NASIM MALIK I KOMMUNFULLMÄKTIGENasim Malik som de flesta på den här bloggen känner som ”skinkmackan”, ett smeknamn som myntades av framlidne journalisten Kurt Lundgren då Nasim Malik stämdes SAS för diskriminering då man serverade Nasim Malik i skinkmacka på ett flyg till Stockholm. Ostmackorna var slut.

Nasim Malik brukar bara yttra sig i kommunfullmäktige en gång om året, högst! I måndags fyllde han den kvoten med följande inlägg som jag skrivit av från den ljudfil som finns på kommunens hemsida.

”Jag vill kommentera dom diskriminerande och främlingsfientliga inlägg med tillhörande illustrationer som har presenterats här. Dom var mycket klargörande och lätta att förstå för alla, eller hur.

Vi ????, icke svenskfödda utgör helt enkelt själva grunden för och förutsättningen för hela er existens. Utan oss hade ni inte fått tala i denna församling. Än mindre få betalt med våra skattemedel för att göra det. Ni lever på att kränka oss! Ni är svenskar, utan oss hade ni inte existerat! Jag yrkar på avslag på SD:s budgetförslag och tackar alla dom som har tagit avstånd från SD:s förslag.”

Detta inlägg kom efter att jag visat officiell statistik från SCB och Migrationsverket enligt mitt tidigare blogginlägg.

Jag ställer mig verkligen frågan vem som har problem med alla människors lika värde och fientlighet mot sina medmänniskor eller ska vi kalla det för svenskfientlighet.

Nu är jag inte det minsta förvånad över den faktaresistens som råder hos vissa partier och ledamöter i Kalmar kommunfullmäktige. Det finns dock några undantag men tyvärr vågar dessa inte stå upp för detta offentligt.

Efter kommunfulläktige i måndags har jag fått flera mail som jag kommer återkomma till i kommande inlägg.


Kommentarer
Postat av: Essendon”Det finns dock några undantag men tyvärr vågar dessa inte stå upp för detta offentligt.”Då kan man fråga sig vad dessa ledamöter i Kalmar kommunfullmäktige har där att göra om

man inte står för sina åsikter?

Är dom dumma på riktigt?

2011-06-22 @ 23:42:22
Postat av: alf

Norsk läsövning.

http://www.dagbladet.no/2011/06/17/nyheter/innvandring/kriminalitet/16958521/

2011-06-22 @ 23:45:09
Postat av: Gubben o Gumman

Så har då äntligen Kalmar fått sin egen Blues-brother ,det var väl bra att Mackan fick stäcka lite på benen och äntra talarstolen.Vi får hopas hanvar lika artig som senast det begav sej på Larmtorget,dit för övrigt muslimska zyklon b klubben uppenbarligen också verkade ha hittat med sina hakkors plakat,men det var nog bara en tillfällighet.På en punkt har han rätt dv att SD existerar pga av att det blivit lite för mycket vinstlotter i Sverige,galopperande analfebetism är aldrig hälsosamt för något land.Det kan ju blir lite kostsamt för svenska skattebetalare att lära stora skaror cykla simma prata svenska och till och med åka rulltrappaJust det där med skattepengar har han väl blandat ihop för 44% av vinstlotterna arbetar,men det kommer han att få höra mycket mera om under kommande 25 år,så då rättar det till sej för Mackan på den punkten.Vi har ju alla olika förrutsättningar för att förstå saker och ting det måste man vara ödmjuk inför.För den nyfikne kan IQ -snitt världen (Wikipedia" vara en styrpinne inför valet 2014.

Tveksam då är det bara at titta på svenska skolan som sjunker som en gråsten.Rent allmängenerellt så är det ju bekymmersamt med väldigt låg hålfot,blir lätt för kraftiga vibrationer vid gång ,vilket i sin tur fortplantar sej uppåt och får en del skruvar att lossna.En magnetisk vuxenhaklapp kan vara en del av lösningen.Men som gammelsvenne sa :Lika bra att dra ballan i gruset,nu kan det inte bli värre bara bättre.2010 såg den svenska demokratin till att skatteslavarna fick en röst i Rosenbad.

2011-06-23 @ 00:40:59
Postat av: Anonym

Intervju med Jimmie i GP.

http://sverigedemokraterna.se/files/2011/06/Jimmie.GP_.png

2011-06-23 @ 00:50:52
Postat av: Gubben o Gumman

Sverige är ändå ett fint land med mycket av samma sak den 6 Juni har vi vinstlotternas dag ,och i övermorgon purssvenskarnas dag.

Landet har till och med frigående höns och frigående muppar.Ack du gamla fd fria Sverige,vad underbart du blivit med dina överfallsvåldtäkter mord på öppengata och skenande socialbidrag.Olaf Dolme visste vad han gjorde på 70-talet med sina schizxofrena kompisar.det tog tex bara 20 år til svenska skolan uppnådde rövskallestatus på dom nationella proven.Vi tackam ödmjukt dom som byggde (S)verige baklänges.

2011-06-23 @ 00:54:11
Postat av: "Vi gillar olika"

Alla EU:s pensionärer är nu berättigade äldreförsörjningsstöd i Sverige.En nu 86-åriga polska flyttade till Sverige 2006 och sökte uppehållstillstånd. I mars 2007 beslutade Migrationsverket om utvisning. Efter en härva av juridiska avgöranden har Migrationsöverdomstolen nu beslutat att hon skall få stanna.

Detta trots att hon inte betalar för sitt eget uppehälle utan livnär sig på äldreförsörjningsstöd och bostadstillägg för äldre.Migrationsverket menar på att kvinnan under flera år levt av ”sociala biståndssystem” och inte tycks ha för avsikt att betala för sig och ville därför utvisa kvinnan.Migrationsöverdomstolen har nu bestämt att en utlänning bara ska anses utnyttja sig av ”sociala biståndssystem” om han eller hon får bidrag av socialtjänsten.Migrationsöverdomstolens dom är prejudicerande. Alla pensionärer från EU/EES har sålunda enligt den nya domen rätt att komma till Sverige och leva på det allmännas bekostnad. Detta så länge de inte får bidrag från socialtjänsten.

http://www.friatider.se/alla-eus-pensionarer-kan-fa-aldreforsorjningsstod-i-sverige

2011-06-23 @ 01:11:11
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Mattzzi

DN/Synovate för juni:Moderaterna 32,4 (-0,3)

Folkpartiet 7,5 (0,3)

Centern 3,7 (-1,0)

Kristdemokraterna 4,5 (0,7)

Socialdemokraterna 32,0 (-1,0)

Vänsterpartiet 3,8 (-0,3)

Miljöpartiet 10,3 (1,4)Sverigedemokraterna 4,8 (0,6)2 426 telefonintervjuer genomfördes mellan den 7-21 juni.

2011-06-23 @ 03:22:46
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: S-E Karlsson

När ska Abbas följetongen ta slut ? Tröttsamt att höra och läsa om käbblet ! Abbas är borta punkt och slut , det går inte att ändra på !

2011-06-23 @ 06:23:59
Postat av: Sven Dacke

Och med lite mera "tur" kunde Kalmar varit fyll med Kineser.Läs den fantatstiska historien om Kinserna som skulle investera i Sverige, och som vissa politiker gjorde allt för att hjälpa, och samtidigt satte sprätt på skattepengarSamtidigt som dom som var mera klarsynta och synade bluffen fick skit för det.Det var några år sedan och nu pågår "Flyktingbluffen"Undrar hur den beskrivs av historiker om 20 år

Postat av: Tony Ingman

" Utan oss hade ni inte existerat"

Ja herrejisses,det skall komma från en repesentant för muslimer, som i vart fall i detta landet inte är något annat än ett gigantiskt minustecken i ekonomin. Men han är ju en utmärkt sagoberättare,

fan vet om han inte själv tror på vad han kräker av sig!2011-06-23 @ 08:57:43
Postat av: Skånepåg

Efter att ha läst vad Nasim Malik framfört, är detta enligt min mening inget förvånansvärt utan något som man kan förvänta sig av en inkvoterad och totalt verklighetsfrånvarande ”nolla”!Önskar Thoralf och bloggens läsare en trevlig midsommar. Midsommarafton vajar den svenska flaggan som vanligt på torpet för att markera stoltheten över vårt fädernesland.

2011-06-23 @ 09:43:02
Postat av: AWSvensson

Ordspråket ,tala är silver tiga är guld, har väl aldrig tidigare illustrerats bättre. Denne Malik har tydligen tagit till sig oikofobernas syn på landet Sverige, inget svenskt är bra allt kan vi tacka personer som Malik för. Om han nu tro att denna bild är den rådande över Sveriges uppgång och fall , så gäller det nog det senare. Det som skrämmer en mest är alla dessa ynkryggar som tigande låter sig nedvärderas av denne person vars existens är helt beroende av den svenske skattebetalaren. Det hade för alla parter varit bättre om denne coole person suttit kvar och tigit,och enbart varit cool.

2011-06-23 @ 10:12:25
Postat av: AWSvensson

Brassestolen är utfälld , ölen är på kylning , gammel dansken är desarmerad, väckarklockan är förberedd på den 6 augusti kl 1300.Nu tjuvstartar vi med några dagars ledighet för att efter nästa vecka inta skarpt läge. Får man besvära om en trevlig svensk midsommar alla besökare och kommentatorer till denna och liknande bloggar. Gäller alla även dessa rötägg som tids emellan försöker imponera på sig själva, och GoG du behöver inte vara övertydlig i din ärlighet.

2011-06-23 @ 10:22:08
Postat av: Skånepåg

OTGeert Wilders frias. Allt annat hade varit en rättsskandal!

Postat av: LN

Missaktade herr Skinkmacka!Vi etniska svenskar utgör helt enkelt själva grunden för och likaså förutsättningen för hela din nuvarande existens.Utan vår oförlåtliga dumhet hade du inte fått tala i "denna församling". Än mindre fått betalt med våra skattemedel för att göra det.Du och dina gelikar lever av att parasitera på och kränka oss! Du är en inträngling, en gökunge, som utan vår hejdlösa enfald och självdestruktiva godhet ej utan ansträngning hade kunnat äta dig mätt varje dag.Förhoppningsvis kommer den dag då vi etniska svenskar kan skicka dig och dina likasinnade kamrater i retur till era ursprungsländer.Ni kommer därhemma att ha den stora uppgiften att omvandla era samhällen och arbeta för införandet av ett alltigenom demokratiskt styresskick som, olikt förhållandet i ert nuvarande värdland, inte godtyckligt medger att tillströmmande utbölingar kan parasitera på och försöka omforma ert fosterland, så som ni själva gör och har gjort under er tillfälliga diaspora i Sverige.

2011-06-23 @ 11:05:59
Postat av: Jenny

Gubben & Gumman! Skrattade så att jag höll på att trilla av stolen och sätta morgonkaffet i halsen. Fortsätter ni så här så är jag tvungen att investera i diverse vuxenblöjor....Tack för ett gott skratt...det behövdes verkligen :)

2011-06-23 @ 11:55:13
Postat av: "Vi gillar olika"

Jag gråter.Detta är anledningen till att afrikaner ska vara i Afrika och att västerländska kvinnor inte ska beblanda sig med dessa.Kvinna hittad styckad – häktad afrikansk make ljög sig in i landet.Adama Diarra, född 1983. Han kom från Elfenbenskusten år 2000 till Sverige på falska premisser. Han uppgav ett annat namn och sa sig vara 30 år men i själva verket var han bara 17 år. Han var då gift åren 2000 och 2001 med en kvinna han träffat i Gambia. Hon misshandlades och Gbg tingsrätt dömde honom för grov kvinnofridskränkning (misshandel) till tio månaders fängelse. 2004 fick han permanent uppehållstillstånd.Träffade den nu mördade Maria Oscarsson, som han fick en son med. Sonen misshandlades flera gånger av Adama Diarra. I december 2009 dömdes han för barnmisshandel av deras nu 8-årige son till villkorlig dom med samhällstjänst 100 timmar.Adama Diarra jobbar som tidningsutdelare och är anställd av Göteborgs-Postens distributionsbolag Västsvensk tidningsdistribution (VTD). Något inte GP nämmner. När han inte delar ut tidningar spelar han i sitt reggaeband African Child & The Prophet Unification som givit ut två skivor: ”Muslim rastas” och ”White man propaganda”.Detta är så sjukt,med omedelbar utvisning gällande tidigare våldsbrott,så hade tragedin aldrig inträffat.

Danskarna har förstått detta och lägger inte fingrarna i mellan.Raus,ut med dom.Är man dömd utlänning så bara ut,utan att passera gå.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/23/kvinna-hittad-styckad-haktad-make-ljog-sig-in-i-landet/#disqus_thread2011-06-23 @ 15:30:21
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Anonym

Man undrar vad mannen i solglasögonen har rökt , man brukar ha någon fakta till det man säger, men det har tydligen inte han.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-06-23 @ 15:33:38
Postat av: Anonym

Pedofil.Bajram Aliji, 870517, döms för sexuellt ofredande till fängelse i en månad samt ett skadestånd på 20 000 kronor till flickan.Åtalspunkten gällande den yngre kvinnan lämnas utan bifall då rätten inte finner det utrett att Aliji med våld försökt att tvinga henne att utföra oralsex på honom och att det var hon själv som talat om att ”strula” i stället för betalning för taxiresan.Då företaget Aliji arbetade för fick reda på händelserna med den 8-åriga flickan avskedades han, vilken rätten ser som en förmildrande omständighet.Ut med svinet på livstid,här finns inga förmildrande omständigheter,en pedofil är alltid en sådan utan undantag.

Våra pursvenska pedofiler ska kastreras,hjälper inte det så ska genitalierna avlägsnas under samma straff och brottssats:

Resande av livsfarligt och på annat sätt förnedrande eller genom kroppsskada dylikt vapen.

2011-06-23 @ 15:54:57
Postat av: Gubben o Gumman

Desamerad =alkoholfri gammeldans,marinkomando syd har fått nog av mannen som övar landstigning i en flatbottnad eka i skärgården.

Under stridsropet I am the best fuck the rest...

2011-06-23 @ 16:00:59
Postat av: Catarina

Ser fram emot fler inlägg om detta?

Kan någon ställa honom till svars för hans uttalande? Går det rent demokratiskt att be om ett förklarande på nästa fullmäktigemöte?

2011-06-23 @ 16:01:49
Postat av: Kurtan

Jisses vilken nolla.

Men det är ju inte så konstigt med sådan inställning när våra landsförrädar politiker och s.k. journalister/vänstermedia stryker dem medhårs och nedvärderar oss pursvenskar.Då är det ju inte konstigt kanske att han (de) tror att solen skiner ur röven på dem....Ofta kommer inlägg från dessa drägg att om invandrarna inte funnits skulle Sverige stå still. Jag säger, låt skiten stå still då.Då äntligen kan några hundra tusen arbetslösa riktiga svenska få jobb samt de kan ju ta nästa bananbåt tillbaka till stenåldern.....Glad midsommar på er alla !!!MVH

Kurtan2011-06-23 @ 16:02:02
Postat av: Mattzzi

Pedofil.Bajram Aliji, 870517, döms för sexuellt ofredande till fängelse i en månad samt ett skadestånd på 20 000 kronor till flickan.Åtalspunkten gällande den yngre kvinnan lämnas utan bifall då rätten inte finner det utrett att Aliji med våld försökt att tvinga henne att utföra oralsex på honom och att det var hon själv som talat om att ”strula” i stället för betalning för taxiresan.Då företaget Aliji arbetade för fick reda på händelserna med den 8-åriga flickan avskedades han, vilken rätten ser som en förmildrande omständighet.Ut med svinet på livstid,här finns inga förmildrande omständigheter,en pedofil är alltid en sådan utan undantag.

Våra pursvenska pedofiler ska kastreras,hjälper inte det så ska genitalierna avlägsnas under samma straff och brottssats:

Resande av livsfarligt och på annat sätt förnedrande eller genom kroppsskada dylikt vapen.Detta är min åsikt,kan man påstå att jag är ute och cyklar så är jag öppen för korrigerande,går inte detta så har jag rätt.Danskarna genomdriver utvisning för alla svårare brott.

Hade vi haft samma system här i Sverige så hade jag kunnat undvika högt blodtryck och hjärtflimmer.Begå brott och vara hjälpsökande flykting/utlänning.

Då har man förverkat allt vad medkänsla heter,och man kan inte förvänta sig någon form av empati.Bara ut med dessa parasit-svin.

2011-06-23 @ 16:06:02
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Petter

Sverige är sjukt, och att en person som Nasim Malik, får uttala sig så utan opponering, är ännu ett talande bevis.Talande också att man låter sig porträttfotograferas med solglasögon. Inomhus ...Media, makteliten och politiker i ful symbios. Som domineras av sionister.

2011-06-23 @ 16:27:08
Postat av: FOX NEWS

Dutch Court Acquits Lawmaker of Hate Speech, Discrimination Against MuslimsA Dutch court acquitted Geert Wilders of hate speech and discrimination Thursday, ruling that his anti-Islam statements, while offensive to many Muslims, fell within the bounds of legitimate political debate.

Presiding judge Marcel van Oosten said Wilders’ claims that Islam is violent by nature, and his calls to halt Muslim immigration and ban the Muslim holy book, the Koran, must be seen in a wider context of debate over immigration policy.Read more: http://www.foxnews.com/world/2011/06/23/dutch-court-acquits-anti-islam-lawmaker/#ixzz1Q6yw4HX3

2011-06-23 @ 17:17:55
Postat av: Allemand

"@Petter,Talande också att man låter sig porträttfotograferas med solglasögon. Inomhus ..."Han hade inte råd med tintade rutor på BMW:n. Ingick inte i bidraget.

2011-06-23 @ 17:42:22
Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

Lite första-hands-info om denne Nasim.Vid valet förra året delade vi upp oss "geografiskt" med början av poströstningen och tog ansvar för att det fanns tillräckligt med valsedlar i röstlokalern a mm.Det föll bla på min lott att hålla koll på biblioteket i Norrliden ( Kalmars Rosengård ).Fungerade bra och utan krusiduller. Gjort så i många år.Därför gick jag och Sd-Kalmar i taket när valmyndigheten e f t er att förtidsrösningen hade börjat lade till ytterliggare ett röstställe, nämligen Konsum i Norrliden.Avståndet mellan dessa är max 75 meter.Och gissa vem som stod utanför ingången till Konsum varje gång jag besökte lokalerna?När jag undrade varför valmyndigheten hade lagt till denna helt onödiga lokal, fick jag svaret att det skulle öka tillgängligheten. Snacka vi PK eller???Och som sagt, denne Nasim hade råd och tid ( med sossarnas goda minne utan att skämmas) att stå utanför entren i minst 3 veckor....2011-06-23 @ 18:13:31
Postat av: Info

KRISTDEMOKRATERNA VILL AVSKAFFA BIOLOGISKA KÖNAlla riksdagspartier utom Sd liksom alla av Sjupartiet tillsatta och beroende remissinstanser är nu eniga om, att kvinnor, som på kemisk och kirurgisk väg ”byter kön” skall få behålla möjligheten att åter vara kvinnor när det passar och då få föda barn.Enligt nuvarande lagstiftning innefattar ett könsbyte från kvinna till ”man” nämligen också sterilisering.Kristdemokraterna ståndpunkt drivs offentligt (i Sveriges radio m.m.) framförallt av KDU:s förre förbundsordförande, ERIK SLOTTNER (numera vice gruppledare för Kristdemokraterna i Stockholms stadshus). Vem är denne tongivande kristdemokrat? Enligt nättidningen QX 2004-07-30:”Just nu pågår årets upplaga av Stockholm Pride. Årets tema är äktenskap på lika villkor. Detta är något KDU på sitt årsmöte i år tog avstånd ifrån. Trots detta valde man dagen därpå den öppet homosexuella Erik Slottner till förbundsordförande.”I olika sammanhang framgår, att det i Kristdemokraterna ännu idag finns kvar en del väljare, som tycker att utopin om skapandet av växelvisa man-kvinnor är befängd. I fråga om dessa väljare förordar Slottner en utrensning i partiet:QX skriver 2004-07-30:”Så vem skall nu göra den utrensningen som Erik Slottner efterlyste? – Vågar Erik Slottner vara den som håller i sopkvasten när ODEMOKRATISKA VÄRDERINGAR körs på porten, och vad innebär egentligen en kristdemokratisk utrensning. Kommer ledande företrädare som uttat[l]at sig grovt kränkande [att] få sitta kvar på sina höga hästar i partihierarkin trots att de aktivt medverkar till destruktiva handlingar bland unga homosexuella och transpersoner.”- – - – - – - – -Anm.: Jag (Info) är fullt medveten om att en känd samhällsdebattör nyligen i en debattartikel försökt problematisera konsekvenserna av att lagvägen tvinga fram ett bejakande av tvåkönade människor. Denna artikel refuserades av Newsmill (Sakine Madon m.fl.).2011-06-23 @ 18:41:51
Postat av: Gubben o Gumman

1 Felskrivningen med gammeldans istället för gammeldansk är rätt ok faktiskt.2 Svaret att tillgänligheten skall ökas i Norrliden är ej fullgott och skall ifrågasättas,det sossarna gör där är inget annat än "valfusk".

Det finns ingen som helst heder elle fair play hos dessa människor det gäller bara att fylla sin egen plånbok så fort det går .Det är otroligt tragiskt att SVT68 har låtit dessa människor styra detta landet åt helvete.

Mackan är inget egentligen att ödsla energi på en inkvoterard "elitclown"

Fast ljuga och fuska det kan han en svensk hjälte.

Ett tvättäkta kräkpulver.

2011-06-23 @ 19:19:41
Postat av: EssendonTrodde först att mannen på bilden var en efterlyst diktator, men det visade sig vara en kommunpolitiker!Steget är kanske inte så långt i vissa städer med att förknippa titlarna med varandra.En del kommunpolitiker kommer säkert att efterlysas och dömas för förräderi!2011-06-23 @ 21:34:14
Postat av: Lassekolja (65)

Åh, så trevligt! Yttrligare en mysfarbror i svensk politik!

TREVLIG MIDSOMMAR, Thoralf och övriga hjältar!

2011-06-23 @ 22:02:54
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Ferdinand Mjuk

I besinnande borde Hr. Malik kosta på sig ytterligare några år av betänksamhet inför sitt nästa uttalande i Kalmar Kommunalfullmäktige.

2011-06-23 @ 22:28:46
Postat av: N N

Heter han Nasim eller Nasism?!

2011-06-23 @ 22:45:02
Postat av: HenrikP.

Vad får mig att tänka på Chiles egna diktator Pinochet när jag ser denna bild på skinkmackan???

2011-06-23 @ 22:49:09
Postat av: S-E Karlsson

På tal om SAAB , varför löser inte staten in företaget så har ca 1500 pers jobb och Sverige har ett svenskt bilmärke igen !

2011-06-23 @ 22:51:52
Postat av: ! ! !

Hellre en död Usama än en röd Obama ! ! !

2011-06-23 @ 23:18:17
Postat av: alf

Hellre äter jag själv än jag ser mina barn svälta.Glad Midsommar alla SD-fans!

2011-06-23 @ 23:40:52
Postat av: Anonym

OT/citerat-dagen de skjöt UBL -var det 72 oskulder i paradiset som bestämde sig för att ha huvudvärk den dan´

2011-06-23 @ 23:46:50
Postat av: S-E Karlsson

" Tro på Gud och ärligt vandra , sköt dej själv och skit i andra ". Allt enligt framlidne Per Oskarsson .

2011-06-24 @ 00:05:52
Postat av: Robin Shadowes

Thoralf, här har du en sida du kan skriva ut och sätta under näsan på Skinkmackan nästa gång du träffar honom.http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Swedish_inventions

2011-06-24 @ 00:21:39
Postat av: Anonym

Nittonårig handbollsdomare hotades efter match av nybyggarföräldrar.Den gångna helgen höll man ungdomsturneringen Eken Cup i handboll i Stockholm. Efter en av matcherna stormade två föräldrar(man och kvinna), tillhörande det förlorande laget, in på plan och gick till verbal attack mot de två domarna. En tredje föräldrer, eller möjligen vän till en förälder, ansluter och han knuffar till en av domarna och den andre domaren blev mordhotad (skulle skjutas).PI råkar nu veta att den som mordhotade/knuffade är en afrikan medan mannen och kvinnan kommer från mellanöstern.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/23/handbollsdomare-hotades-efter-match-av-nybyggarforaldrar/#more-90640

2011-06-24 @ 00:51:16
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Tvi Vale!

Barbaraben, Abselam B, häktad för halalslakt på svensk flickahttp://imittsverige.blogspot.com/2011/06/marockanen-abselam-b-haktad-for.html

2011-06-24 @ 01:44:55
Postat av: ! ! !

Nasism Hallick

..ser ut som en sutenör ! ! !

2011-06-24 @ 02:02:29
Postat av: Gubben o Gumman

Då var det dags igen brand ute Smålands lejons väg

Kommer det att skrivas om detta i lokaltidingarna

Den som lever får se....Även ståltråd spänns mellan gatuskyltar i Kalmar för närvarande ,skrattande ungdomar har setts i närheten när cyklister dammar in i detta mordförsök.

Något signalement på dessa iaktagna ungdomar går ej att finna i pressen ?Källa: SOS alarm ,Barometern,Östra SmålandPs Missa inte när Gubben o Gumman "gosar" med Tomas Mattson på hans blogg i Expressen.

2011-06-24 @ 03:46:29
Postat av: Gubben o Gumman

Torrkokningen i Norrliden tog man upp i pressen härromdagen,tydligen delas det in i olika "brandklasser" i området.Projektet Norrliden strand kanske skall ändras till Norrliden brand.?Kanke kan två äldre brandbilar köpas in till området den första till att kasta sten på den andra till att släcka mordbränder med..

2011-06-24 @ 03:53:03
Postat av: Essendon

Vinden har vänt!”På 30-talet var den högsta politiska korrektheten rasbiologi, då främst framburen av dåtidens socialdemokrati”Robsten blogg pekar på flera olika företeelser som tyder på att den politiska korrektheten nu börjar vissna!Läs mer om saken:

http://robsten.blogspot.com/

2011-06-24 @ 06:32:33
Postat av: Sven Dacke

Bra jobbat Sverigedemokraterna.Nu är ledarskribenter så oroliga för att SD helt tar över så nu skriver dom själva och ger SD mediautrymme på tidningars ledarsidor helt frivilligt utan att fatta vad dom håller på medNu senast i vår lokala tidning Smålandsposten.Ledarskribenten tar upp den gamla frågan om vad som är " ursvenskt" och är uppenbarligen rädd att Sverigedemokraterna "kidnappar" helger som Midsommar.Men det vore kanske mera intressant för den minskande skaran av tidningsläsare ( papperstidning) med en anlys vad Sverigedokraterna uträttat i Riksdagen eller lknade frågor.Glad Midsommar

Postat av: Anonym

Trevlig Midsommar Thoralf önskar Svennson :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-06-24 @ 08:43:37
Postat av: Hulda

Jag får tillönska alla en trevlig Midsommar och hoppas att ni har möjlighet att fira den på ett traditionellt sätt!

Nästa större högtid kommer i höst. Ramadan. Då ska vi fira i samma anda som en P-K Nationaldag, dvs. med Svenskt FLÄSKKÖTT.... Kan de så kan vi...!!

2011-06-24 @ 09:02:13
Postat av: S-E Karlsson

En Glad och trevlig midsommar till alla som lever efter mottot " Det är inte svårt att vara Sverigedemokrat , det är bara att hålla sej till sanningen !

Mvh S-E Karlsson .

2011-06-24 @ 09:31:08
Postat av: Ludvig

Som vanligt så är det inte så särskilt intellegent uttalande från det hållet.

2011-06-24 @ 09:55:06
Postat av: Magentan

På sajten Politiskt Inkorrekt hittade jag under rubriken "Fler asylsökande söker vård – kostnaderna skenar" följande intressanta (och aktuella?) uppgifter i en kommentar av signaturen "argdansk":"... den juridiska termen "högförräderi" omhandlar just vad regimen begår just nu: Man säljer ut det egna landet, dess invånare, traditioner och kultur till främmande eller främmande makt.Enligt Wikipedia:

Högförräderi är enligt nu gällande svensk rätt brott mot rikets säkerhet i syfte att lägga landet under främmande välde.

I Sverige styrs straffet av 19 kapitlet 1 § brottsbalken:

Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år.Detta måste väl vara en passande avslutning på Reinfeldts och hans hantlangares politiska karriärer?"http://politisktinkorrekt.info/2011/06/24/fler-asylsokande-soker-vard-kostnaderna-skenar/#more-90664(Men om man tänker efter så är det ju vi svenskar själva som ber om detta när vi röstar.

Snacka om att vara självdestruktiva!)

2011-06-24 @ 10:45:45
Postat av: Magentan

Regntunga skyar och kraftig blåst är det där jag bor, och det ska visst vara ungefär samma väder i nästan hela landet idag på den "riktiga nationaldagen".Trevlig midsommar önskar jag i alla fall Thoralf och alla er andra här!2011-06-24 @ 10:54:01
Postat av: "Vi gillar olika"

Hoppas att man inte möts av denna despot hela midsommaren när man går in på siten.

2011-06-24 @ 11:03:57
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: S-E Karlsson

Ludvig , det där får du nog äta upp år 2014 !

Trevlig midsommar !

2011-06-24 @ 11:07:52
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Skulleman kunna gå så långt så man säger att SD surfar på´"sanningens våg" medans 7-klövern "bottenpaddlar"

(Vilket även kan förekomma i men del skärgårdar)

2011-06-24 @ 11:12:40
Postat av: S-E Karlsson

Lyssna gärna på Owe Thörnqvists " Sverigebesöket"

på Blå Gula frågor .

Ha en skön midsommar G&G .

MVH .

2011-06-24 @ 11:27:26
Postat av: Inge Sandén

Glad Midsommar tilla alla Sverigedemokrater.

I Båstads KF råder det ingen "skinkmackekultur"

Kan verka alltför egotrippat,men kan ändå inte låta bli att säga,att jag tror att Båstads KF nu är första kommun,som klappat i händerna efter att SD som sista parti hållit sitt anförande i budgetdebatten.

Eftersom "skinkmackan" skämt ut sig i Kalmar KF kan det ju glädja några SD:are,att dessa applåder kan visa på,att det snart är ute med att använda PK-språket om oss Sverigedemokrater,när vi framför våra åsikter.

2011-06-24 @ 11:28:19
Postat av: Mattzzi

Är Thoralf indisponibel?

Jag saknar en midsommarhälsning här från honom.

Glad midsommar ändå,flaggorna är i topp,både den svenska och skånska.

http://www.friatider.se/wp-content/uploads/2011/06/2600518927_cd7d689f9f_b-789x417.jpg

2011-06-24 @ 12:29:45
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

Vi gillar olika : Det kan du aldrig vara säker på denna man har många strängar på sin ukulele.Allt från talare på Larmtorget till föräldrarvandringar på stan i gul jacka kanske favoritfärgen...finns ju en del gula flaggor på bilderna från Larmtorget tex.. till att slå ned sej själv på offentliga trappor med en blodtryckssmocka.Givetvis med sedvanliga kostnader för det allmäna (polisanmälan),man hade tydligen svårt att hitta vittnen till denna rasistiska misshandeln.

Ordet egenrasism var uppfunnet.Leda en gammal dam över vägen kan väl vara ok ,men att leda in jipiesvenskar till valurnorna är inte ok

En spark i röven hem till långt bortiPakistan hade varit på sin plats enkom för detta tilltag.Samtidigt har KF i Kalmar fått ett politiskt ansikte till ordspråket "inte en siffra rätt"Sannolikt har denna elitclown en filmkarriär i Bollywood framför sej efter sina stordåd i Kalmaregionen då som agent -007 med rätt att göra bort sej.Samtidigt måste man gratulera sossarna till att ha hittat den storvinst,utbildnings CV:t hade varit en highlight att få se.Nu väntar vi bara på en gata uppkallad efter denna hjälte i sann socialdemokratisk anda.

Bäst vore nog en bronsstaty på Larmtorget 6 meter hög,dvs 4 gånger större/högre än orginaletAnmälan mot SAS är på vanlig svenska förbanat svårslaget,möjligtvis kommer haschtomtarna sommanser att svensk press ärhögervriden i närheten något.Gubben o Gumman skriver som vanligt som oberoende objektiva samhällsdebattörer utan koppling till Thor-alf Alfsson Expo eller Svenska curryföreningen

2011-06-24 @ 12:58:56
Postat av: Gubben o Gumman

Indisponibel var ju också en synonym till snapsgubbe hela jävla Sverige är indisponibla från ca 20 ikväll

2011-06-24 @ 13:04:17
Postat av: Tony Ingman

Glad Midsommar alla Sverigedemokrater och

likasinnade, som firar midsommar.

Men det gäller inte Sahlinskan, eftersom hon tycker att Midsommar är töntigt, ej heller Reinfeldt som menar att ingen utveckling kommit

härifrån, och framförallt inte till Skinkmackan.

Vad jag önskar dessa typer kan man inte skriva fullt ut.2011-06-24 @ 13:10:27
Postat av: Gubben o Gumman

Just i skrivande stund meddelar radio Blekinge att

en man "4 timar finkats"av marinkomando syd, för sina idoga försök att iförd en potatiskarott ,samt kalsonger med blåsippor på försökt invandera Tjurkö och Sturkö.Sannolikt rör det sej om samma man som jaga påskkäringar i April i kycklinguniform.

Då under stridsropet nu eller aldrig.

Mannen skall ävenn vara ordförande i gammeldanskens vänner i Blekinge.

2011-06-24 @ 13:11:42
Postat av: Gute

Ha en trevlig Midsommar alla!

Nu ska vi Gutar ner och fira på Paviljongsplan och se alla barnen dansa runt stången!

2011-06-24 @ 13:14:22
Postat av: Hulda

Jag får tipsa om PI,s inlägg om "arabiskt midsommarfirande från Skansen". Ett tragiskt tecken på den vansinniga politik som förs i Sverige.

Hur kan man vara så otroligt korkad att man vill förstöra sitt land..??

Så återigen: Vi får fira Ramadan i höst med att äta fläskkött 3ggr./dag

2011-06-24 @ 13:16:43
Postat av: Essendon

Vi hakar på och önskar alla en trevlig midsommar och önskar 7-Klövern med dess anhängare ett snart tillfrisknande.

Om icke så är fallet, är midsommar och annat svenskt, snart bortopererat och ersatt med multikulti.

2011-06-24 @ 13:46:56
Postat av: Mattzzi

Jag förstår inte hur Sverigedemokraterna tänker.

Att man inte nyttjar sin hemsida och internet för att önska medlemmar och väljare glad midsommar är för mig en gåta och en stor besvikelse.Är man ett parti som som betecknar sig som ett demokratiskt och nationalistiskt parti inspirerat av "förra seklets svenska nationalkonservatism såväl som delar av den socialdemokratiska folkhemstanken",då är det för mig en ännu större gåta att man inte värnar om dom svenska traditionerna och högtider.Rätta mig gärna om jag har fel i denna fråga.

Glad midsommar.Ps:Efter moget övervägande,så kommer jag inte att förnya mitt SD medlemskap.

Lever man inte som man lär så kan jag inte vara en del i SDs agenda.Förvisso så är jag nog ingen förlust då jag många gånger inte är politiskt korrekt.

Det är ok,eftersom jag som tidig 60talist är van vid att använda icke PK-ord,jag har aldrig använt dessa i rasistiska eller andra av mig nedvärderande syften.Tvärtom,känner man sig som en svensk och uppför sig någorlunda svenskt så är man alltid välkommen hos mig,och därmed svensk.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-06-24 @ 14:09:36
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Sven Dacke

Ibland vaknar politikerna.Vi måste få ersättning för vad flyktingmottagandet egentligen kostar, säger Bo Frank (M) kommunstyrelsens ordförande.

Enligt honom går flyktingmottagandet back med minst 35 miljoner om året.

-Och det ökar hela tiden. Vi kommer att skicka en räkning till regeringen med krav från 2010 och framåt.

Postat av: Malin R.

I Kalmar kommun nöjer sig inte Nasim "Skinkmackan" Malik med en vanlig macka.Kommunen har sedan några år tillbaks sett till att han glider omkring på en räkmacka i form av en kommunal tjänst.Vad som uträttas på denna är det ingen "vanlig" som vet.På fritiden håller han "information" om islam bl.a. för muslimer "light" vilket får kvinnor t.ex. på mitt jobb, som i princip vuxit upp i Sverige att börja klä sig i slöja och t.o.m. åka utomlands,mellanöstern, för att hitta en make med den rätta inställningen.Maliks roll i den mkt omdiskuterade källarmoske´ som finns mitt i centrala Kalmar diskuteras inte alls och f.ö. får ingen utomstående ta del av verksamheten där.Denne Malik borde varudeklareras, inte minst med tanke på hans intellektuella haveriutbrott i senaste kommunfullmäktige i Kalmar.Han är en sann representant för kärlekens och fredens religion enligt egen uppfattning.Det är samma religion, som om man ska tro på hans uppgifter ,tvingade honom att lämna Pakistan, muslim som han är.Märklig religion kan det tyckas.Lika märklig som Malik själv faktiskt.

2011-06-24 @ 19:02:40
Postat av: LN

Vad vi skall göra?Först av allt - sluta upp med att vara SNÄLLA!Vi måste ta konsekvenserna!

Vi måste inte nödvändigtvis hata muslimerna,

men hur i helvete kan vi avstå från avsky dem,

opponera mot dem och på alla sätt försvåra

livet för dem, dessa intränglingar, gökungar,

denna ockupationsmakt?Västvärlden är ingern naturlig hemvist för muslimer.Sluta upp att nicka vänligy mot ockupationsmakten!Sluta upp med att vara snäll!2011-06-24 @ 19:42:56
Postat av: Peer Pedersen

Herregud for en "klaphat" denne Pinochet-look-alike..

2011-06-25 @ 00:08:27
Postat av: Robin Shadowes

Klaphat passar väl bra för jag vet inte om man får säga pissluder på en sån här seriös blogg men det kan han ju få bli lite mer inofficiellt i så fall.

2011-06-25 @ 04:51:49
Postat av: S-E Karlsson

Malin.R och vem faen betalar honom nästan 330000 om året ???

2011-06-25 @ 05:36:48
Postat av: Bosse

Det som förvånar mig är att han tjänar 330000 om året

2011-06-25 @ 19:07:05
Postat av: Stora Småland .

Skulle inte förvåna om han har en fallskärm också .

2011-06-25 @ 20:06:59
Postat av: Mats Carlsson - Holmsund

Han verkar nästan lite sur lille "nasse"? Bjud hem honom på en skinkmacka med lite nubbe och starköl till så ska du se att han blir bättre humör;)

2011-06-26 @ 02:01:02
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com
Postat av: Minsann

Nasim Malik, alias "skinkmackan", är förmodligen en person att följa upp noga och alltid bemöta.

Kan man kosta Sverige så mycket för att osten tog slut på ett flyg kan man nog kosta ännu mer om han får mer makt än idag. Så håll "skinkmackan" varm - den smakar ännu bättre då.

Nasim Malik har en sak till på sitt samvete, och det är den muslimska extremaktivisten Alexander (ev Escander) Louhichi, som alltid och ständigt är beredd att ge Sverige en känga. Här har han hjälpt till igen och fläsket brinner faktiskt.

2011-07-02 @ 11:27:08
Postat av: Reclaim

Vilket skämt. Utan Sverige hade många invandrare inte ens existerat eller haft tak över huvudet. Och det har ni Sverige och svenskar att tacka för.

2011-07-02 @ 12:13:33
Postat av: Discount Sunglasses

!! Useful information shared. I am very happy to read this article.thanks for giving us nice information.

2011-07-23 @ 05:41:09
URL: http://www.bestsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0