OMVAL VÄSTRA GÖTALAND

Vid första anblicken kanske många blir besvikna över hur det ser ut i opinionen för SD när det gäller omvalet i Västra Götaland. Men nu skall alla komma ihåg att SD alltid är undervärderade i opinionsundersökningar och jag skulle inte hålla det för omöjligt att SD kan nå 6-7 procent den 15 maj om vi bara kan förmå våra väljare att gå och rösta.


Från Västnytts sändning.

Dessa opinionssiffror redovisades i de lokala nyheterna i Västnytt.

När samma reportage visades i riksnyheterna redovisades inte siffrorna för de enskilda partierna utan endast blockens siffror. Att Sverigedemokraterna alltså skulle bli vågmästare nämndes inte med ett enda ord i denna nyhetssändning. Hur många tror att SVT hade en baktanke med detta? Så lite uppmärksamhet som möjligt för SD tycks vara parollen som gäller!


Från Rapports sändning.


Kommentarer
Postat av: EssendonDesinformation kallas det på ren Svenska!http://sv.wikipedia.org/wiki/Desinformation

2011-05-04 @ 09:07:23
Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

Då valdeltagandet beräknas att bli lägre än vid ordinarie val är det oerhört viktigt att alla SD-sympatisörer med rösträtt gör sin röst hörd.Sedan håller jag med TA i sin analys, 6-7% är definitivt både möjligt och troligt.Så ni som läser detta och har möjlighet att rösta - gör en insats för Västra Götaland och Sverige och agera inte "Kronblom"....

2011-05-04 @ 09:22:55
Postat av: Sven Dacke

Sverige är i dag ett mångkulturellt samhälle. Det innebär att människor från alla världens hörn bor här, sida vid sida. Människor har i alla tider migrerat av olika skäl.

Till Sverige kom förr många för att arbeta, senare har vi i princip enbart släppt in människor av humanitära skälLedarartikel av AT

Postat av: AWSvensson

Jag har en känsla av att Sverigedemokrater är mer politiskt engagerade , när de röstar så är det inte slentrianmässigt utan man har en önskan om förändring i bakhuvudet. Att som 7 klöverväljare genom sin röst försvara ett system , i många fall mot bättre vetande, som man inte ställer upp på kan antingen resultera i att man avstår att rösta eller ta det stora språnget och lägger sin röst på Sverigedemokraterna. Trots allt så är det för många ett stort steg, denna massiva hetskampanj och smutskastning som går ut på att få Sverigedemokraternas väljare att känna sig udda och närmast smutsiga ,kräver ett självförtroende och kunskap. Det är här vi kommer in i bilden.

2011-05-04 @ 10:26:05
Postat av: Inte-en-till

"När samma reportage visades i riksnyheterna redovisades inte siffrorna för de enskilda partierna utan endast blockens siffror. Att Sverigedemokraterna alltså skulle bli vågmästare nämndes inte med ett enda ord i denna nyhetssändning. Hur många tror att SVT hade en baktanke med detta? Så lite uppmärksamhet som möjligt för SD tycks vara parollen som gäller!"Jag noterade samma sak, trots mitt trötta och förkylda tillstånd. Det är löjeväckande hur genomskinliga public services försök till förvanskning är.

2011-05-04 @ 11:17:50
Postat av: MatsBern

Sentios aprilmätning dök upp till sist.

Sverigedemokraterna 6,7% och snart tredje största parti.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/03/sma-forandringar-i-sentios-aprilmatning/#more-84499http://svenskopinion.nu/?page_id=1210

2011-05-04 @ 11:27:02
URL: http://friatider.se/
Postat av: S-E Karlsson

Hoppar in med lite annat !

Lika illa det.

När de två bilarna stötte ihop vid Karlslundsplan i Bollnäs på fredagseftermiddagen , upptäcktes det att den påkörande föraren inte bara var alkoholpåverkad , han var från Söderhamn också !

Hämtat på H.G. Strömers blogg .

2011-05-04 @ 12:05:30
Postat av: Anonym

Var har våra pengar tagit vägen?

Under en tid har jag grunnat över var landets pengar och välstånd egentligen tagit vägen. När jag växte upp på 70-talet var, som jag minns det, Sverige världens främsta välfärdsstat. Pengarna räckte till hög sjukpenning till alla utan några karensdagar, till höga pensioner till våra pensionärer, till en hög a-kassa, till hög föräldrapenning och mycket annat. Vi hade dessutom råd med ett mycket starkt försvar. Idag är vår välfärd helt urholkad och staten har skurit oerhört i det mesta.

Titta på utvecklingen från 1990 och framåt i bilden. Det här förklarar varför utanförskapet är en dryg miljon människor, och det kostar oerhörda resurser att ha det på det sättet.Idag jobbar 73 % av alla mellan 16-64 år. 1980 var motsvarande siffra 80 %. Om vi skulle återgå till 80 % så skulle vi behöva 400 000 fler arbetstillfällen.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/04/en-fraga-och-ett-svar-%E2%80%93-var-har-vara-pengar-tagit-vagen/#more-84566

2011-05-04 @ 13:14:04
Postat av: S-E Karlsson

Att SD är ett klokt parti bevisar dom i dag på Text TV sidan där dom deklarerar att dom tänker säga nej till femte jobbskatteavdraget om det inte innehåller att pensionärerna också ska ha skatteavdrag ! Hoppas många pensionärer har läst detta idag ! Återigen är det bevisat att man valde rätt parti 2006 ! Heja SD!!

2011-05-04 @ 13:15:58
Postat av: S-E Karlsson

Det sas igår i programmet "Hemlös " att det finns ca 18000 hemlösa i Sverige , hjälp dom istället för att ta hit människor från de rika oljeländerna i mellanöstern de länderna borde ha råd med sina egna !

2011-05-04 @ 13:21:11
Postat av: AWSvensson

I vårbudgeten vidhåller Sverigedemokraterna möjligheten att minska invandringen med 90% och därmed frigöra resurser för mera angelägna ändamål.2.3.2 Ansvarsfull invandring

Sverigedemokraternas ambition är att minska asyl- och anhöriginvandringen med 90 %. I vår höstbudget inklusive bilagor redogjorde vi för hur vår invandringspolitik skulle minska utgifterna för statskassan med närmare 10 mdr. Då regeringen nu tillsammans med miljöpartiet valt att föra en ännu mer ansvarslös och kostsam politik räknar vi med att i vårt förslag kunna spara ytterligare i förhållande till kommande höstproposition. Som vanligt är vi försiktiga i våra beräkningar.

2011-05-04 @ 15:10:39
Postat av: Kurtan

Skulle vilja föreslå att SD snarast lägger fram en motion om att våra pensionärer som har arbetat och betalat skatt i hela sina liv skall få gratis sjukvård och tandvård på samma premisser som de "papperslösa flyktingarna" läs illegala personer som vista i Sverige ILLEGALT !!!För det är väl inte så att de övriga 7-systrarna ställer grupp mot grupp samt anser att "illegala personer" är mer värda än våra gamla, eller !?Hur ligger det till med allas lika värde..... era hycklare ?!Kan vara nyttigt för personärerna att veta vad 7-klövern tycker dom är värda....MVH

Kurtan2011-05-04 @ 15:27:05
Postat av: Kurtan

Tillägg till föregående:Finansiering av gratis sjukvård och tandvård till våra pensionärer kan finansieras på samma vis som 7-klövern avser att finansiera densamma till de "illegala"... Skulle det int räcka så tycker jag att pensionärerna har prioritet. Skulle det inte räcka, dra in press stödet och minska lönerna till politikerna....Borg är ju bra på att köra dubbel bokföring, eller ?MVH

Kurtan2011-05-04 @ 15:31:44
Postat av: lassekolja

Observerade att när de båda blockens inbördes ställning redovisades nämndes att borgerliga (största) blocket inte skulle fått egen majoritet, dock utan att nämna orsaken, nämligen p.g.a./tack vare (beroende på vilken politisk åskådning man har) att Sverigedemokraterna hade blivit vågmästare. Så handlar mediet, som tidvis hävdar sitt politiska oberoende i speciella kampanjer!!!

2011-05-04 @ 15:45:46
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Tony Ingman

Efter att ha skummat igenom AB och Expressen på

nätet finner jag att SD s skuggbudget har så ringa

nyhetysvärde att ingen av dessa skitblaskor anser

sig behöva skriva en enda rad om vad repressentanter för en halv milion invånare tycker,

istället fylls sida efter sida med joller om dokusåpastjärnor och andra konsatiga figurer har för sig. Men när flummpartiet MP redovisade sina

verklighetsfrämmande ståndpunkter blev det feta

rubriker hos dom båda. Två verkligt ynkliga chefsredaktörer.

2011-05-04 @ 16:45:26
Postat av: SM811

@Tony Ingman

Håller med. Två verkligt ynkliga chefsredaktörer.

2011-05-04 @ 19:05:35
Postat av: Elisabeth

Såg nyss på TV att SD lade fram sin skuggbudget och Skalin verkar ha gjort ett mycket bra jobb.Jag har röstat på SD de senaste tre valen och hoppas verkligen partiet skall bli större och större.

En person, som inte är sverigedemokratvar här och tyckte att Skalin hade en Hitlerfrisyr och efter att tänkt litet till, kom jag fram till att Skalin kanske borde kammat sig bättre.

Alla vet ju att utseende är viktigt även i politiska sammanhang och man vet hur Göran P. t.ex. alltid fick epitetet "den tjocke".Låt oss inte bjuda våra belackare på detta!!

2011-05-04 @ 20:01:57
Postat av: Svante

Kommer att göra mitt.....

2011-05-05 @ 20:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0