AFA IGEN?

De senaste dagarna har jag fått uppleva hur illa ställt det är med demokratin i vårt land på mer än ett sätt. Ibland får det mig att tvivla på om det politiskt korrekta samhället är helt genomkorrumperat.

Idag har jag dessutom fått uppgifter om att en av våra kommunfullmäktigledamöter i länet fått sin egendom vandaliserad under helgen. Då han för tillfället var bortrest har jag inte fått omfattningen riktigt klart för mig. Jag hoppas verkligen att polisen sätter in alla resurser för att lösa detta. Det borde finnas någon som sett eller hört något.

Om det är AFA bör polisen ha goda möjligheter att hitta den skyldige eller skyldiga om man bara prioriterar detta.

Jag börjar bli trött på att alltid behöva vända andra kinden till!UPPDATERING

Flera har i kommentarerna skrivit att SD måste ta upp detta i riksdagen. Jag vill bara påminna er om att vi tagit upp detta ett flertal gånger. Senaste gången var det William Petzäll som ställde en fråga till justitieminister Beatrice Ask.
Den som inte sett detta klipp skall göra det.


Kommentarer
Postat av: Anonym

”Vilket parti anser du är tydligast i svensk politik i dag?” I början av maj ställde undersökningsföretaget Novus frågan till ett representativt urval ur allmänheten, och svaren blev ytterst intressanta.Moderaterna står i fullständig särklass. De får 39 procent i mätningen, vilket är mer än vad alla de andra partierna får tillsammans.

Efter M kommer ingenting och ingenting och ingenting, och sedan en kvartett med Sverigedemokraterna (9 procent) i spetsen. SD följs tätt av Socialdemokraterna (8), som i sin tur skuggas av Miljöpartiet (6) och Vänsterpartiet (5).

Sist i fältet återfinns de tre små allianspartierna. Två procent av svenska folket tycker att FP är tydligast. Centern och KD får en procent vardera.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/drabanter-utan-dragningskraft_6204715.svd

2011-05-30 @ 00:30:06
Postat av: Mats Carlsson - Holmsund

Hoppas kan man alltid men varför skulle polisen bry sig om att en Sverigedemokrat får sitt hem demolerat? De har aldrig brytt sig innan. Tidigare var polischeferna politiskt tillsatta och fick jobbet med en röd partibok. Hur är det nu tror du?

2011-05-30 @ 01:02:39
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com
Postat av: Gun H.

Det politiska våldet mot islamiseringsmotståndare tilltar i Sverige med etablissemangets goda minne.

För polisen tycks frågan vara av lägre prioritet än att t ex jaga fildelare och sexköpare.

De dominerande islamvänliga medierna med SVT i spetsen tiger, förstås.

Sverige kan inte längre betecknas som en fredlig, frihetlig demokrati.

Sverige är idag ett land som styrs av korrupta makthavare och korrupta medier och där hot, våld och censur härskar.

2011-05-30 @ 01:20:36
Postat av: Magentan

Det är alldeles fruktansvärt i Sverige numera. Skillnaden mellan hur det var när jag var tonåring på 50-60-talet och hur det är nu är avgrundsdjup, både vad gäller utbredningen av den svåraraste brottsligheten och antalet ouppklarade brott.Ni missade väl inte Julia Caesars nya söndagskrönika idag, som är en mycket sanningsenligt skildring av dagens Sverige.Ett citat från krönikan:

"Vi har det land och de politiker vi förtjänar. Kvinnor våldtas och mördas för att de har låtit sig luras av den statliga mångkulturpropagandan. De tror att de lever i ett tryggt land. De vet inte att de är utsedda till försökskaniner i ett av historiens mest vansinniga samhällsexperiment och att de utgör experimentets mest utsatta högriskgrupp. De har inte förstått att svenska politiker gärna offrar deras liv till förmån för ett högre mål; massinvandring och ett mångkulturellt samhälle. De känner tillit och det blir deras död, precis som för Elin Krantz."http://snaphanen.dk/2011/05/28/s%C3%B8ndagskronik-ett-politiskt-mord-del-2/#more-94068Postat av: Magentan

Länkarna fungerar tydligen inte.Ni hittar väl till

http://snaphanen.dk/

i alla fall och kan scrolla er fram om inte krönikan ligger först.

2011-05-30 @ 02:01:40
Postat av: Sven Dacke

Thoralf . Även jag är förbannad och trött på hur det ser ut i Sverige i dag, men det enda jag kan göra var att rösta på SD och det har jag gjort samt jobba vidare i min närmiljö.Sverigedomkraterna i Riksdagen måste bli ännu vassare med genomarbtade frågor som dom övriga partierna inte kan slingra sig ur. Peka på uppenbara problem och att få ut sanningen till valiga "svenne" som sitter i TV sofffan.Ställa konkreta besvärliga frågor till moståndare i direktsändningar som inte är så lätta att redigera.Vi är många som ser SD som enda hoppet, och om ni kunde få ut buskapet bättre vore det ännu fler som skulla fatta.Tack för en bra start i Riksdagen så längePå Tisdag är det Interpelationsdebatt i Riksdagen men vid en snabb läsning hittar jag inget från SDPostat av: Sven Dacke

I dagens SVDPolisens verksamhet i Sverige kostar 52 miljoner kronor – varje dag. I takt med ökade resurser har förvisso mycket utvecklats, men de ökade satsningarna syns inte i de mätbara totala resultaten

Postat av: Hulda

AFA är en samling naiva barnrumpor. Men också en produkt av en dålig skola och en vänstervriden massmedia. Polisen bör ta i hårdare mot dessa småligister som fördärvar samhället.

Det är dåligt med kunskapen om kommunismens mörka sidor i vårt samhälle, tyvärr.

Alla vet hur mycket död och elände Nazismen gav världen, men Kommunismens mörka baksidor tigs det om.

SD bör trycka på om mera kunskap till elever om Kommunismens brott mot mänskligheten.

2011-05-30 @ 07:49:23
Postat av: Stefan A

Det lilla förtroende som fanns för polisen försvann ju i valet,kan man inte ens beivra brott som sker mitt framför näsan på dom, utan står och tittar på, som vid störande av SD;s valmöten, varför skulle man då bry sig om Sverigedemokrater får sin egendom förstörd.

2011-05-30 @ 08:13:29
Postat av: Sven Dacke

Alla inser att det gått snett, men "ingen" fattar vad vi måste göra för att få slut på det.Radio från P1Tiden för nyanlända flyktingar att komma in i arbetslivet skulle kortas rejält. Det var målet med regeringens reform av integrationspolitiken där ansvaret ...

Satsning på jobb för flyktingar slutar på socialen

Postat av: Sven Dacke

Från Sveriges Radi P1Erik Ullenhag försöker förklarar hur etableringslotsar skall fungera, eller rättare sagt inte fungerarLyssna från ca 49 minuter in i programmet

Ganska klart är att Ullenhag nog inte är ute så mycket i verkligheten

Postat av: AWSvensson

Myten om att Sverige tjänar på invandringen och i synnerhet vilket framhålles arbetskraftsinvandringen på 60 talet.Något som de värsta mytomanerna påstår räddade Sverige. Trots att detta verkar avlägset så toppar fortfarande greker andelen förtidspensionärer ( numera sjukersättning) uppdelat på nationaliteter.

39% av greker födda i Grekland i kategorin 45-64 år. Därefter följda av jugoslaver och turkar. Jämförande siffra för svenskar är 13%.

Att grekerna skulle slitit hårdare är väl ingen som känner grekisk mentalitet benägna att hålla med om, detta framhålles som ett argument. Vi behöver bara titta på Grekland idag för att inse att pensionering vid 50 är det generella. Sanningen är nog att finna i en socialdemokratisk vilja att skönmåla arbetslöshetssiffror genom förtidspensioner. De flesta greker som kom till Sverige på 60 talet hade lite eller ingen utbildning. De hamnade i jobb och företag som redan då var i farozonen, billig arbetskraft kunde hålla dem under armarna , men detta var bara konstgjord andning, en efter en bortrationaliserades dessa. Som exempel , teko industrin, varvsindustrin, slakterier, mejerier, små verkstadsföretag. Detta föranledde att folk friställdes, eftersom det svenska språket begåvades med uttrycket ynt i ryggen så var man inte sen att förtidspensionera.

Det säger sig självt att om folk jobbar några år och sedan lever på det allmänna att detta ur nationalekonomisk synpunkt inte är det bästa.

2011-05-30 @ 10:17:04
Postat av: Roberth

En vanlig dag i en Sverigedemokrats liv. Man offrar gladeligen det för det känns inte som en uppoffring men vad som är värst är om ens nära och kära drabbas

2011-05-30 @ 10:24:58
Postat av: Skånepåg

OT

Sverigedemokraterna vill sänka den nuvarande gränsen för aborter i Sverige från 18 till 12 veckor (som i stort tillämpas i övriga västvärlden) och har i massmedia av okunniga journalister, politiker och andra bl.a. utmålats som ”totalt omänskliga och kvinnofientliga”. Nedanstående förnuftiga debattartikel stödjer till fullo SD:s förslag.Från dagens (2011-05-30) Barometern (pappersupplagan) på sidan Reagera.”Sänk gränsen för abort omgående

En sjuksköterska berättar i tidningen Dagens Medicin. ”I år har vi haft två aborter, en i vecka 18 och den andra i vecka 22, där fostren fortfarande levde när de kom ut. De andades och rörde på sig i upp till en timme efteråt. ”Hon säger också: Det känns fruktansvärt att låta fullt friska foster ligga och dö framför våra ögon, men vi kan ingenting göra. Eller rättare sagt: vi får inte göra någonting. I så fall bryter vi mot lagen. ”I Danmark var en barnmorska nyligen med om att en liten flicka levde två timmar efter en sen abort. Barnmorskan kunde inte låta barnet ligga ensamt i sköljrummet utan svepte in den lilla och sjöng vaggvisor för henne tills hon dog. Hon fick inte ge flickan någon lindring för sin överordnade. Efteråt fick barnmorskan psykologhjälp och medverkar inte längre vid sena aborter. Är det inte ett stort misslyckande att vi i dag, år 2011, inte tycker oss ha lust att se alla människors lika värde? Är det värdig vård att bli lämnad ensam på ett metallbord för att dö? Eller är det helt enkelt så att ett litet levande aborterat barn inte har samma värde som ett barn som föds för tidigt i samma vecka?

Samhällets resurser borde i mycket högre grad användas för att förebygga och ge alternativ till aborter. Utöver detta är det hög tid att omgående sänka abortgränsen med åtskilliga veckor!

Marita Sandberg”

2011-05-30 @ 10:32:49
Postat av: AWSvensson

Skånepåg, med tanke på den danska barnmorskan som fick söka psykologhjälp så finns lite att tillföra i denna länk, som jag hoppas fungerar.

Postat av: AWSvensson

AFA attacker , mer eller mindre sanktionerade av etablissemanget under mottot ändamålen helgar medlen är ingen ny företeelse. Möjligen att efter Sverigedemokraternas inträde i riksdagen att sådana attacker ,i synnerhet på riksdagsledamöter, föranleder en något hårdare syn från polishåll .

Den intresserade kan ta del av samhällets syn 1998 och fråga sig om tiden stått still.

2011-05-30 @ 11:01:20
URL: http://www.bgf.nu/demokrati/val98.html
Postat av: Tjadden

Jag tror att var och en av oss borde läsa den här artikeln som är ständigt aktuell även om den var skriven för tusentals år sedan och lika aktuell tusentals år framåt i tiden.

Artikeln är skriven på 1980 talet och belyser vår intelligens och vad vi gör med den.Läs lugnt och eftertänksamt så fastnar budskapet bättre, att vi kan inte bli intelligentare genom kunskap eller politisk propaganda snarare dummare, åtminstone i vårt beteende.http://reaktion.nu/evolution.html#gak

2011-05-30 @ 13:02:17
Postat av: Kerstintin

@Hulda,

"SD bör trycka på om mera kunskap till elever om Kommunismens brott mot mänskligheten".- Jan Björklund krävde redan 2007 att "Kunskaper om kommunismens brott ska bli en viktig del i skolundervisningen":

http://www.epochtimes.se/articles/2007/05/22/12437.htmlNazismen var bara en historisk parentes. Kommunismen är på väg ut och är idag inte lika stort hot som det var före Soviet unionens fall och Kina´s successiva omvandling.

Den ideologi som plågar mänskligheten mest idag är islam och det är det som är mest angeläget att upplysa om.

Terrorideologin islam har plågat mänskligheten i mer än 1500 år och den växer och expanderar för varje dag som går.

Uppemot en miljard kvinnor runtom i världen lever i någon form av husarrest på livstid, enbart för att de är födda som kvinnor. De är berövade de mest enkla, självklara och elementära friheterna, som att kunna lämna huset och röra sig fritt i samhället.

Det finns i övrigt inte utrymme här för att gå igenom alla makabra saker som islam ställt/ ställer till med, både vad gäller historia och nutid.Det vore intressant om någon påläst SD-ledamot lät Jan Björklund få smaka på sin egen medicin och ställde frågan om vad han tyckte om att undervisa om islams brott mot mänskligheten i svenska skolor!............

PS Jag har en kollega som har majlat frågan till Jan Björklund och hon väntar efter ca en månad fortfarande på svar, ska bli intressant att se vad han svarar.2011-05-30 @ 13:37:47
Postat av: World Traveller

Tydligen saa har AFA-medlemmarna skyddad identitet. Hur i h-e kan de ha det utan hjalp fran myndigheterna?

2011-05-30 @ 15:01:22
Postat av: lassekolja

Instämmer helt med Sven Dacke, Hulda, Stefan A, m.fl. Dagligen väller fram de ena galenskaperna värre än de andra, tar det aldrig slut? Inte särskilt konstigt att Sverige dalar i alla mätningar som handlar om samhällskvaltét.

Sverigedemokraterna är Sveriges enda hopp när den övriga Sju(k)klövern gör sitt yttersta för att göra Sverige till hela världens socialbyrå och till en mänsklig soptipp (ursäkta uttrycket men det är tyvärr så jag känner i min förtvivlan)!

KÄMPA PÅ alla SD-HJÄLTAR!!!

2011-05-30 @ 15:39:41
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Gun Häggkvist

En hedervärd sajthttp://www.preserveandhonor.com/Sajten som hedrar minnet av de soldater som fick offra sitt liv för att försvara vår frihet, mot de muslimska fascisterna.

Här finns namn, bilder och berättelser om vår tids stora hjältar.

Den är värd ett besök!

2011-05-30 @ 16:07:58
Postat av: MakingBacon

Vi har vänsterextremister och högerextremister. Så har vi Sverigedemokrater som är ett mittenparti. Om man nu tycker de är extrema är de då mittenextremister? Svammelmedia, nu får ni ta och kamma er.

2011-05-30 @ 17:14:01
Postat av: Svensson

AFA och Moderater hand i hand, Kommunister och kapetalister hand i hand. Ja allt tycks vara möjligt i sverige. Har dom rökt på så mycket att dom inte inser att kommunismen är död i Sverige ? Att gå med i AFA, är nog bland det lägsta man kan hamna på samhällsstegen, helt utslagna Svenskar och invandrare som inte har lyckats att anpassa sig i det svenska samhället. På tiden att dessa människor skaffar sig ett hederligt arbete och börjar bidra med något till Sverige.

Postat av: Stefan K

AFA är en samling bortskämda ligister vars föräldrar inte sällan har yrken som advokater, läkare och direktörer. AFA finns med på den lista över politisk extremism som redovisas på SÄPOs hemsida, så jag förutsätter att man har en ständig koll över deras förehavanden. Full kontroll har man bevisligen inte.

Det förvånar mig också att vissa riksdagspartier står sida vid sida med den autonoma våldsvänstern och manifesterar mot demokratin.

Har ni tagit upp detta med de två vänsterpartierna i riksdagen Thoralf?

2011-05-30 @ 17:22:54
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Robin Shadowes

Förbjud AFA tillsammans med Expo, islam, koranen och sharia.

2011-05-30 @ 18:56:04
Postat av: alf

Jag har lyssnat på William Petzäll än en gång och konstaterar igen att man inte kan ställa mer än en (1) fråga i sänder till våra ministrar, då blir det kortslutning i huvudet på dom och svaren blir en sorts rappkalja.

2011-05-30 @ 19:40:34
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesFörbjud AFA tillsammans med Expo, islam, koranen och sharia.Du söker efter det omöjliga, vem vill ha ett rumsrent Sverige? Inte 7 klöverns politiker de överlever tack vare detta kriminella hot eller rättare sagt de vill ha eländet under principen härska och söndra.

2011-05-30 @ 19:55:52
Postat av: En vän i kampen

Alf, det är så enkelt som att man måste formulera frågorna så att det i princip bara blir ja/nej svar kvar.

Tjadden, Man kan inte förbjuda organisationer, då omorganiserar de sig bara. Det man kan göra är att infiltrera, eller att ingripa med sådana polisiära resurser att många nog av terroristerna grips och kan lagföras.

2011-05-30 @ 22:39:06
URL: http://envanikampen.wordpress.com
Postat av: en vän i kampen

Thoralf, om man studerar nya testamentet så framgår det att liknelsen med att vända andra kinden till gäller om någon hånar dig eller angriper dig med ord.

I nya testamentet kan man också läsa att Jesus uppmanar lärjungarna att beväpna sig när han ska lämna dem så att de kan klara den värld de kommer att tvingas leva i när han lämnat dem.

2011-05-30 @ 22:41:54
URL: http://envanikampen.wordpress.com
Postat av: Ferdinand MjukInte så underligt att en liten klick demokratisabotörer får uppmärksamhet.

Med en subjektiv och vänstervriden media som idag sätter den politiska agendan för en folkvald regering är förvånande .…det måste kännas j-ligt bittert för Herr Stadsministern.Fö. Borde Lars Ohlys parti och hans fula svans -egentligen, vara ett minne blott.

2011-05-30 @ 23:36:46
Postat av: Tjadden

En vän i kampen"Tjadden, Man kan inte förbjuda organisationer, då omorganiserar de sig bara"Du har helt rätt. vi minns när VPK blev VP och sedan V.Det blev förmycket för kommunisterna och på så sätt startade Miljöpartiet som löjligt nog har gjort kommunister rumsrena enligt den breda massan.

2011-05-31 @ 00:09:41
Postat av: Uncle Bob

Här ser ni de demokratiföraktande vänstermupparna förfölja och försöka störa ett demonstrationståg anordnat av SDU i Helsingborg förra året. Klart och tydligt. Det är pöbelfasoner och inget annat.

Man undrar vad som gick snett i deras begreppsvärld.

Vad i ordet "Yttrandefrihet" är det de inte förstår?Samtidigt var stödet från åskådarna mycket stort, fast de flesta vågade inte uttrycka sin åsikt öppet.

Jag frågade en slumpvis utvald kvinna vad hon ansåg om en stormoské i Helsingborg. Svaret finns 1:51 in i klippet.Notera även dessa barnsliga provokatörer som försöker få SDU att framstå som klandervärda.

Ge gärna en kommentar efter klippet och "GILLA"

2011-05-31 @ 01:39:03
Postat av: Uncle Bob

http://www.youtube.com/watch?v=AWPwgjhENXI&feature=player_embedded#at=44En upphetsad vänsterextremist är en bortgjord vänsterextremist!

2011-05-31 @ 01:56:46
Postat av: Gert Hellström

Snart dags att svara med samma medel ??

2011-06-07 @ 14:34:11
Postat av: Tor

http://nosdu.blogg.se/2011/may/muppar.html

2011-06-13 @ 20:56:43
URL: http://nosdu.blogg.se/2011/may/muppar.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0