MAKTMISSBRUK AV JOHAN PERSSON

Handlingarna vid senaste kommunfullmäktigemötet till ärendet om Linneuniversitetet var under all kritik. Handlingarna bestod endast av två A4-ark för ett beslut som kan innebära kostnader på 500-1000 miljoner kronor för Kalmar kommun. Nu finns det inget i kommunallagen som förhindrar ett beslut trots bristande beslutsunderlag. Så länge inte 1/3 av ledamöterna stödjer en återremiss så behövs det inte mycket till underlag för att fatta ett beslut i kommunfullmäktige.

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet hade även stöd av Centerpartiet och en majoritet av moderaterna vid detta beslut.

Centerpartiet gjorde dessutom en riktig pudel sedan man vid kommunfullmäktigemötet i december 2009 röstat för en helt annan placering av Linneuniversitetet. En placering som även SD röstade på, där Malmen och Brofästet skulle vara huvudplaceringarna.

Sent om sidor har jag nu fått en mapp med ca 200-250 sidor med dokument om placeringen av Linneuniversitetet. I materialet finns utredningar som ingen i kommunfullmäktige fått kännedom om. Med andra ord handlar det om ett horribelt maktmissbruk av det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson.

Kalmar kommun har betalat externa företag/projektledare för utredningar under 2009-2010 för inte mindre än 543 851 kronor . Till denna summa skall givetvis också läggas kostnaderna för egna tjänstemän som deltagit i projektgrupper och utredningar. Dessa kostnader är med stor sannolikhet minst lika stor som de externa kostnaderna men interna kostnader kostnadsförs inte av kommunala tjänstemän. Det är pinsamt att alla dessa kostnader endast utmynnat i ett underlag till kommunfullmäktiges ledamöter på endast två A4-ark.

Motionen om koppeltvång för hundar har hanterats med återremisser och nya beredningar vid flera tillfällen i kommunfullmäktige men det är förstås en viktigare fråga än Linneuniversitetets placering om man skall tolka hur Johan Persson behandlat frågan.

Slutsatsen är att det utan tvivel handlar om att undanhålla adekvata handlingar och beslutsunderlag för ledamöterna i Kalmar kommuns högsta beslutande församling. Det är också utan tvivel kommunalrådet Johan Persson som är ansvarig för detta myglande.

Efter att jag nu tagit del av åtminstone de handlingar jag nu har tillgång till hade det utan tvivel kunnat påverka argumenteringen i kommunfullmäktige. I en utredning förordas kvarteret Falken-Rostad vid Västra Malmen men den utredning blev aldrig diarieförd då den tydligen stoppades efter att ett utkast upprättats, slutsatserna gillades tydligen inte av Stephen Hwang och Johan Persson.

När det gäller Ölandhamnen finns det en hel rad nya argument som talar emot en utbyggnad i Ölandshamnen i dessa handlingar. Utvecklingen av Kalmar hamn kan hämmas men framförallt är det en hel rad osäkerheter när gäller byggnation vid Ölandshamnen. Markförhållande med pålning kan bli väldigt kostsam, kajer kan behövas förstärkas eller göras helt nya. Arkeologiska undersökningar är också en osäkerhetsfaktor. Det finns också luktproblem från Göta Lantmän i hamnen som uppstår vid vissa tillfällen. Dessutom borde området användas för ett helt annat ändamål, nämligen handel, nöje och boende.

En fd. moderat politiker har dock vaknat till och går till hård attack mot Johan Perssons typpstyre i en debattartikel i Östran. Läs artikel.


Kommentarer
Postat av: ! ! !

Olika nyanser av brunt b... ! ! !Muslim,

islamist,

shia,

sunni,

alqaida,

alshabab,

hamas,

hizbullah,

janjaweed,

wahhabit,

moderatmuslim,

sossemuslim

mm

är bara olika nyanser av brunt b... ! ! !

2011-05-03 @ 00:29:27
Postat av: Sanningen är rasist!

Usama Bin Laden till paradiset!Muslimer hoppas och tror på gangbang efter döden.

Att dö martyrdöden är varje muslims högsta önskan. Martyrer belönas, enligt den muhammedanska tron, med hela 72 undersköna oskulder i paradiset.

Usama Bin Laden fick sin önskan uppfylld igår:http://www.youtube.com/watch?v=Gse7gM4Qwrw

2011-05-03 @ 01:00:25
Postat av: Robin Shadowes

Osama möter sitt slut och får sin slutliga belöning i kul kinesisk animation.http://www.youtube.com/watch?v=cw0AXjAaf3g&annotation_id=annotation_483154&feature=iv

2011-05-03 @ 03:15:16
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Sven Dacke

Du som vill starta eget företagare har nu chansen i Växjö.Det finns i dag en organisation som heter Macken och som mest jobbar med invandrare och biståndstagare men som nu vänder sig till alla som vill "mjukstarta" ett eget företag.Alla ni som går i FAS 3 eller som vill bli egna, ta chansen och anmäl er till Macken i Växjö.Glöm inte att skriva här hur det går.Postat av: Sven Dacke

I Kalmar finns det två stora tidningar .Gamla före detta Sossebladet Östran och

Barometern, helt mörkblå.Hur kommer det sig att Östran anser att skandalen i kommunfullmäktige är värd flera artiklar, medan Barometern inte ägnar en rad åt samma händelse.Traditionella journalister skryter ju med hur professionella och granskande dom är i sitt arbete, inte minst i programmet från Publicistklubben PK som kan ses på PI, och där dom sitter och skryter hur bra dom ärVarför gör dom inte sitt jobb dom har betalt för !

Postat av: Tony Ingman

Denne Johan Persson verkar ha despotiska tendenser, han har ju visserligen goda förebilder i

Olof Palme och sedermera Göran Persson, båda med

inställningen att bestämma allt och inte lyssna på annat än sin egen röst.

2011-05-03 @ 09:21:10
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Märkligt, att 7 - klövern önskar namnet Linné på sitt Universitet? Mannens namn var Carl Ingemarsson och dessutom "ursvensk"?

7 - klöverns företrädare säger, "att ursvenskt är rena rama barbariet" och "svenskarna har bara töntiga traditioner"!

I och för sig så är de historiska kunskaperna obefintliga hos dagens politiker och med detta medföljer "noll - koll" på det mesta!

Eller så har man, helt enkelt, gjort en "helomvändning i brallan"?

2011-05-03 @ 09:23:29
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Är det inte dags att vakna och rösta på "stolpskottet Yuhan Posan"?

Vad har inte den "stöllen" kostat Kalmars skattebetalare?

2011-05-03 @ 09:50:27
Postat av: Tjadden

En politisk fråga som många har ställ sig men få har ifrågasatt, ska de nyliberala marknadskrafterna få fortsätta att plundra Sverige på dess tillgångar?Multiinationela företag har fri tillgång att köpa rättigheterna att bryta malm och mineraler i Sverige, det är t.o.m. så illa ställt om de hittar mineralfyndigheter på din tomt så ber de dig att flytta och du får en spottstyver för din äga, som inte ens i närheten av marknadsvärdet.Livsmedelindustrin ligger i utländskt ägo, ja över hälften av våra företag ägs av utlänningar!På den här frågan skulle man säkerligen kunna starta ett nytt enfrågeparti att stoppa utförsäljningen av Sverige.

2011-05-03 @ 10:11:35
Postat av: Tjadden

En politisk fråga som många har ställ sig men få har ifrågasatt, ska de nyliberala marknadskrafterna få fortsätta att plundra Sverige på dess tillgångar?Multiinationella företag har fri tillgång att köpa rättigheterna att bryta malm och mineraler i Sverige, det är t.o.m. så illa ställt om de hittar mineralfyndigheter på din tomt så ber de dig att flytta och du får en spottstyver för din äga, som inte ens i närheten av marknadsvärdet.Livsmedelindustrin ligger i utländskt ägo, ja över hälften av våra företag ägs av utlänningar!På den här frågan skulle man säkerligen kunna starta ett nytt enfrågeparti att stoppa utförsäljningen av Sverige.

2011-05-03 @ 10:12:30
Postat av: AWSvensson

Jag är inte insatt i byggnationen i Kalmar, vi får väl skicka ut GoG som kan ge en utförligare rapport som antagligen styrker bloggägarens synpunkter. Men generellt så blir dessa kommunalpolitiker lite småpåvar och i maskopi med tjänstemän och inte allt för sällan personer med egenintressen de som bestämmer och inte ett gäspande fullmäktige. Hundkoppel är en fråga som dessa sömngångare skulle kunna fatta beslut om utan återremiss för det ligger väl inom kompetensområdet.

2011-05-03 @ 10:45:12
Postat av: En SD sympatisör

tokmoderaten.blogspot.com kommenterar på sitt sätt nyheten att SD ska starta en egen TV-kanal.06:00 GOD MORGON SVERIGE Kent Ekeroth och Alexandra Brunell väcker ett nyvaket folk.09:00 FRÅGA DOKTORN Björn Söder och anden efter Jan Arvid Böök svarar på tittarnas frågor om rasbiologi.10:00 EN UNGE I MINUTEN Dokumentär från 2011. William Petzäll räknar ensamkommande flyktingbarn vid Öresundsbron.11:15 REKLAMPAUS SD:s egna reklamfilmer. Även idag - Burkorna och Pensionärerna...11:20 TOTAL BLACKOUT. Dokumentär från 2010. Jimmie Åkessons skräck under ett strömavbrott i Sölvesborg - är det islamisterna som kommer?11:55 LUNCHNYHETER från SD-redaktionen, med Kent Ekeroth.12:00 MODEAKUTEN Erik Almqvist hjälper dig med skovalet inför sommaren - ridstövlar eller stålhätta?.13:00 SÅ SKALL DET LÅTA! Jimmie Åkesson recenserar gamla tal. Idag Joseph Goebbels tal "Rasfrågan och Världspropagandan" i Nürnberg 1933.14:00 DU ÄR VAD DU ÄTER Björn Söder och Sven-Olof Sällström åker omkring i en cab och skriker fula ord till alla som äter orientalisk mat.15:30 BARNPROGRAM - Heijk. Alexandra Brunell lär dig hur du gör en armbindel av en ICA-kasse och en fasces av påskriset plus en vanlig yxa.16:15 BARNPROGRAM - Björnes Magasin. Björn Söder har ett magasin vid passkontrollen på Arlanda där han fångar upp sådana som inte släppts in.17:30 SOMMAR MED ERNST Erik Almqvist och några pojkar i SDU tillbringar en sommar i Ernst Röhms fotspår i Tyskland. De renoverar ett lustslott vid Bodensee - snickartips, bara bringor och diskussioner om manlig vänskap.19:00 KVÄLLSNYHETER från SD-redaktionen, med Stellan Bojerud som nyhetsankare.19:20 EKONOMINYHETER från SD-redaktionen, med Johnny Skalin.19:30 SD-SPORTEN William Petzäll rapporterar om SM i armbrytning och DM i Hambo från Hårga.19:50 SD-VÄDRET Alexandra Brunell ger oss vädret. Sol över Bjuv, tromber över Angered...20:00 LEDARNAS LEDARE Jimmie Åkesson, Göran Assar Oredsson, Sven-Olle Ohlsson, Marc Abramsson, Nils-Eric Hennix och Curt Linusson tävlar i grenarna armsträckning och långmarsch med sträckta ben.21:00 FILM - BIRTH OF A NATION Amerikansk film från 1915 av DW Griffith. Familjen Cameron får hjälp av män som liknar Staffan Stalledräng.23:55 KORTFILM - WILLIAMS TRIUMF Svensk kortfilm från 2010. William Petzäll lyckas kräkas i hinken i fyllecellen, alla blir glada.00:00 MITT I NATUREN Stellan Bojerud jagar inkräktare i Kymlinge-reservatet.01:00 DÄR ÄR DITT LIV William Petzäll kidnappar en ovälkommen snyltgäst och assisterar denna till Somalia.02:15 SPORT VI MINNS Alexandra Brunell berättar om de senaste rönen om Jesse Owens - att han var en korsning mellan en färgad och känguru.02:45 AMAZING RACE Björn Söder och Ian Wachtmesiter diskuterar den fantastiska nordiska rasen.03:15 NATIONALSÅNGEN Ultima Thule framför "Du gamla, Du fria" - alla verserna.2011-05-03 @ 11:07:47
Postat av: Robin Shadowes

Jag gick till Tokmoderatens blogg och svarade honom. Eftersom den är modererad så räknar jag inte med att den släpps förbi så jag postar mitt svar till tokmoderaten här istället.Räknar inte med att detta inlägg kommer bli godkänt. Icke desto mindre erinrar jag om följande inlägg av Gustaf Janson på Newsmill 2009. Det handlar om ditt eget partei och dom bruna skeletten i garderoben. Så allt ditt raljerande till trots så hade dåvarande Högerpartiet en hel del nazistiska skelett. Detta 50 år innan Jimmie Åkesson ens var en glimt i sin faders öga. På den tiden som gamle Adolf var still alive and kicking som man brukar säga. Det var dessutom riktiga nazister och inte bara nationalister som ni älskar att utmåla som nazister. Den handfull som eventuellt var nazister är sedan länge borta. Du VET lika väl som jag vilka det är som har jagat judarna ut ur Malmö och det är varken skinnskallar eller sverigedemokrater, hur gärna du än önskar att det var det. Har du verkligen inte det minsta skam i kroppen, människa?? Nej, förlåt, du är ju tokig som ditt bloggnamn indikerar så du må eventuellt vara förlåten detta misstag.http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/17/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-3

2011-05-03 @ 11:58:59
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadowes : Det var väl ett bra moget svar på en "Skitehjelmare" magknip nu när SD startar egen TVBlogg inlägget innehåller 10 % humor för en lobotomerad "Titanic", och 90 % förtal.Borde anmälas och prövas i domstol,är det någon.Är någon skillnad på att fejka en bild eller i text felaktigt peka ut 400000 svenskar som nazister?Namngivna personer som "diskutterar den nordiska rasen" om inte det är förtal vad är då förtal?Sannolikt åker "Einstein" på en "Finne"

2011-05-03 @ 12:51:57
Postat av: Gubben o Gumman

"Är dey någon skillnad" skall det vara

2011-05-03 @ 12:53:35
Postat av: Renrasig korsning

Tokmoderaten: "Jesse Owens var en korsning mellan en färgad och känguru"!- Tokmoderaten´s sätt att smyga ut sin rasistiska propaganda genom att tillskriva andra vad han själv vill ha sagt är varken nytt eller originellt. Men det funkar.

Den befintliga lagstiftningen ger inte DO stöd för att sätta dit honom.

2011-05-03 @ 13:00:57
Postat av: MatsBern

Sosseriet förnekar sig inte:

En socialdemokratisk toppolitiker i Borås åtalas för sexuellt ofredande efter att ha tafsat på en yngre kvinna vid ett krogbesök i april och då polisen anlände till platsen hänvisade han till sin höga ställning.Bengt Bohlin, aktiv inom kommunpolitiken i Borås i många år – bland annat som vice ordförande i stadsdelsnämnd Väster och ledamot i kommunfullmäktige – väljer nu att ta time out från sina uppdrag.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/03/sosse-atalas-for-sexuellt-ofredande-tar-timeout/#disqus_thread

2011-05-03 @ 13:36:35
URL: http://friatider.se/
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Något större hopp för Kalmar finns inte,skall man låta en sossepajsare sköta hela staden själv, så kan det bara sluta på ett sätt.Två sosse lojala lokaltidningar, och en opositon som röstar med Johan,då är det bara att släppa det hela tar bara en massa energi.Så länge "heja eff eff " gänget är både blinda döva och i många fall hjärndöda, så finns det inget hopp för Kalmar samma princip som Malmö och Södertälje.Partiet är ju mästare på att placera socialpolitiskt outbildade analfabeter i fullmäktige

Bra exempel är ju en mytoman från Pakistan eller en fotbollsnörd,och nästa i den kategorin är väl självklar.(Hjältarna från eff eff)Ju mer Sverigefientlig man är dessto mera populär är man ju i S.(1 Maj som måsslimsk högtidsdag tex)I dagens Kalmar har studenter svårt med bostad för att inte tala om inhemska bostadssökanden.Då slår Johan och borgargänget till med 175 nya vinstlotter till Kalmar om året?Alla fritänkande Kalmarbor som idag ser hur det ser ut på Nicabroad fd Norra vägen, förstår ju vad som väntar staden.Receptet från S är att fylla på med Mena analfabeter i takt med att staden minskar i befolkning vilket gör att staden om några år minskar ännu mera i snabbare takt närpursvenskarna flyttar ut,vilket ju är ett välkänt fenomen.

Förrutom då mentalpatienters huvuden.Kalmar är en av dom sista städerna som kommer att tillfriskna, förstörelsen bara ökar ju i dagsläget.

Så även den mentalt störda korruptionen.

2011-05-03 @ 14:15:58
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Angående Linneuniversitetet så är jag fullt och fast övertygad om att Malin P ( M ) kände till dessa dokument, men valde att spela under täcket med ( S ) och i stället köra över ( FP ) dvs Inger H. Om det hade varit så att S, dvs Johan P, inte hade informerat Malin P ( M ) så visade inte Malin detta vid dagens KS. Snarare tvärtom. Däremot verkade det lite svalt mellan M och FP. I Kalmar framstår Alliansen mer och mer som om att FP och KD är ett lag, C för sig själv, och M kör sitt RACE mer och mer ihop med S. Dvs Kalmaritiska samförståndsandan. Har den vägen varit lyckad hitills. NEJ.

2011-05-03 @ 14:16:01
Postat av: Gubben o Gumman

Skall man djuploda i Kalmar och Malmös förfall så går det ju historiskt tillbaka till socialisternas mediakontroll.Den ena stolpskottet efter det andra har man matchat fram.I nutid ang Kalmar så är det ju BAROMETERNS tysta samtycke, som gör att Johan Persson kan forsätta att våldta staden ekonomiskt och etniskt.Detta i samband med egenberikande plånboks borgare gör att staden sakta men säkert förstörs.Eftersom 4% av stadens innevånare förstår detta förstår ju alla vilket hopp det finns för Kalmar i det långa loppet, dvs inget alls ,ljuset bränns i alla ändar.KALMAR är väl sådär 15 år efter Malmö i schizofren utveckling men det kommer,vinstlotts kriminaltitet ökar helt enligt normalt schema.Det bästa vore om SD:s fullmäktige ledamöter uppträde i vita rockar med stetoskop vid varje möte

Precis som dom burka klädda damerna i Tidaholms fullmäktige på läktaren.

2011-05-03 @ 14:30:24
Postat av: Essendon

GoGFalköping var det tror jag, icke Tidaholm.Bra att ettablisimanget grillas, är dom inte rökta snart?

Tycker att det luktar lite bränt...

2011-05-03 @ 15:02:34
Postat av: Gubben o Gumman

Essendon : Ja vi drog till med Tidaholm fast det inte kändes helt rätt.Vi förstod att någon ordningsman skulle rätta oss smart va hehe,hur eller hur så måste förr eller senare mer irrationella metoder tagas i anspråkKomasjukan är så svår så att det blir enda vägen när man lekt "Sjuklöverleken" ett tag .

2011-05-03 @ 15:15:56
Postat av: piip

http://alexanderlouhichi.wordpress.com/2011/05/03/vi-kan-nu-lagga-bin-laden-hysterin-bakom-oss/

2011-05-03 @ 15:33:24
Postat av: AWSvensson

Varför dra kommunfullmäktige till sig folk som saknar sjukdomsinsikt. Jag kan tänka mig att en sådan som Johan Persson helst omger sig med lite oskarpa knivar, rädslan att själv framstår som oskarp är då inte lika påtaglig. Det är då lätt att lyfta fram personer som inspirerade av smicker icke har förmågan att inse sin egen oduglighet. När det gäller oppositionen så är det begripligt att de inte dra till sig de bästa , en kommun som styrs år ut och år in av samma partier gör inte viljan att bli politiker och sitta i opposition särskilt lukrativt. Det kan vara en orsak till att politiker aldrig kan anses logiska eller kreativa.

2011-05-03 @ 15:57:10
Postat av: En SD sympatisör

Snott från en insändare i "SD-tidningen Aftonbladet"bohuslanningen54 årBin Laden KANSKE är död men, hans lite mörkare bror Choko-Laden finns kvar

samt kusinerna Marme-Laden, partyprinsen Pinaco-Laden, vegetarianenSal-Laden.

sen får man inte glömma hans senila farbror Var-Fan-Var-De-Jag-Laden.

Samt den l ... Bin Laden KANSKE är död men, hans lite mörkare bror Choko-Laden finns kvar

samt kusinerna Marme-Laden, partyprinsen Pinaco-Laden, vegetarianenSal-Laden.

sen får man inte glömma hans senila farbror Var-Fan-Var-De-Jag-Laden.

Samt den livsfarliga vis sångaren Bal-Laden...

2011-05-03 @ 17:22:12
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Crazyland är väl det landet dom sista 1000 åren som skulle behöva en revoulution nummer 1

Franska var en piss i missisippi jämfört med vad svenska skatteslavar har blivit av med både stålar och sitt land snart.I 50 år har dampskallar fått styra landet mot en får/kamel republik på både kommunal samt riksnivå.Josef Stalin gjorde 1 Maj till kommunismens dampdag

Adolf Hitler gjorde 1 Maj till nazizmens dampdag

Karin Jämtin föreslår 1 Maj som måsslimens dampdagTycker man att kommunism nazism islam är farliga saker ,så är liten Karin klar för en flotte ut i Östersjön,hon är inte dum hon är stendum en typiskt sosse,korkad, outbildad och Sverigefientlig.Ljugholt har gått 2-årig social linje dvs nada shit.

Sossarnas nye store "landsfader",puckopartiet rider vidare.Svenne banan spelar lungt färgfemman vidare och sjunger ihop med Peter Settman,varvat med fejkade nyheter från SVT68 el Shitchannel 4.

2011-05-03 @ 18:53:48
Postat av: OT

En specifikation på två A4-ark för ett beslut som kan innebära kostnader på 500-1000 miljoner kronor!Handen på hjärtat politiker! Inte kan ni väl med gott samvete säga annat än nej till ett sådant förslag?För vad skall ni säga när projektet misslyckas etc. - "Det hade jag ingen aning om!"Men det hade ju ni! För två A4-ark räcker inte med tanke på att betydligt mindre projekt måste ha underlag på 100-tals sidor innan beslut kan tas!

2011-05-03 @ 19:46:06
Postat av: Tony Ingman

Denne Moderat har ju det perfekta namnet för M,

Tokmoderaterna hade varit ett passande namn för

hela partiet.

2011-05-03 @ 20:42:34
Postat av: Olga

Sveriges Toppsosse Nr 2

Snaphanen uppehåller sig kortfattat vid Jämtinskans senaste förslag om ny helgdag för muslimer och menar att det kanske brådskar, om man tar hänsyn till SCB:s senaste statistik: 19 % av landets befolkning i arbetsför ålder är utrikes född - denna siffra antages öka till ca 25% år 2030 (och hur stor blir siffran månne, om man medräknar alla utlänningsättlingar som är inrikes födda?).Senast denna sossarnas nya partisekreterare med namnet JÄMTIN gjorde sig påmind var då hon krävde KÖNSNEUTRALA OFFENTLIFA TOALETTER i Stockholm och KOMMUNALA HBT(Q)-BOENDEN för ÄLDRE. BUTLER i STHLMS TUNNELBANA har också varit på förslag - vi väntar nu på krav på STÄNDIG MEDVIND på STHLMS CYKELBANOR.

"Är inte sådant här precis vad man kan vänta av en riktigt professionell och skamlös levebrödspolitiker till skillnad mot "osmakliga", "populistiska" politikernybörjare?"http://hd.se/inrikes/2011/05/02/jamtin-vill-ha-muslimsk-helgdag/

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/02/scb-statistik-okad-andel-invandrare-i-sverige-2030/

http://www.dn.se/debatt/stockholmsdebat

2011-05-04 @ 01:09:54
Postat av: LN

Islams kvinnoförtryck har homosexualitet och allsköns perversioner som resultat. Riktiga män och riktiga kvinnor försvarar kvinnors rättigheter och utmanar och bekämpar könsförtryckare. Annorlund förhåller det sig i den islamiska kulturkretsen - det är en annan, en minst sagt svinaktig, värld..

Läs om en verklighet av självförvållad homosexualitet och sexuella perversioner av värsta sort. En islamisk verklighet och hemlighet, som gängse politiskt korrekta medier - av respekt för sina vänner muslimerna, och kanske också för sina manipulerade läsare och vanlig anständighet, inte rapporterar om.

Läs vad Nicolai Sennels skriver om ämnet på GoV.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/05/islams-nancy-boys-psychological.html

2011-05-04 @ 06:27:27
Postat av: Anders Levin

Väl sagt om ISLAM:- man kan inte högglanspolera en fekalie;- en skit är en skit är en skit.

2011-05-04 @ 06:43:41
Postat av: Rättvis

En och en halv vecka till omvalet i västra Götaland . I media talar man redan om en katastrof för socialdemokraterna.

Men hur går det för SD? Sd hämtar ju huvuddelen av sina väljare från socialdemokraterna. När sosseväljarna stannar hemma så ligger det alltså nära till hands att befara att tendensen är den samma för SD:s väljare.Å andra sidan har SD växt ordentligt sedan valet och det går heller inte längre att lura i väljarna att Sd är chanslösa.Dessutom har nu SD mycket större resurser för reklam och utskick.

Men om SD ska öka ordentligt krävs att ALLA hjälper till.

Ring upp folk i västra Götaland, folk du känner och som du vet är oppositionella.... Det kan ge bra utdelning

2011-05-04 @ 07:38:27
Postat av: Essendon

Rättvis:Göteborgs-Posten känns inte ärlig när det gäller SD.Man får läsa mellan raderna eller snarare, själv lägga till rader som borde finnas.Tidningen är gravt PK-skadad, så se upp om ni läser den!2011-05-04 @ 08:45:12
Postat av: Rättvis

Essendon, ja det är bedrövligt att vi ska en så lögnaktig press här i Sverige. Och det blir ju särskilt allvarligt i valtider. Då tigs SD ihjäl eller så redovisas fakta på ett missvisande sätt,Inför förra valet så ströps nästan all information om SD. Det enda som skrevs om SD var att en röst skulle vara bortkastad.Den lögnen kan inte längre upprepas. Därför ljuger media genom att undanhålla människorna information om

1) Att SD enligt opinionsundersökningarna kommer att bli tungan på vågen och därför få mycket att säga till om2) Att en röst på SD därför väger extra tungt3) Att det därför även finns en realistisk chans att genom att rösta få bukt med den olidliga invandringspolitiken

2011-05-04 @ 13:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0