BAMSEDEBATTEN

Den debatt som pågår om att Bamsetidningen gjort några nummer på uppdrag av Migrationsverket är minst sagt pinsam. Samtidigt visar den på hur låg nivå den svenska kunskapen befinner sig när det gäller asylsökande.

Politisk korrekthet och naivitet tycks var ledstjärnorna för dessa multikulti förespråkare som blint tror på alla rövarhistorier som berättas för Migrationsverkets tjänstemän.

Uppenbarligen befinner de sig fortfarande på Bamsestadiet!


Kommentarer
Postat av: Skeåning

Ja det är naturligtvis bara att instämma. Det är helt makalöst vad ankdammen gång på gång visar upp i de här frågorna. När tar det slut? Inom psykologin finns det en försvarsmekanism som innebär att vissa människor går tillbaka till barnstadiet när man inte klarar av att hantera verkligheten. Den diagnosen ligger som ett åskmoln över Bamse-debatten.

2011-05-20 @ 00:54:47
Postat av: Magentan

Thoralf om multikultiförespråkarna: "Uppenbarligen befinner de sig fortfarande på Bamsestadiet!"Så rätt! Men som kontrast till detta och liknande lågvattenmärken, som med förfärande hastighet breder ut sig över vårt land, tände faktiskt Politiskt Inkorrekt ikväll en rejäl ljuspunkt på sin hemsida genom att presentera följande:"Tanja Bergkvist, matematiker och sedan januari 2011 verksam som forskare vid avdelningen för försvars- och säkerhetssystem på FOI (Totalförsvarets forskningsinstitut), leder via sin blogg och andra former av medier en kamp mot vad hon kallar 'Fördumningsindustrin, med fokus på genusvansinnet'.

Under det i Sverige nyinstiftade FreedomFest i dagarna höll Bergkvist ett seminarium på detta ämne..."http://politisktinkorrekt.info/2011/05/19/tanja-bergkvist-genusvansinne-och-fordumningsindustri/#disqus_threadTanja Bergkvists blogg:

http://tanjabergkvist.wordpress.com/

2011-05-20 @ 01:05:47
Postat av: Magentan

Nu har jag lyssnat en kvart på Tanja Bergkvists föreläsning om "Genusvansinne och fördumningsindustri" och jag kan bara konstatera att det här genusvansinnet kan bli hur stort som helst i Sverige.VART ÄR SVERIGE PÅ VÄG?Måste sova nu för jag ska upp kl 06 i morgon bitti. Förmodligen kommer jag att drömma genusvansinnesrelaterade mardrömmar. Hjälp!

2011-05-20 @ 01:33:12
Postat av: LN

VART ÄR SVERIGE PÅ VÄG? VART ÄR EUROPA PÅ VÄG?En kvartett frågor riktade till ALLA.1. Varför utgör just muslimska invandrare, som ofta är analfabeter, som oftast saknar användbara yrkeskunskaper; som vanligen hör hemma i ett annat århundrade, ej sällan även i ett annat årtusende, merparten av de asylsökanden som strömmar till Europa?2. Varför förväntas just detta klientel kunna lösa de arbetsmarknadsmässiga problemen inom den europeiska kontinentens högteknologiska, vetenskapliga, kulturella och kunskapskrävande verksamhetsområden?3. Varför skulle ett klientel med minimalt intresse för utbildning och fortbildning inte minst därför att deras gud avråder från vidare förkovran, men med så mycket större intresse och ambition för att sprida sin hatiska och bakåtsträvande religiösa doktrin med inriktning på världsdominans och etablering av barbariska religiösa sedvänjor (sharia), utgöra någon berikning för det upplysta och sekulära Europa?4. Varför alla dessa miljoner muslimer, fruar, svärdöttrar, mormödrar, farfäder och farbröder, som genom tillämpning av en patologiskt liberal familjeåterföreningslagstiftning numer går omkring och slår dank i Europas länder och som efter decenniers vistelse i värdlandet ej sällan bara kan 3-4 ord av typen 'knolla' och 'hora'; som aldrig har haft ett arbete, men som nästan undantagslöst försörjes av värdlandets socialsystem, är ett mysterium som enbart kan förklaras med den marxistiska-liberala-gröna maktelitens sjuka önskan att späda ut och slutligen ersätta de europeiska Ursprungsbefolkningarna med spännande nya människor med bruna ögon och brun eller svart hud.Det är bara det att den europeiska välfärdsstaten, som vi hittills har känt den, ej mera kan finansieras, den kan inte kombineras med Islam. Betänk att 1945 fanns det omkring 600.000 muslimer i Europa; idag finns det över 50 miljoner. Det är 85 gånger fler. Fram på 30 eller 40-talen finns det kanske mer än 100 miljoner. Allahu AkbarSka vi nu kanske kunna enas om att der är KÖRT - om

ingenting görs redan IMORGON?Hallå SD - enda politiska gruppering som känner och erkänner ovanstående fakta - planera ni att aktivt, synligt och hörbart motarbeta islamiseringen av vårt land? Redan nu?

2011-05-20 @ 04:22:06
Postat av: Catarina

Många tror att Rune Andreasson skulle vända sig i graven men det visar sig att sonen försvarar tidningen och varit med från början.

https://hd.se/kultur/2011/05/20/livet-kan-bli-bra-trots-att-man/Fattar inte heller hur lågt landet kan sjunka men det är väl sista desperata försöket att behålla locket på journalisternas älskade multikultigryta...

2011-05-20 @ 06:28:34
Postat av: Stefan A

Hoppas mera att nuvarande fulmedia befinner sig i förmultningsstadiet än i Bamsestadiet, den här struntsaken har redan cirkulerat runt runt i varje media som finns i ankdammen, maken till flock-mentalitet får man leta efter, om Bamse skulle göra ett studiebesök på vilken TV Radio tidnings-redaktion som helst, skulle han vända i dörren, för han skulle tro att han gått fel och hamnat på Karsudden....

2011-05-20 @ 08:27:37
Postat av: susanne

Och alla asylsökande barn kan svenska och har stor behållning av Bamses beskrivning av asylprocessen!

2011-05-20 @ 08:53:37
Postat av: S-E Karlsson

Fick häromdagen ngn sorts enkät om sjukvården i Kalmar län , där ska man då berätta vad man tycker om sjukvården i länet det första jag ska klaga på är att alla utlädska läkare måste kunna flytande svenska oklanderligt innan dom får praktisera här i Sverige ! Nu är det ju ofta så att när man går ut från vårdcentralen så undrar man ju vad sa han/hon egentligen , man får i praktiken gissa sej till vad

läkaren har sagt , och om man begär tolkning ja då betraktas man som rasist !

2011-05-20 @ 09:05:32
Postat av: Olga

--= Ännu en svensk dödgrävare =--

"Organisationer som Röda Korset gör en fantastisk insats när dom hjälper till att återförena familjer som kommit ifrån varandra. Men på grund av Migrationsverkets hårdare regler och snävare tolkning av utlänningslagen nekas 1 500 barn i och omkring Somalia återförening med sina anhöriga i Sverige.

Vänsterpartiet kräver att regeringen tillsammans med sin samarbetspartner Miljöpartiet tar sitt ansvar och kommer fram med nytt lagförslag som ger splittrade familjer rätten att leva och bo ihop. Ett sådant förslag borde läggas fram allra senast vid riksdagens öppnande i september." kräver Christina Höj Larsen, 40, Härnösand. Riksdagsledamot och talesperson i migrations- och flyktingfrågor för Vänsterpartiet

- - - - -

Vore det inte bättre att föräldrarna åkte hem och tog hand om sin övergivna avkomm?

PS Maria Ferm, dödgrävare nr 2, stöder givitvis ovanstående

2011-05-20 @ 09:25:01
Postat av: AWSvensen

Efter att ha sett integrationsdebatten mellan Jimmie Åkesson och Svenskfientlige Erik Ullenhag och nu Bamsedebatten har jag fått bekräftat att Sverige lider av Idiotia Elefantis, en obotlig sjukdom som drabbar svenskar. Här gäller att agera kvickt, ökat tempot i Carlsbergs sort, Gammel dansk , röde pölser , dansk rödkål och som kronan på verket 2 Ribbestek inköpta på Netto till tillbud. Genom att konvertera till dansk hoppas man slippa drabbas .

Vi är röde , vi är vite .

I Sverige kan vi skite.Dansk morot för att få bort invandrareDanmark har infört lagändringar som

med hjälp av pengar gör det lättare

i framtiden utvisa kriminella som

inte är danska medborgare.Kommunerna ska få ett kontant till-

skott på motsvarande 30.000 kronor

för varje invandrare som de lyckas

övertala att lämna landet.Besluten är resultatet av en

överenskommelse mellan den liberalt

konservativa regeringen, främlings-

fientliga Dansk folkeparti och

Kristdemokraterna.

2011-05-20 @ 10:07:51
Postat av: Sven Dacke

Vad ser Danska politiker som inte Svenska politiker förutom SD lyckas se.Dags att på allvar ta itu med "SD Fobin" i Svenska samhället och Riksdagen

2011-05-20 @ 11:18:14
URL: http://bambuser.com/v/166054
Postat av: Tjadden

ThoralfDet är bara att lyssna på en riksdagsdebatt om man vill lyssna på trögtänkta människor, som du om någon i högsta grad känner till.

När politikerna är så infantilt korttänkta så man inte tar det minsta hänsyn till begreppet orsak och verkan säger allt att de flesta skulle syssla med något annat, gatsopare eller dylikt.

Som ett förtydligande, fungerar var och varannan politiker som hänsynslösa bilförare som ställer till det med olyckor i trafiken.

2011-05-20 @ 11:27:27
Postat av: Tjadden

OlgaSomaliska papporna överger sina familjer i Sverige, säger inte det allt om vad slags människor de är? Och sedan ylar Vänstern om lag på återförening med familjemedlemmarna i Somalien?Så här okunniga är politiker, de tar sällan reda på faktiska förhållanden, men vi som skriver inlägg och kommentarer är påpassade om att hålla oss till fakta, halleluja säger jag bara.

2011-05-20 @ 11:36:16
Postat av: Lotta

OT/ Kan inte undanhålla bloggens läsare en bild på Sveriges snabbaste 40, förlåt 14-åring skall det vara. Själv tror jag man räknar i hundår. Man kunde kommentera det hela men när redaktionen märkte att inläggen inte alls speglade den positiva glädjen i artikeln stängdes den snabbt och samtliga inlägg togs bort. Man kunde också betygsätta vad man tyckte om artikeln, allt från "jag blir glad" till "jag blir arg". Några procent blev glada men 95 % blev arga så den möjligheten togs så klart också bort.

Postat av: Mattzzi

Den vänsterextrema journalistkåren gapar och skriker,dom förfasas över att familjer med små barn som inte har flyktingstatus skickas hem med ett leende på läpparna.Detta bör vara att föredra,då det inte är en mänsklig rättighet att komma till Sverige och placeras i segregerade utanförskapsområden,för att där bli försörjd av oss skattebetalare för all framtid.2011-05-20 @ 12:50:27
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Allemand

@Lotta, här finns alla kommentarer samlade innan de stängde ner fältet.

http://img810.imageshack.us/img810/650/27208286.jpgKlicka för att förstora.

2011-05-20 @ 12:53:50
Postat av: Anonymous

Tack "Sverige Demokrater" för er diskretion och för att jag har fått hem sådant här skit i min mejl-box. Tusen tack! Kanske jag skall se fram emot ett hembesök av EXPO eller AFA också - en yxa i dörren, krossade rutor? Tackar förbindligast.

________________________________________________

Hej!Jag upplever att många som bor i förorter med mycket invandrade svenskar känner att deras områden, även om de själva gillar dem, har dåligt anseende, eller dåligt rykte. Framförallt hos folk utifrån. När platsen där jag bor har dåligt rykte så sjunker också min status som person. Bor jag i Täby är min status högre än om jag bor i Alby.När jag såg att många i förorterna hade röstat på Sverigedemokraterna så tänkte jag att det måste bero på att man kopplar det dåliga ryktet med att det finns invandrade i området, som i sig själva har dåligt rykte och då ”ger” områdena dåligt rykte. Att då minska antalet invandrade i området, ses som ett sätt att få bättre rykte och därmed bättre status själv. Eller?Jag är intresserad av resonemanget. Att jag mejlar dig är lite slumpartad. Jag fick tag på den här listan som läckte med folk som hade kontaktat Sverigedemokraterna för ett tag sen och har inte använt den till något mer än att jag nyfiket tittat på om det var folk i mitt område osv.Jag känner inte själv några Sverigedemokrater och nu när jag hade den här funderingen så tog jag bara slumpvis några av mejladresserna på listan. För mig är det intressant att resonera och se om min tes stämmer.Vill du höra av dig är jag jättetacksam. Mitt eget resonemang ser lite annorlunda ut, jag tror att det som ger områdena låg status är andra saker som arbetslöshet, att bostäderna inte rustas upp, att skolorna inte drar till sig bra lärare osv.Men att det är lätt att se ”invandrare” som en enkel orsak till detta, när orsaken egentligen är att ”de som bestämmer” inte själva bor i dessa områden och därför inte engagerar sig i dem, de kan gott få ”rinna iväg” eftersom det inte påverkar deras liv eller familjers liv nämnvärt.Jag är intresserad av att åstadkomma de förändringar som behöver göras, som tex att förbättra skolor, arbetstillfällen, mm, och ägnar den här våren och sommaren åt att ta intryck från alla möjliga personer med olika perspektiv.Tack på förhand,Carlos RojasHej!2011-05-20 @ 13:04:05
Postat av: Hulda

Allemand:... Bra att du sparade kommentarerna! Fattar inte journalisterna att vi skrattar åt dem.? Om rubriken varit: Lärare springer med sina elever - då hade det varit trovärdigt...

Dum, dummare, dummast, journalister......

2011-05-20 @ 13:04:13
Postat av: hhhhh

Alla "flyktingar" som åker på semester i hemlandet då, inte verkar dom direkt gråta över att se sitt land igen. Kanske nåt för Bamse att ta upp nästa gång?Sjukt att inte ens våra serietidningar får vara ifred länge utan det ska smygas in politik överallt. Barnen ska hjärntvättas från tidiga år.

2011-05-20 @ 13:43:55
Postat av: Tjadden

Det är bara att konstatera att svenskarna är satta på undantag när det gäller våra rättigheter, men skyldigheter har vi, att värna om dem som ockuperat vårt land, tala då om, att vi lever i en diktaturstat styrd av en landsförrädare, detta borde vara på alla normala svenskars läppar!

2011-05-20 @ 13:56:58
Postat av: Stefan K

Sandlådenivå eller serietidningsnivå. Jag vet inte vad som är värst, bara att det börjar kännas pinsamt.

2011-05-20 @ 14:10:32
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: putte

Ja, nog är den pinsam alltid. Svenska Dagbladet

som publicerade eländet, fick stora skälvan, och

raderade alla kommentarer, samt stängde kommentars-

funktionen. Man reagerar alltså på samma sätt som

bondläpparna på landsortstidningarna, och bond-

läpparna tycks inte ens begripa, att de skickar över sina egna läsare till de smarta nätmedierna.

2011-05-20 @ 15:52:18
Postat av: Peter

När vi kan vara ense om att en del som söker asyl, är rötägg, lögnare och försöker manipulera sig till PUT, då kan vi ta debatten vidare.

För alla som söker asyl är inte flyktingar. Det verkar de asylpositiva inte ens ha förstått.

2011-05-20 @ 16:10:10
Postat av: jesse fransson

Bamse har varit dopad i 40 år och av doping blir man dum. Bamse är muslim också. Måhända han ska halalslakta Skalman i nästa nummer av tidningen??? Men om Skalman drar in huvvet i skalet går det jue inte å halala Skalman. Då tar Bamse lite dopinghonung och öppnar Skalman som en mussla och suger ut hela innandömet av han, av skalet gör Bamse 2 pulkor som Lille prutts ungar kan åka i

2011-05-20 @ 16:34:59
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

OT : I morgonsoffan i TV4 satt "flining" Steffo med Abdissa och Abdalah, och marknads läxhjälpen i "svaga" områden.

Steffo "glömde" att fråga hur många som frivilligt kommer till läxhjälpen det har ju en viss betydelse för skolan resultat.Läxhjälpen är bra men har givetvis inget med dom sjunkande skolresultaten att göra.

Detta är ren mediamanipulation av bröderna donkey och resten av tjofaderittan gänget.Det mest schizofrena är när man säger att undervisningen sker visserlige i skol liknade miljö men lugnare.

Det är alltså så djävla stökigt i dom "svaga områden" ,så att en kille går från ig till mvh på kvällskurs.Detta avhjälps enligt Björklund med ytterliggare utbildning för kassa läarare?

En sann mytoman i FP i raden av många...Sedvanliga skuldbeläggande av skattebetalarna :5 elver på varje avlönad lärare frivilligt, Abdalah hade gått från IG till MVG och Abedissa fröken studerade till läkare,känn dej underlägsen Svenne och lill Svenne,detta är dom duktiga nya svenskarna är budkapet i brainwashen.Samma princip som när zigenare diskutterade zigenare, då hade man hittat två som förvärvsarbetade.

"Tittar dom jobbar minsann sådeså"Steffo var djupt imponerad och flinet visste inga gränser, det var väl så nära ribba i direktsändning man kan komma.Hans slutord är i klass med Arne Hegerfors "Det ser mörkt ut på Kameruns bänk"Steffo : "Gör ni high five, när det går så bra eller går ni ut och köper korv....."Steffo menade nog halalslaktad kycklingkorv då eller?

Snacka om at göra bort sej.Idiotis Elfantis lider 350 riksdagsmän av ,inom TV är det något helt annat det handlar om.

Fast det vet Earl Wilkinsson borta i Dallas nu...

2011-05-20 @ 16:37:44
Postat av: Gubben o Gumman

"Marknadsför"

2011-05-20 @ 16:39:40
Postat av: "Vi gillar olika"

Big fat gypsy wallets

Romanian gang's flying

visits for £800,000 benefitsRead more: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3586390/Romanian-gangs-800k-benefits.html#ixzz1Mu4sUqdZÅtta zigenare från Rumänien utnyttjade inträdet i EU genom ett sofistikerat bedrägeri mot brittiska myndigheter. Gänget använde sig av falska dokument och uppgav falska jobb med falska refernser och på så sätt fick de försäkringsnummer. De till och med uppgav barn i familjen tillsammans med foton på dem. Men det existerade aldrig några barn. Trots det kunde man sedan få barnbidrag, socialbidrag med mera. Totalt har de lurat till sig 800 000 pund från de brittiska skattebetalarna.Delar av gänget flög till England varje månad för att hämta utbetalningarna. Sedan åkte man tillbaka till den lilla byn Tandarei – som nu hade förvandlats från en utfattig by till en blommande fylld av nya hus, BMWs och Land Rovers. Några av zigenarna bodde även i England. Brittiska polisen samordnade en aktion tillsammans med rumänsk polis och grep gänget, en efter en. Några av dem hade stora summor euros på sig vid gripandet. Gänget har nu fått fängelse från fyra veckor upp till fyra år och åtta månader.

Delar av gänget flög till England varje månad för att hämta utbetalningarna. Sedan åkte man tillbaka till den lilla byn Tandarei – som nu hade förvandlats från en utfattig by till en blommande fylld av nya hus, BMWs och Land Rovers. Några av zigenarna bodde även i England. Brittiska polisen samordnade en aktion tillsammans med rumänsk polis och grep gänget, en efter en. Några av dem hade stora summor euros på sig vid gripandet. Gänget har nu fått fängelse från fyra veckor upp till fyra år och åtta månader.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3586390/Romanian-gangs-800k-benefits.html

2011-05-20 @ 16:40:37
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

OT: Kongressen från MPs kongress pågår det nya kvinnliga föreslagna språkröret "Jag kommer från forskning universitetet bla bla"

Inom det ämbetet är det precis som i pressen 70% Boljeviker....Om detta vet "Lutten" nada shit.Kalmar kan få Peter Eriksson som landshövding

I och för sig är Kalmar ändå damprött och utom all räddning,så så djävla mycket ytterliigare skada är väl svårt att göra.Skall vara då att öka inflödet av pensionskapital från 175st till 1750st då.

2011-05-20 @ 16:54:43
Postat av: Notarien

@Tjadden"Somaliska papporna överger sina familjer i Sverige, säger inte det allt om vad slags människor de är?"De skiljer sig bara på papperet för att få högre bidrag. Detta är satt i system! 50% är skilda!!!Det gäller att vara kreativ för att leva gott utan lön i Sverige.

2011-05-20 @ 17:13:14
Postat av: Ada

DIALOG och SAMHÖRIGHET

En stad för alla!

Inga rasister i vår stad.

Muslimer och otrogna svin

är all människor under

Allahs himmel.

VI ÄR ALLA LIKA GODA!

- Fråga Bamse.

"Varför väcker moskén i Gbrg

så mycket känslor?"

"Främlingsfientliga vindar

skall inte blåsa i Gbrg."

"Högerreaktionära krafter skall

förbjudas."

"Jag förstår inte vad man har

emot muslimer."

- Så goa' människor.

2011-05-20 @ 17:20:33
Postat av: Gubben o Gumman

Notarien : Detta är "Legalt" bedrägeri i en stor grupp,frågan är varför Svenne Banans skall sköta sej.För någon upp em motion eller debatt i frågan så dödas detta av PK med motiveringen det finns minsann pursvenskar som gör detta också.

Skulle det krisa så hänger aprövarna i pressen ut någon pursvensk i pressen med bild och allt.Då måste fakta fram vilket förbjudet för det är kränkande,och så sjunker Crazyland vidare.

Att detta bara får fortgå berättigar till livstids fängelse.

2011-05-20 @ 17:51:56
Postat av: Gubben o Gumman

"Vi skall inte skicka bödlar i uniform(svenska soldater) till Afganistan.

Vi skall hela världen som ett land...."

Citat MP:s kongress (grymtstuga)Jaha där flög nationalstaten fårse nu vilken lära är det som förespråkar droger, kladdsex ,och att inga nationalstater få skall finnas?Aw Svensson har du någon ide förrutom Finska baptister?

Tänk på färgfemman så blir det en ledtråd något begränsad sådan , räkna bort gult blått och GRÖNT.För övrigt står mannen med krokig ratt i bilen och orerar hur saker och ting skall vara.

Sätt på Per Gahrton en foliehatt och en gps sänadre,denna promillemupp kan gott hålla klaffen.

2011-05-20 @ 18:00:23
Postat av: Gubben o Gumman

"Skall se"

2011-05-20 @ 18:01:15
Postat av: Tony Ingman

AW Svensson : gör nu inte samma misstag som dom

politiskt korrekta och kalla Dansk folkeparti för främlingsfientliga, dom är precis som SD emot

massinvandring, men inte är dom främlingsfientliga!

2011-05-20 @ 18:09:25
Postat av: Gubben o Gumman

"Främlingsreserverade"?

2011-05-20 @ 18:16:32
Postat av: Robin Shadowes

Ada, har du och Kålle redan konverterat till fredens religion?

2011-05-20 @ 18:16:55
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Ni som har fått mejl från Carlos Rojo. Svara inte!! Radera eländet så fort som möjligt. Svarar ni så får Expo bara bekräftat vilka adresser som fungerar och bekräftelse på vilka på listan som verkligen stöder SD. Dom har haft över ett halvår på sig att gå igenom listan metodiskt från A tll Ö. Många på listan kan vara oskyldiga människor som bara sökt information, kanske elever och lärare till skolarbeten t ex. Svarar ni så kan dom skilja agnarna från vetet. Dom som svarar blir åsiktsregistrerade, olagligt förvisso men det skiter naturligtvis Expo högaktningsfullt i då dom tillhör dom "goda". Ni kan också förvänta er hot och trakasserier från AFA om ni svarar. Kanske rent av DOS-attacker mot er mejl-adresser.

2011-05-20 @ 18:25:04
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Tony Ingman

Nu är Maud Olofsson yte och yrar igen, när hon pladdrar om att det tar för lång tid innan flyktingar kommer in i arbetslivet? Ja vad förväntar hon sig? om man importerar analfabeter,

samt sätter noll krav på att dom skall lära sig

Svenska språket, så borde hon inte bli förvånad om ingen anställer dem. Sen är det så att dom flesta av dom inte kommer hit för att jobba, utan för att

bli livstidsförsörjda. Visserligen kan tydligen vem som helst bli högsta hönset för centerpartiet,

men så fungerar det inte på dom flesta arbetsplatser, där ställer man minimikrav!

2011-05-20 @ 18:43:53
Postat av: Gubben o Gumman

Rån mord på öppen gata då slår PK till på alla plan

Bamse och Kungens ev besök på "tittutklubb"

Grovt krimminella håller presskonfrens ,only in Crazyland.Svenska folket skiter väl om CG varitt och gluttat lite,enda som är intressant är hans deltagande i utrikesnämnden då i ev utpressningar från dom nya svenskarna,där är rött kort högst lämpligt.Hur mycket skit skall inte polisen redan fått släppa sedan dagen dessa bilder togs,antagligen har man sagt stopp därför får vi se dessa missfoster i tv rutan.Snacka om att kungens kompisar "skitenjelmarnma" de luxe fått kalla fötter för sina små tilltag förr i tiden,postivt att en naiv befolkning får se hur dessa sammarbetar med grovt krimminella vinstlotter.Importerade rövhål spelar inte efter deras regler.

Slå i CG brännvin och sedan släpa ut honom på porrklubb hur djävla innavlad kan dessa bli.

Skulle en tokblatte missa den affärsmöjligheten?Detta stackars land kommer att rasa ihop som en ballong man sticker håll på den dagens landet får en frisk journaistkår till att börja med."Man blir illa berörd av att se detta"

(citat Lena Sundström)

Helt korrekt sätt att se på detta.Sverige är inget annat än ett korrupt skatteslavsland,frågan är bara när Svenne Banan släpper bingolotten....I tv studion sitter någon taggad rep från någon "invasionsrörelse " och sysslar med "overkill" utan dess like.

Visseligen sa ju en ung dam till honom att han var en "barnmatsPer" men ändå.Rosenbad Rosengård blev till slut bortbogserad av en gammal T-Ford.Förresten vad är det för fel på Maud Olofsson

Kärringen är ju precis helknäpp.

Skriker hysteriskt tänk om vi kan göra Sverige till ett nybyggarland,lås in denna schizofrena pladerhönan för gott,det räcker nu.Nytt rån "skriker" tv:n ut........Bamse? tjofaderittan,Sveriges journalister är helt superba.Lägg in en SD motion om att Bamse skall lagstiftas om ,och utvecklas, kosta vad det kostar vill.

Motionera även om information på blöjpaketen på alla leksaker ja överallt, på 19 språk.

Gunnar Andren ock "Lill Gahrton" hänger säkert på.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson Expo eller maranatarörelsen.

2011-05-20 @ 20:06:01
Postat av: Lilleskutt

Det är väl jätte bra att världens starkaste och snällaste Bamse visar barn hur asylprocessen går till och visar på alla människors lika värde! Det är den Bamse vi önskar att alla Sverigedemokrater kunde leva upp till, kanske hög tid att gå Bamseskolan?

2011-12-05 @ 15:40:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0