WESTERBERG UTREDER STATISTIK

Det sägs att det finns tre sorters lögner. Lögn, förbannad lögn och statistik. Sedan finns det förstås också Westerberg.

Statistik är ett mycket viktigt hjälpmedel för att bevisa något. Utan statistik är det svårt att bli trovärdig. Vi Sverigedemokrater ”älskar” statistik om t.ex. invandringen, när det nu finns någon statistik att tillgå. Vi har under många år väntat på statistik över samhällets kostnader för massinvandringen men den statistiken saknas fortfarande och riksdagens utredningstjänst har inte precis gjort vågen när vi önskat beräkningar av dessa kostnader. Vi får oftast använda oss av andra verktyg och siffror för att bevisa våra påståenden och vår politik.

Frågan är om vi kommer att få tillgång till bättre statistik?

En källa som jag ofta använder mig av är SCB. När man väl lärt sig hur man skall använda verktygen kan man faktiskt få fram en hel del matnyttigt hos SCB. Frågan är nu om även denna möjlighet kommer att stängas för oss sanningssägare och icke politiskt korrekta personer.

Regeringen och finansmarknadsministern Peter Norrman har nämligen utsett ingen mindre än oikofoben Bengt Westerberg till att utreda SCB och statistiksystemet.Risken är nog stor att Bengt Westerberg och Peter Norrman har en liten privat agenda för detta uppdrag. Mörka allt som kan användas av SD och som handlar om invandring. Mitt förtroende för Bengt Westerberg är inte bara i botten utan på minussidan. Ändå väljer regeringen att utse Bengt Westerberg till ännu ett uppdrag. Hur mycket hinner han med?

Ikväll har jag varit på Råsunda tillsammans med min riksdagskollega Lars Isovara och sett Sverige spöa Finland med 5-0.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Landsförrädaren Westerberg, en av det moderna Sveriges största katastrofer jämte Palme borde sitta bakom lås och bom. Men så är det tyvärr inte. Tvärtom tillåts han att förstöra vårt vackra land ytterligare.

2011-06-08 @ 00:30:37
Postat av: Sanningen är rasist!

Sjuklövern varken vet eller vill veta hur många muhammedaner som har släppts in i Sverige de senaste decennierna. Märkligt i ett land där man räknar allt. Här vet man t ex nära på exakten hur många vargar som finns men inte hur många mussar!

2011-06-08 @ 01:45:52
Postat av: Karlskronabloggen

Ja, det är verkligen helt obegripligt att Bengt Westerberg fortsätter att anlitas av regeringen, men tanke på hur mycket elände han redan ställt till med!Men jag tror faktiskt att hans "insatser" för (mot) Röda Korset gjort att rätt många fler fått upp ögonen för den mannen, så det behöver inte vara odelat negativt att han fått ett sådant regeringsuppdrag!

2011-06-08 @ 05:23:29
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Sven Dacke

Konstigt att bara en tidning skriver om detta möte.Borde vara av största världsintresse tycker man med tanke på vilka som är med

Postat av: Sven Dacke

Ett bra tips i en av dom vettigaste dagstidningarna"Alliansen lutar sig tungt mot budgetlagen som säger att oppositionen måste enas om en budget för att kunna fälla regeringens. En omöjlig ekvation eftersom det kräver ett samarbete mellan de rödgröna och SD.(PS: man aldrig vara säker)

Postat av: LN

R-Ä-T-T-V-I-S-A SKALL SKIPAS?

Kanske har någon mer än jag förundrats över den triumfatoriska stöddighet som karakteriserat olika personers ur den europeiska makteliten uttalanden om Haagdomstolen och den där inledda krigsförbrytarprocessen mot Mladić?Haag, den 6 juni (AKI) - Ett sk skyddat vittne i rättegången mot serbiske ultranationalist Vojislav Seselj sade till FN:s krigsförbrytartribunal i måndags att han av åklagarmyndigheten tvingats vittna falskt mot Seselj och förre serbiske presidenten Slobodan Milosevic.Vittnet, en före detta polis från nordserbiska staden Subotica, vittnade på måndagen under pseudonym DS-1, trots att han krävde att få vittna under sitt rätta namn. DS-1 berättade för domstolen att han hade tillbringat en tid i kriget i Bosnien och att han senare av tribunalens åklagare tvingades att vittna mot Milosevic och Seselj annars skulle han själv bli åtalad för krigsförbrytelser. DS-1 sade att han hade hotats av tribunalens äklagare Paolo Pastore. Vidare berättade DS-1 han hade tillbringat ett och ett halvt år i Nederländerna, där åklagare hade tränat honom i hur han skulle vittna."De utbildade mig i en månad om vad jag skulle säga och åklagaren skulle ge mig signaler om jag sa något fel", berättade han. Efter att ha vittnat mot Milosevic, blev DS-1 överförds till Norge under falsk identitet där han fått "en lägenhet, bil, dokument och en massa pengar"...http://www.adnkronos.com/IGN/Aki/English/Security/Serbia-Witness-tells-UN-court-he-was-forced-to-lie-about-Milosevic-Seselj_312101075306.html2011-06-08 @ 07:23:22
Postat av: Sven Dacke

Hyresgästerna betalar när Alliansen i Växjö när man vill höja bostadsbolagens borgensavgifter.(Alliansen ger jobbskatteavdrag för att sedan ta tillbaka pengarna en annan väg)

Postat av: SM811

Nu vet vi att det finns fyra sorters lögner. Lögn, förbannad lögn, statistik och Westerberg.

Westerberg har för mig varit må minussidan allt sedan han reste sig upp från TV-soffan när Ny Demokrati kom in. Den karl vet inte vad ordet demokrati står för.

2011-06-08 @ 08:14:05
Postat av: Stefan K

Den här regeringen utgör en direkt fara för vår demokrati. Det kommer jag ta med mig i nästa och kommande val.

2011-06-08 @ 08:16:41
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Sven Dacke

Kommunstyrelsens arbetsutskott sa häromdagen ja till att säga upp avtalet med Migrationsverket. Skälet är att kommunen vill omförhandla villkoren. Det finns tankar på att Uppvidinge ska ta emot färre flyktingar och dessutom vill man se över de ekonomiska villkoren.

– Vi ser hur det har briserat när det gäller socialbidrag i Södertälje och även Högsby kommun har börjat få problem. Nu är vi visserligen duktiga på integration i Uppvidinge men det finns ändå skäl att vara orolig, säger kommunalrådet Åke Carlson (C)( En politiker som tydligen har ögonen öppna. Undrar bara vad det blir när partipiskan kommer fram. Vi vet ju hur det gick i Sjöbo)

Postat av: Gubben o Gumman

Bengan Westerberg är som god tvåa den politiker efter Olof Palme som orsakat flest brottsoffer samt dödsfall i Sverige,en ren skymf mot Sveriges folk av Erik Ullenhag att utsee denna man till detta uppdrag.Allt Bengt Westerberg tar i slutar med en mänsklig katastrof på ett eller annat sätt,ett obestridigt faktum.Bengt Westerberg är som Thor-alf skriver en oikofob en av dom största vi haft i Sverige.En av dom själklara första kandidaterna till "nollning" samt utvisning död eller levande.Det är synd att det inte går att köra fram alla rättegångar som orsakats av clowner från Balkan som denna man släppte in i Sverige han är avskyvärd.

Bengt Westerberg är indirekt ansvarig för bla dödskjutningar var och varannan dag i Sverige.

Folkpartiet är ett riktigt skitparti.Sedan en känga till alla idag förmodligen pensionerade kvinnliga lärare, som blev så till sej i trosorna så man röstade fram denna man den så kalllade Westerberg effekten tänk så fint det ser ut i svenska klassrum idag förbannade stolpskott.

2011-06-08 @ 09:26:21
Postat av: S-E Karlsson

Redan 2006 ville vi nyinvalda SD-politiker i fullmäktige i Högsby kommun , vid ett fullmäktigemöte att det skulle tas en paus i flyktingmottagandet för en utvärdering av kostnader ,men icke sa micke det var som att köra huvudet i en bergvägg men nu tycks sanningen ha kommit ikapp i både Uppvidinge och Högsby kommuner !

2011-06-08 @ 09:27:05
Postat av: Sven Dacke

Thoralf har tidigare skrivit om Sverigedemokraten båt som vandaliserades på Öland.Artikel finns nu i Östran, och samtidigt en känga till censurbladet BarometernSkäms Barometern

Postat av: Gubben o Gumman

Ja då var det dags att känna sej skyldig igen för Svenne och Svea Banan,media basunerar ut att Sveriges vinstlotter får sämre sjukvård.

Gruppen Somalier näms i inslaget ja herredjävlar vad förvånade vi blev.Även i skolan går det inte så bra för Ahmed och Fatima,nu har ju Björklund kommit på varför man kan inte språket,kan det vara samma fenomen inom vården måntro,kan man dessutom inte läsa och skriva på sitt eget språk så är det ju inte så djävla näpet att hamna i gaptruten(telefonsvaren" i tex sjukvården.)Ett tips till dessa framtidskapital är kanske att speeda upp att lära sej svenska

Mycket ful hjärntvätt samt att skuldbelägga ett media lobotomerat svenskt folk, detta pågår varje dag året runt i media sedan 40 år .Nu kommer snart någon karriärssugen politiker med förslaget att vinstlotterna får en knapp att trycka på så kommer det en läkare vänta bara skall ni få sePå ålderdomshemmen kan pursvenska grundlurade åldringar fortsätta att pissa i byxorna pga personlbrist.

2011-06-08 @ 09:39:35
Postat av: Mattzzi

Partisympatiundersökningen visar att ett riksdagsval i maj skulle ge regeringspartierna (dvs. C+FP+M+KD) 45,4 procent av rösterna. De rödgröna partierna (dvs. S+V+MP) skulle få 47,4 procent. Skillnaden mellan blocken är statistiskt säkerställd.Sverigedemokraterna skulle få 5,7 procent och övriga partier 1,5 procent av rösterna.

http://www.scb.se/Pages/PressRelease____315893.aspx

2011-06-08 @ 10:04:50
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: AWSvensson

Om jag får 100:-och GoG 50:- så känner GoG sig fattigare trots att vi båda blivit rikare.Detta är ett exempel GoG , du kan få den andra 50 lappen senare. De flesta av oss skulle säkert känna oss fattiga i Djursholm men rika i Rinkeby. Detta apropå den påstådda barnfattigdomen. En somalier , i varje fall påstår de det, med fru och tio ungar i släptåg erhåller varje månad i bidrag motsvarande två högavlönade, ändå räknas de som fattiga i Sverige men stormrika i jämförelse med Somalia. Den påstådda barnfattigdomen är en konsekvens av en sinnessjuk asylhantering, de som gapar mest är också de som vill spä på den ytterligare. Genom uppgörelse mellan Reinfeld och de gröna så ska helt okontrollerat dessa påstådda somalier berika Sverige med ytterligare ett antal 10000 tals barn som accelererar den påstådda barnfattigdomen.

2011-06-08 @ 10:51:54
Postat av: MakingBacon

Bengt Westerberg och Peter Norrman är mörkermän.

2011-06-08 @ 10:56:01
Postat av: Petter

Googla på SCB och invandring, och du får fram en sida från SCB, som man har raderat innehåll från. Tidigare länkade många till just denna sida som källhänvisning. Men nu har man alltså tagit bort innehållet och bara en rubrik möter dig på sidan som är:Invandringen sjönk och antalet utvandrade ökade under 2010

www.scb.se/Pages/TableAndChart____231104.aspxKopiera in denna sida i Google och du ser att hundratals har länkat till sidan och tidigare visade den antalet invandrare per år.Jag är övertygad om att innehållet har tagits bort, och möjligheten att hitta samma fakta på en annan sida, medvetet har försvårats av SCB. Tydligen gör att inte ge invandringskritiker vatten på din kvarn ...

2011-06-08 @ 11:26:51
Postat av: Stefan K

Just nu kritiseras SD:s frånvaro i riksdagsdebatten om barnfattigdomen. Synd.

2011-06-08 @ 11:36:38
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Inge Sandén

Fritt översatt de fyra värsta lögnerna som svenska folket blivit utastta för de sista 30-åren.

Lögn1=de apatiska barnen.

Lögn2=de ensamkomande barnen.

lögn3=de fattiga barnen.

lögn4=Att Bengt Westerberg är en god människa,men i sin girighet låtit lura alla snälla tanter på deras stickade vantars försäljning till Röda Korset.

Dagens HD Ingrid Runsten.

Oaccptabel ökning av barnfattigdom.

Hon har inte förstått.

I somalia är de flesta fattiga sett med svenska ögon.

När en Somalisk familj med 5-till 10 barn kommer till Sverige blir de alla rika sett med somaliska ögon.

Således blir axiomet.

Barnfattigdomen i Sverige ökar.

-"- i Somalia minskar.

Alla normala människor kan läsa mellan raderna,vad som är orsaken,men Ingrid Runsten är tvingad att gå som katten kring het gröt för att inte mista jobbet och bli kallad rasist.

Hon har heller inte förstått att sverigedemokraterna på Bjärehalvön ökade med många procent,då normala människor hatar lögnerna som Pk-journalister envist försöker slå in i svenska folket.

SD 2014 25% med egen tidning och TV-kanal.

2011-06-08 @ 11:39:02
Postat av: Magentan

Som Mattzzi skriver har SD 5,7 procent i SCB:s senaste mätning. En nedgång från 6,7 sedan i november alltså och samma resultat som vid valet.

Det finns väl bara en sak att säga om detta resultat och om de svenska väljarna: "SUCK!!!"Ett litet hopp är möjligtvis antalet "Osäkra Väljare" som ligger på hela 16,8 procent i denna mätning. Kanske finns det en del potentiella SD-procent bland dem, eftersom många nog inte vågar svara ärligt vid en telefonförfrågan pga rädsla.Den där benämningen "skämmighetsfaktorn", som brukar användas för att beteckna en SD-sympatisörs rädsla för att ange sitt val i en telefonundersökning tycker jag är GROVT felaktig."Hotelsefaktor" är en mer adekvat term med tanke på verkligheten med allt hot från framför allt vänsterextremister, men tyvärr också från en del i övriga 7-klövern.

2011-06-08 @ 12:02:11
Postat av: Calle

Norge hade sin Vidkun Quisling.

Sverige har sin Bengt Westerberg.

Skillnaden är hur vi behandlar våra resp. landsförrädare.

Den ena döms-den andre premieras.

2011-06-08 @ 12:03:36
Postat av: vmm

Är det något som borde utredas så är det det faktum att Sverige styrs i så hög grad av utredningar. Istället för att politiker bestämmer något, och därmed tar politiskt ansvar för det, så tillsätter man en utredning, och man väljer med omsorg "rätt" utredare för att man ska få det resultat som man vill, och sedan när utredningen är färdig så tas politiska beslut i enlighet med utredningen och det är inte så mycket som går att debattera. "Utredningen har slagit fast att..." osv. Klappat och klart. Är det något som granskande journalister borde granska så är det utredningsmakten i Sverige.

2011-06-08 @ 14:14:38
Postat av: Sven Dacke

Är bra med mångkultur ?Följande artikel är skriven något tidigare än katastrof rapporteringen om Bokelunds skolan i Växjö som finns i tidigare länkar"Cecila Wallinder är rektor på Bokelundsskolan, där 95 procent av eleverna har ett annat modersmål än svenska. Hon ser det som en tillgång - inte ett problem.

- Jag önskar att fler kunde upptäcka vilken tillgång vi har här, säger hon.Och nu är läget ett annat. Är det bra eller inte

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson: Tack vårt konto är 5467 097985-890

Vilken femtiolapp skickar du först den första eller den andra?

2011-06-08 @ 15:44:09
Postat av: S-E Karlsson

Jahapp , nu ska räddningstjänsten i Oskarshamn anställa Iqab och Burkabärande personal , finns det inte arbetlösa med vanliga kläder?

2011-06-08 @ 16:10:00
Postat av: Edward Ulfertz

Pressmeddelandet om Bengt Westerberg är daterat den 1:a april. Låt oss hoppas att det bara är ett skämt!

2011-06-08 @ 16:32:20
Postat av: Tony Ingman

Jaha, nu har man uppfunnit ett nytt ord, barnfattigdom, som skall hamras in i folks medvetande. Men det finns ett ord som PK kräken inte vill ta i eller lotsas om, det ordet är

fattigpensionär, men det är naturligtvis viktigare

att Arabungarna har tillgång till vars en ny Smartphone för 6-7000 kr än att fattigpensionären någon gång kan byta ut lågprisfalukorven mot ett

stycke kött.

2011-06-08 @ 16:58:53
Postat av: S-E Karlsson

Tony Ingman , solklar träff på spikens huvud !

2011-06-08 @ 17:31:20
Postat av: Tony Ingman

I dagens Ystads Allehanda Går den Patetiska kärringen Gudrun Schyman till frontalangrepp på den lokale SD repressentanten för att han hade modet att rösta emot att Simrishamns kommun skulle

ta emot 7-8 st illegala skäggbarn. Det vanliga svamlet om Sd som rasistiskt och Nazisistiskt, främlingsfientligt formligen sprutar ur käften på denna pladdermaja. Men om man heter Gudrun Schyman eller Jan Helin eller nått annat PK namn så är dom samma falska profeter, vi skall ta emot, men det är ibland dem som inte vill ha hit dessa skäggbarn

som dom skall bo, inte där Gudrun bor o nej. Själv har denna Paranta pratkvarn parkerat i en stor fyrlängad gård på det fagra Österlen, en gård som

säkert hade kunnat härbergera dessa stackars satar som betalat 100 tusentals kr för att få in foten i Sveriges välfärdssystem, men som sagt , vi gillar olika!För den som försöker få in en insändare i YA blaskan, som andas någon som helst kritik mot den sanslösa invandringen, så åker den garanterat direkt i papperskorgen, men Gudruns gick ju bra för den glorifierar ju Idiotin.Att den tidningen är nära lierad med Azylsvenskan,

märks tydligt!

2011-06-08 @ 17:53:28
Postat av: Ken

"Barnfattigdom" är senaste flugan i att få Svenska skattebetalare att fortsätta vara "Solidariska". Det finns nämligen inte ett enda folkslag som skulle stå ut med vansinnet så man måste förnya propagandamedlen hela tiden.*Apatiska Barn

*Ensamkommande Barn

*Fattiga BarnDet ligger natirligtvis flera "Tankesmedjor" bakom propagandan som är snyggt maskerad i nyspråk så att ingen protesterar eller ifrågasätter.Thoralf. 2 saker som Sverigedemokraterna borde hålla högt om dom vill överleva och växa:1 Valobservatörer 2014. Har man varit med i svängen ett tag och speciellt en välutbildad Sverigedemokrat som du så vet man hur korrupt vårat valsystem är, även om man inte vill tro på det. Det vore fullständigt vansinne att tro att SD:s alla röster skulle komma fram. Vilken "realist" som helst ser det som en självklarhet att många % av SD:s röster kastades redan 2010. Med tanke på hur politiker betett sig vid röstlokalerna, inte minst självaste Måna Stahlin, samt hur media behandlar er behöver man inte tänka långt för att förstå att 2014 kommer eliten att vilja ha ut er ännu mer än dom inte vill ha in er, för nu har ni börjat ställa till problem för dom. Vi är flera som kommer skicka vädjan till alla våra grannländer om detta med all information som kan tänkas, men det säger inte att att det hjälper. SD borde ha detta som högsta prio inför valet 2014 om ni har någon kontakt med verkligheten.2 Ett eget mediebolag. Har sett att det varit snack om saken. Ni kan enbart tjäna på att starta eget innan valet 2014.

2011-06-08 @ 20:39:59
Postat av: Tony Ingman

Ja helt rätt, utländska valobservatörer vid valet 2014 är ett måste, givetvis även Svenska sådana.

Detta val är alldeles för viktigt för att låta

Pk isterna härja fritt, med känt resultat,att SD s

valsedlar kastas eller medvetet ej plockas fram.

Egentligen borde hela valsystemet göras om så att

alla partier stod på samma valsedel där man bara kryssar för vilket parti man vill rösta på.

2011-06-09 @ 05:04:11
Postat av: Blapde

Bengt Westerberg kan nog ses som något av en ideologisk fader till alliansregeringen som det verkar. Så det här att de partnerna kommit överens om det här, om utredning hur den officiella statistiken ska hanteras säger en del om hur de ser på dess betydelse.

Men resultatet blir intressant också hur den aspekten att det kan säga lite om det politiska klimatet under den här tiden. Dels resultatet i sig men också hur det tas emot.

2011-06-10 @ 21:12:31
Postat av: jägarn

"JAG ÄR OCKSÅ SVERIGEDEMOKRAT", inte än officiellt i mitt närområde men det blir. Jag bor lite avsides och jag är faktiskt jägare, så välkommna ni Afa slödder.

2011-06-11 @ 18:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0