SD-FROSSA I SVDSvenska Dagbladet har idag överträffat sig själva med ett stort antal artiklar om SD på bara två dagar.

Rena SD-propagandan!

”Vem vann duellen
mellan Juholt och Reinfeldt? Oklart. Men det blev uppenbart att de båda är i händerna på ett parti vars vågmästarfärdigheter växer. Med dagens utspel vinner SD oavsett vilken utgången blir.

Om deras idé blir verklighet under mandatperioden har de gjort avtryck i politiken – utan att ens vidröra sin favoritfråga invandringen. Idag var Juholt kallsinnig, men inte heller det är en förlust för Åkesson. Framöver kan han berätta för alla S-väljare att Juholt haft alla möjligheter att genomdriva sin politik – om han bara vågat ”trycka på knappen”.

Det är lite som
konstnären Marco Evaristtis installation med guldfiskar i mixers. Han ställde bara fram dem, andra tryckte på knappen. SD har serverat oppositionen en mixer.”

Läs hela artikeln av Sanna Rayman.

Sedan finns givetvis debattartikeln på Brännpunkt.

Men även tre andra artiklar om Språkbruk i riksdagen och Nykomlingen nöjd med året och på ledarsidan.

Jag gissar att en del andra partier är ganska irriterade över den SD-frossa som råder på Svenska Dagbladet.

UPPDATERING!

Aftonbladet vill tydligen inte vara sämre utan hänger på SvD med en debattartikel skriven av Markus Uvell.


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Sverigedemokratiska Dagbladet?

2011-06-16 @ 00:21:27
Postat av: alf

Herr Barbaren varnade för regeringskris idag.

Det tycker jag vi har haft i Sverige sedan senaste valet så det är inget nytt precis.

2011-06-16 @ 00:23:05
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller mixer och 70-tals "akademikern i betonglära" Ljugholt får väl SD specialbeställa en mixer med en knapp i form av en plattfot storlek 46 i narurlig size som knapp.

För att sedan sätta på en text på mixern "Killa Hjalmar Branting under foten så får du en banan"

2011-06-16 @ 00:37:02
Postat av: Gubben o Gumman

Annalysen av Ljugholts utalande "We wont back down" är nu klar på Getingens språktekniska institut.

Håkan tog helt sonika väck sista ordet (diket) pga av dåliga språkkunskaper.

2011-06-16 @ 00:52:19
Postat av: Gubben o Gumman

Precis samma sak drabbbade Mona Sahlin "Alla skall med" (fram till köttgrytorna)

2011-06-16 @ 00:54:04
Postat av: Gubben o Gumman

Tänk när vi får se rubriken i SD:s nya "gratistidning : Norge+Danmark=Sverige ca 140921

2011-06-16 @ 00:56:24
Postat av: Gubben o Gumman

Ett envisst ryckte gällande utformningen av valaffisher inom S inför valet 2010 säger att en partimedlem fick sluta efter ett affish förslag med

texten : Det finns ett gammalt svenskt ordspråk som säger man får inte bli hur dum som helst.

"Det går alldeles utmärkt välkommen som medlem i SAP"

2011-06-16 @ 01:01:06
Postat av: Petter

Och i Riksdagsdebatten talade man om SD hela tiden, som en skivspelare med ett jack på en gammal lp-skiva.

2011-06-16 @ 01:18:36
Postat av: Stefan A

Kaos i sjukvården nere i skåne tydligen,men mp och alliansen trampar på med löften om fri sjukvård för hela världen, en aning glapp i kommunikationerna skulle man kunna säga.

2011-06-16 @ 07:27:54
Postat av: Hulda

Skickligt gjort av Jimmie Åkesson att markera skarpt mot Reinfeldt och sätta ett tungt avtryck i debatten - utan att någon gång ens nämna invandringen. Vad SD tycker om invandringen vet ju alla ändå.

2011-06-16 @ 08:03:23
Postat av: Sven Dacke

Flera riksdagspolitiker vill ändra i den fria nomineringsrätten som gjorde att två Staffanstorpspolitiker kunde kuppa sig in i fullmäktige. ( genom att stjäla SD mandat) I dag tar Riksdagen upp ett flertal motioner som föreslår förändringar i vallagen.

Postat av: "Vi gillar olika"

Sluta ljuga för väljarna – bjud in Åkesson till samtal.Debattören: Partiernas dubbelspel kring Sverigedemokraterna måste få ett slutDenna cirkus av lögner, pajkastning och ömsesidiga anklagelser kan inte tillåtas fortsätta. Alliansen och Socialdemokraterna bör i stället säga som det är: de bygger ibland sin strategi på stöd från SD. I stället för att ljuga för väljarna bör de öppet bjuda in SD till samtal – när sakfrågan är rätt.

http://www.aftonlognen.se/debatt/article13180342.ab

2011-06-16 @ 09:55:07
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: carl

det börjar vända, när mångkulturkramarna inte har nåt mer att sälja ut, när de inte längre kan bli rika av massinvandringsindustrin. då kommer de vända kappan efter vinden och hoppas SD folket skall bygga upp landet på nytt.

2011-06-16 @ 10:25:24
Postat av: Allemand

Jag har tagit en 99 kr. provprenumeration hos tidningskungen.se för att testa SvD igen. Efter deras i viss mån ändrade attityd så tycker jag att de förtjänar en test igen. Har varit helårs-prenumerant tidigare men sagt upp prenumerationen p.g.a ja ni vet vad.

2011-06-16 @ 10:45:56
Postat av: AWSvensson

Det våras för Sverigedemokraterna, från att över tiden via inträdet i riksdagen och tiden därefter regelbundet har beskrivits som de onda främlingsfientliga ja inget av nedsättande och kränkande uttryck har väl saknats , så verkar en viss tillnyktring att skönjas i massmedia, som i det här fallet en moderat tidning.Flera skribenter, Gudmunsson mm har förstått att den bejublade mångkulturen krackelerar å det grövsta, för att inte tappa politiskt tempo så försöker de väcka liv i de moderata riksdagsmännen, exempel på detta är Billströms klara avståndstagare av utredningen om gratis vård till illegala , sina klara uttalanden att illegala ska lämna landet samt Borgs uttalande att asylhantering kostar. Ketschupflaskan är kanske inte helt öppen men nog är den på glänt.

2011-06-16 @ 10:48:09
Postat av: S-E Karlsson

Migrationsverket i Högsby , förra långhelgen stod 4 av migrationsverkets minibussar ganska nya och fina ,stilla i den femdagars långhelgen ! Såna fordon borde rulla dygnet om ,inte bara till flyktings transport, borde gå att använda till att skjutsa våra äldre och sjuka på utflykter nu i den härliga svenska sommaren !!

2011-06-16 @ 10:50:46
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Ja det verkar oneklingen om om ja sägarna runt Clownfeldt börjat pipa lite.

För eller senare straffar sej "Khaddafi stilen"Han hinner bli "the lonely cowboy" i god tid innan valet 2014,denna man triv säkert bra i Saudiarabien

Han kanske får en solhatt av Skitenhjelmarna med texten "Jag ljög så det sög"Filippa kan bli en riktigt söt kåldolme.

Dessa två kommer att bli dom perfekta nya utvandrarna på briggen "Tre brunögon"

2011-06-16 @ 11:14:37
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Det är den nya färdtjänsten "Samhallbussen" bussar är populärt idag titta bara på Expressens nya integrationsbuss.

Toman "köttbullen" Mattson är mäkta stolt över att kunna skjutsa runt rödgöken Niklas Svensson land och rike runt.

2011-06-16 @ 11:20:09
Postat av: janstefans

Jag klarar inte av att se, Clownfeldt(som någon skrev), helt obegripligt att jag röstade på denne obehagliga person i förrförra valet....Jag ber om ursäkt alla ni som värnar om våra skattepengar....

2011-06-16 @ 11:41:12
Postat av: Sven Dacke

Undrar vad det kommer att stå för eftermäle om Rainfelt och tiden med honom i historieböckerna.Att hans tid snart är slut är det nog många som är övertygade om. Helt klart är att han kommer nog inte att stå för något som förde landet framåt, utan mera tillbaka till medeltidenFrågan är bara om någon orkar peta ut honom innan 2014.Hur går det föresten med hans kompis Waberi, det har varit otäckt lugnt en tid om honom2011-06-16 @ 11:41:37
Postat av: janstefans

GoG var det ju som skrev... Clownfeldt.

Barberarn Fredrik passar ganska bra också!!

2011-06-16 @ 11:43:54
Postat av: Stefan A

Det är uppenbart att det är centern som har fått till uppgift i alliansen att ta på sig "kampen" mot SD och för mångkulturen,det var bara nybyggarmaud som tjatade om invandringen i debatten,och framstod som en idiot,sorgligt att se mitt gamla parti förfall på detta vis,på 90-talet var det olof johansson som hjälpte persson med ekonomin och centern sjönk som en sten medan HSB tog åt sig all ära,och nu tar nybyggarmaud på sig ännu ett självmordsuppdrag, men nu kan det vara till priset av rep. i riksdagen öht. vad är det som driver topparna i centern till detta,har de inga personer på golvet längre som kan staka ut vägen när det börjar "pela åv",men man ska inte klaga, bara att tacka och ta emot för SD.....

2011-06-16 @ 12:27:58
Postat av: Magentan

Kolla här då, på Newsmill idag!"Som invandrare är jag självklart för minskad invandring"

"Som en invandrare som har bott i Sverige i elva år så finner man tabun kring kritisering av invandringspolitiken vara väldigt märklig. Trots att vi bevittnar de enorma problemen som har skapats i våra förorter efter de senaste årens invandring så fortsätter man att bevilja uppehållstillstånd till människor utan att ta någon som helst hänsyn till den nuvarande situationen runt om i Sverige..."Läs mer och milla gärna!http://www.newsmill.se/artikel/2011/06/15/som-invandrare-r-jag-sj-lvklart-f-r-minskad-invandring

2011-06-16 @ 12:34:54
Postat av: AWSvensson

Hämtat från Kvällsposten, lägg märke till att man blandar och ger , illegala flyktingar, antingen är man illegal eller så är man flykting, blandas med papperslösa dvs illegala. Kom sen inte och säg att Sverigedemokraterna inte haft inflytande."Utvisningarna av illegala flyktingar i Skåne har hittills i år ökat med 40 procent jämfört med samma period förra året. Det är resultatet av polisens nya strategi för att hitta de som vistas utan uppehållstillstånd i länet, rapporterar SVT:s Sydnytt.

Sedan årsskiftet har gränspolisen en särskild patrull som tar emot tips och besöker arbetsplatser i jakt på papperslösa. Den hårdare asylpolitik som prövas i Skåne är ett uppdrag från regeringen.

2011-06-16 @ 12:35:36
Postat av: AWSvensson

Stefan A: Jag tro att Maud är enbart korkat som litar på fejkade undersökningar och myter /vandringsägner om behovet av analfabeter, allt för att i desperation lyfta partiet som befinner sig halvvägs ner i träsket. Likt en som är skuldsatt upp över öronen och som tar SMS lån i tron att ekonomin räddas därmed.

2011-06-16 @ 12:46:56
Postat av: Gubben o Gumman

Det är 3 år till nästa val,jämför hur pressen behandlade SD innan valet generellt på 10 månader så har tex AB samt SVD kommit på lite friskare tankar.Jounalister alla kategorier har kommit på att mobbningen av SD inte ger någon makt,.och pekar nu som stadsmakten med hela handen åt pk pellejönsarna i Rosenbad.Som vi tidigare skrivit förrut så är makten viktigast.Multikulti sektorn är kraftigt samhällsekonomiskt tärande,den försvarar man inte när det kommer till kritan,.vilket det gjorde den 19 Sep 2010, när Sverigeblocket röstades in i det politiskt korrekta gökboet även kallat Rosenbad.När dom borgeliga journalisterna tryckt ned hammaren och stjäran i halsen på ADHD-gänget så blir det :Danmark+Norge= Sverige

(kom ihåg var ni läste det först)Fatta vad trötta dessa journlister är på att i 50 år suttit i knäet på amfetaminvänstern runt om på redaktionerna.Sannolikt kommer Ljugholt snart springande det är den typen av politiker, vi får nästa regering S märkt med en lite annorlunda invandringspolitik.

Ljugholt gör allt för makt och pengar vänta bara.En av dom värsta oiokofoberna Mona Sahlin är borta

Nu väntar vi bara på att gammelmoderaterna täpper till truten på Clownfeldt för gott.Till och med Anders Sorg har ju nu fattat att svenska kronan är devalverad med minst 20% ."Peka gärna finger åt Grekland om 10 år är Sverige där om inget görs.Det är ingen som helst skillnad på att pensionera folk vid 50 år än att ösa ut bidrag till stora icke produktiva samhällsgrupper fråga Anders Borg.Med 4/5 pursvenskar och 1/5 Jippiemedborgare blir det så rent mattemattiskt.(20% dev.)Till alla vänsterjournaister säger vi som Loffe Karsson i Göta Kanal skit ner dej.

Även löpträning kan rekommenderas vissa grupper i samhället speciellt på Södermalm.Nu handlar det om att jobba för ett riktigt dj-vla "ketchupval" 2014.Det vi ser i pressen nu är början till slutet för multikultivansinnet i Sverige.Dessa artiklar är sanktionerad uppeifrån lita på det, racet om makten har börjat på, allvar.

Innan 2014 har vi fått se artiklar om slapptaskarna och deras kriminalitet i förortsenklaverna.En intressant milstolpe blir när polisen får ingripa på allvar,det börja i Södertälje,samt Malmö.Gubben och Gumman skriver som vanligt som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson,Expo och Kalmars illegala pistolskytteförening även kallad "Funkis"

2011-06-16 @ 12:52:50
Postat av: S-E Karlsson

Verkligen kuckelimuck att SD:s politik jobbar i det tysta jag menar nu med de illegala flyktingarna i Skåne !

2011-06-16 @ 13:44:40
Postat av: Tjadden

MangentanJag är även för att avveckla mångkulturen och avsätta 7 klövern, först då kan vi skapa ett fredat samhälle.Hur kan etablissemanget medvetet pracka på oss dålig vara, modell kriminella invandrare?Förresten ska du besöka Skansen på midsommarafton där serveras turkisk midsommarfirande med egen turkisk musik till tonerna av ATA TURK.

2011-06-16 @ 14:32:47
Postat av: Sven Dacke

Varför är det knäpptyst i media.?????????

Postat av: Resenär

Tänker åka till Estland och undrar därför om

- Det är billigare att växla i Estland än i Sverige

- Om det är billigare, dyrare eller ungefär detsamma att köpa dator i Estland

2011-06-16 @ 16:10:04
Postat av: Resenär

Undrar även hur det är att föra över pengar från ett konto i Sverige till ett bankkonto i Estland.Det är väl inte den svindyra sedelkursen som blir aktuell?

2011-06-16 @ 16:14:23
Postat av: Hulda

Ja, att Reinfeldt inte sitter kvar efter nästa val, är tämligen säkert. Men vem tar då statsministerposten? En lika pk Juholt är lika dåligt. Ett starkt SD är det viktigaste just nu. Växa sakta men starkt.

Skriv inlägg överalllt. Studio ett, Ring P1, Expressen, Aftonbladet, SVT,s Debatt mm. mm.

Droppen urholkar stenen....

2011-06-16 @ 16:46:25
Postat av: Tony Ingman

Stefan A. " på 90 talet var det olof J. som hjälpte

Persson med ekonomin" Ja, det var väl snarare så att det var Sveriges pensionärer som hjälpte Persson, för det var ifrån deras fonder som Persson stal 258 miljarder, som skulle återgäldas

krona för krona, men det har sossarna glömt idag.

Sen har Reinfeldt fortsatt att tulla på dessa fonder.

2011-06-16 @ 18:01:38
Postat av: S-E Karlsson

Jojomen, åren innan 40 talisterna skulle börja gå i pension ,år 1995 så fanns det söndertuggade argumentet att det skulle bli massarbetskraftsbrist , i år går sjätte årskullen av 40 talisterna i pension var är då den hemska arbetskraftsbristen ?? Samma tjöt hör man också idag både från moderater och sossar, att dom inte har lärt sej att "se skogen bakom träden " !!

2011-06-16 @ 20:12:10
Postat av: Magentan

@Tjadden

Något turkisk midsommarfirande på Skansen kunde jag inte hitta i programmet, men däremot "Midsommar på arabiska - Lyssna till guldkorn ur den folkliga arabiska musikskatten"

Klockan 16:00 - 17:00.På Skansens hemsida om midsommar kan man också hitta denna rejält politiskt korrekta multikulti-vinjettbild:

http://www.skansen.se/grid/sveriges-mesta-midsommar

2011-06-16 @ 20:25:32
Postat av: Gubben o Gumman

Tony Imgman : 258 miljarder är vad invandringen kostar med lite otur ett år.

Dessa pengar har dessa "politiker" glömt för länge sedan,en av anledingarna till att vi är här eller hur.

2011-06-16 @ 20:25:58
Postat av: Gubben o Gumman

Med anledning (nu rättstavat) av tidningsartiklarna

ovan i ingressen så kan det vara på sin plats att påminna om hur det såg ut i pressen ang SD innan valet,det var boljevikernas sista strid.Detta är på knappt ett år och givetvis fullt friskt

Det stundar nog lite sämre tider på alla de sätt och vis för multikultiivrarna .

2011-06-16 @ 20:30:30
Postat av: Anonym

stoppa skattesänkningen, vill se Reinfeldt gråta en skvätt :p

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-06-16 @ 20:30:47
Postat av: s29

Det verkar som andra än sd-anhängare har så smått börjat fundera över sina barnbarns framtid.

2011-06-16 @ 20:36:17
Postat av: Lotta

En som seglat upp som en otäckt giftig typ är Göran Hägglund. Står och ser så oskyldig och vän ut men är riktigt vidrig i sina påhopp på SD. Senast hände det i gårdagens partiledardebatt där han står och säger att SD kopierat av KD:s politik gällande vård och omsorg. Detta för att framställa SD som okunniga och endast pålästa i en fråga vilket vi vet inte är sant. Jag är stolt över att Jimmie, som den statsman han är inte kommenterade det. Hoppas de som såg debatten tänkte på det.

2011-06-16 @ 21:06:28
Postat av: Tjadden

Ha,ha stackars MankellIsrael beskylls för nätkapningISRAEL Israelkritikern Henning Mankell har fått sin identitet kapad på nätet. Själv är han övertygad om att staten Israel ligger bakom.Mankell har upptäckt flera sidor på Facebook som någon skapat i hans namn. På de falska sidorna utmålas han bland annat som en anhängare av Hizbollah, en väpnad muslimsk rörelse. Mankell har polisanmält det hela, men Israeliska ambassaden i Sverige menar att beskyllningarna är tagna ur luften.Henning Mankell var med på den uppmärksammade konvojen Ship to Gaza förra året, då israeliska soldater sköt ihjäl flera aktivister. I juni ska Mankell vara med på en ny Ship to Gaza för att visa solidaritet med de ockuperade palestinierna.

2011-06-16 @ 22:07:33
Postat av: Tony Ingman

G&. Jo just det, och därför skall dom påminnas vid

varje tänkbart tillfälle, så att dom inte glömmer.

2011-06-17 @ 09:12:14
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Högt spel kan leda till regeringskris! Reinfeldt har fått "stora darren". Han borde nog inte ha börjat bråka med SD. Perfekt att kommentera höstbudgetens dilemma för regeringen av SD.

Se en förbannad "statsman", ett svart ansikte med glödande ögon:www.dn.se/nyheter/politik/hogt-spel-kan-leda-till-regeringskrisÄven jag har tagit en prenumeration på SVD. För första gången till acceptabla 99 kronor.

2011-06-17 @ 13:03:35
Postat av: Skaraborgare

Fredrik Reinfeldts regering skapar alldeles själva en regeringskris.Beröringsskräcken.Det vill säga oförmågan att kmma ta till sig valutslaget och kanske göra uppmed SD har skapat situationen.Avslutningsvis.Bra jobbat Jimme m fl sd.Första riksdagsåret är med beröm godkänt!

2011-06-18 @ 17:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0