UPP OCH NERVÄNDA VÄRLDEN

En helt underbar dag på Öland! Jobbade under förmiddagen med mitt sommarprojekt sedan tog jag mig ned till stranden. Det blev årets första bad och ikväll svider det i skinnet. Östersjön låg mer eller kav lugn under hela dagen.

I veckan var jag på en tillställning i tisdagskväll
tillsammans med många sverigedemokrater i Gamla stan. Ian Wachtmeister pratade om den politiska korrektheten, vilket är lite speciellt.Hans omdöme om Jimmie Åkesson behöver Jimmie inte skämmas för. Ian har ju fungerat som lite mentor för Jimmie men Ian ansåg att Fredrik ”riksmobbaren” Reinfeldt var i större behov av en mentor. Läs mer om denna tillställning på Tanja Bergqvists blogg som också var närvarande vid denna tillställning.

Tanja Bergqvist har i sitt blogginlägg
lagt in Andre Geims nobeltal, vilket jag också gör. Inte minst med tanke på den förföljelse som vårt kungahus just nu får utstå. Där ärkeidioten Jan Helin står i spetsen. Jag hoppas att jag får träffa Jan Helin vid något tillfälle och jag kan lova att jag skall inte vara ”snäll” vid den skitstöveln. Lägg för övrigt märke till att SVT inte textat några av meningarna i mitten av Andre Geims nobeltal i klippet. Det är väl just den politiska korrektheten som han syftar på i sitt tal.
I Kalmar håller just nu nästa socialdemokratiska ”affär” på att rulla upp. Sopchefen Martin Herold har fått sparken efter en längre tids turbulens eller rättar sagt, sagt upp sig själv efter att blivit erbjuden ett rejält avgångsvederlag.

Vad sägs om 24 månaders lön a ca 65 000 kronor/månad, tjänstebil i två år, mobiltelefon och dator under dessa två år.

Den socialdemokratiska ordföranden Steve Sjögren (S) i KSRR (Kalmarssunds Regionens Renhållare) har tecknat detta avtal utan att informera eller förhandla med sin styrelse. Givetvis är kommunalrådet Johan Persson (S) införstådd med detta avtal men det vill han givetvis inte låtsas om då det kan bli ganska hett om öronen. Den förre ordföranden Jonas Löhnn (MP) som fick lämna sitt uppdrag efter valet vädrar morgonluft och hämnd och tänker anmäla Steve Sjögren till polisen för trolöshet mot huvudman. Jonas Löhnn som är präst till professionen tycks tycka att hämnden är ljuv och har uppenbarligen ingen tanke på att förlåta Steve Sjögren för hans ”synder”. Jonas Löhnn fick avgå som ordförande och bli ersättare i styrelsen och det svider säkert i hjärtat på Jonas Löhnn som engagerat sig hårt i miljöfrågor och jag tror faktiskt att han gjort det väldigt bra. Dessutom är han nog betydligt mer lämplig för detta jobb än ”trötter” Steve Sjögren. Så jag kan förstå att Jonas Löhnn på detta sätt försöker "hämnas" på Johan Persson för att han blev petad.


Steve Sjögren                                             Foto Thoralf Alfsson

Personligen anser jag att Steve Sjögren omedelbart skall lämna sitt uppdrag
som ordförande i KSRR. Hans förtroende är helt förbrukat och om kommunalrådet Johan Persson (S) har det minsta fingertoppkänsla så plockar han bort Steve Sjögren.

Som vanligt är det den socialdemokratiska tidningen Östran som driver frågan hårdast. Man kan ju undra vad den borgerliga tidningen Barometern sysslar med. Nu har man ett gyllene tillfälle att sätta åt socialdemokraterna och man gör inget annat än att kamma Johan Persson och Steve Sjögren medhårs. Barometern har inte lagt upp en rad på nätet de senaste dagarna. Inte ett ord om detta på ledarsidan som skall vara politiskt färgad. Var är du Ulf Wickbom?

Om jag vore företrädare för Alliansen i Kalmar skulle jag vara fullständigt galen på Barometern och dess ansvariga utgivare Gunilla Sax. Malin Pettersson (M), Anders Andersson (C), Inger Hilmansson (FP) och Monica Bengtsson (KD) borde stövla upp på Barometern och slå näven i bordet men så mycket stake är det väl inte i dessa fyra ”kärringar”.
Till sist några ord om Fredrik ”Ursula” Federley. Artikeln som publicerats i danska Jyllands Posten är det mest bedrövliga jag läst. Fredrik Federley fick uppenbarligen inget uppvaknande för en tid sedan men han är tydligen svårväckt. Jag hoppas verkligen att den även återges i de svenska tidningarna och då speciellt i de borgerliga tidningarna. Bättre draghjälp kan vi inom SD inte få! Artiklar av den här typen kommer göra att Centerpartiet åker ur riksdagen med buller och bång och jag kan lova att jag inte kommer gråta över att jag slipper se Fredrik Federleys nunna i riksdagen.


Fredrik Federley.                 Foto Thoralf Alfsson


Synd att JP inte öppnat för möjligenheten att kommentera artikeln jag misstänker att vi kunnat få läsa en mängd ”roliga” kommentarer.


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Mycket bra och militant inlägg av Alfsson.Att Steve Sjögren är en av dom socialdemokratiska Ehec bakterierna i Kalmar tvivlar väl ingen på ,behöver bara toppas med lite wunderbar off topic,kolla in Expressens egen undersökning :

Vem skall Zlaaatan peta mot Finland?

55% svarar: ingen,fatta hur trötta svenska folket är på Zlatan vurmandet i framförallt TV4 samt Expressen,vilka clowner inte en siffra rätt.

Marcus Birros rubrik på hans blogg är väl så nära ett skott i foten man kan komma.

"Ingen kan ersätta "Zlatan"Tomas "Köttbullen" Mattson gör reklam för någon bo tidning på sin blogg påminn honom gärna om alla bostadslösa pursvenska ungdomar med bra utbildning.När det gäller bada och så,fick vi förklaringen till varför Gubben o Gumman höll på att drukna i en från Öland kommande svallvåg under dagens bottenmete på tjärhovet.

2011-06-04 @ 00:55:54
Postat av: Kerstintin

Några tankar om svenska kvinnor och mångkulturalismen..............................Det är aldrig för sent att bli "mångkulturellt" våldtagen!

Somalier våldtog 84-åring:

http://politisktinkorrekt.info/2010/11/23/misstankt-for-valdtakt-pa-84-aring-slappt/..............................Är svenska kvinnor rädda för att bli mångkulturellt våldtagna?!

Valresultatet visar ett massivt stöd för mångkulturalismen bland svenska kvinnor. De kanske vill bli våldtagna, vad vet jag, vad vet jag?!..............................Kvinnans intelligens är defekt, varför hennes vittnesmål endast räknas som ett halvt vittnesmål i rätten, enligt muhammedansk sharia-lag.

Skulle samma princip tillämpas i det svenska valsystemet skulle Sjuklövern förlora mer än en tredjedel av sina röster och flera partier däribland Miljöpartiet skulle åka ut.2011-06-04 @ 00:58:14
Postat av: Theodor

Fredrik ”Ursula” Federley fick uppenbarligen inget uppvaknande för en tid sedan... men han är tydligen svårväckt!- Fredrik ”Ursula” Federley är kanske masochist!

Den mångkulturella omgången, som han fick för en tid sedan har uppenbarligen bara uppeggat hans pippi för mångkulturalismen och gjort honom alltmer rabiat i sin propagandaföring.

Hur väcker man en sådan masochist?

Hur kan man få honom att förstå faran med islam speciellt för sådana transsexuella personer som han?

Det är nog lika svårt som att få en självmordsbombare att förstå faran med en bomb.

2011-06-04 @ 02:50:34
Postat av: Tjadden

När man läser dina artiklar Thoralf tror man att du tjänsgör bland en massa patienter på ett dårhus, där den ene patienten övertrumfar den andre i dårskap.Kan det bero på att du har en ängels tålamod som ligger närmast till hands att tro, som förklarar varför du över huvudtaget står ut med dem.Personligen skulle jag riva upp himmel och helvete, jag skulle läsa lusen av dem tills de inser att de framstår som bedragare!

2011-06-04 @ 03:21:52
Postat av: Gubben o Gumman

Steve Sjögren ser lite sliten ut,förmodar att det är en kille sannolikt utan studieskulder som gått "den enkla vägen korta vägen till köttgrytorna ".Sedan har Tjadden rätt måste vara arbetssamt att visstas bland dessa retarderade självindoktrinerande

(S)tolpskott.

Det kan nog all sjukhuspersonal som jobbar med mentalt handikappade dagligen skriva under på.Vore intressant med ett utbildingsdiagram på sossar i tex Kalmar kommun eller riksdag,tänk om det ser ut som i förrortsområdena chansen väldigt god dessutom politiskt sprängstoff.En sosse kan älska hett och passionerat men bara sej själv och sin egna plånbok.

Just därför är dessa förslavande smygkommunister så otroligt avskyvärda,Steve"Ehec" Sjögräs" är bara en i en olidligt oändlig kö av dessa samhällsparasiter.Skälla på dessa är bara tt spilla energi,då är det bättre att längre fram lämna över randiga anstaltskläder med ett varggrin över hela nyllet.

"Välkomna till "hotel norra myrmarken"Sedan är det nog så att en hel del politiker inom kommun och riksdag skulle platsa på hospitalet

Saknar man självbevarelsedrift och inte förstår vad som är vårt och deras så , man kvalificerad för "mupphem".

En del är ju så naivt korkade så man tror inte man hör och ser rätt ibland.Gubben och Gumman skriver dom privatpersoner utan kopling till "mästerbaddaren" Thor-alf Alfsson,Expo eller Sveriges kommunistiska parti (moluskerna)

2011-06-04 @ 04:35:32
Postat av: S-E Karlsson

Centerpartiets övriga ledning tycks inte ha upptäckt att dom har en katt bland hermelinerna i form av Fredrick "Urusla " Federley ! Han jobbar ju allt han kan för sitt partis undergång !

2011-06-04 @ 05:42:37
Postat av: Gubben o Gumman

Underbart att textningen i talet försvinner när EU kritiseras,var det "sändaren" måntro

Sviskonen på SVT68 gör två mans arbete Helans och Halvans.S-E Karlsson håll tyst nu berätta inte för Centern

"Ursula" platsar inte ens på avbytarbänken.

2011-06-04 @ 07:52:03
Postat av: EssendonAngående sopchefen,

Ytterligare en på listan som riskerar konfiskering av tillgångar i kommande rättegångar för brott mot landet Sverige…

2011-06-04 @ 08:46:12
Postat av: Stefan A

Tjänstebil mobil och dator ??? det var inte dåligt, varför i hela friden ska skattebetalarna stå för dessa kostnader, i hela två år t.o.m. Är det någon som vet förresten hur det är med arbetsgivaravgifterna på dessa fallskärmar, iaf. en del borde det vara avgift på.Väldigt vad det skrivs försiktigt i fulmedia om den Moderate nämndemannen som pistolhotat och bundit fast en person, tur för honom att han inte är Sverigedemokrat, för då hade huvudrubriken i alla media varit SVERIGEDEMOKRATISK NÄMNDEMAN PISTOLHOTADE! undrar om TV 4 har inslag om moderaters lämplighet som nämndemän som de hade om sverigedemokratiska? börjar PI få problem med moderatorerna man får inte kalla Ursula för Ursula???

2011-06-04 @ 09:08:04
Postat av: Allemand

@Stefan A, vet inte vad som hänt med PI, men fortsätter de i den banan de håller nu är de inte PI längre.

2011-06-04 @ 09:35:51
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan A : ABC körde ut i rutan igår :

Sverigedemokrat fast för rattfylla 0.3 promille...

Då visar Boljevikerna ingen hänsyn till tex politisk tillhörighet,"grundaren" hehe Per Gahrton har ju kört med krokig ratt några gånger.

Fast han är ju Boljevikhjälte"När det gäller fallskärmen för sop-Olle så är det inte den enda med två årslöner som ligger ute detta är praxis många gånger,så ser det i "roffa åt mej Sverige",huvudproblemet är myglande sossar, som tror dom är gudar och gör som dom vill med andras skattepengar,Persson är ju ett lysande exempel på det,riktigt skönt att vi aldrig mera får dess kritter i regeringsställning.Sedan hjälper det ju inte Kalmar och några Norrlandskommuner, som man snabbt gör om till Abdalah center,med Malmö och Södwertälje som förebilder 200 vinstlotter om året till Kalmar.I ett mediafriskt Sverige hade ju framför allt Barometern tagit tag i detta,samt ev andra fallskärmar fatta vad dom är "tjenis" med Johan "på snippen" Persson.Som sagt 70% av Sveriges journalister röstar rött 19% bor på Södermalm/Högalid, i den stora demokratin Sverige.

2011-06-04 @ 10:08:24
Postat av: Mats Carlsson

Nja, Thoralf, "rolig" är ett lite annorlunda danskt ord. Har du inte hört talas om svensken som bad den danske taxichauffören köra honom till ett roligt ställe i Köpenhamn ... och hamnade på kyrkogården :-)

2011-06-04 @ 10:52:34
Postat av: Mattzzi

Den bigotta OG Helin kör en "vi gillar olika" kampanj på Facebook.

Patetisk liten man gör så gott han kan.....

2011-06-04 @ 10:54:40
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Tjadden

Hur stor inverkan har judarna på Sverige? Judiska polska ligan är ju direkt svenskfientliga kan man läsa om, ofta och länge som regimens medlöpare och sprider dess lögner.Wallenberg och Bonniers är ju de egentliga svenska makthavarna och sitter som spindeln i nätet, som inte hörs så mycket om, men desto mer i det tysta som politiska rådgivare till regeringen som bockar och bugar och tackar för hjälpen.Minns regeringen Tage Erlander på sin tid som satt i knät på familjen Wallenberg och fick sina politiska direktiv.Detta sagt, om vi leker med tanken att SD få bilda regering i framtiden, kommer vi att göra detsamma låta oss bli styrda av kapitalet?Vi kan ständigt läsa om kapitalets politiska undersåtar som bär sig mycket illa åt mot svenska folket, man kan undra över vad kapitalmakten har för åsikter i frågan om att bete sig svenskfientligt.Ingår det pr automatik att kapitalet fungerar samhällsfientlig och har oss svenskar som måltavla, för resultatet går inte att missta sig på, men så är de också judar och inte svenskar.Hur illa får man bära sig åt mot oss svenskar och värre än förne då Sverige fortfarande var svenskt.Man kan undra över hur lång tid det ska ta, då svenska folket vaknar och känner sig tvungna att ta lagen i egna händer.

2011-06-04 @ 11:00:02
Postat av: J B Doe

I dagens Barometern får vi på ledarsidan veta att SD står på de förtryckande regeringarnas sida i Nordafrika. Hur tidningen kommit fram till detta scoop framgår inte, men avslöjandet torde vara en överraskning för såväl SDs väljare som dess partiledning

2011-06-04 @ 11:34:25
Postat av: Da Capo

Från Thoralf Alfssons Blogg den 10 december - samma dag! - förra året citeras:

o------------------------------------------------o

# 1Postat av: LN

Apropå mitt tjat om den funktionella idioti som jag anser kännetecknar samhället och samhällsstyret i Nya Sverige.

------------------------------------------------

Ur nobelpristagaren i fysik Andre Geims tal på Nobelbanketten i kväll i Sthlms Stadshus:

...

"Mänskliga framsteg har alltid drivits av en känslan för äventyr och okonventionellt tänkande. Men mitt bland alla ropen på "bröd och skådespel" blir dessa dygder ofta bortglömda av hänsyn till den ängsliga försiktighet och politisk korrekthet som numer styr världen. Och vi sjunka bara allt djupare i ett tillstånd av medelmåttighet och till och med idioti."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Att få sin uppfattning konfirmerad av en sådan person känns tryggt!

2010-12-10 @ 23:28:59

o-----------------------------------------------o# 2Postat av: LN

IDIOCRACY = FUNKTIONELL IDIOTI

FUNKTIONELL IDIOTI = en form av 'idioti', dvs grav efterblivenhet, som inte nödvändigtvis måste vara medfödd eller av konstitutionell art, men som av individens ageranden ej kan i nämndvärd grad särskiljas från hur den äkta efterblivne uttrycker sin personlighet.

Likaväl som man talar om en 'kleptokrati' = makthavare som består av tjuvar, 'berikare', kan man numera tala om en 'idiokrati' = makthavare som består av idioter.När årets nobelpristagaren i fysik Andre Geims höll sitt tacktal på Nobelbanketten den 10 dec 2010, hördes två susningar komma från de församlade gästerna. Den högre av dessa kan förbindas till vad han yttrade ungefär mitt i talet:"Human progress has always been driven by a sense of adventure and unconventional thinking. But amidst calls for "bread and circuses", these virtues are often forgotten for the sake of cautiousness and political correctness that now rule the world. And we sink deeper and deeper into a state of mediocrity and even idiocracy."...eller översatt till svenska:

"Mänskliga framsteg har alltid drivits av en känslan för äventyr och okonventionellt tänkande. Men mitt bland alla ropen på "bröd och skådespel" blir dessa dygder ofta bortglömda av hänsyn till den ängsliga försiktighet och politisk korrekthet som numer styr världen. Och vi sjunker bara allt djupare i ett tillstånd av medelmåttighet och till och med idioti."Detta är en tämligen korrekt översättning - men den är inte "politiskt korekt"; vän av ordning och 'politisk korrekthet' skulle med en automats snabbhet invända att 'idiocracy' kan inte översättas med 'idioti'. -Jaså, men bevisa då det!

- - -

Bevis för att Andre Geims med 'idiocracy' rimligen måste ha menat 'idioti' - eller 'funktionell idioti'.

(1) AG skulla ha åstadkommit öppen skandal om han använt ordet 'idiocy' = idioti i denna förnäma men förljugna församling.

(2) Orden 'mediocrity' och 'idiocracy' förekommer i samma mening.

(3) 'Idiocracy' är titeln på en satirisk sciencefictionfilm från 2006, i vilken två personer hiberneras, men vaknar inte upp som planerat efter ett år, utan 2505. Vid denna tid hade dumbommarna (individer med låg IQ) tagit makten över världen och helt utkonkurrerat individer med högre IQ.Den styrande klassen - "makteliten", "oligarkerna" - utgöres av debila, "idioter" och "enfaldiga kräk". [jmf Takuan Seiyo: From Meccania To Atlantis - sök på Google]

(4)"Idiocracy" har förekommit i populär engelsk litteratur sedan 1914. Ordet har använts om:

1) regeringar som alltid fattar dåliga beslut, resulterande i kontinuerligt försämrade förhållanden för befolkningen;

2) en regering som letts av en intellektuellt mindervärdig ledare;

3) "en regering, vars medlemmar inte skulle hitta sin egen röv med hjälp av båda händerna och en ficklampa därtill".

Ex.: "I can't believe the idiocracy we elected to run our country!"

Etymology: Idiocracy \Id-i*oc-ra-cy\, substantiv; pluralis Idiocrasies; Idio- grek. blandning - jmf fr. 'idio-crasie' - sv. 'idiokrati'.

- - - - -

http://meritwager.wordpress.com/2010/12/10/fysikpristagaren-andre-geims-lysande-nobeltal/

2010-12-11 @ 04:18:18

o-------------------------------------------------o

Den gången var det ingen som gitte reagera, men nu, plötsligt finns det en husse att lystra till och då uppmärksammar både funktionella idioter och andra detta remarkabla nobeltal.

2011-06-04 @ 11:55:49
Postat av: Mattzzi

Sverigedemokraterna 6,3 procent i senaste Expopressen/Demoskop.

2011-06-04 @ 13:30:21
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Mattzzi

Samling vid pumparna!Under söndagen 5 juni kommer SDU att demonstrera i centrala Uppsala mot det vänsterextrema våldet som medlemmar i SDU Uppsala råkade ut för den 19 maj och det politiska våld som många andra sverigedemokrater drabbats av de senaste åren.Vi samlas kl. 14.30 i Odinslund i Carolinabacken i Uppsala och går därifrån i demonstrationståget till central plats och håller flera tal där. Flera riksdagsledamöter för SD kommer att vara på plats och SDU:s förbundsordförande Gustav Kasselstrand likaså.Polissäkerheten kommer att vara rigorös, så ingen kommer att behöva vara orolig för detTa chansen nu och visa att vi inte låter oss tystas! Gå med i SDU:s demonstrationståg och demonstrera mot det vänsterextrema våldet!

http://sdu.nu/

2011-06-04 @ 13:35:25
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Skånepåg

Citat från Barometerns ledare 2011-06-04.”På 6 juni, när flaggan flammar stolt mot dunkla skyar, ska vi gå ut och bräcka Sverigedemokraterna. Det är skillnad på de mångas tillåtna nationalism och Sverigedemokraternas nattståndna chauvinism. Nationalisten tycker att det egna landet är bäst i världen, men accepterar att andra länders medborgare tycker detsamma om sitt land. Chauvinisten tycker att det egna landet är bäst, men tillåter ingen annan att hålla på sitt. Nordafrika gör tummen ner för Sverigedemokraterna.””Nordafrika gör tummen ner för Sverigedemokraterna.”Nu har väl i alla fall ”bärsärken” Ulf Wickbom drabbats av solsting, eller är det värre än så?

2011-06-04 @ 15:17:00
Postat av: World Traveller

Det finns en mycket bra artikel om Mellanostern och Islam skriven av Mons Krabbe pa 'Newsmill' just nu. Laes garna den och begrunda.

2011-06-04 @ 17:07:38
Postat av: Tjadden

Det här speglar bilden hur invandrarna ser på vårt land.Demokrati oviktigt för var fjärde yngling i SverigeSVERIGE I en undersökningen gjord av world value survey och som omfattar 1200 personer i Sverige mellan 18 och 29 år uppger 23 % av de tillfrågade att demokrati inte är så viktigt.Enligt många av de unga tycks demokrati handlar det mest om man ska ha lite mer skatter eller inte.Mer än var fjärde anser det vore ganska bra eller mycket bra med en diktatorisk ledare som inte behöver bry sig om val och var femte kan lägga sin röst på den som kan betala för det.

2011-06-04 @ 18:04:44
Postat av: Magentan

Nu håller han med SD igen Marcus Birro!Men skulle han kunna tänka sig att erkänna att han är inne på samma linje som SD när det gäller att sänka gränsen för den fria aborträtten? Tror inte det.http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/inte-vardigt-lata-aborterade-foster-ligga-och-sjalvdo_6220085.svd

2011-06-04 @ 18:05:26
Postat av: Sven Dacke

I dag presenteras en rapport att Svenskarna dricker mindre alkohol !!!!!Forskarna är förbryllade och har ingen förklaring.Jag har svaret på gåtan.Den traditionella Svensken är på väg att bli utbytt mot Islamska Svenskar.Det innebär att Systembolaget är dödshotat på samma sätt som många kvarterskrogar. Krogarna har dock en möjlighet att bli kafe med vattenpipor

2011-06-04 @ 18:14:09
Postat av: Wimarg

Jag har sett Andre Geims tal förut och har alltid funderat på vad det är han säger, det som inte är översatt.

Jag är inte så bra på engelska och skulle vara glad du kunde skriva in i ditt inlägg vad som sägs, det är ju något intressant det förstår jag ju.

Förövrigt så gillar jag din blogg, är ofta här inne och läser. Du skriver lättläst och begripligt (kanske t.o.m. Reinfeldt skulle kunna begripa:) Tyvärr "vaknade" jag försent för att rösta på SD, men det kommer flera val.

Kämpa på!!

2011-06-04 @ 19:04:39
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg: Hör nu vad den store mediedemokraten orerar om faktum är att artikeln skulle kunna vara skriven av Ann-Charlotte Marteus ,den är lika fiffigt skiven, som dom höjdarsagor hon producerar i sin SD fobi ,samt hat mot SD:s väjare för att Internettrycket är högt konstant.Göra sej till talesman for Nordafrika ligger väl lite åt storhetsvansinne lite samma princip som retarderade unga kommunister ,som springer och skriker "inga rasister på våra gator" ända till en Göteborgare sa till dom De e la inte era gator.

6 Juni kan mycket väl Wickbom få utan någon strid ,19 September får han däremot inte.Wickbom kan väl så småningom flytta ned till dom islamska katastrofstater , som efter hand bildas i nordafrika.När det gäller stolthet, så kan den kännas när man jobbar, samt har en hyffsad utbildning ,då kan man gå ut den 6 Juni .

Går även bra om man som pursvensk tycker att familjen skall betala 2000-3000kr per månad till Sveriges totalt urspårade invandring, med sina enklaver och getton där bilarna brinner bla.

Jamen då är det väl bara att gå ut eller hur.En nationaldag regiserad av politiskt korrekta rövskallar kan vi vara utan.-Instegsjobb, Samhall etc är inget att springa runt den 6 Juni och känna sej stolt över.-Ompröva alla PUT och släng ut dom som ljugit sej in i landet, för att i många fall bli livstidsförsörjda.-Största möjliga foten i arslet ut bara .-Om man är bidragsparasit, så kan man gott åka hem igen,den politiskt korrekta nationaldagen kommer det aldrig att bli något gung i, vänta en 2-3 val till då blir det gung.Sedan Ulf Wickbom kan vi snacka nationaldag.Hela "krönikan"är bara en reaktion på att vänsterdräggen är trängda ,och desperata, då spelar statistik ,och fakta mindre roll, då gäller mumbojambo snacket fullt ut.

En "gammel-Boljevik" har "gammelsvamlat"

Dessutom har ju Thor-alf gått ganska hårt åt denna clown emellanåt.Förrutom tummen innhåller handen även långfigret

Som blev jäääätteeelååångt den 19 Sep 2010.När nordafrika är på tapeten så kan väl Ulf Wickbom skicka en blomma till Elin Krantz grav ,hon slutade sexmördad i ett stenröse av en nordafrikan.Ha så trevligt på nationaldagen redaktör Wickbom.

Glöm inte att tala om för "jak skall knulla din mamma gänget" att kvinnofrid gäller i landet.Fram för en ny lag om fallskärmar på alla nybygda balkonger i Sverige..Till häst i jämlikhetens tecken mellan könen i Sverige eller hur var det nu?

2011-06-04 @ 19:22:14
Postat av: S-E Karlsson

Först hade vi drevet på IKEAS Kamprad som gjort otroligt mycket för sverige , sen kom drevet på sveriges Konung och hans familj som också gjort mycket fin PR för Sverige sedan läste jag igår tror jag det var en insändare som gjorde allt för att sänka vår folkäre vissångare Evert taube ! Vad hålls det på med egentligen kan man nog med fog fråga sej !

2011-06-04 @ 19:32:07
Postat av: Robin Shadowes

Det har varit tyst om Bärsärken väldigt länge nu. Kanske fick han en uppenbarelse efter sin första krönika härom året och föredrar nu att verka utan att synas?

2011-06-04 @ 21:34:06
Postat av: Robin Shadowes

Eftersom Mats började med det danska ordet rolig så kan vi ju köra en enkel språkkurs i danska för dummies. En del ord kan ju vara förvirrande eftersom dom har helt andra betydelser på danska men jag kan försäkra er om att dom fällorna lär man sig snabbt att undvika. Den danska motsvarigheten till vårt rolig är morsom/t.Om nån dansk politiker gått ut med att vilja ha betjenter i tunnelbanan så hade det enbart varit positivt på andra sidan sundet. Betjent betyder nämligen poliskonstapel.

Ett annat förvirrande ord kan säkert vara frokost för det betyder inte alls frukost utan lunch. Frukost däremot heter morgenmaaaad! Den populära låten som snurrats i vår radio det senaste året mede titeln Natteravn betyder inte alls nattkorp som man skulle kunnat tro utan är deras motsvarighet till vårt uttryck nattuggla.

Får väl lägga till fler ord efter hand jag kommer på dem.

2011-06-04 @ 22:25:35
Postat av: Skånepåg

@ Robin Shadowes"Den danska motsvarigheten till vårt rolig är morsom/t."Även så är ordet "sjov" användbart beroende på sammanhanget.Vi skall inte gå in på det danska räknesättet, då finns det nog en och annan som får det besvärligt. Har faktiskt haft kollegor inom medicinen som inte "vågat" vikariera i Danmark p.g.a. risken att råka ut för misstag p.g.a. detta vid receptförskrivning/ordination!

2011-06-04 @ 22:39:51
Postat av: john

väl skrivet!

2011-06-05 @ 00:26:22
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Som vanligt en suverän "post" av , även den utredning/översättning som "Da Capo" genomförde av

nobelpristagaren Andre Geims tal till "folket". Härligt med tänkande människor, i denna grymma värld!Vi måste protestera mot den "politiska korrektheten"! "Sanningen skall göra eder Fria"...

2011-06-05 @ 11:30:21
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Som vanligt en suverän "post" av Thoralf, även den utredning/översättning som "Da Capo" genomförde av

nobelpristagaren Andre Geims tal till "folket". Härligt med tänkande människor, i denna grymma värld!Vi måste protestera mot den "politiska korrektheten"! "Sanningen skall göra eder Fria"...

2011-06-05 @ 11:33:43
Postat av: Leffek

Bra skrivet

2011-06-06 @ 02:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0