MIGRATIONSDEBATT I RIKSDAGEN

När argumenten tryter kommer de verbala påhoppen! Fredrik ”Ursula” Federley gav idag en lång rad prov på detta under debatten om Sveriges migrationspolitik. Så mycket konstruktivt bidrog inte Federley med i debatten utan istället fick vi höra ett antal verbala påhopp på Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna.

Det skall bli intressant att se om media väljer att citera några av följande påståenden i sina artiklar och reportage.

”Sverigedemokraterna ni är politikens gamar som när er på olyckor människor råkar ut för.”

”Ni politikens parasiter som exploaterar brott och sociala problem för egen vinnings skull.”

”Ni tvekar inte att förvanska siffror och fakta.”

"Sverigedemokraterna väljer att lägga grunden för extremism i sin politik, i sin retorik och i sitt agerande.”

Därmed lämnar jag Fredrik ”Ursula” Federley, ytterligare kommentarer överflödiga. Det märkliga är att han under debatten hade mage att prata om värdigheten i att stå i talarstolen i Sveriges riksdag och sedan själv uttrycka sig med förvanskningar och rena lögner.

Tobias Billström inledde sitt anförande med att tala om hur duktiga Sverige är genom att ta emot 1900 kvotflyktingar. Om alla länder inom EU skulle ta emot lika mycket i förhållande till sin folkmängd skulle Europa ta emot 100 000 kvotflyktingar.

Sverige tar emot ca 30 procent av de ca 6000 kvotflyktingar som tas emot av EU-länderna. Det motsvarar drygt 1800 personer under 2010. Man kan ju givetvis ”vända på steken” och säga att vi bara borde ta emot i förhållande till vår befolkning och övriga EU-länder vilket skulle motsvara ca 110 kvotflyktingar då EU:s befolkning är ca 495 miljoner. Nu vill ju Sverige alltid vara bäst på detta område.

Så många svar fick inte Jimmie Åkesson under debatten, trots att han ställde många frågor om den aktuella uppgörelsen mellan Alliansen och Miljöpartiet.

Istället kom de vanliga argumenten om främlingsfientlighet och nazismens illdåd. Synpunkter som inte alls har med frågan om illegala invandrare skall få tillgång till inte bara akut sjukvård utan även all sjukvård på till och med förmånligare villkor än svenska medborgare och därtill fri skola för deras barn utan att någon skatt betalas till samhället.

Socialdemokraten Fredrik Lundh Sammeli
ansåg bland annat fackligt aktiva personer som utsätts för förtryck skall få permanenta uppehålls tillstånd i Sverige. Jag undrar vad samme Lundh Sammeli anser om att Sverigedemokrater förföljs och utesluts från fackliga organisationer i Sverige, däribland Transportarbetarförbundet.

Socialdemokrat Lundh Sammeli beklagade sig idag över att man inte fått vara med i denna migrationsöverenskommelse. Att sedan Vänsterpartiet kallade den för avvisningspolitik understryker bara hur extremt 7-klövern ser på invandring och migrationspolitik i jämförelse med övriga länder inom EU.

Vänsterpartiets Höj Larsen förespråkade helt öppna gränser och kritiserade migrationsuppgörelsen med att kalla den för ”moderat avvisningspolitik som stöds av Miljöpartiet”.
Tänk hur olika synsätt vi kan ha på samma sak. Mycket skall man höra.

Emma Henriksson från KD ansåg att Migrationsverkets handläggare borde få ökade kunskaper vilket uppenbarligen skulle leda till att fler uppehållstillstånd beviljades. Undrar vad de anställda handläggarna anser om detta påhopp.

Sedan tog Emma Henriksson upp ett exempel från Norrlandskommunen Jörn där man var emot en flyktingförläggning men sedan blev väldigt nöjda när den kom. När sedan flyktingströmmarna minskade enligt Emma Henriksson beslutade Migrationsverket att stänga förläggning så protesterade befolkningen. Som alla vet har inga flyktinströmmar minskat utan snarare ökar det. Att Emma Henriksson valt att lyssna på de politiskt korrekta rösterna förklaringar förstår nog de flesta men jag tror att följande inlägg på Flashback är mer sanning än det Emma Henriksson anför. Där målas en helt annan bild upp.

”Jag upplever att det finns en allmän avoghet och trötthet bland befolkningen att engagera sig för asylsökande, vilket tillsammans med de centralt beslutade förändringarna om nedskärning av antalet boendeplatser gör att det faller sig naturligt om man lägger till logistiska skäl att ta bort boendeplatserna i Jörn, säger Erika Lundström enhetschef på Migrationsverket.”

Media rapporterar väldigt sparsamt om debatten. SvD och DN rapporterar endast om att Billström anser att Sverigedemokraternas siffror är felaktiga när de i verkligheten kommer från riksdagens utredningstjänst RUT. Läs RUT:s svar till Sverigedemokraterna som sänker migrationsminister Tobias Billströms anklagelser.

Pontus Mattson på Sveriges Radio rapporterar betydligt mer sakligt.


Erik Ullenhag besökte i förra veckan Bryssel och EU-kommissionärer, däribland Cecilia Malmsten som handhar flykting och migrationsfrågor inom EU. Tydligen diskuterades den migrationsöverenskommelse som Alliansregeringen gjort med Miljöpartiet. Denna uppgörelse imponerade tydligen inte på övriga EU-länder då hela 24 av 27 länder vill gå i en helt annan riktning än Sverige enligt den information som lämnats efter mötet. Det understryker med kraft vilken extrem migrationspolitik som förs av Fredrik Reinfeldt och Tobias Billström med stöd av Miljöpartiet.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Har kommenterat under förra postningen men tillägger.

Argumenten handlade från 7 klövern hela tiden om folks rätt att söka asyl, det är ju det man fått vilket resulterat i avslag. Ett avslag som setts som en rekommendation istället för ett domstolsbeslut varför man ignorerat detta och stannar kvar i landet. Detta skulle debatten handla om och inget annat.

2011-03-30 @ 17:55:56
Postat av: S-E Karlsson

Fredrik Lund Sammeli yrade ju bara om sånt som inte alls är relevant i dagens samhälle , att blanda in sådant som hände under andra världskriget har väl inget att göra med sverigess invandringspolitik i dag , men som sagt när argumenten tryter då tar man till vad som helst , hans svammel var ju bara för att tiden skulle gå !

2011-03-30 @ 18:01:16
Postat av: Pshaw

Federley är fartblind av naturen, han blir en utmärkt partiledare. Billigare poäng kommer man att få leta efter.Jag ser fram emot många vilda debatter med honom.

2011-03-30 @ 18:11:51
Postat av: kalle2

federley är ju ett enda stort skämt. bedrövligt att så omdömeslösa personer kan få leda landet. man blir mörkrädd.

han bor ju lyxområde i hammarby sjöstad och en chilienare misshandlade honom och skulle väl stjäla hans jättestora guldsmycke han bär omring halsen. på bilder från hans rättegång såg hans smycke vara värt lika mycket som 10 fattigpensionärer får i pension på ett år.

varför bor han inte i skärholmen? där kunde han få uppleva konsekvenserna av sin egna politik, efter varje fredagsbön.

2011-03-30 @ 18:56:57
Postat av: GalaXyBloggen

Döm inte Ursula för hårt. Han kan ha haft skavsår efter sina nyinköpta pumps så att han var på dåligt humör av den anledningen.

2011-03-30 @ 19:07:01
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com
Postat av: Skeåning

Det är naturligtvis olustigt att mötas av den typen av smutsig retorik Federley använder sig av mot SD. Det är en retorik som uppnår främst två mål. Piska upp stämningar och motsättningar, som det inte finns fog för, samt sprider obefogad oro. Det uppnår överhuvudtaget inget konstruktivt i debatten, men blir man bemött på det viset kan man inte alltid vara undfallande. Jag tycker han kommer för billigt undan. Man ska inte kunna stå och slänga den typen av påhopp på Sverigedemokraterna, och därmed också dess väljare, utan att bli kraftfullt bemött.

2011-03-30 @ 19:16:05
Postat av: Robin Shadowes

"federley är ju ett enda stort skämt. bedrövligt att så omdömeslösa personer kan få leda landet. man blir mörkrädd."Det är ingen slump att sådana personer leder landet. Faktum är att dom alla är handplockade."Det blir lättare att förstå att Sjuklövern(nn):s medlemmar och riksdagsledamöter är handplockade av psykiatrin, att de har fått fylla i analyserande formulär för att anses passande.De måste vara debila eller sociopater, annars duger de inte. Normalt sett brukar det ju vara tvärtom när man testar vilka som ska passa. Man vill ju annars ha personer som är intelligenta och vakna, och som har ett starkt och bra psyke, men den här boken berättar om en helt annan verklighet, och det är verkligheten om dem som ska införa Den Nya Världsordningen; Galningarna!"http://demokratbloggen.wordpress.com/2011/03/30/den-hemliga-agendan/

2011-03-30 @ 20:33:36
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Stefan A

En tårdrypande föreställning från de sju systrarna i dag, men helt utan hårda fakta från verkligheten, arbetslösa måste tro att att dessa personer befinner sig på en annan planet med sitt svammel om arbetskraftsbrist,

tycker det här symboliserar Sverige av i dag,

etablisemanget och den arbetslöse invandraren med famnen full av åtgärder,

och på sidan svennen med sin enda fas fyra ros....

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article12793537.ab

2011-03-30 @ 21:28:10
Postat av: kalle2

exakt robin shadows.

den globala makteliten vill nog ha hela världens befolkning outbildad och lydig.

precis som i filmen "idiocrasy"http://www.youtube.com/watch?v=L0yQunhOaU0arabländerna får bara läsa koranen och lyda de påbuden. västvärlden får se sin skola monteras ned och alla skall glo på tv, supa och knarka.de som läser på unversitet indoktrineras att sprida nya världsordningens agenda och styra upp övriga befolkningen.blåsippans väg vore:

#att skolan byggdes upp och hela världens befolkning fick utbildning motsvarande gymnasieskolans naturvetenskaliga gymnasium.#de som vill gå vidare får massor med resurser att forska och en organisation typ NASA fanns i varje land som satsade på att utveckla vad som behövdes.

medicin, rymdforskning, nya material, miljövänliga levnadssätt.tänk om alla de miljarder personer som denna man talar om i form av stenkulor vore välutbidade.http://www.youtube.com/watch?v=CJGkbe2tisc&feature=relateddå skulle stollarna till politiker inte kunna hunsa oss. nog går det ha skolor istället för att ha armeer med barnsoldater.ta exempel RAMANUJAN SRINIVASA, en fattig indier som får gå i skola, och gör matematiska upptäckter som slår etablissemanget med hästländer.men vill nya värlsordningen släppa sitt järngrepp?

fattiga sydkorea, kina reser sig ur fattigdom och blir rika indusriländer!

lilla Sverige fick tydligen inte vara ett rikt indusriland.

2011-03-30 @ 21:31:06
Postat av: Patrik, Ängelholm

Jag vet inte om det är så värdigt att säga detta, men jag kan inte säga det snällare. Varenda politiker som håller på som Federley, är endast värd förakt. Är jag snäll så säger jag att det föraktet bör stanna vid hans politikergärning, men det är omöjligt att säga att sådana svador är frikopplade från vederbörandes sinnesstatus.Talmannen borde ha ingripit.

2011-03-30 @ 21:31:56
URL: http://mittenradikalen.wordpress.com
Postat av: Karin, SD Orsa

Läs http://www.radda.sverige.nu/politiskt-korrekta-sverige/

2011-03-30 @ 22:23:02
Postat av: Sven H.H.

Han har kanske blivit lite sår på sista tiden

efter allt bajspackande!

2011-03-30 @ 22:29:22
Postat av: Gubben o Gumman

Ja "klockorna ringer för fullt" runt Clownfeldt och MP ,finns ingen logik i deras agerande.

Dom måste ha bra betalt för att sänka Sverige.

2011-03-30 @ 22:33:25
Postat av: Anonym

Man blir faktiskt mörkrädd när man lyssnar på 7-klöverns representanter. De kan inte på något vis i världen vara vid sina sinnes fulla bruk. Vilken verklighet lever de i?

2011-03-30 @ 23:00:50
Postat av: Stefan K

Kanske jag missade detta, men gav Tobias Billström svar på frågan om varför han gjort en tvärvändning i inställningen till papperslösa?

Inte heller fick väl Jimmie Åkesson svar på sin sista fråga om Alliansen tänker genomföra en flyktingamnesti när de nu sitter i knäna på Mp?Fredrick Federley är inte ens värd att kommentera. Snacka om att skämma ut sig själv och partiet.

Postat av: Magentan

Eftersom jag gärna vill hålla mitt blodtryck på en någorlunda jämn och ofarlig nivå undviker jag att se/lyssna på riksdagsdebatterna samt nyheterna efter dessa. Jag klarar helt enkelt inte av att utsätta mig för 7-klöverns inkompetens och enfald. Att höra/se på nyheternas sedvanliga oschyssta vinklingar i radio/TV är nästan lika påfrestande.Däremot är det med stort lugn och välbehag jag lyssnar till Jimmie Åkessons anföranden. Därför passar det mig alldeles utmärkt att lyssna på Galne Gunnars Åkesson-klipp från dagens debatt och slippa störande inlägg från 7-klöverns olika rövskallar.http://www.youtube.com/watch?v=OclB1oo-7jA

2011-03-31 @ 00:24:03
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Se till att få en misstroendeförklaring mot alliansen, så är C och KD ett minne blott!Om den där sossen som spekulerade, och det på Juholts anmaning, lär vi få se ett fortsatt tapp på den socialdemokratiska "lyckan"!

Mona "Muslin" avslutade ju sin sejour med sitt vanliga rappakalja om SD och "aldrig"!Besök Affes blogg och få ett hjärtligt skratt, i denna tidens hysteriska oheliga överrenskommelser!Spännande fortsättning hälsar jag från ett soligt Arvika...2011-03-31 @ 00:35:30
Postat av: Magne

Har just "avnjutit" eller på slutet snabbspolat mig igenom riksdagsdebatten. Kan konstatera att Riksdagen genast visade sig som ett omoget och trotsigt vuxendagis. Federley var kanske inte värst eller ensam om sandlådefasoner. Fredrik Lundh Sammeli och den där vidriga rödstrumpan med flera väckte sura uppstötningar vid flera tillfällen. Jag tänker att; Om inte SD kommit in och rört om i denna unkna ljumma gryta där odören plötsligt sprider sig med den mest vidunderliga vigör vid varje omrörning och kockarna med klädnypor om näsan fnyser att den är minsann vidunderligt god. Hur hade den då smakat om tio år?

2011-03-31 @ 02:00:12
Postat av: Pelle P

Hela klabbet i textform.http://www.riksdagen.se/Webbnav/index.aspx?nid=108&bet=2010/11:79&guid={F61E093D-4C3F-432F-ACDA-4AFD6E7DFFA1}

2011-03-31 @ 02:19:06
Postat av: AWSvensson

Oj då har invandringen brister

Postat av: Sven Dacke

Jag vill ha en drogfri och ickekriminell riksdagFrån Rädda Sverige NUOch när man sett en del debatter undrar man ibland hur många dolda missbrukare som finns i Riksdagen.

Läs även om Biosensor i artikelnKan kanske behövas

Postat av: Peter

Jag läste också om vad som sades i Migartionsdebatten:

http://www.riksdagen.se/Webbnav/index.aspx?nid=108&bet=2010/11:79&guid=%7BF61E093D-4C3F-432F-ACDA-4AFD6E7DFFA1%7DLäs denna och du kommer bli förvånad, desillusionerad, uppgiven, förbaskad.Enligt mig är Åkesson den ende som söker dialog och som för ett konstruktiv debatt.

Övriga svamlar, ger metaforer, exempel, hänvisningar och verkar mest intresserade av att sätta Åkesson och SD på plats samt motivera den inslagna invandringspolitiken.

Men nu handlade det om det är rätt att ge de illegala sociala förmåner samtidigt som de inte följer beslut eller lagen, om de övriga tänker ge dem amnesti och huruvida det är klokt att en samhällsfunktion jobbar mot ett mål och en annan uppmuntrar det motsatta ...En mindre skandal och pajasdebatt i Riksdagen, ett vuxendagis utan ansvarstagande.2011-03-31 @ 09:36:50
Postat av: Stefan K

Instämmer i Magnes ord ovan.

Tänk om inte SD kommit in i riksdagen och rört om lite i grytorna? Lyssnade man på 7-klöverns representanter förundras man inte en sekund över att Sverige förvandlats till vad landet är idag.

I hur många år har inte dessa herrar och damer tillåtits att härja helt fritt och helt utan motsägelser?

2011-03-31 @ 10:01:57
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: S-E Karlsson

Det är inte underligt att Fredrick Federley ibland hamnar mellan knytnäven och väggen !

2011-03-31 @ 11:22:14
Postat av: AWSvensson

Återger härmed Billströms slutord, tro karln på fullaste allvar att Sveriges välstånd bygger på de senaste trettio årens havererade asylhantering så är han milt sagt mer än dum i huvudet.

"Den sterila idén om att envar nation ensam är kapabel att ekonomiskt trygga sina medborgares välfärd är inte bara världsfrånvänd, den är rent av farlig. Hur skulle lilla Sverige med blott 9 miljoner invånare, vars framgångar i ekonomiskt tillväxtskapande alltid har vilat på en blandning av öppenhet för nya idéer och en insikt om att fri handel och konkurrens skapar välstånd, kunna överleva utan att satsa på mobilitet?

Det är uppenbart för den som har lyssnat på den här diskussionen att framtiden ligger för Miljöpartiet och Alliansen och inte för de ständigt bakåtsträvande i oppositionen."

2011-03-31 @ 11:34:09
Postat av: Notarien

Cecilia Malmström heter hon.

2011-03-31 @ 12:25:09
Postat av: AWSvensson

Det är beklagansvärt att personer som Tobias Billström,Fredrik Lundh Sammeli,Maria Ferm, Ulf Nilsson, Christina Höy Larsen , Emma Henriksson, Fredrick Federley genom sina anförande i riksdagen ger ett löjets skimmer över riksdagsarbetet och dess ledamöter. För var en riksdagsman något som allmänheten såg upp till, men den tiden liksom det mesta av värdighet är ett minne blott. Det finns många riksdagsmän ,i synnerhet bland Sverigedemokraterna som gör ett bra jobb, så man förstår inte att de övriga partierna inte har mer vett än att skicka fram personer med en sådan löjeväckande framtoning, kanske man anser att dessa stupider kan man offra som kanonmat i en debatt man inte kan vinna.

2011-03-31 @ 12:28:06
Postat av: Ove

"Medan partiledaren Jimmie Åkesson står i riksdagen på onsdagen och debatterar migrationspolitik med migrationsminister Tobias Billström, sönderfaller partiet hemma i Blekinge. I höstas berättade tidningen DI att Jimmie Åkesson tjänar 92 400 kronor i månaden. 56 000 kronor är riksdagslönen och 36 400 kronor kommer från partiet. I ett missnöjesparti som bland annat lever på politikerförakt och populism sticker beloppen i ögonen. Partiets gräsrötter blir obekväma med att partiledningen plötsligt blivit en del av eliten. Självbilden krackelerar.

Främlingsfientliga SD har vuxit kraftigt de senaste valen och det är lätt att bli fartblind. Väljarna är lättflyktiga. Inte minst missnöjda väljare som svär över det mesta i det svenska samhället."http://www.sydostran.se/index.93516---1.html

2011-03-31 @ 13:06:47
Postat av: AWSvensson

Efter att ha hankat sig fram på svältlön och satt hela sin karriär i pant så är Jimmie värd varenda krona. Den medlem som inte förstå detta kan ju lägga manken till och själv försöka göra politisk karriär.

Som jämförelse så får socialdemokraterna punga ut med 140000:-/månad för ett avdankat sänke som Måna Sahlin.

2011-03-31 @ 14:39:46
Postat av: Thoralf Alfsson

OveHans Bulow på Sydöstran "önskedrömmer". Några andra argument har han uppenbarligen inte.

2011-03-31 @ 14:50:09
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: kalle2

i kina delar ut vapen i afrika så klanerna kan kriga, under tiden så grävs naturtillgångarna fram och förs till kinas industrier.i sverige bygger man 60 friggebodar och köper marken billigt. sedan grävs uran,ädelmetaller upp ur marken. smart och billigt sätt att få tillgång till nästan gratis råvara!http://na.se/nyheter/ljusnarsberg/1.1154544-bolag-vill-bygga-hotell-vid-skaretdet finns en anledning till endast naiva korkade personer får bli politiker i 7 klövern.

2011-03-31 @ 15:01:15
Postat av: World Traveller

@ Ove. Jag tycker Jimmie Akesson ar mer an vard den loenen. For min del fick han garna ha det dubbla. Det som daremot inte ar varda ett ruttet lingon ar politikerna i 7-klovern. De ar for korkade for att skammas nar de har forstoert Sverige. Det lindrigaste jag kan komma pa for dom ar landsforvisning till Somalia.

2011-03-31 @ 15:18:54
Postat av: Ove

kalle2, som framåtskådande man med vaken blick tittar du kanske sällan i backspegeln.

Därför flyttas denna länk fram från 2011-03-31 @ 11:27:12,så att du inte skall gå miste om den. Den var ju särskilt tillägnad dig!http://www.magniwork.com/?hop=moneytea

2011-03-31 @ 15:52:57
Postat av: Ibbe

Dagens Ekos sammanställning av ledarstick från moderata och liberala tidningar visade att de fullt ut accepterade den sjaskiga nivån på debatten. I våra nordiska grannländers parlament är en sådan debatton omöjlig. Vem var det f.ö. som representerade centerpartiet, Ursula,i kostym, eller Fredrik Federley utan klänning? Hade Åkesson ställt en sådan mkt relevant fråga, hade flera ledamöter drabbats av mental härdsmälta. Totalt sett var detta en av de mest bisarra lågvattendebatterna i den svenska riksdagen.

2011-03-31 @ 17:35:23
Postat av: Magentan

Ibbe skrev: "Vem var det f.ö. som representerade centerpartiet, Ursula i kostym, eller Fredrik Federley utan klänning? Hade Åkesson ställt en sådan mkt relevant fråga, hade flera ledamöter drabbats av mental härdsmälta."En sådan fråga ställer givetvis inte Åkesson, eftersom han inte vill sänka sig ända ned till samma låga nivå som 7-klövern befinner sig.

2011-03-31 @ 17:54:56
Postat av: Ove

Ärade främlings- och islamfientliga och gravt rasistiska gräsrötter - ni liksom jag svär över det mesta i det nysvenska samhället, vårt så kallade fosterland, som de senaste 4 decennierna klåfingrigt har åstadkommits av föregångarna till dagens landsförädiska, politiskt korrekta, multikulti-vurmande 7-klöver, och inte minst över vad denna själv de senaste åren har frambringat. Men är vi inte alla onödigt enkelspåriga? Vi lever inte i plattland, saker och ting har mer än två dimensioner, så låt oss därför försöka se det hela från ett annat håll också - underifrån förslagsvis. Ponera att den slipsförsedde riksdagsbögen nummer ett, herr Usula, hade tillhört stall Åkesson och igår hade framträtt i talarstolen lika frejdigt och oförskämt häcklande fru Olofsson eller herr Reinfeldt -- vilken pyramidal succé skulle vi inte ha ansett det vara. Hitlermustasch på herr Reinfeldt är roligt - men inte roligt på Thoralf, då måste det polisanmälas. Det finns säker annat att exemplifiera med, men som gräsrot kommer jag i min presumerade andefattigdom inte på något mera. Att kunna se saker och ting från olika håll, minst två, innebär dock inte att vi måste anamma överhetens 'doubble-talk' eller 'doubble-think'. Det finns fortfarande två kön, han och hon, hör och häpna, och det finns olika människoraser med olika egenskaper. Överheten har inte lyckats utplåna raserna - men hävdar dock hårdnackat att alla raser är lika värda, dock är den vita rasen sämre än de övriga. För att därför främja allas lika värde behandlar överheten raserna olika, sämst behandlas heterosexuella män av den vita rasen. Därför är det svarta ynglingar som sätter på blonda flickor i överhetens sexualupplysningsfilmer. Hybrider hör till dagen - både som folk och bilar.

2011-03-31 @ 18:00:47
Postat av: kalle2

OVE: jo jag så den i förra länken.(thoralf borde ha en spärr så man inte kan skriva kommentarer i gamla poster. alternativet är att fixa nån juridisk klasul, så man INTE är ansvarig för vad som skrivs i gamla poster efter en viss tid. varjefall så länge bloggsajtleverantören inte kan erbjuda/programera en spärr)många fejk om evighetsmaskiner finns ju. och många maskiner som skulle fungera men sopas under mattan för de personerna är så naiva så de frågar de som redan byggt upp en inkomst källa från en teknik om de vill satsa på "min nya teknik".

om de är så bra varför inte startar de inte ett eget bolag och bygger upp från grunden? de maskinerna på videorna är nog bluff.men sanningen är ju att det är fullt möjligt att använda naturlagarna på ett effektivare sätt, om man inte har naturvetenskaplig insikt kan man gå till biblioteket och läsa om fysik,kemi,biologi. en början kan vara att verkligen förstå hur vatten kokar, hur elström induceras,vad sker under förbränning i en ottomotor.att koka upp vatten och för att få ånga och sedan driva en elgenerator och sedan transformera upp och ner dessa spänningar så man kan transportera ström utan förluster. är ganska dyr och gammaldags teknik. och att koka upp vatten med Uran är dyrt och farligt och kräver att man gräver upp områden som förstörs.nu verkar det som USA vill hitta andra energiformer än olja och Japan vill nog ta fram ersättare till kärnkraften snabbt.

så det vore ju bra om sverige tog chansen och satsade när det finns så många teknikska universitet och företag och infrastruktur att få produkterna ut på världsmarknaden.altternativet är väl att svenska företag köps upp och de försvinner. och skatteinkomster minskar ännu mer och universiteten får läggas ner. bara de som EU bryssel anser värda att stödja har verksamhet kvar.kärnkraften är ju dyr med att bygga nya kärnkraftverk och kostnaden för att slutförvara och kostnad att ta fram nytt uran och miljön förstörs där det grävs upp.detta betalas av statliga bolag som skattebetalana subventionerar.

att elräkningen är hög beror på politik att läggs skatt på mermärdesskatt,elöverföring,energiskatt, mm mm. man betalar skatt på skatten!

och Svenska elnätet byggs ihop med granländernas. går man tekniska musset ser man utanför entren en modell av de 15 stålverk som fanns. dessa värmde väl upp stål till flytande form men EL. nu är dessa nedlagda, mesta v industrin är nedlagd. så det är nog mer lobbing från elbolagen att skulle man bygga nya kärnkraftverk skulle folk få billig el. och väljare som hör det luras att tro det.har man en sommarstuga och vill dra 3-fas 16-20 ampere el dit så kostar det 400 000 kr att fixa om det är mer än 360 meter från närmsta transformator.

så då återstår bara för en "fas3-svensk" att skaffa sin egna el med elverk från Jula.framtiden går nog mot att villaägare och fastigheter på landet får producera egen el. i tyskland är detta redan igång:televerket hade inte råd att underhålla telefonkabel till folk på landet utan det blir trådlös mobila internet lösningar.banverket har inte längre råd att underhålla sitt järnvägsnät utan man lagar efter att kontaktledningar gått av pga mtrl utmattning och att grafitslitskenan på strömavtagaren på loken slitits ut och inte byts i tid.

metallbågen i strömavtagaren hyvlar av stålvajern som kontaktledningen består av. det är ca 1 kg tryck och kontaktledningsvajern är monterad i sicksack mellan var 3de stolpe så "kolborstskenan" skall slitas jämn över hela sin bredd.bra bilder och info:

http://t360.idg.se/2.8229/1.319922/rc-loket-en-elektroteknisk-bedrift

2011-03-31 @ 18:03:36
Postat av: Robin Shadowes

@World TravellerWord!!

2011-03-31 @ 19:20:01
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Magentan

Nix, Hitlermustasch på Reinfeldt är inte det minsta roligt. Men halalslaktarmössa på Reinfeldt är kanon! :)Om det händelsevis finns några som har missat Affes underbara serier så gå in på länken här under och mys. Rolla nedåt så har ni fyra serier att skratta åt.

http://affes.wordpress.com/Mössan kommer härifrån:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/har-finns-pengar-att-tjana_1649355.svd2011-03-31 @ 20:40:57
Postat av: MagentanMin kommentar var avsedd för OVE

2011-03-31 @ 20:42:32
Postat av: Gute

Jimmie Åkessons lön är den bästa investeringen jag har sett på länge inom politiken i Sverige!

Den misslyckade Socialdemokraten Mona Sahlins fallskärm är ett rent förakt mot hennes väljare!2011-03-31 @ 21:07:45
Postat av: Robin Shadowes

@Magentan. För några år sedan fanns det ett obskyrt forum som hette Yttrandefrihet. Minns att det fanns en tråd som handlade om att photoshoppa kändisar (inte bara Reinfeldt) till nazister. Tyckte faktiskt dey vare en rätt kul men tramsig tråd. Jag sparade ner några stycken men den ända som överlevt ominstalleringar är min favvis. Tycker faktiskt den är rätt kul.http://demokratbloggen.files.wordpress.com/2011/02/hitlerfeldt1.jpg?w=155&h=300

2011-03-31 @ 22:48:05
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: S-E Karlsson

Jag begriper ingenting , i onsdag på Migrationsdebatten i riksdagen så fick SD på pälsen för att dom vill utvisa illegala flyktingar från sverige , då körde 7 klövern med alla människors lika värde , i torsdags däremot så röstade 7 klövern för att man ska sända vedergällningsvapen i form av svenskt flyg till Libyen , var är då talet om alla människors lika värde ??? En enig riksdag tog detta beslut, dom enda kloka var återigen sverigedemokraterna som röstade emot dessa tokigheter .

2011-04-02 @ 09:40:33
Postat av: Emily

..Tänkte bara lägga en liten mini kommentar om det här med invandring; Sverige kommer stå för ett dilemma inom de närmsta 20 åren i form av att cirka 519.000 människor kommer gå i pension och endast cirka 200.000 kommer in på arbetsmarknaden, om man då vill fortsätta ha den höga standarden på de olika försäkringarna som Sverige har, pensionen exempelvis, så krävs en stor arbetskraftinvandring de närmsta 20 åren.

2011-04-02 @ 10:26:01
URL: http://syntheticdarkness.blogg.se/
Postat av: S-E Karlsson

Till "Emily" samma resonemang körde man med när 40 talisterna skulle börja gå i pension , nu är det sjätte årgången 40 talister som går i pension i år , var är då den omtalade arbetskraftsbristen ?

Tala gärna om det för mej Emily .

2011-04-02 @ 12:42:57
Postat av: Gubben o Gumman

Emily kanske skulle titta på bilderna från ett uppmärksammmat mordfall i Göteborg.

2011-04-03 @ 01:55:30
Postat av: Gubben o Gumman

Jimmie Åkessons lön är alldeles för dålig

Han skulle ha minst 592523kr i månaden.

2011-04-03 @ 01:56:54
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller debatten så pratar SD om ett problem dom andra drar sagor om något som inte finns.Mutkolvar är vad ni är och förblir

Raoul Wallenberg....

2011-04-03 @ 01:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0