MODIGT KOMMUNALRÅDEtt allt annat än politiskt korrekt inlägg från en KD-politiker. Jag gissar att han kommer få en hel del intern kritik trots att han har helt rätt i sitt inlägg. Även i sin slutkläm där han menar att SD skulle vara tvungna att ta ansvar för sina kompromisser inför sina väljare. Det Magnus Jacobsson glömmer är att en kompromiss innebär att även Sverigedemokraterna får gehör i någon fråga.

Jag har känslan av att vi gått in i en ny fas efter den senaste partiledardebatten och de utspel som genomförts. Under debatten nämndes nyval som ett hot/alternativ och det är något som vi inom SD inte är det minsta rädda för. Däremot är det nog en fasa för Alliansen och Fredrik Reinfeldt. Inte minst med tanke på hur oppositionssiffrorna håller på att svänga på grund av att socialdemokraterna valt ny partiledare och Miljöpartiets framgångar efter naturkatastrofen i Japan med den efterföljande kärnkraftskatastrofen i Fukushima.

Jag tror aldrig att det skrivits och talats så mycket om Sverigedemokraterna på riksplanet som det gjorts under den senaste veckan och det kommer säkert också få utslag i opinionen så småningom. Allt detta tyder på att vår roll i riksdagen kommer att bli allt mer påtaglig och det är helt och hållet upp till det rödgröna om de vill fälla regeringen i samband med höstbudgeten eller femte jobbskatteavdraget. Ett misstroendevotum kan alltså bli aktuellt. Fredrik Reinfeldt har dock en möjlighet att undvika detta genom att börja samtala med SD och då givetvis vara konstruktiv i sina handlingar. SD är öppna för samarbeta!


Kommentarer
Postat av: Hulda

Modig kille denne Magnus Jacobsson. Som Thoralf skriver blev det en helt annan syn på SD efter riksdagsdebatten i veckan.

Intressant också med Sifo,s senaste undersökning (se ovan, där SD fortfarande är vågmästare och nu större än vice Statsministerns parti (Fp)....

2011-06-19 @ 11:04:37
Postat av: Christian

Ja det har varit en mycket positiv vecka! Fortsätt ert arbete.

2011-06-19 @ 11:11:17
URL: http://www.minsynpasaken.wordpress.com
Postat av: EssendonVågar man hoppas att dom av media styrda 7-Klöverfånarna, lämnar

den politiska sandlådan?SD-tåget har fått upp farten och 7-klövern har driftstörningar och står still...

2011-06-19 @ 11:12:26
Postat av: Da Capo

Inte fan hjälper det med information!Berit Eriksson heter hon, den f.d. förläggningschefen på Invandrarverket, som för mer än 15 år sedan skrev en 'spännande' bok ÖGONBLICK i själva verket om sina erfarenheter av invandringsruljansen.Blågula FRÅGOR (nr 6/95) fick en intervju med henne:

http://www.bgf.nu/nr/95/6/be.htmlOm hur boken censurerades i det föregivet demokratiska Sverige: http://www.bgf.nu/startsida/bordet/censur.htmlNär den nu avdankade Maud Olofsson höll tal för någon månad sedan vid en C-kongress utnämndes invandrare till, inte bara arbetskraftsimmigranter, utan till NYBYGGARE – SETTLERS, som de kallades i USA under 1800-talets senare hälft. Dessa NYBYGGARE är det som ska rädda Nya Sverige från total arbetskraftsbrist när fyrtiotalisterna pensioneras framöver. Som skall vårda Svenne Banan på hemmet.Här en bild av hårt arbetande NYBYGGARE i Västerås:

http://tinyurl.com/TYPICAL-SE-SETTLERSNär skall alla ni, läsare och kommentatorer, börja inse att det är kört. KÖRT! SVERIGE ÄR DÖENDE. STENDÖTT snart - återstår bara att pursvenskarna dör ut. Nya Sverige, Absurdistan, Kretinostan, vad ni vill, är fortsättningen och framtiden. Inte osannolikt till och med kalifatet Swedostan.

Arbetslinjen gäller dock tills vidare. Lökhackar är

det alltid brist på.

2011-06-19 @ 11:17:05
Postat av: MartinA

Alliansen har ett enormt internt arbete framför sig för att göra upp med multikulturalismen. Och alliansen är beroende av FP som aldrig någonsin kommer fjärma sig från den ideologin.Jag tror inte det är politiskt möjligt för alliansen att samarbeta med SD så länge FP är större än SD.

2011-06-19 @ 11:23:46
Postat av: Magentan

MartinA skrev: "Jag tror inte det är politiskt möjligt för alliansen att samarbeta med SD så länge FP är större än SD."Nej det är det givetvis inte. Men även om SD skulle bli ett dubbelt så stort parti som FP, så skulle det ändå vara omöjligt för alliansen att samarbeta med SD så länge Reinfeldt är M-ledare eller har någon annan ledande ställning inom M.Reinfeldt lutar sig hellre helt mot MP än att ha något som helst samarbete med SD.

2011-06-19 @ 12:20:30
Postat av: MG

Större delen av 40-talisterna HAR REDAN gått i pension! Eftersom den nominella pensionsåldern är 65, betyder det att de enda som är kvar är de födda 46, 47, 48 eller 49. Men eftersom den VERKLIGA pensionsåldern är 2 år tidigare, har alltså 46 och halva 47 redan gått! Med andra ord 75% av 40-talisterna är redan pensionerade. Och ändå har vi 8% arbetslöshet.

2011-06-19 @ 12:44:46
Postat av: MartinA

"Reinfeldt lutar sig hellre helt mot MP än att ha något som helst samarbete med SD."

Men detta bör väl vara målet för SDs strategi i riksdagen? MP är ju avskytt av de flesta borgliga väljare. Det skulle ju göra det uppenbart att Ms allt övergripande mål är att avveckla de sista resterna av den svenska nationalstaten? Tydlighet är alltid bra? Särskilt 2014 :)

2011-06-19 @ 12:45:54
Postat av: Hoppfull

Enligt Sifos mätningar i september 2010 och den senaste har SD har ökat 48 procent.

Detta på bara nio månader!

Allianspartierna, varav flera går på knäna, inser att SD:s koncept återspeglar en bred folklig opinion.

Det är därför som Maud, all heder åt henne, nu signalera en mera realistisk invandringspolitik. Låt vara i en mycket liten fråga, men ändå.

Även KD-politikerna väljer att gå mot PK:s diktatur och förtryckarfasoner och ge uttryck för sin hedervärda inställning om demokratin och parlamentarismens innebörd.Snart kommer Juholt efter. Reinfeldt däremot verkar tjurig, knappast kontaktbar och kommer väl att bytas ut. För sådan är seden bland moderaterna.

Han kommer nog att passa in på historiens skräphög.

2011-06-19 @ 12:48:14
Postat av: Thoralf A

MartinAJag delar dina tankar och tänkte faktiskt skriva det i föregående inlägg.Det bästa för SD vore om Fredik Federley blev partiledare för C och MP går in i ett konkret samarbete med Alliansen för att hålla SD borta från vågmästarställningen. Ett sådant samarbete skulle med allra största sannolikhet straffa både Alliansen och MP i opinionen.

2011-06-19 @ 13:07:31
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Robin Shadowes

Tröttsamt med denna defaitism om att Sverige är kört. Om ni verkligen tycker det så bara lägg er ner och dö eller gå ut och häng er istället. Så slipper vi andra höra detta evinnerliga gnäll. Vi som föredrar att ta tillbaka vårt land kämpar vidare.

2011-06-19 @ 13:49:58
Postat av: Stefan A

Det är nog kört för alliansen, Reinfeldt ser redan trött ut, centern får en ny ledare med behov av att profilera sig, och det behöver de andra två småpartierna också göra, R kunde iaf. ha skaffat sig en stabil regeringsgrund genom sammarbete med SD, men i stället valde han miljötalibanerna som går mera och mera åt vänster, men nuvarande vågmästarroll för SD är heller inte att förakta...

2011-06-19 @ 14:51:21
Postat av: Hulda

Kan den till 99% onödiga arbetskraftsinvandringen vara ett sätt att minska lönehöjningarna i Sverige?? En stor grupp arbetslösa och i olika åtgärder för att bromsa inflationen..?

Lite långsökt men kanske....

Isåfall ett spel med stora insatser. Baksidorna med invandringen vet vi ju alla här..

(Betraktelse av en ekonomisk amatör..)

2011-06-19 @ 14:53:44
Postat av: Hulda

"Extremismexperten" Anna-Lena Lodinius

skriver på SVT,s Debatt. Tydligen skakad att SD nu ligger lite över tom. Folkpartiet.

MEN om hon nu vill forska om och bekämpa extremism - varför då inte göra det..?? Lägga tid och energi på att smutskasta SD som nu är ett stort demokratiskt parti i riksdagen, är inte det både fel och bortkastad tid..?

Ta tag i extremvänstern istället, den enda politiska extremism som just nu hotar vårt samhälle.

2011-06-19 @ 15:11:02
Postat av: Magentan

@ Thoralf och Martin AJag delade också de tankarna att ett samarbete mellan Reinfeldts Allians och MP skulle resultera i ett rejält uppror bland alliansväljarna, isynnerhet bland M-väljarna.Men när jag studerade opinionsundersökningarna efter skandaluppgörelsen mellan MP och Alliansen om att skänka miljoner/miljarder till alla som vistas olagligt i Sverige tvingades jag häpet konstatera att jag hade fel.Att Reinfeldt frotterar sig med Miljöpartiet rör tydligen inte M-väljarna i ryggen.

2011-06-19 @ 15:50:38
Postat av: Sven Dacke

Helt klart att artikeln ”Förhandla öppet med SD” väcker starka reaktioner.Just nu är det 460 inlägg på SVD debatt.Många intressanta av olika sorter, och jag gissar att Alliansens "spökskrivare" har fullt upp att skriva kommentarer. Det vore intressant att sr logglistorna på ip nummer hur många som kommer från organiserade spökskrivare. Man kunde kanske fråga Expo dom har säkert dessa loggar

Postat av: Tony Ingman

Robin Shadowes:

Ja det är tråkigt om Svensken ger upp utan strid,

folket har fan inte bett om denna multikulturism

som Reinfeldtregeringen pådyvlar oss, och låter oss

betala för. Man skall också ha klart för sig SD och

alla som är emot detta vansinne har inte haft ett

förbannat dugg hjälp av skämtet Media, vars uppgift

är att granska makthavare, men som dom grovt har

svikit, ändå tycker jag att det finns vissa ljuspunkter att ta fasta på, så att ge upp , och

tro att loppet är kört är helt fel, åtminstone inte

före valet 2014.

2011-06-19 @ 17:34:04
Postat av: Funtaren

Da Capo: Kunde du möjligen tillhandahålla ISBN-numret på boken "Ögonblick i själva verket" så att man har en möjlighet att efterska dess öde?

2011-06-19 @ 17:54:19
Postat av: Stefan K

Magnus Jacobsson har jag svårt att se som trovärdig. Hans personliga KD-sida visar prov på detta http://www.kristdemokraterna.se/magnusjacobsson/HurtankerSDSista meningen i artikeln visar hans önskan om varför man ska förhandla. "Med denna strategi tvingar vi dem att stå för politiska kompromisser precis som alla andra. Vilket gör att de måste börja förklara för sina väljare varför de kompromissar, i dag slipper de att ta ansvar samtidigt som alla andra framstår som pinsamma".Min personliga tro är att KD är livrädda för 4% strecket och försöker därför vinna över röster från SD.Har jag fel, så är det välkommet om samtliga partier lämnar hink och spade i sandlådan och tar klivet upp i vuxenvärlden.

2011-06-19 @ 18:03:37
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: MartinA

@Thoralf A 2011-06-19 @ 13:07:31

"Det bästa för SD vore ... största sannolikhet straffa både Alliansen och MP i opinionen."Inte en chans att ni lyckas ordna fram folk nog för att fylla stolarna vid ett sådant scenario :D

2011-06-19 @ 18:14:54
Postat av: Lotta

@FuntarenISBN: 91-630-3446-8Eson Claar förlag. Mycket läsvärd.

2011-06-19 @ 18:18:29
Postat av: MartinA

@Magentan

Jag pratade med en M-väljare igår som börjar röra på sig. Underskatta inte vilken effekt det har att SD sitter i riksdagen. Underskatta inte vilken effekt demoniseringen hade.Vidare så får de inte MP gratis. Ett samarbete med MP blir extremt dyrt. Och media slog inte direkt på stora trumman för den. Precis som media inte stod på stora trumman för grundlagsändringe. De vet att det kostar röster.

2011-06-19 @ 18:22:39
Postat av: LN

I senaste Novusmätningen stod Alliansen och de rödgröna för vardera 47 % - miljöfascisterna hade tillvuxit något på sossarnas bekostnad. SD låg (kvar) på 5,4 %.Nu i senast utfrågningen har SD fått 6,8 %.Varför inte mer?Eller, föreligger överhuvudtaget någon skillnad. Kan dessa undersökningar med olika metodik överhuvudtaget jämföras? Med avseende på tiondelar och enstaka procentenheter. Vid det ena undersökningstillfället regnade det kanske, vid det andra sken solen.Trots att SD:s inmarch i dårhuset på Helgeandsholmen för snart ETT ÅR sedan har medfört att det absoluta vansinne av typ Idiokrati - se vidare fjolårets Nobelpristagare i fysik, som tidigare avhandlats på denna blogg - som där, tidigare dolt och opåtalat, har kunnat utövas, men som nu till stor del blivit avslöjat/uppvisat för det relativa fåtal av medborgarna som gitter intressera sig, har det tydligen inte skett någon reell attityd- eller åsiktsförändring i valmanskåren.94% (eller nu senast 92%) av medborgarna - det kan man kalla en enad befolkning - synes vara väl nöjda med huvudförhållandena dvs den rådande och tillväxande kulturella, etniska och demografiska pluralismen (bl.a. innebärande ersättandet av inhemsk befolkning av typ pursvenskar med främmande folkelement).Antalet röstberättigade vid senaste valet var 7.033.019; ca 20% (?) av dem låg på soffan, således röstade ca 5.626.415 personer. Rätta mig om jag missminner mig: - I valet röstade 5.6 % på SD, vilket skulle motsvara 315.080 röstande. Resten, dvs 5.626.415 minus 315.080 = 5.311.335 personer sympatiserar rimligen ej med SD.De är sannolikt mångkulturalister, xenofiler, islamofiler, muslimer, judar, idiokrater, opportunister, ignoranter, 'snällioter', ryggradslösa, dumbommar och idioter. Styrkeförhållandet mellan SD, som hittills i sin politiska gärning representerat förstånd och förnuft, och de övriga, är 1 : 17.Jag vill påstå att den som förväntar sig en förändring efter 2014 av den förda multikulti-politiken är inte realistisk utan religiös. Endast synnerligt exceptionella händelser av typ 'bloddrypande muslimsk terrorhandling', inbördeskrig i Tyskland eller England, kärnkrigsinitiativ av Ahmadinejad eller invasiv tillströmning av MENA-folk, så som sker till Lampedusa, kan ändra eller påverka situationen i positiv, dvs i antimultikulturell riktning. Men betänk, klockan är redan kvart över tolv! Som tidigare har hävdats här på bloggen: det är med största sannolikhet redan KÖRT. SVERIGE är förlorat.

2011-06-19 @ 18:46:40
Postat av: Gubben o Gumman

Schyyy nu pöjkar, låt 32:Clownfeldt sammarbeta med MP och Lill Gahrton.

Denna gosse lider för övrigt av "Stupidium babblicus",gammelmoderaterna kommer att ge Clownfeldt den största foten i rumpan politiskt sett någon fått, bara vänta.MP är tvättäkta komunister ,dessa "lutar" sej detta stolpskott emot för att försvara sin stamtavla.

Om inte Clownfeldt är Sverigefientlig vem är då det?Lönedumpning har Skitenhjelmarna inget emot, men att regera med ihop med kommunister slutar bara för eller senare att den egna plånboken dräneras till förmån för jippiesvenskarna på ett eller annat sätt.Skitenhjelmarna är ju många gånger kreativa företagare skattetyngda,miljöpartisterna är ju verklighetsfrånvända pundare tärande slaptaskar.

Här kan vi snacka äpplen o päron på hög nivå.Detta sammarbete blir Clownfeldts politiska död in the long run,ju mer SD växer i kostymen dessto jobbigare får han,vänta bara tills han skall genomföra rödsoppepolitik,dum är bara förnamnet.

Tror han att MP stödjer honom gratis eller?Plånboken styr i slutändan hos M väljare wait and ,bed i er kvällsbön för att Ursula blir partiledare,då är både KD samt Centern ute ur Rosenbad 2014 ,så kan dess väljare ansluta till Sverigeblocket i lugn och ro.SD får idag 6.8% i Myglo (Fd Sifo) partiet stå sannolikt idag på 7%, 10% i valet 2014 är nog ett faktum resten är bonus mot vägen till våra Nordsika grannars politiska sammansättning.

Festen är snart "Luuuut"Ett sätt att komma dit snabbare är att göra som högern gjorde i Israel bjuda in Sudaneser till Vänsterfolkets simbassäng se Politiskt Inkorrekta.

Gubben o Gumman har varit inne på samma tankegångar som blir steg två i Israel dvs hyra bostäder i dom fina områdena och låta Sudaneser bo där.

Israeliska högen har förstått nyttan av "Turbodemokrati"Sa någon Täby......Gubben o Gumman skriver som vanligt som objektiva oberoende samhällsdebattörer utan koppling till Thor-alf Alfsson ,Expo eller Maranata i Övertorneå.Ps Kräkpulvren på Opinionsmuggen på Expressen skriver : "Tack för att du gick i tid Maud"

Förlåt hon var tvungen att sluta kallas visst sparken,vilka ljugande plattfötter asså.

2011-06-19 @ 18:49:26
Postat av: Lassekolja (65)

Vi lever onekligen i en spännande tid. Så länge hela Sju(k)klövern gräver sig djupare och djupare ner i sandlådan vill jag göra liknelsen att hela 7-klövern har bundirt sig själva vid masten, skeppet läcker och Jimmie står vid rodret. Det enda, som kan täta läckan är att nämnda klöver släpper på prestigen och börjar bete sig som vuxna politiker och tar emot SD:s utsträckta händer.

SD kan bara växa i takt med att allt större del av väljarkåren inser att SD-motståndarnas bild av SD inte stämmer.

2014 är SD tredje största parti! GRATTIS!!!

2011-06-19 @ 18:50:37
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Gute

Det här ser ljust ut - politikerna har gjort bort sig så länge att en del inte orkar skämmas längre.

Kom nu till Visby i sommar, och tala om för medborgarna och pressen vilket suveränt parti Sverigedemokraterna är i detta politiska virrvarr.

2011-06-19 @ 18:54:33
Postat av: Gubben o Gumman

Den SD positiva killen i KD är sannolikt trött på politiken men för ödmjuk för att lämna in sin avskedsannsökan :Suicide by SD....

2011-06-19 @ 18:56:12
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Givetvis så kan inte M börja tala med SD så länge som man har Fredrik "Barbaren" vid rodret!

Det är inte trovärdigt, att "Herr ej ta i med tång" kan göra en "180 gradare i brallan" och börja förhandla.

De ledande "garnityren" i "Allifjanten" måste först bytas ut mot ej "befläckade" sådana för att "vanligt folk" skall sluta tro på sagor om "tomtar och troll"!

Jajamensan, det är bara till att byta ledningen inom "Allifjanten", dåårraaa! Bra början förresten, när "Duracell - tanten" startar upp sin Fas 3 till hösten!

2011-06-19 @ 18:58:31
Postat av: Ugglan

Det känns som att ett nyval rycker allt närmare, kommer förhoppningsvis i höst. Skulle alliansregeringen lyckas locka över muppepartiet så kommer dom att ta så pass bra betalt, att alliansen utplånar sig själva, och då kan SD stiga fram på allvar som ett stort parti med 20% av rösterna. Kunde sannfinländarna så kan också SD, det är min övertygelse.

2011-06-19 @ 19:03:01
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Bara Vi slipper "Biskop Koskenkorva" i Visby denna sommar!

2011-06-19 @ 19:43:37
Postat av: Lotta

Det största problemet är hur man väcker det sovande folket, de som inte orkar eller ids engagera sig i Sveriges framtid eller rättare sagt brist på framtid. En släkting till mig slukar böcker i parti och minut av sorten skönlitteratur. Jag tog med mig Julia Caesars bok för min släkting att läsa men när släktingen läst vad som stod på baksidan vägrade hon läsa den. Vad gör man då?

2011-06-19 @ 19:50:14
Postat av: MartinA

Lotta, en person, en röst :) Jag bara berättar hur jag ser på saker och ting när jag pratar med släkt och vännner. Och lyssnar på hur de ser på saker och ting. I längden så räcker det, även om svenskar är ett trögt och långsamt folk.Och skönlitteratur är bra, det ger perspektiv. Referensramar, inlevelseförmåga. Läs några av hennes böcker?

2011-06-19 @ 21:58:41
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Då tar vi en titt på nätet ang bränder i fordon i Kalmar gågna,I Barometern är det ganska tunnsått med den varan.Nåväl Östran då jodå en traktor har brunnit på Öland,under rubriken blåljus då, ja där skall vi se bilbrand,ok det var den på Rigavägen förmodling tekniskt fel mitt på dagen dessutom.Av någon märklig anledning har ingen av tidningarna skrivit på nätet ang bilen som stacks i brand natten till söndag 02.27 i Norrliden på Smålands lejons väg.Man tycker ju att en mordbrand mitt i natten skulle ha större intressevärde för läsaren än traktorn tex.

Tydligen tycker ju inte Östrans rödgök det märkligt.Alla som tror att detta är en tillfällighet räcker upp handen,båda tidningarna mörkar på nätet en bilbrand i jippietäta Norrliden.Källa: Barometern!!!!!! SOS larm........Gugge von Cutters personal kanske behöver lite mera glasögon och lite mindre rödbetssoppa?

2011-06-19 @ 23:30:46
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Biskop "koskenkorva" har blivit folkpensionär, om man nu kan kalla denne för folk. Men han lär inte kunna störa SD mer, om denne inte ingår i AFA:s trupp. Söndagen den 10 juni har SD talan i Almedalen. Då har alla de övriga lämnat sina "önskemål", så att SD kan utmana dessa utan något tjafs.

"LN", SD erhöll 5,7 % vid valet och 339.610 personer röstande.

Sedan när det gäller varför inte fler röstar på SD,

det är en fråga som vi måste lösa gemensamt.

När vi "spränger" 10 % vallen, då kommer hetsjakten

och lögnandet att fördubblas.

Om allt går väl nu i höst, kommer "barbaren" att få ett annat arbete. Jag tror hans gloria hamnat på sned som en seglare utan vind. Hans ansiktsuttryck visar "Janusansiktet" nu när SD påkallade vänsterns budgetalternativ. Han kan nog nu räkna sina lyckliga stunder blott på handens 5 fingrar. Se hans min vid denna tidpunkt och njut:

www.dn.se/nyheter/politik/hogt-spel-kan-leda-till-regeringskris

och ni som inte gillar dn utan ab :-) se här:

www.aftonbladet.se/nyheter/article13180058.ab2011-06-20 @ 01:40:18
Postat av: Ludvig

Äntligen, en politiker som inte sitter i sandlådan.

2011-06-20 @ 06:49:18
Postat av: OT

Från nästan andra sidan jorden.@Da Capo: "...När skall alla ni, läsare och kommentatorer, börja inse att det är kört. KÖRT! SVERIGE ÄR DÖENDE. STENDÖTT..."Slå upp ordet defatism!!! Se http://en.wikipedia.org/wiki/Defeatism@ThoralfJag hoppas och tror att ni alla SD politiker inser att nu när ni börjar komma in i "värmen" så är det absolut vitalt för er att inte på några villkor frångå era kärnfrågor. För om ni frångår edra kärnfrågor kommer ni sluta som Nydemokrati eller ännu värre KD. Hellre då att ni går i full oposition som sannfinländarna gjort.P.S. "It’s not over until the fat lady sings" om det anspelar på haubitsar eller blues sångerskor låter jag vara osagt.

2011-06-20 @ 07:14:34
Postat av: Tony Ingman

Lotta: " Vad gör man då"Ja man kan t.ex visa bilder på Elin Krantz

skändade kropp, eller på hallalslaktade kor med halsen avskuren och tvinga dessa uppenbart både blinda och döva personer att se vilket samhälle som

redan är här. Men jag förstår din oro, svensken verkar befinna sig i ett vacum efter avsaknad av krig och elände dom senaste 200 åren, och tror att om man bara låter samma fjantar styra , så blir allt som vanligt.

2011-06-20 @ 08:27:59
Postat av: Sven Dacke

Jag tycker denna artikelserie i Sydsvenskan har en rasistisk ton och visar inte respekt för dom stackars asylsökande eller som har tappat sina pass.Postat av: Anonym

180 stycken ”flyktingar” på väg till landet de ”flydde” ifrån är fast på Landvetter då flyget ställdes in. Nu gråter media över att de tvingas övernatta på flygplatsen utan mat, vatten och filtar i stället för att glädjas med dem över det faktum att Irak nu uppenbarligen är säkert att återvända till igen.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/20/flyktingar-pa-semester-fast-pa-landvetter/

2011-06-20 @ 10:08:23
Postat av: Magentan

Från Sydsvenskan: Citat av Hanne Mathisen, talesperson för FN-organet UNHCR i Norden: "Vi har kritiserat Sverige för att med tvång ha skickat tillbaka människor till Iraks centrala områden. Det fortsätter. Var tredje vecka går ett plan till Irak."Kan inte någon informera UNHCR om att det går flera plan varje vecka till Irak från Sverige, fullastade med irakier på väg hem till Irak på "semester". En del av dessa är t.o.m. asylsökande som åker hem några månader medan de väntar på att få asyl här pga "livsfara i hemlandet...http://www.sydsvenskan.se/malmo/svartamalmo/http://politisktinkorrekt.info/2011/06/20/flyktingar-pa-semester-fast-pa-landvetter/2011-06-20 @ 10:18:59
Postat av: AWSvensson

Thoralf du måste märka av en viss förbittring i gammelmoderaterna, mellan skål och vägg , i takt med vikande siffror för moderaterna ,två partier som riskerar att trilla ur riksdagen, C och KD, ökande siffror för Sverigedemokraterna, och en partiledare som inte dra sig för att prostituera sig med miljöpartiet. När inte Reinfeldt arbetslinje ,som nådde framgång när alliansen hade egen majoritet ,längre fungerar och regerandet börja hänga på en lös tråd så kan jag inte tänka mig att gammelmoderaterna inte agerar .Något som i slutändan kan resultera i en palatsrevolution.

Hur många av landets väljare har klart för sig vad uppgörelsen alliansen gjort med miljöpartiet innebär.Enbart ett fåtal, när det blir mer påtagligt att somalier som lika gärna kan vara kenyaner mot gällande lagstiftning berikar landet med 1000 tals nya bidragstagare , med bidrag både retroaktivt och framledes, när illegala mot det sunda förnuftet ska åtnjuta alla rättigheter utan dess skyldigheter, om inte så först då börjar moderatväljarna röra på sig.

2011-06-20 @ 11:09:32
Postat av: Da Capo

"Skoops senaste väljarbarometer visar att SD nu är Sverige fjärde största parti. Förr eller senare måste även vi i Sverige inse att högerpopulistiska partier är en del av den politiska verkligheten, hur mycket vi än ogillar vad de står för. Det är då det blir riktigt svårt. För hur hanterar man ett främlingsfientligt parti som kommit in från kylan och fått väljarnas stöd? Varför hörs så få röster från näringslivet och den politiska högern mot denna utveckling? Varför pratar så många om SD och så få om SD:s politik? Nu måste näringslivet ta avstånd från Sverigedemokraterna." Det skriver extremistexperten och journalisten Anna-Lena Lodenius.

http://svtdebatt.se/2011/06/nu-maste-naringslivet-ta-avstand-fran-sverigedemokraterna/

2011-06-20 @ 11:41:03
Postat av: Sven Dacke

Hur länge kommer Sverigedemokraterna i Riksdagen att stå och ta "skit" om främlingsfientlighet och "bruna rötter" när det är väl dokumenterat hur andra riksdagspartier har agerat förr med rasinstitut til massivt stöd för nazismenLägger bara in en länk så länge.

Kanske dags att markera för den okunniga församlingen i Riksdagen

Postat av: Sven Dacke

Flera artiklar av samma författare angående "Bruna Rötter"

2011-06-20 @ 11:52:08
URL: http://www.newsmill.se/user/gustafjanson
Postat av: Sven Dacke

Ursäkta det är bara jag igen.

Jag hade faktiskt inte läst dessa artiklar men skulle någon vilja idka högläsning för F Rainfelt med denna artikel någon gång innan sommarlovet.Kunde kanske vara bra att ha med sig inför hösten

Postat av: "Vi gillar olika"

Hundratusentals författare snart på väg till Sverige.Ändra lagen – ge författare asyl i Sverige.Folkpartiet: Världens skribenter ska kunna finna en fristad i Sverige

http://www.aftonlognen.se/debatt/article13198487.ab

2011-06-20 @ 12:06:33
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Da Capo

@ OT - 07:14:34Från ort och ställe i Nya Sverige.

Defaitism...........vore det så väl!

En och annan patient med malign cancer är helt övertygade om att vetenskap och beprövad erfarenhet ej gäller. Istället för att sätta sin tro till någon radikalbehandling med statistiskt påvisad 30% överlevnadssannolikhet, hänger patienten sig drömskt åt religiösa besvärgelser och böner till ngt himmelsk beläte eller blir 110% anhängare till någon homeopatisk (yoga-)guru med fett bankkonto i Lichtenstein.Om man som SD företräder åsikter i multikultifrågan som mer än 90% av landets befolkning inte delar, måste det till exceptionella medel om man vill åstadkomma (eller inleda) det absolut nödvändiga "paradigmskifte" som egentligen skulle ha inletts i förrgår.

2014 eller 2018 är det försent, då blir det som att insätta konstgjord andning på den redan drunknade.2011-06-20 @ 12:46:41
Postat av: Magentan

AWSvensson skrev: "Hur många av landets väljare har klart för sig vad uppgörelsen alliansen gjort med miljöpartiet innebär.Enbart ett fåtal, när det blir mer påtagligt att somalier som lika gärna kan vara kenyaner mot gällande lagstiftning berikar landet med 1000 tals nya bidragstagare , med bidrag både retroaktivt och framledes, när illegala mot det sunda förnuftet ska åtnjuta alla rättigheter utan dess skyldigheter, om inte så först då börjar moderatväljarna röra på sig."Du har rätt, men jag undrar hur detta ska bli "påtagligt" för landets väljare. Om varje väljare ska fatta detta pga sina egna personliga erfarenheter kommer det att ta årtionden. Sveriges hjärntvättade och halvsovande väljare måste bli informerade om detta och allt annat som PK-media och 7-klövern förvränger.Det finns bara ett parti som är intresserade av att väljarna får veta sanningen och det är SD. Ska väljarna hinna få information innan tiden är ute är det dessutom ganska bråttom.2011-06-20 @ 12:50:21
Postat av: Tjadden

Den Kd gubben har klivit ur sandlådan och nu får vi se hur många det blir som har ledsnat att leka med hink och spade.

2011-06-20 @ 12:50:59
Postat av: Tony Ingman

Hur fan är dessa journalister funtade innanför

kraniet? Tidningen GP gör idag stort snyftreportage

om 180 Araber som var på väg till det land som dom flytt ifrån, på semester?? men blivit fast på flygplatsen på grund av strul med planet.

Det är ingen måtta på eländet, det verkar nästan som det var värre än det elände som dom flytt ifrån

skulle man inte kunna tänka sig att GP betalade hotellvistelse med all inklusive för dessa arma

stackare? För att bli fast på en svensk flygplats måste väl ändå vara något av det värsta som kan

drabba mänskligheten här på jorden, allt enligt denna skribent. Att resa på semester till ett land som dom säger sig flytt ifrån är inget som denna trångskalle till jounalist bekymrar sig om.

2011-06-20 @ 14:03:34
Postat av: Gubben o Gumman

Medias maniupulation har varit uppe förr i tråden.Vi bidrar med reprisen från partiledardebatten härromdagen,där bryter man när Jimmy Åkesson har replik för att då över till rödgökarna i panelen som bla säger : Gustav Fridolin är som Mozart en underbarn....Igår sändes ett multikultivänligt inslag om det ensamkomamnde barnet "Irakiern" som kom SJÄLV"

Efter 5 ÅR KOM MAMMA OCH PAPPA TILL SVERIGE.(Vilka trevliga föräldrar som skickar iväg sitt barn ensamt för att kunna kroka fast bidragssnablen i Svenne Banans plånbok)Således har det kommit ett ankarbarn och svenska skattebetalare har fått 3-5 nya bidragstagare

Det är ju sanningen fast detta skall förskönas och tvättas in i Svenne Banans hjärna.Sparka Ewa Hamilton.

2011-06-20 @ 15:18:05
Postat av: Sandra B

Arabisk vår, kyss mig ...!Den koptiska minoriteten, som förr var en majoritet i Egypten, hoppas på demokrati, frihet och modernisering av landet. Men de arabisk-muslimska ockupanterna som idag utgör 90% av Egyptens invånare vill något annat.

Terrorn och våldet mot kopter har ökat sedan den förra regimens fall och risken för ett stort rensningskrig, en massaker är överhängande.

2011-06-20 @ 15:28:02
Postat av: Gubben o Gumman

Igår sände TV4 Faktan ett nytt avsnitt av den engelska serien "Frontcrime"om polisens arbete i olika brittiska städer.England ser ut precis som det ser ut i Sverige och precis som överfallsvåldtäkterna i Norge,dessa är på minst samma nivå i Sverige förmodligen värre här.

Hur många svenska "horor" har fått se en Balkanpuffra med orden anmäler du så pang...Svenska damer kanske skall lära sej ordet mörkertal istället för Kissie.

Svenska damer är så in i h-vete trygghetshjärntvättade så motstycke saknas i hela världenacka om "Titanic girls".Precis likadant som i efterlyst ser det ut i Frontline Crime 8 av 10 som polisen tar för narkotikabrott inbrott trafikbrott etc är Jippiebritter.

Tendensen är den samma i detta brittiska program som efterlyst,när skall Svenne Banan hajja detta?Vill man förstöra lag o moral i ett i land är absolut bästa sättet att massimportera "äggskallar" utan någon som helst heder eller moral.Placera sedan dessa i etniska enklaver på socialbidrag,det är att vara människofientlig både mot inkommande och bofasta ren idioti.

Då har man uppnåt den sanna schizofrena socialismen.Det är verkligen som borde göra 7-klöver lösa i magen skjutningar i Sverige i stort sett varje dag.Då säger konstapel Tjo Faderallan det är vanligare med vapen nu än för 10 år sedan, nähää.

Frågan är närpolitisk korrekthet går över i mental ohälsa.Gubben o Gumman skriver som objektiva tvärförbannade

samhällsdebattörer utan koplling till Thor-alf Alfsson ,Expo eller Khaddaffi..

2011-06-20 @ 15:41:52
Postat av: Gubben o Gumman

Sandra B : Igår fick vi höra via SVT68 hur stygga Koppterna är....

2011-06-20 @ 15:44:14
Postat av: "Vi gillar olika"

”Det började med att en turkisk man gick fram till tre svenskar där en av dem lagt ner för att vila. Där frågade han om han ”kunde bajsa honom (svensken) i ansiktet”, därefter stod turken och öste ur sig andra förolämpningar. Han gick sedan iväg och slängde iväg ett sista ord i form av att han hoppades att personen som låg ner skulle dö.Då gick en av de andra svenskarna fram och sa till den turkiske mannen att det där var väl jävligt dumt sagt och svensken ville att han skulle be om ursäkt, men det gillades inte av turken som fick sällskap av en annan. De stod nu och käftade emot killen som önskade en ursäkt och efter ett tag så utdelade de flera slag och knäade svensken i ansiktet och gick därifrån till ett turkiskt gäng på ca 10 pers. Polis tillkallades, men innan de hunnit fram så blev det mer gnabb då turkarna tänkte dra från platsen.Då dök helt plötsligt en tredje turk upp och utdelade först ett slag på svensken som först låg och vilade men som nu ställt sig upp och försökte följa efter de första turkarna så polisen skulle få in dem. Därefter gav sig den turkiske mannen på svensken som redan blivit misshandlad och utdelade ett slag när han stod med ryggen vänd vilket fick till följd att han föll omkull och tuppade av en kort stund. Då sprang den tredje svensken efter den personen som sprang iväg, men de försvann vid Hemköps parkering. Ingen av dessa personer åkte fast på plats utan avvek.Innan denna händelse var det mycket turkar som rörde sig i gäng och uppträdde störande.”http://politisktinkorrekt.info/2011/06/20/aggressivt-turkiskt-gang-misshandlade-i-kramfors/#disqus_thread

2011-06-20 @ 16:56:41
Postat av: "Vi gillar olika"

Vänsterextremisten Jan OG Helin,chefsredaktör för Sveriges stasi och DDR inspirerade dagstidning Aftonlognen.se,förvisso så är Expopressen i samma dimension.Dessa supervänsterextrema utgivare som säljer sin själ till lägstbjudande är en lika stor fara för Sverige och svenskarna som Sverigedemokraterna varnade för,i detta fall islamisterna.

OG Jan Helin som bor i det kliniskt rena och utan färgade invandrare i Bromma,gillar säkert fortfarande olika.

Låt oss köpa fastigheter hyra ut och fylla dessa med Somalier/mena medborgare,till att börja med.

Gillar OG Helin fortfarande olika när döttrarna blir våldtagna av dessa analfabeter från Afrika så är han trovärdig.

Tyvärr så är det så att huvudet han har uppstoppat i sin bakre drömvärld inte korresponderar med verkligheten.

2011-06-20 @ 17:20:31
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

Det var väl trevligt med neanderthalare från Torkiet

Sannolikt visar dom sin tacksamhet över att ha fått ett bekymmerlöst liv utan arbete i Crazyland.("50% går på socialbidrag sedan skall man räkna in andra transfereningssystem också"

Citat Anders Borg)Detta är Sveriges hopp och framtid endast en döfödd

Gorilla kan tro på det och så Lill Gahrton förstås.Oss gör det inget om dessa 3 pundar Torkar får åka hemtill sitt eget shitland.Det är tur att deras kompisar inte förstår vilka fina SD medarbetare dessa snorloskor är.

Fast det ligger väl i kusinbröloppets natur kan man misstänka.Gubben o Gumman skriver utan koppling till Thor-alf

Alfsson eller Hemse rugbyklubb.

2011-06-20 @ 17:29:58
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Varken SD eller jag gillar EU och dess överstatlighet.

I och med "migrationsuppgörelsen" mellan alliansen och MP, tror jag dessa har hällt vatten över huvudet i stället för "champis"!Europaparlamentet och rådets direktiv om:

"Påföljder för anställning av tredjelandsmedborgare som vistas olagligt i EU", utkom redan den 18 juni 2009 under beteckningen:

2009/52/EG där minimistandarder för sanktioner och åtgärder mot arbetsgivare för tredjelandsmedborgare som vistas olagligt i EU.

En sista dag för genomförandet är den 20 juli 2011.

Inte bara arbetsgivare som skyddar/gömmer illegala

utan även juridiska personer kan hållas ansvariga.

En förfärlig massa punkter som staterna och dess folk har att rätta sig efter.Nu vet jag inte om Fredriks anhang har klart för sig vilka skydigheter som åläggs staten och de eventuella sanktioner vi kan råka ut för, men som jag ser det är dessa inte obetydliga för svensk välfärd om inte rådets direktiv följes.

Detta är tydligen ingen som känner till, i och med

den tystnad som råder, bara det att de 7 etablerade

har nöjet av att sätta krokben på SD i och med migrationsuppgörelsen.Det luktar unket, liksom det har gjort vid Lissabonavtalet samt förändringarna i grundlagarna!Vi lär se vad som sker under juli månad. Faktiskt lite spännande, även om alla verkar då ha semester.2011-06-20 @ 19:17:13
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag kanske skulle även påpekat, att det här gillar jag med EU:s direktiv, även om jag är total motståndare till EU och dess överstatlighet.

Men det visste ni ju...eller hur!?

2011-06-20 @ 19:25:02
Postat av: MartinA

Da Capo, jag letar efter människor som tänker som du. Jag skulle gärna mejlas?

2011-06-21 @ 20:42:00
Postat av: Christopher Dywik (KD)

Stefan K:I Magnus Jacobsons hemkommun är Kristdemokraterna tredje största parti. Ganska säker på att han inte slänger ur sig vad som helst för att han är rädd för 4% spärren. Jag tror snarare att han har tänkt över frågan mycket noggrant och kommit fram till att om partiet faktiskt ser till verkligheten och vad vanligt folk tänker, så kommer partiet också öka på riksplan.

2011-06-23 @ 17:22:25
URL: http://dywik.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0