TALARPUB MED GREVE IAN WACHTMEISTERÄven en bra artikel i SvD idag. Läs artikel

UPPDATERING

SD fick oväntat stöd ;-) vid två voteringar i riksdagen under onsdagen i ett betänkande från justitieutskottet. Vid den ena voteringen röstade vänsterpartisten Ulla Andersson på SD:s reservation och vid andra tillfället ingen mindre än socialdemokraten Sven-Erik Österberg. Dessa rutinerade riksdagsledamöter kan väl knappast rösta fel?

Kommentarer
Postat av: Lars

Många bra råd och tankar. Jag tycker SD verkligen ska ta fasta på Ians råd om att se positivt på arbetskraftsinvandring. Vi måste locka de smartaste och mest begåvade invandrarna för att kunna klara av den globala konkurrensen. Det ska alltså inte vara lågutbildade utan gräddan som verkligen kan bidra till att utveckla Sverige och vår välfärd. Ta efter hur det fungerar med poängsystem i många anglosaxiska länder. Beroende på hur väl det fungerar går det skruva i systemet. Exempelvis om vi får brist på arbetskraft i en bransch ger det mer poäng om invandraren har sådan kompetens, om det visar sig att en invandrargrupp ofta hamnar på bidrag minskar vi deras möjligheter till poäng. Heja Ian!

2011-06-09 @ 00:03:13
Postat av: lee

arbetskraftsinvandring..Vi har miljoner människor i EU som kan arbeta i sverige .Vad är problemet?

När vi hämtar brevbärare från Uzbekistan så är det ett problem .men det sägs alltid IT människor från Indien när det ska pratas om arbetskraftinvandring när verkligheten är bärplocklare från Thailand..

2011-06-09 @ 09:22:49
Postat av: En SD sympatisör

Inget vidare tal av den gode Ian. Kan ju bero på att det åts och drack och slamrades med bestick under hela talet.

Har noterat att sedan Dragan Klarić petats från att sköta SD:s videoinspelningar har kvaliten sjunkit rejält. Är det här inslaget kanske filmat med en mobilkamera? Regel 1, filma aldrig i motljus.

2011-06-09 @ 09:39:45
Postat av: Kalle

2011-06-09 @ 11:17:46
Postat av: Kalle

Ian Wachtmeisters tal på talarpuben var intressant och bra men ljudkvaliten var helt urusel.

2011-06-09 @ 11:19:38
Postat av: En SD sympatisör

Tyckte Ian var lite avslagen men det är kanske inte så lätt att prata inför en församling som äter, dricker och slamrar med bestick medan serveringspersonal springer fram och tillbaka hela tiden.

Sedan Dragan Klarić fick sparken för SD-Television har inspelningarna blivit mycket sämre, för att inte tala om ljudet som var en katastrof nästan i paritet med inspelningen från debatten mellan Jimmie Åkesson och Erik Ullenhag.

2011-06-09 @ 11:47:22
Postat av: Mattzzi

Fria tider har återuppstått,tack för det.

2011-06-09 @ 11:55:45
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Tjadden

Ian är en klok pudel som verkligen vet hur politiker resonerar och inte minst de egentliga makthavarna "storfinansen" som tyvärr alliansen styrs utav och gör sitt bästa för att tillfredställa.

2011-06-09 @ 12:10:55
Postat av: Sven Dacke

Ian berättade att för yrket Politiker behövs ingen utbildning!Jag håller med till fullo på hans analys och visst märks det.Sverige har inte varit i krig ( på egen mark) på 200 år. Något som vi är både stolta och samtidigt skäms för.Sverige har gjort fina affärer med "galningen " Gadaffi utan problem, pengar luktar som vanligt ingenting. Våra politiker solade sig i glansen och var lyckliga och glada.Det går en tid och plötsligt ringer en Cowboy och undrar om vi vill vara med ock skjuta bort "galningen" i Libyen.Sagt och gjort, vi samlar ihop kulor och krut och åker till Libyen, mycket väl medvetna att det hela kommer att sluta som Irak med en total invasion, men naturligtvis berättar vi inte det för skattebetalarna som pröjsar det hela. Då kanske dom kunde få dumma tankar och vilja skicka plåster och ambulansen. Och det kan vi inte göra för då blir hövdingen för Cowboys arg.Och Sverige klarade sig utan krig ( på egen mark) ännu en tid och befolkningen såg fram mot Allsången på SkansenGlad sommar ni lyckliga Svenskar och snart är det Midsommar och sill2011-06-09 @ 12:23:26
URL: http://rt.com/on-air/
Postat av: Gubben o Gumman

Herr Österberg och Fru Andersson har kommit på det ultimata tricket att få sluta med politik när man är utless på det.Kloka ord från en skribent på PI

"Balkankriget var det värsta som kunde hända Sverige"Det är sannare än sant.

2011-06-09 @ 12:27:00
Postat av: Gubben o Gumman

OT Så har det äntligen hänt efter 40 års utredande : Föräldrar skall få dela på barnbidraget i batikhäxelandet Sverige.Sedan kan man ju undra om Somaliernas skenseparerande har haft någon påverkan menn så kan det väl inte vara?

2011-06-09 @ 12:30:10
Postat av: Tjadden

Nästan helt utanför ämnet men en uppmuntran till mina vänner som skriver här och på annorstädes platser.,Se det som en viktig information om möjligheten att installera ett bättre operativsystem än Windows och ha även Linux Ubuntu i sin dator!Jag själv har båda operativsystemen Win.7 och Ubuntu 10.04 i min dator och missar aldrig att skriva inlägg och kommentarer för att datorn krånglar.De senaste dagarna har jag hjälpt några stycken med det här utan att vara programerare.

Ett bra tips är att de som har embarmliga Vista i sin dator skulle direkt installera Linux Ubuntu!Om ni inte visste det, är Linux ett perfekt sätt att lära sig snabbt hur en dator fungerar och är då idealet för nybörjarna att snabbt bli duktig på dator.Min erfarenhet är att Linux Ubuntu är byggd på ett mycket logiskt tänkande, vilket Windows inte är rakt igenom som operativsystem de har krånglat till det i onödan. Det är jobbigt att hitta vad man söker efter, vilket det inte är i Ubuntu.http://www.ubuntu.com/

2011-06-09 @ 12:39:56
Postat av: Tjadden

Denna kod {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}.

kan göra livet lite enklare för dem som har Win 7 eller bara den Vista, hur koden fungera på Win,xp vet jag inte tyvärr, men testa får ni se.ReceptHögerklicka på skrivbordet och sök efter NY MAPP i menyn, radera bort namnet ny mapp och klistra in koden istället och "sim sala bim" så får ni en ikon, klicka på den och ni får ca hundra namngivna platser i datorn i en lista med alla teman och överrubrik, allt detta för att ni snabbt ska hitta den plats ni söker efter i datorn!

2011-06-09 @ 12:54:17
Postat av: Mattzzi

Den mordhotande extreme vänsterpartisten Simon Fors, som sitter kommunfullmäktige och landstingsfullmäktige i Pajala, ångrar inte sina Twitterinlägg. Bland annat har han kläckt ur sig detta:”Hej, alla äckliga moderatsvin. Ni ska få sopa i våra fabriker, ert förbannade rövarband. MVH /Simon, white trash”…”Alla tänkande människor förespråkar väl Per Gudmundssons avrättning?”Han ger sig inte,han vill fortfarande i sann stalinistanda ta död på oliktänkande,i detta fall ledarskribenten Per Gudmundson.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/09/moderathataren-i-pajala-angrar-sig-inte/#disqus_thread

2011-06-09 @ 15:08:24
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: "Vi gillar olika"

Denna Somaliska mardröm på ungefär ca 60000 outbildade individer,tyvärr ni är inte välkomna.

I Amerika hade ni afrikaner inget val,att ni kommit hit till Sverige beror inte på acceptans eller människokärlek.

Ni är här på ´gund vår vänsterextrema ide att vi gillar olika och att mångkultur är framtiden.

Detta är inte sant.

Vi i västvärlden har som agenda att dränera u-länderna på intelligentan/välutbildade individer till vrakpris.

Därför säljer ni ut er framtid till lägsta pris.

Vill ni förklara Afrikas efterblivenhet,så är kolinialkortet inte giltigt längre.

Vakna,sätt stopp.

Haiti,få tummarna ur arslet och börja jobba.

Ni får internationellt stöd,nyttja detta stöd till kroppsarbete som gynnar er nation.2011-06-09 @ 15:29:14
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: "Vi gillar olika"

Glömde länken.

Oday Suudi och Cadeey – Gubben Pettson och Findus på somaliska.

Jag mår illa.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/09/oday-suudi-och-cadeey-gubben-pettson-och-findus-pa-somaliska/#disqus_thread

2011-06-09 @ 15:33:30
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Sven Dacke

Grattis Sven-Olof Sällström till dagens Riksdagsdebatt om FAS 3, det var nästan så att man kunde känna "krutlukten"När den kommer på webben, Se den

Postat av: Thoralf Alfsson

Sven DackeKan bara instämma!En kanoninsats av Sven-Olof!Så snart den blir tillgänlig som videoklipp lägger jag upp den på bloggen.

2011-06-09 @ 15:51:36
Postat av: Magentan

Ni har väl inte missat Affes nya bidrag i hans geniala satiriska serier?Mimiken på deltagarna är underbar! Allt är underbart!http://affes.wordpress.com/2011/06/05/tobias-billstrom-sager-tva-ord-for-mycket/

2011-06-09 @ 16:21:05
Postat av: J B Doe

Grattis till Kalmartidningen Barometern! Redan efter elva dagar publicerade man idag en artikel om sabotaget mot Sverigedemokraten Rolf Jönssons båt.

I dagens tidning har man även en artikel om att Torvmuseet i Torstamåla har öppet hus på söndag. I det här fallet var man ännu snabbare. Man lyckades således publicera nyheten redan innan den inträffade. Men det är väl en prioriteringssak, får man anta.

2011-06-09 @ 16:23:24
Postat av: J B Doe

Grattis till Kalmartidningen Barometern! Redan efter elva dagar publicerade man idag en artikel om sabotaget mot Sverigedemokraten Rolf Jönssons båt.

I dagens tidning har man även en artikel om att Torvmuseet i Torstamåla har öppet hus på söndag. I det här fallet var man ännu snabbare. Man lyckades således publicera nyheten redan innan den inträffade. Men det är väl en prioriteringssak, får man anta.

2011-06-09 @ 16:26:32
Postat av: Lotta

Bland det sjukaste jag hört är hur det kan gå till vid urval av kvotflyktingar. Alla länders representanter valde med omsorg och plockade bara ut de personer med bäst utbildning som då skulle ha bäst chans till jobb i det "nya" landet. Billström gjorde tvärt om. Han letade upp pensionärer och de som hade en lika stor chans att få arbete som en snöbolls chans i he***** för att plockas till Sverige. Hur tänker man då?

2011-06-09 @ 16:59:21
Postat av: Magentan

@ "Vi gillar olika" skrev om somalier att dessa är här "på grund vår vänsterextrema idé att vi gillar olika och att mångkultur är framtiden."Detta är inte riktigt med sanningen överensstämmande, såvida man inte anser att Reinfeldt och övriga alliansen har vänsterextrema idéer.Sedan Alliansen började regera 2006 har invandringen slagit alla tidigare rekord. De två senaste åren har antalet somaliska invandrare ökat till att komma på andra plats (efter irakierna) i den utländska invandringsstatistiken till Sverige.Förra gången vi hade en borgerlig regering, 1991-1994 (då med Bildt som statsminister), blev det också invandringsrekord av aldrig skådat slag till Sverige. Då var det folket från länderna i f d jugoslavien som översvämmade landet genom alla våra vidöppna dörrar.

2011-06-09 @ 16:59:51
Postat av: S-E Karlsson

Svenne Sällström träffade huvudet på spiken många gånger i eftermiddags , helt suveränt det gick bara inte att lämna teven ! Bra,bra ,bra !

2011-06-09 @ 17:21:43
Postat av: Anonym

Läsa o lyssna till Ian Wachtmeister känns som en sommaräng i den politiska världen.

Om bloggisten tillåter slås ännu ett slag för ytterligare klokhet.

http://www.bokus.com/bok/9789185183807/rebellerna/2011-06-09 @ 22:52:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0