SD DISSAR WICKBOM”Nordafrika dissar SD” skriver Ulf Wickbom i dagens ledare i Barometern med anledning av Nationaldagen på måndag. Jag vet inte om Ulf Wickbom drabbats av solsting eller någon annan åkomma eller om han bara låtsas vara dum.

Jag är väldigt glad om Nordafrika och Muslimska brödraskapet dissar SD. Om de nu vet vad SD är för något? Vilket jag starkt betvivlar men det är ju spännande att Ulf Wickbom tycks tro att SD är kända ända bort till Nordafrika.För min egen del ger jag gärna muslimska brödraskapet fingret!

”På 6 juni, när flaggan flammar stolt mot dunkla skyar, ska vi gå ut och bräcka Sverigedemokraterna. Det är skillnad på de mångas tillåtna nationalism och Sverigedemokraternas nattståndna chauvinism. Nationalisten tycker att det egna landet är bäst i världen, men accepterar att andra länders medborgare tycker detsamma om sitt land. Chauvinisten tycker att det egna landet är bäst, men tillåter ingen annan att hålla på sitt. Nordafrika gör tummen ner för Sverigedemokraterna.”

Jag vet inte hur Ulf Wickbom kommit fram till dessa slutsatser men jag är övertygad om att det inte kommer vara några ”dunkla skyar” på nationaldagen, det kanske grämer Ulf Wickbom. Jag har inget emot att somalier håller på Somalia. Då kanske de förhoppningsvis återvänder!

Det skulle vara intressant att veta om Ulf Wickbom överhuvudtaget pratat med någon Sverigedemokrat? Han har då inte pratat med mig eller någon annan i Kalmar. Han föredrar att inte ens hälsa de gånger jag råkar se honom men jag lider inte av detta. Det är snarare synd om Ulf Wickbom som inte klarar av att leva upp till alla människors lika värde.

UPPDATERING!!

Barometern har stängt ner kommentarsfunktionen! Jag undrar varför?. Det skulle vara väldigt intressant att veta hur många kommentarer som skrivits och vad som skrivits.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kanske kan det diskuteras huruvuda herr Wickbom är en sk 'funktionell idiot' eller en 'tvättäkta idiot'. Vad anser denna bloggs egen aeskulap?s

2011-06-04 @ 23:41:11
Postat av: Martin

Den första meningen är så oerhört talande för karlns ignorans, "Egyptierna har i år bytt en påtvingad nationalism mot strävan efter individuell värdighet". Ulf skrattar hela vägen till Ummah han.

2011-06-04 @ 23:43:08
Postat av: Ferdinand Mjuk

En i form av något förvirrad -och onödigt avlönad Ulf Wickbom förnekar sig inte...gamla socialister är idag inget behov.Emellertid uppmärksammades gårdagens ledare i Barometern,av den ungdomligt sunda,vederkvickande

tanken, där Alice Teodorescu ännu en gång vässade sin penna.

http://www.barometern.se/ledare/drevet-mot-kungen-en-pressetisk-kollaps%282803685%29.gm

2011-06-05 @ 00:08:51
Postat av: MartinA

Frågan är väl om han ens talat med någon nordafrikan? Är det inte ganska arrogant att göra sig till uttolkare av snarast en hel världsdel?

2011-06-05 @ 00:48:06
Postat av: Timpe

Skulle nordafrikaner efter att ha fått sin självständighet vara fientliga mot sitt eget land och sin egen kultur? På just den punkten har de nog mer gemensamt med SD än Barometerns multikulti-ideologi.

2011-06-05 @ 01:09:17
Postat av: LN

1941 förelåg en viss sannolikhet för att Sverige kunde bli invaderat av främmande och fientlig makt. Så skedde nu inte, men idag 70 år senare är det obestridligt att Sverige redan till delar är ockuperat av främmande och fientlig makt i form av de dels redan här befintliga muslimerna, vars antal genom generöst barnafödande snabbt ökar, dels det pågående lika generösa insläppet av tillströmmande muslimer från underutvecklade delar av världen. Realistiskt sett är en invasion i ett demokratiskt, frihetligt, västerländskt land av muslimer med sin pseudoreligiösa, fascisto-politiska och patologiska världserövrarideologi Islam avsevärt mera oönskad och skadlig för samlevnad och samhälle än någonsin en invasion till landet av dvärgbandmask.Vilhelm Moberg skriver 1941 i boken Svensk strävan:"Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat oss sitt verk att förvalta och förkovra. De döda är åtskilliga millioner flera än vi. De har mycket att säga oss nu, och vi är skyldiga att lyssna till dem. Vi lyssnar till dem genom att minnas vad de uträttat och genom att värdesätta deras strävan. De kan icke mera värja sitt verk. Det åligger oss. (…)

Vad Sverige i dag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan – på frihetens grund. (…)

Det är frid och trygghet i ett fredligt land, där barnen föds fria av fria föräldrar. Ett land där också de minsta backstugors barn får pröva sina möjligheter av alla slag så långt deras krafter räcker till. Ett land där var och en får växa efter sin egen art. Detta är det egna, det som aldrig skall låta sig utbyta mot något främmande. Detta är roten och blodsbandet, min andliga arvslott som jag har att föra orörd vidare åt mina egna barn. Detta är för mig det svenska, det omistliga."Se vidare Julia Ceasars krönika hos Snaphanen.

2011-06-05 @ 05:48:39
Postat av: Stefan K

Nordafrikaner dissar SD, men inte Sveriges generösa bidragssystem.I all min dumhet trodde jag att man firade ett lands Nationaldag för att hylla landets historia, kultur och traditioner. Att som vissa politiker, svamla om att vi inte har någon historia, någon kultur och tradition är givetvis ett pinsamt försök att ta ifrån oss vår värdighetT.o.m. personer med utländsk bakgrund hävdar att Ulf Wickbom och hans politiskt så korrekta medarbetare är ute och cyklar http://www.newsmill.se/artikel/2011/04/26/politiker-som-h-nar-det-svenska-f-rsv-rar-integrationenDet finns många turister som betalar tusentals kronor för att komma till Sverige och ta del av "det svenska". Är de verkligen intresserade av att höra somaliska folksånger, se burundisk folkdans och mötas av människor i traditionella afghanska folkdräkter?Reser jag till England, Brasilien eller Thailand för att söka deras traditioner, deras kultur och deras historia, så inte fan vill jag se burundiska folkdanser, höra somaliska folksånger och mötas av afghanska folkdräkter.Ulf Wickbom kanske kunde ta initiativ till en reportageserie om hur turister ser på Sverige, vad de förväntar sig av sitt besök här och vad de förknippar med vårt land.Pinsam människa sa Bill. Javisst sa Bull.

2011-06-05 @ 06:28:46
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Sven Dacke

I Svensk PK pressen blir vi hela tiden matade med begrepp som "Demokratirevolutinen" i Egypten, Libyen med flera länder.Det är inte ofta sanningen om vad det hela handlar om, och Wickbom har säkert inte läst något. Men om han kan och vill ta till sig information föreslår jag några aktuella länkar

Först en till Newsmill, Naivt om revolutionen.

http://www.newsmill.se/artikel/2011/05/16/naivt-om-revolutionen-i-egyptenOch en insiderrapport från Egypten.

http://aktualia.wordpress.com/2011/06/01/insidesrapport-fran-egypten/Det som gäller för Egypen går igen för flera länder med så kallad demokratirevolution

Postat av: Robin Shadowes

Bärsärken går bärsärkagång igen på Barometerns ledarsida. Wickdumt är rena barbariet. Utvecklingen har kommit från Nordafrika. Det är sånt som gör oss wickbombade avundsjuka på er invandrare. Ni har en bakteriekultur, en idio... eh, identitet som binder er samman. Vad har vi? Bara bärsärkaraseri och sådana töntiga saker.

2011-06-05 @ 07:16:33
Postat av: Gubben o Gumman

En gammelsocialist som gammelsvamlar mot den i solstinget självupplevda FI .Den journalistiska nivån på ledaren är "Pampersnivå"

"Nordafrika ger SD fingret"?Ulf Wickbom har inget med det framtida Sverige att beskaffa han tillhör en anna dysfuntionel art/lära

Denna lära är nedlagd i hela Europa bara Crazyland kvar.Han är en i raden av Gunilla Saxas totalt "felrekryterade" borgheliga journalister på Svåger Köpings AllehandaDet är mycket bättre om Uffe behandlar sin elakartade fotsvamp i sin datja/KGB holk på Öland och kniper näbbkäft.Ulf Wickbom har en stor livsuppgift kvar :Släta av Johan "på snippen" Persson.Så att "tvillingribba" uppstår i sann Barometern anda,tidning mönstrar troligen upp en av dom största puckoredaktionerna i svensk lokalmedia alla kategorier.Gubben o Gumman skriver som vanligt som fristående objektiva samhällsdebattörer utan koppling till Thor-alf Alfsson, Expo eller Grönlänska spetsknypplarsällskapet.

2011-06-05 @ 07:35:48
Postat av: Ej PK

Ulf Wicklblom uppvisar samma brist på hjärnsubstans som de flesta av svenska s.k. journalister.

2011-06-05 @ 08:20:57
Postat av: S-E Karlsson

Om jag får chansen så är det första jag ska ta itu med är att säga upp prenumerationen på Barometern/ OT ! Tyvärr är man inte ensambestämmande i en familj det finns dom som älskar familje annonser !

2011-06-05 @ 08:47:59
Postat av: Anonym

Sydafrika dissar Moderaterna. Dom glömmer aldrig Moderaternas svek när dom gav sitt stöd till Apartheid politiken.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-06-05 @ 08:55:37
Postat av: Tänkvärt

Det kan i detta sammanhang vara värt att påpeka att journalister inte är som alla andra. I en artikel från 2007 konstateras följande: "Journalister lever långt från verkligheten och sina läsare.

I går presenterade JMG, Institutionen för journalistik och masskommunikation i Göteborg, boken "Den svenska journalistkåren" och den bevisar att avståndet mellan verkligheten och journalisterna inte bara är geografiskt. Medan svenska folket gått till höger har journalistkåren gått till vänster. Journalisterna står nu mer till vänster än på 80-talet.

2005 var hela 23 procent av journalisterna sympatisörer till miljöpartiet. Samma sak med vänsterpartiets – deras sympatisörer utgjorde sex procent bland väljarna men bland journalisterna hejade 23 procent på v.

Alltså: 53 procent av journalisterna håller på mp och v – mot 16 procent bland allmänheten." [http://gt.expressen.se/ledare/1.857566/journalister-ar-inte-som-andra].

Q.E.D.

2011-06-05 @ 09:28:09
Postat av: Mattzzi

Den vänsterextrema OG Helin förnekar sig inte.Aftonbladet, fortsätter att orera kring tramskampanjen ”Vi gillar olika” och kalla SD ”främlingsfientliga”.OG Helin gillar olika – så länge det inte drabbar honom själv. Tidningens redaktion är i det närmaste en modern variant av apartheidsystemet och själv bor han i Bromma i en villaförort vars skola nyligen kritiserades – av hans egen tidning – för att alltför få elever har utländsk bakgrund (sex procent).

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/04/jan-olika-helin-sd-framlingsfientliga/#more-884312011-06-05 @ 10:17:15
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Anonym

Ulf Wickbom är en fullständigt förvirrad medlem av den vänsterextrema journalistkåren.

2011-06-05 @ 11:32:59
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Tjadden

LN1941 förelåg en viss sannolikhet för att Sverige kunde bli invaderat av främmande och fientlig makt. Så skedde nu inte, men idag 70 år senare är det obestridligt att Sverige redan till delar är ockuperat av främmande och fientlig makt i form av de dels redan här befintliga muslimerna,För det första jag har läst om hur nära vi var att tyskarna hade anfallit Sverige, planerna fanns redan på pappret.

För det andra, hade även vi blivit ett ockuperat land av tyskarna så hade vi aldrig blivit ett mångkulturellt samhälle, för vår politiska 7 klöver skulle inte ha den inriktningen som den har idag och Moderaterna hade inte heller suttit vid makten som de gör nu!

Det här är jag nästan hundra procent övertygad om och inte heller hade varken SD Mp eller V suttit i riksdagen idag! Sd hade överhuvudtaget inte behövt som parti och som det enda svenska parti och just därför, även de andra partierna hade jobbat för svenska folkets räkning får man förmoda, visa av skadan att ett mångkulturellt samhälle är förkastligt.

2011-06-05 @ 11:50:14
Postat av: Tjadden

De här nya svenskarna vet vad SD är"http://madaboutmahound.blogspot.com/2011/04/yemeni-rage-boys.html

2011-06-05 @ 11:57:10
Postat av: MaxPayne2

Det är väldigt tråkigt egentligen. Vår nationaldag, den dag då vi ska fira vårt land, med flaggan i topp och nationalsång... Trodde jag i min enfald, tills jag fick se att det ska vara afrikansk dans och kurdisk folkmusik. Vad de har med Sverige att göra övergår mitt förstånd. Men tack o lov övergår det de flestas förstånd, det är något som beslutsfattande PK:iter har kommit på - över vad vågar jag inte spekulera i. Rödvin eller något mer olagligt rökverk...Men som SD:are anser jag att ett nationaldagsfirande ska gå ut på att fira sitt land, i vårt fall Sverige. Vi borde höras långt utanför våra territorialgränser, våra grannländer borde höra oss när vi firar vårt fosterland. Flaggan i topp, nationalsången framförd av kör, politiker som håller inspirerande tal som lockar fram fosterlandskänslorna... Och det oavsett partifärg och utan valfläsk. Men det känns som en utopi, vi ska ju hylla våra mångkulturella insatser, som för övrigt dödförklaras i övriga Europa, med kurdisk folkdans och nordafrikansk dans... Är inte det lite rasistiskt förresten, det är ju till att insinuera att afrikaner har rytmen i blodet, får vi tänka så? Kanske något för DO...Nej du Ulf Wickbom, du är totalsågad lite överallt, inte minst på min naturliga hemvist, politiskt inkorrekt. Fortsätt att dissa oss, vi bryr oss inte för vi har en viktigare agenda. Vi har som mål att rädda Sverige medan du gör dig lustig över oss.

2011-06-05 @ 12:32:13
Postat av: Gute

Ulf Wickbom - vad är det för en vidrig typ, åtnjuter slikt klientel presstöd?

Man vet inte om man ska tycka synd om honom eller hata honom, men han skaffar sig ovänner i massor i vilket fall som helst!!

2011-06-05 @ 13:52:18
Postat av: Kalle

I en kommun nära mig firar man inte nationaldagen. Istället har man en "Internationel fest". Arrangör för denna internationella fest är Svenska Kyrkan. Vaddå SVENSKA kyrkan !!! Klarar de inte av en svensk nationaldag.I svenska kyrkan finns det flera Sverige Demokrater i styrande församlingar. Vad gör dessa SD representanter i de styrande församlingarna!!! Sitter på rumpan och kniper käft!!! Har de inget civilkurage??? Kämpar de för sverige eller sitt eget välbefinnande???

2011-06-05 @ 13:55:47
Postat av: Elefantmannen

Herr Wickbom har sett sina bästa dagar och är på utgående. In kommer nya fräscha Sverigedemokrater.ANDERS BORG BÖRJAR LÅTA SOM EN SVERIGEDEMOKRAT!!!!Se en timme och en minut in i paneldebatten.radets_rapport-_paneldebatt?cb%2Ca1366518%2C1%2Cf%2C-1/pb%2Ca1366516%2C1%2Cf%2C-1/pl%2Cv%2C%2C2441951/sb%2Ck108202%2C1%2Cf%2C-1" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/2443336/svt_forum/finanspolitiskaradets_rapport-_paneldebatt?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2441951/sb,k108202,1,f,-1Anders Borg säger "skall vi ha så pass mycket invandring som vi har i Sverige?", tydligt flörtande med SD tycker jag.Sprid gärna detta.

Postat av: Lassekolja (65)

Om man nu nödvändigtvis måste "dissa" någon eller något den 6:e juni så framstår det något förvirrat att välja just SD, eftersom SD utan jämförelse, är det parti eller kollektiv, som sätter den svenska flaggan och nationen Sverige allra högst. Det handlar väl som vanligt mer om att visa sitt hat till människor, som inte tycker som dom själva samt om, som Thoralf mycket riktigt påtalar, att ha problem att tillämpa mantrat "alla människors lika värde"! Det blir lätt så när argumenten tryter!

Önskar Thoralf och alla andra (utom Wickbom) en riktigt trevlig Nationaldag!!!

2011-06-05 @ 15:45:58
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Sven Dacke

Barometern Kalmar har stängt av kommentarfunktionen på Wickboms artikel.Verkligen en demokratisk och lyhörd tidning som man trodde hade ett intresse av vad läsarna tyckte!Nu har det inte någon betydelse för artikeln är redan spridd och kommenterad över världenTidningen med flera andra ägs av Gotia media och har denna affärside.

AffärsidéGota Media ska äga och utveckla publicistisk verksamhet med starkt lokal förankring och hög kvalitet.

Företagets organisation ska kännetecknas av effektivitet och ständig affärsutveckling.

Postat av: Cavatus

Ni missar väl inte Julia Caesars krönika idag om den kapade nationaldagen? Hon tecknar en dödsmässa över Sverige. Snälla, sprid länken nedan till så många som möjligt på alla forum så folk få läsa denna text. Lägg länken i din statusrad på Facebook.http://snaphanen.dk/2011/06/05/s%C3%B8ndagskronik-requiem-for-sverige

2011-06-05 @ 17:21:13
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: S-E Karlsson

Jag tänker inte medverka när "nysvenskarna " ska firas i morgon , jag har mycket trevligare saker för mej bla att starta upp min gamla Ferguson Grålle, det mår jag mycket bättre av !Mvh S-E Karlsson .

2011-06-05 @ 17:26:36
Postat av: Allemand

Kalle, du är så stor i mun, men kan inte skriva rätt. Det heter Sverigedemokrater eller Sverigedemokraterna utan särstavning. Skall du skälla på något parti gör det åtminstone på rätt parti. I din värld kanske det finns Sverige Demokrater, vad vet jag?Dessutom tror jag i de fall där det finns representanter för SD så är de ännu för få för att ha något att säga till om, tyvärr. Dock kommer det att ändras drastiskt 2014.Din ilska skall nog snarare vändas mot M eller S.

2011-06-05 @ 17:27:12
Postat av: Notarien

Litet s i sverigedemokrater, sd istf. SD, m istf. M osv. SFS - svenska för svenskar!

2011-06-05 @ 17:53:01
Postat av: Kalle

>AlemandJag konstaterar endast fakta. SD står ju för sanningen. Det är inte att vara stor i mun. Från SD-representanter i kyrkliga sammanhang är det tyst som i graven. Vet folk överhuvudtaget om att SD är representerat i kyrkan. De håller en så låg profil som gränsar till utplåning för 7-klövern.Vad i beror det på??? Tacksam för ett vettigt svar!!??Det är inte första gången jag frågar om våra SD kyrkliga representanter. Lika tyst varje gång.har säkert skrivit fel i detta inlägg också så du kan anmärka på. Anmärk på stavning med mera. Men kom gärna med ett vettigt politiskt svar först utan massa undanflykter. SD kan riva upp himmel och jord också i kyrkan med protester mot den förda politiken och olika engagemang.

2011-06-05 @ 19:19:15
Postat av: pellesnick

Det är så låg nivå att gnälla på att man råkar stava fel ibland men vi försöker ju iallafall att skriva rätt. Våra nysvenskar vill ju inte ens lära sig vårt språk så att man kan prata med dom. Våra svenska politiker är alla skiträdda för SD och de har dom all rätt att vara för snart är det val igen och då räcker det inte med 5,8% av våra röster.

2011-06-05 @ 20:23:13
Postat av: Thoralf A

KalleJag har sagt det tidigare. Gnäll inte mer utan angagera dig själv istället. Det är så himla enkelt att klaga och gnälla på andra som skall göra allt åt dig.Vi är tacksamma för alla som vill jobba aktivt inom partiet. Så du är välkommen.

2011-06-05 @ 20:38:29
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Skånepåg

@ pellesnickHelt rätt enligt min mening att påpeka, att detta med inte alltför "tokig" stavning är inget att hänga upp sig på om det är begripligt. Kan t.ex. nämna att i Sverige gäller att sjukdomar (inne i en mening) stavas med gemena bokstäver. I den mest avancerade medicinlitteratur kan man trots detta hitta, att det då och då smyger sig in att vid stavningen så används versaler.För de flesta är det väl så, att det är tankar som man plitar ner i en hast och då blir det ett och annat som kanske inte är så välgenomtänkt eller välformulerat!

2011-06-05 @ 20:51:26
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Just det.

2011-06-05 @ 20:58:48
Postat av: Hulda

Ja, imorgon ska vi då hissa flaggan. Det är bäst att passa på så länge vi kan.

Men vi kan också (än så länge) bojkotta alla löjliga arrangemang som hyllar andra länders kultur med att inte gå dit.

Så kämpa på!!

2011-06-05 @ 21:03:20
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson om du vill bli världsberömd i Sverige så kopplar du höskrindan efter grållen med en skylt på : Avisningsfordon, North Africa single.

This autovehicle is sponsered by ExpoSannolikt framkallar du en hjärnblödning på Daniel "Pool Pot i pottan",tänk vilken bra hämd på Expo för att dom var stygga mot dej förrut.Tänk bara att veta att Daniels sjukvikarie får skriva rubriken : Tokförbannad smålänning började med egna utvisningar på Nationaldagen.

2011-06-05 @ 21:31:41
Postat av: pellesnick

Vår lokala dagstidning Barometern med Gunilla Sax i spetsen är en tidning som inte tar in en enda artikel som handlar om våra nysvenskar.Jag har skrivit flera stycken men dom har aldrig kommit med.En handlade om de Muslimska kvinnorna som kommer direkt från gatan och kastar sig i bassängen i vår simhall utan att tvätta sig eller duscha. Undrar om vi vanliga svenskar kan göra så? En handlade om deras hemspråksundervisning som kostar en massa pengar. Är det inte bättre att lägga dom pengarna på att lära dom Svenska istället? Jag ringde och pratade med Gunilla om detta men fick svar av henne att det var rasism att skriva så. Det är fan så man blir tårögd. Jag läste för nån vecka sedan i DN om vad det kostade med dom som har dom på sig att åka hem och sitter och väntar på att flygas hem.Det var så man häpnade.Sammanlagt kostar det 110 miljoner kronor per månad att så många som fått avslagsbeslut inte återvänder hem.Dessa pengar kunde man lägga på äldreomsorgen,skolan och våra pensionärer istället.

2011-06-05 @ 21:40:07
Postat av: Mattzzi

Detta är Sveriges framtid(bilder).Rapport från SDU demonstrationen i Uppsala.

http://sdpartille.wordpress.com/2011/06/05/lopande-rapportering-fran-sdu-demonstrationen-i-uppsala/

Våra underbara ungdomar,bra jobbat.

2011-06-05 @ 21:41:02
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: "Vi gillar olika"

”Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna”.Den politiska korrektheten ligger som giftgas över debattklimatet i asyl- och flyktingfrågor. Drygt en miljon utländska medborgare har under ett kvarts sekel beviljats uppehållstillstånd i Sverige.Av dessa är hela nio av tio varken klassade som flyktingar eller som skyddsbehövande. Det är alltså en lögn att Sveriges mottagande av utlänningar främst värnar om de mest utsatta flyktingarna.Men detta förtigs av såväl politiker som massmedier. Inte minst journalisterna har svikit sitt ansvar. I stället har vi fått en nationell mörkläggning av ideologiska skäl i allt som rör invandrar-, asyl- och flyktingfrågor.Nu borde regeringen genast utreda hur mycket de människor som kommit hit kostar i offentliga utgifter och tillför i skatteintäkter. Att ett samhälle faller sönder på grund av en alltför stor invandring gagnar ingen.

Det skriver Gunnar Sandelin, journalist, socionom och tidigare pressombudsman på Bris.

http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna

2011-06-05 @ 21:48:33
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Kalle

>ThoralfTack för denna blogg.

Jag röstade på SD till kyrkan. Ansåg att dessa valda bättre företrädde SD politik än vad jag gör. Våra valda SD politiker ställde upp i kyrkovalet för att de ansåg sig lämpade att företräda SD. Nu sitter de där och inte gör något. De hade kunnat protestera så att det gav jordbävning inom hela kyrkan via media.Har inte sett något endaste lilla grand om deras aktivitet i kyrkan. Finns INGENTING. Visst borde det finnas något. En blogg eller SD-sajt som beskriver deras aktivitet i kyrkan. Har inte sett någon sådan ännu och det har snart gått ett år sedan valet. De gör tydligen ingenting för SD i kyrkan. Jag hade hoppats på dem, SD:are. De gör mig mycket besviken med sin inaktivitet.Inte bara mig utan alla andra som är SD-anhängare.Det gäller att agera politiskt mellan valen och inte bara sitta och räkna röster vid valen!!!

2011-06-05 @ 22:10:20
Postat av: En vän i kampen

Så, att Nordafrika tar avstånd ifrån nationalislamistiska diktaturer är alltså att säga att de tar avstånd ifrån SD. Hur tänker svenska slaskjournalister egentligen?

2011-06-06 @ 00:03:41
URL: http://envanikampen.wordpress.com
Postat av: ! ! !

Nordafrika behöver sexualupplysning och preventivmedel.

Sexualupplysning och preventivmedel är vad Nordafrika behöver.

! ! !

2011-06-06 @ 01:33:49
Postat av: Essendon

Aftonbladet förolämpar Svenskarna!

Många giftiga reaktioner som inte lät inte vänta på sig!Läs i PI:

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/06/aftonbladet-vi-firar-mangfald-i-dag-%E2%80%93-inte-enfald/2011-06-06 @ 08:15:13
Postat av: EssendonLänken verkar inte fungera.

Gå vidare i http://politisktinkorrekt.info/Aftonbladet: ”Vi firar mångfald i dag – inte enfald”2011-06-06 @ 08:18:22
Postat av: Guibben o Gumman

En vän i kampen : Dom tänker inte, dom kör med den socialistiska autopiloten " Mr brainwash"

Det är därför eras lära barkar ihop i hela världen.

En klar skillnad i utvecklingen precis som mellan människor och apor.Karl Mark tex var en mega vaxad orangutang.

Historien om Marxs tillkomst är lite speciell också ,en schimpans rymnde från en djurpark bröt sej in på et dårhus och tvångspippade en intagen kvinna där,och vips var Karl Marxs ett faktum.Dessvärre har ättlingar till denna stolle smygit sej inpå svenska tidningredaktioner med eller utan lönekonto från KGB.Det är det Sveriges nationaldag handlar om i första hand fast den infaller ju inte förrän den 19 September.Gubben och Gumman skriver som samhällsupplysare/objektiva samhällsdebattörer utan koppling till Thor-alf Alfsson Expo eller förhudslösas förening även kallad "barhuvad"

2011-06-06 @ 08:21:12
Postat av: Gubben!!! o Gumman

"Det är därför deras lära braka ihop i hela världen"

2011-06-06 @ 08:23:13
Postat av: Hulda

Nu är flaggan hissad! Har också läst den tragiska ledaren i Aftonbladet som hänvisas till i andra inlägg - sorglig och naiv....

Dock får ovan nämnda sk-ttidning på sin hemsida en näsknäpp av United Minds senaste väljarundersökning där SD ökar med 0,1% till 7,8%.

Svinhugg går igen......

2011-06-06 @ 08:32:14
Postat av: Mattzzi

Då var flaggan i topp,ha en trevlig nationaldag.

2011-06-06 @ 08:51:38
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Stefan A

Får inte förorten något besök av TV-team i vanliga fall, så lär de få det i dag den 6 juni, och vi tvingas väl som vanligt se resultatet på TV i kväll, det har verkligen blivit en "Svensk" tradition...

2011-06-06 @ 08:52:54
Postat av: Skånepåg

@ Stefan AHar inte själv haft tid att kolla på nyhetsflödet men enligt hustrun har det eldats lite här och där i landet, så det mångkulturella nationaldagsfirandet började tydligen redan i natt!

2011-06-06 @ 08:58:13
Postat av: AWSvensson

Så länge vi är under ockupation firar jag inte nationaldagen, dagens firande som skulle inneburit 2 3GD samt 33 5,8 decimeras till medicinsk ranson.

Fast å andra sidan 7,8 måste ihågkommas på något sätt så jag får kanske tänka om . Solen skiner i den hucklebefriade världen, i morgon är det vardag och då slipper man dem inte.

2011-06-06 @ 09:02:48
Postat av: Gubben o Gumman

Då var TV4 påslagen ,2 sekunder senare börjar hjärntvätten :Direkt från slottskogen i Göteborg och vår reporter "Svea Rödtrosa von Donkey".

"Här förberder man en välkomstcermoni för purfärska svenskar och Göteborgare.Förmodlige har en hel del av dessa analfabetism samt en vriden kvinnosyn i bagaget.Fan va goa dom e på TV4 "Steffo-Jenny Strömstedt"

"Kolesterol Steffo", "Anders Kärringen Kraft"

"Hilda Tilde vimse i pankakan de Habababbla"Något bättre går det från Skansen där sånggruppen Timotej intervjuas, 4 rågblonda damer.

Låtom oss hoppas att ingen av dessa hittats i något stenröse med avslagen andningsfuntion...6 Juni en dag i hjärntvättens namn i Crazyland."Bromma Tarzans" bild på en minaret är rätt lik en tysk v2 robot under WW2,fast islam nanzism ,kommunism har ju ett speciellt förhållandet

Snacka om att värva röster till SD.

Dessutom är ju hela Aftonbladets ledingspersonal en renoldlad vitmakt organisation.Vilka clowner.

2011-06-06 @ 09:03:25
Postat av: "Vi gillar olika"

Har vänsterextremisten OG Helin skitit i det blå skåpet?

Hissa en Svensk flagga i minareten på en moské,islamisterna uppskattar säkert detta spektakel.

http://politisktinkorrekt.info/wp-content/uploads/2011/06/ab-nationaldagen-300x264.jpg

2011-06-06 @ 09:07:54
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

23 Gammeldansk 4cl? ,samt 33 stycken "starkhojt" låter som en lagom morgonknäpp för att slippa bli tokig den 6 juni, en medvetslös lider inte...

AW "Robinsson" Svensson vet hur man undiker lidande minsann.

2011-06-06 @ 09:14:06
Postat av: Gubben o Gumman

23 Gammeldansk 4cl? ,samt 33 stycken "starkhojt" låter som en lagom morgonknäpp för att slippa bli tokig den 6 juni, en medvetslös lider inte...

AW "Robinsson" Svensson vet hur man undiker lidande minsann.

2011-06-06 @ 09:14:31
Postat av: Gubben o Gumman

Så var det då dags för TV4 sporten här diskutteras Zlatan först i ordningen givetsvis.

Känn dej liten, som pursvensk idrotthjälte grabben.Detta måste väl vara det som kallas för nollrasism?Ordningsföljden är viktigt så killarna med tennsirack och slalompjäxor får vänta lite på sin tur citat Anders Kraft: "Zlatan vår ende världsstjärna....?""I fotboll" hade åtminstone varit artigt att lägga till,fast då får det ju inte lika stor kraft så att säga världsstjärna förstärks för Svenne Banan päron

Zlatan är störst,lär dej det Svenne.Sannolikt har Kraft minst 2000 spänn extra i månadslön för att trycka in namnet Zlatan minst 3 gånger varje dag i sändningen.TV4 talar om för dej öppet samt dolt vad du skall tycka och tänka årets alla dagar.Till häst mot bröderna Donkeys svenska holchaust.

2011-06-06 @ 09:42:46
Postat av: Putte

Jag hoppas att ni inte missade programmet om Islams rätta ansikte på TV4 Fakta igår kväll vid 21:00. Den multikultare som inte drog öronen åt sig efter att ha sett programmet måste ha någon mental defekt. Inför dolda kameror pratades det vitt och brett om hur muslimerna ska ta över världen och utrota oss "kuffar" om vi inte omvände oss. De sak inrätta ett muslimskt världsherravälde baserat på sharia. Precis som i Sverige sa "moderata" muslimer att detta gav en skev bild av Islam, men när de filmades med dold kamera så var de "moderata" inte så moderata längre.

2011-06-06 @ 10:01:45
Postat av: Gubben o Gumman

Putte : En central fråga är om Clownfeldt har en bönematta eller inte.

2011-06-06 @ 10:10:02
Postat av: Pute

Jag skulle inte bli förvånada om han har en. I programmet fick man också se att de brittiska politikerna, med Tony Blair i spetsen är lika stora muslim***slickare som våra politiker och journalister.

2011-06-06 @ 10:36:36
Postat av: Tony Ingman

Jag undrar om det inte kan ta hus i Helvete när

idiotblaskan AB sätter en korsflagga på en Moske?

Desperationen verkar att tillta när man i sina

försök att försvara Multi kulti i detta förvirrade

reportage. Det blir kanske så att O.G Jan Helin får

be muslimerna om ursäkt på en helsida i AB om detta tilltag, gudarna skall veta ,att det handlar

om lättkränkta varelser. Att AB är ute och cyklar visar också kommentarerna om reportaget där man

ytterligare rackar ner på det Svenska till förmån

för det utifrånkommande, nästan 100 % dömmer ut fjanten som skrev drapan.Så idag hyllar jag den Svenska flaggan, jag hyllar

även dom Rektorer som håller de Svenska traditionerna vid liv, och firar Skolavslutningarna

i kyrkan, som inte faller undan för PK, såsom en del andra.

Jag hyllar också sådana som Thoralf,Julia Caesar,

P.I och andra bloggar som håller andningshålen öppna för folket i ett annars hermetiskt tillslutet

mediaklimat. Tänk så mycket jobb dom hade sluppit om det fanns en media värd namnet , som gjorde det jobb som borde vara deras huvuduppgift, nämligen att granska och synliggöra, men som istället är en

del av ett sjukt system, lierad med makthavarna.

2011-06-06 @ 10:41:11
Postat av: Robin Shadowes

Det är väl bara att tipsa nån riktigt rabiat mussla typ amatullah om flaggan i minareten så kommer det spridas som en löpeld och snart efter det så kommer Jan Helin få ett pris på sitt huvud. bara bra så får han reda på hur det känns att vara Lars Vilks, Kurt Westergaard, Geert Wilders m fl.

2011-06-06 @ 13:43:09
Postat av: Ken

Tvivlar på att Wickbom träffat en Sverigedemokrat, men än intressantare är frågan om Wickbom träffat en invandrare från MENA...känslan säger att han lever hyffsat rasrent och har väldigt få Somalier eller Araber vid middagsbordet på midsommar. En hycklande nyttig idiot.

2011-06-06 @ 15:50:17
Postat av: Sune

Att använda ordet "Dissar" (Sedan tidigt 1990-tal. Av engelska dis, förkortning av disrespect, "ringakta")på ledarplats visar väl tydligt vilken intellektuell nivå denna person befinner sig på: Dvärgstadiet.2011-06-07 @ 16:41:42
Postat av: Bjarne Ritzén

När Wickboms ledare stängdes för kommentarer hade de tre som då fanns införda fått strax under 400 "gillande". Det blev naturligtvis för mycket för Wickboms korrekta hållning.

2011-06-07 @ 19:13:54
Postat av: pellesnick

Idag läser jag i Barran om Nybros återkommande fest vid namn Smaker från världen. En man vid namn Anders Andersson från Siggemåla skriver om halalslaktat kött som det bjöds på i Nybro.Det sättet att slakta strider mot Svensk lagstiftning och vår djurskyddslag. Det som beskymrar mig är svaren han får av många politiker att det inte är en djurrättsfråga utan en religiös frihet. Menar dessa politiker att hedersmord också är en religiös frihet? Det verkar som om dessa människor som har denna religiösa tro får göra vad som helst i Sverige för att alla politiker fega och inte våga sätta stopp för detta hemska som håller på att ta över Sverige mer och mer

2011-06-11 @ 16:07:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0