KOMMUNFULLMÄKTIGE OCH BUDGETDEBATT I KALMAR

Idag beslutade Kalmar kommunfullmäktige att investera i infrastruktur i Östergötland. Kalmar kommun kommer låna upp 33,76 miljoner kronor som skall förskotteras i ett infrastrukturprojekt för Stångådalsbanan och Tjusbanan tillsammans med Trafikverket. Projektet totala kostnad är ca 200 miljoner kronor, av detta skall kommunerna förskottera ca 50 procent (100 miljoner kronor). Kommunerna i Kalmar län kommer att stå för 93 miljoner kronor och kommunerna i Östergötland står för 7 miljoner kronor. Hur fördelar sig då investeringen? Jo, ca 110 miljoner på järnvägssträckorna i Östergötland och 90 miljoner kronor på de betydligt längre järnvägssträckorna i Kalmar län.

SD försökte få till en återremiss av ärendet då dokumentationen inte var fullständig. En sammanställning över alla kommuners andel saknades. Tyvärr var det bara Folkpartiet som stödde vår återremiss.

Detta är ett typfall över vad som kommer att hända vid de nya storregionerna. Skattemedel kommer rinna från ytterområdena till de mer centrala delarna i regionen.


Vår motion om att handläggning av Linneuniversitetets placering
skulle granskas av Kalmar kommuns revisorer avhandlades också. Givetvis blev debatten hård och jag menade att det inte tog så många år innan kommunstyrelsens ordförande Johan Persson börjat agera som en riktig kommunalpamp. Att undanhålla adekvata handlingar i ärenden som beslutas av kommunens högsta beslutande församling, kommunfullmäktige, måste väl nästan betraktas som brottsligt. Att inte diarieföra inkommande handlingar som protokoll, konsultrapporter och utredningar är ett annat exempel på detta pampvälde. Socialdemokraterna fick 45,9 procent vid valet och tillsammans med V och MP har man en betryggande majoritet på ca 57 procent. Givetvis hade jag inte förväntat mig något bifall för motionen då kommunfullmäktige inte kan bestämma vad kommunens revisorer skall granska men genom att skriva en motion har vi lyft frågan inte minst i media. Sedan hoppas jag också att journalisterna skriver om dagens debatt. Folkpartiet instämde i vår kritik och till viss del Miljöpartiet genom Jonas Löhnn.


I Budgettdebatten valde jag att presentera en del av grunderna till våra tilläggsförslag.
Vårt förslag om sänkt skatt med 10 öre skall ses som en ny inriktning vad gäller kommunal skattepolitik. Finansieringen av detta sker förstås genom att minskad mottagning av asylsökande och anhöriginvandring.


Kommunalskatt i jämförelse med Kalmars jämförelsekommuner.


Total kommunalskatt i min församling når under 2012 över 34 kronor.

”Kalmar full fart framåt” var en slogan från 2006 som socialdemokraterna använde under valrörelsen och under den kinesiska ”Fanerdunhysterin”.
Skatterna är ett sätt att få intäkter till kommunen. Ett annat är att öka befolkningen men det förutsätter att det är människor som jobbar i samma omfattning eller mer som redan befintlig befolkning.Vid en första anblick ser säkert befolkningsökning bra ut men granskar man den i detalj framträder en annan bild.
Verkligheten är att ca 85 procent av befolkningsökningen består av personer med utländsk bakgrund.

Detta har givetvis stor inverkan på t.ex. kostnaderna för ekonomiskt bistånd. Det ser man inte minst om man granskar Södertälje och Laxå. Dessa kommuner är båda styrda av socialdemokraterna men har totalt olika politik.


Orsaken till denna enorma skillnad kan ses i nedanstående diagram som talar sitt eget språk.I Kalmar ser utvecklingen när det gäller personer med utländsk bakgrund ut enligt nedanstående diagram. När det gäller personer med svenskbakgrund så ligger den mer eller mindre på samma nivå år efter år.Den mest intressanta bilden/diagrammet är ändå nedanstående. Den visar hur utvecklingen av andelen kostnader för personer med utländsk bakgrund och svensk bakgrund sett ut under de senaste drygt 25 åren.


Det är samtidigt en korrekt och sann bild över ett totalt misslyckat integration i Kalmar. En bild som jag hoppas kommunfullmäktiges ledamöter tog till sig och försöker förstå innebörden av. Även om förhoppningen inte är stor.

För att täcka våra högst beskedliga tilläggsyrkanden vill vi att Kalmar kommun säger upp sina avtal med Migrationsverket. Därmed skulle Kalmar kommun få en möjlighet att förbättra integrationen av de personer som redan bosatt sig i Kalmar. Om inte detta görs kommer vår väg mot ett nytt Södertälje att fortsätta.


Mitt anförande och mina bilder väckte förstås uppståndelse och protester. Vänsterpartisten Bertil Dahl blev så till sig att han struntade i att kritisera Alliansen budget utan kom med standardutfallet om ”alla människors lika värde” os.v. Något som jag överhuvudtaget inte nämnt under mitt anförande utan jag har bara redovisat statistik från SCB presenterade enligt mitt sätt.
Nasim Malik gick för en gångs skull upp i talarstolen och som förväntat anklagade han mig för främlingsfientlighet.

Mitt inlägg kan inte kallas främlingsfientligt men så blev det i diverse repliker även från 7-klövern. Nu är jag dock van vid att utsättas för detta. Däremot irriterar det mig att inte kommunfullmäktiges ordförande stoppade de yttringar som förekom efter flera av de rödgrönas ledamöter insatser i talarstolen.

Några ledamöter kommentarade dock siffrorna på ett helt annat sätt än det som framfördes mellan fyra ögon. En ledamot kallade utfallen mot mig från andra pk-ledamöter för "intelligensbefriade".

Mina läsare får bedöma om de bilder/diagram som jag framfört kan betraktas som främlingsfientliga och inte står för alla människors lika värde.

Idag framstod det med all tydlighet att invandringen är tabu att debattera.

Jag blev dock bjuden på godis under sittande möte av en folkpartist. Det får man väl se som att folkpartisterna verkligen står för alla människors lika värde. Där till och med vi Sverigedemokrater inräknas. Hos de rödgröna räknas vi nog inte in.

Blogginlägg skrivet under budgetdebatten som fortfarande pågår.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

När argumenten tryter så finns det lilla universalordet främlingsfientlig, utan detta ord tillspetsat med människors lika värde så stod de där mållösa( har inget med Kalmar FF att göra GoG).

Ja ynkligt är som sagt bara förnamnet, men den dagen är inte långt borta när även den stora massan ser dessa politiker som intelligensbefriade och en belastning för partierna.

2011-06-20 @ 17:41:25
Postat av: Anonym

Dom flesta kommuner satsar på invandringen, kul att se att det finns seriösa kommuner :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-06-20 @ 18:18:04
Postat av: Gubben o Gumman

Strålande Alfsson brilliant superbt, låt dessa icke trovärdiga lögnare få sitt svek mot Kalmar rätt upp och ned skrivet på näsan.Gubben o Gumman hoppar och visslar och gnisslar tänder,precis så skall samhällsförstörare bemötas.Alla vet vilka Clowner mackan och Dahl är bara att ingen säger något,begåvat och gå upp och prata jippiefientlighet i ett sådant läge.

Förmodligen är det väl en IQ fråga.

I minst ett av fallen.Vilken öm tå du trampade på hehe,sanningens tå på två stora plattfötter.

(Ja AW Svensson du har plastfötter när du badar på ön,blubb blubb e kul det stämmer också))"Statistik är en sanningsenligt språk"

Citat Leif GW Persson.Tittar man på Nicab road Fd Norra Vägen så ser man vilket "Norrlandshopp" det finns för Kalmar Kommun med sossarna vid makten dvs noll.

Detta är lågutbildade nollor som svindlar iväg Kalmarbornas skattepengar.

Makten byggs på populistisk fotbollspolitik.Sedan är det ju lite synd att Svenne Kålrot i byn inte fattar det eller har ögon att se med.

2011-06-20 @ 18:19:39
Postat av: Systemfel

Snyggt jobbat Thoralf, statistik han aldrig vara rasism eller främlingsfientligt.Sanningar har blivit kriminella handlingar nu:http://www.dn.se/sthlm/utpekande-av-nationaliteter-i-polismejl-jo-arende

2011-06-20 @ 18:38:44
Postat av: Cavatus

När du blir kallad rasist, ska du kontra med det nya ordet "diskrimist". Läs mer om det här och när det kan användas för att få sista ordet:http://aktualia.wordpress.com/2011/06/16/ny-term-for-osakliga-debattorer-diskrimist/

2011-06-20 @ 20:35:18
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: Cavatus

Glömde att säga att det just nu pågår en kampanj i samarbete mellan Affes statistikblogg och Aktualia, där alla uppmanas gå man ur huse till era bibliotek och kräva att de köper in boken Världsmästarna. Anslut dig till denna ypperliga manifestation för yttrandefriheten.Många stöter på de mest fantasifulla undanflykter. På våra bloggar har vi statistik och argument som hjälp att övertyga pk-tomtar som sitter och bestämmer vad folk ska få läsa och inte läsa.Här måste vi göra en gemensam och samlad insats. Droppen urholkar stenen. Affe har dessutom gjort en interaktiv karta som han uppdaterar allteftersom boken köps in i Sverige. Rapportera på Affes eller Aktualia hur det går.

2011-06-20 @ 20:38:20
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: Arne

Att vara SD-medlem är mödosamt. SD-medlemsskap och SD-sympati, absolut inte utbasunerat, provocerar idioterna i detta dårarnas land. Från de skenbart anständiga, sådana som edxtremistexperten Anna-Lena Lodenius, som omnämndes i förra bloggavsnittet, till samhällets vänstervridna bottenskrap. Nedsölandet av postboxen på bottenplanet med honung eller kanske sirap, små hatlappar i postboxen med upplysningen "...att vi vet nog", ständiga "onaturliga" punkteringar på cykeln, som idag, när cykeln stående i cykelschulet fick punktering på framhjulet medan jag var hemma och lagade den nålsticksstora punkteringen på bakhjulet. Jag är så upprepad av dessa fega trakasserier att jag kanske skulle nästan slå ihjäl gärningsmannen om jag fick tag på honom. Se rubriken i PI framför er: "Medlemskap i SD ledde till fängelsestraff."I övrigt instämmer jag i tidigare lovord. Du sköter dig bättre och bättre, Thoralf. Sanningen skall till slut bliva dem övermäktig.

2011-06-20 @ 20:43:01
Postat av: Niles

Varför bloggar du om detta? Borde du inte göra det dina väljare valt dig till att göra? Nämligen delta i mötet, debatten eller vad det nu är? Istället för att sitta och skriva blogg?

2011-06-20 @ 21:02:23
URL: http://dirtyhome.blogg.se/
Postat av: EssendonAtt ha med sju-klövern att göra är plågsamt eftersom dom inte fattat sitt uppdrag.

Ännu värre när det påpekas att förändringar borde göras, så argumenteras det med irrelevanta fraser och en otrevlig stil.Sicka dj..a puckon! Rött kort och avstängning på livstid och in med riktiga demokrater som SD!2011-06-20 @ 21:21:25
Postat av: Allemand

@Niles, om klarar av att läsa sista raden i inlägget kanske det går upp ett ljus även för dig.

2011-06-20 @ 21:29:43
Postat av: Dumle

Du är verkligen enastående Thoralf! Hoppas att du kan tipsa resten av SD-s kommunfullmäktigeledamöter att göra liknande statistik och presentera för övriga ledamöter. Du växer för varje månad och snart får vi väl trycka stickers med texten "Thoralf for president". Kung är du ju redan.

2011-06-20 @ 21:40:17
Postat av: Magentan

Off Topic, men ...Idag är det internationella flyktingdagen. Över 40 miljoner människor har flytt sina hem på jorden. De allra flesta till sina närområden.

Eftersom i stort sett samtliga konflikter i världen numera utkämpas mellan olika grupper inom ett och samma land har nästan alla dessa 40 miljoner människor flytt sina hem på grund av inbördeskrig.Varför blir det inbördeskrig? Därför att olika människogrupper inom ett land inte kommer överens pga olika religionstillhörigheter och/eller olika etniska tillhörigheter.

Hur kan då politikerna i hela EU och speciellt Sverige argumentera för att vi alla ska bli saliga av mångkultur? Varför gör vi allt för att skapa förutsättningar för inbördeskrig i Sverige och övriga EU?

2011-06-20 @ 21:43:32
Postat av: Niles

@Alleman: Ljuset hat gått upp för mig för länge sen, blir bara arg vilken partitillhörighet man än har när man i detta fall stoltserar med att man tydligen vill Sveriges bästa men sen sitter och bloggar under pågående debatt. Jag lägger ner och tar bort denna bloggen, blev bara arg...

2011-06-20 @ 21:52:22
URL: http://dirtyhome.blogg.se/
Postat av: Thoralf A

NilesKommunfullmäktige började klockan 10:00. Under själva budgetdebatten fick gruppledarna för de åtta partierna 4+2 min var att prata för sin budget. Jag valde då att göra ovanstående presentation av dessa icke politiskt korrekta uppgifter. Jag fick signaler att flera ledamöter fått en intressant tankeställare. Även media ville ha sista bilden som jag omgående mailade till Barometern och Östran (under mötet).Att jag bloggade under mötet beror dels på att det var ca 40 debattinlägg efter att gruppledarna gjort sitt (det vill säga jag). För det andra var jag tvungen att lämna mötet strax efter 18:00 då jag hade ett flyg till Stockholm. Sedan dess har jag hunnit varit på mitt kontor i riksdagen och skrivit ute lite papper som jag måste läsa ikväll innan jag går på ett möte i justitieutskottet klockan 08:00. Det gäller ett samråd angående Frontex inför en kommande förhandling.

Just nu sitter jag i min lilla lägenhet i Stockholm.Vad har du gjort idag Niles?

2011-06-20 @ 22:42:43
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: S-E Karlsson

Bra Thoralf !

2011-06-20 @ 23:41:54
Postat av: En som var där

Dagens debatt i fullmäktige var lite annorlunda än tidigare år. Men samtidigt som alla fullmäktigedebatter varit senaste 5 åren. Att SD skulle få en massa påhittade epitet och deras presentation av statistik där Thoralf inte på något sätt har egna synpunkter på invandringen utan presenterar ren statistik, och får direkt från Beril Dahl och från andra ståuppare att statistiken är rasistisk! Skrämmande att dessa personer är folkvalda. T.ex. Nasim Malik som sa att statistiken var rasistiska illustraioner och sen säger människan att om det inte vore för honom skulle ledamöterna i salen inte funnits? Då undrar man om han undanröjt nån självmordsbombare eller liknande för inte faan är väl Nasim far till ALLA barnen? Nåväl det fanns ju ändå vissa ljuspunkter.......några i alliansen la ned sin röst eller faktiskt yrkade bifall till förslag. Men de blir nog uppläxade snart.

2011-06-21 @ 00:18:41
Postat av: Robin Shadowes

Jag hoppas innerligt att SD tar avstånd från dom kommande storregionerna som dom försöker införa. Inte bara kommer det bli ett nytt svart hål som skattepengar kan försvinna ner i till förmån för massinvandringen men det är också ett sätt att splittra oss pursavenskar ytterligare. För nybyggarna kan det naturligtvis kvitta lika eftersom dom inte har en susning om vad det innebär att vara skåning, hallänning, smålänning, gute, östgöte, jämte o s v. Därermot är makten mycket medveten om vad det betyder för OSS. Dom är redan på god väg att ta jul, påsk, skolavslutningar och midsommar ifrån oss. Snart kommer dom vilja ta vår flagga ifrån oss och vår nationalhymn. Nu vill dom även förinta den gamla landsskapsgemenskapen.

2011-06-21 @ 00:43:06
Postat av: Gubben o Gumman

Säger man att statistik är rasistiska illustrationer

då¨är man en jubelclown inte en siffra rätt som vanligt,en typisk representant för"tombollarna"

"Inkvoterad" som nyttig idiot,smart som en guldhamster.Nu får vi hoppas det börjar gå upp för en del politiker på riksplanet och i kommuner vad dom har att göra med, nu går det inte att ljuga mera ostraffat,då blir det en "tumme" i ögat.Då skall man komma ihåg att det bara är början på början lycka till.

2011-06-21 @ 01:32:40
Postat av: Kerstintin

Har någon hört någon reaktion från den svenska kvinnorörelsen på det bestialiska mordet på ung svensk kvinna i Spanien, utfört av en barbarab?!

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/20/marockanen-haktad-for-mordet-pa-sandra-eleanor/

2011-06-21 @ 01:36:46
Postat av: Anders

Barbaraben har slagit till igen!

Panik på Aftonbladets redaktion (m fl),

Vad ska vi göra? Nu kommer SD att få ännu fler röster!

Tja...vi tar och pixlar över bilden på mördaren!

2011-06-21 @ 01:55:07
Postat av: "Vi gillar olika"

En färsk rapport från Länsstyrelsen visar att så många som 56 procent av de så kallade flyktingarna i Sverige fortfarande inte har lyckats hitta en försörjning efter nio år i landet.Jastrzebska poängterar att det är svårt att jämföra Sveriges siffror med andra europeiska nationer av flera skäl, bland annat på grund av hur man använder definitionen ”flykting” – som felaktigt används för nästan alla invandrare till Sverige trots att blott fem procent av de som årligen kommer är riktiga flyktingar med skyddsbehov (PI:s anm.). Vidare berättar hon att utrikesfödda svenska medborgare inte är inkluderade i studien, utan bara så kallade flyktingar.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/21/56-av-flyktingarna-fortfarande-arbetslosa-efter-nio-ar/

2011-06-21 @ 06:42:54
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Thoralf A

En som var därJag var tyvärr tvungen att lämna fullmäktige precis när voteringarna började då jag skulle med flyget till Stockholm. Så jag har ingen koll på vem som la ner sina röster eller stödde något av våra yrkanden.När det gäller Nasim Maliks inlägg så kommer jag givetvis att återkomma till detta i ett eget blogginlägg, det var så häpnadsväckande!

2011-06-21 @ 07:11:06
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: PK

När intelligensen tar slut kommer känsloargumenten fram. Påminner om klassikern "think about the children" som brukar komma när man inte har fakta- och intelligent argumentation att komma med.Stå på dig TA, du står för ett ljus i mörkret av ignorans och (o)lustigt nog intollerans som SD brukar beskyllas för. Du har de logiska- och tänkande människors fulla support.

2011-06-21 @ 07:31:44
Postat av: Stefan A

pk-politiker lever i en ond värld, där fakta och t.o.m. själva verkligheten är "främlingsfientlig",och så länge fulmedia och pk-politiker lever tät omslingrade som två älskanden så kan förljugenheten fortsätta, men ett förhållande som är baserat på lögner kan inte vara i evighet.

2011-06-21 @ 08:17:55
Postat av: Mattzzi

Grattis Danmark,så ska en slipsten dras.Alla kriminella ska ut ur Danmark .Alla kriminella utlänningar i Danmark ska utvisas, oavsett strafftid, skriver tidningen Information och citerar ur integrationsminister Sören Pinds lagförslag.Förslaget debatteras i folketinget under tisdagen och väntas gå igenom med stor majoritet på fredag eftersom både Socialdemokraterna och Socialistisk folkeparti är för förslaget. Experter varnar för att Danmark kan komma att anmälas för brott mot internationella konventioner.I nuläget kan en åklagare uppmana domstolen att utvisa en utlänning som begått en kriminell handling men om förslaget går igenom blir alltså en automatisk följd av domen.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/alla-kriminella-ska-ut-ur-danmark_6261042.svd

2011-06-21 @ 11:40:11
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: "Vi gillar olika"

Det är så här som SD ska jobba,bra initiativ.SD-blad anmäls för hets mot folkgrupp.Många har reagerat negativt på att Sverigedemokraternas gratistidning Kvartalsrapporten delas ut i postlådorna i Södertälje, Nykvarn och Gnesta. Nu har en privatperson JO-anmält tidningen.

http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.1253700-sd-blad-anmals-for-hets-mot-folkgrupp

----------------------------------------------------

– Jag blev förbannad. Jag vill inte att mina barn ska läsa en tidning som innehåller lögner och fördomar, säger mamma Sara Liljeblad till Sörmlands nyheter.Tidningen kommer ut fyra gånger per år och har en upplaga på 48000 exemplar.

http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.1252222-flera-protester-mot-sd-s-tidning

2011-06-21 @ 12:17:38
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: En bra fråga!

Amsterdam Post undrar varför den planerade kyrkmoskén i Nacka inte ger plats åt judar också?!

"Kyrkan kommer att användas av lutheraner och katoliker, moskén av muslimer. Det finns ingen plats hålls för böner av judarna i det nya projektet"

(Obs! Google översättning":http://www.amsterdampost.nl/zweden-bouwt-christelijk-islamitische-kerkmoskee-terwijl-duitsland-nu-gebedskleedjes-voor-islamterroristen-financiert/

2011-06-21 @ 13:27:01
Postat av: Kalle

Alla kriminella utlänningar skall ut ur Danmark.""Jonas Christoffersen, direktör vid Institutet för mänskliga rättigheter, tror däremot att Danmark riskerar att förlora utvisningsmål om de hamnar hos Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna, skriver tidningen Information."" skriver SvDTolkar det som att det skall vara en mänsklig rättighet för utlänningar att slå folk på käften, begå brott och våldta kvinnor!!!De där "mänskliga rättighetsivrarna" har i mitt tycke spelat ut sin rätt i samhället.

2011-06-21 @ 22:08:10
Postat av: AWSvensson

Johan Persson tycks förfölja dig,en sammanbiten Thoralf, vår man i riksdagen ingav respekt, känn stolthet GoG.

2011-06-21 @ 23:04:30
Postat av: Mattzzi

Mycket bra.SD:s riksdagsgrupp beslutade om agerande i omröstning om anmälningsplikt.När utskottsinitiativet om anmälningsplikt vid idrottsarrangemang idag debatteras i riksdagen kommer Sverigedemokraterna förutom att yrka bifall till sitt eget förslag även meddela att man ifall detta förslag faller kommer att rösta för det socialdemokratiska förslaget. Detta beslutades idag när den sverigedemokratiska riksdagsgruppen sammanträdde. Sverigedemokraterna förordade i sin reservation att utredningsdirektiven skulle breddas för att även inkludera möjligheten att införa elektronisk fotboja. Följden blir nu att utskottsinitativet väntas röstas igenom och att regeringen går mot ännu ett nederlag.Thoralf Alfsson, ersättare i justitieutskottet, kommenterar:– Vi vidhåller att det är tråkigt att utredningsdirektivet är så smalt men det viktigaste är trots allt att polisen och Idrottssverige får fler verktyg i kampen mot det idrottsrelaterade våldet. Vi sätter således all prestige åt sidan i det här fallet. Vi har därför tagit beslutet att ifall vårt eget förslag faller så kommer vi att stödja förslaget till utskottsinitiativ från S. Beslutet som innebär att regeringen ska återkomma till riksdagen med förslag om att införa anmälningsplikt öppnar också för möjligheten att säga nej till förslaget om lagförslaget skulle vara olämpligt eller om det framkommer att det finns bättre metoder att ta till.

2011-06-21 @ 23:23:23
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Nästa blogginlägg

Varför är alla den senaste tidens serievåldtäktsmän vad SD kallar för pursvenskar? Vad är SD:s analys av detta? Eller är det ointressant statistik att beställa från riksdagens utredningstjänst? Har Gumman och Gubben analyserat detta?

2011-06-22 @ 00:37:10
Postat av: Gubben o Gumman

Behövs ingen annalys statistiken talar sitt tydliga språk vill du sitta och spela dum är det ju ditt problem.Statistiken kan du aldrig springa ifrån,för övrigt lågt inlägg, när vi vet hur det ser ut.

Du är så långt man kan komma ifrån feministAtt Expressen hänger ut tre sexbrottlsingar som är pursvenska från sexbukern tex är trist manipulation.

Inget som gagnar svenska kvinnor som blir etnsikt våldtagna.På det stället sitter det en del jippiesvenskar också ägna din energi åt att påverka bla Tomas Mattson i hans tidings vidriga kvinnosynÄgna dej även åt att studera BRÅ:s siffror och hjälp till att upperätthålla kvinnofriden i detta land.Sverige är tvåa i överfallsvåldtäktligan i världen.

Samtliga överfallsvåldtäkter i Oslo är utförda av jippenorrmän,det ringer möjligtvis inga klockor i vacumet mellan dina öron.Så bespara oss din kvinnofientliga spottloskor på denna bloggen,du är värre än våldtäkarna.Du kan ju läsa brevet från mamman till den flickan som tagit sitt liv i Trondheim i Norge.

Flickan tog sitt liv efter en våldtäkt.Studera bilderna från förundersökning på den sexmördade Elin Krantz,så hoppas vi slippa läsa flera stupida inlägg från dej.Här är det fakta och statistik som gäller komma in med dagisargument a la vänstern är bara löjligt på denna bloggen,det var länge sedan den typen av argumentation försvann från denna bloggen.Prova på Jinge ding dongs blogg istället där är dina kvinnofientliga kompisar.Finge Gubben o Gumman bestämma skulle du låsas in på ett fängelse med bara homosexuella våldtäkare så kanske vi slipper höra från dej.Vi vill inte ta i dej med tång, du är vidrig.

2011-06-22 @ 02:25:07
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Thor-alf har en styrka han är braight

Fast inte så smart som du förstås.

Han clever och företräder sanningen

2014 hopas vi han får 20 nya kompisar

2011-06-22 @ 02:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0