RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR

När svenska ”experter” diskuterar den verklighet och de sanningar som vi Sverigedemokrater ser som rätt självklara blir det ofta väldigt komplicerat. För det första vill dessa ”experter” inte erkänna att invandrare är mer våldtäktsbenägna än svenskar och definitivt inte att invandrare från MENA-länder är speciellt våldtäktsbenägna. Nej, de svenska ”experterna” har helt andra förklaringar till dessa våldtäkter och sexuella trakasserier. Utanförskap och frustration över sin livssituation är populära förklaringar till varför dessa grupper är överrepresenterade i BRÅ:s rapporter.

Att bara säga att det också är kulturella orsaker kan vara förenat med rena rama ”självmordet” politiskt. Även om väldigt många i sitt stilla sinne ändå räknat ut att så är fallet.

För någon vecka sedan hörde jag ett program i P1 som pratade om att Tahrirtorget i Kairo var en tafsfri zon under demonstrationerna. Uppenbarligen gällde det väl bara möjligen egyptiska kvinnor. Läs artikel om Lara Logan som våldtogs på Tahrirtorget.

Av programmet framgår med all tydlighet vilka enorma kulturskillnader som råder mellan Sverige och MENA-landet Egypten. Den som har det minsta sunt förnuft begriper att dessa män inte ändrar sitt beteende nämnvärt bara för att de kommer till Sverige. Att de svenska experterna inte begriper att ränderna inte går ur är minst sagt sorgligt.

Lyssna på ett klipp från programmet. Egentligen är det ett litet självmål av den annars så politiskt korrekta Sveriges Radio att sända detta inslag. Uppenbarligen tyckte man att det var så ”fantastiskt” med en tafsfri zon att man slog på stora trumman utan att tänka på ”konsekvenserna”. Nu är det inte bara "experterna" som vägrar se sanningen. I riksdagen och i regeringen finns det givetvis en näst intill 100 procentig förnekelse av den verklighet som vanliga svenskar drabbas av.

I Sverige har vi till och med ministrar som vägrar se dessa kulturella skillnader och hur det kan drabba t.ex. svenska flickor i våra skolor. I fredags debatterades den svenskfientlighet som breder ut sig mer och mer i samhället i en interpellation ställd av William Petzäll. Utbildningsminister Jan Björklund undvek att svara på alla konkreta frågor från William men även från Kent Ekeroth och Sven-Olof Sällström.

Personligen skulle jag skämmas om jag vore i Jan Björklunds kläder. Jag hoppas att alla skolelever ser detta Youtube klipp så att förstår hur deras "chef" tänker och agerar.


Kommentarer
Postat av: LN

Leila Khaled -med bibehålna ränder - mördare, flygplanskapare och annat liknande.Vad hände med den för "Brott mot mänskligheten enligt artikel 7a av Romstadgans bestämmelser" polisanmälda flygplanskaparen Leila Khaled? Blev hon anhållen eller lyckades hon genomföra sitt ambitiösa mötesprogram idag?

http://gudmundson.blogspot.com/2011/04/aven-stalinisterna-bjuder-in.html

2011-05-01 @ 23:02:34
Postat av: Sanningen är rasist!

Den arabiska skamkulturen en ekvation som inte går ihop!Arabiska grabbar vill också vänslas men det finns inga kvinnor att vänslas med. Kvinnorna hålls ständigt under uppsikt av sina manliga släktingar. Ve den kvinna som blir ertappad med olovligt sexuellt umgänge, hon är tillspillogiven.

Gatutrakasserierna mot kvinnor i den arabisk-muslimska världen är ett uttryck för den enorma frustration som den repressiva skamkulturen genererar.

2011-05-01 @ 23:24:29
Postat av: Gubben o Gumman

Faktum är att Jan Björklund börjar bli ganska irriterande med sina uppenbara lögner.

Detta är en politiker som kommer att bli mycket illa omtyckt inom en tio årsperiod.Han är ju den svenska politiker som hela folket ser står och storljuger svenskarnas rakt upp i ansiktet

Skolans resultat kommer att fortsätta att sjunka det hjälper inte med en massa miljoner.Den ansvarige på SVT 68 får det nog inte lätt

Detta visar ju sanningen om en specifik grupp bestående av många likadant uppträdande individer.Då går det att dra en slutsats som backas upp av statistik problemet är ju att statistik inte får föras ,så det är lång väg att vandra för SD .Kvinnosynen araberna har hör inte hemma i Sverige

Snacka om att dra i nödbromsen på ett fint lands utveckling, med jätteinvandring från Mena länderna.Det mest tragiska är att svenska kvinnor som är flera miljoner röstberättigade förstår detta.Fast även dom har ju hjärntvättas på sossedagis och i grundskolan,frågan är hur många till som skall våldtas eller mördas,tyvärr är hjärntvätten massiv och pågående.

2011-05-02 @ 00:34:45
Postat av: Gubben o Gumman

"inte förstår detta" skall det givetvis vara

2011-05-02 @ 00:36:06
Postat av: MatsBern

Den knivskurne miljömuppen Anders Wallners vision.Självklart ska Sverige anpassas efter muslimer.Vi kan inte ha ett svenskt samhälle där offentlig verksamhet är anpassad efter att alla har svenska som modersmål, är medlemmar i Svenska Kyrkan, firar de kristna högtiderna och äter fläskkött vid varje måltid. Så ser inte verkligheten ut.De stora invandrargrupperna har inga krav på religiös särlagstiftning eller att ”slippa” komma in i samhället. Tvärtom vill de allra flesta, tillsammans med det nya landet, hjälpas åt att skapa ett så integrerat samhälle som möjligt. En anpassning till att många muslimer lever i Sverige handlar inte om att Sverige ska bli islamskt, utan tvärtom om att Sverige ska vara mer sekulariserat och inte anpassat efter en etniskt svensk och kristen norm.

Det är inte obehagligt eller hotfullt att anpassa Sverige efter mångfald.

Det innebär mer frihet för oss alla.http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/28/sjalvklart-ska-sverige-anpassas-efter-muslimer

2011-05-02 @ 01:03:29
URL: http://friatider.se/
Postat av: Anonym

Hög invandring och mångkulturella ideal hotar välfärdsstaten.

Invandringens sociala och ekonomiska verklighet finns långt bort från den politiska och mediala elit som lever i solida bostadsområden, där högavlönade umgås med likasinnade. För dem är det av större betydelse att värna sina karriärer och där ingår att demonstrera att de är goda och progressiva människor. Det är viktigare än att allsidigt rapportera om det ansvarslösa asylmottagandets kostnader och konsekvenser, skriver GUNNAR SANDELIN, socionom.Nyligen presenterade professor emeritus Jan Ekberg sin rapport till regeringen, där de offentliga kostnaderna vad gäller invandrarbefolkningen för året 2006 beräknades till mellan 1.5 och 2 procent av BNP, vilket är mellan 44 till 58 miljarder.

http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/07/hog-invandring-och-mangkulturella-ideal-hotar-valfardsstaten2011-05-02 @ 01:15:12
Postat av: Leading Lady

Kvinnan är slav till naturen?!

Kvinnor är mer jämställda i islam än i väst?!

Kvinnans hjärna är defekt?!Varför välkomnar svenska feminister det kvinnoförtryckande islam?

Borde inte feministerna gå i främsta ledet i kampen mot den lära som betraktar kvinnan som halvmänniska?

Intressant ämne att spekulera i! Nedan några reflektioner med utgångspunkt i tre utsagor:* “Den västerländska kvinnan har fått något som hon inte behöver; sin sexuella frihet”: sade den libanesisk-egyptiske skådespelaren Omar Sharif, med långa livserfarenheter från både islam och väst.

Vad ska kvinnan med friheten till? Kvinnan behöver bara en man, helst vill hon ju ha en hel man för sig själv, men hon skulle i vilket fall som helst föredra att dela mannen med andra kvinnor än att vara fri. Frihet skrämmer kvinnan. Kvinnans slavsjäl finner en trygghet i islam som inte finns i den frihetliga västerländska kulturen.* “Kvinnor är mer jämställda i Afghanistan än i Sverige”; hörde jag en bedagad svensk feministtant säga på Halal-SVT för en tid sedan och hon syftade då på klädstilen som täcker både mannens och kvinnans kropp från topp till tå.

Det muhammedanska heltäckande tältet skrämmer inte många svenska kvinnor, snarare tvärtom. Att gå omkring i en ful, otymplig och opraktisk svepning är i alla fall mindre smärtsamt än att genomgå skönhetsoperationer. För en ful kvinna kan det innebära många fördelar, en befrielse att slippa visa sig, en lättnad att slippa plågan av att se vackra kvinnor och en större chans (kanske) att fånga en man och även behålla honom (eftersom skilsmässoreglerna är striktare i islam).* “Kvinnans intelligens är defekt”; sade pedofeten Muhammed, islams grundare. När jag betänker de svenska feministernas vurm för islam slås jag av den bisarra nycken att den rackaren nog hade rätt!

2011-05-02 @ 02:16:03
Postat av: Grattis Sverige

Lär känna dina berömda landsmän!

I synnerhet de vars levnads-

kostnader du betalar via skatten.01 Mehdi Mohammad Ghezalihttp://wikileaks.ch/gitmo/prisoner/166.html

2011-05-02 @ 04:25:56
Postat av: LN

Världsnyhet först i SE på Thoralfs blogg.

-----------------------------------------

Osama bin Laden Is DEAD

Osama Bin Laden has been killed by U.S. military forces ... according to numerous news reports.

19 minutes ago by TMZ StaffPOTUS Obama skal strax gå på nätet och meddela världen den glada nyheten.http://ll-media.tmz.com/2011/05/01/0501-osama-bin-laden-bn-credit.jpg

2011-05-02 @ 05:17:30
Postat av: S-E Karlsson

Jojomen , en mångkulturvurmare har tydligen själv fått smaka på de månkulturistiska knivarna !

En miljöpartist i det här fallet , kanske bäst för honom att tänka lite längre och lära sej se skogen bakom träden !

2011-05-02 @ 07:08:03
Postat av: Sven Dacke

Osama Bin Laden påstås vara död.En nyhet som förberetts av media i 5 dagar för att få bästa genomslag.

Var det Osama, och är han död?Var Osama har funnis är känt sedan länge och har visats i debn Danska filmen som gått på SVT

Feathered Cocaine

Postat av: lassekolja

Ja Thoralf, jag är nästan övertygad om att Jan Björklund skämdes och led många kval innerst inne under Riksdagsdebatten med de tre Sverigedemokraterna, inte minst med tanke på att han annars alltid förespråkar ordning och reda just i skolan. Något säger mig att han inte är ensam om detta i regeringen.

2011-05-02 @ 14:55:45
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Tomas F

Det är häpnadsväckande att höra hur Jan Björklund resonerar. Han har i princip en riktigt moralisk grundinställning om vi tar debatten till en mycket abstrakt nivå men tyvärr motsvarar inte verkligheten denna allmänt hållna världsbild.

Att bara se individer är inte ansvarsfullt av Utbildningsministern när vissa etniska grupper är helt i händerna på den egna religionen, hedern och en rättsuppfattning som inte överensstämmer med vad vi byggt upp i vår sekulära och demokratiska rättsstat.

Rädslan att stå upp för våra värderingar är grunden till svenskfientligheten i våra skolor och bostadsområden där vuxna inte längre får vara just ansvarstagande vuxna. Idag är vuxna svenskar desarmerade till krypande och undfallande entiteter som enda uppgift i livet tycks vara att inte ”kränka” andra människor med varken kunskaper, krav eller ansvar. Vi får heller inte fostra människor i demokratisk anda p.g.a. den korrekta konsensus som hittills förlamat allt kreativt och anständigt tänkande.

Dessa svagheter utnyttjar t.ex. hederskulturens representanter för att befästa sin egen antidemokratiska och kvinnofientliga livsstil.

Hederskulturen kontra vårt rättssamhälle är ett mycket bra exempel som kullkastar Jan Björklunds tal om individer.

I ett rättssamhälle beivras allt våld mot kvinnor och gärningsmannen döms för brottet. I hederskulturen uppviglar hela släkten och hela samhället gärningsmannen att begå brottet. Detta accepteras även av offret, d.v.s. kvinnan.

Problemen uppkommer när denna vidriga gruppmentalitet kolliderar med ett fritt samhälle där varje myndig medborgare bestämmer själv hur tillvaron skall te sig och där förståelsen för mänsklig värdighet och allas rättigheter jämförelsevis är total.

Religionen och hederskulturen genomsyrar alla aspekter hur dessa människor skall leva sina liv. Att tala om individer som Jan Björklund gör i detta sammanhang är fullständigt absurt.

Det är inte självständiga individer som tvångsmässigt trakasserar svenskar utan svårt indoktrinerade människor där gruppen, religionen, hatet och hedern är allt!

Det är uppenbart att Utbildningsministern varken tar problemen på allvar eller har någon som helst vilja att vidta några åtgärder.

Under tiden förfaller landet Sverige till oigenkännlighet!

2011-05-02 @ 19:17:12
Postat av: Tomas F

Det är häpnadsväckande att höra hur Jan Björklund resonerar. Han har i princip en riktigt moralisk grundinställning om vi tar debatten till en mycket abstrakt nivå men tyvärr motsvarar inte verkligheten denna allmänt hållna världsbild.

Att bara se individer är inte ansvarsfullt av Utbildningsministern när vissa etniska grupper är helt i händerna på den egna religionen, hedern och en rättsuppfattning som inte överensstämmer med vad vi byggt upp i vår sekulära och demokratiska rättsstat.

Rädslan att stå upp för våra värderingar är grunden till svenskfientligheten i våra skolor och bostadsområden där vuxna inte längre får vara just ansvarstagande vuxna. Idag är vuxna svenskar desarmerade till krypande och undfallande entiteter som enda uppgift i livet tycks vara att inte ”kränka” andra människor med varken kunskaper, krav eller ansvar. Vi får heller inte fostra människor i demokratisk anda p.g.a. den korrekta konsensus som hittills förlamat allt kreativt och anständigt tänkande.

Dessa svagheter utnyttjar t.ex. hederskulturens representanter för att befästa sin egen antidemokratiska och kvinnofientliga livsstil.

Hederskulturen kontra vårt rättssamhälle är ett mycket bra exempel som kullkastar Jan Björklunds tal om individer.

I ett rättssamhälle beivras allt våld mot kvinnor och gärningsmannen döms för brottet. I hederskulturen uppviglar hela släkten och hela samhället gärningsmannen att begå brottet. Detta accepteras även av offret, d.v.s. kvinnan.

Problemen uppkommer när denna vidriga gruppmentalitet kolliderar med ett fritt samhälle där varje myndig medborgare bestämmer själv hur tillvaron skall te sig och där förståelsen för mänsklig värdighet och allas rättigheter jämförelsevis är total.

Religionen och hederskulturen genomsyrar alla aspekter hur dessa människor skall leva sina liv. Att tala om individer som Jan Björklund gör i detta sammanhang är fullständigt absurt.

Det är inte självständiga individer som tvångsmässigt trakasserar svenskar utan svårt indoktrinerade människor där gruppen, religionen, hatet och hedern är allt!

Det är uppenbart att Utbildningsministern varken tar problemen på allvar eller har någon som helst vilja att vidta några åtgärder.

Under tiden förfaller landet Sverige till oigenkännlighet!

2011-05-02 @ 19:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0