HELDAG I ÖSTERGÖTLAND

Idag har jag varit på en rundresa i Östergötland med andra riksdagsledamöter från östgötabänken och två EU-parlamentariker och landshövdingen med sin stab.

Först besökte vi Väderstadsverken som tillverkar jordbruksmaskiner. Ett familjeföretag som lyckats väldigt bra genom ett hårt arbete och idag har en omsättning på ca 1,7 miljarder kronor och ca 650 anställda.

Sedan bar det av till Bjälbo trädgård vilket jag tyckte var ett missvisande namn då de ”bara” odlade potatis och lök. Potatisodlingen var på ca 175 hektar och lökodlingen på ca 13 hektar.


Potatisplockningsmaskin.

Lunch avnjöts på Skänninge stadshotell.

I Skänninge fick vi en föredragning om de arkeologiska utgrävningarna som pågått under de senaste 10 åren då bland annat järnvägen byggts ut till dubbelspår som går över gamla fornlämningar från 1100-1400 talet. Mycket intressant information som jag kan ta med mig till Kalmar och hur de rödgröna i Kalmar håller på att förstöra arkeologiskt viktiga delar av staden . Jag tänker till exempel på Barometerns mediehus.

Runsvensgruppen var för mig ett obekant företag ända tills jag förstod att det var ägarna till ÖoB. De hade ett stort logistikcentrum i Skänninge. Omsättning var ca 3,7 miljarder med ca 1600 anställda.

Sista besöket var ute i det gröna. Nämligen Örbackens kalkkärr. En ganska ovanlig naturlokal med många olika orkidéer.


Landshövding Elisabeth Nilsson i täten i kalkkärret.

Dagen avslutades med en middag på Linköpings slott.


Mingel i slottsträdgården.


Det har varit en mycket intressant dag och jag tror att det är väldigt viktigt att vi Sverigedemokrater deltar i den här typen av arrangemang för att det bidrar till att normalisera bilden av Sverigedemokraterna. Nu är jag faktiskt väldigt trött efter denna späckade dag!


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Yes en sådan maskin vill Gubben o Gumman ha tänk vad praktiskt när man skall plocka "knölar"

Leve Stali....slurp slask smack.Binje på dej din gamnla plattfot nu blev du pulvermos,ev rymlingar kunde S-E Karlsson köra över med grållen,eller så rider AW Svensson omkull dom på sin gröna plastkrokodii "Krocko" 137I potatislandet(Sverige) tages inga fångar.Tänk er sjäva V:s kongress inte en boljevik så längt ögat når men på varje stol står ett packet med "Fulixs" potatismos.På pressläktaren står ett paket "Basmos"Gubben o Gumman skriver som privatpersoner och tar avstånd mot allt politiskt våld

2011-06-28 @ 00:20:43
Postat av: carl

det är alltid trevligt att läsa thoralf blogg. fantastiskt att det får (trots 7 klöverns nedläggning och utförsäljning av hela Sverige)tillverkas jordbruksmaskiner i Sverige. blev så intresserad så jag googlade på väderstadsverken. och läste deras historia. de fick in lite jordbrukspolitik också. på 60 talet räckte en säck vete till att betala 10 arbetstimmar. år 2000 räckte en säck vete att betala 0.7 arbetstimmar!http://www.vaderstad.com/web_page.aspx?treeId=28&childTreeId=32&grandChildTreeId=93&lnkMainId=2333&CompanyId=10http://www.vaderstad.com/Default.aspx?companyId=10EU folket i bryssel har nog gett 7 klöverns politiker order om att svälta ut svenska bönder, plundringen av Sverige fortsätter.maskinen på bloggbilden är en:

http://www.ploeger.com/Homeeng/Products/PloegerProducts/PotatoeHarvesters/PloegerAR4BPotatoHarvester.aspxhttp://www.ploeger.com/Homeeng/AboutPloeger.aspxläste för länge sedan här på bloggen om det svensk skogsmaskinföretaget:

http://www.gremo.se/default.asp?ID=FORETAGSPRES&sLang=sv-sejaha det finns massor med svenska företag, ännu!

http://www.elmia.se/sv/skogselmia/For-utstallare/Masskatalog-Online/Utstallare/

2011-06-28 @ 00:55:40
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Arvika festivalen ställer in!

Kommunen betalade 1,5 miljoner för att dessa inte skulle gå i konkurs. Jag yrkade på konkurs, då det är ett aktiebolag, betraktas som vinstdrivande och därmed är öppet för ersättning till de polisinsatser som behövs. Om det är detta skälet, vill jag ha osagt, men dessutom behövde "tältstaden" en rening av tvättvattnet, som annars rinner rakt ut i "Kyrkviken" som har utlopp i Glafsfjorden.Spenderandet i kommunen har nått oanade höjder.

Hittills ett par miljoner bortflugna på ansökningar för att "valla in" Kyrkviken till en kostnad av 6 - 7 miljoner om denna nya ansökan beviljas. Kyrkviken och Glafsfjorden översvämmade hela området för tio år sedan.

Jag påstod att detta var bortkastade pengar då inlopp skall regleras med utlopp, och det skall kraftbolagen svara för och ingen annan, även ekonomiskt!Jag tror denna socialistiska nojan har gjort att detta partiet S med sina anförvanter "kosta vad det kosta vill", utan någon sans och ett tänkande.Det var säkert "Vattenfall" som stoppade utflödet

vid Trollhättan, då även Vänern svämmade över.Idag (igår) har jag genomfört tre av mina motioner

samt bemött en ansökan från "rädda barnen" om att "ta hand om" ett antal "flyktingbarn". Jag blev t o m anklagad för främlingsfientlighet, första gången i mitt liv och naturligtvis bemötte jag detta urvattnade uttryck, då jag dessutom ville skänka dessa belopp till "läkare utan gränser", där avsevärt fler barn får behandling till dessa enorma belopp. Jag tror jag var uppe i talarstolen i sammanlagt över en timma. Naturligtvis fick jag inte rätt i mina motioner, men frågorna är ställda och detta kommer jag att utnyttja tills valet 2014. Som fd militär ger övning färdighet, och detta skall utnyttjas till skattebetalarnas bästa...

2011-06-28 @ 01:38:58
Postat av: Sven Dacke

Jag föväntar mig inget konkret eller positivt från Fru Ask i denna debatt men kommer att följa den på nätet.Tisdag 28 juni klockan 9.00På begäran av Sverigedemokraternas anordnas en aktuell debatt om gränskontroller i Europa. En ledamot från varje parti har rätt att delta i debatten. Från Moderaterna deltar justitieminister Beatrice Ask (M).PS: Jag förstår att regeringen tyckte det var bekvämare när dom styrde cirkusen på egen hand utan inblandning från SD och dom längtar nog tillbaka till gamla tider.Hur reagerar föresten fotfolket inom Alliansen "mellan skål och vägg" när ni träffar dom ute i landet.

Postat av: Sven Dacke

Ny artikel av Ulf Nilsson på skandaltidningen Expressen.

Artikeln går ej att kommentera ( naturligtvis)

Det verkar som om Ulf börjar att misströsta på allvar för Sveriges framtid."Dessutom är vi på väg att byta folk på det gamla landet. Antalet invånare ökar med ungefär 60 000 per år, men ungefär 45 000 av nykomlingarna är invandrare och så har det varit rätt länge nu - och så fortsätter det. Alltså: färre och färre svenskar av det gamla slaget och fler och fler av det nya. Dessutom blir vi äldre och äldre. Fler pensionärer, färre arbetande...

Postat av: Sven Dacke

Ny debattartikel på SVD om det demokratiska samhället där ALLA är lika mycket värda"LSU – Sveriges ungdomsorganisationer – vill inte bidra till en normalisering och legitimering av rasismen. Därför väljer vi att aktivt ta avstånd Sverigedemokraterna i vårt politiska påverkansarbete."

Postat av: Sven Dacke

Intressant sammansättning på styrelsen för LSU som uppenbarligen inte gillar att ta debatten med SDU.Dom har även en del intressant på sin webb som detta

http://www.lsu.se/adimo4/Site/LSU/web/default.aspx?p=3521&t=h401Postat av: Sven Dacke

Trendbrott i Smålandsposten. Förmodligen har dom insett att nyheten kommer i alla fall ut på alternativa media som PI och då kan det vara bättre att förekomma för att i alla fall behålla några som läser nyheter på webben ett tag tillRånare visas på bild utan "vitpixling" trots att dom enbart är åtalade och rättegången startar på Torsdag."Rättegången hålls i Växjö tingsrätt på torsdag och åklagaren kräver att såväl 30-åringen som den häktade kvinnan skall utvisas ur landet.

18-åringen åtalas även för stöld av två elfläktar i Hensmåla. Däremot fortsätter utredningen mot honom när det gäller misstanken om ytterligare ett brutalt rån mot ett äldre par i Bjuv."

Postat av: Anonym

Kommunerna börjar gå på knäna nu, Växsjö kommun har upptäckt att deras invandring gör så kommunen går minus, till slut vaknade dom.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-06-28 @ 09:26:23
Postat av: Da Capo

Pursvensken Ulf Nilsson skriver i Expressen:

...

Den stora frågan i Sverige är - tack och lov - betydligt fredligare (än den som gäller Libyen). Vad ska vi, svenskar och nysvenskar, försörja oss med? Vad ska vi tillverka? Vilka nya idéer har vi? Hur ska vi utbilda våra tekniker och ingenjörer, så att de ligger på spets i världen? Jag kan alls inte besvara mina egna frågor. Hoppas att andra kan det och gör det, så att landet kan fortsätta leva i - relativt - välstånd och - relativ - ro.

Alltsammans är - låt det bli mitt sista ord - alldeles jävligt spännande...

......Javisst är det spännande här vid dödbädden!Djävlig spännande att se landet på väg mot exitus.Liksom du själv, Ulf.

---------------------------------

länk finns hos Sven Dacke ovan

2011-06-28 @ 10:11:01
Postat av: Hulda

Väderstadsverken: Ett otroligt bra skött företag med hårt arbetande människor. Duktiga på att få fram nya produkter som fungerar bra!Lite mera tankar om "Shit to Gaza" inspirerad av PI.

Hur mycket pengar per Palestinier har hjälporganisationer pumpat in i området..???

Var finns de idag..??

Varför så stora barnkullar när det är så tätbefolkat och fattigt där..?? (om det nu stämmer...)

2011-06-28 @ 10:11:42
Postat av: Allemand

@Hulda, din sista fråga är enkel att besvara, eftersom desto fler barn du har desto säkrare är din ålderdom, så fungerar det i alla länder söder om Medelhavet.

2011-06-28 @ 10:47:15
Postat av: hallå där

Gör er själva inte den otjänsten att missa Gotiska Klubben, som skildrar farfar Olof Aschbergs kriminella förflutna.förutom de stulna ikonerna på NationalMuseum

avhandlas tre böcker:

”The Berlin-Baghdad Express”

”History’s Greatest Heist: The Bolshevik Looting of Russia”

båda av Sean Mcmeekin, samt

”Från Lenin till Expo: om hur Olof Aschbergs sonson lurar sina landsmän”

ännu oskriven, men förhoppningsvis planerad.http://gotiskaklubben.wordpress.com/

2011-06-28 @ 10:58:46
Postat av: Mattzzi

Polisanmäl LSU för förtal,passa även på att göra en DO anmälan,dessa vänsterextrema organisationer ska inte komma undan med sina rasismanklagelser och diskriminering av ett demokratiskt till riksdagen invalt partis ungdomar.

2011-06-28 @ 10:59:40
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: LN

Jag skulle vilja utöka Huldras frågor med själva KARDINALFRÅGAN:

vem pröjsar jippot "Shit to Gaza"?Hyra och drift av fartyg, omkostnader för medföljande PASSAGERARE, försäkringar och andra exceptionellt höga omkostnader för detta slag av 'enterprice', inköp, transport, och lastning samt ev lossning av gods osv.Såvitt jag vet har detta aldrig berörts.

Är det saudiska petrodollar som

gör denna löjets seglats möjlig?

Trots rådande Iran-Hamas allians?

2011-06-28 @ 11:22:33
Postat av: Gubben o Gumman

Inte nu igen tänker "Mats",jo nu har Gubben o Gumman snickrat färdigt på benämningen på 70% av den svenska presskåren dvs Boljevikerna.Till svenska akademinn har följande förslag inlämnats som synonym till journalist OBS endast i Sverige : "Tabloidoiokofob".En speciellt krånglig variant är Baastabloidoiokofob"uppfunnen på Beckombergas slutna avdelningen även kallad "Titta jag skriver"Vi har givetsvis informerat Tomas"köttbullen" Mattson om detta nya ord på hans blogg idag.

Tänk vad glad "Tompa" skall bli,vi börjar faktiskt bli lite "Bundis" nuförtiden.Förresten vet ni vad kvinnorna gjorde köttbullar på i Stalingrad under WW2 ?Nää just det och inte vill ni veta det heller.(Copyright "Gubben o Gummans ordverkstad KB)

2011-06-28 @ 11:29:02
Postat av: Errbe

Mycket bra ! Du håller stilen !Trevligt med dina fina bilder. Vilken kamera har du alltid med dig ?

2011-06-28 @ 11:38:40
Postat av: Gubben o Gumman

Hallå där : Då får vi tacka för förmedlingen av att Plattfotsollonet "Rupert" Aschberg har en fin stamtavla."Rupert" är i grunden Mao kommunist,så varför inte "nolla" hans bankkonto och skicka fanskapet till Kina ihop med Johan Persson.

Bogsera ut hans "arbetarbåtar"till norr om Gotska Sandön och spräng skiten i luften.

"Fulpengar" gör sej bäst på havsbotten.Ta med hans "Bajspolare" som sitter och orerar i nattradion Gert Falsking de la Hojja."Tinja" och "Lutta" skulle bli utmärkta jippiekineser me sina röda slangklämmor.

Frågan är bara om Pevaryl finns i Kina?Hejdå Skumbags de luxe...Gubben o Gumman skriver som privatpersoner med trasig koppling på T-Forden inget samarbete förekommer med Thor-alf Alfsson eller Expo.

2011-06-28 @ 11:45:55
Postat av: Hulda

Allemand... Jo, tyvärr är det så. Men det är också ett politiskt påtryckningssätt. 500 000 Palestinier väger inte tungt. 2, 3 eller 4 miljoner väger tyngre i politiska förhandlingar.

OCH ännu mera kanonmat till Hamas och andra grupperingar..LN.. Missade den frågan:( Vad kostar "Shit to Gaza"-eländet och vem står för kostnaderna.?

OCH: De som är anställda och vars lön betalas av oss skattebetalare, är de tjänstlediga eller får de lön av oss under detta sorgliga jippo....

2011-06-28 @ 11:49:16
Postat av: Gubben o Gumman

"Omarbetat inlägg" Trevligt att ni håller stilen

Däremot är det en nationaltragedi att er pension inte räcker till en riktig kamera.

2011-06-28 @ 11:52:51
Postat av: Gubben o Gumman

Bilden på volontären och gratisarbetaren Elisabeth Nilsson är magnefik,däremot verkar kompisarna bakom ha tappat något eller spanar man efter AID:S

2011-06-28 @ 11:57:56
Postat av: Gubben o Gumman

Nu är det nog bäst med en skrivpaus så Mats inte tappar läsvärdet eller att Jenny skratta käken ur led.

2011-06-28 @ 12:01:28
Postat av: Mattzzi

Och så gick det inte längre att kommentera den vänsterextrema nyttiga idioten från LSU påhopp på SDU längre.

2011-06-28 @ 12:15:26
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Mattzzi

Dödens ideologi är fortfarande rumsren.Trots stödet till de röda khmererna skildras den svenska FNL-rörelsen ibland genom ett slags nostalgiskt skimmer. Före detta aktivister och frontpersoner ställs sällan till svars. Den kanske mest kända vännen av de röda khmererna, Jan Myrdal, har genom åren vägrat att ta avstånd.Ändå tycker kända svenskar att Jan Myrdal är en oproblematisk figur. Historikern Mattias Gardell accepterade år 2009 stolt det ”Leninpris” som instiftats i Myrdals namn.Året därpå gjorde regissören Roy Andersson samma sak; han var ”djupt hedrad”.I år gick priset till dokumentärfilmaren Maj Wechselmann.

De har alla haft chansen att tacka nej och ta avstånd både från Jan Myrdal och från priset i sig, men tackat och tagit emot.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/dodens-ideologi-ar-fortfarande-rumsren_6277960.svd

2011-06-28 @ 12:38:54
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: LN

Offentligt uppträdande i morgon

av gröngöken Mehmet KaplanPå onsdag den 29 juni klockan 18.00 arrangerar 'Shit to Gaza' en manifestation på Mynttorget i Stockholm.Talare är:

Omar Mustafa (Ship to Gaza),

Mehmet Kaplan (från Miljöpartiet de Gröna) och

Anna Wester (Palestinagrupperna i Sverige).

Musik av Martin Ekström.

2011-06-28 @ 13:24:56
Postat av: Tjadden

ThoralfDen här bloggsidan gör mig ursinnigt förbannad och tycker att alla inom Sd sätter denna galning på plats.http://blogg.aftonbladet.se/21909/2011/06/svensk-myndighetskontroll-bra-att-wilders-friades-da-det-skapar-farre-martyrer#comments

2011-06-28 @ 13:30:47
Postat av: Tjadden

LNDå ska vi veta att Israel förbjuder alla journalister att vara med på färden, Ship to Gaza

De journalister som följer med får inreseförbud i tio år till Israel.

2011-06-28 @ 13:37:13
Postat av: Allemand

@Tjadden, såg idag att man bytt namn till Shit to Gaza.

2011-06-28 @ 13:45:08
Postat av: Tjadden

AllemandDen var bra, är det inte hemskt hur Islamtrogna svenskar det finns. Spö skulle de ha!

2011-06-28 @ 13:56:13
Postat av: Mathias

Hej Tjadden!

Här är jag (längst till höger) och några flotillakompisar.http://goo.gl/BF91J

2011-06-28 @ 14:38:37
Postat av: Magentan

@ Allemand"Sheep to Gaza" är en annan variant jag har sett också.

2011-06-28 @ 16:00:31
Postat av: Mattzzi

Detta vänsterextrema islamistiska turkiska våpet har LSU skickat fram som en nyttig idiot.

Att denna radikala muslim med Palestinasjal blivit frontfigur för denna suspekta supervänsterextrimistiska organisation är inte konstigt.

Nyttiga idioter bland nybyggarna kryllar det av.

Innan dessa samhällsomstörtare så var det dom sydamerikanska vänsterextrimistiska kommunisterna som blev vårt gissel.

Nu är det islamisterna från mellanöstern som infiltrerar demokratierna och bevblandat sig med med vänsterextrimisterna i en ohelig allians,ungefär som när Adolf narrade Josef.

2011-06-28 @ 17:10:28
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: LN

Beträffande Correns ledare idag om 'Sheep to Gaza' fann jag mig föranledd att klyva näbb i den fisförnäma samlingen. Det var nog en engångsföreteelse. Jag skrev:Under den ottomanska ockupationen av det så kallade "Palestina" fanns det inte en enda arab som klagade över förhållandet. Under hela denna tid, mer än 400 år, var "Palestina" ett kargt, förtorkat, ofruktbart och ointressant landområde, i vilket ingen arab med självkänsla frivilligt skulle bosätta sig.Men så snart judar i större antal, ca efter 1920, efter att till överpris ha köpt upp mark av lokala araber, bosatte sig och i sann NYBYGGARANDA framgångsrikt odlade upp ödemarken, blev "Palestina" efter hand det förlorade paradiset för alla de oföretagsamma araberna. Det förlorade

"Palestina" blev småningom så innerligt älskat av araberna, ca efter 1948, att dessa sedan 60 år har spärrat in bröder och systrar, som på grund av krigshandlingar flyttat eller flytt från utsatta delar av "Palestina" eller som fördrivits därifrån, i sk flyktingläger, för att de aldrig skall glömma förlusten av sina "älskade" men dystra och primitiva hem i en omgivning där de med yttersta svårighet fick ihop till dagens föda. Inte ens de av judarna 2005 efterlämnade intakta odlingarna i GAZA-remsan förmådde araberna att vidmakthålla och

driva vidare. Detta folk, araberna, synes kännetecknas av brist på domestisk företagsamhet och initiativkraft och dito flit och uthållighet. Kan de "odla" annat än oliver och dadlar; tar kanske underkastelsen under stupidguden Allah all deras energi i anspråk? (Skönt och på tiden att vi blev kvitt NYBYGGAR-förespråkaren Maud Olofsson!)

2011-06-28 @ 18:46:44
Postat av: Stefan A

en skaplig pottetsprätt....

2011-06-28 @ 21:29:07
Postat av: Da Capo

Plötsligt börjar saker och ting hända!(1) 'Undesirable and dangerous' immigrant criminals can not be deported from Britain, say Euro judges.There are now fears that up to 200 criminals could be allowed to stay by declaring they will be tortured if sent back to their country of origin.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2009079/Immigrant-criminals-deported-Britain-say-Euro-judges.html#ixzz1QaO9tNsR(2) Democracy collapses in Europe: EU cancels SIOA/SIOE free speech rally.

http://www.reuters.com/article/2011/06/28/idUS199841+28-Jun-2011+PRN20110628(3) Propelleraxeln på Gardells Flotilla-båt "kapad" i grekisk hamn. Gardell tycker att nu räcker det!

2011-06-28 @ 21:40:19
Postat av: "Vi gillar olika"

Ett somrigt och glädjande foto som avslutning på aftonen.

http://www.friatider.se/wp-content/uploads/cache/picture249673.jpg

2011-06-28 @ 23:16:45
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: OT

Efter att ha varit på nästan andra sidan jorden ett tag och där kunnat prata direkt med de berörda så har jag följande att meddela:Under allt för lång tid har dessa män och kvinnor betalat ett högt pris för vår frihet och som tack för hjälpen har vi tidvis föraktat dem djupt. Nu är det så att jag tydligt förklarat för en handfull av dem att vi svenskar inte alls är otacksamma för deras uppoffringar utan att det är våra folkvalda politiker som gått utanför sina mandat i dessa frågor.Dessutom utom kan jag meddela från välinformerad källa att någon moske nära "twin tower" inte kommer att byggas av arbetare från New York, därmed inte sagt att den inte kommer att byggas av arbetare från andra orter.Många goda män har åderlåtits för dessa ord: Semper Fidelis <=> "Always Faithful" och De oppresso liber <=> "To Liberate the Oppressed" och mina och andra svenskars tacksamhet kan inte på något sätt motsvara deras uppoffringar. För vad det är värt, Sabaton - Purple Heart: http://www.youtube.com/watch?v=Jb04sAYCbyINär skall vi vakna och var? I frihet eller slaveri?

2011-06-28 @ 23:53:20
Postat av: Pelle P

Nu är pojkvaskern i högform.http://alexanderlouhichi.wordpress.com/2011/06/28/bryt-blockaden-hjalp-folk-i-nod-och-ge-israel-en-laxa/#comments

2011-06-29 @ 00:19:39
Postat av: OT

Den enda kritiken jag med gott samvete kan framföra mot U.S.A. och andra västerländska nationer är följande:Vi alla har arbetat så hårt och fördelat vårt arbete så väl att vi alldelse glömt att demokrati kräver vårt kontinuerliga fokus! Vår heliga arbetsfördelning har lett oss i blindo, vilket borde föranleda oss att stanna upp och tänka igenom det hela...Lyssna lite på Johnny Cash - San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeYMulticulti, you've been livin' hell to me

You've prisoned me since nineteen seventy five

I've seen 'em come and go and I've seen them take

And not long ago I started askin' whyMulticulti, I hate every inch of you.

You've cut me and have scarred me thru an' thru.

And I'll walk a wiser weaker man;

Mister sosse Congressman why can't you understand.Multiculti, what good do you think you do?

Do you think I'll be different when you're through?

You bent my heart and mind and you whart my soul,

And your stone walls turn my blood a little cold.Multiculti, may you rot and burn in hell.

May your walls fall and may I live to tell.

May all the world forget you ever stood.

And may all the world regret you did no good.Multiculti, I'll hate every inch of you.

2011-06-29 @ 01:17:33
Postat av: OT

När man snackar vänster så är man alltför snabb att döma för Allan Edwall och liknande har jag kvar all respekt: Allan Edwall - Du och jag: http://www.youtube.com/watch?v=cIwy4QjdoucP.S. snacka om att Allan har koll på verkligheten i Sverige!

2011-06-29 @ 01:51:50
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

"LN". När de ottomanska trupperna blivit besegrade av engelsmännen m fl. under WW I, fördelades området (statlig turkisk) 80 % till araberna och benämndes "Transjordanien". Området låg öster om Jordanfloden.Det övriga 20 % området kallades för "Palestina" och tilldelades judarna, med uppgift att bebygga landet, däri fanns också kristna och semiter. Detta området var vad du påpekade kargt och ogästvänligt.

Endast utmed Jordanfloden och kuststräckan utmed Medelhavet var bördiga områden. Mark fördelningen statsfästes av NF 1921. Tiden fram till staten Israel utnämndes, uppbyggdes landet genom bevattningsanläggningar från Jordanfloden. 1946

utropade den arabiska delen till Jordanien kunglig sådan (Abdullah 1)som fri stat, samtidigt som oroligheter utbröt på den judiska sidan. Araberna

såg hur välståndet blommade på den judiska sidan, och när även judarna den 14 maj 1948 utropade sig självständigt, och Jerusalen som huvudstad var detta signalen till att araberna gick till anfall och ockuperade judisk mark. Det som idag kallas "Västbanken" ockuperades av Jordanien samt delar av judarnas huvudstad Jerusalem. Det var Jordanien som döpte detta området till just "Västbanken" i samband med ockupationen.

Egypten ockuperade Gazaremsan och Syrien ockuperade den del av Golanhöjden, som tilldelats den judiska befolkningen.1951 mördades kung Abdullah 1 av arabiska terrorister, vilka då benämndes som den välkända al-Fatha. De som idag kallas "palestinier", döpta av en egyptisk imam isamband med att dessa jagades ur Jordanien och spreds till närliggande områden.

Libyen tog emot ett flertal vid denna tidpunkt och

även Libanon och Israel.1967 återtog staten Israel alla de ockuperade områdena. (sexdagars kriget)Libanon låg under franskt mandat vid delningen, och tecknades som ett kristet land. Inbördeskriget som kom senare i Libanon gjorde att dessa araber som flytt dit jagades bort då även till Libyen och Gaddafi, som med varma händer välkomnade dessa. Sannolikt är det just dessa som nu beter sig stridande mot sin beskyddare. Jag undrar om inte Nato (USA, EU) har planlagt att dessa "palestinier" tänkt ha detta landet Libyen som "deras bostad"! Det är en tanke som slår mig, då Nato/EU numera är så aggressiv att få bort Gaddafi, denne som de tidigare så varmt kramade om! Nato/EU går helt utanför FN:s mandat som endast gällde rent luftrum.

Det är också fullt klarlagt av Abdullah II, att dessa "palestinier" aldrig kan bli Jordanska medborgare av naturliga skäl, däremot får de arbeta där.Folket här i Sverige, är så indoktrinerade, att de struntar i historiska beslut, samtidigt som de tycker sååå synd om dessa terrorister, som inte ens har en egen stat att leva på. De tänker inte på den fördelningen som gjordes i området efter det turkiska bortjagandet under WW 1. Jordanien är deras rätta plats, och den har de försakat. Detta kostar lilla Sverige 800 miljoner varje år i "bistånd". Tacka sossarna för det, och numera hysteriska alliansen.Libanon har i prinsip helt övertagits av olika arabiska enklaver, där terrororganisationen Hizbollah en shiamuslimsk maktfaktor som stöds

av Iran, och efter Israels uttåg ur Gazaremsan, övertogs "ledarskapet" av sunnamuslimska Hamas som stöds av Saudiarabien. Denna maktfaktor tillkom efter Saddam Husseins fall, då dessa jagades bort från Kuwait och Irak. Jag har alltid ansett att just sunnamuslimer är de, som använder sitt maktvapen "självmordsbombare"!

Rätta mig gärna, om jag har fel.Det är väl klart att staten Israel skyddar sina landområden, och detta gör de ganska effektivt.

Naturligtvis ändrar inte säkerhetsrådet staten Israels landområden, utan följer det arv som staten Israel en gång erhållit. Att FN:s "parlament

utdelar resulutioner" mot Israel är naturliga, då majoriteten dä består av islam. Även indoktrinerade länder som Sverige, brukar tillhöra dessa! Dock är det säkerhetsrådet som är bestämmande.Ordet "Palestina" uppkom efter att "filesteerna"

(ett numera utrotat havsfolk) "prylade upp" judiska bosättare utmed kuststräckan mot Medelhavet och då blev herrar där. "Palestina" betyder just "filiseernas land", och det är väl naturligt att Israel inte vill ha med detta namnet att göra. Den mest kända filisteen torde vara Goliat som mötte sin lilla överman David. Därmed försvann också filisteerna och dess makt.Nu blev det långt, men historien har många gömmor, och jag hoppas att detta sprids...

2011-06-29 @ 02:23:10
Postat av: LN

@ Leif T Åhlin

Det är en föredömlig redovisning du har gjort dig mödan att mitt i natten delgiva oss alla. Jag trackar å allas vägnar. Själv var jag helt på det klara med att min kommentar var mycket generaliserande, ej heller hade jag hela det av dig beskrivna händelseförloppet aktuellt för mig, men den tillkom i protest mot det sedvanliga jamsandet om hur synd det är om de stackars förföljda palestinierna. Jag vill inte beskriva mig själv som judevän - men jag är absolut en israelvän. Tänk om det vore politiskt möjligt att på svenst vis

BUSSA alla västbankens antiisraeliska palestinier över Jordanfloden 'heim ins Reich', dvs Jordanien. Du skriver: "...att dessa "palestinier" aldrig kan bli Jordanska medborgare av naturliga skäl". Vilka "naturliga skäl"? Jag kan möjligen se ett naturligt skäl, nämligen att de betraktas som oroselement, men det finns kanske fler?

2011-06-29 @ 07:18:29
Postat av: Pelle Jöns

SD är en ständig källa till glädje.Som medeltidens narr, man får sig alltid ett gott skratt :)Sänka straffsats t.ex till 12 år. Varför inte ta det från födseln?Handlar det om muslimer. Då kan vi väl sänka straffsatsen till när satsen kommer, vid befruktningen.Ni är underbara

2011-06-29 @ 10:47:25
URL: http://goo.gl/18HuO
Postat av: AWSvensson

Lite historik om protektoratet Palestina.

Postat av: Lars-Inge

@ Pelle Jöns"Sänka straffsats t.ex till 12 år. Varför inte ta det från födseln?"Vet att flera europeiska länder har 12 år som lägsta ålder. Bl.a. gäller detta i Storbritannien.Din kommentar och pseudonym är en mycket passande kombination!

2011-06-29 @ 11:37:49
Postat av: Mattzzi

Mycket bra jobbat.Hyckleri att utesluta SDU .Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) är ett av de populäraste ungdomsförbunden i Sverige i dag. En betydande andel av Sveriges ungdomar stödjer oss, något som blev tydligt i samband med skolvalet 2010. Att SDU nekas medlemskap i en organisation som säger sig arbeta utifrån demokratisk grund och för att stärka ungas föreningsliv är inget annat än hyckleri och ett hån mot våra svenska ungdomar.LSU var tidigare en organisation där flera framstående statsråd och opinionsbildare arbetade för ungas organisering i Sverige. I dag drivs organisationen av Seher Yilmaz. Att hon har ett ansvar för att lyssna på Sveriges ungdomar och därmed kunna skapa en plattform för dessa tycks hon inte ha reflekterat över. Till skillnad från LSU väljer Sverigedemokratisk ungdom att lyssna på Sveriges ungdomar, och kanske är det därför SDU är ett av de snabbast växande ungdomsförbunden i Sverige medan LSU får allt svårare att locka medlemmar.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hyckleri-att-utesluta-sdu_6279882.svd

2011-06-29 @ 12:01:44
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Pelle Jöns : Har du hört talas om vuxenarborter,tex 34 år efter födelsen.Det måste väl vara bättre än att peka ut alla araber som kriminellaDu skulle nog ta på dej en foliehatt iallafall så nte solen blir för besvärlig.Sedan får vi hoppas att du skrattade lika mycket åt SENASTE skjutningen i Norköping igår.Hålfoten verkar vara ganska låg i ditt fall

Apropå jippiesvenskar:Alban mord i Kalmar 10 år

Kinesiskt utbytesstudent mord Stockholm 16 år

Detta äkta rasism,den så kallade Sverigekommuistiska rättvisan/rasismen

Då har vi inte räknat in våld/våldtäkter mot etniska svenskar.Eller var den ena kvinnan mera död än den andra?

I Kalmar åkte en mamma med sin 14-åriga dotter fast för snatteri.Pelle"Jeans" börja med att kolla engelska polisdokumäntärer på TV4 så kanske polleten ramlar.

Dessutom skall du nog inte snöa in på plattfothäxans blogg.

Det är inte så jättemånga rätt där tyvärr."Hahahohohihi a ha ha ha ,pang ytterliggare ett skott i foten.

2011-06-29 @ 12:19:56
Postat av: Mattzzi

Läsvärt,bra jobbat SD kvinnor.Kvinnor har ett val – sänk tidsgränserna för abort.SD-kvinnor: Vi måste förebygga att aborter används som preventivmedel.

http://www.aftonlognen.se/debatt/article13244852.ab

2011-06-29 @ 12:35:17
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: [email protected]

Måste ses!Blodig drift med muhammedanens infantila sexfantasier om oskulder;

"Det här är inte en mödomshinna, det är en tuggummifolie"!http://www.youtube.com/watch?v=4P2mBp18eqs

2011-06-29 @ 12:40:51
Postat av: LN

Den sevärda videon "what-really-happened" som

AWSvensson tipsar om 10:54:49 tycks inte vara åtkomlig på angiven länk.

Den finns här på YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=09pmTh64vD8

2011-06-29 @ 13:32:45
Postat av: Magentan

Bra blogginlägg:

Polis - Sveriges otacksammaste jobb? Varför arbeta om det kan straffa sig?http://varjager.wordpress.com/2011/06/29/polis-sveriges-otacksammaste-jobb/#comments

2011-06-29 @ 14:00:08
Postat av: Allan

Hej Allah, vad har du åt oss kuffar i påsen idag?Iran hade igårr en massiv militärövning där raketer med en räckvidd av 2000 kilometer testades. (Var inte orolig redan nu - det är ca 3700 km härifrån till Itan) Den ballistiska missilen "Sejil", som kan utrustas med en nukleär stridsspets, skulle således kunna nå förutom Israel även östra delar av

Europa.Iran är ett av världens viktigaste understödjare av terrorism: landet finansierar bland annat Hamas, Islamiska Jihad och Hizbollah.

Brigadgeneral Amir Ali Hadschisadeh, kommendör för Air and Space avdelningen av det islamiska Revolutionära Gardet (IRGC) sade på söndagen att övningen som kallas "Den store profeten Muhammed 6" syftar till att lära nya taktiker, utbilda unga soldater jämsides med erfaren personal i IRGC och att pröva användning av avancerad utrustning.Hadschisadeh sade att missiler med stor, medelstor och kort räckvidd, inklusive Sejil, som Fateh (Erövraren), Qiyaam (uppror), Shahab I och II, testas under krigsövningen.Ett hotfullt scenario kan komma att uppfylla våra kommande dagar. Och FN? Håller käften! I FN sitter numera nästan bara mohammedaner. Och Obama? Håller käften, han också!

2011-06-29 @ 14:42:25
Postat av: Mattzzi

Jag har äntligen övertygat min kamrat soffliggare som inte röstat på 20år att gå och rösta 2014,valrörelsen startade i och med att valet 2010 var slut.

Nu tar vi dom.

2011-06-29 @ 14:55:54
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: AWSvensson

En får tacke och buge, LN. Den var seg att komma in på men det gick med tandborste och Guds hjälp. Denna länken är direkt på rödbetan om man har ljudet uppskruvat.

2011-06-29 @ 15:02:58
Postat av: Skånepåg

OT

Lite ironi från batikhäxan Berit skadar aldrig!

2011-06-29 @ 15:33:00
URL: http://batikhaxanberit.blogspot.com/
Postat av: Tony Ingman

Pelle Jöns: Vad är det för roligt med att straffsatserna sänks till tolv år? Det är väl snarare tragiskt, men när man kan uppleva att ligor

med 6-10 åringar drar fram på gatorr och torg och

stjäl som korpar så måste något göras.

Det blir ofta så när ett land styrs av vänsterpellejönsar som är både röda och blå,

fast det förstår inte Pellejöns själv.

2011-06-29 @ 15:56:42
Postat av: Systemfel

Dilsa Demirbag-Sten till attack mot Per Gudmundsons ledare i Svd

http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/dilsa-demirbag-sten-grumligt-i-svenska-dagbladet-om-invandrare-och-brottslighet

2011-06-29 @ 15:58:30
Postat av: Tony Ingman

Så har då dom maskerade hjältarna i djurens befrielsefront varit i farten igen, och slagit

sönder en butik för en hårt arbetande ägare till

en Thairesturang för att denne serverade hajfensoppa(vilket han inte gjorde)

en en sak vågar dessa maskerade skithögar inte ta i, nämligen halallslakt, enligt deras förkrympta hjärnor är det djurplågeri när man skär av fenor på en haj, men tydligen inte när man skär halsen

av levande kreatur. Men här kommer tydligen rädslan

för Islam med i bilden, då är man inte så modiga längre. Antagligen hade dom skitit i byxorna om

muslimerna hade börjat och gorma om vedergällning.

2011-06-29 @ 16:40:22
Postat av: Skåenepåg

OTSåg på ett nättidning i Israel, att "Ship to Gaza" mycket passande kallades för "Ship to Hamas"!

2011-06-29 @ 16:54:31
Postat av: alf

Efter att ha sett den här filmsnutten förstår jag mycket väl varför muslimer vill bli martyrer. För det är väl sant, det farbrorn berättar?http://www.youtube.com/watch?v=68gRPEyjzOE&feature=relatedÄr det någon här som är bevandrad i teologi?

Hur går det för flickorna när de har använts 1 gång? Då är de ju inte oskulder längre. Går dom till återvinning då?Hur i fridens namn kan någon vuxen människa tro på sådant dravel?

Och så finns det svenskar som tror att man kan integrera muslimer i västerlandet!! Det är nog lika sant som sagan om oskulderna.

2011-06-29 @ 20:40:49
Postat av: Sven Dacke

Bo Frank i Växjö är ute på röstfiske igen.Från Smålandsposten

Ingvar Svensson, (KD), upprörs våldsamt över att jag inte tycker att religiösa friskolor ska finansieras med skattepengar. I ett uppblåst tonläge hänvisar helt i onödan till Europakonventionen. Där står inte ett dugg om att religiösa skolor ska ha rätt till bidrag från det offentliga och jag känner inte till ett enda land där man delar ut skattepengar till kristna, muslimska och andra religiösa friskolor.

Ja, jag vill ändra lagen så att skattepengar inte går till religiösa skolor!BO FRANK

Kommunalråd(M)

Postat av: Ferdinand Mjuk

OT...-kors i taket för att Kent Ekeroth fick in ett utmärkt bra inlägg på Newsmill.

http://www.newsmill.se/artikel/2011/06/27/amnestys-och-sveriges-radios-kampanj-f-r-v-ldt-ktsm-n-exempel-p-ohederlighet

2011-06-29 @ 21:37:32
Postat av: Robin Shadowes

@alf. Enligt certifierade raketforskare så blir dom oskulder igen på magisk väg igen efter penetreringen. Den där allah är ju allsmäktig enligt dem.

2011-06-29 @ 22:48:16
Postat av: alf

Tack Robin Shadowes

Jag trodde att dom kanske gick till icke martyrer.

Vet du förresten vad kvinnliga martyrer får för belöning i himlen?

2011-06-29 @ 23:29:51
Postat av: "Vi gillar olika"

Tingsrätten i Helsingsfors ansåg att överfallet var djupt kränkande mot människovärdet och exceptionellt rått. Nu har Emmanuel Kwasi Sabi, 32 år och medborgare i Liberia, dömts i torsdags för grov våldtäkt, grovt frihetsberövande samt försök till grovt rån till fängelse 8 år och 6 månader.

http://politisktinkorrekt.info/wp-content/uploads/2011/06/Emmanuel-Kwasi-Sabi.jpg

2011-06-30 @ 01:20:40
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

LN. Kungen av Jordanien Abdullah I mördades 1951 av

araber tillhörande al-Fatha. Att dessa i olika släktled aldrig mer kan få medborgarskap i Jordanien "av särskilda skäl", var just ovanstående

händelse som gjorde att sonen, kung Abdullah II beslutade om att aldrig mer kan dessa eller ättlingar till dessa bli medborgare i Jordanien. Däremot får de arbeta där.

mvh

2011-06-30 @ 11:58:58
Postat av: Robin Shadowes

"Vet du förresten vad kvinnliga martyrer får för belöning i himlen?"Vet bara att pedofeten själv uttalat sig om att helvetet är till brädden fylld av kvinnor så det lär ju inte vara många som kommer genom allahs nålsöga hur många meter tyg dom än virar in sig i. Allt som krävs är att maken gnäller om en enda liten struntsak så drabbas dom av allahs vrede. Finns en gök, orkar inte leta upp den just nu men kanske finns den på bloggen Allahu akbar om du orkar leta. Han sitter och berättar vad som händer efter döden. Man ligger tydligen i graven ända tills änglarna behagar dyka upp och ställa frågor. Den är rätt komisk och man förstår lätt varför inga musslor har kommit längre i utvecklingen efter det.

2011-06-30 @ 13:10:11
Postat av: alf

http://allahuakbar.se/wordpress/2011/06/slice-me-nice/Det här är nog något som alla mussekramare borde se.

Gudrun Spyman och hennes kompisar har en lång väg att vandra.

2011-06-30 @ 21:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0