KD VÅGADE INTE ELLER FICK INTE

Idag sprack alliansen för första gången vid en votering eller rättare sagt två voteringar då Kristdemokraterna avstod från att rösta vid en fråga som tillhör kärnvärderingarna inom KD.

Frågan gällde samvetsfrihet som innebär att vårdpersonal inte skall behöva medverka vid t.ex. abort eller dödshjälp om det strider mot deras övertygelse.

Julia Kronlid (SD) har tagit strid för detta i utrikesutskottet som berett ärendet där Sverige väljer att gå en helt annan väg än övriga länder inom EU. Läs hennes alldeles utmärkta artikel på Newsmill.

Kristdemokraterna som i sitt principprogram tydligt uttrycker sitt stöd för samvetsfriheten tog inte strid för den i riksdagen utan avstod från att rösta. Detta trots att riksdagsledamoten Robert Halef i en tidningsartikel i Världen idag sagt att KD skulle göra just det. Läs artikel.

Minst sagt skamligt av Robert Halef!

Oavsett vad Robert Halef sa i sitt anförande i riksdagen är det omröstningen och voteringen som räknas och inget annat. I voteringen avstod samtliga närvarande (16st) kristdemokrater från att rösta.

Enligt uppgift från en av ledamöterna är det inte möjligt/tillåtet för kristdemokraterna att rösta/stödja ett förslag från Sverigedemokraterna även om det är helt i linje med Kristdemokraternas politik.

Kristdemokraterna kommer i och med detta förlora än fler väljare och det med ett opinionsstöd som oftast ligger under riksdagsspärren. Snacka om att måla in sig i ett hörn.

För Sverigedemokraterna ger detta besked om att vi kan manövrera ut KD fullständigt genom att sno vissa av deras viktigaste frågor och ligga steget före. Göran Hägglund har verkligen lyckats med konststycket att söndra sitt parti sedan han tog över efter Alf Svensson.

UPPDATERING

Tidningen Dagen skriver idag om beslutet i riksdagen. Tyvärr nämner man knappt Sverigedemokraterna i sin artikel och frågorna till Kristdemokraterna är väldigt "vänliga".

Det finns även en artikel där de länder som har någon form av samvetsfrihet i sin lagstiftning.

"I bland annat Österrike, Belgien, Cypern, Danmark, Tyskland, Irland, Italien, Luxemburg, Holland, Norge, Polen, Portugal, Spanien och Storbritannien finns någon form av rättigheter för vårdpersonalen att vägra utföra ingrepp som går emot deras samvete. I flera fall finns ett villkor när det gäller aborter, nämligen att moderns liv inte ska vara i fara."


Kommentarer
Postat av: Stefan K

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt KD:s väljarförakt. Jag tror jag väljer att skratta, för efter 2014 finns det inge kristdemokrater i Sveriges riksdag. :) :)

2011-05-11 @ 22:50:33
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Stefan K

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt KD:s väljarförakt. Jag tror jag väljer att skratta, för efter 2014 finns det inga kristdemokrater i Sveriges riksdag.

2011-05-11 @ 22:52:54
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Undrar vad 7-klöverns väljare tycker om att man röstar emot eller lägger ned sina röster för att inte "stödja" SD ?Vad skall politiker i andra länder tro dom som fortfarande inte skrattar åt socialistiska "nördSverige"Rosenbad framstår mer och mer som en stor sandlåda,vad är det för sopprötter som tagit sej dit 355 stycken helt totalhavererade med en retorik som inte skulle funka ens på dagis.Både KD och Centern bör gå upp i M för det är ju ändå Clownfeldt and the cocconuts som bestämer i dessa partier i praktiken idag.Annars är det ju helt kört i för alliansen 2014

SD kommer att växa hur dessa Sverigefientliga clowner än gör det går inte att stoppa, men det gör svängdörrarna till svenska bidragssystemmet, thats what its all about som fransmannen skulle ha sagt.

2011-05-11 @ 23:08:24
Postat av: Gubben o Gumman

OT Enligt Politiskt Inkorekta nyheter går Hofors kommun back 15.7 miljoner på skäggabarnen.Tänk om väljarna dels fick reda på detta och gjorde något åt detta i valet 2014,men det är väl för mycket begärt,kommunen får spara in på andra projekt som skattebetlarna avsatt sina pengar till.Är inte detta stöld per definition vad är då stöld?

2011-05-11 @ 23:22:43
Postat av: EssendonSamma trams igen som när sossarna drog tillbaka sitt egna budgetförslag i Blekinge, med motiveringen att SD ville stödja förslaget!En del politiker har uppenbarligen aldrig förstått sitt uppdrag och det värsta är det får fortgå!SD vinner mycket på andra partiers märkliga förmåga att hela tiden göra självmål!

2011-05-11 @ 23:28:18
Postat av: Mattzzi

Den extremt dyra ensamkommande bluffen måste stoppas.

Ensamkommande en ekonomisk nitlott för kommunen.Hofors kommun budgeterade förra året en glädjekalkyl på 0,1 miljon plus. Så blev det inte på långa vägar. Istället ligger nu prognosen på minus 15,7 miljoner kronor. Den största kostnadsposten kommer från socialnämnden. Försörjningsstödet är fortsatt hög, *intäkterna för så kallade ensamkommande kommer inte att bli så stora som framgår av budgeten och kostnaderna för externa placeringar har dragit i väg. Nu måste alla nämnder se över sina verksamhetsområden för att hitta möjliga besparingsåtgärder.http://arbetarbladet.se/nyheter/hofors/1.3154697-socialnamnden-storsta-orsaken-till-hofors-mangmiljonforlustDe “ensamkommande flyktingbarnen” är en statlig propagandabluff som okritiskt förs vidare av massmedia utan minsta analys eller ifrågasättande. Det handlar om unga män upp till 30-årsåldern som saknar asylskäl men ändå söker asyl som ”minderåriga”, eftersom det är det lättaste och snabbaste sättet att ta sig in i Sverige.Varje “barn” kostar 1 900 kr/dygn = 693 500 kr/år. Till detta kommer kostnader för skola, (64 300 kr/år och gymnasieelev), god man, vård, dagpenning med mera. Samt en grundersättning till kommunen på 500 000 kr för att “underlätta mottagandet samt öka kvalitén”. Kostnaden hamnar alltså på minst 1,3 miljoner kr per “barn” och år.Det ankommer ca 3000st individer varje år,dessa hel/halvvuxna män kostar initialt runt 4miljarder/år.http://aktualia.wordpress.com/2010/05/05/ensamkommande-propagandabluff/

2011-05-12 @ 00:43:27
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Fredrik Arvidsson

Var, på riksdagens webbplats, kan man se hur voteringen utföll?

2011-05-12 @ 00:45:06
URL: http://www.fredrikarvidsson.se
Postat av: "Vi gillar olika"

Journalisten Quetzala Blanco 27 år, dömd för snatteri.Jobbar som skivrecensent och krönikör på dörmattan Expressen, redaktör på Veckorevyn och Nöjesguiden, och numera nöjeschef (läs skvalleransvarig) på Nyheter24. Den andra dörrmattan, Aftonbladet, kallar henne för ”stjärnbloggare”.En väktare grep Quetzala Blanco den 21 april när hon stal Gucciparfym (635 kronor), på NK i Stockholm. Polis tillkallades och hon greps.I måndags dömdes hon för snatteri och fick ett strafföreläggande om 80 dagsböter (4000 kronor).

2011-05-12 @ 00:54:19
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: OT

Bye, bye KD.Leonard Cohen - Democracy: http://www.youtube.com/watch?v=-t2uemFNcwk

2011-05-12 @ 01:14:56
Postat av: Quatzela BlancoLite respekt om jag får be! Jag vill påpeka att jag har många kvalifikationer så varför skulle jag nöja mig med något billigare än Gucci. Alla som läst tidningen Bons sexnummer vet också att jag är oslagbar i att suga stora kukar, redaktörskukar.

2011-05-12 @ 02:23:39
Postat av: LN

Danmark - kandet med litet förnuft i behåll.Danmark har avbrutit Schengenavtalet med EU och med omedelbar verkan återinfört gränskontroll mot Tyskland och Sverige. Detta tillkännagavs av landets finansminister Claus Hjort Frederiksen för några timmar sedan.2011-05-12 @ 03:26:11
Postat av: LNk ----> l

2011-05-12 @ 03:38:09
Postat av: Sven Dacke

Kl 14 i dagStatsministerns frågestund ( även på TV)

Torsdag 12 maj klockan 14.00–14.45Jag har en fråga till Fredrik RainfeltNär tänker Stadsministern avgå

Postat av: Stefan A

Undrar om den svenske invandrarkommissionären i EU är korkad på riktigt, eller ännu värre tror att vi är korkade, skyller massinvandringen över medelhavet på Kadaffi,kan väl knappast vara en överraskning för henne att det finns miljoner som helt frivilligt "söker ett bättre liv" i Europa, det är snarare hennes PK-babblande som lockar hit ännu flera.

2011-05-12 @ 07:45:33
Postat av: Stefan K

En liten komisk parentes.

Hur skulle 7-klövern reagera om SD röstade för generösare flyktingregler och en gränslös invandring?Sätt inte frukostkaffet i halsen, det kommer aldrig att ske, men det vore intressant att se just reaktionerna.

2011-05-12 @ 08:38:43
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Landstingsanställd

KD manövrerar sig ner i självutplåningsdiket i full fart.Vem litar på ett parti som springer ifrån sina egna värderingar och dessutom har fräckheten/förljugenheten att skylla på andra?

2011-05-12 @ 08:43:48
Postat av: Hummelstadskarin

KD skall ju deltaga i Homo-pride-festivalen. Det kan tyckas bra om många KD-are därför slutar att rösta på partiet. Ledsamt nog tror jag inte att de kommer till oss, eftersom en stor del av KD:s s k kärnväljare, äldre, i glesbygd bosatta och frireligiöst engagerade blivit uppskrämda av alla lögner om SD. Då blir frågan vad som sker om KD åker ur riksdagen. Kommer sossepacket tillbaka?

2011-05-12 @ 09:05:14
Postat av: Magentan

@ Hummelstadskarin "...en stor del av KD:s s k kärnväljare, äldre, i glesbygd bosatta och frireligiöst engagerade blivit uppskrämda av alla lögner om SD."ALLA väljare som inte själva har drabbats av verkligheten i Sverige, eller som inte läser här eller på någon annan av de politiska sajter som skriver om det som svensk media mörkar, har blivit skrämda av lögnerna om SD.Det är därför det finns ett så enormt behov av en SD-tidning som åtminstone en gång per kvartal delas ut till alla hushåll och förser väljarna med de viktigaste bitarna av all den information de missar samt rättelser av åtminstone de värsta lögnerna om SD plus tips om intressanta nätadresser.

2011-05-12 @ 09:32:40
Postat av: AWSvensson

Underskatta varken de äldre eller landsbygdens folk, de må vara gudfruktiga , men det innebär inte att de är korkade. Nej mun till munmetoden tillsammans med verkligheten är nog det som till sist får dessa att en gång för alla avsätta KD som bärare av svenska , kristna traditioner. Det är ett stort steg för många , men med nuvarande förda politik oundvikligt.

2011-05-12 @ 10:16:02
Postat av: InfoANALYS: SVERIGEDEMOKRATERNA OCH FEMINISMENEn feministisk bloggerska, ”shedlight”, har i ett inlägg 2011-04-15 analyserat Sverigedemokraternas inställning till den svenska statsfeminismen (dvs. Sjupartiets gemensamma genusideologi). Den inflytelserika och mycket representativa bloggerskan har då funnit, att Sd med sitt avvikande ”genusperspektiv” närmast gör sig skyldigt till brottslig ”hets mot kön”. Citat:”SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR OERHÖRT AKTIVA PÅ NÄTET. De har anhängare som syns och hörs överallt. - - - SD har ju också i sitt partiprogram angett att de t ex tycker att genusforskning ska försvinna och framhåller dessutom vikten av att de traditionella könsrollerna bibehålls.Bland anhängarna finns ett motstånd mot att jämställdheten har gått för långt och att Sverige har en ´statsfeminism´. (Ett utryck som SD själva använder.)Alla kvinnor som arbetar för jämställdhet och med attityder emot diskriminering beskylls för det allra värsta skällsord dessa anhängare vet: att vara feminister, eller kanske ännu hellre, feminizter (ofta rabiata). - - -Media har genom att dels tillåta men även uppmuntra en mycket grov sexistisk ton bidragit till att SD fått framgång bland grupper de inte fått annars. Det har skett en legitimering utav att hysa kvinnoföraktande åsikter och därmed för främlingsförakt.Normen har förskjutits och synen på jämställdhet har försämrats, i överensstämmelse med den politik som SD bedriver. - - - Man vill vara en i gänget och tar till sig åsikter som är mer och mer extremistiska och hatiska.Därmed främjas främlingsfientlighet mot andra. Dessa andra som är av annat kön eller etnicitet. Och SD:s stöd ökar.För det hänger alltid ihop: synen på kvinnor och synen på invandrare.Det framgår tydligt i SD:s partiprogram och av det som de själva har uttalat i tex genusfrågor från riksdagens talarstol.Ivrigt påhejade på nätet av kvinnoföraktare. Detta väljer media att inte se.”2011-05-12 @ 10:53:38
Postat av: Rättvis

Det är rent bedrövligt hur lögnaktig man är i PK-media.

Lena Mellin i Aftonbladet kommer redan nu med bortförklaringar för valresultatet. Det är bara det att valet inte ägt tum ännu.Jodå, skriver hon, det kommer att gå bra för SD. Men det beror bara på att SD:s väljare är mera trogna, fortsätter hon, inte på SD:s politik.Men här ljuger Lena Mellin, ja hon ljuger därför att hon vet att SD alltid haft en väldigt hög skämningsfaktor, vilket innebär att valresultatet ALLTID blivit betydligt högre än opinionsinstitutens siffror.Nu finns det en opinionsundersökning enligt vilken SD är en gnutta större än vid motsvarande val.Tar man hänsyn till skämningsfaktorn och den effekt som utskicken kommer att ge så kan det bli en ökning om femti, kanske till och med ett hundra procent.

2011-05-12 @ 11:12:06
Postat av: AWSvensson

Anstränger man sig noga,kanske inte så noga , så kan man ge Sverigedemokraterna skulden för i princip allting. Det är i politiskt korrekta kretsar very inne att misskreditera och skuldbelägga SD politiker samt deras väljare. De flesta utläggningarna landar på att eländet står att finna i SD:s närvaro i politiken.Vi som är lite äldre kommer att tänka på Valfrid Lindeman , Hasse Alfredsson som oavsett vad monologen handlade om slutade med att han knäppt ihop gylfen med västern.

2011-05-12 @ 11:13:15
Postat av: J B Doe

"Shedlight" är helt enkelt ute och cyklar. Vi SD:are är ju de enda som gör motstånd mot vissa invandrares (läs muslimers) otäcka kvinnosyn.

Men logik verkar vara ovidkommande i våra motståndares argumenterande.

Vi är ju även "nazister" trots att vi är de enda som försvarar de trakasserade judarna i t ex Malmö.

2011-05-12 @ 11:22:26
Postat av: Kalle

Apropå skolkdebatten:Jag tycker att skolbarnen skall få markeringar i sina betyg om hur olovligt frånvarande de har varit på lektionerna.Vi skattebetalare betalar deras skolgång och då kan vi begära att skolbarnen skall vara på plats i skolan och uppföra sig väl.Skolan är barnens arbetsplats. De skall rätta sig efter gällande regler och deras "straff" är en markering i deras betyg om olovlig frånvaro (skolk).Det är min högst högst personliga åsikt. Nu är jag nyfiken på SD:s officiella åsikt om skolk och betygsmarkeringar som skolminister Jan Björklund (FP) tagit upp.

2011-05-12 @ 11:35:20
Postat av: "Vi gillar olika"

En 17-årig asylsökande åtalades på onsdagen för att ha huggit en kvinna i ryggen med en trasig glasflaska. Brottet rubriceras som grov misshandel.Det är dags att sätta stopp för vansinnet,förhoppningsvis blir han utvisad på livstid.

http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6822840

2011-05-12 @ 11:54:10
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Hummelstadskarin

Magentan och AW Svensson: Här är inte fråga om att underskatta människors intelligens eller möjlighet att ta till sig information. När PK-media i åratal har trumfat lögner om SD i folk kommer de till slut att tro på lögnerna - helt enkelt därför att de inte har någon alternativ information. I den frireligiösa Hall-koncernen i Jönköping, som ger ut tidningar och tidskrifter som många äldre kristligt engagerade på landsbygden läser, har SD framställts som fiender till judafolket. Det tror man på, eftersom man i åratal är van vid Hall-koncernens produkter. Fiende till Israel är för många av dessa människor detsamma som att vara fiende till Gud. Låt vara att de, om de verkligen inser vad Pride-festivalen handlar om,finner att KD har svikit något väsentligt och kanske fortsättningsvis avstår från att rösta. Men vem får deras röster?

2011-05-12 @ 12:34:48
Postat av: Ora

Jag kände mig lurad på min röst när jag såg Kronlids framförande i riksdagen. Bedrövligt! Jag vill inte bli förknippad med fantatiska vidskepliga personer och vet att det är jag inte ensam om inom SD. Hur kan man förklara den logiska kullerbyttan att kristna (?) fundamentalister ska kunna vägra utföra lagstadgade rättigheter med hänvisning till något diffust samvete? Men muslimer ska minsann inte ha några särrättigheter. Vem tillvaratar min rätt till frihet från religion? Vilka andra yrkesgrupper kan arbetsvägra med hänvisning till samvetet? Räcker det inte med det kaos av särbehandling vi redan har? Inga religiösa fanatiker på våra sjukhus, tack!

2011-05-12 @ 12:48:40
Postat av: AWSvensson

Vi måste inse att vissa själar är förlorade, men jag vidhåller att verkligheten i kombination med handledning öppnar upp ögonen för allt fler som är mottagliga för den bistra verkligheten.

2011-05-12 @ 12:51:18
Postat av: Anonym

En duktig SDare.12 maj 2011, klockan 11.00-11.30. Chatt med sverigedemokraten Daniel Edström inför omvalet i Örebro kommun.Läs chatten här:

http://na.se/chatt/1.1185690

2011-05-12 @ 12:56:24
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Det är därför det är så viktigt att sätta in allt som går från SD:s sida både med personal och ekonomiskt emot indoktrinering i skolan

Gör man inte det är det kört på sikt.Detta är den mest akut viktigaste frågan att jobba med,försöka lära "gamla kristna vovvar " att tänka rationellt är nog svårt.Det är märkligt i Crazyland är det tillåtet att misshandla befolkning mentalt i vilken omfattning som helst.Bingolotto Svenne är verkligen illa ute.

Stora delar av landets befolkning är omgjorda till lallande nördar i komatrance av SVT68 ,och nummera Shitchannel 4

2011-05-12 @ 13:14:31
Postat av: Sverige AB

Saddam´s bödlar får fristad i Sverige!Sjuklöverpartierna försöker utmåla sig själva som goda och SD som onda!

Bödlar som gjort sig skyldiga till folkmord välkomnas till Sverige av Sjuklövern och får PUT och småningom förstås svenskt medborgarskap:http://politisktinkorrekt.info/2011/05/11/put-till-annu-en-av-saddams-hoga-militarer/

2011-05-12 @ 13:21:18
Postat av: Allemand

@Ora, är du inte lite löjlig nu? Bara för att SD och din övertygelse inte är det samma i EN fråga så känner du dig lurad på din röst.Tror du verkligen att ett annat parti och din röst stämmer till hundra procent?Jag tror istället att du tar tillfället i akt och skriver ner SD.

2011-05-12 @ 13:23:48
Postat av: Magentan

@ HummelstadskarinJavisst, jag håller ju med dig. Det är inte fråga om underskattning. Det handlar om att åtminstone försöka motverka decenniers indoktrinering av PK-media genom alternativ information i form av en SD-tidning en gång per kvartal till alla hushåll i Sverige (alltså till såväl hjärntvättade KD-väljare som hjärntvättade svenskar i allmänhet).

2011-05-12 @ 13:30:34
Postat av: Tjadden

Min personliga åsikt när det gäller aborter och med tanken på "att kvinnan bestämmer över sin egen kropp" visst bör hon få göra det, men när det gäller aborter så finns det något som heter sexuellt ansvar!Det har gjorts ca 1 miljon aborter i Sverige de sista femtio åren och det pekar på att kvinnor använder abort som preventivmedel och då är det tveksamt om kvinnan ska få bestämma över sin egen kropp, när hon ändå kan bete sig så sexuellt oansvarigt?.Vi bombarderas ständigt med begreppet om arbetskraftinvandring, är inte det här beroende på att det föds för lite barn i landet? Och då kommer onekligen frågan in om rätten till fri abort.

2011-05-12 @ 13:31:17
Postat av: Anonym

OraTänk efter! Du resonerar med huvudet under armen!

2011-05-12 @ 13:36:03
Postat av: Kalle

Tycker inte att sjukvårdspersonal skall få ha några samvetsklausuler på bekostnad av patienternas och svensk lag.Sjukvårdspersonalen skall inte kunna neka till att utföra arbetet på grund av sitt eget samvete.( Då skall de sluta sitt jobb inom sjukvården och byta yrke!!! )Nu börjar det bli fler och fler muslimer på våra sjukhus. Tänk om en hel operationsavdelning består av muslimer och alla arbetsvägrar på grund av sin religion.

2011-05-12 @ 13:47:30
Postat av: ! ! !

INVASION, inte invandring!SD bör upphöra med att kritiskt tala om massinvandring. Det handlar inte längre om det. Det handlar om INVASION!Igårkväll åkte jag med tunnelbanans röda linje mot Norsborg i södra Stockholm. Tåget var fullpackat och fruktansvärt stimmigt, inte en enda djävul talade svenska ! ! !

2011-05-12 @ 13:53:51
Postat av: AWSvensson

!!! ska vi se det som att språkundervisningen i skolan nått en stor framgång, eller vad säger GoG.

2011-05-12 @ 14:08:00
Postat av: Tjadden

Är det någon som kan förklara vad "bX-rynfwe" betyder? Fick det här som ett svar då jag skulle in på en bloggsida för att lämna en kommentar.

2011-05-12 @ 14:31:10
Postat av: Landstingsanställd

Abort eller dödshjälp ligger i en helt annan division än t.ex. omskärelse.Notera dock att flera kirurger i flera landsting nekar att utföra den senare.Inte blir det några omröstningar i riksdagen om detta.ej heller några fördömanden.När det gäller medhjälp att släcka liv däremot ,då svallar känslorna.Vill man inte släcka,ja då är man fundamentalist.Vi kan väl konstatera att det har skett en viss omvärdering vad gäller livsuppehållande eller rätt till liv.Antar att det är därför debatten finns.Dock måste etik finnas kvar inom sjukvården,rätt att vägra släcka liv,annars är vi ute på väldigt svag is.

2011-05-12 @ 14:52:54
Postat av: "Vi gillar olika"

Fullmäktigeledamoten Kerstin Holmström (M) skrev nyligen flera rasistiskt nedsättande inlägg om kurder på sin Facebooksida.Första inlägget blev så här: "Det går bra att snacka skit om araberna, men inte ett ord om kurderna, som VERKLIGEN skadar kvinnor och barn!!!"Det fjärde och sista lyder så här: "Det finns Kurder, som gifter sig med Svenska kvinnor, och tvingar henne att betala hyra o alla räkningar, ensam + hans spelskulder. Är inte det rasism?"– Dom ringde från partiet och sa att jag skulle radera det jag hade skrivit. Jag gjorde det och jag bad även om ursäkt, säger hon.

http://helahalsingland.se/soderhamn/1.3155419-rasistiskt-uttalande-om-kurder-pa-facebook

2011-05-12 @ 14:54:10
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: lassekolja

Att gå till val på något, som man sedan inte stödjer kallar jag SABOTAGE eller MANIPULATION av vår REPRESENTATIVA DEMOKRATI, vilken förutsätter att samtliga väljare erhåller fullständig och korrekt information innan de går till valurnan!

2011-05-12 @ 15:49:19
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden du är buggad och bör dra ur sladden omgående

2011-05-12 @ 15:51:45
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Man får väl se det som en stor politisk framgång,lyckas man fylla en tågvagn med produktiva gotlänningar, så långt hemifrån ön då är det inget annat än en politisk succe.Angående språkundervisning/undervisning så har vi bakom flötet idag fått lära oss i en debatt om skolan, att det är både lingon på ena sidan katedern samt på den andra,socialismen har fått fullt genomslag för förintelsen av Sverige.Egentligen vore väl det humanaste att man skar loss Sverige från skandinavien och bogserade landet ned till Somaliska kusten tex ,eller någon annan varm plats, så att innevånarna får vänja sej vid den helvetiska värmen...

2011-05-12 @ 16:03:51
Postat av: Mattzzi

Islamisten Ilmar Reepalu (S), kommunalråd i Malmö och en av Sveriges största mångkulturalister, gillar inte det faktum att Danmark om ett par veckor kommer att upprätta gränskontroller mot Sverige och Tyskland, bland annat på grund av ökad kriminalitet. Reeplau kallar det ”valfläsk” och ”ett solklart brott” mot EU:s lagar.Bra jobbat Danmark,det är dags att stänga gränserna för Mena "flykting"/lyxinvandrarna,dessa är inte kompatibla med yttrandefrihet och demokrati.http://www.sydsvenskan.se/danmark/article1466404/Granskontroll-pa-plats-om-tva-veckor.html

2011-05-12 @ 16:14:28
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

I en sövande debatt om sexköp har svenska kvinnliga politiker överträffat varandra med att bekämpa sexköp i Sverige världen, samt även en plan för att ta ned månen.Följande statement kan göras :-Horan utnyttjar torsken inte tvärtom(systemfel)

-Hallicken utnyttjar horan(Bad Abdalah goodbye)Slutsats : Släng ut alla balupas hallickar från Sverige ,barnsligt enkelt.Att någon av dom debatterande Rosenbadska stepphönsen skulle begripa detta får anses som uteslutet.Dessa kvinnor är såkallade "möjliggörare" i sin sexuella politiska korrekthet.

Gode gud stäng av dessa "bullshittalkers"innan dom driver igenom 20 års fängelse för ett "betalnyp"Gubben o Gumman skriver utan koppling till Thor-alf Alfsson SD eller maranata/pridefestivalen.

2011-05-12 @ 16:14:34
Postat av: Gubben o Gumman

Mattzzi : Repalu är en av dom största landsförädarna Sverige haft genomm tidernaTydligen går det inte att kommentera helle vad lustig.Gå in och klicka "grönt" så hyllar du danskarnas mycket kloka beslut.Vänta bara lille Ilmar tillls dansken stänger brodj-veln helt då är du nära en lång simtur.

2011-05-12 @ 16:21:24
Postat av: Gubben o Gumman

Hoppas dom danska gränsvakterna har bilder på Ilmar samt Lena Sundström tydligt uppsatta.Det bästa vore ju om danskarna satte en stämpel typ trafikmärket enkelriktat i våldsbenägna/kriminellas pass.

2011-05-12 @ 16:35:18
Postat av: Bosse

Så man är religiös fanatiker när man inte ovillkorligt ställer upp för sin arbetsgivare oavsett vad ens eget samvete säger.

Nu får ni som tycker det ge er.

Behandlingar som om de inte utförs inte skadar folk fysiskt ska ingen tvingas till.

Under samma kategori som att tvinga någon att medverka till dödshjälp och abort tycker jag all könsstympning (även omskärelse) hör till.

Vi utförde endast våra jobb sa ju SS-läkarna.

2011-05-12 @ 17:03:32
Postat av: Gubben o Gumman

Sannfinländarna i opposition man ville inte skicka krispengar till Portugal heja Finland.I Sverige gör Clownfeldt upp med "Stealthkommunisterna" MP om fortsatt bidragssnabelinvandringDanmark inför gränskontroller på bla Öresundsbron.Vilket av dessa länder har gravt störda politiker?

2011-05-12 @ 17:42:55
Postat av: Erik

En representant för den vänster som PK öser pengar och lovord över Polisen ingriper. Bör seshttp://www.youtube.com/watch?v=AWPwgjhENXI

2011-05-12 @ 18:24:05
Postat av: Tony Ingman

Varför agerar den s.k sjuklövern med sju olika

partier i riksdagen, när man ändå dansar efter

Reinfeldts pipa? Vore det inte bättre att gå ihop

till ett parti allihopa? Det är beklämmande och se

hur t.ex KD beter sig med hägglund som boss, det finns snart inte ett område där han inte vikt ner sig för att inte stöta sig med M, hans svek mot

pensionärer,bilister, Medicinfördyringar, enbart för Sveriges absurda flyktingpolitik.

Undrar vad Alf Svensson tycker om den ynkliga

politik Partiet sysslar med idag?

2011-05-12 @ 18:54:32
Postat av: Tony Ingman

VI KAN FLYTTA UTOMLANDS PIPER JAN HELIN iDAGENS AB?SÄG ATT DET ÄR ETT LÖFTE J.H OCH INTE BARA ETT TOMT

HOT! DET HADE VARIT DEN STÖRSTA TJÄNST DU HADE KUNNAT GÖRA KONUNGALANDET SVERIGE; EN STÖRRE

RENINGSPROCESS ÄR SVÅRT ATT TÄNKA SIG, OM DU SEN

HADE TAGIT ETT PAR TREHUNDRA MASSMEDIAMURVLAR MED

PÅFÄRDEN PLUS HELA EXPOKLANEN HADE UNDERVERK UTRÄTTATS! MEN VEM VILL TA EMOT LILLE JAN TRO?

TJA DIN KOMPIS PORGINAL GANGSTERS KAN SÄKERT SY

IHOP DET MED DOM KONTAKTER HAN HAR I KRIMMVÄRDEN!

2011-05-12 @ 19:14:54
Postat av: Kalle

Självklart skall man ställa upp för arbetsgivaren och svensk lag på arbetsplatsen. Kan man inte på grund av sitt ömma samvete skall man sluta på jobbet och söka sig till ett annat yrke.Könstympning är på kvinnor är vär fortfarande enligt lag förbjuden i sverige. Könstympnig av pojkar är tillåten. Visst ja då heter det omskärelse.I den svenska jämlikhetens namn är det förbjudet på unga flickor men tillåtet på små pojkar.Arbetsvägra verkar vara modernt i sverige. Det börjas redan i skolan när ungarna skolkar för att det är inget roligt i skolan.Livet är ofta inte en dans på rosor.2011-05-12 @ 19:36:25
Postat av: Stefan A

Ställer gärna upp om knappen Helin behöver hjälp med att förpassas ut ur landet...

2011-05-12 @ 20:02:39
Postat av: Robin Shadowes

"Är det någon som kan förklara vad "bX-rynfwe" betyder? Fick det här som ett svar då jag skulle in på en bloggsida för att lämna en kommentar."Var väl nån Blogger-glitch. Gick över efter ett par timmar för mig.

2011-05-12 @ 21:14:24
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: MetalHeadViking

@OraSD har alltid varit tydlig med sin konservativa inställning. Om du känner dig lurad så är du väl en ganska blåst väljare egentligen. Man ska alltid kolla upp vad man röstar på.Med det sagt tycker jag det är bra att SD är ett konservativt parti och vill motverka att 4 av 5 svenskar aldrig får aldrig se dagens ljus. Du har rätt till din kropp. Men fostret har också rätt till sitt eget liv. Det är ett klassiskt frihetlig ställningstagande.Och du ska definitivt inte förvänta dig att jag, genom mina skattepengar, ska finansiera ditt fosterfientliga inställning.

2011-05-13 @ 00:59:36
URL: http://www.youtube.com/user/MetalHeadViking
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesVar väl nån Blogger-glitch. Gick över efter ett par timmar för mig.Och vad menar du egentligen?Den bloggsida jag stötte på det här "bX-rynfwe", går inte att kommentera på hur man än gör och därför har har jag kontaktat SD killen som har denna blogg och gjort honom uppmärksammad på problemet.

2011-05-13 @ 12:38:41
Postat av: Robin Shadowes

@Tjadden. Blogger hat drabbats av något tekniskt fel och det har inte gått att vare sig kommentera eller uppdatera sina bloggar på över ett dygn. T o m har dom senaste posterna försvunnit och dom nyaste är numera daterade onsdag. Hoppas dom fixar detta snarast möjligt.

2011-05-13 @ 17:48:59
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0