NATION I FRITT FALL

En kyrka i fritt fall skriver två präster om i SvD. Detta efter att Svenska kyrkan anställt en imam. Jag tror att det är många med mig som häpnar över denna anställning och undrar om Svenska kyrkan släppt alla värderingar och backar hundra år i sin utveckling.

I veckan kunde vi också läsa om en imam som nyligen tillträtt som nämndeman vid tingsrätten i Malmö. Imamen hade dessutom gjort diverse uppmärksammade uttalanden som utan tvekan visar vilka värderingar som dessa imamer har oavsett om de är nämndemän eller anställda av Svenska kyrkan.

Den politiska korrektheten innebär att det ena idiotiska beslutet efter det andra fattas av myndigheter och organisationer som tror att de gör alldeles rätt.

Uppgörelsen mellan Alliansen och Miljöpartiet tillhör givetvis denna kategori och är utan tvekan den mest förödande för rättstaten. Det innebär till exempel att brottslingar som dömts till fängelse och därefter utvisning nu kan stanna kvar i Sverige och dessutom få fri sjukvård utan risk för att utvisas. För ingen är väl så naiv att han tror att kriminalvården ser till att dessa personer utvisas efter frigivningen. Nej, de släpps bara ut från anstalterna och förväntas sedan lämna landet.

Fredrik Reinfeldt är på väg att införa ren anarki där lagen vare sig följs av medborgarna och myndigheter.

Nej, det är inte bara en kyrka i fritt fall. Det är en hel nation i fritt fall!


Kommentarer
Postat av: Allemand

Sant, men jag undrar när den vanlige M-väljaren får klart för sig vad som håller på att hända?

2011-03-13 @ 13:10:19
Postat av: Inga-Lill

Jag funderar på att lämna svenska kyrkan, det här är för magstarkt för mig. Kan inte begripa varför en imam ska vara anställd i den svenska kyrkan eller är det så att den inte är svensk längre som allt annat som fått stryka på foten. Skolavslutningar hölls i kyrkan för barnen i Sälen men det gick inte för sig, för rektorn måste ta hänsyn till dem som inte fick gå till kyrkan. Varför ska vi ta hänsyn till de som har valt att flytta till Sverige? Om jag flyttar till ett annat land så får jag rätta mig efter deras seder och regler, ingen kommer att ta hänsyn till mig.

2011-03-13 @ 13:39:49
Postat av: MartinA

Jag umgås mest med moderatväljare och de tycks helt omedvetna. Patologiskt politiskt ointresserade helt enkelt.

2011-03-13 @ 13:42:31
Postat av: kalle2

alla måste börja ifrågasätta dom som tar besluten. de kan inte ha många med sig, och chansar på att det skall gå för sig.

2011-03-13 @ 14:17:28
Postat av: Ulf Claesson

Dags att lämna landet? Frågan är bara: vart då? Var finns landet som inte böjer sig för fascistisk islam? Finland kanske...

2011-03-13 @ 14:20:23
Postat av: Niffe

Vill bara önska dig en trevlig dag :D Kram!

2011-03-13 @ 14:35:08
URL: http://niffe.se
Postat av: Ove

Signaturen LN:s misstanke om herr Ekeroths (SD) "muslim connection" via t.ex AMITIÉ JUDÉO-MUSULMANE i förra tråden 2011-03-12 @ 16:57:06 får idag en relevant uppföljare i Gotiska Klubbens kommentar till Julia Ceasars söndagskrönika hos Snaphanen.



"Gotiska Klubben tror att en av förklaringarna till den extrema situation som råder i Sverige, är att det finns en judisk domminans i svensk media, dels genom ägande, dels genom de judiska intresseorganisatione roch enskilda judar som verkar för Mångkultur i Sverige.

Om någon av riksdagspartierna ens skulle komma på tanken att kritisera mångkulturen, slaktas de omgående av Bonnier-media och övriga judiska intressenter, typ EXPO, Judisk Krönika eller andra judiska organisationer.



Reinfelts bägge uttalande ska ses i detta sammanhang. Han har klart signalerat på vems sida han står. Och nu är han en favorit på Dagens Nyheters ledarsidor. På samma sätta kommer Lena Sundsström och "danmarkshatet" att frodas på judiskt styrda redaktioner, typ DN, Tv4 och Expressen.



Eftersom detta är tabu att diskutera. så kommer utvecklingen att fortsätta mot en katastrof. De som inte tar in dessa fakta i diskussionen kommer, precis som Julia Caesar, att tappa fart och skriva mer och mer om mindre och mindre."

----------

http://www.friatider.se/judar-vill-ha-ledarroll-i-mangkulturellt-europa

2011-03-13 @ 14:39:05
Postat av: vmm

"För ingen är väl så naiv att han tror att kriminalvården ser till att dessa personer utvisas efter frigivningen. Nej, de släpps bara ut från anstalterna och förväntas sedan lämna landet."



Ja, hur går det till egentligen med verkställandet av domen när det gäller utvisningsdelen? Vet du? Någon måste ju veta. Här behövs lite grävande journalistik för att få reda på hur det går till i praktiken idag i Sverige år 2011.

2011-03-13 @ 14:59:28
Postat av: S-E Karlsson .

Sverker Olfsson var verkligen ful och ettrig mot Jimmie Åkesson igår , avbröt hela tiden och kom med väldigt konstiga frågor , hans stil har jag aldrig tyckt om !

2011-03-13 @ 15:15:11
Postat av: Skeåning

Här är en ledare i skånskan som också berör att Kyrkan anställer en imam. Ledaren innehåller mycket bra där skribenten hör och häpna erkänner att Sverige är byggt på kristna värderingar och att kristendomen självklart har en särställning. Synd bara att densamme inte kunde skriva detta utan att reflexmässigt behöva slentrianmässigt slänga in politisk korrekta, intoleranta termer som islamofobi.

Postat av: Tjadden

Ove



Och hur vill du se Kent Ekroth i fortsättningen?



Det har väkt ont blod bland många Sd sympatisörer att Sd stödjer Israels sak.



Huvudfrågan är om Sd är ett associerat parti i den den nationella folkrörelsen när den säger att varje land ska få äga sin suveränitet, alltså att varje folkslag har rätten till sitt eget land och tyvärr går Israel att ifrågasättas av den meningen.



Judarna som var nomader och samhällsparasiter historiskt sett, främst i mellanöstern och nu, nästan i varenda land i modern tid, det rimmar illa med nationalism, att Sd håller judarna om ryggen och därför går partiet att ifrågasättas om att vara ett nationellt parti eller inte?



Tyvärr har jag svårt att tro Sd skulle köra med dubbla budskap, även om misstanken där om finns.



Kanske en fråga för medlemmarna att fråga partistyrelsen om.

2011-03-13 @ 15:49:58
Postat av: jägarn

I SD förkommer det inget Israel eller judehat, har aldrig gjort och kommer aldrig att förekomma. SD stöder mellanösterns enda demokrati.

2011-03-13 @ 16:17:10
Postat av: Hulda

Israelstöd.

Varför skulle SD INTE stödja Israel..? Regionens enda demokrati. Ständigt hotat av fientliga Islamistiska diktaturer i grannskapet.

Ständigt hotade av raketer och självmordsbombare. Ständigt angripna av naiva vänsterextremister som stöder deras fiender.

Se bara på Ship to Gaza och vilka problem Israel fick av det naiva Vänster/Islamjippot.......

Så självklart ska SD stödja Israel.

2011-03-13 @ 17:09:37
Postat av: Ibbe

Det vikande antal människor som tillhör Svenska Kyrkan går tydligen allför sakta för samma kyrkas representanter. Medlemsantalet måste tydligen minska i ännu snabbare takt. På något annat sätt kan inte anställningen av en rättrogen imam i en stockholmsförsamling tolkas. En ganska korrekt gissning är att belutet är förankrat högt upp i den kyrkliga organisationen, minst på stiftsnivå. Vem kan i fortsättningen ta denna kyrka på allvar?

2011-03-13 @ 17:12:07
Postat av: Tjadden

Jägaren



Vem har talat om judehat?

2011-03-13 @ 17:22:05
Postat av: Tjadden

Hulda



Jag tror inte att du förstår konsekvensen av att stödja Israel, på det sättet blir inte Sd ett större parti.

2011-03-13 @ 17:24:26
Postat av: Tjadden

Vi lever i Sverige och har stort problem med mångkulturen, ska vi då slösa vår energi på andra länders angelägenheter?



Personligen är jag emot att stödja andra länders fri och rättigheter när vi håller på att förlora våra egna dito.

2011-03-13 @ 17:28:35
Postat av: Kalle

Kyrka i fritt fall- Imaner anställda av kyrkan. SD har folk invalda i de höga kyrkliga beslutsfattarna. Det här gäller väl mest Stockholms stift. Dags för vårt SD-folk i kyrkan fråga vad som menas med att en anställa iman (en muslimtroende präst.)

2011-03-13 @ 17:48:11
Postat av: Thoralf A

Den som läser min blogg kan knappast ha undgått att förstå att jag stödjer Israels sak. Dessutom anser jag att de judar som finns i vårt alnd gjort väldigt mycket gott för Sverige.



Jag är dessutom övertygad om att de kommer att förtsätta att jobba på samma sätt som tidagare vilket även kommer att gynna Sverige som land.

2011-03-13 @ 17:53:13
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

Dessutom gillar jag inte den tonen som vissa skribenter har i sina kommentarer om judar. Jag har inte raderat några kommentarer än så länge men det finns gränser som vissa personer borde fundera på!

2011-03-13 @ 17:56:14
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Hulda

Tjadden.

Sverige och Israel har samma problem, Islam. De mer än vi - just nu. Man måste kunna se sig själv i spegeln, så att stödja Israel är att göra rätt, oavsett väljarprocent.

2011-03-13 @ 18:14:53
Postat av: Tjadden

Thoralf



Du kan ha rätt, men en sak svarade du inte på" anser du att Israels sak är vår?



Det är denna fråga jag opponerar mig emot att vi ska jämt favoritisera andra länder som har det svårt, därför är min kritik inte enbart riktad mot Sd utan övriga partier som har sina favoritländer.



Ju mer vi ojjar oss över hur det är i andra länder så tar man bort fokuset på våra egna omständigheter som vi måste finna en lösning på först och främst, vårt sargade samhälle bör vi ojja oss över i högsta grad!



I tanken gav jag min röst på Sd för den goda sakens skull, liksom i alla val sedan i mitten på nittotalet när jag för första gången röstade Sd och det goda ska bör få fortsätta, som att städa upp vårt eget land innan vi tar parti för andra länder.

2011-03-13 @ 18:28:10
Postat av: Catarina

Thoralf, jag tror ni skulle vinna många sympatier om ni i lugn och ro frågar fackförbunden vad de anser om alliansen uppgörelse med MP. Det kommer hålla nere svartlönerna, garanterat, att veta att hela familjer gömmer sig, fruarna svartstädar och männen jobbar på byggen eller inom jordbruk. De kommer hotas med att "arbetsgivaren" ringer snuten och anger dom om de kräver bättre villkor eller inte vill jobba 6 dagar i veckan, 10h per dag.

Tror ni har mycket här på att i lugn och ro angripa sossarnas kärnvärden om de inte protesterar mot detta.

2011-03-13 @ 18:30:48
Postat av: Skeåning

Bonnier koncernens påstådda vurmande för mångkulturen har i sig inget som helst att göra med ägarnas judiska påbrå. De flesta kan nog vara överens om att de flesta journalister och chefredaktörer tycks bekänna sig till mångkulturen, judisk påbrå eller ej. För det mesta är det också just journalisterna, och chefredaktörerna som har den verkliga makten. Jag gillar inte heller tonen vissa skribenter har mot den ytterst välassimilerade judiska befolkningen. Det är med stolthet man kan säga att detta inte är något Sverigedemokraterna står för. Kritiken att det skulle vara hämmande för SD att ha denna inriktningen är saknar grund. Vi har några partier utanför riksdagen som ibland riktar udden mot judar, de har väldigt lågt antal röster, nog så.

Postat av: Skeåning

Jag ser absolut inget konstigt med att man stödjer den enda demokratin i mellanöstern. Israel har samma problem med islam, som Sverige, och övriga Europa. Där har vi allt att vinna på att stå enade.

Postat av: Thoralf A

Catarina



Du har en poäng. Gissningsvis så svarar inte fackförbunden om vi frågar.

Vi får väl anlita någon journalist att göra detta.



ELLER



Vi kan kanske be RUT gör en översyn över vad fackförbunden anser om uppgörelsen.



2011-03-13 @ 18:38:59
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Tjadden

Hulda



Visst, helt rätt vi ska verka emot Islam, men jag förstår inte varför vi ska dra in Israel i det här, sådant väcker bara ont blod.



Vi hamnar i samma dåliga sits som våra belackare. antingen ska man vara USA vänlig eller hata dem, det resonemanget accepterar jag inte och än mindre göra en uttalad markering av Sd, som Israelvänliga.

Partiet kan inte föra den här talan, när vi vet att så många tycker att det är fel.

2011-03-13 @ 18:39:42
Postat av: Tjadden

Skeåning



Ordet Demokrati är ett urvattnat begrepp som allt fler hånar och kanske med all rätt beroende på vem som åberopar ordet demokrati.

2011-03-13 @ 18:55:31
Postat av: Sven Dacke

För två veckor sedan skrev jag ut blanketten Ut ur kyrkan och lämnade in.



Känns lite sorgligt

2011-03-13 @ 19:45:21
URL: http://www.uturkyrkan.se/formular/
Postat av: Rune

"Gotiska Klubben tror att en av förklaringarna till den extrema situation som råder i Sverige, är att det finns en judisk domminans i svensk media, dels genom ägande, dels genom de judiska intresseorganisationer och enskilda judar som verkar för Mångkultur i Sverige."

------------------------

Detta är ju bara larv!

Vad skulle judarna ha för intresse av att Sverige och Europa förvandlas till en farlig plats för dem att bo och vistas i? Det är ju helt befängt!

Judehatarna skyller ju allt ont i världen på judarna. Vare sig det gäller den värsta råkapitalismen i USA eller kommunismen i Sovjet så är det judarnas fel.

Därmed inte sagt att det inte finns en och annan skitstövel även hos dem. Därvid är de ju som alla andra människor.

2011-03-13 @ 19:55:11
Postat av: Mattias

Ove: Det här med judisk dominans i svensk media börjar bli lika tjatigt som tampongreklam i TV. Varför skulle isf media alltid måla ut Israel som skurk med stora bokstäver. Låta Henning Mankell svamla om hundratals döda på Ship to Gaza. Varför skulle då SvD och D.N göra stora reportage om palestinier med gråtande barn på varenda bild samt fira ramadam med grön halvmåne på förstadsidan? (SvD). Varför skulle då TT utnämna varenda israelisk räd som massakrar? Jag tror snarare att jag börjar se vilka Gotiska Klubbens arbetsgivare och finansiärer är. Medan den sk. islamiseringen pågår pekar ni alltid vanan trogen på er Bonniermedia. Man drar inte helt ovisst likheter med inbrottstjuven som skriker "elden är lös" för att lagens långa arm. ska släcka fantasieldar istället för att fånga den skyldige. Ni vill liksom alltid föra bort fokus så att inte medelsvensson ska se vad som händer och sker. debatten handlar om en Iman i svenska kyrkan, och vad talar du om? Säg mig käre Ove. Vilka står bakom Gotiska Klubben?

2011-03-13 @ 19:55:56
Postat av: Sven Dacke

Statsministerns frågestund



Torsdag 17 mars klockan 14.00



Vid frågestunden svarar statsminister Fredrik Reinfeldt (M) på frågor som ställdes av riksdagsledamöterna direkt i kammaren.



Är det någon som har några intressanta frågor?

Postat av: Mogge SD

En Iman i Svenska Kyrkan. PK:isterna förnekar sig verkligen inte. Man tror hela tiden att toppen på absurditeterna har nåtts så jag antar att man inte behöver bli förvånad längre.



Förörvrigt tror jag att Gotiska Klubben blivit ett sub-forum för Radio Islam.

2011-03-13 @ 20:12:39
Postat av: Hulda

Hur kan det väcka "ont blod" om man nämner och stöder Israel..? Om man trampar Vänsterextremister och Islamister som tyvärr lever i Sverige på tårna...so what.....

2011-03-13 @ 20:12:43
Postat av: Mattias

Hulda: Det finns alltid "mullvadar" så även i SD. De vill, på nätet, utge sig för att vara SD-anhängare för att ge intrycket att vissa åsikter inte är acceptabla och därmed försöka få med sig en sk. "gräsrotsprotest". I själva verket är de lika autentiska som Isbjörnar i Australien och tillhör allt som oftast extremistiska grupperingar från "vissa" håll och kanter.

2011-03-13 @ 20:28:32
Postat av: Inge Sandén

Mycket bra Thoralf att du klargör att SD stödjer judarna och staten Israel.

Känner man som nationalist,att man inte kan stödja israels kamp mot islamisterna som är vår tids nazism,finns ju ND som klart uttalat att dom inte stöder staten israel.

Alla som han Gardell och hans polare har en nazistgen som blommar ut varje gång Israelerna måste försvara sig mor vår tids nazister islamisterna.

Judarna låter sig aldrig någon gång någonsin mera lasta sig i några godsvagnar.

De som angriper deras land,får smaka på hur en riktig nationalist försvarar sitt land.

I Sverige har fjantarna tagit över all makt i medierna och myndigheter och vi Sverigedemokrater är vikingarna som vill återta landet som fjantarna håller på att ge bort till islamisterna.

Gardell,Weierud,Ulf Bjerkeld,Jan Hjärpe och redaktionen på Expo samt liknande människor som han Aschberg är av samma sort,de bär på en landsförrädaregen som byter sida till en nazistgen,när judar och israel kommer på tal.

2011-03-13 @ 20:32:40
Postat av: St George

Appropå Israel....



Den chockerande attacken inträffade omkring klockan 1 på natten när en person tog sig in i familjens hus och mördade en baby och två barn i åldrarna 11 och 3, tillsammans med deras föräldrar. Offren sov tydligen när mördaren kom in.



... Gaza invånare från den sydliga staden Rafah samlades på gatorna under lördagen för att fira terrorattacken på Västbanken där fem familjemedlemmar mördades i sömnen, däribland tre barn.....

Invånarna delade ut godis och sötsaker. En av dem förklarar att glädjen "är en naturlig reaktion på den skada bosättarna vållar den palestinska befolkningen på Västbanken."



Läs hela på:

http://www.everykindapeople.blogspot.com/

2011-03-13 @ 20:43:15
Postat av: Tjadden

Mattias



"Hulda: Det finns alltid "mullvadar" så även i SD. De vill, på nätet, utge sig för att vara SD-anhängare för att ge intrycket att vissa åsikter inte är acceptabla och därmed försöka få med sig en sk. "gräsrotsprotest"



En sak ska du ha klart för dig, ett slutet parti som inte är högt i tak hos, kallas "klubben för inbördes beundran" och det betackar jag mig för.



Ett politiskt parti ska vara självkritiskt, vi får aldrig bli som 7 klöverns partier där partipiskan ska vina om någon råkar säga något som handlar om upplysande kunskap i dess syfte.

2011-03-13 @ 21:01:57
Postat av: Mattias

Tjadden: Debatten handlar om Imaner i svenska Kyrkan, och då den pågående islamiseringen av vårt land. Och vad är ditt störta bekymmer? Vilka länder SD sympatiserar med! Snacka om fokusproblem. Och spara din martyrroll till någon som bryr sig. Du får säga vad du vill. Men att infiltratörer från SD:s motståndare sprider desinformation för att skrämma väljare är (läs.) bevisat. Att du skulle vara en av dessa belackare skulle inte förvåna mig en sekund. Som stöd för detta påstående refererar jag åter igen till ditt horribla fokusproblem!

2011-03-13 @ 21:11:46
Postat av: Tjadden

Mattias



Om du hade läst alla inlägg och kommentarer på den här tråden så skulle du förstå varför jag halkande in på ett sidospår.



Nåväl, du är förlåten för dina grodor, vi ska inte bli osams för något som varken du eller jag kan rå över och vi får hoppas på att grabbarna i riksdagen gör sitt jobb på bästa möjliga sätt.

2011-03-13 @ 21:23:05
Postat av: Hulda

Tjadden

Dina åsikter väcker reaktioner. Hoppas att några av dina ord om Judar aldrig mera skrivs här och att de slipper flera terrorattentat.....

De har lärt sig av historien. Det är bättre att vara hammaren än att vara spiken.

2011-03-13 @ 21:27:27
Postat av: Tjadden

Hulda



Det är slutdiskuterat, men jag har min åsikt kvar tills någon kan överbevisa mig om att partiet är på rätt väg, jag tror det trots allt, så att du inte hakar upp dig på min kommentarer allt förmycket.

2011-03-13 @ 21:34:21
Postat av: Dumle

Tjadden@



Varför är du inte med i ND istället för SD? De har en negativ syn på den judiska nationen som skulle passa ditt snack om judarna som "samhällsparasiter".



- Ca 20 procent av de utdelade nobelprisen har gått till människor med judisk bakgrund = grotesk överrepresentation sett till hur liten denna folkspillra är i jämförelse till jordens 6 miljarder människor. De är duktiga och ambitiösa och har länge haft Mellanösterns enda land, där yttrandefrihet, pressfrihet, fria val, religinsfrihet, rörelsefrihet m.m. varit som en oas bland alla diktaturer.

- De (judarna) är knappast orsaken till att många svenskar känner sig som främlingar i sitt eget land, otrygga pga en vidrigt hög importerad kriminalitet och allmänt diskriminerade i jämförelse med alla fantastiska kulturberikare.

- Kent Ekeroth är en av Sveriges absolut mest pålästa politiker gällande invandring, brottslighet och islam. Han har judiskt påbrå. Är detta ett problem för dig?



Om du anser att judar som grupp är ett problem bör du se dig om efter ett annat parti eller gruppering. Rekommenderar SvP eller ND.



// Dumle

2011-03-13 @ 21:35:42
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Tjadden

Dumle



Du har fått något om bakfoten eller så brister dina kunskaper i läsförståelse?



Jag pratar om det olämpliga att framhålla ett specifikt land framför alla andra länder, vilket jag givetvis tycker är fel, vi stannar där.



Om enskilda människor, är en helt annan historia, som jag kan tycka vad jag vill om på ont och gott oavsett om det handlar om judar eller annat folk, ja rent utav vi svenskar som tål att kritiseras.

2011-03-13 @ 22:00:45
Postat av: Ove

@ Rune, Mattias och andra



1. Herr Ekeroth är inte SD, hans agenda måste inte med nödvändighet vara kongruent med SD:s.



2. "Vad skulle judarna ha för intresse av att Sverige och Europa förvandlas till en farlig plats för dem att bo och vistas i? Det är ju helt befängt!"



Drunkna inte i det egna sunda förnuftet!

Läs följande länk och förklara sedan för oss alla varför detta INTE är befängt.

http://www.friatider.se/judar-vill-ha-ledarroll-i-mangkulturellt-europa



Varför kyrkan anställer en imam förstår alla här (?), men varför en organiserad vänskapsrelation inkl samarbete mellan judar och muslimer håller på att etableras både internationellt och nationellt kan nog ingen här förklara. "Det är ju helt befängt." Eller är det den ömsesidiga GODHETEN som börjat spira och söker sin partner?



3. "Förörvrigt tror jag att Gotiska Klubben blivit ett sub-forum för Radio Islam."



Ahmed Rami har som ingen annan inventerat och publicerat fullt trovärdig dokumentation (tidningsklipp och liknande) över judarnas maktposition och massiva ägande i det svenska samhället. Tag del av hans "idoga" - och berömvärda - arbete och bliv FÖRVÅNAD.



Svart ellere vitt i all ära - men det finns oändligt många gråzoner.

2011-03-13 @ 22:19:10
Postat av: MatsBern

Sverige,ett land med kristna värderingar,försvarar man kristendomen så får man faktiskt försvara Israel och judendomen,då Jesus de facto var Jude.Att sen Israel är den enda demokratin i mellanöstern som står upp mot islamisterna torde även det vara en faktor som gör att SD stöder.

2011-03-13 @ 22:23:30
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Tjadden

Ove



Det här kännar jag till och det är bra att fler får reda på hur saker och ting hänger ihop.



Tyvärr finns det många på den här tråden som tycks vara bekväma av sig och inte tar reda på fakta.

2011-03-13 @ 22:35:02
Postat av: J B Doe

@ Nils Dacke

Ja, det finns en synnerligen intressant fråga som Reinfeldt borde svara på offentligt:

Vad är den officiella motiveringen till att lagen har ändrats så att svensk trupp numera har rätt att även öppna eld mot den egna befolkningen?

2011-03-13 @ 22:38:26
Postat av: OT

Det finns ett ca 3 000 år gammalt dokument som existerar i miljarder exemplar runt om på vår jord; Ja detta dokument finns t.o.m. med stor sannolikhet i en majoritet av våra svenska hem! Nämligen bibeln som också är den referens LTC Allen West använder i sin förklaring om varför Israel tillhör judarna: http://www.youtube.com/watch?v=tMp60uHAnfA



Sammanfattningsvis:



1) Judarna/Israelerna blev lovade ett specifikt landområde

:

2) Judarna/Israelerna har bebott Israel under millenier

:

3) Judarna/Israelerna har fått namnet på sitt land utbytt till Palestina (är då inte judarna palestiner?)

:

4) Judarna/Israelerna förlorade sitt land

:

5) Judarna/Israelerna återfick sitt land och döpte om det till Israel



Och detta är fakta, läs bibeln, historieböcker, ... Hur svårt kan det vara?



Detta hindrar ju i och för sig inte att man kan kritisera Israel om man vill. Men att kritisera Israel 364-dagar om året för att sedan 1-dag om året gråta krokodiltårar över förintelsens offer är under all kritik! Jag anser att hälften av denna kritik vore nog och den andra hälften av kritiken borde ägnas mot den så omhuldade andra sidan.



För övrigt anser jag att om man avser avskaffa demokratin (även med demokratiska medel) så har man i och med detta gått utanför demokratins ramar och därmed förklarat sig fiende till själva demokratin. Skall man då inte motarbeta och bekämpa dessa demokratins dödgrävare?



Jag avslutar detta inlägg på samma sätt som jag började med LTC Allen West: http://www.youtube.com/watch?v=WbfyLIFafi4



P.S. Tjadden du har rätt i prioriteten Sverige först vilket jag tror varje jude boende i Sverige också tycker. Men vad f-n menar du med följande!!?: "Ordet Demokrati är ett urvattnat begrepp som allt fler hånar och kanske med all rätt beroende på vem som åberopar ordet demokrati."

2011-03-13 @ 23:08:45
Postat av: Tjadden

OT



När våra folkvalda och föraktade politiker tar ordet demokrati i sin mun känns det som ett hån.



Demokrati kallar man nästan allting för och då har den blivit urvattnad. Demokrati= Folkstyre, var då någonstans?

2011-03-13 @ 23:33:02
Postat av: Magentan

Det ska bli intressant att få veta vad de revolterande massorna i Egypten, Tunisien och övriga av de oroliga länderna i Nordafrika menar med "demokrati".



Tyvärr är det alltför vanligt att demokrati förväxlas med anarki. Det gäller även här i Sverige - och i synnerhet bland det unga gardet.

2011-03-14 @ 00:13:36
Postat av: Magentan

"OT" skrev: "Tjadden du har rätt i prioriteten Sverige först vilket jag tror varje jude boende i Sverige också tycker."



Tydligen är det inte riktigt så OT.



Det finns en intressant (och irriterande) Newsmill-artikel av en kvinnlig, judisk journalist som visar på motsatsen.

Titeln på hennes artikel är: "Judar i Sverige betackar sig för SD:s stöd".

Här är ett citat därifrån:

"Jag tror inte att Sveriges judar är intresserade av något stöd från SD. Hur mycket de än försöker få oss att glömma deras förflutna, så glömmer vi inte vår historia." Läs mer:

http://www.newsmill.se/artikel/2010/01/27/judar-i-sverige-betackar-sig-f-r-sds-st-d?page=1



Efter att ha läst den kan det kännas lugnande att studera Kent Ekeroths kloka och balanserade genmäle med titeln: "Sverigedemokraterna är det enda parti som kan stävja den antisemitiska utvecklingen i Malmö"

Citat därur: "Anledningen till att hon måste förneka eller förringa SDs position bl a rörande Israel, men även rörande SDs arbete emot antisemitism i Sverige, är en naiv liberal inställning som inte tillåter kritik av islamofascismens framväxt. ..."



http://www.newsmill.se/artikel/2010/01/27/sverigedemokraterna-r-det-enda-parti-som-kan-st-vja-den-antisemitiska-utvecklinge

2011-03-14 @ 00:37:37
Postat av: OT

@Tjadden: "Demokrati kallar man nästan allting för och då har den blivit urvattnad."



Demokrati är demokrati, varken mer eller mindre. Ordet demokrati är benämningen på ett styrelsesätt och kan därmed inte bli "urvattnad".



Men jag förstår nu vad du menar.

2011-03-14 @ 01:06:27
Postat av: Tjadden

Det märkliga är att vi har massor av judar som tyr sig till kommunism? Men inte en av mina bästa vänner som är jude, lite skrytsam kanske över hur förträffliga judarna är, annars trots allt, en person som kan skilja på judar och judar, vad som är den sanna bilden av dem.



I sak ser bilden ut på det här sättet världen över mellan egna folkslag och därför är vi inte heller något undantag, även om det är obegripligt hur svenskar kan hata varandra och dessutom i grupperingar likt AFA som inte ser oss svenskar med blida ögon.

2011-03-14 @ 01:36:30
Postat av: Tjadden

I senaste Demoskop rasar Moderaterna med 4,4 %



Och Sd upp med 0,6 %



http://www.expressen.se/nyheter/1.2355441/moderaterna-rasar-forspranget-halverat

2011-03-14 @ 03:51:25
Postat av: Skeåning

... Och den där mätningen är utförd innan migrations-överenskommelsen med miljöpartiet. Det blir mycket intressant att få se mätningar utförda efteråt. Bra att SD går uppåt, men alldeles för låga siffror. Dock brukar SD underskattas en eller två procent i de här mätningarna som är utförda över telefon. Gäller den regeln ligger man fortfarande någon eller några procent högre än valresultatet.

2011-03-14 @ 04:10:14
Postat av: Sven Dacke

Fredrik Reinfeldt fortsätter att behålla skygglapparna på vad gäller följderna av den ansvarslösa massinvandringspolitik som han och allianspartierna driver



Av Julia Cesars söndagskrönika

Postat av: Stefan K

Smolk i glädjebägaren Tjadden och Skeåning.

I Skop och United Minds (nu på morgonen) undersökningar backar SD rejält och dessa är delvis gjorda efter uppgörelsen.

Opinionsundersökningar är dock ingen provkarta på verkligheten och dessa är ointressanta så här långt innan valet, men om inte regeringens och Miljöpartiets uppgörelse får folk att vakna, är det definitivt något som är fel med medborgarna i detta land.

2011-03-14 @ 07:44:17
Postat av: Allemand

@Stefan K, som jag skrev tidigare, de har bara ringt folk i Haparanda, så tat' lugnt.

2011-03-14 @ 08:02:58
Postat av: Stefan K

Jag är egentligen lugn Allemand, för min tilltro till svenska folkets kärlek till Sverige är stor.



Kolla bifogad länk och försök förstå varför inget hänt under dessa år.

Postat av: Calle

Var glada att Israel finns.En liten demokrati i MENA området, omgivet av islamistiska diktaturer, som står upp emot " en enda Islamsk stat". Tänk om Sverige hade "stake" nog att göra detsamma.

2011-03-14 @ 09:25:38
Postat av: Ateisten

"undrar om Svenska kyrkan släppt alla värderingar och backar hundra år i sin utveckling."



Det ska väl stå "backar 700 år"...?

Islam = medeltid.



@allemand

Har ett flertal bekanta som röstar på M och tycker det är "avskyvärt" med SD i riksdagen. De tycker att Fredde Barbar är den "store ledaren".

Jo, jag tackar, jag.

2011-03-14 @ 10:58:58
Postat av: Magentan

Jag är definitivt inte lugn när det gäller resultatet på de två senaste opinionsundersökningarna, Skop och United Minds, där SD backar rejält på bägge och M ökar på United Minds. Helt obegripligt för min del. Inte minst att M ökar med 2% EFTER att de gått ihop med MP!



Är M-väljarna helt pantade, eller har de missat detta samarbete? Det blev ju inga jätterubriker i tidningarna av det precis utan det tystades ned rätt snabbt efter att det gått ut i TV.

2011-03-14 @ 11:05:37
Postat av: MatsBern

Senaste United Minds SD 6,8%.

http://www.aftonlognen.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article8707990.ab



http://www.status.st/

2011-03-14 @ 11:35:00
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Tjadden

MatsBern



Vadå juholtseffekten? att sossarna gått fram några procent i opinionsmätningarna, nej, sossarna är glada över att de blivit utav med Mona Sahlin.

2011-03-14 @ 13:10:20
Postat av: Ludvig

Svenska kyrkan har ju abdikerat för länge sedan, men anställa en imam, det var värre än man kunde vänta sig.

2011-03-14 @ 13:27:57
Postat av: Tjadden

Stefan



Jag tror helt enkelt att många har tappat hoppet om Sd när de ser att massinvandringen fortsätter och går tillbaka till de partier de har röstat på tidigare.



Slutsats folk är otåliga och framför allt de förstår tydligen inte att Sd inte sitter vid regeringsmakten ännu.



Jag känner några invandrare som röstade på Sd tack vare mitt resonemang om muslimer, som de svarade så här, kan Sd få bort muslimerna i Sverige kommer massor av invandrare att rösta på dem.

2011-03-14 @ 13:29:51
Postat av: Allemand

@Ateisten, ja det är kanske värre än jag trodde men jag sätter inte något större tillit till dessa sk. opinionsundersökningar. Vad säger att de inte är riggade av beställarna?



Precis som jag skrev till Stefan K, om du ringer runt Haparanda får du en utgång, ringer du Södermalm i Sthlm får du en annan.

2011-03-14 @ 13:41:43
Postat av: Tjadden

"Marine Le Pen, ledare för Frankrikes högerextrema parti Nationella fronten, skulle besegra tänkbara rivaler i första omgången om det var presidentval i dag, visar ännu en opinionsundersökning."



Detta parti har två huvudfrågor, stoppa massinvandringen och Islam.



Jag tror när våra gator fylls med muslimer i böneställning då först vaknar svenska folket, då kommer vändningen, men då kanske det är försent?

2011-03-14 @ 13:44:23
Postat av: Rättvis

Nu på lördag så blir det sex månader sedan SD valdes in i riksdagen.



Det ska bli intressant att se hur media sköter bevakningen av detta viktiga jubileum.

Det är ju inte bara ett nytt parti som kommit in i riksdagen, utan ett oppositionellt parti som dessutom med största sannolikhet kommer att bli vågmästare i flera decennier.



Det rör sig alltså om en milstolpe i historien som när socialdemokraterna tog makten för runt åttio år sedan.



Detta jubileum sammanfaller tidsmässigt med socialdemokraternas val av ny ordförande. Kongressen är väl om tre veckor?



Få se nu om media har mod och intellektuell heder att göra det relevanta jämförelserna.

2011-03-14 @ 14:02:59
Postat av: Kalle

Nu tvingas teknikstuderande till Moske på studiebesök i Södertälje.

Från Länstidningen i Södertälje:

""Inför ett studiebesök i en moské fick flickorna i en klass på Teknikgymnasiet [Söderälje ] höra att de skulle bli tvungna att dölja sitt hår.

En grupp flickor ville inte dölja sitt hår, men fick då höra att om de inte följde med på studiebesöket så skulle de att få ogiltig frånvaro.

Eleverna har nu anmält detta till Skolinspektionen, som bett skolan komma in med ett yttrande."" Skrev LT



Nu börjar skolorna i sverige köra med diktaturmetoder. Heder åt dessa unga tjejer som inte ville täcka sitt hår i den muslimska mosken. En stor applåd.

Postat av: Tjadden

Stefan



"Jag är egentligen lugn Allemand, för min tilltro till svenska folkets kärlek till Sverige är stor."



Det har jag också, en tilltro bland vi äldre, men inte när det gäller ungdomarna som blir matade i våra skolor med socialistpropaganda.



Jag som har jobbat med alla kategorier av ungdomar och har hört tongångarna hos dem, svenska som utländska dito och förstod att deras föräldrar dillade i dem en massa lögner, det lös igenom hur vänstervridna de flesta var och även invandrarnas föräldrar, som jag träffade ofta och länge.



Hur många har hyst muslimer i sitt hem? Jag gjorde det, två bröder från Marocko som skulle studera här, då fick jag lära mig hur muslimer resonerar och efter en månad stod jag inte ut längre och bad dem flytta, men det gick inte på frivillig väg så jag fick kalla på polis för att få dem avhysta.



Jag kommer ihåg när jag blev medlem i Sd på nittiotalet och hörde ungdomarnas språk, så skrämde det mig hur aningslösa de är, där det mesta som sas om landets väl och ve var dikterat, alltså deras personliga uppfattning fanns bara med i få undantagsfall.



Jag hör på äldre människor som har upplevt Sverige emedan det var svenskt, vilken klasskillnad det är och jag får väl räkna in mig i den klassen som plus 70.



Jag märker även på denna tråd att en och annan förstår nog inte grogrunden till den politik som vi får uppleva idag, jag har något att jämföra med som ger mig ett överläge var helst det snackas politik, eftersom jag är uppfödd med den, jag blev ordentligt intresserad av politik redan för 60 år sedan som en bekräftelse.

2011-03-14 @ 14:45:57
Postat av: Allemand

@Tjadden, jag är en av dem som bearbetats med socialistpropaganda sedan barnsben, men inte f-n blev jag socialist för det.



Dock såg det hoppfullt ut vid sista skolvalen då ungdomarna som verkligen levt med mångkulturen i skolan och annars verkar vara på rätt väg.



Det är naturligtvis därför Expo:s kommunistorgan satsar på att "upplysa" ungarna. Tror dock att ungarna är smartare än vad Expo tror.

2011-03-14 @ 15:39:40
Postat av: Magentan

Men Tjadden, det är ju faktiskt ungdomarna som håller till på webben och får lite mer vidgade vyer än vi äldre och de medelålders.



De medelålders har varken tid eller ork att läsa om politik på nätet. De har fullt upp med jobbet, huset, trädgården, bilarna, båtarna, skidresorna, badresorna, skjutsa ungar hit och dit, handla mat osv. Det enda de möjligtvis gör på datorn är att leta spel och sådant till ungarna (och till sig själva i viss mån), plus sälja och köpa begagnat på Travera och Blocket och leta efter billigaste resorna.



Beträffande oss gamla (jag är i samma ålder som du) så är det så bland mina jämnåriga väninnor att de absolut inte orkar kolla på sajter som handlar om politik. I den mån de över huvud taget använder sin dator är det för att skriva ett och annat mail och lägga en och annan patiens. För övrigt tycker de att det är jättejobbigt med datorn. Framför allt så ser de så dåligt pga olika synfel man får i vår ålder, och så uppstår en massa "konstiga saker" med datorn hela tiden som de inte förstår sig på. Gubbarna är faktiskt ännu sämre för den delen.



Bland ungdomarna däremot är det många som bor på nätet, och dessutom har de en hel del egna dåliga erfarenheter av invandrare som t ex ropar hora och annat efter dem i skolor och på gator. På skolvalen är det ju också SD som brukar få flest röster.

2011-03-14 @ 15:50:51
Postat av: Ronny

Vad är detta??!! ABF, LO-Facken V.Kronoberg, och Sunnerbogymnasiet bjuder in till något som kallas LIKA "Internationell Matkulturafton". Samtidigt föreläser en Andreas Schönström om -Hur ska vi hantera SD...:) Att LO och ABF premierar mångkultur visste jag, men att en kommunal skola står upp för diskriminering av ett folkligt valt parti är väl ändå lite väl magstarkt. Får en skola göra detta???

2011-03-14 @ 17:56:35
Postat av: S-E Karlsson .

" Ronny " , när det gäller SD går det att göra precis vad som helst man kan ju bara ställa sej frågan vad det är för "sket människor " som går på sånt "sket ".

2011-03-14 @ 18:52:28
Postat av: Tjadden

Magnetan



Visst, vi har datorn, men hur många hade tillgång till den för bara tio år sedan och hur mycket skriverier var det på den tiden, när Internet var i sin linda och datorerna var långsamma till max.



Och hur många gånger går du in och läser på vänsternissarnas sidor? du tror väl inte att samma typer läser Sd bloggar stup i kvarten, nej, de håller sig på Flamman och Expo.

2011-03-14 @ 19:00:11
Postat av: Lotta

@Kalle

Det var bland det värsta jag läst. Jämför med hur det brukar låta vid skolavslutningar, att man inte kan ha dessa i kyrkor för det stänger ute en del elever. Får dessa också ogiltig frånvaro? Nu är det tydligen annat ljud i skällan. Nu får det väl i alla fall räcka med krypandet inför islam. All heder åt tjejerna och deras föräldrar som vägrade böja sig för islam.

Finns även en rubrik på PI om detta men just nu går det inte komma in på sidan. Lånar därför din länk.

Postat av: Tjadden

Allemand för att du är klok och förståndig är ju bra, men du vet att många som kommer ifrån taskiga förhållanden blir torsk på den propaganda som förs och blir vänsternissar.



Nu skrev jag över tid redan när jag gick i skolan fram till dags datum.



Jimmy Vingskog höll just ett föredrag på nittiotalet om att läromedlen är socialistiska, precis som de är på journalisthögskolan, där endast 10 % av dem är så kloka att inte falla till föga för kommunistdravel.

2011-03-14 @ 19:16:22
Postat av: Dumle

Tjadden@

1) Varför har du sökt dig till SD och inte ND?

2) Varför är det olämpligt att lyfta fram enskilda länder som föredömen, framför andra länder? Som t.ex. en fungerande tolerant demokrati framför auktoritära diktaturer?

3) Det är inga problem med läsförståelsen här. När du benämner folk med judiskt påbrå som "samhällsparasiter" blir jag heligt upprörd. Att folk med en rasistisk grundsyn söker sig till SD är farligt för partiets trovärdighet. Det finns andra partier för dig och dina antisemitiska trosfränder.



2011-03-14 @ 20:21:24
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Tjadden

Dumle



Nu tar vi det jäkligt lugnt! För det första så bör du läsa judarnas historia, för det andra vem eller vilka äger den största makten på vår planet, vilka styr egentligen vårt samhälle, vilka är det som föraktar vem, vilka har utnyttjat förintelsen till sin fördel för att vinna gunst i den civiliserade världen.



Läs din läxa sen kan du bli förbannad på din egen dumhet, som spelar dig ett spratt



"Varför ska inte land kunna hålla ett annat land under sina vingar"



Då ställer jag dig frågan, var finner du logiken med att se andra länder obefintliga i jämfört med Israel?



När det gäller ND kanske de vet betydligt mer om sanningen om Israel än vad du gör, så jag tycker att du ska gå över till deras parti och lära dig hur de ser på Israel



Jag tycker inte om Israels budskap att Europa ska utöka sin mångkultur och sedan ska Israel styra oss!



Räcker det eller ska jag hänvisa till all information som finns, att judarnas för en kamp för att bre ut sig än värre och diktera de ekonomiska villkoren för oss?



Makt är pengar och pengar ger makt och jag stödjer inte detta, när jag vet vad judarna har i sikte.

2011-03-14 @ 20:48:11
Postat av: Thoralf A

Tjadden



Det räcker nu! Jag är trött på dina kommentarer.



Sökt dig någon annanstans!



Jag hoppas du förstår och lämnar min blogg utan att jag behöver göra något annat än lugnt och stilla be dig.



2011-03-14 @ 21:55:50
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Kurtan

Undrar om "Tjadden" = en viss Gardell hmmmm



MVH

2011-03-14 @ 22:04:24
Postat av: Rättvis

Är man sosse så nöjer man sig med det lilla. Eller vad sägs om aftonbladets rubrik: Juholts intåg fick S att öka dramatiskt

Dramatiskt?



Det rör sig fortfarande om ett parti som är en bra bit under tretti procent.



Och varför går det så dåligt för sossarna?



Jo PARTIET har svikit arbetarna. Till och med lönedumping sväljer PARTIETS pampar och arbetarnas döttrar får finna sig i att kallas för svennehoror.



Och nu ägnar sig politikerna på aftonbladet åt självbedrägeri

2011-03-14 @ 22:19:37
Postat av: OT

@Tjadden



Du är definitivt på fel ställe med sådana inlägg.

2011-03-14 @ 22:37:31
Postat av: Tjadden

Thoralf



Då får jag tacka för mig och hoppas på en god bättring för medlemmarna och partiets räkning, hut går hem.

2011-03-14 @ 22:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0