SD VÅGMÄSTARE I VÄSTRA GÖTLAND!När valet nästan är färdigräknat har SD 5,8 procent vilket är upp med 1,4 procentenhet mot resultatet i september 2010. Efterson SPVG ramlar ur innebär det att SD blir vågmästare.

Moderaten Johnny Magnusson gör ett utspel som säkert chockar Socialdemokraterna och kanske även Fredrik Reinfeldt.

"Johnny Magnusson, moderaternas gruppledare, säger att han inte utesluter ett samarbete med Sverigedemokraterna Sveriges radios valvaka.

– Vi är tillbaka på ruta noll där inget block för majoritet och SD en vågmästarroll. Nu är det upp till alla oss att sätta oss ner i morgon och se vad vi kan göra."

Valresultat i förhållande till valresultat 2010.

M 24,0, -2,0
C 5,8, +0,1
FP 7,2, -0,9
KD 5,4, -0,3
S 32,6, +1,7
V 5,8, -0,2
MP 7,3, +-0,0
SD 5,8, +1,4
SPVG 2,8, -1,8


SD går starkt fram i Västra Götaland. När 711 av 957 valdistrikt är räknade har SD 5,9 procent, vilket är en ökning med 1,5 procentenhet sedan valet 2010.

Sjukvårdspartiet ser ut att ramla ur! Det innebär i så fall att SD blir vågmästare i Västra Götaland.


Kommentarer
Postat av: Mattzzi

Som vanligt blev SD underskattade i opinionsundersökningarna,detta bådar gott inför framtiden.Kampen går vidare.

Grattis

2011-05-15 @ 22:24:29
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: framtidstörstande

Grattis SD, även om jag hade hoppats på ytterligare framgång. Men det är ju inte helt enkelt att stå upp mot Pravda och en nation av hycklande självhatare. Men men, trägen vinner i längden. Ni är mina hjältar.

2011-05-15 @ 22:38:20
Postat av: Alma

1,5 procentenheter i ökning menar du naturligtvis. Härligt!

2011-05-15 @ 22:40:22
Postat av: Anonym

Resultat:

http://www.val.se/val/om2011/valnatt/L/lan/14/index.htmlhttp://www.val.se/val/om2011/valnatt/K/kvalkrets/18/80/04/index.html

2011-05-15 @ 22:57:25
Postat av: Gubben o Gumman

Just det Alma SD går framåt med drygt 30% procentuellt,just ny hyllas Socialdemokraterna i "Borgeliga Expressen" partiet har gått fram 17% och gjort ett bra val i Örebro.

Dvs hälften så bra som SD gjort "Nu är det vår kvittrar Ljugholt".

"We wont backdown" nej det är möjligt,men den värsta politiska dikeskörningen i sossarnas politiska historiska kommer 2014 vid ratten Josef-Vladimir Ljugholt.

Just nu gullar Boljevikerna med denna lågutbildade sosse,vänta bara när dom lyfter på täcket hos denna pösmunk med kronisk mundiarre hugaligen.Jo vänta Expressen nämnde SD "Ingen kommer sannolikt att sammarbeta med SD"Vilket i praktiken gör SD:s väljare ännu mera förbannade så växer SD via gräsrötter som levererar fakta till till sovande vänner .Moderat valaffisch på nätetet "Ingen skall behöva stå i kö för sjukvård dett gäller hela världen folk"Texten är något omarbetad i annonsen från Skitenhjelmarna.Det är därför SD växer "tack mycket" M mfl.

2011-05-15 @ 22:57:29
Postat av: Gubben o Gumman

Moderat valaffisch på nätet :"Ingen skall behöva stå i kö för sjukvård detta gäller hela världens folk"

2011-05-15 @ 23:07:01
Postat av: alf

http://bohuslaningen.se/nyheter/bohuslandal/1.1216106-sd-blir-tungan-pa-vagenEn ganska kul framtid s.a.s

2011-05-15 @ 23:12:33
Postat av: OT

I Ljugholts och Rentfjälls Ljugoslavien har vi nu två mätpunkter; valet 2010 och "nyvalet" 8 månader, med rätalinjen som approximation så ökar SD med 0,175 %-enheter/månad!Detta medför att valet 2014 så har SD ca 12% som valresultat!!7-klövern bör redan nu inhandla en rejält stor Rexona deodorant, för de kommer att få det rejält svettigt framöver.Robert Broberg - Det som göms i snö "För det som göms i snö kommer upp i tö, fling fling, vi klär av allting pö om pö, fling fling, allting lever upp, vill aldrig dö, det som göms i snö kommer upp i tö.": http://www.youtube.com/watch?v=sflpkvgw3FU

2011-05-15 @ 23:25:48
Postat av: Gubben o Gumman

Innan klockan 12 imorgon har Schlangman ringt och levererat ett verbalt kalsongtrick till Johnny Magnusson.Således får Johnnys fru ladda med mycket gråtnäsdukar framåt kvällskvisten när makens illusion om politisk frihet tvärdog.Killen i Vellinge hulkar väl än i sin förtvivlan.Pudeln är beräknad till lunchtid tisdag senast.

Fast visst var det kul så länge det varade sa AW Svensson när han ska sej i tummen på Kindergarten.

2011-05-15 @ 23:28:45
Postat av: Anonym

I Barometern kan man läsa om ett säkert vårtecken en blottare har synts till på Styrmansgatan här på Getingen där studentboende och omsorgsboende finns.Givetvis skriver tidningen inte ut signalement man vill narturligtvis inte störa mannens sexliv.Det är lite synd mannen hade stört bla cyklister och frågan är om olycksfallsförsäkringen gäller om Fia kör åt helvete medans hon beskådar "Nitkaa"?

(Tecknad blottare i gamla hederliga Lektyr)Vid brandvaktsrundorna samt T-Fordsrundor har Gubben o Gumman iaktagit en man som efter sina många duschar dagligen gärna torkar sej torr i ett stort fönster mot gatan helnäck gärna, med lyset på kvällstid.Samma extremt renlige man har ärende i "tjänsten" till själva brottsplatsen flera gånger om dagen.

Han hade oturen och missa kön när hjärnorna delades ut.Geografiskt bor denna hjälte ca 75 meter från brottsplatsen.Man undrar ju lite....Så Barometern ut med signalementete kan han visa pitten för ladies kan ni gott skriva en liten beskrivning av 2

2011-05-16 @ 00:00:31
Postat av: Gubben o Gumman

I Barometern kan man läsa om ett säkert vårtecken en blottare har synts till på Styrmansgatan här på Getingen , där studentboende och omsorgsboende finns.Dessutom jagar Gubben o Gummans katt Findus kattflickor i just det området ,vem fan vill gå till en katt terapeut för att Findus fått se något märkligt.Givetvis skriver tidningen inte ut signalement man vill narturligtvis inte störa mannens sexliv.

Detta menar vi är att vara sexuellt dumsnäll.

En allvarligare händelse spökar för några år sedan ett våldtäktsförsök på Gröndalsvägen.

Vår dusch fantom cyklar mycket och ibland om nätterna...Narturligvis finns möjligheten att Fia ,Britta och Kajsa inte såg något signalemet innan dom stöp i häcken på Sjömasgatan 23 med sina cyklar.

(Sådan häck som växer AW Svenssom "bomma")Det är lite synd om damerna på cykel och frågan är om olycksfallsförsäkringen gäller om Fia kör åt helvete medans hon beskådar "Nitkaa"?

(Tecknad blottare i gamla hederliga Lektyr)

( Lektyr Piff paff var standardutrustning i många Svensson hems pojkrum på 70 talet)Vid brandvaktsrundorna samt T-Fordsrundor har Gubben o Gumman iaktagit en man som efter sina många duschar dagligen gärna torkar sej torr i ett stort fönster mot gatan helnäck gärna, med lyset på kvällstid.Samma extremt renlige man har ärende i "tjänsten" till själva brottsplatsen flera gånger om dagen.

Han hade oturen och missa kön när hjärnorna delades ut.Geografiskt bor denna hjälte ca 75 meter från brottsplatsen.Man undrar ju lite....Så Barometern ut med signalementet kan han visa pitten för ladies kan ni gott skriva en liten beskrivning av "Mr Swinging Dick"Kan ju faktiskt bara vara lite ändring i ev medicinering som behövs,typ sluta ronka piller.För inte önskar väl tidningen ett liv i rullstoll för "Cyckel" Fia när hon dragit in i elskåpet korsningen Timmermansgatan Sjömansgatan.För övrigt så förstår ju alla på bloggen vad AW Svensson inlägg i ämnet kommer att gå ut på.

2011-05-16 @ 00:18:55
Postat av: Utsikt från en åsiktsdiktatur

Sa Johnny det? Då vinner man väl inte mycket på Betson om man tippar att Göteborgs starke (m)an åker med huvudet före när Stockhol(m)s liberala fjollor sagt sitt? :(

2011-05-16 @ 01:13:40
Postat av: Magentan

Efter att ha studerat de olika valdistrikten i Göteborg så kan jag konstatera att det är INTE invandrarna som röstar på Vänsterpartiet.De flesta som röstar på V bor i stadsdelen Majorna, och där bor i stort sett inga invandrare alls, däremot en hel del kultursnubbar och -snubbor. Här är ett av valdistrikten i Majorna (Mariaplan) där V har nästan 30 procent. Snacka om rödgrön majoritet!

http://www.val.se/val/om2011/valnatt/L/valdistrikt/14/80/0914/index.htmlI invandrartäta Bergsjön är det Sossarna som gäller. Störst är de tydligen i Östra Bergsjön med 81,4 procent (se länk). I just detta distrikt är SD visserligen små, men i flera andra distrikt i Bergsjön är SD större än V, och SD är t o m näst största parti i några av Bergsjöns distrikt.

http://www.val.se/val/om2011/valnatt/L/valdistrikt/14/80/0422/index.htmlDelar av Hisingen är också invandrartäta och där finns ett par ökända stadsdelar, Biskopsgården och Backa. I dessa dominerar Sossarna stort, men en ganska stor majoritet av dessa distrikt hade HÖGRE siffror för SD än för V. Ett markant undantag i Biskopsgården var dock Väderlekstorget, där det såg nästan lika illa ut som valdistriktet Mariaplan i Majorna ovan.I Tynnered finns inte enbart bilbrännare. Det är en stor stadsdel som till ca hälften består av distrikt med välmående villaägare som röstar på Moderaterna. I de distrikt i Tynnered där bilbrännarna håller till är Sossarna störst. Och ingenstans i Tynnered är V större än SD.Det största BLÅ nästet i Göteborg är Hovås. I distriktet Södra Hovås är en hög blå pelare för Moderaterna på hela 71,2 procent. SD hade bara 2,8 där, men det var i alla fall bättre än S, som stannade på 2,0.

http://www.val.se/val/om2011/valnatt/L/valdistrikt/14/80/1321/index.html

2011-05-16 @ 01:14:52
Postat av: OT

Vill bara påminna om medias bild av SD som "tant råbiff" inte längre lyssnar på.Robert Gustavsson - "Nazisterna": http://www.youtube.com/watch?v=Xwd7E4VZwv0

2011-05-16 @ 01:21:34
Postat av: Gubben o Gumman

OT :Vill vill bara påminna om at många "stora" män bor på Ängö och närliggande förort Varvsholmen.Magentan : Skulle man kunna gå så långt i din analys av V att partiet skall läggas ned?Uefå (hehe) : Heta Johnny Magnusson är väl inte så djävla muntert imorgon,hade varit coolt om killen hetat just Johnny Munter sedemera Johnny Fd Munter.

2011-05-16 @ 02:00:42
Postat av: Rättvis

Väldigt glädjande. Förr et år sedan hade inte ens jag vågat hoppas på att SD skulle snuva V på ett mandat och få lika många mandat som V, C och KD i västra Götaland.Nu är det än en gång visat att SD finns på kartan.

2011-05-16 @ 06:33:49
Postat av: Ludvig

Det blev som man önskade, hoppas det går åt samma håll i hela landet vid nästa val.

2011-05-16 @ 06:37:21
Postat av: Stefan A

Ett svin har varit synlig i Bromma..är iofs. ingen nyhet..kan nog ses där varje dag...

2011-05-16 @ 07:55:20
Postat av: AWSvensson

Noterar att GoG tolkat mina innersta tankar på ett närmast poetiskt sätt. Det synes som om en plats blir ledig i Svenska akademin, vilken om inte GoG borde tillsättas denna för svensk litteratur så viktiga inrättning. Med tanke på hans nyskapande främst inom den politiska och även samhällsdebatten där hans friska ordval givit en helt ny dimension i sättet att skriva.2011-05-16 @ 09:21:03
Postat av: Tony Ingman

Skendemokratin Sverige har åter igen utmärkt sig,

varför talar så många om demokrati när det uppenbart är så att många här inte vill ha just

demokrati. Med tanke på den förmodligen högröde

postman som istället för att göra sitt jobb och

dela ut Sd s valsedlar kastar dom i en papperskorg.

En sådan skitstövel borde per omgående få avsked

på direkten. Och tyvärr häckar här många liknande

skitstövlar bland vänsteranfrätta.

Hoppas att SD tar upp detta ofog i Riksdagen.

2011-05-16 @ 10:02:44
Postat av: Magentan

@ GoG, som skrev: "Magentan: Skulle man kunna gå så långt i din analys av V att partiet skall läggas ned?"Jag tycker det finns anledning att notera och fundera lite över sakernas tillstånd.Den allmänna uppfattningen är väl att det är just Vänsterextremister/Vänsterpartister som leder upploppen och trakasserierna mot SD. Att det är dessa som skriker sig hesa, blåser i visselpipor och skramlar med nycklar, slänger ägg, flaskor, rökgranater osv för att störa och förstöra för SD vid olika torgmöten och demonstrationer.Detta gäller i synnerhet i röda Göteborg. Här är ett typiskt exempel.

http://www.youtube.com/watch?v=thfDg4CudLY&feature=relatedSå mycket engagemang och vrålande av dessa våldsbejakande vänsterextremister, och ändå är det inte särskilt många av deras "skyddslingar" som röstar på dem, trots alla ansträngningar och trots alla gigantiska kostnader som de orsakar samhället pga de nödvändiga stora polisbevakningarna.

Vänsterpartisterna röstar på sig själva i Majorna (där invandrarna lyser med sin frånvaro) och de flitiga motdemonstranterna från "Rättvisepartiet Socialisterna" (med de röda flaggorna) fick t ex sammanlagt 8 st röster i alla Bergsjöns valdistrikt, medan Sossarna fick uppåt 2000 röster i samma område.

2011-05-16 @ 10:03:06
Postat av: Tony Ingman

Läste att Kramfors kommun skall ge ensamkommande

flyktingbarn gratis körkort så fort dessa anlänt.

Det är viktigt för deras inlämmande i samhället

säger en repressentant för kommunen! Dock föreligger väl inget krav på att dom behöver lära sig svenska, så förmodligen skall väl även tolkhjälp räknas in . Varför inte bidra med ny bil

också så kanske intrudoktionen gått ännu snabbare.

Suuuuuuuuuuuck!

2011-05-16 @ 10:14:17
Postat av: jägarn

I Rannebergen en liten svensk enklav i den invandrartäta göteborgsförorten Angered fick SD 16,9 procent av rösterna.

2011-05-16 @ 10:30:24
Postat av: AWSvensson

Tony Ingman en liten reflektion. Åldersgräns för körkort i det här landet är 18 år, kommer inte detta i konflikt med påstådd ålder.

2011-05-16 @ 10:47:19
Postat av: Allemand

@AWSvensson, har någon undersökt rätt ålder hittills?

2011-05-16 @ 11:12:15
Postat av: Kristallkulan

Ett sannolikt framtidsscenario är att de pro-muhammedanska sjuklöverpartierna kommer att närma sig varandra ännu mer och bilda en koalition, kanske t o m gå ihop helt och bli ETT parti, ett Hizbullah-parti eller något.

Och då kommer vi att endast ha två politiska block i Sverige, istället för dagens tre; ett muhammedanskt block (Sjukövern) och ett svenskt (Sverigedemokraterna).

2011-05-16 @ 11:18:36
Postat av: Don´t fuck it up!

Svenskarna har fuckat upp sitt land!Sverige förr och nu!

Towelheads var ett okänt fenomen i Sverige på 70-talet.

Se bilder på hur det såg ut då och hur det ser ut idag:http://politisktinkorrekt.info/2011/05/15/ett-skolfoto-sager-sa-mycket/Snacka om att fucka up sitt eget land!

2011-05-16 @ 11:22:33
Postat av: Cavatus

Missa inte Magentans gästbloggning på Aktualiabloggen där Mattias Gardells föreläsning på ett bibliotek norr om Stockholm återberättas. Och om hur hon tog en debatt med honom om hans förhärligande av islam. Mycket läsvärt!http://aktualia.wordpress.com/2011/05/12/gardells-show/

2011-05-16 @ 11:36:16
URL: http://www.korta.nu/jc
Postat av: Magentan

@Cavatus

RÄTTELSE:

Det är MAMINKAN som har tagit debatten med Mattias Gardell - INTE jag (Magentan)!Äras den som äras bör.

2011-05-16 @ 11:49:04
Postat av: Cavatus

DEMENTI OCH ÄNDRING AV OVANSTÅENDE INLÄTT (Thoralf kan du radera ovanstående?)Det var alltså Maminka och inte Magentan som skrivit på Aktualiabloggen. Ber om ursäkt för denna blamage. Likväl är bloggposten läsvärd.

Postat av: Cavatus

DEMENTI OCH ÄNDRING AV OVANSTÅENDE INLÄGG (Thoralf kan du radera ovanstående?)Det var alltså Maminka och inte Magentan som skrivit på Aktualiabloggen. Ber om ursäkt för denna blamage. Likväl är bloggposten läsvärd.

Postat av: LN

ihop

är ett ord i den svenska vokabulären, ett adverb, som kan ha fyra (4) olika användningar.

1. 'foga samman': lägga/binda/samla/sätta ihop osv

2. uttrycka våldsam eller fientlig kontakt: köra ihop/törna ihop osv

3. igen-samman-'åter till forna tillståndet': lägga ihop/vika ihop osv

4. uttrycka minskning som i: kura/krypa/torka ihop osv

I inget fall användes ordet återsyftande eller reflexivt med betydelsen 'tillsammans' eller 'gemensamt', som nu ett urval av gräddan i svenskt intellektuellt liv gemensamt dristar sig att göra i sitt gemensamma alster i SvD 2011-05-15 betitlat: Vi måste bekämpa hatet ihop.

Töntministern par preferens Ullehag, töntprofessorn som har gentlemannen Mohammad som föredöme, Fazlhashemi och töntmormor själv, terroristsvärmor Bernauda samt några andra högkvalificerade töntar har ihopa skrivit under alstret. Helt kongenialt ikläder man sitt alster en språkdräkt med utsmyckningar av blattesvenska. Allahu Akbar.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vi-maste-bekampa-hatet-ihop_6164483.svd

2011-05-16 @ 12:48:35
Postat av: "Vi gillar olika"

ÅLDRINGSVÅLDTÄKT Den då 83-åriga kvinnan vaknade mitt i novembernatten 2010 av att det lyste i köket. Hon trodde att det var sonen som var på besök för att hjälpa henne med ett problem, i stället uppenbarade sig en okänd man framför henne med en kniv i handen som säger ”tyst, annars dödar jag dig”.Lamin Abdikarim Ali, 870410, döms för grov våldtäkt, rån, övergrepp i rättssak, våldsamt motstånd, narkotikabrott samt brott mot knivlagen till nio års fängelse plus ett skadestånd till kvinnan på 376 000 kronor.Falu tingsrätt, B 4311-10Abdikarim Ali har tidigare blivit dömd för grov våldtäkt och rån (B 1482-06) samt rån och olaga hot (B 134-08).Man glömde utvisning.Bara ut med eländet.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/16/83-aring-valdtagen-och-ranad-i-hemmet/#more-85828

2011-05-16 @ 13:00:39
Postat av: Gottfrid W

@LNSverige förfaller!"Töntprofessorn som har gentlemannen Mohammad som föredöme, Fazlhashemi och terroristsvärmor Bernauda" kan ju bara blattesvenska!På tunnelbanans Norsborg-, Akalla- och Hjulsta-linjer i Stockholm är det närmast en sensation att höra någon tala svenska under kontorstid då svenskarna är på jobbet....................

Annat var det i Sverige när detta mästerverk, både språkligt och musikaliskt sett, kom till:http://www.youtube.com/watch?v=iSCMAYI_dU02011-05-16 @ 13:10:00
Postat av: ! ! !

Kasta ut pedofetens anhängare ! ! !

2011-05-16 @ 13:22:35
Postat av: Kalle

Grattis till valframgången för SD.Flera fel gjordes också vid omvalet i västra götaland trots alla förberedelser. Vid omvalet fick inte fyra personer rösta. De var redan avprickade i röstlängden. Det blev alltså fel även vid detta omval. Något är knas med röstandet i sverige.Verkar som om statsvetarna även har börjat uppmärksamma det och vill ha valobservatörer till nästa val.Något som också vore bra också är om man fick plocka sina röstsedlar UTAN allmän insyn. Som det nu är så står de framme till allmän visning. Då är det inte fråga om någon valhemlighet i ankdammen sverige.Då kanske fler skulle rösta på SD utan tanke på skämmighetsfatorn.Aftonbladet skriver

""Men trots alla förberedelser blev det just så – fel igen. Lennart Nilsson, statsvetare vid Göteborgs universitet, är mycket kritisk till hur omvalet genomfördes.

– Vid nästa val får man verkligen hoppas att det finns valobservatörer som kan granska det här. Att det sker i samband med ett omval där man utbildat och utfärdat särskilda anvisningar är ett stort nederlag, säger han till TT."" skriver AftonbladetLänk till artikel i Aftonbladet

Postat av: Calle

Johnny Magnusson har redan fått göra avbön och ändrar sin åsikt från igår. Månne har han fått ett tel.samtal från Stockholm ???

2011-05-16 @ 13:39:53
Postat av: ! ! !

Pedofili breder ut sig i Sverige ! ! !Barnaskändning sprider sig som farsot i landet. Den ökade vurmen för historiens mest ökända pedofil Muhammed i Sverige är just ett av tecknen på detta.

Ett annat tecken är de senaste avslöjandena av pederasti inom idrottsrörelsen.

2011-05-16 @ 13:48:52
Postat av: Gun Häggkvist

@ ! ! !Fisken ruttnar från huvudet.

När makthavarna i landet; ministrar och riksdagsledamöter, vurmar för historiens mest ökända pedofil Muhammed då undrar man: vart är Sverige på väg?!

2011-05-16 @ 13:55:00
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson mfl : Angående åldersbestämning finns två register beroende på om det är bilen eller körkortsägaren som skall åldersbetämmasBilregistret (definitivt)

Folkbokföringen(Flytande i Crazyland)

2011-05-16 @ 14:02:09
Postat av: Tony Ingman

AW Svensson: Man är förmodligen bara barn när det

gäller att ta sig hit, sen växer man fort till

sig. Men myndigheter bryr sig ju inte om andra regler när det gäller dom ensamkommande, så det går nog att rucka på åldern för körkort också

Det är nämligen skillnad på folk och folk, regler

gäller bara för Svenskar.

2011-05-16 @ 14:13:30
Postat av: lassekolja

Ett lågt valdeltagande kan ju även ses positivt om man utgår från att endast de mest politiskt intresserade orkat till vallokalen. Detta kan ju åtminstone delvis återställa legitimiteten i valresultatet.

Om man ser specifikt till SD:s siffror innebär uppgången i Västra Götaland-regionvalet från 4.4% till 5.8% en ökning med nästan 32%!

Bravo! Fortsätt så alla SD-hjältar!

2011-05-16 @ 15:02:59
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan A : Kan du det där med nöff nöff vi hajjar inte riktigt,hade tex "gisen" äpple i munnen.

Förresten är det inte i Bromma Ryska är som ett andra modersmål,speciellt i Äppelviken.

Man undrar ju vad och varför man kastat äpplen i sjön,när det finns så mycket annat man kan kasta i sjön i det området.

2011-05-16 @ 16:54:29
Postat av: Gubben o Gumman

Tony Ingman : Skäggabarnen är motsatsen till kackelackot tillväxtmässigt sett,kackelackorna har 40 års tid till vuxen ålder ,skäggabarnen 1 sekund.Fotnot : Svenska utlandsresor startade på 1970-talet.

2011-05-16 @ 16:57:32
Postat av: Ibbe

Johnny Magnusson får tydligen genomgå samma dressyrkurs som moderaterna i Vellinge fick.Icke acceptabla åsikter hos M centralt i huvudstaden får som resultat att uppfattningarna snabbt tvingas korrigeras. Det som vi ser är en pinsam uppvisning med stänk av totalitärt statsskick.

2011-05-16 @ 17:16:56
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan A : Utveckla är ett bra ord at ha med på vägen....

2011-05-16 @ 17:44:49
Postat av: Gubben o Gumman

Moderat Johnnys utalande var skrattretande samtidigt visar det på extrem toppstyrning av Clownfeldt och 4-5 till.

Alla satt ju bara och väntade på pudeln

Sannolikt förekom vadslagning i frågan också.Sannolikt har dessa inte stöd i distrikten framför allt inte bland gammelmoderaterna.Clownfeldt spelar högt med en totalitär partipiska.

Centrala frågan är PÅ VEMS ORDER.Vilket i sin tur är livsfarligt med den politiska väg dessa valt dvs socialism samt multikulti.

För eller senare för direktör Skitenhjelm öka sina anslag till vinstlotterna.När det börjar svida, så flyger Clownfeldt och hans lakejer all världens väg.Faktum är att han kan sitta på det största politiska korthuset i CrazylandSkulle det sedan vara så att väggen mellan moderaterna och "sändarbrigaden" har fått en liten spricka ,där tankar och ideer grymtas runt,så är det schizobingo på high level.Lägg till en bunt Saudidollar och du har förmodligen uppfunnit Nya moderaterna.Moderaterna måste ha drabbats av kupp, inte fan är Skitenhjelmarna intresserad av att försörja eller anställa analfabeter, el hyra ut.Då skuldbelägger man Svenne Banan för hans "rasism" istället, fiffigt fult och fegt.(+57% i skatt)Partiets höga siffror beror enbart på parti el plånbokslojalitet, vilket som går först vet vi alla

När skatteslavarna knäar ,och skattesmitarna får börja vara med och betala då får Clownfeldt springa.Clownfeldts dagar är räknade,ju fler vinstlotter han släpper in, ju närmare sin Golgata kommer han

2011-05-16 @ 18:11:52
Postat av: Magentan

@GoG "Clownfeldts dagar är räknade,ju fler vinstlotter han släpper in, ju närmare sin Golgata kommer han."Jaså, men varför slår han då rekord gång på gång i alla förtroendemätningar?2011-05-16 @ 19:16:54
Postat av: Spanaren

Nu är snart ett riksdagsår avverkat och det är dags att summera SD:s riksdagsaktiviteter. En person lyser som ett varnande exempel på hur feta riksdagslöner trillar rakt ner i fickan utan att han gör någonting. Vem? Tja, kolla vilket sverigedemokrat som hittills inte yttrat sig i riksdagens talarstol. Om det nu inte handlar om lathet, vad handlar det då om? Är han förbjuden av partiledningen att yttra sig?

Om svar anhålles!

2011-05-16 @ 19:26:53
Postat av: SM811

@Spanaren

Hur vet du att han inte gör någonting?

Har du lika koll på de andra partierna eller har det dykt upp ett "troll" här?

2011-05-16 @ 20:47:15
Postat av: Tony Ingman

Spanaren:Riksdagsarbete består nog mer än av att äntra talarstolen, så vad är du ute efter? Han sköter nog sitt jobb, om han är lika energisk där som han är på att plocka fram all ruttenhet i samhället som du kan läsa om i denna blogg, så

tyder det inte på lathet i alla fall. ÄR du avundsjuk, eller vad är problemet? Har du för övr.

SPANAT på dom andra partiernas repressentanter om

alla dessa förekommer i talarstolen?

2011-05-16 @ 20:59:49
Postat av: Magentan

@SM811

Det är inte så lätt att vara Spanare och tro att det enda som räknas som arbetstid för riksdagsledamöter är just precis de där minuterna som de står i talarstolen.

2011-05-16 @ 21:12:56
Postat av: Gubben o Gumman

Talarstolen är en dysfunktionell lekhage som som formats av 7-klöver Hjältar.

Den "Umma" stolen fyller lika stor funktion som spanarens blindtarm.Då skall vi komma ihåg att deta är hans viktigaste organ,hjärndöd har fått en ny signaturHeja alla tandställningsförseda damppellar i SSU,

2011-05-16 @ 21:33:53
Postat av: Gubben o Gumman

Hög fransk ekonomisk potentat misstänkt för våldtäktSVT68 "Nu skall vi få höra av en journalist hur franska folket ser på begreppet våldtäkt"Textningen uteblir när hon pratar.Fy f-an vad "sändaren" fick bråttom att stoppa textningen.

"Vi beklagar att textningen inte fungerar".Varje dag varje år i 40 år nu........

2011-05-16 @ 21:39:03
Postat av: Gubben o Gumman

Magentan : Mycket enkelt folk förstår inte vilken skurk han är.När folk förstår det så rasar han fortare än Ljugholt,den såkallade "korthusprincipen"Clownfeldt och Flinborg kan ju prova och sänka skatten till totalt 35% så får vi se hur dj-ävla bra det går för Sverige konkursen kommer inom ett år.Hajjar du nu kompiiizzz

2011-05-16 @ 21:44:07
Postat av: Gubben o Gumman

Spanaren :Hellre en hårt arbetande civilekonom och Sverigevän i riksdagen, än 500000 analfabeter på gator och torg.Vet du egentligen vad "Bomalisk" speed dating" är?

2011-05-16 @ 21:54:39
Postat av: Nissolf

G&G: Glöm inte att byta ut balkongflaggan med den norska flaggan kl 08.00 i morgon. Förtydligande: Den blå/gula byts (för en dag) mot den röd/vit/blåa :-)

2011-05-16 @ 22:30:07
Postat av: Kent Finell

@Nissolf: Varför skulle jag flagga för Norge?

Det gör de så bra själva och den norrman finns inte som skulle flagga svenskt.

2011-05-17 @ 02:24:41
Postat av: Magentan

@GoG som skriver: "Magentan mycket enkelt, folk förstår inte vilken skurk han är. När folk förstår det så rasar han fortare än Ljugholt,den såkallade "korthusprincipen"Tyvärr så har ju "folk" en tendens att inte förstå förrän det är för sent - dvs efteråt ...

:(2011-05-17 @ 09:59:29
Postat av: Magentan

@GoG som skriver: "Magentan mycket enkelt, folk förstår inte vilken skurk han är. När folk förstår det så rasar han fortare än Ljugholt,den såkallade "korthusprincipen"Tyvärr så har ju "folk" en tendens att inte förstå förrän det är för sent - dvs efteråt ...

:(2011-05-17 @ 10:00:35
Postat av: S-E Karlsson

Jojomen , Frälsningsarme`n kör med argumentet allas lika värde , tycks inte gälla om ngn homosexuell vill bli soldat i Frälsningsarme`n !

2011-05-17 @ 14:38:08
Postat av: Skaraborgare

Valresultatet. Sannerligen glädjande.Detta det låga valdelagande till trots.

Vårt SD parti blev ett större parti än bönderna (c) i omvalet til reginen Västa götaland.

2011-05-20 @ 20:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0