TRE MAIL FRÅN LÄSARE AV BLOGGEN

Jag får väldigt mycket mail, brev och även telefonsamtal från människor som läser min blogg. Om nu någon tror att det handlar om arga människor som misstar ni er stort. Det handlar mer eller mindre alltid om positiva reaktioner och då väldigt ofta personer som vill tacka för mitt jobb för SD i riksdagen och för min blogg.

Ibland får jag även tips om saker som jag kan skriva ett blogginlägg om. Sista veckan har jag fått en hel del läsarreaktioner och jag tänkte ta upp tre av dessa i detta blogginlägg.

En lärare.

”Hej Thoralf!

Jag är inte sverigedemokrat men läser din blogg regelbundet då jag tycker den har högt läsvärde, särskilt rapporterna från kommunfullmäktige men också från riksdagen.

Jag arbetar inom skolan, en verksamhet som ibland beskylls för att "hjärntvätta" skolelever med PK-propaganda angående invandring och integration. Så är det inte riktigt - om du tittar på resultaten av skolvalet 2010 och ser SD:s framgångar så nog beror en hel del på att många lärare inte alls står för politisk korrekthet. Tvärtom - i mitt kollegium kryllar det ju av välutbildade människor som gärna tänker källkritiskt. Vi är många lärare som tänker nyktert i frågan. MEN: vi måste hålla oss till den PK-influerade läroplanen, annars förlorar vi helt enkelt jobbet, och vem är inte lojal mot den som betalar lönen? Tyvärr finns det dock en annan sida också, och hittills är det den som dominerar.

Det som gör debatten i lärarrummen ett steg mer känslig är att åsikterna om invandringen faktiskt är så starkt genusbaserade. Jag förstår att ni inte gör en grej av det - ni vill ju inte förlora potentiella väljare. Kvinnliga lärare är så PK man kan tänkas vara - samtidigt som de i princip aldrig är pålästa, de går helt på känslo-instinkt.

Ditt inlägg från senaste KF med statistiken från Kalmar kommun var mycket bra men samtidigt också jobbigt att ta del av siffrorna. Man undrar hur Kalmars framtid ser ut. Knappt någon utveckling, höga skatter, hög invandring och stora stöd till nyanlända. Argumentet från s om att man kan byta ut ordet invandrare mot handikappade är trams - handikappad väljer man inte att bli. Att flytta till Europa är däremot ett aktivt val (för hur många är egentligen flyktingar?)

Från lärarrummets kvinnliga läsare av Barometern hördes dock bara ologiska och irrelevanta argument mot dig. Vi män håller tyst inför dem - annars är vi snart utan jobb. Men vi män pratar om det med varandra. De flesta av oss är överens om att det vi sett av invandring till Sverige de senaste tio åren är besvärande och självdestruktivt ur ett samhällsperspektiv. Skolans vikande resultat är naturligtvis en del av detta, men vid analyserna får det inte nämnas.” 

En bonde.

Följande har bonden skickat till tidningen Land

"Hej
Efter att ha kontrollerat alla djuren sätter jag mig i min ensamhet för att äta en rejäl silltalrik med öl och snaps. Frugan är iväg för att fira med goda vänner, men någon måste vara hemma för djuren skull.

Slår upp Land för att läsa när jag äter. På sidan två finns en teckning, som brukligt, där S och M tillsammans stagar midsommarstången. I bakgrunden finns till vänster tre åskådare (V. MP, MP). Till höger ytterligare tre st (FP, C, KD).

Var är SD? Varför är de inte med? Vad menas? Varför inte? Jag bläddrar lite förstrött genom tidningen men kan inte uppbåda något intresse. Skiter även i lantbruksbilagan. Känner mig mycket besviken på att Lrf hoppar in i, och deltar i mobbningen av SD. Varför?
Finns det stämmobeslut på det? Det har jag  i så fall missat.

Det blev bara en snaps, för nu känns det inte särskilt roligt att vare sig äta silltallrik eller att ta en snaps.

Jag vill att du svarar på detta mejl och berättar om hur ni tänker om SD, och vilket mandat ni har för att tänka så.

En pensionär.

Hej Thoralf,

Läser din blogg dagligen.

Jag är man, 72 år,  och har aldrig varit medlem i något politiskt parti, men nu är jag nybliven medlem i Sverigedemokraterna.

Jag har genom åren röstat på (fp), (s) och senast (m) 2006, men 2010 blev det (sd) av logiska skäl. Känner mig mycket kränkt av de uttalanden som t.ex. Reinfeldt (barbari, vem är svensk), Sahlin (töntiga svenska seder som Midsommar, etc) och Olofsson (nybyggarlandet) gjort.

Fram till dess var jag stolt över vad mina förfäder utfört och att vara svensk. Nu är jag bara förbannad på våra usla politiska förrädare i 7-klövern.

Det har hittills resulterat i att jag efter årsskiftet sagt upp mångårigt abonnemang på GP. Då och då ringer de från pren.avd.  och en gång föreslog personen att jag kunde flytta från Sverige om jag inte gillade läget. Sådana saker ger bränsle till min motvilja till det som händer i Sverige idag.

Min fru är norska och i Norge finns ju Fremskrittspartiet (Frp) sedan länge. Hon delar min uppfattning och följer noga det som sker i Sverige.

Thoralf, stort TACK för det arbete du och dina SD-kollegor utför!!

Som alla läsare kan se så rör det på sig ute i vårt avlånga land och många bäckar små gör snart en stor å!


Kommentarer
Postat av: S-E Karlsson

Hej Thoralf och god forts. Mycket spännade läsning om dessa tre exempel, det visar sej mer och mer att svenska folket börjar vakna !

Mvh S.E Karlsson .

2011-06-25 @ 18:04:27
Postat av: Skånepåg

OTKommentar av partisekreterare Björn Söder beträffande påstått medlemstapp i Sd enligt Expressens slaskjournalist David Baas.

Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

Hej Alla och god fortsättning!Läsvärda stycken alla tre.Funderar en del på vad "en lärare" skriver...att det är så genus-styrt detta med åsikter till kollapsad massinvandringspolitik.Vi inom SD får ibland kritik för att vi fokuserar för mycket på sk hårda frågor dit tydligen massinvandringen tillhör och därmed skrämmer bort kvinnorna. Och då börjar jag fundera på allvar.Varför anses det hårt att värna om tryggheten i samhället?Varför anses det hårt att värna om pensionärernas ekonomiska situation och välbefinnande inom åldringsvården?Varför anses det hårt att värna om svenska traditioner, kultur och seder?Osv osv...Landet Sverige har av en naiv 7-klöverskara målat in sig i ett missriktat biståndsprojekt på hemmaplan - vilt påhejande av PK -journalister. Alla verkar har rätt att bo i Sverige och för att folk inte ska gå i taket kommer lögnen med att Sverige behöver detta!Nej det är tusenfalt mer effektivt och humant(!) att hjälpa människor i deras närområden. Hjälp till självhjälp är den enda lösningen för en bättre framtid. Och så måste de börja hjälpa varandra även om det tar tid.Det var inte så lätt i Sverige heller förr...2011-06-25 @ 19:58:31
Postat av: Allemand

Bra mejl, men ni måste fortfarande bli bättre på att nå ut till vanliga människor. De vanliga läser inte politikbloggar och webbsidor.Hur går det med miljonsatsningarna, nya sidan är bra men jag tycker att solrosorna i bakgrunden tar för mycket plats och gör det gyttrigt.

2011-06-25 @ 21:05:21
Postat av: Robin Shadowes

Obegripligt att dessa kvinnliga lärare kan vara så extremt PK som läraren uttrycker det. MENA-eleverna respekterar dem inte bara för att dom har fel kön och fel religion, hur svårt kan det vara att begripa för dem om dom nu är välutbildade?

2011-06-25 @ 22:05:52
Postat av: Olof

http://www.nationell.nu/2010/08/02/sd-sionist-satter-davidsstjarna-i-svenska-flaggan/

2011-06-26 @ 00:04:24
Postat av: Magentan

Ang. lärarens mail till Thoralf.Jag är själv kvinna, som också har jobbat som lärare under några år, och min åsikt är att det är en viss typ av kvinnor som väljer läraryrket. Det intryck jag fick av mina kvinnliga kolleger var t ex att samtliga (sic) av dem sympatiserade med MP, FP eller var ganska så mörkröda politiskt.Jag kan därför förstå att de positiva åsikterna om vår ansvarslösa okontrollerade invandring är starkt genusbaserade i skolmiljö, men jag tycker inte att detta gäller generellt. Inte inom de olika branscher jag har erfarenhet av från mitt yrkesverksamma liv. Inte heller när det gäller människor jag är släkt med eller i övrigt känner och umgås med.Jag är övertygad om att andelen kvinnor som sympatiserar med SD är avsevärt större än vad man kan få intryck av från t ex SD:s medlemsregister. Anledningen till detta är just hotelserna i den här alltmer DDR-liknande demokratur som Sverige tyvärr har blivit (med benäget godkännande från vår statsminister och regering). Därför tvingas många av oss kvinnliga SD-sympatisörer att vara så anonyma som möjligt för att framför allt skydda våra barn och barnbarn.

2011-06-26 @ 00:15:18
Postat av: Notarien

En del av den svenska kulturen gick ur tiden idag. Sven "Plex" Pettersson. En stor personlighet har lämnat oss i sorg.

2011-06-26 @ 00:59:35
Postat av: Högutbildad humanist

Lärar-bondens kommentar var klockren, min fru är lärare och umgås i sådana kretsar och baserat på detta håller jag med 100%. Något som väldigt sällan tas upp är att kvinnor överlag är genetiskt programmerade till att hålla med majoriteten. Detta går tillbaka till grottmänniskostadiet där det var viktigare att hålla ihop gruppen för överlevnad än att ta "rätt/individuellt" beslut i en konflikt. Jämför t.ex. kvinnor och mode och andra tendenser.Eftersom Sverige är starkt feminiserat (mest i världen) är det med den bakgrunden inte konstigt att vi har det klimatet vi har i Sverige och att vi tagit mångkulturvansinnet längst av alla. Vi har extremt mycket kvinnor på toppositioner i Sverige, i synnerhet inom den ofantliga sektorn. Långt ifrån alla tar känslobeslut, men jag vågar påstå att alldeles för många tar känslomässiga beslut istället för 100% rationella.Nuvarande svensk politik kommer otvivelaktigt leda till en kollaps för den ofantliga sektorn inom MAX 50 år och Sverige kommer i bästa fall bli som USA, massvis med ghetton och kriminalitet, men i alla fall beboeligt inom bra områden. I sämsta fall blir det total kollaps och Sverige kommer ha en standard i nivå- och i allmänhet vara som ett MENA land.Det är bra med en stark stat och social sektor när staten är vettig och rationell. När den är galen och korrupt vill man ha en svag stat som inte ställer till med för mycket problem (amerikansk mentalitet).Ett svenskt pass är redan delutat intenationellt och betydligt värre kommer det bli, det som kommer vara värt något för svenskar i framtiden är tråkigt nog att dom är vita/ljusa och ser snälla/bra ut. Internationellt är detta en signal om att du är "civiliserad". Avslutningsvis, nej, jag är inte rasist, däremot har jag en rak rygg och säger precis vad jag ser. Jag vågar också påstå att jag tillhör den topp 1% i Sverige som har rest internationellt mest och topp 5% bäst utbildad.

2011-06-26 @ 08:49:30
Postat av: Mattzzi

Det var bara en tidsfråga.Mediavänstern rasar mot Per Gudmundson.SvD:s Per Gudmundson har hamnat ordentligt i hetluften efter att ha skrivit en ledare som problematiserar vissa invandrargruppers kraftiga överrepresentation i brottsstatistiken. Nu angrips han på Twitter av en rasande mobb av journalistkollegor som kallar honom rasist, brunskjorta, islamofob, idiot och sverigedemokrat.http://www.friatider.se/mediavanstern-rasar-mot-per-gudmundsson

2011-06-26 @ 09:52:46
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Sven Dacke

Regeringens propagandaminister är både duktig och kanske även smart.Nyss pumpade TT ut nyheten om medlemsras för SD vilket gjorde att motståndare nära pinkade på sig av glädje. Alla som fortfarande köper papperstidningar läste nyheten och det är vad dom flesta tror är sanning.Som eventuella dementier som infördes på webbilagor är det endast ett mycket litet fåtal som läser.Så propagandaministern lyckades en en gång att sätta stövelklacken på uppstickarna.Är det föresten någon som kommer ihåg vad en känd propagandaminister hette i Tyskland före WW II.Ett exempel på hur det fungerar med artiklar i papperstidningar och webbbilagor kan man se på propagandatidningen SmålandspostenPostat av: Anonym

Jag vill också tacka dig Thoralf och övriga Sverigedemokrater. Jag är en 40åring som bor i centrala Stockholm och som tjänade 860 000 kr förra året. Vi betalar världens högsta skatter och en betydande del går till mångkulturen. De övriga partierna i riksdagen är fixerade vid att till varje pris öka mångkulturen. Jag har inget emot att betala skatt om jag vet att det går till något bra. Sanningen om kostnaderna för invandringen måste redovisas. Stort tack för ditt engagemang för att skapa ett bättre Sverige.

2011-06-26 @ 09:54:01
Postat av: Hulda

Tack vare nätets tillkomst och alla bloggare som kämpar tappert har inte landets journalister monopol på nyhetsförmedlingen längre.

Vi kan läsa sanningar hos tex. Thoralf och PI. Var hade vi kunnat fått den informationen annars..??

Många bloggare utför ett otroligt arbete, vi är många som tackar för det.

Under tiden gnisslar säkert många tänder, när "fel" kunskap kommer oss vanliga människor till del...

2011-06-26 @ 10:07:37
Postat av: Sven Dacke

Jag var lite för elak i föregående inlägg och kallade Smålandsposten för propagandatidning, men någon gång skriver dom även lite mindre PK riktigt.Artikel från 24/6VÄXJÖ 2011-06-24 | Uppdaterad 2011-06-24Växjö kommun kräver nu regeringen på mångmiljonbelopp.-Vi måste få ersättning för vad flyktingmottagandet egentligen kostar, säger Bo Frank (M) kommunstyrelsens ordförande.

Enligt honom går flyktingmottagandet back med minst 35 miljoner om året.

-Och det ökar hela tiden. Vi kommer att skicka en räkning till regeringen med krav från 2010 och framåt.

En orsak är helt enkelt att regeringen har en alltför ljus bild av hur lång tid det tar för nyanlända att skaffa sig en egen försörjning. Och statens pengar tar snabbt slut, menar Bo Frank.

-Detta har pågått ganska länge och egentligen är det vårt eget fel, vi skulle ha slagit larm tidigare.

Enligt honom finns det långtgående planer på att samarbeta med Södertälje kommun för att sätta större press på beslutsfattarna.

I höst när integrationsminister Erik Ullenhag (FP) besöker Växjö kommer han att uppvaktas i frågan. Växjö kommun har också sagt upp avtalet om flyktingmottagande. Nu blir det omförhandling.

Bo Frank säger att Växjö också fortsättningsvis ska ta emot flyktingar.

– Men i dag tar vi emot väsentligt fler än vad som står i avtalet – och missgynnas.

Växjö har förbundit sig att ta emot 200 flyktingar, nyanlända, om året. År 2009 bosatte sig 351 nyanlända i kommunen. Förra året var motsvarande siffra 255, enligt Migrationsverkets statistik.Slut

....................................................Och vi invånare i Växjö som trodde invandring var för att rädda ekonomi och framtiden, och så blir det så här.

Undrar just vad som dyker upp nästa gång.

Problemen med invadring och skolan har redan varit uppe till diskussion, men det var nog bara dåligt utbildade lärare det berodde på att invadratäta skolor låg katastrofalt till i resultat

Postat av: S-E Karlsson

Undrar hur ekonomin vad det gäller flyktingar i lilla Högsby kommun ligger till med sin mottagning av 19 st varje år ! Tänk att det ska vara så oerhört farligt att ta ett par sabbatsår vad det gäller flyktingmottagning , det är ju inte förbjudet att säga nej tack . inte ännu i varjefall !

En utvärdering vore nog inte helt fel !

2011-06-26 @ 10:21:20
Postat av: Gubben o Gumman

Eftersom skolan är en mycket central del av ett samhälle tänkte narturligtvis Gubben o Gumman ge sej i kast med detta ämne.Först och främst så är 70% av högskole och utbildningsväseendet (läroplanens mamma och pappa) socialister/kommunister.Källa Svenska journalistförbundet.Man infiltrerar medvetet skolvärlden politiskt sett.

Detta leder sedan till den schizofrena multikultivärld som beskrivs i samt till att vi idag har en sökande till varje utbildingsplats på lärarutbildningarna,ljuset bränns således i bägge ändar dels från lärarumet dels från jippiesvenskarnas framfart.Det är inte kris i svensk skola den svenska skolan är totalförstörd,vänligen se dom sjunkande kunskaperna.Skolan och dess aktörer i klassrummen och lärarummen utgör en del av "pisselandet" Sverige.

Att dom partier Socialdemokrater Miljöpartister samt folkpartister som bär ansvaret för en totalförstörd skola, är väl representerade enligt tex mailskribenten är inget nytt.

Hur fan skulle denna idioti annars kunna fortsätta?Till råga på,allt jävla elände så har Gubben o Gumman en gammal vän som intellektuelt aldrig haft en siffra rätt,denna clown är idag lärare i Kalmar.Då som ett resultat av at det är en sökande till varje plats på lärarutbildningen.

I det fallet är inga politiska värderingar inlagda alls,man komme rinte så långt så att säga...Då kommer vi till det lite mera känsliga området.

Dessutom måste ju någon eller några säga sanningen.

Vad hjälper det med källkritiskt tänkande eller uppdelning i kön om man springer och röstar på Clownfeldt,Maud eller Göran Pladderkvarn?

"Jag är inte Sverigedemokrat"Gubben o Gumman får ofta kritik från Blekinge hållet om att stryka Alfsson "medhårs"

Så här kommer det : Skärpning Thoralf.Dessutom fins det mycket bättre fiskevatten att fiska SD röster i än svenska lärarum,där har både tåget gått och blvit skrotat sedan minst 30 år.Det står alla fritt att ha en egen åsikt, och att rösta på vilket parti man vill i Sverige.Men att lyfta fram icke SD röstande lärare blev lite för mycket för oss, uppriktigt sagt lite som att "Jag kör Volvo men serviceboken stämplar Saab"Tusentals SD sympatisörer lägger 1000 tals av timmar under nickname för att nätkriga med diktaturens kreatur,"Jag är inte Sverigedemokrat"

Kom igen alltså...."Innebrända" ankdamsdiskussioner där givetvis läraranas höga utbildning i sedvanlig ordning lyfts fram går bra att föra av magister plattfot,dvs vi vet bäst syndromet,välkänt i stora delar av Sverige,hjälper inte svensk skola.Att gå,och lägga sin röst på nybyggar Maud eller barbaren Clownfeldt blir ju mera schizofrent än att springa omkring med inbetalningsskort till fadderbarn, då genus-hormonstyrt,under parollen jag är skitsmart,exakt vad blir skillnaden för svenska skolan i praktiken, istället för att lägga en röst på S eller Mp?Sedan kan vi ju i vårt oförstånd undra vad det är för skilllnad förrutom då tidsaspeketen på att "förlora sin lön" än att förlora sin ålderspension eller stora delar av den, eller sjukvård/äldreomsorg/färdtjänst.Hur kul är det att få ett paket vuxenblöjkor eller ett lexikonmmen 27 olika språk när man checkar in på hemmet,eller när ens rågblonda flickebarnbarn kallas för hora konstant på byn eller i på dagis..Skall man vända en skuta så är det ju bra om man håller sej på ytan ,och och inte bottenpaddlar i sin egen självgodhet.Konstaterar man dessutom att Ahmed och Fatima inte hänger med ,eller skriver så lysande prov,så tycker man ju att en valsedeln som det står Sverigedemokraterna på vore ett narturligt val om man vill påverka till det bättre.Att tex hitta på orsaker till att dessa inte hänger med hjälper inte svensk välfärd in the long run.Faktum är ju att en och annan lågutbildad träskalle kommit på att 7-klövern och Boljevikerna vill fortsätta /öka invandringen till ett redan förstört Sverige.Återigen alla har rätt till sin åsikt samt att skriva mail osv,men vi förstår inte syftet i allafall,dessutom hittar man inte några större skaror SD väljare i svenska klassrum.Även om bloggpappan inte tror på att folkpartiet är stora i skolans värld så är det så.Detta parti har på den borgeliga kanten ett gigantiskt ansvar till att skolan ser ut som den gör idag inte minst med Balkan projektet även kallat "Vi våra pistoler våld och tjackprojekt"När Sverige kommer fram till att kriminella skall utvisas kan man medutvisa folkpartister för vår del går det bra att börja i lärarummen.

S MP V lärare åker narturligtvis i första planen.Skribenter och andra får ibland bannor för inte skriver under eget namn."Jag är inte Sverigedemokrat"?

Potentilell SD väljare?=It wont happen

Det skall isåfall vara när Kalmarsund brunnit ned till grunden då,någon annan väckarklocka är svår att skönja,fast byter man ut Kalmarsund mot Norrliden så kanske det finns en chans ändå.

Vänligen se SOS larm Barometern....Känns lite som ett bottennapp som storfiskaren i den Blekinska skärgården skulle ha uttryckt det.

Då har man dessutom tagit hänsyn till allas rätt till en åsikt/mail, och att sitta bakom/på/under flötet ibland.För Gubben o Gummans del får gärna dylika mail stanna i privata mailboxar.

Även att skribenten inte bett om att få hamna i skyltfönstret/bloggen skall ödmjukt vägas in i sammanhanget.Dessutom tar vi på oss eventuella smockor åt andra som känner likadant på bloggen."Sanningen skolen göra eder fria" står det på Stagg

SD kan väl bjuda ut lärarkåren till högläsning varje måndag jämn vecka i Kalmar regionen, el be att få komma in i lärarummen med lite partiinfo?."Vi tycker ni är jättebra det är därför vi inte röstar på er"Gubben o Gumman skriver som vanligt somm oberoende objektiva samhällsdebatörer utan koppling till Thor-alf Alfsson Expo eller svenska lärarums riksförening

Dagen till ära tokförbannade.

Fast det har gått över till kl 12,då vi skall åka till stan och köpa nya bokstäver och hälla i datorn för nya stordåd.2011-06-26 @ 10:44:23
Postat av: Gubben o Gumman

OT :Sveriges radios Boljeviker har nu kissat Danska folket örat rejält "pisselandet Danmak"

Ta nu fram alla "bensindunkar" ni har och slå dom på Internet.Här får vi väl utgå ifrån att Tomas Mattson inte har någon "bensindunk"Varför då undrar AW Svensson som just köpt en tändkulemotor till sin flatbottnade Blekinge eka.Jo för att Nordisk press är en genväg att sparka Clownfeldt rakt ut i Östersjön snabbare.Ta nu chansen att be danska folket om ursäkt på danska kommentarsfält i dansk press,så Clownfeldt och gänget blir riktigt utskämda dom är högsta chefer för bla Sveriges Radion.

2011-06-26 @ 11:01:24
Postat av: Gubben o Gumman

Hehe idag är det lite fart på bloggen om vi fattat det hela rätt så är ett gäng halvgalna hormonstyrda kärringar orsaken till en del multikulturella problem.Exakt hur många år måste man utbilda sej för att komma fram till till den något explosiva ståndpunkten?Man riktigt hur hur klockorna ringer SD larm SD larm på Expos redaktion.

Till och med vänsterpartisterna vaknar till ur midsomarhaschpsykosen.En sådan SD "ribba" var det länge sedan Danne Pool fick ta del av.Gubben o Gumman hoppar och visslar till häst mot dom galna "kvinsen" aj.

2011-06-26 @ 11:14:36
Postat av: Gubben o Gumman

Nu har Gubben o Gumman intagit försvarsställning och påtagit nypotatis karott,tidtagaruret är påslaget för att se när den första "Terralencowboysen med röd foliehatt" kommer in på bloggen och och rapar fnoskler.Trots solen så finns alla förutsättingar för styv kuling fråga Poohl på Expo han vet.....

2011-06-26 @ 11:22:19
Postat av: Inte-en-till

Klart det rör på sig...I förra valet lyckades jag få en kamrat att rösta på SD, alternativet för honom hade varit sofflocket.Nyligen kom det fram att en annan kamrat sannolikt skulle rösta på SD om det vore val i dag.Tyvärr ser det ut som läraren ovan beskriver. Man snackar med dem man tror har de rätta sympatierna och med dem som man av andra andledningar har förtroende för. Processen går lite långsammare än om man kunde (vågade) vara öppen med sina sympatier, men processen fortgår och kommer att ge ett markant utslag i valet 2014.Sen är det givetvis glädjande att Per Gudmundsson / SvD öppet redovisar statistik och debatt från Norge. Trots internet-utvecklingen har sådana artiklar fortfarande oerhört mycket större genomslagskraft än PI och Thoralfs blogg t ex.

2011-06-26 @ 11:39:56
Postat av: "Vi gillar olika"

Somalier ska få jobb i – gruvan.Invandrare ska få kortare väg till arbetslivet. Det har kommunen bestämt sig för. När man skriver invandrare är majoriteten somalier i Borlänge. Av samtliga nyanlända som kom till kommunen under 2010 var 93 procent somalier. Och sedan alliansens uppgörelse med MP under våren är minst 600 till på väg till kommunen. Politikerna har därför fått panik och begärt mer pengar för att klara anstormningen.Men det slutar inte där. Merparten av somalierna är analfabeter, främst de insvepta kvinnorna. Väldigt få får jobb och bidragsutdelningen uppgår till svindlande summor varje år (tänk stora barnfamiljer). Många män tuggar kat men går inte att nå på grund av klankulturen enligt vården/psykologer och många yngre blir/är kriminella. Islam och klankulturen bidrar också stort till att somalier skapar sitt eget samhälle i samhället. Övriga flyktingar som kommit till Borlänge är afghaner, turkar, syrianer, iranier och från irakiska Kurdistan.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/26/flyktingar-ska-fa-jobb-i-gruvan/#more-90806

2011-06-26 @ 11:45:28
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: "Vi gillar olika"

Sverigedemokraterna ökade i kommunfullmäktigevalet från 4,03% 2006 till 10,87% 2010 i Borlänge,kan vi gissa på nytt rekord till nästa val?

http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/K/kommun/20/81/index.html

2011-06-26 @ 11:51:43
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

Det kanske är en och annan Borlängebo som dag ångrar att man röstade på (S)afaridemokraterna.

Eller som Arne Hägerförs skulle utryckt det :

"Det ser mörkt ut för Borlänge".Frågan är väl var Borlänge kommun skall hitta all tomtmark till att bygga 25 rakforskingscentrum med denna anstormning av högutbildade akademiker.Borlänge kommer snart att likna ett högkvalitativt "Maudianskt" nybyggeGruvan kan väl för övrig duga åt cancersjuka pursvenskar med eller utan protes och viss arbetsförmåga.Bara ge dessa skatteslavar en norskböjd/skalad banan varann timme ,och en bingolott till lördagen så, jobbar dom ihjäl sej,lungt och socialistiskt stilla....

Vem fan vill vara "rasist i Borlånge"Dessutom kan ju Borlänge haka på trenden med "Kåldolme fotboll a la female" kanske till och med arrangera sm nästa år .Sannolikt kan Borlänge kommun mäta sej ekonomiskt med Saudiarabien inom kort.Staden har snart uppnåt den ultimata tokpimpningen

2011-06-26 @ 12:11:54
Postat av: Gubben o Gumman

Vi gillar olika (hjärntvätt): Märkligt sammanträffande i kommunvalet i Borlänge.

Fortsätter den utvecklingen kanke Borlänge kan tillfriskna relativt snabbt.Det enda positiva med socialdemokratinn är dess kraftiga sjävdestruktivitet den såkallade självkannibalismen.

Titta tta bara på Mona Sahlin som åt upp sej själv och hamnade som benrest på "Expo tjofaderittan hela dan".I Kalmar har vi dock inte samma "tur"

Där är folk både blind döva och gillar Kalmar FF.

2011-06-26 @ 12:25:08
Postat av: Tony Ingman

En sak som gör mig konfunderad är att vid riksdagens avslutning inför sommaruppehållet fick

damen Mona Sahlin en nästan 2 minuter stående applåd från sina riksdagskoleger, frågan är varför?

Var det för hennes obefintliga närvaro i riksdagen

det senaste året, eller hennes nedlåtande drapor om

Sverige och Svenskarna, eller var man helt enkelt

lyckliga över att hon nu försvinner för gått? Man

kan nästan tro att hon utfört en närmast heroisk

insats för landet,men så är det ju inte, däremot har hon ju varit ett utmärkt sänke för sitt parti,

fast då borde ju inte sossarna applåderat.

I vilket fall som helst, så landar hon ju mjukt,

med 140.000 i månadslön plus att hon ju även skall

hjälpa Daniel Pool pot på Expo att dränera allmänna

arvsfonden på avlidnas pengar, det ger säkert många

sköna tusenlappar till i månaden.

Ett två minuter långt buande hade gjort sig bättre.

2011-06-26 @ 13:08:32
Postat av: Skånepåg

OTEn kort video på PI som rör kristna begravningar i Holland och hur angreppen från muslimer gentemot dessa dessutom tycks eskalera.

Jag finner inte ord för min avsky för dessa muslimer och den totala bristen på respekt för en kristen begravningsprocession och det vidriga hån som de sörjande utsätts för.

Postat av: Gubben o Gumman

Tony Ingman : Låt oss hoppas att Mona avancerar snabbt till Expos ansikte utåt så kan Danne Poohl kyssa röven adjö.Mona är givetsvis hjältinna bland landsförädare och oikofober men inte hos stora delar av svenska folketHon står för inkompetens ointelligens.girighet,landföräderi inget bra CV i det nya Sverige,hon kommer att få en jobbig ålderdom.Så att hon "hamnade" på Expo är en skänk från vår herre.Finns det något detta stolpskott inte har pajat?

2011-06-26 @ 13:43:22
Postat av: Essendon

He, he

Idag var Gubben och Gumman på hugget så att svallvågorna

nådde längre än vanligt!Bloggarna börjar sakta men säkert käka upp gammelmeda.

Inom sinom tid får historikerna ställa sig frågan, varför tog det så lång

tid innan den politiska korrektheten som styrde politikerna, upphörde?

2011-06-26 @ 13:51:06
Postat av: Gubben o Gumman

Essedon : Då skulle du ha sett svallvågorna efter dom tre vattenscootrarna som lekte/buskörde i Systrarströmmen nära mannen med tom kylare och Akvavitflaska (se bild förra blogginlägget)Efter att dessa sjunkit/försvunnit kommer en gammal fin träbåt med två ton förnissa och en svensk flagga på tuffande,då grät Gubben o Gumman av all mångfald

2011-06-26 @ 14:20:23
Postat av: Robin Shadowes

"Eller som Arne Hägerförs skulle utryckt det :

"Det ser mörkt ut för Borlänge"."Det kommer mera... hehehe!!

2011-06-26 @ 14:23:55
Postat av: Gubben o Gumman

Nu snarkar dom högt på Expo så nu är det dags för a wake up call i form av en gåta.Vad är det för likhet mellan tillfälliga personummer som används av illegala flyktingar vid fri sjukvård och Expos kontantkort i mobilernaBåda används av kriminella

2011-06-26 @ 15:15:41
Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gumman är lite oroliga för måndagen när Thor-alf skall gå till märkesverkstaden ang den lite dåligt fixade kylarslangen.Först och främst hoppas vi att verkstaden inte heter Mackans bil och plåtSedan får vi verkligen hoppas att ansvarig mekaniker inte är mellan 23-27 med ett icke alldagligt utseende iklädd en t-shirt med Texten Ung vänster på magen och en bild på Che Gguevara på ryggen,risken för en "arbetsplatsolycka" kan då öka väsentligt.Dessutom är det oklart om Kalmarakuten har kompetens att få ut en kylarslang ur häcken på denna stackare.Vim ber en bön för att det var en mänsligt misstag samt att det stannar med att Alfsson kallar killen för "Jerry" mekaniker.

2011-06-26 @ 15:33:20
Postat av: Essendon

Krig mellan Aftonbladet och bloggen Politiskt inkorrekt har utbrutit:PI

"Twittermobben går i dag lös på PI och förmedlar avslöjandet” att Kent Ekeroth (SD) skulle stå bakom PI"http://politisktinkorrekt.info/2011/06/26/nytt-avslojande-om-pi/

2011-06-26 @ 15:42:24
Postat av: Gubben o Gumman

Barometern meddelar nu att rånarbilen från Vimmerbyrånet på Handelsbanken som normalt sett rånar sina kunder ,fast nu blev det tvärtom,äntligen har hittats i en ostkaka förlåt i

Frödinge.I dagsläget är det oklart om själva bilen deltog i rånet,vidare skall nu bilen genomgå en etnisk undersökning nej vänta teknisk undersökning.Frågan är ju vad som händer om teknikerna hittar lockiga mörka hårstrån i bilen.

Förmodligen blonderar väl SKL dessa innan ev DNA test.Kommisarie Tröttkeps von Mörtlund meddelar att poisens undersökning nu har komit fram till att ett rån begåtts samt att rånarbilen hittats.För detta har man fått en miljard extra i utredningsbonus iden är för övrigt hämtad från SFI vux bonusdegskampanj, populärt även kallad "Titta han snackar,men vad säger han?"Däremot har polisen ingen aning om var rånarna eller pengarna befinner sej/är ,men det är ju av mer sekundärt intresse enligt Mörtlund.Mörtlund tvångstänker, förlåt misstänker att rånarna kan ha lämnat landet efter sin turistvisit.

Hälsa på-råna-egenutvisa sej självt, kan dessutom vara ett brott mot utlänninmgslagen.

En chans till PUT skall alla ha enligt Mörtlund.

DO JO JK kommer sannolikt att dras in i detta.Dessutom påpekar Mörtlund att svenska banker får vara beredda att släppa lite pengar så här sommartid till människor med problematiska sociala förhållande,så står+r det i allafall i polismanualen kapitel presskontakt(från sändaravdeningen)Runt 2023 räknar Mörtlund med att komma med lite nya uppgifter.

Såvida inte svenskt polisväseende då består av en rykande ruin.

2011-06-26 @ 16:08:51
Postat av: Essendon

@GoG

Eller så har man år 2023 förhoppningsvis kastat ut alla rester av PK-muppar från Polisens alla organisationer!Då dj..ar skall ni se på effektivitet!

2011-06-26 @ 16:25:58
Postat av: Tony Ingman

"Jag är inte förvånad" säger kalhygget Robert Aschberg på Kommunistblaskan Expo om uppgiften att

Kent Ekeroth ligger bakom Politiskt Inkorrekt.

Detta dementeras av såväl Kent Ekeroth Som P.I

Men om så vore R.Aschberg, så inte fan är det värre än att skittidningen Expo paratiserar på

avlidnas pengar som dom i god tro donerat till

Allmänna Arvsfonden i tro att det går till nyttiga

ändamål, och dit räknas defenitivt inte Expo.

2011-06-26 @ 17:04:04
Postat av: Gubben o Gumman

Essedon : Det börjar ju inte så jävla bra för Aftonbladet,reportern heter Dicksson i efrternamn

Vad "Dick" står för på Amerikaaaanska vet ju alla.PI har runt 1000 besökare just nu ungefär som vid valvakan heja Dicksson,skicka hålfotsinlägg till honom,killen är ju ovärderlig för PI och SD.

Reklamen för PI måste ju vara värd miljonbelopp.Hehe vilken rövskalle dessutom göra det på ett bankgirokonto,tjofaderittan Dicksson.

Källmaterial : Bananblogen el dyligt,ja men ta en banan till då da.Boljevikerna är lite "Tirriterade" över att PI talat om för danskarna att deras kompisar på SR68 kallat Danmark för "pisseland",svara med att skriva inlägg i Danska dagstidnimgar och be om ursäkt för Sveriges radios tilltag det biter bäst.Du glömmer väl inte bort att använda Internet vänsterfolkets värsta fiende motsatsen till lögnen för dom ,deras bästa vän.Fd Maokommunisten nummera kapitalistkonverterade Robert"från bajs tv till Expo" Aschberg överkucku för Expo är inkallad som expert kommentator.

Fatta hur schitzo detta gäng är är.Robban det är en riktig arbetargrabb med choklad i..

För att inte tala om Janne "Äppelviken"Hellin med sin multikulturella leding på Aftonbladet.Nu får vi hoppas att PI svara med lite reportage om Aschberg Sahlin och Fylking,dessa ligger mycket nära överskiktet på "sändarkärnan"Dickssons "journalistik" är på precis samma nivå som Bass häromdagen, träsknivå.Nu fattas det bra att Janne KGB börjar mästra också så är det komplett.Devisen att om det ser ut som en skit hög ligger som en skithög luktar som en skithög ja då är det förmodligen en skithög,kan med fördel användas på dessa oiokofobclowner med feta plånböcker.Plånböcker fyllda av Svenne Bana med sin nit och slit,värre flaska rövskallar går ej att hitta i västEuropa.Vore ganska coolt att få "nolla" Ascbergs och Sahlins bankkonto i framtiden.,göra ett litet "återtag" till allmäna arvsfonden.

Nöff nöff på er stolpskott.Detta gäng har samma börsvärde som en långdragenn braksit från/i gorillaburen på Kolmårdens djurpark

Problemet är väl att parken inte tar emot defekta apor,sannolikt strider en placering dåär emot svenskt djurskydd,även mongolida apor skall ha sitt skyddsbehov tillgodosett.

För att sedan skicka dom till sheriff Joe Apaio borta i Arizona.Googla gärna på Maricopa jail.

Fy fan vad bra detta gäng skulle passa i rosa overaller i kedjor längs vägen .Gubben o Gumman skriver som vanligt utan koppling till Thor-alf Alfsson Expo eller "rasistiska bankgiro konto även kallade "dampkonto"

2011-06-26 @ 17:12:18
Postat av: Gubben om Gumman

Flaska skall givetvis vara falskaäven om det är midsommar och AW Svensson gått en hackerkurs på ABF

Bas eller Bass är däremot samma skit.

2011-06-26 @ 17:21:39
Postat av: Gubben o Gumman

Om nu "Pittson" på Aftonbladet har så stora problem med pengar hit eller dit så kan han ju kolla vart alla pengar som vräks över Expo tar vägen för inte kostar det alla miljoner att driva den skitbloggen inte.Stålarna ligger väl inte under "Ohlyckans säng?Fjolle är snällt skrivet rikigt artigt faktiskt

Samtidigt är det lite underhållande att magarna på Boljevikerna börjar bli lite oroliga vuxenpamper rycker allt närmare, 2014 PRUTT.Början av den destruktiv egendestruktionen har smått börjat,go Ivan go...Då når SD kommunal "Borlänmgenivå" sedan är det bara en tidsfråga tills dom snabba gympadojjorna är en bristvara i SverigeTveksam titta på "pisselandet " Danmark några år före som nu slänger ut kriminella jippiedanskar.

Det är rasim i Robbans dysfuntionella värld.

Men Robert lille vi gillar inte "stenrösetöser förstår du.

2011-06-26 @ 17:31:46
Postat av: Da Capo

Jag hänger på Essendon:Inget ont om PI - i allra högsta grad tvärtom, men Ekeroths uttalande i dagens artikel i Aftonhoran väcker dock en viss förundran. Är karlen dum?

Detta är visst han andra gången han kommer med en korkad förklaring. Förra gånge gällde det av honom initierat nattligt busliv i ett bostadshus

i Stockholm med riksdagsanknytning."Kent Ekeroth själv förnekar att han ligger bakom sajten."Är det du som ligger bakom Politiskt inkorrekt?

– Nej, det gör jag inte.

Men de donerade pengarna går ju till dig?

– Därför att jag hjälper dem att samla in pengar, jag vill hjälpa dem att hålla sajten levande.

Är det inte olämpligt att pengarna går till dig då?

– Nej, det tycker jag inte.

Varför?

– Därför att det är en sajt jag vill hålla vid liv, som tar fram nyheter som ni i gammelmedia inte gör.Sajten Politiskt inkorrekt säger sig vara politiskt obunden. Men pengarna som doneras till sajten går direkt till Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth. – Det är en sajt som ligger helt i linje med Sverigedemokraternas kärnpolitik, främlingsfientlig och bitvis rasistisk, säger Robert Aschberg, ansvarig utgivare för antirasistiska tidskriften Expo.”SD-politiker bakom Politiskt inkorrekt”

Sverigedemokrat bakom Politiskt Inkorrekt

Från bloggen: Jinge.se

26 jun 15:30Politiskt Inkorrekt i SD:s ledband

Från bloggen: Röda Malmö

26 jun 15:34VARFÖR BJUDA VÄNSTERPACKET PÅ SÅDANT GODIS?

2011-06-26 @ 17:40:34
Postat av: Gubben o Gumman

Solen lyser allt starkare över Kalmar "noen" som var man kan köpa likadana glaögon som mannen på en bild i ett annat blogginlägg.

2011-06-26 @ 17:41:42
Postat av: EssendonAftonbladet var inte så smarta, snarare korkade när man nu istället för att stjälpa motståndaren PI, hjälpte motståndaren PI med större trafik!

Generalerna för Aftonbladet har gjort ännu ett misstag! Första misstaget för Aftonbladet var som bekant när man angrep Åkesson med felaktiga citat om islam.Med sådana media-generaler blir segern över PK överskådlig.

När folk även får upp ögonen på den underliga organisationen Expo,

så lär kapitulationen närma sig snabbare...

2011-06-26 @ 17:43:53
Postat av: Essendon

@GoG

Man kunde beställa sådana glasögon från Chile har jag hört. Modellen heter Pinochet och lär vara utgången.

2011-06-26 @ 17:52:19
Postat av: Gubben o Gumman

Visst kan man läsa bloggen Röda Malmö om man pluggar vuxenpsykritri,men glöm för guds skull inte att ta på asbetsskydd.Vadå röda Malmö förresten bäst att ringa Arne Hägerfors och kolla färgskalan...

Oops där fick Pool ribba igen

2011-06-26 @ 17:54:11
Postat av: Gubben o Gumman

Aha så Jula ett gott humör och 69 spänn wont work?

2011-06-26 @ 17:55:36
Postat av: MartinA

Vad står det egentligen i läroplanen? Jag kan tänka mig att det är ett ganska skruvat dokument? Skulle inte någon begåvad lärare eller annan insatt kunna skriva en analys/referat av de mer befängda delarna av läroplanen? Något som en lekman som jag kan förstå? Tänk till exempel på Widar Nordhs lysande "värdegrunden som blev ovärdig"?

2011-06-26 @ 18:39:17
Postat av: Allemand

@Da Capo, men snälla, Jinge han tillåter bara godkända att skriva inlägg på hans sajt. Rödare än solen i väster.

2011-06-26 @ 18:39:25
Postat av: MartinA

Postat av: Da CapoHm, tror du verkligen att folk bryr sig ens om de felaktigt tror att SD ligger bakom PI? SD skulle ju bara vinna på det? Jag ser inget dåligt med den där artikeln överhuvudtaget. PI får publicitet, SD syns i media och Journalisterna jublar över att de lyckas förvanska verkligheten (antar att journalister har julafton varje dag). Alla nöjda och alla glada?

2011-06-26 @ 18:44:53
Postat av: Tomas

Tänk om G o G kunde knipa ett litet tag. Bloggen börjar tappa läsvärt intresse. Det finns ju fler än ni/du!

2011-06-26 @ 18:57:30
Postat av: S-E Karlsson

Den vackra psalmen nr 169 Fädernas Kyrka försvann ur psalmboken 1986 eller 1987 !

Vad var fel med den psalmen ?

Förmodligen var det för mycket nationell

text i den !

2011-06-26 @ 19:04:10
Postat av: Robin Shadowes

Jag tycker Haschberg ska hålla sig till SM i lavemang för det är sånt han är bäst på. När det gäller riktig granskande journalistik får han och Expo pisk på rumpan varje dag i veckan av den oberoende sajten.

2011-06-26 @ 19:06:30
Postat av: Hulda

Aftonblaskan skriver sin sk-t som vanligt. Vem är förvånad??

Komunistblaskan EXPO är värre än en kommunistblaska. Regeringen, Facket och andra organisationer ger dem stora bidrag. Nästan det enda de gör är att förfölja ett parti som i ett demokratiskt val nu sitter i Riksdagen - vad liknar det..? De "avslöjar" både det ena och andra som inte är något att avslöja....

Deras kopplingar till SSU är också förfärande....Det där med att bekämpa "antidemokratiska" tendenser i samhället verkar de ha glömt. Det gör PI så mycket bättre!

Politiskt Inkorrekt hänger ut Vänsterextreminster och Islamextremister med namn och bild.

Det är så som dessa individer ska behandlas!!

EXPO liknar mera gamla Östtysklands STASI.

Det är väl därför Mona säger sig trivas där....

2011-06-26 @ 19:14:16
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : På tal om att hänga ut just nu behandlar TV4 dom kriminella gängen i Sverige började lite entaktat,för att sedan glida över på "pursvenska Hells Angles och uthänging av folk med svenska efternamn,så nu är allt som vanligt igen på den kanalen.I ingressen av programmet talade man om att det finns 60 kriminella gäng i Sverige.

Av dessa valde man ut hells angels,märkligt.

2011-06-26 @ 19:35:34
Postat av: Hulda

Gubben och Gumman:..

Ja,TV4 är så PK att det nästan rinner över.... "Nollrasismvecka" och på det Lena Sundström som inte vågar diskutera med Jimmie Åkesson.

Scherman som fegade med SD,s valfilm (som gav SD ännu mera pr....) osv. osv.

Nej, TV4 kan man inte ta på allvar....

2011-06-26 @ 19:42:35
Postat av: Gubben o Gumman

Vänta hette inte förre ledaren för Hells Angels Tomas hm

2011-06-26 @ 19:43:10
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Kommer du ihåg när Susanne Lannerfeldt skuttade omkring med sina knipövningar var det inte i tv4 ?

2011-06-26 @ 19:45:14
Postat av: Hulda

Sedan har vi "Shit to Gaza". Ett Islamfjäskande jippo. Medietrånande vänsterstollar som inte förstår vilka onda krafter de stöttar...

Varför inte "Ship to Nordkorea" med mat till de svältande i kommunistregimens koncentrationsläger....

Nej, bekämpa Israel och USA - där tycker de att de ser diktatur och förtryck.... Kunskapsinhämtinig är tydligen inte någon prioriterad syselsättning..

2011-06-26 @ 19:52:31
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda:Vet du när Gubben och Guman retat Tomas Mattson i ett år så poängterade han att Han och Lena Sundström minsann inte var kollegor utan att Lena jobbade på TV4.Frågan är då om Tomas hm ... Mattson spelar dum elle inte vet vilken media koncern han jobbar inom.Ja men va fan killen heter ju Toams i förnamn börjar bli lite scary nu ...Incomming ta skydd...

2011-06-26 @ 19:54:10
Postat av: Anonym

Någon har Hackat expo, läs mer på PI, besök gärna min blogg också :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-06-26 @ 19:57:53
Postat av: Hulda

G o G:... Kommer inte ihåg i vilken kanal som hon struttade omkring. Ett liknande program idag i 4:an skulle säkert innehålla minst 75% heltäckta slöjor.... Multikulti-polisen Sundström bevakar säkert...

2011-06-26 @ 19:59:27
Postat av: Skånepåg

@ G&GThomas Möller var big boss i Hells Angels!

2011-06-26 @ 20:11:21
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Hans bror sysslade visst med konst

Fst han behöde nog inte suga på ramarna..

2011-06-26 @ 20:17:41
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg :Sverige har faktiskt haft många berömda män som hetat eller heter Tomas : Tomas Möller, Tomas Mattson ,Tomas Wassberg ,Tomas Quick,Tomas De la Hojja (V) bla.

2011-06-26 @ 20:24:34
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Just Ship to Gaza skall man väl stötta,faktiskt lite som att åka Ålandsfärjorna,lite kul kan vi väl unna vänstern det är ju i allafall sommar.

2011-06-26 @ 20:28:43
Postat av: LN

Särskilt för alla språkintresserade rekommenderas läsning av denna sida.

Google kan göra även dig till språkekvibrilist.

Endast (idioter som) Ullenhag och övriga 7-klöverns koryfeer fortsätter att traggla på barbarernas språk. Vore det inte snart dags att lära sig ett ädelt tungmål som arabiska?Arabisk utbildning: Hur man fuskar till sig PUT

http://politisktinkorrekt.info/2011/02/26/repris-arabisk-utbildning-hur-man-fuskar-till-sig-put/#more-60791

2011-06-26 @ 20:29:08
Postat av: undrande

Ska gröngöken Mehmet Kaplan(MP) vara med och skeppa shit to Gaza i år oxå?

2011-06-26 @ 20:35:27
Postat av: Julia

Hejsan!

Jag har en liten fråga, om du skulle vilja gå in här: http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=julia

och rösta på min bild.

Du skulle verkligen varit en ängel!

kramar:)

2011-06-26 @ 20:37:57
URL: http://photojulia.webblogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Undrande : Det vore ju8 synd att tappa.. Mehmet Kaphlan en av Sveriges roligaste stand up comidian

Gubben o Gumman skrattar så vi tjuter när han är i talarstolen vilekn kille vilken röst vilken kran

På toppen av detta Miljöpartist.Tänk er synen Pehr Gahrton "Lill Gahrton Mehmet Kapland med en hög Israeliska vansiniga komando soldater i hasorna.Mehmet Kaplan slår George Formby (flygmalajen med hästlängder)

2011-06-26 @ 20:45:26
Postat av: Tony Ingman

Tomas: "Tänk om G&G kunde knipa ett litet tag"

Varför det? Dom är väl en frisk fläkt bland bloggarna här! Tänk bara så många träffande namn

på dom politiskt korrekta som kommer från G&G, dom

borde ju hamna i Svenska Akademin, det hade säkert

blivit drag under galocherna där med. Altså full fräs med G&G.

2011-06-26 @ 21:09:58
Postat av: Hulda

G o G:... Vi får hoppas att Israels flotta återigen vänligt men bestämt tar hand om "Shit to Gaza".... Islamflottan har säkert rörtänger och stålrör till den som så önskar även i år....

2011-06-26 @ 21:27:18
Postat av: Tomas

Okey

2011-06-26 @ 21:30:30
Postat av: Gubben o Gumman

Tomas: Det är ingen fara delvis har du rätt angående dagens hyss,faktum är att Gubben har lite långtråkigt för Gumman jobbar 24 timmars pass i Borgholm,sedan är det så att det fins en hemlig midsommartävling den som skriver det 100:e inlägget får en fri weekend med guide i Blekinges skärgård.

Där även något som kallas för "Normadie övningar ingår,så vi måste upp till 99 inlägg totalt.

Sedan är det bara att lägga in pucken, och lyfta luren till Svensson så nu skriver du på Tomas.Så det finns flera förklaringar till dagens totala blogghysteri på stackars Alfssons blogg.SGTB har också spelat en avgörande roll alltså självgående tangentbord.Fast det sista lät inte så djävla trovärdigt.

2011-06-26 @ 22:10:19
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Ang Ship tom Gaza så är aldrig våld allrahelst dödligt våld acceptabelt, oavsett om det är en vänsteraktivist eller en Israelisk soldat eller en Sverigedemokrat som utsätts för det.

Accepterar vi det är vi nere på samma nivå som i Tyskland åren innan WW2 bröt ut.

Där slog nassar och vänsterdrägg ihjäl varandra.

Det är också därför det är så vikigt att föja efter Danmark med utvisningar vid brott.

Vid mord skjutningar och bla bla.TV4: insatts har vi sett idag när man pinpointat Hells Angels, som Sveriges stora problem på den fronten.Det var bla därför vi gick till "frontalangrepp på Janne Josefsson som låter en störd kille sitta och säga att han inte ångrar att han med gatsten försökte mörda svenska poliser.

Janne Josefsson är en skitstövel.Det som är förbannat irriterande är denna paranoida vänster nojja att alltid spela the good guys i tex kvinnofrågor, arbetarfrågor, invandrarfrågor, och som i detta fall det Palestinska folket.

Detta är dom riktiga politiska populisterna.Det hela blir bara ett internationellt vänsterjippo precis som pride festivalen är dito nationellt jippo

Där spelar man homo och bisexuella personers kompizzzar.Hur många fester har vänsterpartiet ordnat i tex Kalmar på ett år för homo/trans och bisexuella personer?Hade dessa vänstertomtar velat hjälpa det Palestinska folket hade privat rejäla donationer anonyma till hjälporganisationer säkert gått att genomföra osv ,nu handlar det mest om titta vad duktig jag är.Falskheten är total i dessa kretsar,det man möjligen kan hoppas på är att man lärde sej att inte ge sej på Israeliska soldater, för det gör ont.

Tyvärr är väl en del självmordskandidater med på båtarna,så en upprepning upptrappning är inte omöjlig alls .Palestina-Israel frågan är inget som vänstertomtarna behöver profitera politiskt sett på

Den är tillrörd så det räcker ändå.Det är ganska vedervärdigt att se dessa rika vänstermännikosr i detta sammanhang faktisktGubben o Gumman skriver(för mycket) utan koppling till Thor alf Alfsson eller SD utan som privatpersoner

2011-06-26 @ 23:02:55
Postat av: Hulda

GoG... Självklart önskar jag inga våldsamheter när Israels flotta avvisar "Shit to Gaza".

Tyvärr tror inte jag att Vänsteraktivisterna sitter stilla i år heller när båtarna bordas. Deras syfte är ju rubriker, rubriker och återigen rubriker......

2011-06-26 @ 23:55:08
Postat av: Gubben o Gumman

oacceptabelt skall det givetvis vara

2011-06-26 @ 23:57:31
Postat av: Magentan

@ Da Capo

Du frågar varför Kent Ekeroth bjuder vänsterpacket på sådant godis".Men Da Capo, tänk efter lite nu! Tror du verkligen att Aftonbladet, den ena av Sveriges två största slask-blaskor, skulle presentera ett exakt citat av vad Ekeroth sa?Om du själv skulle bli intervjuad av någon journalist på kvällsblaskorna så skulle du ha MYCKET svårt att känna igen det du själv tyckte att du sa när du läser i tidningen nästa dag.Om det är något som journalister är mästare på, så är det att vinkla och förvrida sanningen, men ändå ha kvar ungefär samma ord som du själv yttrade. Man tar bort en och annan mening bara, eller flyttar på ett och annat ord, väljer ett likalydande ord som inte har riktigt samma betydelse osv. Det finns hur många knep som helst för att förvränga ett uttalande till sin egen fördel.

2011-06-27 @ 00:05:14
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Lite smisk kan vi väl gå med på hehe.

2011-06-27 @ 00:17:30
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Lite smisk kan vi väl gå med på hehe.

2011-06-27 @ 00:18:03
Postat av: "Vi gillar olika"

Rövskallarna med den vänsterextrema OG Helin i spetsen på aftonlögnen har skjutit sig själva i foten.

Grattis PI.

2011-06-27 @ 00:51:23
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: "Vi gillar olika"

Grattis PK Sverige,ännu ett brott ni är ansvariga för!Den sedan tidigare dömde våldtäktsmannen Henok Werie Fre misstänks av polisen för en våldtäkt i Eskilstuna i april.

Han dömdes till utvisning för en våldtäkt han begick redan 2007, men fick stanna kvar i Sverige efter det att media, Migrationsverket och hjälporganisationen Amnesty tagit honom under sina vingar.Den av polisen offentligt efterlyste "vi gillar olika" Eritreanen Henok Werie Fre, dömdes till tre års fängelse och utvisning för att 2007 grovt ha våldtagit ett kvinnligt tidningsbud i Boden.När det stod klart att den utvisningsdömde Henok Werie Fre, på grund av den brutala våldtäkten han utsatte kvinnan för, inte längre skulle få stanna i Sverige kom svensk media, myndigheter och en hjälporganisation till våldtäktsmannens undsättning.I medierna rapporterade man aldrig att Henok Werie Fre brutalt våldtagit en kvinna, istället använde till exempel Sveriges Radio formuleringen att han begått ”ett grovt brott”, som sedermera av TT bara blev till ”ett brott”.Med rubriker som ”Hård kritik mot utvisning av eritrean” framställde media det som att det fanns en stark opinion mot att utvisa Henok Werie Fre, men de som riktade kritik mot domen var Migrationsverket och Amnesty i Sverige, genom sin chefsjurist Madelaine Seidlitz.Den svenske ambassadören i Eritrea Fredrik Schiller ansåg att Henok Weire Fre kunde utvisas till sitt land, något Madelaine Seidlitz vände sig emot.

http://www.friatider.se/efterlyst-valdtaktsman-domdes-till-utvisning-fick-stanna-efter-stodkampanj2011-06-27 @ 00:59:33
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Mikael

Med tanke på den nivå som SD:are klarar av att föra resonemang på nätet och i Riksdagen, så förstår vi alla att ni bara blir en fluga som bara håller i en mandatperiod.Komiskt att läsa hur en av era mer ansedda politiker Kent Ekeroth uttalar sig :-)http://goo.gl/FIyNcGulligt förresten med tre fabulerade mail :)

2011-06-27 @ 01:22:41
URL: http://goo.gl/FIyNc
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Inäågget var inte menat personligt till dej att du skulle förespråka våld mer allmänt hållet.

2011-06-27 @ 02:03:16
Postat av: Gubben o Gumman

Mikael : Tittar man på plätthäxans blogg ang kvinnobeskrivningar så måste väl den bloggen sorteras in under Nationaldemokraterna, eller svenskarnas parti.Att bloggen ger sej på Kent Ekroth med hans bakgrund

Stämmer också in i den profilen.Även nazisterna var ju lite impade av den Nordiska ariska rasen."Svensk skönhet" ,är motsvarigheten "uarabiska" ruggugglor då eller?Tjofaderittant två skott i foten och en svasisticka i handen,sägg hej till publiken och vinka till Assar Oredsson.Fy f-n så dum du e pojkstackare.Döp om den där bloggen till Plattfotshäxan

2011-06-27 @ 02:31:01
Postat av: Essendon

@"Vi gillar olika"Tror att det var Affe som rotade i våldtäktssnubben först.

http://affes.wordpress.com/

2011-06-27 @ 06:41:38
Postat av: Da Capo

Lär känna Hamas´ nyttiga idioter i Nya Sverige.Georg Andersson, fd kommunikationsminister, fd landshövding i V-botten

Michael Azar, idéhistoriker

Bengt Berg, riksdagsledamot (V)

Eva Bergman, regissör

Ulf Bjereld, professor i statskunskap

Thomas Bodström, advokat, f d justitieminister <---

Eva Brunne, biskop i Stockholm - Svenska Kyrkan

Haideh Daragahi, litteraturforskare

Maud Edgren-Schori, socionom

Gösta Ekman, skådespelare

Gustaf Fridolin, språkrör (MP)

Bo G Forsberg, generalsekreterare Diakonia

Johan Galtung, fredsforskare

Kajsa Grytt, artist

KG Hammar, fd ärkebiskop - Svenska Kyrkan

Jan Hjärpe, islamolog

Peter Hultqvist, riksdagsledamot, försvarspolitisk talesperson (S)

Helle Klein, journalist och präst

Ulrika Knutson, ordförande Publicistklubben

Sven-Eric Liedman, professor emeritus idé- och lärdomshistoria

Martin Lind, biskop emeritus

Hans Linde, utrikespolitisk talesperson (V)

Lars Lindgren, ordförande Svenska Transportarbetareförbundet

Henning Mankell, författare

Fred Nilsson, kommunalråd i Härnösand

Hans-Olof Nilsson, ordförande Livsmedelsarbetareförbundet

Suzanne Osten, regissör

Veronika Palm, riksdagsledamot (S)

Mårten Palme, professor i nationalekonomi

Sineva Ribeiro, ordförande Vårdförbundet

Janne Rudén, ordförande SEKO

Arne Ruth, publicist

Nawal El-Saadawi, författare

Pierre Schori, diplomat

Gudrun Schyman, samhällsdebattör, f d partiledare

Stellan Skarsgård, skådespelare

Maria Stenberg, riksdagsledamot (s)

Joakim Thåström, artist

Jonas Wallin, ordförande Elektrikerförbundet

America Vera-Zavala, dramatiker

Mikael Wiehe, artist

Sven Wollter, skådespelare

Ruben Östlund, filmregissörSven Wollter, medlem i stalinistiska ytterlighetspartiet Kommunistiska Partiet, bör ingå i kollektionen - men han har inte undertecknat uppropet. Han fick kanske inte vara med!Genom ett gemensamt uttalande i SvD visar dessa upplysta och korrekt vänster- och islamsympatiserande personer Gazas folk - och homofoba, misogyna, islamofascistiska HAMAS, att de bryr sig och samfält stödjer 'Shit to Gaza II'.De skall tydligen icke vara med på seglatsen, vilket herr deckarförfattaren Henning Mankell

skall. Huruvida "gröngöken" och MP-riksdagsledamoten Mehmet Kaplan avser att medfölja

vet vi ej. Troligen medföljer han inte, eftersom han har inreseförbud till Israel. Även om han är mohammedan är han kanske inte helt i avsaknad av rationellt förstånd.Som de flesta intresserade vet, saknar Gazaborna tillräckligt med iranska vapen, medan de, jämfört med andra araber i regionen, har den högsta livslängden, bästa hälsan, bästa tandstatusen jämför med nysvenska fattigpensionärer!), högsta BNP per capita, den bästa utbildningen och lägsta antalet analfabeter. Och aldrig har de gått och lagt sig hungriga. Stackars Gazabor.

2011-06-27 @ 07:11:56
Postat av: Sven Dacke

Aktuell debatt om gränskontroller i EuropaTisdag 28 juni klockan 9.00På begäran av Sverigedemokraternas anordnas en aktuell debatt om gränskontroller i Europa. En ledamot från varje parti har rätt att delta i debatten. Från Moderaterna deltar justitieminister Beatrice Ask (M).

2011-06-27 @ 07:39:57
URL: http://www.riksdagen.se/
Postat av: Hulda

G och G:... Tog inte illa upp det minsta! Missförstånd om uppmaning till onödigt våld kan ge gästläsare en felaktig bild av oss här..Da capo... Tack för listan över de "nyttiga idioter" som hjälper Islamister mot Mellanösterns enda demokrati...

Det är tydligen viktigare att kämpa för Gazaborna som trots allt lever bra, än att ta i problemen i den kommunistiska världen.

Många tusen människor sitter just nu och plågas i Nordkoreanska koncentrations/arbetsläger. Många går en långsam svältdöd till mötes....

2011-06-27 @ 07:51:52
Postat av: Sven Dacke

Ingen protesterar mot information om nazismens brott, men när det gäller kommunismens brott råder stor oenighet, trots den mängd av ny information som blivit tillgänglig efter Sovjetunionens fall. Information och fakta filtreras bort.

Ett tidigt exempel är redan från 1930-talet då Dagens Nyheter valde att inte berätta om den stora hungerskatastrofen i Ukraina.

– Information om den katastrofen motsade då den grundläggande övertygelse om att det man höll på med i Sovjetunionen var framsteg och en välfärdsbyggnad, säger Valter Lundell.

Enligt Klas-Göran Karlsson, professor i historia vid Lunds universitet, visar lundastudien att det kommer att ta decennier innan vi i Sverige kan diskutera kommunismens brott utan att hamna i ideologiska skyttegravar.( När öppnas Stasi arkiven)

Postat av: Inge Sandén

Tack för listan Da capo.

När man tagit del av alla namnen,måste det sägas att Sverigedemokraterna lyckats med att komma in i Sveriges Riksdag är det största fältslag som svenska folket vunnit ända sedan landet Sverige uppstod.

Det är dessa vänsterdårar,som det arbetande folket försörjer med sina hårt beskattade månadslöner.Inte ett ända namn har bidragit med det välstånd som dagens och gårdagens arbetare byggt upp och ej heller deltagit i deras glamorösa leverne.Alla har en gemensam nämnare,de bär alla på en gen som gått i arv från deras förfäder som sade när det stod klart att Adolf skulle förlora kriget.

Vi visste inte vi förstod inte.

Gudrun Schyman borde hjälpa barnen i Nordkorera om godheten var äkta.

Värst är att ta del av de falska apostlarna som tillhör Svenska Kyrkan.

När jag läser namnet Eva Brunne är jag glad över att jag tog steget och lämnade denna godhetshycklandesverigehatandekommuniststyrda kyrka.

Hoppet står till att Biscayabukten är på sitt sämsta humör och visar förrädarna att naturens makter rår inte ens kyrkans skenheliga profeter på,även om nu biskoparna ber till Gud,att han skall stilla vågorna,då de inte visste och inte förstod att ondskan hade befälet över skeppet.

2011-06-27 @ 09:55:53
Postat av: Tony Ingman

Tänk om man kunde få se alla dessa skenheliga

personer som finns på Da Capos lista göra samma

protestskrivelsem mot det röda Nordkorea, men då håller man truten och sätter på sina skygglappar,

då ser man inget och hör inget.

Jag mår illa när jag ser dessa skenheliga vänstertöntar som Gudrun Schyman och Mikael Wiehe

rapa upp sina spyor mot demokratiska länder som

Israel. Den mediakåta Gudrun Schyman gör visserligen allt för att få uppmärksamhet, allt

ifrån att elda upp hundratusen spänn till att låta

sin kvarglömmda handväska åka taxi för tretusen spänn på skattebetalarnas bekostnad, sådana personer saknar helt trovärdighet, samma sak med

Wiehe som hela livet hasplat upp sina röda floskler

men lever som miljonär. Ruggiga typer!

2011-06-27 @ 10:43:18
Postat av: Notarien

@Inge Sandén

Vad har Biscayabukten med "Shit to Gaza" att göra?

Fram med kartboken!

2011-06-27 @ 11:16:09
Postat av: Sofia - Foto, mode & personligt

Hoppas du får en bra start på veckan ^^

2011-06-27 @ 11:27:13
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: [FOTOBLOGG] med Författar intresse

kika in på min blogg och titta på mina fotografier :D

2011-06-27 @ 11:31:13
URL: http://shadowzplay.blogg.se/
Postat av: Inge Sandén

@Notarien.

Kanske missat från vilken hamn skeppet skall utgå ifrån.

Hade fått för mig,att det var Göteborg.

Men det kan även blåsa friska vindar på Medelhavet.

Beskriv gärna routen,om du vet.

Kan inte tänka mig,att du hängt upp dig på bukten.

Annars är det rätt att vi som seglat till sjöss alltid sade,då vi lämnat Engelska kanalen.

Rapporten säger att Biscaya skall i natt hålla sig lugn eller tvärt om att det 7 gånger av 10 var oväder med grov sjö.

Nu kom vi långt ifrån ämnet.

2011-06-27 @ 12:01:48
Postat av: carl

jag tror internationella banker, internationella storbolag och EU politiker vill plundra sverige på allt! för att lyckas med det så mutar dom våra svenska politiker, nu har det gått ca 20 år inom politisk korrelthet och de nya fjäsktollen inom 7 klövern har avlats att tycka tänka PK. bara de kan få sina feta arvoden och fallskärmar och bygga upp egen förmögenhet så struntar de i om det går åt hel.vete med sverige. de räknar nog med att SD och dess alltmer ökande väljare skall bygga upp landet på nytt. sedan kan landsförädarna sitt med fyllda bankkonton och ta del av de rikedommar som kommer när SD kämpar och bygger upp landets industri och förnuftiga politik.med det är långt dit , ännu finns det mycket att sälja ut, bespara och lägga ner. dessa pengar sänds till EU i bryssel och mycket hamnar i fickorna hos 7 klöverns politiker och dess stab av tjänare och likaså mediafolket får del av dessa pengar.

2011-06-27 @ 12:05:34
Postat av: Skånepåg

@ Inge SandénOm jag förstått det hela rätt, så skall båtarna i ”Shit to Gaza” samlas och utgå från Aten i slutet av den här veckan.

2011-06-27 @ 12:19:24
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Aten har inte grekerna nog med problem ändå?Nåväl danskryssningen i politisk populistisk dans är pågång,vi får väl hoppas på en något lugnare tillställning i år.Rätt vad det är kanske deltagarna blir "bofasta" i regionen modell "longstay withpout key"Fast så långt har väl inte "blåklockans" vänner tänkt.

2011-06-27 @ 12:32:38
Postat av: Inge Sandén

Skånepåg.

Tack för den upplysningen.

Egentligen är det så,att jag mera har sett till vilka människor som stöttar projektet,att än en gång under godhetens hycklande mantel ge ett bidrag till krafterna som vill se judarna och staten Isrel utplånade.

Spelade upp en egen liten bild,hur biskoparna krälade i sina egna spyor och bad till Gud,att dom inte viste och inte förstod,vilken ondska de gett sig in på.

2011-06-27 @ 12:35:03
Postat av: Hulda

"Shit to Gaza",s båtar går tydligen från olika hamnar. Därav en önskad storm i Biscayabukten. Lite sjösjuka bromsar säkert den "revolutionära yran" rejält hos de som färdas där....

Eva Brunne...Ja, vad ska man säga....Stor skam är i underkant.. KG Hammar, Jan Hjärpe, Mikael Wiehe, Gudrun Schyman osv. osv. Sorgligt...

Vat tycker fö. Schyman om kvinnornas situation i Gaza..??

År de jämställda? Har de lika lön som männen?? Uppfostras barnen med "genusperspektiv"..??

Frågorna är många....

2011-06-27 @ 12:44:12
Postat av: LN

Jag delar Inge Sundens uppfattning i relation till "Shit to Gaza II-listan" att

Sverigedemokraternas intåg i dårhuset på Helgeandsholmen är en historisk bedrift av stor betydelse. Icke någonsin tidigare, tror jag mig veta, har heller så många beska och välunderbyggda sanningar, så många utmanande men aldrig besvarade frågor serverats den hånfulla och demonstrativt ringaktande majoriteten av 229 kammarledamöter som under de gångna nio månaderna(!). Förstånd, förnuft och klarsyn har nästan uteslutande företrätts av Sverigedemokraterna.Att en befolkning, dess intelligentsia inklusive journalistkår och dess maktelit samfällt uppträder och agera på ett sådant förnuftsvidrigt och oklokt sätt, kan troligen i Sveriges fall i huvudsak förklaras med (1) hänsynen till den egen vinningen, (2) en sannolik judisk agenda, (3) decenniers vänstervridande programmering av barn och unga, (4) lojalitet till kvarhängande redan petrifierade stalinistiska ideer. Det Nya Sverige är en demokratur med obestridliga likheter med avdöda DDR. Praktisk dumhet och enfald har ersatt äkta godhet och snällhet. Medborgarna färvägras friheten - och mödan, att ta konsekvensen av det egna agerandet. Etik har ertsatts av genus- och queer-resonerande. Myndighetsinblandningen har ökat asymptotiskt och utövas mer och mer på ett trakasserande sätt. Mer kan nämnas, men plats saknas.

Landet är numera en idiokrati.

http://www.youtube.com/watch?v=3cc1RyBWYNs - 2.50 min in2011-06-27 @ 13:00:38
Postat av: Skånepåg

Breaking news om "Shit to Gaza" från Jerusalem Post.

Postat av: LN

Sandén, icke Sunden, naturligtvis, ber om ursäkt!

2011-06-27 @ 13:07:30
Postat av: Hulda

2011-06-27 @ 13:07:53
Postat av: Hulda

Undrar hur många av namnen på "Shit to Gaza"-listan som också finns på den hemligstämplade STASI-listan med Svenska Qvisslingar??

Inga namnspekulationer här, tack. Men vi kan alla fundera en stund...

2011-06-27 @ 13:11:13
Postat av: Tony Ingman

Skall inte den Israeliske Landsförrädaren

Dror Feiler med på shit to Gaza, eller rikstönten

Mattias Ghardell samt Rondellfyllhunden Pher Garton?

Dessa troll brukar ju alltid finnas med när det skall kräkas över staten Israel.

2011-06-27 @ 14:05:18
Postat av: Tony Ingman

Hulda: Det finns troligtvis ännu högre personer än dem som är uppsatta på Da Capos lista, som finns med på Stasi-Listan, annars hade det inte varit så

känsligt att visa upp denna lista. Jag hoppas innerligt att SD bobarderar Regeringen med krav på att stasi- listan offenntliggörs för folket.

Men ryggkliarna stöttar varandra intill döden!

2011-06-27 @ 14:17:01
Postat av: Mattzzi

Måtte vänsterextremisterna gå på en "mina" på sin shit to Gaza voyage.We Con the World:

http://www.youtube.com/watch?v=FOGG_osOoVg&feature=player_embedded#at=31

2011-06-27 @ 14:40:06
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Hulda

Tony Ingman:.. Ja, självklart finns det andra namn än några av dessa på STASI-listan. Några är säkert mycket gamla eller avlidna redan.

Den bör offentliggöras dels för att vi behöver veta vilka som gick ondskans ärenden.

Men tänk också på efterkommande generationer som felaktigt måste skämmas över en gammal släkting bara för att listan inte offentliggjordes och ev. fel kunde korrigeras...

Så allt talar FÖR en snabb publicering.

2011-06-27 @ 14:45:23
Postat av: Anonym

Give tho me.

My balls on fire,and my friends balls is happy.

Ty

2011-06-27 @ 16:53:03
Postat av: Gubben o Gumman

109 inlägg ojoj vad duktiga ni varit hurra

2011-06-27 @ 18:18:46
Postat av: Mattzzi

En ny artikel av psykopaten och vänsterextremisten David Baas.http://cdnstatic.expressen.se/polopoly/bilder/2007/06/18/1.726622TS1297339811028_defaultImage.gifSD utnyttjar fas 3 - som de är emot"Som fas 3 är utformat nu sticker det i ögonen med låga löner för deltagarna och att arbetsgivarna tjänar pengar på dem."

Så säger Sverigedemokraterna om den hårt kritiserade fas 3-reformen.

Expressen kan nu avslöja att partiet självt utnyttjar systemet som de är emot.Förhoppningsvis så betalar SD dom 5500 kronorna/månad som man blir belönad med för en fas3 anställning till den anställda,gör man inte det så är det åt helvete att man inte lever som man lär.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2482566/sd-utnyttjar-fas-3-som-de-ar-emot2011-06-27 @ 22:02:41
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Mattzzi

En ny artikel av psykopaten och vänsterextremisten David Baas.

http://cdnstatic.expressen.se/polopoly/bilder/2007/06/18/1.726622TS1297339811028_defaultImage.gifSD utnyttjar fas 3 - som de är emot"Som fas 3 är utformat nu sticker det i ögonen med låga löner för deltagarna och att arbetsgivarna tjänar pengar på dem."

Så säger Sverigedemokraterna om den hårt kritiserade fas 3-reformen.

Expressen kan nu avslöja att partiet självt utnyttjar systemet som de är emot.Förhoppningsvis så betalar SD dom 5500 kronorna/månad som man blir belönad med för en fas3 anställning till den anställda,gör man inte det så är det åt helvete att man inte lever som man lär.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2482566/sd-utnyttjar-fas-3-som-de-ar-emot2011-06-27 @ 22:04:28
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Olof

"OT :Sveriges radios Boljeviker har nu kissat Danska folket örat rejält "pisselandet Danmak"

Ta nu fram alla "bensindunkar" ni har och slå dom på Internet."Va? Jag trodde alla judarna a.k.a Boljeviker var i SD parti. Gott folk, ni blir hjärntvättade av judarna igen! Vad hände med renhet inom en nationalistisk parti? Sverige parti är det rätta partiet för Sverige och svenskarna!

2011-06-28 @ 00:59:18
Postat av: nornan

Det dunkelt skrivna är det dunkelt tänkta.

Även om man gör så gott man kan blir det likväl fel.

Hyperventilation hjälper inte mot dumhet!

2011-06-28 @ 06:12:17
Postat av: Pk

Ovan ser vi ytterligare en kommentar från en bitter kommunizt. Klipp dig och skaffa ett riktigt jobb så har du inte tid att trolla på siter du inte har något intresse av annat än förstöra. Det är ett annat problem med Sverige, alldeles för många kommunizter har alldeles för mkt fritid då dom är bidragsparasiter eller har låtsasjobb inom offentliga sektorn och inga riktiga jobb.

2011-06-28 @ 06:21:38
Postat av: S-E Karlsson

Det finns tyvärr livsöden som inte är i närheten av det ljuvliga . Så här skriver till exempel nyligen en 16 -årig ensam pojke på flykt : När jag nådde Grekland så hade jag inga pengar så jag sov på järnvägsspåren och i skogen .Polisen hittade mej och satte mej i fängelse flera gånger .I fängelset fick jag lite mat en gång om dagen .Och poliserna var väldigt våldsamma i Grekland .Jag hade inga pengar för att ta mej till Italien så jag åkte från Grekland till Makedonien .Där tog dom mej och satte mej i fängelse i 51 dagar tillsammans med fångar som hade begått hemska brott . Jag var 15 år gammal och de tog mina fingeravtryck med tvång och tvingade mej att lämna landet . När jag kom fram till Ungern tog den Ungerska gränspolisen mig . De tog mina fingeravtryck och satte mig i ett litet fängelse-lknande rum tillsammans med tre albaner . Dessa misshandlade mig väldigt allvarligt och stal alla mina pengar och min mobiltelefon . Jag ropade på polisen men de brydde sej inte . Efter fyra dagar i Ungern flydde jag vidare till Österrike för att söka asyl ,men de ville skicka tillbaka mej till Grekland . Efter det passerade jag många länder . När jag kom fram till Italien sov jag på en järnvägsstation vid namn Roma Ostiense .Vi hade ingen mat och ingenstans att sova . I Frankrike sov jag under en bro. Sådana här snyfthistorier går Röda Korset på med öppna ögon ! Läs några gånger och fundera sedan . Det första man kan reagera på är ju att han säger att han inte har några pengar , ändå kan han åka omkring i halva Europa !2011-06-28 @ 08:07:51
Postat av: S-E Karlsson

Ovanstående är hämtat från insändarsidan i dagens OT .

2011-06-28 @ 08:09:46
Postat av: R Ericsson

Mycket intressant om de kvinnliga lärarna som jag kan läsa här.Tack för era bidrag.

2011-06-29 @ 10:17:29
URL: http://live.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0