den vänsterextrema journalistkåren.

2011-05-02 @ 11:33:45
Postat av: Sanningen är rasist!

Muslimsk helgdag,

... ännu ett steg mot den totala UNDERKASTELSEN!

2011-05-02 @ 11:39:48
Postat av: Torsten

Även Politiskt Inkorrekt har tagit upp vansinnet och där inte kommentarerna nådiga!http://politisktinkorrekt.info/2011/05/02/1a-maj-tal-muslimsk-helgdag-skall-bli-svensk/

2011-05-02 @ 11:52:26
Postat av: ! ! !

MatsBern: "Expos Musse Sahlin jublar och korkar upp champagne tillsammans med den vänsterextrema journalistkåren"!- Champagne är väl inte Halal ! ! !

2011-05-02 @ 11:54:46
Postat av: Hulda

En Muslimsk helgdag i Sverige?????

Trodde att det var första april när jag först hörde om detta imorse..

Snacka om röstfiske i grumliga vatten...

Då ska väl i rättvisans namn också Judarna ha en helgdag,eller?

Men de är ju inte så många, dvs. få röster för Sossarna, så sossarna bryr sig säkert inte om dem...

Sedan ett stort GRATTIS till de som kämpat och nu lyckats befria världen från Osama Bin Laden!!

2011-05-02 @ 11:55:01
Postat av: ! ! !

Hulda: "En Muslimsk helgdag i Sverige?????

Trodde att det var första april när jag först hörde om detta imorse.."!- Du har uppenbarligen inte hängt med utvecklingen och ännu inte förstått hur långt islamiseringspeocessen har kommit i det här landet.

Den 24 nov 2010 ändrades den svenska grundlagen. Sverige tog en gång för alla ner skylten som självständig, sekulär, demokratisk svensk nation och blev ett mångkulturellt,

... dvs islamiskt land,

och det är där vi är ! ! !

2011-05-02 @ 12:20:25
Postat av: jesse fransson

Sverige kommer att vara ett mycket sargat land om ca 10 år. Mängder av mord, våldtäkter mm samt total ekonomisk kollaps. Jag tror Svensken gör bäst i att redan nu ställa om sig för inbördeskrig

2011-05-02 @ 12:21:49
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Skånepåg

Bin Laden "operationen".

Postat av: Anonym

Åkesson om S-förslag: "Oacceptabelt att införa muslimska helgdagar i Sverige".

- Vad Carin Jämtin i princip säger är att nationaldagen eller en kristen helgdag ska avskaffas till förmån för en muslimsk helgdag. Jag tycker att utspelet är direkt osmakligt och jag undrar om detta är en ny officiell socialdemokratisk partilinje. Jag efterlyser därför besked från Håkan Juholt i frågan huruvida han instämmer i vad hans partisekreterare sagt om att svenska helgdagar ska avskaffas till förmån för muslimska högtider.

2011-05-02 @ 12:44:06
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Kalle

Miljöpartisten Wallner blev knivskuren och rånad på Valborgsmässoafton i den invandrartäta förorten Alby.Han som Hägerstensbo, Stockholm, borde vet att man inte ger sig ut till Alby som är ett No Go Area (Hålla sig ifrånområde) ocj ALDRIG på en storhelg.Om han blev kniskuren av en invandrare så får han märka nu hur det är i Stockholms förorter. Han miljöpartisten som tycker det är bra med omåttlig invandring till Sverige.Nu har han fått betala för det och fått en kvittens hur invandrare ser på svenskar.Svenskarna är rånoffer. Först via skattsedeln. Sedan på gatorna är de legetima rånoffer.Nu har miljömuppen fått svart på vitt.

2011-05-02 @ 12:48:07
Postat av: S-E Karlsson

Mångkulturism på ICA matmästaren i Högsby två mångkulturare haffades i kassan som tur var , med en massa varor innanför jackorna ! Men det är ju så synd om dom så det blir väl i bästa fall en tillsägelse när polisen äntligen dyker upp !

2011-05-02 @ 12:49:16
Postat av: Tjadden

Bin Laden är funnen och avrättad, så nu kan muslimerna åka hem igen till sina egna länder.

2011-05-02 @ 13:10:51
Postat av: ! ! !

Usama Bin Laden´s död inget att jubla över!Han skulle förr eller senare ha dött på ett eller annat sätt.

Usama Bin Laden´s död innebär inte slutet på den muhammedanska terrorismen som har plågat mänskligheten sedan slutet av 500-talet.

Den demografiska utvecklingen i världen de senaste decennierna pekar mot en allt större muhammedansk expansion över hela jordklotet.

Befolkningarna i den civiliserade världen; Europa, Amerika, Japan, och även i andra icke-muslimska världsdelar som Kina och Sydamerika decimeras ständigt till följd av bl a moderna enkla födelsekontrollmetoder i kombination med andra psykosociala faktorer, medan muslimer, vars religion förbjuder alla former av födelsekontroll, förökar sig som k.......ck.. och invaderar världen.

USA och dess allierade har nu krigat mot muhammedanismen i ett helt decennium och dödat många av dess ledare och fotsoldater utan att lyckas besegra dem. Man kanske dödar ca 50 muhammedaner om dagen men det föds 5000 nya muhammedaner per dag.

Med eller utan Usama Bin Laden ser framtiden för frihetsälskare allt dystrare ut ! ! !

2011-05-02 @ 13:14:38
Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

detta om något visar hur långt det misslyckade integrationsprojektet har gått.Nu pratar vi inte längre om olika öppettider i simhallar, bli kränkt av skinkmackor på flyget eller vägra skolavslutningar i kyrkan.Nu är det allvar på riktigt!Ta mig 17, snart kommer väl något ljushuvud på att det borde finnas en halvmåne på flaggan också!

2011-05-02 @ 13:32:18
Postat av: jägarn

Tjadden, muslimerna och övrigt löst folk lär söka sig till Sverige eftersom alla med ett osvenskt utseende har fri sjuk och tandvård. Enda kravet är att de uppger sig vara papperslös, så varför skulle de inte göra det?

2011-05-02 @ 13:37:08
Postat av: Magentan

Thoralf skriver: "USA jagar och dödar muslimska terrorister. I Sverige vill socialdemokraterna införa muslimsk helgdag."... och i Sverige bjuder man in en palestinsk flygplanskapare att tala på Valborg och 1:a maj - för våra skattepengar.Från ledarbloggen, SvD: "Den palestinska flygplanskaparen Leila Khaled, pionjär i den kommunistiska terroriströrelsen PFLP, har bjudits in till Stockholm för att delta i arrangemang i helgen."http://blog.svd.se/ledarbloggen/2011/04/27/du-betalar-nar-flygplanskaparen-kommer-till-stan/Från Malmö Fria Kvinnouniversitet (MFK) 11-04-27:

"Leila Khaled, the Palestinian activist, feminist and political icon will be holding a lecture on her political work, spanning several decades, from the sixties til now. [...] Lördag 30 april kl 18, Konsthall C."

http://mfkuniversitet.blogspot.com/2011/04/leila-khaled-at-konsthall-c.htmlFrån SAC-Syndikalisterna 11-29-04:

"Leila Khaled 1 maj-talare i Stockholm - Den palestinska frihetskämpen Leila Khaled är en av talarna när Stockholms LS av SAC - Syndikalisterna firar 1 maj."

https://www.sac.se/Aktuellt/Nyheter/Leila-Khaled-1-maj-talare-i-Stockholm2(Enligt den sista kommentaren under SvD:s ledarartikel ska Leila Khaled återigen ha nekats inträde till Sverige.( I sista minuten i så fall). Någon som vet om detta stämmer?)

2011-05-02 @ 13:39:23
Postat av: Kalle

>Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar LänInnan dess kommer nog det gula korset i fanan att tagas bort. Kvar blir då en ljusblå duk som visar hela världen hur blåögda (godtrogna) vi svenskar är.Konstigt att muslimer vill leva i ett land som har ett kristet kors i sin fana. Är det därför allt svenkflaggande räknas som rasism???Ta dessa muslimer och ge dem respass ut ur Sverige. Jag är så urbota trött på dem och detta "gå på tå" för att undvika konflikter med dem.

2011-05-02 @ 13:43:53
Postat av: Gun Häggkvist

- Varför vill inte tant Carin Jämtin införa en buddhistisk helgdag istället, det finns ju många thailändare och andra asiater (även svenskar för den delen) som bekänner sig till buddhismen i landet?!- I Sverige finns också många flyktingar som har flytt till Sverige just undan islam och muslimer, vad säger tant Jämtin till dem då, ska inte dessa flyktingar också ha en egen helgdag att fira?

2011-05-02 @ 13:52:11
Postat av: LN

'Britannistan' nästa.Här en representant för kärleks- och fredsreligionen som påstår att han minsann inte är någon mjukis, inte någon moderat "chokladmuslim", utan en äkta rättrogen muslim som har som mål en genomgripande islamisering av Storbritannien.

http://www.youtube.com/watch?v=1H723__u-7Y

-------------------------------

Hur förhåller det sig då i Nya Sverige?

Här löper islamiseringen ohindrat vidare.

Du betygade väl Allah (och Mohammad) din vördnad

i SRP1:s muslimska morgonbön i morse kl 05:45?

Text: Koranen 4:19. Vadå, var du inte vaken då?

Första bönen av fem börjar i soluppgången!!

Om du missade morgonbönen, kan du lyssna in den här:

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1320

-----------------------------

Känner du dina muslimska riksdagsmän och -kvinnor?

Här i detta pdf-dokument kan du lära känna dem;

ladda ner filen - den är bra att ha tillhands.

http://www.box.net/shared/aca7cb4s8v

2011-05-02 @ 13:59:38
Postat av: Flykting

Ack ve ack ve min jämmer stor!Jag hade oturen att bli född i ett allahland. Redan i unga år bestämda jag mig för att en dag fly till ett muslimfritt land.

1983, vid 28 årsålder förverkligade jag min dröm och flydde till Sverige. Jag blev glad och tacksam för det här landet som gav mig möjligheten att stanna och börja om mitt liv.

Min glädje blev dock dessvärre inte särskilt långvarig. För de som jag flydde ifrån, dvs muslimerna följde efter mig hit, de kom en masse, och de togs emot med öppna armar av ansvariga myndigheter i landet som inte hade minsta kunskap om hur man kunde skilja agnarna från vetet.

Under mina ca trettio år i Sverige har jag sett min dröm gradvis förvandlas till en mardröm.

Jag har sett hur Sverige dag för dag, steg för steg, blir alltmer likt det land som jag en gång flydde ifrån.

Jag känner sorg och förtvivlan över det förlorade Sverige och förskräckelse inför vad som komma skall.Flykting

2011-05-02 @ 14:44:46
Postat av: lassekolja

Carin Jämtin har givit det upp och nervända Sverige ytterligare ett ansikte.

Vi bör absolut INTE införa någon muslimsk helgdag. Om Sju(k)klövern ändå genomför den bör den, eftersom C.J. kom med förslaget, bli just 1maj, dels för att en sosse föreslog den det datumet och dels för att inte behöva stryka någon annan helgdag.

Något säger mig att vi i SD fått ytterligare en valarbetare ur S-toppen även om Mona Sahlin är svårslagen!

2011-05-02 @ 14:45:05
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Tony Ingman

Sossarna måste vara utmärkta valarbetare för SD.

Att Sahlinskan led av munndiare är väl känt, och

det spillde säkert över till SD s fördel.

Nu har ett nytt stjärnskott i sosseleden upphävt sin stämma, nämligen Karin Jämtin, som vill att vi

ska införa en muslimsk helgdag?? Jaha det borde väl i så fall vara första maj, av två skäl,för det första det finns ingen anledning att det finns en speciell helgdag för att överbetalda politrukker

fjantar omkring på gator och torg och sjunger upp

till kamp emot kvalen, för det andra så var det

den första maj som Usama Bin Laden hamna i paradiset, och det kan ju vara värt att fira,

så parollen kan väl låta "upp till kamp emot PK ister...... etc.etc

2011-05-02 @ 14:47:06
Postat av: lågt

När ni är det enda parti i landet som vill köra en hållbar invandringspolitik, tycker jag ni borde fatta att med subjektiva inlägg som detta, så förstör ni mycket för er själva.Det blir oseriöst och det kan ni inte tillåta.Jag hoppas på stor framgång för SD, men snälla, var försiktiga med subektiviteten. Då drar skiten fram rasismkortet innan ni hinner andas.Lägg fram statistik istället. Den ljuger inte.Krimstatistik är underbart. Maskas ursprung i svensk krimstatistik? Skulle inte förvåna mig. Dra isf. fram statistik från Norge. Där är alla partier med undantag av SV ganska öppna runt de öppenbara problem invandringen medför nu, redan i detta tidiga stadium.Det finns ingen klar relation mellan islam som religion och muslimka fundamentalister.Det blir för oseriöst, tyvärr. Ge folk fakta! Det är inte svårt att hitta!2011-05-02 @ 14:53:10
Postat av: Stefan K

Då plockar vi bort 1:a maj, en dag som inte ens hälften av svenska folket sympatiserar med.Går sossarna med på det, så kan jag tänka mig att muslimerna får sin dag, inte annars.Det vi lärt oss av muslimerna är att får de tummen tar de snart hela handen och ingen tror väl att de nöjer sig med en dag när de har så många att fira.

http://www.immi.se/world/beik/islamiska.htm

2011-05-02 @ 14:59:39
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: AWSvensson

lågt, tyvärr svenska väljare är inte mottagliga för statistik i synnerhet som hela det politiskt korrektast gäng inte tillåter att statistik serveras svenska folket med mindre än att alla självutnämnda experter får tillfälle att smula sönder statistiken med allsköns lögner. Införandet av en muslimsk högtidsdag är något man begriper och få grepp om , vad väljarna sedan gör med denna information återstå att se,kan inte tänka mig att det missgynna SD.

2011-05-02 @ 15:15:36
Postat av: Systemfel

Föreningen för unga muslimer i Göteborg kan tvingas betala tillbaka statliga bidrag på 550 000 kronor som skulle gå till ett projekt mot islamofobi. Detta för att föreningen lät en kontroversiell muslimsk predikant föreläsa på sin konferens i Göteborg.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=4482843

2011-05-02 @ 15:31:12
Postat av: AWSvensson

Systemfel, det hela bygger på en språkförbistring , projekt mot islamofobi uppfattades som för islamofobi.

2011-05-02 @ 15:44:09
Postat av: jägarn

Mussarnas hjälte bin Laden använde en kvinna som en mänsklig sköld för att skydda sig själv. Vad säger skinkmackan och hans trosfränder om det agerandet?

2011-05-02 @ 15:54:28
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Vi offrade annandag pingst för nationaldagen. Det hade varit bättre att offra 1 maj! Det var då sossarna regerade, så varför inte nu ta bort denna dag och återinföra annandag pingst? Alliansen är ju inga demonstativa typer precis. De kan demonstrera på sin fritid istället...

2011-05-02 @ 16:22:15
Postat av: MatsBern

Subjektiva inlägg,det är väl därför vi inte röstar på sjuklövern eller befattar oss med PK-maffian.

Vi måste få utlopp för den frustrationen vi känner gentemot etablissemanget som bor i kliniskt och etniskt rena områden,som försöker hjärntvätta oss att Sverige är mångkulturellt.

I helvete heller,Sverige är för dom som vill känna sig som en vanlig svensk,och det oberoende av religion.När särintressen kolliderar och som nu i detta fall muslimernas krav på egna högtider,helger och dylikt,då är det stopp.Anpassa er eller lämna landet.

2011-05-02 @ 16:32:31
URL: http://friatider.se/
Postat av: tänk lite

Jag tror dock inte många kommer ta SD seriöst om de fortsätter ta islamister för muslimer. Det er två olika saker.Det är precis som när ovetande kallar SD för nazister. Lika dumt.Ingen islamist utan muslimer, dock.2011-05-02 @ 19:24:20
Postat av: listan finns uppe igen

Lär känna din lokala Sverigedemokrat

http://sdfolk.com/

2011-05-02 @ 19:47:01
Postat av: OT

@tänk lite "Jag tror dock inte många kommer ta SD seriöst om de fortsätter ta islamister för muslimer. Det er två olika saker..."Ok jag är beredd att lyssna.Tala om för mig vad skillnaden är mellan en muslim och en islamist? Jag tror jag vet, vill bara höra din åsikt om det hela.

2011-05-02 @ 19:57:13
Postat av: Thoralf A

tänk liteEn väldigt enkel fråga.Var Osama bin laden islamist eller muslim?

2011-05-02 @ 21:15:31
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: MJ

Vi är inte i krig med islam eller ens islamister. Vi är i krig med en ideologi som förnekar att det finns svenskar och som anser att alla människors lika värde innebär att alla människor har samma rätt till svenskt territorium som de människor som bott i landet i hundra generationer. Vi är i krig med liberalismen, inte islamismen. Utan liberaler hade antalet islamister och muslimer i Sverige varit försumbart. Det är ett krig på liv och död för om vi förlorar så överlever vi inte som folk.

2011-05-02 @ 21:27:19
Postat av: Åke Malmros

"Sverige behöver det"....

Man tar sig för pannan.

2011-05-02 @ 21:33:09
Postat av: Sanningen är rasist!

Usama Bin Laden till paradiset!Muslimer hoppas och tror på gangbang efter döden. En muslims allra högsta önskan är att dö martyrdöden och komma till Allah´s paradis och bli belönad med 72 undersköna oskulder.

Usama Bin Laden fick sin önskan uppfylld igår:http://www.youtube.com/watch?v=Gse7gM4Qwrw

2011-05-02 @ 22:19:46
Postat av: MatsBern

Där slog censuren till gällande Thoralfs tråd angående Ann Ferm Wade.

Här kommer länken:http://politisktinkorrekt.info/2011/05/02/bin-laden-ar-dod-men-vi-tvivlar-pa-att-denna-svenska-kvinna-jublar-idag/#more-84357

2011-05-02 @ 22:32:20
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Anonym

Ann Ferm Wade.

2011-05-02 @ 22:34:28
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Robin Shadowes

@Flykting. Kontakta Thoralf eller Kent Ekeroth eller någon annan från SD som du känner förtroende för. Din kunskap om islam är ovärderlig eftersom du känner islam från insidan. Att du kommer tillåtas anonymitet p g a säkerhetsskäl förstår dom säkert själva.

2011-05-02 @ 23:57:56
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: LN

Tänk om "tänk lite" skulle försöka att tänka litet mera.

Kan han det?• Islam: rent språkligt avses med detta ord #religionen ISLAM#, eller betecknas handlingar som utföres i denna religions namn som ISLAMISKA. Man tala om 'Islamiska samfundet' och 'islamisk konst'. Alla personer som utför handlingar i ISLAMS namn kan betecknas ISLAMISTER. På grund av vissa ISLAMISTERS våldsamma agerande i bl.a. trosfrågor, har ordet ISLAMIST fått sidobetydelsen JIHADIST - det är riktigt att alla jihadister är ISLAMISTER, men alla ISLAMISTER måste inte vara våldsamma JIHADISTER.

• Muslim: MUSLIMER är personer som har underkastat sig / är anhängare av den islamiska läran ISLAM. Alla MUSLIMER är således ISLAMISTER, fastän PK-etablissemanget godtyckligt har valt att med ISLAMIST avse endast en våldsam eller jihadistisk muslim. Detta är egentligen onödigt finlir; alla islamister dvs muslimer utgår i sitt handlande från samma vålds-codex KORANEN och de politiska, yttre och kollektiva omständigheterna får bli avgöra för om den vanligtvis blide chokladmuslimen i vissa pressande situationer skall bli en (vrålande) JIHADIST!

• Orden ISLAM och MUSLIM utgår båda från samma ord, det arabiska verbet SLM, en participform, som etymologiskt står för "underkastelse" och således betecknar en person/personer som hänger sig åt UNDERKASTELSE, ACCEPTANS och KAPITULATION inför ALLAHs vilja.2011-05-03 @ 00:09:26
Postat av: Anonym

Storbrittaniens PK noja har gått över i dilerium.På söndagen sjöng pubtrubaduren Simon Ledger, 34, discoklassikern Kung Fu Fighting på Driftwood Beach Bar i Sundown i södra England. Enligt den brittiska nyhetssajten UPI.com brukar han framföra Carl Douglas slagdänga från 1974 utan påföljder men den här dagen tog några kineser som befann sig i lokalen illa upp, dokumenterade händelsen med sina mobiltelefoner och lämnade in en polisanmälan.Senare på kvällen arresterades han av brittisk polis efter anmälan om rasistiska påhopp.

http://www.metro.se/udda/sjong-kung-fu-fighting-blev-rasistanmald/EVHkdB!7LRmfa4DcaF2o/

2011-05-03 @ 11:56:33
URL: http://friatider.se/
Postat av: Sven Dacke

Kan vara bra att känna till om man är aktiv på Internet.

Speciellt när vi går mot ett intensivare kontrollsamhälle och att USA är "gifta" med Sverige

Postat av: Anonym

och det är du helt klart emot för du vet ju att alla muslimer är terrorister? oj oj oj ni i SD är verkligen idioter...

2011-05-04 @ 18:54:57
Postat av: Jonas Franzen

Konstigt inlägg Thoralf. Carin Jämtin sa detta uttalande på eget bevåg. Det var inget som diskuterats i partiet eller en officiell ståndpunkt.Ändå skriver du "Socialdemokraterna vill...". Det vore ju samma sak som att jag håller dig mot väggen för alla konstiga åsikter som SD-ledamöter säger, eller?Hon har även nu dragit tillbaka sin åsikt. Socialdemokraterna vill inte inför en muslimsk helgdag. Dementi tack.

2011-05-11 @ 08:17:50
Postat av: Thoralf A

Jonas FranzenJag har skrivit ett inlägg om hennes "muslimpudel" i lördagsintervjun men detta inlägg försvann under helgens krångel på blogg.seHär kommer i varje fall min bloggtext.Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin gör en äkta pudel i dagens lördagsintervju där hon fullständigt tar avstånd från sin egen åsikt att det skall införas en muslimsk helgdag.Det är inte svårt att räkna ut att hon fått mycket kritik för sitt uttalande och att många socialdemokrater förstått att vill man bli ett större parti kan man inte komma med mer muslimfjäsk. Jag gissar att det fortfarande är Mona Sahlin som spökar inom socialdemokratin.Frågan är vad Håkan Juholt anser om detta? Varför har ingen frågat partiledaren om muslimska helgdagar?I samband med denna pudel sa Carin Jämtin också följande.

”Det är viktigt att vi har många religioner i Sverige.”Den som är lite intresserad av historia och vill leva i fred utan motsättningar och krig håller nog inte med Carin Jämtin. Sverige behöver inte fler religioner, vi behöver färre! Islam har inget att tillföra ett demokratiskt västerländsk land.

2011-05-11 @ 08:55:36
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0