TRE MÅNADERS FÖRDRÖJNING

 


”Redan det som var känt 2009
borde ha diskvalificerat Waberi som riksdagskandidat för Moderaterna. Nu finns ingen annan möjlighet än att lyfta ut honom.”

Ledarbloggen UNT.

Tre månader efter att detta var en nyhet på nätet (Politiskt inkorrekt) uppmärksammar Dagens Nyheter detta i en artikel. Man kan ju fråga sig varför man inte gjorde det i samband med att det inträffade i julhelgen. Svaret är nog ganska enkelt! Självmordsbombaren i Stockholm.

Dagens Nyheter och annan media visste mycket väl om detta i december men stämningarna efter självmordsbombaren gjorde sannolikt att media valde att undvika att rapportera om detta. Trycket på Waberi och Moderaterna hade sannolikt blivit väldigt stort vid den tiden.

Trots att det är tre månader sedan detta inträffade är det uppenbarligen väldigt känsligt att kritisera Islamiska förbundet och Abdirizak Waberi. Hycklarna använder istället ledarbloggar och egna bloggar för att skriva om detta. Är det så att ansvariga utgivare stoppat alla försök att kunna skriva om Waberi i den tryckta upplagan? Eller är det en självpåtagen självcensur som råder bland journalisterna?

Tänk om Sverigedemokraterna bjudit in någon antisemit till något möte. Det skulle inte funnits en enda tidning i hela landet som inte slagit upp detta med stora rubriker. Nu är det istället en muslimsk organisation och då blir det locket på. Visst är Sverige fantastiskt!

Per Gudmundsson är en av dessa journalister som nyligen skrivit ett bra blogginlägg om hur islamiska organisationer bjuder in tvivelaktiga föreläsare från muslimska länder. I artikeln finns mycket fakta och länkar.

Frågan måste givetvis ställas varför inte SvD använder detta material till en artikelserie om Islamiska förbundet och Sveriges unga muslimer med deras ledarpersoner och hur de agerar i Sverige. Här kan vi verkligen undra om det inte finns en dold agenda. Både hos SvD och de muslimska organisationerna.

Hur länge kommer den politiska korrektheten styra över hur media rapporterar om muslimska organisationer och dess företrädare i Sverige?

I praktiken är det bara de stora medierna som kan sätta press på moderaterna när det gäller t.ex. Waberi.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Från vänsterhåll så kan man inte kritisera islam, från högerhåll kan man inte kritisera Waberi utan att därmed påvisa det dåliga omdöme som moderaterna och då Reinfeldt uppvisat genom att bereda denna Waberi tillträde till riksdagen. Har man tagit fan i båten får man ro honom i land, eller som personligt tillägg dumpa han på djupt vatten.

2011-03-28 @ 11:00:57
Postat av: Sven Dacke

Sverige, september 2014. Ett muslimskt parti i Riksdagen. (Del 3 av 3)

Se även länk till övriga artiklarna i serien 1-3Kanske dags att läsa på så ni inte blir förvånade valdagen 2014 med tappade hakor och undrar hur det kunde gå så.

Postat av: Allemand

Jag skrev en kommentar i UNT, kom inte in, överraskad någon?

2011-03-28 @ 11:24:05
Postat av: Magentan

@ Allemand

Jag kan inte hitta några kommentarer alls till UNT:s artikel om Waberi.

Undra varför?Missa inte heller Gudmundsons ledarartikel i dagens SvD, "Kanada Sverige 1-0", som Irene och jag kommenterade i föregående Thoralf-tråd.http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/kanada-sverige-10_6044061.svd

2011-03-28 @ 11:41:20
Postat av: Vansterwiki

Jag skrev bara en kort uppmuntrande kommentar. Att de hade helt rätt men påpekade ett litet språkfel. Inte ens den kom med. UNT suger men ledarskribenterna har sett ljuset om än med fördröjning. Nu väntar jag på drevet.

2011-03-28 @ 12:08:38
Postat av: Dan

Thoralf, jag tycker vi ska verka för att Waberi sitter kvar, han kommer vara en större röstmagnet för SD än Mååna. Ännu bättre om det skulle börja talas om ett muslimskt parti som aspirerar på riksdagen, då skulle ju halva befolkningen rösta på SD i ren självbevarelsedrift. Nån som stöder mitt resonemang?

2011-03-28 @ 12:22:54
Postat av: Patrik, Ängelholm

"Tänk om Sverigedemokraterna bjudit in någon antisemit till något möte."Exakt samma tanke slog mig. Vilket liv det skulle ha blivit från exakt samma personer som nu vill glömma, förlåta och lägga locket på, om SD gjort (eller ansetts ha gjort) något liknande.

2011-03-28 @ 12:37:54
URL: http://mittenradikalen.wordpress.com
Postat av: lassekolja

Instämmer (som vanligt) med Dig Thoralf, men vill komplettera med att ytterligare ett skäl till varför man var motvilliga att lyfta upp Waberis debackel var att det kunde ju gynna SD, men det kanske Du tycker är så självklart att det inte ens behöver nämnas!? Det fina i kråksången framöver är att nu är våra motståndare (till skillnad från tidigare valrörelser) tvungna att debattera även dom tilltagande integrationsproblemen, något man lyckades dölja i förra valrörelsen.

Att SD trots detta klarade 4%-spärren med råge, bådar mycket gott för framtiden!

Ser fram emot kommande onsdag kl.09:00 i Svt2 och senare i Kunskapskanalen, när SD:s Riksdagsdebatt om vår paradgren äger rum.

KÄMPA PÅ alla goda=SD-krafter!!!

2011-03-28 @ 13:24:29
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Hakan

Visst har du rätt. Det är bara de stora judiska mediakoncernerna (Bonnier, Hjörne, etc) som kan pressa på. Men vill de det? Hela multikultigrejen är ju just judarnas påfund för att späda ut ursprungsbefolkningen och skapa ett multietniskt fragmenterat samhälle. I detta samhälle vinner gruppen med bäst etnisk sammanhållning o det är judarna med hästlängder.Läs själva, här är en avhandling från stockholms universitet. Sök på nätet så finner ni ungefär vad det handlar om."Jämlikhet och valfrihet : en studie av den svenska invandrarpolitikens framväxt / Lars-Erik Hansen

ISBN 91-22-01943-X

Stockholm : Almqvist & Wiksell International, 2001

Svenska 245 s."Mao konfliktytan är inte mellan svenskar/afrikaner/araber. Konfliktytan är ursprungsbefolkningen/den judiska eliten (läs 08 judarna). Faktum är att judarna agerar koordinerat ungefär likadant i alla länder. De äger/leder media koncerner o sedan pressar de på för massinvandring för att späda ut ursprungsbefolkningen. Smart. Praktexemplet är USA. Har du aldrig hört detta förut? Gissa varför. Men det är lätt att kolla de här sakerna. Här är en bok från UCLA i USA som behandlar frågan http://www.prometheism.net/library/CultureOfCritique.pdf Trevlig läsning.

2011-03-28 @ 13:39:33
Postat av: Benny

Din tur nästan gång Thoralf :)http://janrumes.wordpress.com/2011/03/28/sd-trotjanaren-stig-werner-utesluts/

2011-03-28 @ 14:37:59
Postat av: Sven Dacke

Så fick SD sin första yrkespolitiker

Någon kommunalrådstjänst blev det inte. Men väl en avlönad tjänst som politisk sekreterare. Nu är Sverigedemokraternas Stefan Olsson på plats i stadshuset. Fokus tänker han lägga på att utreda kommunala projekt kring invandring och integration

Postat av: Inge Sandén

Hoppas att SD tar upp detta med vad som skrivits om Wabari nu på onsdag i den direktsända debatten.

En rak fråga till Fredrik om han delar Waberis kvinnosyn med flera fruar o.s.v.

Gör det till en valfråga 2014 och många röster till SD från moderater som inte längre förmår att se och höra hur man med olika sorters lögner vill skydda en värsta sorts islamist med starka drag av nazism.Lite nya ord har dykt upp på bloggarna.

L.Sundström:Icke-konsekvens-neutral

T.Mattsson:Mejlrasister

Juholt:De fattiga barnen.(inget nytt ord direkt,men det ringer i örat "apatiska barn" och "ensamkommande barn"

Ulf Nilsson:Pursvenskar(någon månad gamalt,men används numera flitigt på bloggarna.

G&G:32:an (lite nyare än Fredrik Barbar)

2011-03-28 @ 15:12:21
Postat av: MatsBern

Detta skulle Reinfeldt och PK-maffian även behöva känna på.

Kaliforniens vitaste kommun ska tvångsintegreras.

Marin County hör inte bara till USA:s mest välmående och lugna områden. En mycket stor del av befolkningen råkar dessutom vara vit, något som blir allt ovanligare i det alltmer spansktalande Kalifornien.

Men enligt den federala regeringen innebär avsaknaden av svarta och färgade människor i Marin ett brott mot 1964 års civilrättslag. Nu kräver regeringen att kommunen ska göra mycket mer för att erbjuda etniska minoriteter billiga boenden.

http://www.friatider.se/kaliforniens-vitaste-kommun-ska-tvangsintegreras

2011-03-28 @ 15:36:11
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: MatsBern

Då blev sosseriet åter igen tagna med byxorna nere.

Håkan Juholts flickvän dömd för bedrägeri.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2382403/hakan-juholts-flickvan-domd-for-bedrageri

2011-03-28 @ 16:55:03
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: AWSvensson

Har man en kriminell ådra så passar man i 7 klövern, de bedrar svenska folket dagligen utan att bli dömda,ja om vi inte ser till valresultatet förstås.

2011-03-28 @ 17:11:52
Postat av: Ursus

@Hakan,Emedan jag sällan bryr mig om jubelidioter som dig så kände jag en stark lust att påpeka att Amerika aldrig varit annat än ett invandrarland.Ursprungsbefolkningen är indianer, och visst är de "utspädda" vid det här laget... men jag tror inte att du på fullt allvar skulle komma på tanken ens att hävda att det var judar som stod bakom koloniseringen av Amerika.

2011-03-28 @ 17:35:07
Postat av: Systemfel

En 40-årig kvinna bosatt i Bergsjön förklarar att hon inte "erkänner" de svenska lagarna. Hon lagförs nu vid Göteborgs tingsrätt för upprepade hot mot konstnären Lars Vilks.Detta eftersom hon är muslim "och som sådan erkänner jag inte era svenska lagar eller eran domstol det vill säga jag accepterar bara att dömas inför en shariadomstol".http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.586329-vilks-mal-overfors-till-goteborg

2011-03-28 @ 18:01:08
Postat av: Notarien

OT: Hörde på radion att Juholt var inbokad i BORLÄNGE på 1:a maj!! Underbart! Kommer ihåg PI:s artiklar om 1:a majtåget i Borlänge förra året. Idel somalier med plakat som det stod jOBBEN på. Nu får han chansen att promota moskébygget och samtidigt plåtas i spetsen av tåget. Måste väl t.o.m. göra Mona glad!!!

2011-03-28 @ 18:11:03
Postat av: Magentan

Det här var väl lite pinsamt för både Juholt och Sossarna kan man tycka. Redan en liten skandal på G."Håkan Juholts flickvän dömd för bedrägeri"" ... 2007 dömdes Lindgren av Stockholms tingsrätt till villkorlig dom och dagsböter för bedrägeri mot Fritidsresors flygbolag Tui Fly Nordic, ett brott som hon erkände.

Enligt åtalet lämnade Åsa Lindgren vid elva tillfällen oriktiga uppgifter för egen vinning för sammanlagt 45 908 kronor, skriver Dagens Industri."http://www.expressen.se/nyheter/1.2382403/hakan-juholts-flickvan-domd-for-bedrageri

2011-03-28 @ 19:31:31
Postat av: Gubben o Gumman

Ursus : Det var väl begåvat att jämföra bröderna donkeys verk via köttbullen Mattson el TV4 shitcannel.Lägg inte din brist på annalysförmåga på någon annan under stridsropet jubelidiot.Varför "gullar" joddlarna med måsslimerna överalt utom runt om egan stugan tror du?Sedan kan man lite halvtaskigt jämföra svenne banan med indianerna med den skillnaden att indiarnea inte fick betala sin egen kolonisering.Där emot kan mad grundlagsändringen få ta emot dödande kulor även i Sverige .Gamla fina Sverige sänks av joddlare måsslimer och kommunister sakta men säkert i en schizofren mosaik.Där olika agendor sammanfaller ibland.Sedan är det ju käckt att varken Ariel o Mustafa el Sitting Bull o Custer skulle komma på iden att dela "häst" i sitt eget närområde läs nationalstat.Jubelidioter är både "Wabbe" och hans "Somaliske kompis" som skall gifta sej med sin 13 åriga gisslan

"Wabbe" är bara en röstmagnet han blir utsparkad när han gjort bort sej tillräckligt dvs igår.Enligt Wikipedia så är IQ snittet runt 65 i området

Det klassas i Sverige som "mupp" Samhall nästa...Så Ursus 55000 raketforskare skall du betala för via skattsedeln hittils,väg upp snyt dej skaffa medlemskort i SD.Jämför man USA med Sverige blnadar man sannolikt Red Bull i rödspriten också.

2011-03-28 @ 19:35:02
Postat av: Gubben o Gumman

Efter att ha lyssnat på "Ljugholt" en del så har vi beslutat att reda ut begreppen dvs vaför han kommer att leda S till nästa valnderlag.- En Oskarshamnare med sin dialekt går inte hem i Stockholm Göteborg el Malmö (oklart i Malmö)

Eskil Erlandsson är ett utmärkt exempel på detta.- Han är med i Görans fanclub,no good....

Politiska överlevare är ryggdunkare med fnask

tendenser så är det bara annars hade Ljugholt

kört mjölkbil idag.- Polar med en bedrägeridömd donna- Babblar om det ringa med nationalstater fel tidpunkt för det med tanke på utvecklingen.- Håkan har totalt snöat in på fattiga barn förlåt

var bor dom någonstans.(bullskit)- En politisk divison 2 spelare, en chansning.- Försvarsexpert inom S dvs försvarsslaktare.- Babblar om rocklåtar pojkrummet nästa...Om "Ljugholt" inte är kvar om 4 år är det ingen större sensation han är är för "tunn" o lite för mycket lantis.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD .Ps Stavfelen i förra inlägget bjuder vi Expo på.

2011-03-28 @ 19:53:26
Postat av: MartinA

Ohhh, no. Vi vanliga människor tuggar på moderaterna varje dag. Jag tar alltid upp det jag läser på din blogg och det jag läser på pi och ft med moderata väljare till vardags. De är sega och svårtuggade men till sist så skall det gå! En nybliven SD-väljare 2010 skall bli 4 nyblivna SD-väljare 2014. Ojala! (spansk förvanskning av inshalla, om gud vill, som spanjorerna valde att behålla efter reconquistan).

Så var snäll mot SvD! DN-läsare är för indoktrinerade för att överhuvudtaget nås. Och nås de så blir de så desillusionerade att de blir fanatiker, om de är nåogt att ha. Så uppskatta SvD som har flera excellenta och modiga skribenter och som tassar runt in sanningsmarkerna, ibland.

2011-03-28 @ 19:55:35
Postat av: kalle2

¤waberi togs väl in som vallokomotiv för att locka till sig muslimernas röster i göteborg. 2014 blir det väl ännu fler muslimröster 7 klövern vill locka till sig.¤om man bott i sverige i 3 år har man väl rätt att rösta i kommun och landstingsval, även om man inte fått medborgaskap?

blir ju precis lagom att kanske hela nordafrikas befolkning kommer få gå röstskola i sverige 2014!¤vad har juholts älskarinna (flickvän låter ju barnsligt när de 50+)för omdömme när hon medvetet stulit från sin arbetsgivare?¤varför lever juholt som särbo, är det av skattetekniska skäl?såg min kommentar försvan i går kväll. lika bra det, läste mer och den organisationen var ju värsta indoktrineringslobbygrppen.

kanske de blir nästa bluffparti som fulmedia kommer hjälpa fram. För att lura väljare inför varje EU-val.

först var det Junilistan, sedan piratpartiet, undrar vad nästa blir för locka bort missnöjda från SD.

det borde finnas en funktion att kunna ta bort det man skrivit själv.

2011-03-28 @ 20:03:56
Postat av: alf

Vad kul dom verkar ha,de små liven,i våra förstäder.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.586503-nu-stangs-lovgardesskolan

2011-03-28 @ 20:18:04
Postat av: Gubben o Gumman

Ett presentkort till miss piggy med "långa fingrar" är väl att föreslå i julklspp som någon annan skribent varit inne på.Tänkvärt är också:-"Äpplet faller inte så långt från päronträdet"

-"Ingen rök utan eld"

-" En gång ingen gång två gånger en vana..."

- Vem visste vad om någonting....Mona Toblerone verkar ha fått en värdig "lekkompis"Tänk att lågintelligent patrask aldrig förnekar sej.

Fyfan vad bra Mona passade på discot i Rinkeby.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD .

2011-03-28 @ 20:29:15
Postat av: Gubben o Gumman

"presentkort till ett fitness center"

2011-03-28 @ 20:30:36
Postat av: kalle2

alf 20:18.

man får vara glad att det var ägg. snart skjuter de väl på varandra.ett förslag för thoralf som nu är i polisstyrelsen:

att sälja kolsyre och luftvapen som exakta kopior av riktiga borde förbjudas. de har ju både mantelrörelse och laddning som en riktig. om folk behöver såna borde det bara säljas såna som är rödfärgade och tydligt skiljer sig utformning från riktiga.

om det är en riktig pistoler så stoppar de in en plastplopp med kryss, så ser den ut som en attrapp. så hur skall folk veta och polis,väktare veta vid kontroll.

2011-03-28 @ 20:37:41
Postat av: Anonym

@SystemfelKonvertiten från forna Jugoslavien som inte erkänner svenska lagar eller svenska domstolar har inte i landet att göra. Min åsikt är att skicka hem musliman till hennes hemland. Det måste väl i alla fall vara ett grundläggande krav att de som vistas i landet respekterar våra lagar och domstolar.

2011-03-28 @ 21:04:42
Postat av: Lotta

Saxat från Gudmunsdons blogg: "Huvudgästen på årets SUM-konferens heter Jamal Badawi. Han är född och utbildad i Egypten, men huvudsakligen verksam i Kanada där han anses tillhöra ledarskiktet för det Muslimska Brödraskapet. Jamal Badawi har uppmärksammats av terrorismforskare för att han är en av de imamer i väst som har skänkt religiös legitimitet åt självmordsbombare." Om muslimska Brödraskapet får makten i Egypten vet vi då vad som väntar. Rätta mig om jag har fel men var det inte dessa som Gardell hyllade?

2011-03-28 @ 21:23:02
Postat av: Systemfel

Läste på en av bloggarna som länkas via Twingly hos G-P ang den muslimska damen som ej vill rätta sig efter Sveriges lag. Den enda kommentaren på en av bloggarna var skriven av en mussla"Jag är muslim och detta innebär att man måste lyda GUD och Hans lagar .Jag vill att du bara förstår att jag kan inte bli muslim om jag lyder inte GUD.jag kan inte lyda både sveriges lagar och GUDs lagar. Det går inte . De är två olikheter ."http://hisingisland.blogspot.com/2011/03/bjud-henne-pa-en-resa.html

2011-03-28 @ 21:25:49
Postat av: Systemfel

Läste på en av bloggarna som länkas via Twingly hos G-P ang den muslimska damen som ej vill rätta sig efter Sveriges lag. Den enda kommentaren på en av bloggarna var skriven av en mussla"Jag är muslim och detta innebär att man måste lyda GUD och Hans lagar .Jag vill att du bara förstår att jag kan inte bli muslim om jag lyder inte GUD.jag kan inte lyda både sveriges lagar och GUDs lagar. Det går inte . De är två olikheter ."http://hisingisland.blogspot.com/2011/03/bjud-henne-pa-en-resa.html

2011-03-28 @ 21:26:50
Postat av: MartinA

Men det är väl bra att någgon i gammelmedia uppmärksammar det här. Jag klagar inte? Även om SvD framstår som betyligt mindre lömsk än DN. Oklart varför.

2011-03-28 @ 21:38:46
Postat av: Robin Shadowes

Såg filmen Cornelis igår på dvd. Tydligen blev han aldrig svensk medborgare trots att han bodde nära 40 i Sverige. Han blev tydligen nekad av Invandrarverket, som jag antar var den tidens motsvarighet till dagens Migrationsverk. Han blev nekad för dom ansåg hans svenska var bristfällig. Cornelis var kanske inte guds bästa barn men han bodde i Sverige större delen av sitt liv och betalade skatt här. Eftersom han tydligen inte efterlämnade särskilt mycket till sonen Jack eftersom skattmasen tagit hand om det mesta, så får han väl anses ha gjort rätt för sig under sitt liv som invandrare. Personligen anser jag han talade och skrev betydligt bättre svenska än Waberi och merparten av dagens MENA-klientel, inklusive hela "knolla din mamma"-gänget. Dessa får medborgarskap på mycket lösa boliner och kan rösta fast dom inte pratar ett ord svenska, förutom möjligtvis dom numera välbekanta okvädingsorden då.

Jag tycker det därför är en stor skam att en av Sveriges största och folkkäraste artister aldrig fick nåt medborgarskap. Därför vore det en fin gest att ge honom den postumt på 25 års-dagen av hans död nästa år.

2011-03-28 @ 21:42:05
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Såg filmen Cornelis igår på dvd. Tydligen blev han aldrig svensk medborgare trots att han bodde nära 40 i Sverige. Han blev tydligen nekad av Invandrarverket, som jag antar var den tidens motsvarighet till dagens Migrationsverk. Han blev nekad för dom ansåg hans svenska var bristfällig. Cornelis var kanske inte guds bästa barn men han bodde i Sverige större delen av sitt liv och betalade skatt här. Eftersom han tydligen inte efterlämnade särskilt mycket till sonen Jack eftersom skattmasen tagit hand om det mesta, så får han väl anses ha gjort rätt för sig under sitt liv som invandrare. Personligen anser jag han talade och skrev betydligt bättre svenska än Waberi och merparten av dagens MENA-klientel, inklusive hela "knolla din mamma"-gänget. Dessa får medborgarskap på mycket lösa boliner och kan rösta fast dom inte pratar ett ord svenska, förutom möjligtvis dom numera välbekanta okvädingsorden då.

Jag tycker det därför är en stor skam att en av Sveriges största och folkkäraste artister aldrig fick nåt medborgarskap. Därför vore det en fin gest att ge honom den postumt på 25 års-dagen av hans död nästa år.

2011-03-28 @ 21:42:49
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: AWSvensson

Om Juholts lilla bedrägeridam kan man läsa om i Barometern. Hon avslutar med:Lindgren säger att hon inte har möjlighet att kommentera uppgifterna och att hon inte är en offentlig person. Kommentera uppgifterna är hon inte ensam om att inte kunna, det gäller även läsarna.

2011-03-28 @ 21:43:54
Postat av: Robin Shadowes

Faen vad webblogg jävlas idag. Är tydligen inte den ende som upplever problem idag.

2011-03-28 @ 21:44:11
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Ursus

@Gubben o GummanDu skriver lite konstigt och jag har alltid haft svårt att förstå vad du menar alla gånger - inget illa menat, men säger det bara utifall jag missförstår något.Nåja, jag förstår inte vari min "brist på analysförmåga" ligger? Att "Hakan" (Som jag kallade jubelidiot på grund av hans konspirationsteorier) tog upp USA som exempel - ett väldigt ungt land på cirka 300 år - på att "judar styr allt"/"inför mångkultur överallt" brister i och med att Amerika byggdes upp av människor från alla möjliga länder. Emedan de nu har blivit ett folk så har de tagit det bästa från alla kulturer de stötte ihop med och gjort det till sin egen - sann "multikultur." (Och alltså jämförbart med Sverige, helt utan behov av utländskt folk.)Sen efter det vet jag inte riktigt om du pratade med mig längre eller bara lite generellt, bortsett från en massa stråmansargument ('Strawman-argument' på engelska) som jag inte tänker bemöta.

2011-03-28 @ 22:06:14
Postat av: Ursus

@Gubben o GummanDu skriver lite konstigt och jag har alltid haft svårt att förstå vad du menar alla gånger - inget illa menat, men säger det bara utifall jag missförstår något.Nåja, jag förstår inte vari min "brist på analysförmåga" ligger? Att "Hakan" (Som jag kallade jubelidiot på grund av hans konspirationsteorier) tog upp USA som exempel - ett väldigt ungt land på cirka 300 år - på att "judar styr allt"/"inför mångkultur överallt" brister i och med att Amerika byggdes upp av människor från alla möjliga länder redan från början. Emedan de nu har blivit ett folk så har de tagit det bästa från alla kulturer de stötte ihop med och gjort det till sin egen - sann "multikultur." (Och alltså jämförbart med Sverige, helt utan behov av utländskt folk.)Sen efter det vet jag inte riktigt om du pratade med mig längre eller bara lite generellt, bortsett från en massa stråmansargument ('Strawman-argument' på engelska) som jag inte tänker bemöta.

2011-03-28 @ 22:08:23
Postat av: [email protected]

Kommer drevet att gå nu, han som skrivit detta är centerpartist."Ja vad kan man säga? Människan erkänner inte våra svenska lagar men tar tydligen gladeligen emot våra pengar i form av sjukbidrag!

Sånt här blir man inte så lite förbannad på!

Den här kvinnan och andra som gör så som hon är en av anledningarna till att främlingsfientligheten växer i landet. Just sånt här är orsaken.Jag vet inte vad domstolarna tänker i frågan, jag är inte jurist. Men i min värld tänker jag att hon kanske skall få en enkel biljett till ett land som har just sharialagar? Det borde göra alla inblandade glada?Jag tycker vi kan bjuda på det.Ställer man inte upp på Svensk lag, oavsett vem man är och var man kommer ifrån skall man ta konsekvenser. Allt annat är orimligt."http://hisingisland.blogspot.com/2011/03/bjud-henne-pa-en-resa.html

2011-03-28 @ 22:32:21
Postat av: Gubben o Gumman

Ursus : Det verkar som om vi fått det hela om bakfoten onekligen även solen har sina.......(AW Svensson fyller i) , men som du vet så gäller reglerna :1 Gubben o Gumman har alltid rätt

2 Skulle Gubben och Gumman mot förmodan ha fel,så träder automatiskt regel 1 i kraft.Nu vi röka stor fredspipa ugh.

2011-03-29 @ 00:02:29
Postat av: Magentan

Såg senare att min nyhet om Juholts flickväns brottsliga förflutna redan var en gammal nyhet här. Hade för bråttom med mitt skvaller och läste inte inläggen innan.Från det ena till det andra: Den här artikeln i gårdagens DN tycker jag var oväntat intressant:"Rebellerna anklagas för övergrepp i östra Libyen""Samtidigt som rebellerna nu rider på en framgångsvåg så har deras ibland brutala behandling av misstänkta Khaddafi-anhängare gjort att oppositionen fått dålig press. Likaså kan rapporter om antisemitiska och antihomosexuella anspelningar från rebellradion verka frånstötande på den omvärld som nu försöker ge stöd till det libyska upproret."Läs resten här:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/rebellerna-anklagas-for-overgrepp-i-ostra-libyenJag fruktar fortfarande att Libyen med Västmakternas hjälp kommer att bli antingen ett nytt Afghanistan eller ett nytt Iran inom en inte alltför avlägsen framtid.

2011-03-29 @ 00:26:25
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Cornelis V blev straffad med jämna mellanrum, och för att bli svensk medborgare på den tiden, fordrades att man ej levt ett syndigt liv under hela 10? år, har jag för mig!Jag minns då han hade raggat upp en "scandal biotis" i Stockholm som han fyllde ganska rejält med spiritosa, och när kärleksstunden skulle utvecklas, upptäckte han att donnan hade en snabel.

Den skulle han ovillkorligt skära bort. Cornelis fick ett ganska långt fängelsestraff för denna misshandeln och denna "malören"! Det måste ha varit på 70-talet som detta hände om jag inte har fel! Han var alltid fattig, och krökade ganska rejält. Fogden jagade honom också ända till livet var slut! Men "hönan Agda", var ett jubilerat nummer, också vid denna tiden...och som sagt, han blev aldrig svensk medborgare på hela 40 år!

2011-03-29 @ 00:46:52
Postat av: MatsBern

Invandrarelever i Borås flyttas till svenska skolor.

Svenska skolbarn i Borås, som valt bort mångkulturella skolor, kommer inte längre undan efter det att kommunens politiker beslutat sig för att lägga ner Norrbyskolan och sprida ut dess elever i svenskdominerade skolor.

http://www.bt.se/nyheter/boras/barnen-far-flytta-ut-nar-norrbyskolan-laggs-ner%282610066%29.gm

2011-03-29 @ 01:05:59
URL: http://gudmundson.blogspot.com/
Postat av: MatsBern

Mångkulturell anarki tvingar Lövgärdesskolan att stänga.

Lövgärdesskolan i Angered i Göteborg är en invandrartät 6-9 skola med cirka 270 elever och 50 anställda. Nu stängs den efter att en längre tids anarki där skolans personal ständigt varit utsatta för hot, våld och trakasserier. Situationen har urartat fullständigt och stadsdelsförvaltningen kan inte garantera personalens säkerhet. Skolans områdeschef Ann-Britt Nilsson säger att ”problemen på Lövgärdesskolan kopplas till skolsegregationen, att familjer med bättre förutsättningar i stor utsträckning flyttar sina barn till andra skolor.”

http://politisktinkorrekt.info/2011/03/28/mangkulturell-anarki-tvingar-lovgardesskolan-att-stanga/#comments

2011-03-29 @ 01:32:20
URL: http://gudmundson.blogspot.com/
Postat av: MatsBern

Richard Jomshof (SD) om problemen i skolan 27 Jan 2011.En klok man.

http://www.youtube.com/watch?v=MFljNxeUY2E

2011-03-29 @ 01:42:21
URL: http://gudmundson.blogspot.com/
Postat av: Allemand

@Robin Shadowes, håller med om Cornelis, inte kunna svenska? Han behandlade det svenska språket bättre än många av oss.

2011-03-29 @ 08:14:10
Postat av: Allemand

@Magentan, märkligt att de högsta hönsen inte kan inse en sådan enkel sak. Hjälper man dessa grupper att ta över så hjälper man inte befolkningen, fråga de som bor i Iran. Har varit i Teheran och jag vet vad många kvinnor sade till mig när ingen annan hörde på.

2011-03-29 @ 09:47:34
Postat av: piip

http://alexanderlouhichi.wordpress.com/2011/03/28/jag-erbjuder-mig-sjalv-att-under-en-pubrunda-bjuda-pa-en-ol-i-min-smak/

2011-03-29 @ 10:01:09
Postat av: Robin Shadowes

Allemand, det var iaf myndigheternas åsikt på den tiden. Undrar vad samma tjänstemän hade sagt idag då invällare från MENA har bott här i 10-20 år och inte kan ett ord svenska utom möjligtvis det där "knolla din mamma"-köret. Cornelis låg milt sagt en rätt bra bit över den nivån. Fanns dessutom ingen SFI 1950 och enligt vad jag läst tidigare så lär han ha sagt att han lärde svenska genom att umgås med sina nya svenska kompisar och läsa Fantomen! Hade kanske blivit billigare att skrota SFI och satsa på Fantomen-abonnemang istället, fast nu borde ju inte skattebetalarna stå för en enda krona till denna verksamhet. Det skall vara invandrarna som på egen hand lär sig språket för egna pengar, som i alla andra länder utom Sverige. Sanningen är den att Cornelis var motiverad att lära sig det nya språket, något som MENA-gänget däremot inte alls gör. Dom föraktar snarare vårt språk lika mycket som dom föraktar oss som folkslag.

2011-03-29 @ 10:13:04
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Sven Dacke

Nu har alla Växjö familjer att tjäna några kronor extra på att bli fadderfamilj för invandrare.Frågan avgörs i Kommunfullmäktige snart

Postat av: Anonym

Dansk polis tvingar svenskar visa pass.

Dansk polis kräver att svenskar med utländskt utseende visar pass när de tar tåget på Öresundsbron.

http://www.hbl.fi/text/utrikes/2011/3/29/w61171.php

2011-03-29 @ 11:41:29
Postat av: Sven Dacke

I Växjö har vi ett nytt ”Täbyfall” och för dom som inte kommer ihåg var det Moskén som inte skulle byggas i Moderaternas och Rainfelts hemkommun.I Växjö har det några år funnits en ”fadderverksamhet” för nyanlända så kallat ” flyktingar ”Problemet är att inge frivilliga fadder har anmält sig , och nu är det på gång att ”köpa” fadderfamiljer genom ett bidrag.I dagens Smålandsposten kom ett strålande förslag till artikeln. Förslaget går ut på att att kommunens politiker anmäler sig som fadder, med början för kommunalråden och på detta sätt kan man få en bra start på projektet.Det blir mycket spännande att se om det blir Bosse Frank eller någon annan. Kanske man kunde göra det till en tävling som Idol över hela landet.Vilket politiker gör själv mest för att hjälpa ”Nysvenskar” i sitt eget hem

Postat av: AWSvensson

Helt ok för mig ,vad säger du GoG?

Postat av: Ibbe

Waberi, islamsk fundamentalist, är moderat riksdagsman. Som sådan verkar han ha en stark inflytandeställning för sina uppfattningar i den moderata riksdagsgruppen. Detta visade sig inte minst när riksdagsdebatten om våldsbejakande extremism hölls för inte så länge sedan. Justitieministern Beatrice Ask (m),levererade en sådan förklaring till självmordsbombarens i Sthlm motiv, att den stod i klass med fablernas värld. Hennes "analys" visade hur stark islamsk fundamentalism står i moderata samlingspartiet idag. Hur det kunnat bli så är definitivt en fråga som oroar många moderata väljare ,inte minst de kvinnliga.

2011-03-29 @ 16:19:27
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Lite ledande fråga men det är klart att hamna i ett livslångt utanförskap och dessutom få se SD växa varje år kan ju inte var så skoj.

Den normalbegåvade bidragssnabeln inser ju efter ett tag att Sveriges folk manipuleras av en socialistisk presskår,vilket borgar för en djävla smäll när sanningen uppdagas.SD:s inträde i riksdagen kan ju liknas vid den första lilla sprickan i en stor dam som växer till det blir jävligt blött i dalgången under dammen.Bollen är i rullning men är i sirap så att säga.

2011-03-29 @ 17:03:15
Postat av: Gubben o Gumman

OT Tänk att "Ljuugholt" undanhållit valberedningen sin frillas eskapader.

"Meget begåvat"Han växte i division 2 dräkten fortare än kvickt.En tvättäkta sosse.

2011-03-29 @ 17:06:14
Postat av: Gubben o Gumman

OT Tänk att "Ljuugholt" undanhållit valberedningen sin frillas eskapader.

"Meget begåvat"Han växte i division 2 dräkten fortare än kvickt.En tvättäkta sosse.

2011-03-29 @ 17:07:30
Postat av: Gubben o Gumman

Precis som Ibbe skriver så borde moderat väljare vara seriöst bekymrade över utvecklingen i det partiet,tyvärr betyder väl den egna plånboken mera än tex jämlikhetsfrågor.32:an Clownfeldts uppgörelse med MP var egentligen det sista som behövdes för alla tvivlare.

Nationalstaten Sverige skall sänkas fortast möjligt.

Utmärkta verktyg är Tomas Mattsson och Jan Hellin.Någon som vet vilken religion Calle Baldts kärring tillhör?2011-03-29 @ 17:15:23
Postat av: AWSvensson

"SD:s inträde i riksdagen kan ju liknas vid den första lilla sprickan i en stor dam som växer till det blir jävligt blött i dalgången under dammen".

GoG , tänk på att det kan finnas minderåriga som läser denna blogg.

2011-03-29 @ 17:22:46
Postat av: Gubben o Gumman

OT: Calle Baldt och 32:an Clownfeldt var ju negativa till flygförbudszon över Libyen fattas bara annat.Här löper ju måsslimer risken att få använda Salvequick.Gubben o Gumman paranoida teori om Saudidollar i fickorna på Moderata ledartrojkan är väl välkänd i dessa förtappade kretsar redan.Nu har även sossarna kommit på att måsslimer riskerar att flyga i luften,allså skall svenska Jas plan inte få skjuta på markmål.Där kan nämligen oskyldiga finnas som tex Perra Garhton,och bebis soldater.Nu fattas bara att MP genom Mikalela Waltersson ställer sej upp ocj skriker att krig är livsfarligt.Så kan världen känna igen den svenska politiska schizofrenin igen.Att Mohammad "Kollapsis" trupper slaktar tusentals om dom får chansen bekymrar inte dessa måsslimkramare ett skit.Finns bara ett ord HYCLARE.Ps i Expressen glunkas det om Urban Ahlins eskapader med glädjeflickor någonmed mera info där?Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan kopplingt till Thor-alf Alfsson eller SD

2011-03-29 @ 17:27:56
Postat av: Stora Småland

Högsby ,förr Emådalens pärla .

Högsby, idag Emådalens Bagdad .

2011-03-29 @ 17:33:48
Postat av: Gubben o Gumman

Man måste nog säga att den felskrivningen dam istället för damm vara ganska perfekt.Sedan sätter det igång fantasin för fullt på en del "hål(l)" och sydsvenskar.På tal om barn :Lille Olle till mamma ,Orvar säger att det ligger en kondom på verandan,vad är en veranda för något.

2011-03-29 @ 17:37:00
Postat av: AWSvensson

Som Ursus skriver, det är inte lätt att förstå vad GoG menar , så det är lätt att befrukta det värsta.

2011-03-29 @ 17:44:02
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Är det flygförbudszon marktrupper eller veranda du inte förstår?

2011-03-29 @ 18:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0