SD-LEDAMOT FICK SIN BÅT VANDALISERAD

Sverigedemokraternas kommunfullmäktigeledamot i Mörbylånga kommun, Rolf Jönsson fick under helgen sin båt vandaliserad. Någon bröt sig in i båten och förstörde inredning genom att rispa dörrar och skära sönder fåtöljer och sedan måla/spraya på mahognyinredningen. Det är med andra stora värden som förstörts av dessa vandaler.

Enligt Rolf Jönsson har inget stulits från båten vid en första genomgång av båten. Det tyder på att förövarna enbart varit ute efter att förstöra så mycket som möjligt.

Att denna vandalisering är gjort av rent politiska skäl står nog utan all tvekan. Vi har under en längre tid varit förskonade från AFA och andra vänsterextrema grupper i Kalmar län men nu tycks dessa ha krupit fram från sina gömslen igen.

Någon form av bokstavskombination skall förekomma målad på inredningen. Typ KLB eller BLK eller liknande. Är det någon som känner till denna tar vi gärna emot information.

Vi tar givetvis även emot tips om vem som kan ha utfört detta eller annan information som kan leda till att dessa vandaler grips och ställs inför rätta.

Mejla till [email protected] eller ring mig på 070-6520773


Kommentarer
Postat av: En vän i kampen

Kan man inte göra ett galleri över AFA:s (med derivat) gärningar mot SD? jag tror att det skulle ha större verkan i att skapa sympatier för SD än i att avskräcka från att engagera sig i SD.

2011-06-01 @ 12:18:01
URL: http://envanikampen.wordpress.com
Postat av: AWSvensson

Med en statsminister som säger om sina medborgare att det får de räkna med som Sverigedemokrater, så finns det inget hopp om bättring. Sverige borde föras upp på världslistan över hur oliktänkare behandlas, kanske en rapport från Amnesty vore befogad.

Dessa löss borde finnas i närheten med kännedom om person och dennes egendom. Yngre mentalt retarderade borde inte med fungerande tips vara svåra att leta upp, om nu pressen skriver om detta , vilket är tveksamt , Sverigedemokrater får räkna med sådant, alltså sanktionerat från högsta ort.

2011-06-01 @ 12:31:10
Postat av: LN

Sven Dacke påtalar i förra tråden att enligt Bloggtoppen har Thoralfs blogg nu 1850 besökare dagligen. Kafirer, eller kuffar, eller otrogna hundar allihopa, får man förmoda. Hur ställer sig dessa till det obestridliga faktumet att genomsnittligt mer än 60 % av innehållet i islamiska heliga skrifter handlar om oss, kafirer och otrogna, och om vilket skapelsens avskum vi är och hur vi skall bekämpas.Islamapologeter och islamkramare, sådana som Wickbom och röde Akinder i Kalmar, Svensson i Malmö, Weiderud, Jämtinskan, Hjärpe, Stefan Attefall i konungens huvudstad,...............

..........hela landet är nedlusat av sådana - predikar enfaldigt och okunnigt om att då var då, om att nu är nu, om korstågen, om slaveriet och gärna också försöker få med judeförföljelserna under WW2, varmed de vill säga att vi kuffar, kafirer, otrogna hundar har varit mycket värre än någonsin muslimerna och därför inte skall fördöma Islam med sina 1,4 miljarder stackars människor, som slavar vidare under Mohammad. Gärna vill de se också oss, eviga syndare, underkasta oss allah i kärlekens och fredens storslagna religion. Allahu Akbar.http://www.youtube.com/watch?v=Rn7rtiYT0go

2011-06-01 @ 13:42:31
Postat av: Tony Ingman

Jag när en önskan, att få plantera högersläggan mitti plytet på en av dessa vänsterlöss, våld löser

visserligen inga problem , men det retar mig att dessa svin får hålla på samtidigt som polisen tittar åt ett annat håll för att slippa attt ta i

problemen.

2011-06-01 @ 14:23:17
Postat av: Nöjesportalen

Checka in bloggen med nya storfilmer varje dag!

Det är helt gratis och allt du behöver göra är att trycka på play!

2011-06-01 @ 15:00:43
URL: http://nojesportalen.blogg.se/
Postat av: Ronny

Om det är av någon betydelse så kan jag skänka en 1000 lapp, som en början, till om någon lämnar uppgifter så att dessa avskum åker fast............

2011-06-01 @ 15:24:44
Postat av: Tony Ingman

Med risk för att verka tjatig, ni som lägger ner pengar dagligen på ljugande kvälls och dagstidningar,sluta upp med detta, den information

ni erhåller från dessa storljugare kan lika lätt erhållas från Hänt i Veckan och husmodern.

Det allra bästa receptet är att slå mot deras ekonomi, det enda språk dom förstår. Så sluta upp med att köpa Aftonhoran, Expesten,Kvällspesten, asylsvenskan och andra Svenskfientliga blaskor, som jobbar emot dig.

2011-06-01 @ 15:24:54
Postat av: Lassekolja (65)

Sveriges framtid har åter givit sig till känna!?

Eftersom jag själv är båtägare blir jag extra provocerad.

Med tanke på Kungamobbingen, den tyska kärnkraftsavvecklingen, som riskerar smitta av sig och få MP att växa, somaliska analfabeter är största asylgruppen, sjuk- och tandvård till illegala analfabeter och nu AFA åter i farten, TAR DET ALDRIG SLUT??? GODNATT SVERIGE!!!

Sveriges enda framtidshopp heter ett kraftigt växande SVERIGEDEMOKRATERNA!!!

2011-06-01 @ 15:32:34
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Stefan K

Förutom att allt det som SD:s representanter drabbas av ska polisanmälas, så förutsätter jag att allt fotograferas och dokumenteras.

Publicera gärna detta med jämna mellanrum på SD:s officiella hemsida och diverse bloggar. Även om ni i SD inte har någon koppling, så tror jag gärna att PI och Fria Tider hjälper till.

Givetvis namnger ni och publicerar bilder på eventuellt åtalade individer.

Glöm heller inte att ständigt påminna partierna i 7-klövern och Sveriges journalister att politikervåldet fortsätter i oförminskad styrka.

2011-06-01 @ 15:33:53
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Tjadden

Någan har givit order om denna vandalisering eller skall vi hålla oss till 7 klöverns godkännande av AFA som terrorrister som är en order i sig på sätt och vis?

2011-06-01 @ 16:13:30
Postat av: Lotta

OT/ SDU krävde upprop mot det politiska våldet. Nästan inget ungdomsparti svarade. Ynkligt är bara förnamnet.

Postat av: Lotta

Frågan är ju hur vandalerna kunde veta vems båten var?

2011-06-01 @ 17:37:28
Postat av: Skånepåg

@ LottaHar tänkt i samma banor. Tror därför att det måste röra sig om något gäng som har anknytning till Mörbylånga.

Har letat runt på alla tänkbara och otänkbara ställen efter KLB och BKL, som Thoralf skriver, men inte hittat något som ger någon ledtråd.

2011-06-01 @ 18:13:19
Postat av: Allemand

@Skånepåg, det är väl en sk. tag, som polisen förhoppningsvis har koll på vem det är. Observera, förhoppningsvis, jag har inte mycket hopp om polisen, men i allafall.

2011-06-01 @ 18:26:23
Postat av: Gubben o Gumman

Detta är lokala förmågor,vore ganska coolt om partiet centralt satte ut en belöning på 100000kr i Ölandsbladet för tips vore extremt preventivt för framtiden ."Rör en SD :are och du får ett pris på sågspånsbehållarern norr om axlarna".Dessutom är båten säkert full med fingeravtryck samt DNA.Sedan undrar man lite hur det går med mordbranden dvs det nedbrända garaget i Förlösa,är någon gripen där än?

2011-06-01 @ 18:31:33
Postat av: Gubben o Gumman

Ett alternativ är ju att alla som är tvärförbannade skickar 1000kr minst till Thor-alf så kan han säkert fixa en annons om en belöning på 100000kr.Så kan ju belöningen till dom 100 som det behövs bli att få komande rättegångsdatum för ett studiebesök skulle bita jävligt bra i alla ändarDenna variant kan köras över hela Sverige så fort något inträffar,polisen bryr sej inte ett bra sätt att gå förbu deras order från högre ort.Barnsligt enkelt.

2011-06-01 @ 18:36:15
Postat av: Magentan

Självklart är väl all vandalisering grundligt dokumenterad av SD med foton?Lika viktigt är att dokumentera ALLT sabotage vid SD-möten och SD-demonstrationer med foton och filmer (inkl ljud).Ett valmöte där åhörarna inte kan höra vad talaren säger är detsamma som inget valmöte alls och ska på inga villkor accepteras!!!Det är ordningsmaktens skyldighet att hålla de s.k. "motdemonstranterna" på tillräckligt LÅNGT avstånd så att allt som talaren säger TYDLIGT kan höras av åhörarna.Vad jag vet har polisen inte lyckats med detta någon gång i förannonserade möten i t ex Göteborg eller Malmö. Hänsyn till och fjäskande med de skränande och stenkastande mötessabotörerna har gått så långt att polisen anser sig vara nöjda om de har lyckats genomföra bevakningen så att åtminstone inga demonstranter (eller åhörare) har blivit allvarligt skadade (eller dödade).Detta gäller alltså vid ett möte arrangerat av ett riksdagsparti! Skandal och ett klart underkännande av vår s.k. "ordningsmakt"!Hur länge ska "ordningsmakten" låta pöbeln regera?2011-06-01 @ 19:17:49
Postat av: Roberth

Får han inte ut pengar på försäkringen så tycker jag vi startar en insamling!

2011-06-01 @ 20:40:41
Postat av: LN

Ni som sett

"Norrmän sugna på halalslaktat"

på PI

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/31/norrman-sugna-pa-halalslaktat/måste också se följande video:

http://www.youtube.com/watch?v=Xy5prhWesFwHalal och koscher skall det va' annars blir allah eller jahve vreda. Mums tycker också islamapologeterna och islamkramarna Wickbom och röde Akinder i Kalmar, Svensson i Malmö,... Weiderud, Jämtlinskan, Hjärpe, Stefan Attefall och alla de andra 2 miljonerna medlöpande idioter i Nya Sverige.

2011-06-01 @ 20:44:51
Postat av: "Vi gillar olika"

Efterlyst.Raess Dawlatzai, 20 år, är asylsökande från Afganistan. Han kom till Norge sommaren 2009 och den 18 mars 2011 fick han avslag. Men han lär få stanna kvar i Norge ett bra tag när de får tag på honom. Raess Dawlatzai är efterlyst nationellt och internationellt för två överfallsvåldtäkter i Oslo. Den ena skedde natten till den 29 maj och den andra natten till idag onsdag.Och till skillnad från svensk fegmedia och deras ‘pressetiska regler’ har polisen bett norsk media att gå ut med tydlig bild på den efterlyste gärningsmannen.I Sverige hade han dessutom kallats för ensamkommande flyktingbarn.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/01/asylsokande-bakom-tva-overfallsvaldtakter-i-oslo/#disqus_thread

2011-06-01 @ 21:57:11
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: alf

Är det någon som vill höja sitt adrenalin såhär på kvällskröken?http://mariaferm.blogspot.com/2011/06/antligen-kom-utredningen-om-vard-for.html

2011-06-01 @ 23:10:17
Postat av: Kristi Flygare

Finns det någon gräns för Maria Ferm´s godhet?http://mariaferm.blogspot.com/2011/06/antligen-kom-utredningen-om-vard-for.htmlVad sägs om att gå hela vägen ut och ge hela jordens befolkning "rätt till samma vård - på samma villkor - som folkbokförda i Sverige"?!

2011-06-02 @ 00:05:10
Postat av: Kerstintin

@LN: "Thoralfs blogg har nu 1850 besökare dagligen"!- Thorlaf har fortfarande en bra bit kvar för att tangera Kissies blogg som har

"170 000 besökare, OM DAGEN! Helt sjukt, (säger Kissie) och vet ni vad? Min blogg växer för varje dag som går.."!

http://www.kissies.se/

2011-06-02 @ 00:23:18
Postat av: LN

...kissies blogg!

Tja, ännu ett bevis för att Nya Sverige i stor utsträckning är befolkat av funktionella idioter. 170.000 besökare, som gitter intressera sig för sådant lappri som engagerar Kissie. Vad är "normalitet" - det som flertalet sysslar med? Bevars vad jag själv måste vara onormal. Kissie och Reinfeltdt, hand i hand. Lösa naglar och lös politik - samma skit.

2011-06-02 @ 06:01:11
Postat av: Gubben o Gumman

Man kan ju fundera på hur många av dom 170000 besökarna på kissies blogg som kommer att bli multikulturellt våldtagna.

Lycka till

2011-06-02 @ 07:14:23
Postat av: Sven Dacke

Hur många har läst i PK pressen om Regeringens senaste nederlag i Riksdagen

Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Sven-olof "Sälle" Sellström skötte sej exellent i talarstolen igår, budskapet "Sammarbeta" annars sitter ni i skiten var klockrent.För övrigt är det märkligt att behöva höra moderater säga vi skall inte sammarbeta med SD utan söker i första hand stöd hos MP eller S

Detta är klockrena kommunister.

Hur fan kan dom penningstinna Skitenhjelmarna låta dessa clowner köra etta parti i sank över tid fullständigt obegripligt.Ett exempel på SD:s påverkan samt den massiva kritik av importen av analfabeter från söder gibraltar kunde beskådas när 3 clowner vara förnamen var Tobias Erik bla,berättade att nu skall man ordna jobb med 80% av lönen betald av skattebetalarna,snacka om att leva i en egen värld

Så djävla dumma är inte ens svenska folket. så att dom inte förstår att deta är helt galet.Dessa pajaser börjar bli desperata detta är bara en förpudel för att kunna säga titta vi gjorde allt vi kunde inget annat för resultatet blir detsamma skattebetalarna får fortsätta att föda dessa grupper.Det vore förmodligen lättare att få stayn på Hjalmar Branting att leda allsång på Skansen än att integrera detta gäng i det svenska samhället.Vårt förslag är att placera ut dessa som fadderbarn hemma hos amfetamin vänstern så kanske dom håller käften sedan,dessutom kan dom ju sammdroga hela dagarna på bokkafet "IQ är överreklamerat"Gubben o Gumman skriver som vanligt som privatpersoner och objektiva samhällsdebattörer

Utan koplling till Thor-alf Alfsson eller SJ.

2011-06-02 @ 08:10:33
Postat av: Gubben o Gumman

"Vars förnamn var Tobias Erik","Detta parti"

2011-06-02 @ 08:12:38
Postat av: LN

Detta är ju ingen nyhet men förtjänar att

åter-upprepas gång på gång tills det kanske når även "Kissie-hjärnorna". .En moské är en ambassadIslam är ingen religion - Islam är en fientlig politisk ideologi - efterföljare till Nationalsocialismen.

Muslimerna är den nya ockupationsarmén.

Islamkramare och islamapologeter är de moderna medlöparna....mer på Snaphanen - med två informativa videor.http://snaphanen.dk/2011/06/01/det-er-en-mulighed-at-flertallet-vil-vaere-muslimer/

2011-06-02 @ 09:13:50
Postat av: Kerstintin

@LN,- "Kissie-hjärnorna", det gillar jag! Där är du i linje med pedofeten muhammed´s kända yttrande om att "kvinnans hjärna är defekt", varför hennes vittnesmål i rätten endast betraktas som ett halvt vittnesmål (muhammedansk sharia-lag)!

Dock måste jag säga att jag känner jag viss sympati med lilla tösen Kissie.

Till hennes försvar bör nog sägas att visst är hon ung och naiv men hon är en fredlig varelse som inte utgör något hot mot någon annan människa.

Man bör också komma ihåg att Kissie är en framgångsrik affärskvinna och hon visar faktiskt upp ibland en smartare sida, som när hon skrev om att hon skulle faktuera (sic) SVT

http://www.kissies.se/faktuera-uppdrag-granskning

för att de hade använt sig av hennes bilder i samband med ett moraliserande PK-reportage på Uppdrag Granskning om Botox, där man gick till hård attack mot Kissie´s favoritskönhetsklinik (Adam & Eva); ett reportage som, enligt Kissie, var initierat av Adam & Eva´s avundsjuka konkurrenter!

Hon förtjänar en liten eloge för det, tycker jag.

Heja Kissie!- Islam är ingen religion. Islam är barbari.

Kan religionsfrihetskramarna bevisa för mig att islam är religion?!

2011-06-02 @ 12:18:41
Postat av: Calle

@ Ronny

Jag lägger oxå 1000 kr till tipsbelöning som leder till att den/de skyldiga namnges.Kan Thoralf (utöver allt annat)hantera detta vore det enklast. Han har ju våra adresser.

2011-06-02 @ 13:04:49
Postat av: Icke-sympatisör

Hur svårt kan det vara att se skillnad på om det står BLK eller KLB?

2011-06-03 @ 22:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0