PROBLEM

Det har varit problem med bloggen. Vet ej varför i skrivande stund.

Några inlägg och kommentarer har försvunnit.

Kommentarer
Postat av: Kalle

2011-05-09 @ 10:27:30
Postat av: Kalle

Bra att det är fixat nu och du är tillbaka med din blogg.Expressen skriver

""Han [US president Obama] ifrågasätter alla som tvivlar på om bin Ladin förtjänade att dö eller inte.

– Den som ifrågasätter om hjärnan bakom terrorism förtjänade sitt öde behöver få sitt huvud undersökt, säger Obama. "" skrev Expressen.Efter att ha hört inringarna i Täppas "klarspråk" och andra debattörer och politiker den senaste tiden så undrar man om de inte borde få sitt huvud undersökt.

Postat av: Raoul G

Dj*r va skönt att det var av tekniska skäl som det låg nere. Trodde att sanningsministeriet slagit till.

Heja Thoralf!!!!!!

2011-05-09 @ 11:40:42
Postat av: MatsBern

SD fortsatt starkt framåt även i United Minds.Sverigedemokraternas medvind fortsätter även i United Minds senaste mätning och blir fjärde största parti med 7,7 procent av rösterna, en ökning med 1,3 procentenheter sedan förra mätningen. I går erhöll SD rekordsiffror i Demoskop.M 32,2 (+1,9)

FP 6,5 (-0,8)

C 4,0 (-1,6)

KD 4,1 (-1,0)

MP 8,9 (+0,9)

S 30,7 (-0,1)

V 4,9 (-0,5)

SD 7,7 (+1,3)

Övr 0,9 (-0,2)

http://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

Vi låter oss inte tystas.

2011-05-09 @ 11:50:56
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Lotta

Skrivet på Facebook: "Vill du att en muslimsk högtid ska bli helgdag i Sverige?" på facebook? Det är en person vid namn Sussi Hassani som skriver att invandrarna kommer ta över Sverige, att alla svenska tjejer är prostituerade och ger invandrare hiv, att vi är för fega för att ens gå in i Rinkeby, Tensta, osv. ". Någon som använder Facebook kan kanske hitta inlägget?

2011-05-09 @ 12:03:19
Postat av: Stefan A

Fulmedia tävlar om att döma ut SD budget nu...spara in pengar på invandringen...nej tok heller..hur skulle det gå till..riktigt varför det inte skulle bli några besparingar av minskad invandring framgår inte.Batikhäxan Täppas fick tele. från en annan batikhäxa i dag, blev så lycklig såå...allt skulle vara tillåtet för alla...tror inte någon vill leva i ett sådant samhälle.

2011-05-09 @ 12:05:26
Postat av: AWSvensson

Är det någon som på fullt allvar tror att Bengt Westerberg har den intentionen att kartlägga all rasism och främlingsfientlighet. Nog har jag en känsla att han lägger sig platt för muslimerna.Detta undfallande för islam är något Bo Frank kommunalråd i Växjö tar upp, nu är ju Bo Frank känd för sina utspel som rinner ut i sanden. För lite sedan tyckte han att Växjö skulle säga upp avtalet med Migrationsverket vilket inte gett något. I så fall vore det i elfte timmen då man annars riskera att få ta emot 400 somalier om den minst sagt sinnessjuka uppgörelsen med bl a miljötalibanerna blir verklighet.

Postat av: "Vi gillar olika"

Vänsterns retorik.

Se film:http://politisktinkorrekt.info/2011/05/09/vansterns-hjarntrust-spekulerar/#more-85168

Här ges en unik inblick i hur en vänsterextremist argumenterar och vilka sylvassa argument som används. Filmen är tagen under SD:s bokbord i Göteborg på söndagen där mannen ifråga debatterar mot Christian Westling och Gustav Kasselstrand. Mot slutet av filmen blir det riktigt intressant, då ska det både slås på käften och pissas.2011-05-09 @ 12:23:11
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Sven Dacke

Skam mordet i Högsby granskas av Kaliber redaktionen

Postat av: Sven Dacke

Rättelse.Skam mordet granskas av Högsta Domstolen

Postat av: Robin Shadowes

Tack gode gud att bloggen är tillbaka. Trodde också att Sanningsministeriet låg bakom. Särskilt med tanke på att FT nu har legat helt nere i snart en hel vecka.

2011-05-09 @ 12:45:08
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: "Vi gillar olika"

Under helgen har det spelats knattefotboll på tio olika planer på Bulltofta rekrationsområde i Malmö. Men ett lag med åttaåringar fattas. Laget är avstängt resten av säsongen efter att några föräldrar inte accepterade den unge domarens beslut under förra helgens matcher. De hotade honom samt den äldre domaren. Hoten är anmälda till Skånes Fotbollsförbund.Laget som stängdes av är FC Rosengård, pojkar födda 2003.

2011-05-09 @ 13:29:02
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Kasta ut islam!

Sossetanten Carin Jämtin´s förslag om att införa en muslimsk helgdag ger en fingervisning om hur långt islamiseringsprocessen har kommit i Sverige!

2011-05-09 @ 13:43:29
Postat av: LN

Vi, som är etniska medborgare i detta land, som en liten bit i taget och därför i stunden nästan omärkligt men obönhörligt glider in i ett postdemokratisk tillstånd, vars slutmål är utplåningen av tidigare demografiska och kulturella strukturer, befinner oss i en föga avundsvärd situation.Vår förhatliga maktelit (gemensamt med sina europeiska likar) tycks vara övertygad om att mänsklighetens räddning helt automatiskt kommer att ske genom att familj, ursprungsbefolkning, arbetsliv, kultur, religion och nation tillåtes urarta eller helst upplösas. En totalitarism, ett slags "gränslös" IKEA-fascism, är under utveckling.Denna förbannade, till stor del av underbegåvade individer bestående maktelit, som här i Nya Sverige senast förolämpade sin befolkning genom att till indoktrineringskommisarie för skolorna utnämna nationens främste landsförrädare, är vanligen strängt sysselsatt med att konstruera jumbosystem av till varandra ej anpassade regler och lagar, varmed eliten sedan kan trakassera medborgarna i den större delen av det 4/5-dels samhället, som man nästan har lyclats skapa. Vad vi är utsatta för kan jämföras med både folkmord och diktatur-införande.Därför får det betraktas som uppmuntrande när makteliten i ett grannland synes kunna ger sig tid att också tänka litet på medborgarnas nöjesliv. Kanske har man gått litet för långt, för att vi i Nya Sverige skulle uppskatta en sådan anmaning, lessna på myndighetsdirektiv som vi redan är. Fast - så länge Jämtinskan är på fri fot, kan vad som helst inträffa.

---------------------

översättning av bildtexten:SEX är tillåtet i parken.Men visa hänsyn!

Månge barninstitutioner besöker parken

Unvik därför

- Sex på lekplatser och andr synliga ställen mellan 9.00 och 16.00

- Högljutt sex på undangömda platser mellan 9.00 och 16.00

Kom ihåg:

Torka upp sperma och annat efter akten.

Släng använda kondomer och sevietter i en soptunna.

Köpenhamns kommun uppmanar till bruk av säkert sex!

Mycket nöje!http://tinyurl.com/SEX-I-PARKEN

2011-05-09 @ 14:04:48
Postat av: Sverige AB

Centerpartiet går arabiskt!C vill förstås inte vara sämre än resten av sjuklövern. De har valt in en arabisk muslimsk kvinna vid namn Abeer "Al-Islami" från Irak. Enligt uppgift var denna kvinna i sin ungdom medlem i Al-Tala´yi, ungdomsorganisation för Saddam´s fruktade Al-Ba´ath-partiet.

Det är många som tävlar om de arabiska rösterna. Araber är en starkt växande inflytelse- och oljerik grupp både i Sverige och i världen.

Men det tycks inte alltid hjälpa, i alla fall inte i Centerpartiets fall!

Centerpartiets opinionssiffror dalar!

2011-05-09 @ 15:22:05
Postat av: Kenta

När ska svenska media tala klarspråk?

Heja Danmark!http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1551115.ece

2011-05-09 @ 15:26:12
Postat av: Gubben o Gumman

Kenta : Länka in den artikeln på Tomas Mattssons blogg i Expressen får vi se hur länge den är kvar starta klockan när det är gjort.

2011-05-09 @ 16:23:28
Postat av: Gubben o Gumman

Vår nye "landsmoder" Fredrik Clownfeldt" har idag talat till redan frälsta "skitenhjelmare" i Norrland

(Kunskapskanalen)Eldigt inspirerande rätt hyffsat faktiskt problemet är att han talar om 4/5 dels Sverige ,och då kan det vara halvintressant att höra vad han tycker han är bra på.Han berömmer sej själv, att "asylsökande" får börja jobba direkt,men det är ju efter dom lärt sej läsa och skriva och gått gymnasie högskola.Då blir det billigare att förtidspensionera vilket man gör istället,arbetslinjen, gå och bada.Fredrik pratar om Ryssar Kineser som kommer i tusental ,och hjälper Sverige,tidigare omnämnda grupp ovanför kommer i hundratusentals...Här lyser Fredriks mumbo jumbo snack klarare än värsta grymma stjärnan i det blå.Mena-analfabeterna och välutbildade tex Kineser tycker Fredrik är samma sak, propotionerna skall vi inte tala om,gå och bada lögnare.Fredrik Clownfeldt visar här lysande prov på sitt politiska handikapp dvs 4/5 delssyndromet

Sjukdomen är sannolikt kronisk och obotlig tyvärr.Sannolikt börjar den känslomässiga störningen att grundläggas redan på sossedagis.Börjar man jämföra Mena-tomtar med kineser, så har sjukdomen gått långt, Fas 4 närmare bestämt.

Han har helt enkelt torskat på socialistbacillen.

Fredrik har blivit en "dagislobotomerad" landsförädare utan att förstå det.Fredrik Clownfeldt en komplett rövskalle modell gros

2011-05-09 @ 16:46:25
Postat av: AWSvensson

Asylsökande får börja jobba direkt påminner om att säga till en som inte är simkunnig, du kan börja simma nu. Det är hela tiden hur det skulle kunna vara, men verkligheten är motsträvig och hindren är oöverstigliga, så det enda han lyckas med Rheinfeldt är misslyckanden .

2011-05-09 @ 16:52:25
Postat av: MatsBern

Expo gör en halv pudel: SD är inga förrädare.SD och dess företrädare framställs inte sällan som mindre önskvärda människor med diverse lögner, förvanskningar och överdrifter – faktum är att PI fått en hel drös rapporter om hur Expos propagandachef, även kallad utbildningschef, regelbundet förlöjligar partiledaren Jimmie Åkesson med mera. Nyligen gjorde man åtminstone en sak rätt – att konstatera att SD har föga med ”vit makt-rörelsen” att göra och att de till och med ses som förrädare bland högerextrema.http://politisktinkorrekt.info/2011/05/09/expo-gor-en-halv-pudel-sd-ses-som-forradare/#more-85153

2011-05-09 @ 16:54:58
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Tony Ingman

Den dagen det går upp för Svensken hur överkörd han

är av etablisimanget kommer det att likna flykten

från hönsgården när PK isterna hastigt måste bryta

upp från detta landet, då är det bäst att kontakta

Gubben & Gumman i god tid för tips om rätt

gymnastikskor.

2011-05-09 @ 17:36:35
Postat av: Rättvis

Bra att det går framåt för SD. Det visar att PK-medias förtal och lögner är en sådd på hälleberget.Dessutom är det sannolikt att SD nu är tredje största parti:

- Mp:s väljare är ovilliga att rösta varför mp brukar få ett resultat som är bra bit under opinionsundersökningarnas siffror- För Sd är förhållandet det att valresultatet brukar ligga en bra bit högre än opinionsundersökningarnas prognoserDet kommer att bli roligt water nästa val då kaxiga Mp får lämna över sin vide talmanspost till SD

2011-05-09 @ 18:58:27
Postat av: Lotta

OT/ mycket bra inlägg skrivet av en Lärare. Handlar om ett besök av Alexander Bengtsson från Expo och lärarens syn på detta.

Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Och så väntar vi bara på SCB med sin opinionsmätning om hur välbeställt SD har det. För ett år sedan och fyra månader till valet, hade just dessa 3,9 % på SD.

De var också de enda som missgynnade SD bland mätningarna, vid denna tidpunkten.Och så var naturligtvis media i full gång, med grova förtal, allt för att hejda röstandet till SD. Och inte att förglömma Fredrik den allsmäktiges "vädjan om" att inte rösta på SD!Min första entrè i talarstolen var ett KS bemötande

om partistöd "tomma stolar" den 31 januari, där de klubbade igenom att stödet ej skall utgå, trots att jag påminde dessa att det fanns prejudikat i frågan, även om en det numera är under utredning i riksdagen. Här ser man hur de som beslutar (KF) skiter helt i vad domstolar dömer! Kan detta bero på inkompetens från båda hållen, då

"skamåklagaren" i Högsbo-målet numera är en "skam-

rådman", med särskilda idèer om sina "försvarade"

misstag.Kan man lita på någon idag, undantaget

sverigedemokrater!? Jag tvivlar starkt, men så är jag också snart 72 år och en kämpande SD. Vi växer ju också så det knakar, och får bara våra aspiranter vara ifred vid nästa val, skall vi också fyllt våra stolar, även om ni nu går händelserna förbi, var också mina slutord hos KF...2011-05-09 @ 22:33:19
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Det är synd att inte flera lärare och poliser ta bladet från munnen och skriver på politiska bloggar,dvs hur det faktiskt förhåller sej,eleverna protesterar för fullt vid skolvalen.Expo har ingen legitim rätt att vara i skolorna och "undervisa" i den rätta läran anmäl dom.Hela Europa har/håller på at städa bort dysfunktionella Boljeviker,då skall vi inte ha några högröda muppar i skolsalarna.Passa på att lyssna på killen på Politiskt Inkorrekta nyheter som "diskutterar" med SDLider inte han av Thoretts syndrom mm ?

2011-05-09 @ 22:45:38
Postat av: Otto von Schrinkel

Testmail

2011-05-09 @ 22:58:13
Postat av: Anonym

Tony Ingman :Lite handikapp blir det allt på dom skorna vi säljer det blir seg tjära under sulorna.

Detta för att bla pensionärena skall hinna med och "nypa" PK stollarna i "umpan"

2011-05-10 @ 14:34:30
Postat av: Gubben o Gumman

Hm vem kan ha skrivit inlägget ovan...

2011-05-10 @ 14:35:11
Postat av: Rättvis

Är det inte förunderligt hur SD liksom smälter bort i media inför varje val?Är PK så rädd för SD?

2011-05-10 @ 21:27:48
Postat av: jannne

Hej Lotta, jag hittar 280 Hassani mefd telefon i Sverige, men ingen Sussi. På Facebook finns det däremot en Sussi Hassani, som bor i Malmö och jobbar på kåken! Samband obekant, mais comme meme!

2011-05-15 @ 18:00:50
Postat av: Discount Sunglasses

!! Useful information shared. I am very happy to read this article.thanks for giving us nice information.

2011-07-23 @ 05:39:57
URL: http://www.bestsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0