VÄLFÄRDSBOKSLUT BEKRÄFTAR MISSLYCKAD INTEGRATION

I måndags var det kommunfullmäktigemöte i Kalmar. Beslutsärendena var få men tre motioner avhandlades. Vi gav vårt stöd till en motion från Folkpartiet där man anser att Lindö skall göras till naturreservat. I valrörelsen propagerade vi för att även Kullö och Svinö skall fredas från exploatering.

Anledningen är helt enkelt att skydda den lilla ön i Kalmars centrum från exploatering. Centerpartiet och Kristdemokraterna stödde också motionen men inte Miljöpartiet. Ännu en gång fick vi ett exempel på att Miljöpartiet blivit ett stödparti till Socialdemokraterna. Anna Thore, kommunalråd för MP sa till och med att hon kunde tänka sig att bebygga Lindö inte denna mandatperiod men senare.

Det mest intressanta under mötet kanske var det välfärdsbokslut som presenterades. Flera uppgifter och diagram visades som belägger de argument SD framför i debatten. Jag blev nästan förvånad över att man visade detta material som jag nu fått i min ägo. Jag tänkte därför visa några bilder och ge mina egna kommentarer till detta.

I välfärdsbokslutet slås bland annat följande fast.

•         Utländsk bakgrund – generellt sämre hälsa.

Hade jag uttryckt detta från kommunalfullmäktiges talarstol hade jag säkert blivit anklagad för främlingsfientlighet och kanske till och med rasism. Att invandrares hälsa är sämre innebär därmed stora påfrestningar på vårt välfärdssystem. En parameter som man utan tvekan måste beakta när invandringens konsekvenser skall sammanställas.

Vi får ju allt som oftast höra att invandrarna som kommer till Sverige är så välutbildade men att de tvingas till att t.ex. köra taxi när dom är läkare eller civilingenjörer. Därför är det ju förvånade att de invandrartätaste stadsdelarna har det lägsta antalet personer med eftergymnasial utbildning. Detta borde överraska de politiskt korrekta men inte mig.Hur stor andel av befolkningen som har utländsk bakgrund i de olika stadsdelarna visades också och vi kan se att avsvenskningen går fort i vissa delar. Svenskar flyttar ut ur dessa otrygga stadsdelar och invandrare flyttar in. Nu skall man komma ihåg att i själva verket är det fler som har utländsk bakgrund då begreppet är lite märkligt. Enligt siffrorna nedan har Norrliden ca 43 procent med utländsk bakgrund under 2009 men min egen studie påvisar att det i själva verket är ca 53-55 procent.Även när det gäller ekonomiskt bistånd utmärker sig de invandrartäta stadsdelarna. Man kan till och med säga att det följer helt och hållet andelen invandrare i respektive stadsdel.Slutsatsen av detta och mycket annat är att integrationen av invandrare fullständigt misslyckats i Kalmar som på så många andra orter. Ändå envisas Kalmar kommun med att skriva nya avtal med Migrationsverket om mottagande av nästan 200 personer/år från icke västliga länder under de kommande åren. Idag finns det inga jobb som passar dessa personer som i de flesta fall har mycket låg utbildning och till och med är analfabeter. Det är dags att Kalmar säger upp sitt avtal med Migrationsverket och löser dagens situation innan vi hamnar i samma situation som Malmö och Södertälje. Det kan gå fortare än någon anar.


Till sist kan jag även tipsa om följande klipp från Acess-TV. Börja titta ca 17 minuter in då Mikael Jalving fyrar av en salva. Missa inte Hakelius och Fredrik Lindströms kommentarer i slutet på klippet. 


Kommentarer
Postat av: Sven Dacke

Inför firandet av Sveriges Nationaldag på Måndag bjuder Sakine Madon på debattsidan Newsmill in skribenter i ämnet"Vart är svenskheten och Sverige på väg?"Typiskt att det skall vara en tjej med invandrarbakgrund för detta.Mera naturligt vore "Fredrik den Rädde" eller andra Svenska politiker.Hoppas ni som kan skriva bra artiklar i den debatten.

Och dom som tänker på att kommentera, glöm inte att det är ett PK forum med censur i vanlig ordning

Postat av: Info

OIKOFOBIDAGEN NÄRMAR SIGSverige har sina egna festdagar. I Kungsträdgården firas inte längre Karl XII på dennes dödsdag utan i stället den nyinstiftade, mångkulturella ”Kåldolmens dag” (för att inskärpa, att det inte finns några svenska maträtter).Internationella kvinnodagen den 8. mars, som i resten av världen avser att hylla och uppvakta mammor, systrar, fruar osv., firas i Sverige som Misandridagen, dvs. allmänna heteromanshatardagen.Och på måndag infaller Sveriges nationaldag. Hur tänker ni fira denna i Kalmar? Så här kommer vi att fira denna dag i Stockholm:http://i53.tinypic.com/13yf8kz.jpg2011-06-02 @ 11:18:02
Postat av: Gubben o Gumman

Summan av kademumman dvs siffrorna är att dom kommunalpolitiker som fortsätter att ta hit människor på bidrag stjäl pengar från arbetande Kalmarbor oavsett om man är pursvensk eller hangaround.Om man stjäl då är man en tjuv och alla vet ju var tjuvar förr eller senare hamnar.Att framför allt dom borgeliga politikerna kan ha mage att hålla på med detta är mycket skumt.

Detta svek både mot invandrarna samt svenskarna i Kalmar skall aldrig glömmas läs om igen aldrig glömmas,förr eller senare får du som är med och ordnar detta stå till svars.Eftersom vi vet att du läser denna bloggen så kan vi berätta för dej att du är en helidiot af rang.Måtte "nollning" av privata tillgångar och pensioner bli ett faktum i framtidenSedan är det ju bedrövligt att Kalmarborna är både döva och blinda,generellt sätt har pursvenskar en mycket låg överlevnadsinstinkt,visst har hjärntvätten från sosse tv en stor betydelse,men att tänka själv är ju inte förbjudet.

2011-06-02 @ 11:56:57
Postat av: S-E Karlsson

Läget är liknande i alla kommuner , tycka synd om alla mentaliteten lyser igenom överallt, att sen våra egna typ pensionärer ,uteliggare sjuka far illa , det glömmer man lätt !

2011-06-02 @ 12:12:52
Postat av: Kerstintin

@LN,- "Kissie-hjärnorna", det gillar jag! Där är du i linje med pedofeten muhammed´s kända yttrande om att "kvinnans hjärna är defekt", varför hennes vittnesmål i rätten endast betraktas som ett halvt vittnesmål (muhammedansk sharia-lag)!

Dock måste jag säga att jag känner jag viss sympati med lilla tösen Kissie.

Till hennes försvar bör nog sägas att visst är hon ung och naiv men hon är en fredlig varelse som inte utgör något hot mot någon annan människa.

Man bör också komma ihåg att Kissie är en framgångsrik affärskvinna och hon visar faktiskt upp ibland en smartare sida, som när hon skrev om att hon skulle faktuera (sic) SVT

http://www.kissies.se/faktuera-uppdrag-granskning

för att de hade använt sig av hennes bilder i samband med ett moraliserande PK-reportage på Uppdrag Granskning om Botox, där man gick till hård attack mot Kissie´s favoritskönhetsklinik (Adam & Eva); ett reportage som, enligt Kissie, var initierat av Adam & Eva´s avundsjuka konkurrenter!

Hon förtjänar en liten eloge för det, tycker jag.

Heja Kissie!- Islam är ingen religion. Islam är barbari.

Kan religionsfrihetskramarna bevisa att islam är religion?

2011-06-02 @ 12:23:16
Postat av: Hulda

Nu på måndag är det vår Nationaldag. Mångkulturella dansuppvisningar och div. annat främmande hör absolut inte hemma då.

Tyvärr är detta "batikhäxornas" högtidsdag......

2011-06-02 @ 13:48:48
Postat av: Gubben o Gumman

Märligt det står iget i lokaltidningarna om det totalt misslyckade invandringen till Kalmar?

Varken Ötrans eller Barometerns journalister verkar bry sej om att stan förstörs samhällsekonomiskt.Vad är tex sparkade sopchefen avgångspengar på 2 miljoner mot detta,ett utmärkt exempel på presskårens likgiltighet för sin stad kan, inte bli tydligare ynkryggar är bara förnamnet.Barometern kan väl närmast lägga ned sitt forum reagera,"Aldrig har så få fähundar åsamkat sina medmännikor så mycket skit",vilka "Dampmurvlar"

2011-06-02 @ 14:03:46
Postat av: Gubben o Gumman

Sveriges nationaldag infaller den 19 Sep varje år numera efter SD:s riksdagsinträde förra året.6 Juni är alla bidragstagares dag inget annat numera

Patetiskt när dessa hälsas välkomna att parasitera på svenska pension och skattepengar.Det måste finnas ett samband med nedläggelsen av svenska mentalsjukhus, och en stor del av svenska politiker.

Bortser man från fakta och statistik år efter år så är man sjuk i huvudet inget annat.

2011-06-02 @ 14:09:48
Postat av: S-E Karlsson

Kvällstidningarnas jakt på kungen tycker jag är bedrövligt fult ! Det räcker med den kommentaren !

2011-06-02 @ 19:26:40
Postat av: S-E Karlsson

Har för övrigt inte köpt ngn kvällstidning på många,många år !

2011-06-02 @ 19:29:35
Postat av: Olli Rein

Hej Thoralf och tack för att du alltid kommer med sakliga inlägg. Inte för att man kan se det jag kommit att tänka på, ja faktiskt rätt länge grunnat på i de här sammanhangen, på de diagram du visar här, men jag tar mig friheten idag på halvnykterhetens dag att framföra dessa mina funderingar,

Det är ju så att en stor del av invandrarna som kommer från länder utanför västländerna, kommer ju faktiskt från agrara miljöer ute på landsbygden, och har en viss kunskap om boskapsskötsel och andra agrara sysslor. Men här i Sverige verkar ju merparten av dessa bosätta sig i samma förortsmiljöer, som de flesta andra utomeuropeiska invandrare. Skulle det inte vara bättre att dessa människor fick bosättning ute på bonnlandet, stugor brukar det finnas gott om på våra gods och större gårdar. Här skulle dom ju kunna få fortsätta ungefär med liknande sysslor som dom är vana vid hemifrån. Det borde kunna göras kurser till avbytarverksamheten för mjölkbönder, men även andra agrara arbetsuppgifter bör ju kunna läras in av dom som har intresse. Målet kan ju i första hand vara ett övertagande av någon arrendegård, när man fått tillräckliga kunskaper genom kurser, men framförallt genom praktik på någon gård. Jag tycker det verkar som om våra politiker inte tycker att det är fint nog för dom som invandrar till Sverige, men själv tycker jag att det verkar vara ett naturligt sätt att integrera dessa tidigare jordbrukare på ett snabbare sätt i vårt näringsliv. Jag tycker också att det är konstigt att Maud "bävern" Olofsson inte tänker alls i dessa banor. Här kan kanske en hel del nya lantbrukare introduceras i det svenska lantbruket, som senare också kan köpa sin egen lilla gård, utöka och växa sig stora. Detaljer i förslaget överlåter jag åt branschens egna representanter, för så insatt i lantbrukets problem att jag tror mig bättre än deras egna utövare, anser jag mig inte på något sätt vara. Kanske något för dig att även ta upp med riksdagsgruppen på SD.

Mvh Olli Rein på Petterssons

2011-06-02 @ 19:38:27
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Tjadden

Läs den här artikeln då en stackars invandrare tycker att svenskarna har blivit otäcka sedan Sd kom in i riksdagen, läs gärna kommentarerna!http://www.sourze.se/__10755169.asp

2011-06-02 @ 20:31:35
Postat av: OT

Precis som i en viss annan religion så kan man i inte ifrågasätta något multikulturellt utan att offentligt "avrättas". Så hoppet om att några sjuklöverspolitiker skall förstå dessa data och agera efter verkligheten, när deras överstepräster predikar multikultur är lika troligt som att en kamel kan gå genom ett nålsöga.Vad de flesta i Sverige inte förstått är att vi fått en ny statsreligion vars trosbekännelse är följande:Vi tror på Multikultis allsmäktiga kraft,

himlens och jordens skapare.Vi tror på Jesus från Södertälje, Multikultis snart ende Son, vår Herre,

som blev till som människa i Solna,

föddes av lön från Rödakorset,

led under Sverigedemokraterna,

korsfäste Nydemokrati, dog politiskt och begravdes,

steg ner till det mediala dödsriket,

uppstod från de politiskt döda på tredje dagen,

steg upp till chef för en utredning om ”främlingsfientlighet och rasism”,

sitter på Multikultis, den allsmäktiges, högra sida

och skall komma därifrån för att döma levande och döda.Vi tror på den heliga invandringen,

det heliga, urvattnade flyktingbegreppet, de heliga flyktingbarnen,

brottens tillåtelse, kroppens alla öppningar och det eviga nedtryckandet av svensken.Mer om Jesus från Södertälje: http://politisktinkorrekt.info/2011/05/17/lat-inte-intoleranta-mjukisl iberaler-utreda-rasismen/

2011-06-02 @ 20:34:10
Postat av: Svensson

Ja PK s myter om invandrarna , säger rätt mycket om PK eliten.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Postat av: "Vi gillar olika"

Välkomna till Stockholms stadsmuseum och fira nationaldagen. Fri entré!Musik, dans och sagor mixat med hårflätning och hennamålning. Nationaldagen på Stadsmuseum firas med att visa kultur från en stor grupp stockholmare med somalisk bakgrund tillsammans med svensk folkmusik och Kulturskolans Symfoniorkester. Vi läser sagor på somaliska och svenska. Samarrangemang med somaliska föreningen East african förening. Museet öppnar kl. 11 och stänger kl. 17. Fri entré! Det somaliska temat fortsätter i höst då vi förvandlar Torget–ett lekrum för barn till Somaliska Torget.

Program:

11.45-12.15 Folkdanslaget Ogaden

Ogaden är en somalisk ungdomsförening och folkdansgrupp som består av fyra kvinnor och fyra män. De kommer att visa traditionell dans från Somalia på gården. Vid regn i Tessinsalen.12.30-13.00 Assmara

Gruppen Assmara spelar svensk folkmusik på fiol. De bjuder på ett program med lite olika sorts låtar – brudmarsch, polska, vals, schottis, halling osv. Kanske blir det långdans på gården om det inte regnar?13.00-13.30 Osman

Osman är en somalisk sångare bosatt i Stockholm. Han kommer att sjunga bland annat om nationaldagen.14.00-14.30 Somalisk barnsaga

Somalisk saga berättas på Torget ett lekrum för barn. Abshiro al Nur berättar sagan om Den gyllene katten på somaliska och svenska. Dessutom kommer vi att visa några av de saker som kommer att användas på Torget i höst! Kanske hinner vi lära oss en lek också!14.30-15.00 Mona Osman

Mona Osman är förmodligen Sveriges enda kvinnliga somaliska rappare. Kom och lyssna!16.00- 16.40 Västerorts ungdoms symfoniorkester

Västerorts ungdoms symfoniorkester (V.U.S) som tillhör Kulturskolan, spelar på gården om det är fint väder.

I Tessinsalen vid regn.Dessutom:

Försäljning av somaliska piroger

Hennamålning kl 14–15

Hårflätning kl 13.30–14.30Det bara fattas att OG "Vi gillar olika" Helin avslutar med att leda allsång och sjunga We shall overcome.

http://sv.wikipedia.org/wiki/We_Shall_Overcome

2011-06-02 @ 21:01:49
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Robin Shadowes

Det är för böveln svensk nationaldag och inte afrikansk! Bojkotta deras larviga politiskt korrekta tillställningar och fira egna istället tillsammans med svenskar och eventuellt med assimilerade invandrare om möjligt. Lyssna på svensk folkmusik och dansa svenska folkdanser och förbjud allt mångkulturellt dravel från era egna tillställningar,

2011-06-02 @ 22:37:44
Postat av: Gruvmor

Jösses, är det meningen att man förstår Mikael Jalving? Jag hängde inte med alls. Någon som kan dra lite kort vad han sade?

2011-06-03 @ 03:46:22
Postat av: Gubben o Gumman

När det gällere Axcess tv så är mannen i mitten ett utmärkt exempel på radikala fanatiker utan verklighetsuppfattning som har tagit sej fram till främsta ledet i politiken media osv.Dessa är fullständigt livsfarliga i sin sjukdomsbild.Jippiebruden är något schizo först är det inte bra att avhumanisera SD folk i nästa andemening är SD främlingsfientliga,vilket tyder på det sedvanliga mumbojambo syndromet så den donnan får vi lyssna lite extra till innan hon hissas till skyarna.Hon pratar emot sej sjäv vilket är då hennes syfteDetta är ett utmärkt uppdrag till storfiskaren i Blekinges skärgård att bena ut mellan mörtarna..

2011-06-03 @ 05:32:43
Postat av: Gubben o Gumman

Det torde bli lika svårt att hitta en SD:are på något multikulti evenemang på Nationella Jippiedagen,som att hitta en 17-årig (pur)svensk oskuld.Hoppas man kommit på att ändra små grodorna till små bidragstagarna små bidragstagarna är lustiga att se,så kan väl centerpartiet skrika jippie och göra vågen.Nya sången: Kossan mu mu från (S)åmalia kommer du du

Refräng : Ju mer vi idisslar ju mera nöjdare vi blirSkatteslavarna har sin nationaldag den 19 September

Sverige har en lång väg tillbaka till en frisk nation,men bollen är i rullning,åt det kan Ivan Katja,Oleg,Pjotr eller Clownfeldt inte göra ett skit.Dessa fähundar är lika illa ute som tyska armen var när the good guys tryckte på efter stranhugget i Normandie, man kunde bara fördröja idiotin.Gubben o Gumman skriver utan koppling till Thor-alf Alfsson SD eller Expo.

2011-06-03 @ 05:52:03
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller sossebokslutet hade det varit kul med en inzoomad närbild på dom som är skyldiga till detta,men dom satt väl bara och petade sej i näsan eller kliade sej i stjärten.Fast attt dessa orangutanger skulle förstå sambandet mellan socialbidrag och deras egna stupida beslut är väl för mycket begärt.Man kan bara hoppas att dom blir riktigt berikade på Kalmars gator och torg,vad som står i tidningen i brottsväg är väl också för svårt att förstå.Dessutom tänk vad jobbigt för barnbarnen att ha sådana Neandethalare i stamtavlan.Att vara kommunalråd är inte det samma som att vara ett kräkpulver.Gubben och Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson, Fonus eller svarta pantrarna

2011-06-03 @ 06:00:56
Postat av: S-E Karlsson

Sista tiden har sveriges konung fått känna på mediadrevet , idag såg jag i en av länets tidningar att denna veckan är det Evert Taubes tur att smaka på drevet ! Allt det gamla som gör att Sverige är Sverige ska tydligen bort till förmån för invandring och islamisering !

2011-06-03 @ 06:47:07
Postat av: LN

http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=212193185488112Smit inte undan nu - se denna exceptionellt motbjudande, vidrigt förljugna video om mohammadansk sk andlighet (= slavisk underkastelse) ända till slutet. Det är sådant här äckligt skit som miljöpartisterna, Attefall och övriga medlöpare har släpat hit och vill trycka på dig och mig - rosen - sossarnas symbolblomma - är en kongenial final. Vad som inte visas är vad som finns i källarregionen: SHARIA-SHARIa-SHARia-SHAria-SHaria-Sharia-sharia-scheisse-skit, som i entero-hemorragisk-e-coli-infektion (EHEC). Nog är det en avbildning av en e-coli tarmbakterie som inleder videon!http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=212193185488112

2011-06-03 @ 08:19:59
Postat av: "Vi gillar olika"

Sveriges välfärdsfrälsare.(se film)Det handlar om en vräkt somalisk familj i Katrineholm, där runt 100 andra skrikande av Mauds nybyggare demonstrerar.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/02/somalier-demonstrerar-skriker-utanfor-socialkontor/#disqus_thread

2011-06-03 @ 09:08:51
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Hulda

Det vore intressant att få en sammanställning över vad våra partiledare gör nu på Nationaldagen.

Deltar de i "Somaliskt nationaldagsfirande" i Sverige eller annat "multikulti-trams"? Säger de något idiotiskt? Håll ögon och öron öppna!!

2011-06-03 @ 10:19:01
Postat av: Tjadden

Läs om en av massmedias idoler" jaså han är grovt kriminell? Så mycket intressantare person att frottera sig med.http://janmilld.wordpress.com/

2011-06-03 @ 11:57:04
Postat av: LN

Centerpartiets egen usling, Fredrick Federley, uppmanar i danska Jyllands Posten alla asylanter som ratats av Danmark att komma till Nya Sverige:

Vi öppnar ännu mera!

"Vi har brug for jer, og vi vil gerne have, at I er her."http://jp.dk/opinion/breve/article2451314.ece

2011-06-03 @ 12:29:04
Postat av: Magentan

Resultat av Sentios maj-mätning:

S: 33,2

M: 31,1

MP: 8,4

FP: 7,0

SD: 6,4

V: 4,8

KD: 4,4

C: 4,0Hämtat från den faktaspäckade och alltid snabbt uppdaterade SD-sajten www.status.st

2011-06-03 @ 13:18:04
Postat av: TjaddenNationaldagen avskaffad – ersätts av ”internationaldag”

UMEÅ Nationaldagen kommer att bytas ut och i stället ska befolkningen fira en ”internationaldag”, åtminstone i Umeå.Bakom upptåget ligger Västerbottens museum, där det traditionella nationaldagsfirandet brukar gå av stapeln.Tidigare år har man förutom att fira Sveriges nationaldag även haft ceremonier där ”nya svenskar” hälsas välkomna av kommunens politiker. Uppslutningen av nya medborgare brukar dock ha varit gles bland publiken.2011-06-03 @ 13:25:51
Postat av: Sven Dacke

Smålandspostens ledare i dag försvarar naturligtvis uppgörelsen med vård av "papperslösa"Det skulle vara intressant att gå in i huvudet på en ledaskribent och se vad han egentligen tänkerPostat av: S-E Karlsson

Kommentera ledaren går heller inte !

2011-06-03 @ 14:24:11
Postat av: LN

JUDAR PÅ TAPETEN

Kungajägaren Peter Wolodarski, av polsk-judisk extraktion, känd ledarskribent på DN och medverkande i radio/TV är känd av alla. Mindre väl känd är polsk/judiske David Schwarz, som ivrigt på sin tid verkade för att Sverige skulle förvandlas och bli det Nya Sverige som idag likt en lägrad hora (Moder Svea?) utbreder sina behag för all världens tillströmmande asylanter. "VI ÖPPNAR ÄNNU MER!", säge Sveas talrör Fredrick Federley.Jan Milld skriver på sin blogg: "En som tydligen också hade Dagens Nyheters öra var David Schwarz - även han jude från Polen. Han fick disponera DN som forum för sin nyordning av Sverige. Dagens Nyheter har överhuvudtaget spelat en central roll som pådrivare av det mångkulturella projektet i Sverige. Som BGF kunde konstatera på 90-talet var obalansen kompakt på DN Debatt, beträffande vilka debattörer man släppte fram.""Av ekonomen Marian Radetzki – återigen jude från Polen – har vi fått höra att Sverige bör överge det svenska språket och övergå till engelska. Wikipedia om Radetzki: ”Marian Radetzki, född 8 december 1936 i Polen, är professor i nationalekonomi vid Luleå tekniska universitet. …Han förespråkar också att mindre språk ska sluta användas till förmån för större språk som engelska." Radetzki har judisk bakgrund och kom till Sverige som tioåring.""Genom massmedia har vi vidare hunnit bekanta oss med den notoriske brottsförenklaren Jerzy Sarencki. Wikipedia om Sarnecki:

”Jerzy Sarnecki, född 7 juli 1947, är professor i allmän kriminologi vid Stockholms universitet. Jerzy Sarnecki är född i Polen och där utbildad till lantmätare. Jerzy har judisk bakgrund och kom till Sverige som 21-åring … Han är ofta med i TV, nyhetsprogrammen i synnerhet, där han blir tillfrågad olika saker rörande kriminalitet."http://janmilld.wordpress.com/Mera matnyttig info om judemakten i Sverige på:

http://radioislam.org/judemakt/tv-radio.htm#sr-nyhet

2011-06-03 @ 15:00:34
Postat av: Vi öppnar ännu mer

Är detta i Borlänge?

Våra nya landsmän somalisvenskarna är missnöjda med socialtjänsten - de vill inte bo i gamla hus....http://www.youtube.com/watch?v=zN32eCzIv1U

2011-06-03 @ 15:17:47
Postat av: Tezcatlipoca

Vattenkanon+tårgas idag, utvisning i morgon!http://www.youtube.com/watch?v=n_FZiRQ82qsAgera NU, så kopmmer mindre blod att flyta underinbördeskriget.

2011-06-03 @ 15:44:15
Postat av: Lotta

OT/ Ursula Federley förnekar sig inte. I en artikel i Jyllandsposten smutskastar han danskarna och passar även på att bjuda hit alla "flyktingar" som inte trivs i Danmark till Sverige. Man tar sig för pannan och undrar när dårskapens tid skall vara förbi?

Postat av: OT

@LN: "JUDAR PÅ TAPETEN"Vad/vem är det du angriper egentligen? Ideolgin som Peter Wolodarski, David Schwarz, Marian Radetzki och Jerzy Sarencki vurmar för, deras religionstillhörighet eller deras etnicitet?

2011-06-03 @ 15:56:39
Postat av: Notarien

Debatt på Newsmill inför Nationaldagen. Du måste läsa:http://www.newsmill.se/artikel/2011/06/02/historiel-st-att-f-rneka-svensk-kulturMycket bra artikel. Många bra kommentarer, speciellt #37 från Milan.Rekommenderas. Ger också bra argument mot de som förnekar att svensk kultur finns! T.ex. ordföranden i Svenskt Hembygdsförbund. Skandal!

2011-06-03 @ 16:25:14
Postat av: Sven Dacke

Hoppas Ursula - Federlay har stor lägenhet och bra lön nu när han bjudit hem assylsökande från Danmark hem till sig.Kanske finns några extra tomma rum i Rosenbad med

Postat av: Förbjud islam!

Är rökning farligare än islam?!

2011-06-03 @ 17:57:59
Postat av: AWSvensson

GoG, att bena en mört är inte det lättaste.Att Rheinfelt befinner sig i fritt fall är odiskutabelt, frågan är om det finns någon i regeringen med blodtillförsel till hjärnan som kan slå näven i bordet innan Rheinfelt slå i backen. Detta apropå illegalas rätt att parasitera på den svenske skattebetalaren. Trådlöst från den blekingska övärlden.

2011-06-03 @ 18:22:56
Postat av: Hulda

@Förbjud Islam:... Kanske en varningstext på varje Koran...

2011-06-03 @ 19:00:47
Postat av: Tony Ingman

Vem har gett fjollan Federley mandat att bjuda in

flyktingar som inte trivs i Danmark. Den "mannen" ?

har nog inte alla hästarna hemma. Antagligen begriper han ingenting! Tror han på fullt allvar att Danskarna bryr sig om vad en fjompig transvetit tycker i så allvarliga frågor? Om jag hade befunnit mig i hans klänning så hade jag garanterat hållt käften stängd . Undrar vad gamle

Gunnar Hedlund tyckt , om han hade sett vilka kymiga figurer som besudlar centerpartiet idag,

Maudan med sitt pladdrande, också denne Federley,

ja herre jisses, han hade nog vänt sig i graven.

2011-06-03 @ 19:19:00
Postat av: Stefan A

Antingen gör sig C av med Ursula eller täpper igen käften på honom/henne om de vill vara kvar över 4%, kärnväljarna kommer att fly partiet, och då är det slut, går knappast att förlita sig på flyktiga storstadsväljare när man balanserar på spärren.

2011-06-03 @ 20:03:09
Postat av: Mattzzi

Varning!Den svenskfientliga stiftelsen Expo genomför just nu en omfattande kampanj som går ut på att kontakta lokala företrädare och aktiva medlemmar för att försöka få dem att uttala sig splittrande om partiet. Varning utfärdas, Expo har ett mångårigt öppet samarbete med AFA och är enbart ute efter att skada oss!

http://www.facebook.com/SDjatack

2011-06-03 @ 21:37:54
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: MagentanVerkligen en angelägen varning från Mattzzi.

Prata ALDRIG med Expo!!!

Sprid Mattzzis varning!2011-06-03 @ 21:50:18
Postat av: Gubben o Gumman

Enligt utredaren av vård till illegalt vistandes personer i landet som tydligen växer med 5000 om året så är det främlingsfientlighet om vårdpersonalen ringer polisen.Här gäller det att lyssna på vad som sägs,i logikens namn måste det vara främlingsfientlighet att ringa till polisen om en vinstlott gör inbrott.Den gemensamma nämnaren är att man begår brott

Fast det första fallet skall man blunda annars är man inte god utan en fähund,exact så schizofrent är läget i Sverige.Slutsatsen blir att för vissa gäller inte lagen i vissa fall,detta är början på en nations förfall samt upplösning.Att denna utredning men förväntat resultat kommer nu är ej heller konstigt när antalet utan hyfs dröjer sej kvar i landet,måste ju vara en ansenlig grupp nu.Politiker som handlar på detta vis skall ha en spark i arslet ut ur Sverige framgent så fort det är möjligt.

2011-06-03 @ 22:03:41
Postat av: Gubben o Gumman

Problemet med Fredrik "Fisring" är inte hans sexuella preferenser, utan den position han lyckats ta sej fram till,ett klockrent exempel på den totala katastrofen i rikspolitiken.

En riktig mega Titanic.Privat är hans kanske en kanonkille/tjej,men i media eller Sveriges riksdag har denna kille inget att tillföra,mer än att möjligen fixa ut centern ur riksdagen,så vi får väl tacka dom stolpskotten som "matchat" fram honom.

2011-06-03 @ 22:11:42
Postat av: LN

@OT, svårbesvarad fråga om du känner behov av att ställa den. Du får väl fundera vidare på egen hand. Vem är jude? Vem är svensk? Vem är nazist? Vem är muslim? Vem tillhör en urspungsbefolkning? Vad innebär etnicitet? Varför finns det så många funktionella idioter i landet - även på ministernivå? Varför går allt åt helvete?

Tag gärna hjälp av Radio Islams dokumentation - den enda som finns i gamla Swedala. Du har fått länken. Du kommer med all sannolikhet att bli förbluffad. Över tapetmönstret!

2011-06-03 @ 22:20:02
Postat av: OT

@LN: "...Radio Islams dokumentation..."Varför inte också då också läsa "Sions vises protokoll": http://sv.wikipedia.org/wiki/Sions_vises_protokollÄrligt talat LN, på vilket sätt tror du att du skyddar Sverige eller stödjer SD genom att framföra sådan sörja som du gör. Man skulle nästan kunna tro att du är en betald Expo(nit) som lägger upp sådan skit för att Thoralf sedan skall kunna hängas ut media om två år.

2011-06-04 @ 00:09:22
Postat av: Kerstintin

Det är aldrig för sent att bli mångkulturellt våldtagen!Somalier våldtog 84-åring:

http://politisktinkorrekt.info/2010/11/23/misstankt-for-valdtakt-pa-84-aring-slappt/

2011-06-04 @ 00:19:18
Postat av: Anonym

Gubben o Gumman

Problemet med Fredrik "Fisring" är inte hans sexuella preferenser, utan den position han lyckats ta sej fram till,ett klockrent exempel på den totala katastrofen i rikspolitiken.

En riktig mega Titanic.Så har han också utsetts till en av Sveriges största landsförrädare, i gott sällskap med en rad av politiska dumskallar.2011-06-04 @ 00:19:31
Postat av: Kerstintin

Är svenska kvinnor rädda för att bli mångkulturellt våldtagna?!Valresultatet visar ett massivt stöd för mångkulturalismen bland svenska kvinnor. De kanske vill bli våldtagna, vad vet jag?!

2011-06-04 @ 00:24:39
Postat av: Kerstintin

Kvinnans intelligens är defekt, varför hennes vittnesmål endast räknas som ett halvt vittnesmål i rätten, enligt muhammedansk sharia-lag.

Skulle samma princip tillämpas i det svenska valsystemet skulle Sjuklövern förlora mer än en tredjedel av sina röster och flera partier däribland Miljöpartiet skulle åka ut.

2011-06-04 @ 00:37:39
Postat av: Kerstintin

Det är aldrig för sent att bli "mångkulturellt" våldtagen!Somalier våldtog 84-åring:

http://politisktinkorrekt.info/2010/11/23/misstankt-for-valdtakt-pa-84-aring-slappt/

2011-06-04 @ 00:40:12
Postat av: Inge Sandén

@OT.

Helt rätt det du skriver.

LN är ett skolexempel på det Björn Söder säger i den sista "SD-Bullentinen"

Det enda som kan stoppa Sverigedemokraterna-det är vi själva.Låt oss inte göra det!

Islam och islamisterna är våra fiender,som kommit till vårt land för att sondera terrängen för ett övertagande.

Judarna i vårt land gör inte en fluga för när.

Dom Judar som LN räknar upp är samma sorts människor som vissa svenskar som är beredda att sälja ut vårt land,såsom Proffessor Gardell,Ulf Bjereld,den namnkristne förrädaren Weierud och Hans Hjärpe och ett 20-tal till.

Sverigedemokraterna står på Israels sida i sin kamp mot den förlängda armen nazism,vars idologi numera övertagits av islamkramarna i vårt land.

Alla som hyser agg mot judarna har en inkapslad nazistgen,så enkelt är det med den saken.

2011-06-04 @ 10:57:25
Postat av: OT

@Inge SandénKunde inte sagt det bättre själv.För vi strävar för ett fritt och demokratiskt Sverige, även för framtida generationer av svenskar.

2011-06-04 @ 22:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0