CENTEREXTREMISTER

Kärt barn har många namn heter det ju och idag fick vi lära oss ett nytt epitet.

Lyssnade på SVT1 under morgonen och kunde då höra ”politikerpanelen” kommentera onsdagens partiledardebatt. Något motvilligt erkände man att Sverigedemokraterna agerar skickligt och att det innebär stora problem för framförallt M och S. Samtidigt visar man prov på att inte kunna acceptera ett demokratiskt val där SD fått 5,7 procent och faktiskt ingår med 20 ledamöter i riksdagen.

Det mesta i samtalet utgick ifrån hur man skulle agera för att SD inte skulle få något inflyttande. Ett något märkligt resonemang i mina ögon. Även ”politikerpanelen” tycks ha väldigt svårt att förhålla sig till SD och jag förstår dem. När Håkan Juholt anklagar SD för att ingå regeringsunderlaget och de rödgröna samtidigt måste ha vårt stöd för att fälla regeringen blir argumentationen väldigt svår, även för ”politikerpanelen” med sådana stjärnor som Stig Malm och Göran Hägg.

Göran Hägg myntade därför det nya epitetet centerextremister! Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta.


Kommentarer
Postat av: Karlskronabloggen

Hej Thoralf!Ja, det var en bra partiledardebatt som jag följde online från Kina! Jimmie skötte sig jättebra för det mesta och "vann" väl debatten om man ska utse en vinnare! Maud Olofsson var en total katastrof som jag ser det!"Centerextremister" är åtminstone bättre än "högerextremister" som Sveriedemokraterna annars brukar kallas!För mig är Sverigedemokraterna ett mittenparti med lite dragning åt vänster och ungefär som Socialdemokraterna var innan Olof Palme tog över 1968.Hoppas du får en trevlig midsommar Thoralf!

2011-06-17 @ 09:48:11
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Gubben o Gumman

Först och främst är väl Göran Hägg så nära en kärring man kan komma utan plastikoperation lägg sedan till kronisk mundiaree.Man får tänka på att denna knallröda "panel" ingår som en del av det du får för dina licenspengar

Den såkallade "tvätträkningen du får en gång i kvartalet.I tvätten av Svenne Banas hjärna ingår ju bla att återkommande omnämna SD som främlingsfientliga,extremister etc.Göran får ju tycka vad han vill speciellt om SD i SVT68,så värst mycket nytt har väl inte hänt på deras front dom sista 40 åren.Vi tycker personligen att Göran Hägg är den urtypiska ronkmuppen.Dessa tre fosilclowner kanman med all rätt skratta åt,dom har intget med det framtida Sverige att beskaffa

2011-06-17 @ 10:02:07
Postat av: MakingBacon

Jag kommenterade i en av dina tidigare bloggar angående extremism och SD. Då jag ser SD som ett mittenparti men ses som extremister undrade jag om de då kunde vara mittenextremister.Det var menat som ett skämt och trodde inte att någon på fullt allvar skulle kalla SD mitten eller centerextremister. Jag trodde inte att någon skulle var så dum, inte ens Göran Hägg.Men Thoralf, ta det positivt. Det är ett steg i rätt riktning. Tidigare var ni högerextremister, nu är ni centerextremister. Snart är ni inte extremister alls utan bara ett mittenparti.Ha en skön sommar

2011-06-17 @ 10:09:44
Postat av: AWSvensson

SVT har givit ordet neutral en ny betydelse,inspiration hämtad från det kalla kriget, Sverige sades vara neutralt men alla visste varifrån hjälpen skulle komma om ryssen anföll. Alla i varje fall de som är mottagliga för information vet att den påstådda neutraliteten gäller ej om det egenkonstruerade syftet att vidmakthålla styrkeförhållandet inom svensk politik hotas. SVT med sina politikertillsatta chefer och ledning agerar målvakt åt sina uppdragsgivare, dvs 7klövern.Stig Malm LO sosse , Göran Hägg småborgerlig enligt min uppfattning,en programledare som en jordgubbe röd o grön, när en sådan församling kommer ihop så får neutraliteten står tillbaka då gäller det att tillfredsställa sina uppdragsgivare med enahanda floskler och myter om Sverigedemokraterna. Men som tidigare visats så har vissa reportrar och samhällsdebattörer sett den krassa verkligheten och för att inte underminera sin trovärdighet tvingats se och rapportera den faktiska verkligheten oavsett vilket detta skulle gynna.

2011-06-17 @ 10:12:20
Postat av: Sven Dacke

Glöm inte dagens debatter från Riksdagen.Just nu diskuterad fortsatt deltagande i Libyen kriget. Sverige är i Krig!I USA diskuteras just nu om Obama skall stämmas för LibyenkrigetPostat av: Anonym

Till Gösta Ekmans tolkning som Extemcenterpartsist från början av 70-talet kan man i alla fall skratta.http://www.youtube.com/watch?v=_76uHtxLlM4

2011-06-17 @ 10:18:05
Postat av: Gubben o Gumman

Så till något helt annat nämligen kriminalvård.

SD förespråkar hårdare tag,då föreslår Gubben o Gumman att hela partiledningen/ledamöter besöker.

Maricopa jail Arizona och sheriff Joe Apaio.(Någon får gärna länka dit.)Även TV4 Fakta från anstalten är mycket sevärd.

Bla kostar fångmaten 25 cent per dag en polishund äter för en dollar per dag.Citat från en fånge som åkt in och ut i 16 år

"Jag är trött på det här nu jag har fått lära mej den hårda vägen"Kaffe tobak och porr förbjudet jämför med porrsurfande pedofiler på svenska fängelser.Randiga overaller samt rosa underkläder gäller samt att städa i staden, i kedjor.Från det ofta framhållna multikulti pradiset USA

Meddelas att rasuppdelningen sker ute i det vanliga livet och eskalerar med våld inne på fängelserna i Usa,exakt så bra är multikulti i praktiken.Det finns ett land i hela världen som skulle direktkopiera Maricopa jail,gissa vilket?Vi vågar påstå att Sverige skulle må lite bättre av lite mindre Beatrice Ask och lite mera Joe Apaio.Förbannat mycket bättre dessutom

2011-06-17 @ 10:18:45
Postat av: En SD sympatisör

Noterade under partiledardebatten vilken strategi Juholt tagit mot SD. Jag kommer inte att stå här i riksdagen och tjafsa med Sverigedemokraterna säger Juholt (Super Mario). Mycket riktigt tar han inte heller replik på Jimmie. Tacka vet jag Finland där partierna respekterar varandra efter hur folket har röstat.

2011-06-17 @ 10:24:31
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson kan vi gå så långt så vi börjar kalla SVT för jordgubbs tv officiellt?

2011-06-17 @ 10:31:02
Postat av: Mattzzi

Freudiansk felskrivning?

SD ökar hos Skop.Moderaterna 33,4 procent, +/–0

Folkpartiet liberalerna 5,4 procent, –0,6

Centerpartiet 5,5 procent, +1,2

Kristdemokraterna 3,8 procent, –0,2Socialdemokraterna 31,7 procent, +1,3

Vänsterpartiet 4,3 procent, –1,8

Miljöpartiet 9,3 procent, +0,3Sverigedemokraterna 6,5 procent, +0,6Sverigedemokraterna har efter en långsam ökning tre månader i rad blivit fjärde största parti med 6,5 procent.

http://www.dn.se/nyheter/politik/s-okar-men-m-annu-storst-hos-skophttp://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

2011-06-17 @ 10:44:48
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: AWSvensson

En mindre Beatrice Ask är det möjligt GoG.Med tanke på färgen så vore det inte fel , och i synnerhet hur lätt de blir stötta och ruttnar med en besk bismak så är det inte långt borta.

2011-06-17 @ 10:46:55
Postat av: AWSvensson

Vad är det som sker, har det sunda förnuftet ,på vems inrådan i så fall, sakteliga börjat återvända till landet gud glömde .

Postat av: Solidus

Sd är ett mittenparti! Jag ser att Sd tar ansvar för Sverige på ett föredömligt sätt. Min röst på Sd var inte bortkastad - Den var en investering för framtiden.

2011-06-17 @ 11:35:09
Postat av: Ludvig

Jag lyssnade på partiledarna hela tiden och tyckte att Håkan Juholt skötte sig väldigt bra. Men det han sa om SD gjorde mej ledsen. Även han sitter i sandlådan tyvärr.

2011-06-17 @ 11:51:34
Postat av: Magentan

Sjöbo-Olle - en äkta "Centerextremist"?Många minns nog fortfarande Sjöbo-Olle. Först var han centerpartist och blev rikskändis då han i samband med riksdagsvalet 1988 drev frågan om en folkomröstning om Sveriges flyktingmottagande! Han blev utesluten från Centerpartiet samma år och bildade därefter Sjöbopartiet.Igår, 16 juni, kunde man läsa följande i Skånska Dagbladet:"SD fick inget stöd av Sjöbopartiet i flyktingfrågan""Sjöbo: Under budgetdebatten i onsdags yrkade SD på stopp för flyktingmottagande. Men SD fick inget stöd av Sjöbopartiet."

"När budgeten skulle beslutas begärdes votering i flyktingfrågan, men där var det bara Sverigedemokraternas fem ledamöter som röstade för en avveckling av mottagandet.

Alla andra röstade mot, inklusive Sjöbopartiet, som har inskrivet i sitt partiprogram att man säger "nej till att teckna förnyat avtal om flyktingmottagning"."Sjöbopartiets slogan: "Sjöbopartiet - Att lita på och rösta på!"

Hmmm?http://www.skanskan.se/article/20110616/SJOBO/706169757/-/inget-stod-i-flyktingfragan

2011-06-17 @ 12:03:23
Postat av: Msagentan

MAUD OLOFSSON AVGÅR!Maud Olofsson avgår på stämman i Åre i september.

http://www.svd.se/Hoppsan! Visst såg hon lite sammanbiten ut i riksdagen igår när Jimmie Åkesson hade "pratat" med henne?

2011-06-17 @ 12:14:20
Postat av: AWSvensson

Magentan, det var sossarna som initierade en folkomröstning i Sjöbo, de hade hoppats på folkets stöd när Centerpartiet läs Sven Olle hade tackat nej till nysvenskar. Sina sista dagar var Sven Olle med i Sverigedemokraterna.

2011-06-17 @ 12:23:13
Postat av: Da Capo

Väl talat av en sann funktionell idiot

Anf. 86. Vi och de andra vännerna i allianspartierna gick till val på tydliga löften. Vi skulle skapa fler jobb i växande företag i Sverige. Vi skulle ta ansvar för ekonomin och vi skulle driva den gröna omställningen. Vi skulle också se till att människor som tidigare stod utanför arbetsmarknaden hade en chans att komma tillbaka. Vi ser nu att politiken och besluten ger resultat. Nu lönar det sig att arbeta tack vare jobbskatteavdraget, som ger en månadslön extra per år för de allra flesta. Det har blivit billigare och enklare att anställa med lägre arbetsgivaravgifter och minskat regelkrångel. (Aldrig har det funnits så många flitiga lökhackare i Sverige som nu.) Nu investeras det i klimatförbättringar och framtidens energi. Bioenergi har gått om olja som energiresurs, och vindkraften slår nya rekord. Vi har också gett stöd till människor som kan få komma tillbaka från sjukskrivning och förtidspensionering med aktiv rehabilitering och stärkta drivkrafter. Vi gör framtidsinvesteringar i utbildning, forskning, innovation och infrastruktur som kommer hela Sverige till del. Vi kan nu, så här i början av vårt femte år, börja se resultat av ett idogt och träget arbete för att förnya och förbättra Sverige och skapa förutsättningar för jobb och framtidstro. Aldrig någonsin tidigare har produktionen i Sverige varit så hög som den är i dag. (Också den 57-årige snickaren med en knäskada har efter lång arbetslöshet fått jobb. Hos en driftig entreprenör, som hyr ut honom för 260 kr i timmen allt inklusive, och som sedan själv får 80% av lönekostnaderna betalade av staten, Snickaren själv erhåller 7.200 i lön i månaden. Det lönar sig att vara entreprenör i Nya Sverige.) Aldrig tidigare har så många svenskar haft möjlighet att gå till ett jobb. Som sagt är det 260 000 fler än i april 2006. Vi ser också den största ökningen av antalet nya företag på mer än 15 år. Över 65 000 företag registrerades under 2010, och fler kvinnor än någonsin startar och driver företag. Det är med en företagsam politik som vi får mer pengar över till välfärden. Det är så enkelt ekvationen går ihop, men också så svårt. Det grundläggande sambandet är att om fler människor arbetar och vi har fler företag som anställer, då kan vi också satsa mer i skolan, mer i omsorgen och mer i hälso- och sjukvården. Det är bara genom fler jobb och fler företag som skattebetalarnas pengar räcker till att rusta vårt land för framtiden. Det är grundförutsättningarna: jobb, företagande och ansvar för ekonomin. Med detta sagt är det inte så att det saknas utmaningar i svenskt samhällsliv. Jag vill peka på en stor utmaning som jag tror att vi måste ägna mer energi åt.Om bara några år kommer vi att vara alldeles för få som får Sverige att växa. Fyrtiotalisterna går i pension. Allt färre ska försörja allt fler. Den här ekvationen går inte ihop. Det här är naturligtvis inte ett problem bara för Sverige, utan för hela västvärlden. Alla större ekonomier i världen slåss om att bli det attraktivaste landet att bo och leva i. Redan i dag är vi beroende av människor från andra länder, som kommer till Sverige och bidrar med sitt kunnande. Faktum är att nästan alla av Sveriges kommuner skulle minska i befolkning om vi inte hade haft invandring. (Se bara i Bollnäs' kommun!) I den offentliga sektorn går 44 procent av de anställda i pension mellan 2010 och 2025. När de 645 000 personerna pensioneras kommer jobben bara att sökas av 465 000, som man beräknar. Det saknas 180 000 personer. Det här är en utmaning av historiska mått. Utmaningen är hur vi ska bli ett land dit människor vill flytta, dit man vill komma och bygga sin egen framtid och hjälpa till att bygga vårt land. Vi vill att Sverige ska bli ett land att längta till, ett land där människor är välkomna, där nya idéer uppskattas och där olikheter bryts mot varandra, ett land där utbildningen värderas högt och där entreprenörskap hyllas. Jag tror att Sverige kan bli ett nybyggarland, ett land som står som förebild för de människor som vill komma hit. Men ska vi klara av det måste vi attrahera. Vi måste ha världsklass på vår utbildning, vår forskning och vår innovation. Vi måste ha en väl fungerande arbetsmarknad och bostäder till dem som kommer hit. De insatser som vi har gjort för att stärka invandrares möjlighet att skapa jobb ger också effekt. Vi har gett Almi ett uppdrag att jobba med mikrokrediter, rådgivning och utbildning. Det visar sig att 37 procent av mikrokrediterna nu går till invandrare. De nystartskontor som vi har etablerat i de områden där vi har ett högt utanförskap har också gett resultat: 600 nya företag, de allra flesta startade av invandrare. Vi behöver göra mer. Vi behöver stärka arbetslinjen, se till att fler kan få lärlingsjobb i företagen, se till att det lokala mottagandet blir bättre, se till att de offentliga arbetsgivarna blir duktigare på att anställa och så vidare. Är det så att vi tycker att framtidsutmaningen handlar om hur Sverige ska bli attraktivare kan svaret aldrig vara mer slutenhet och att vända vårt land inåt. Då måste vi också bryta med en kultur av omhändertagande, utanförskap och bidragsberoende och inrikta oss på arbete, företagande och positiva förväntningar.

(forts.följer)

2011-06-17 @ 12:34:43
Postat av: Gubben o Gumman

Då väntar vi bara på Göran Hägglund och Clownfeldt då,så att SD kan ta ett stadigt tag i nackskinnet på Ljugholt.Kan man få in Hägglunds avgång inom detta året vore det bra,han kan till o med få bli stadsminister med vissa förändringar,Håkan gilla makt.Vem kommer först fram till Jimmie S eller M ?Förresten var det väl två Kalmarbor som skrev tidgare att 2-3 av partiledarna vid valet 2010 skulle var still going strong 2014

2011-06-17 @ 12:35:29
Postat av: Da Capo

(forts)

Det må finnas många olösta integrationsproblem, men svaret på framtidsfrågorna kan aldrig vara att stänga igen gränserna. Vi behöver fler asiater, afrikaner, amerikaner och européer som bidrar med sina kunskaper, idéer och arbetsinsatser för att bygga nybyggarlandet Sverige.

Vårt parti har också bidragit till en viktig och långsiktig värderingsförändring av Sverige. Vi genomför ett värderingsskifte, för med våra frihetsreformer får människor mer att bestämma om själva. RUT är en formidabel succé som gör att hundratusentals familjer nu får hjälp med vardagspusslet. Vi har fått ökad tillgänglighet på apoteken och över 200 nya apotek runt om i Sverige. Med fri etableringsrätt inom vården, lagen om valfrihet och införande av barnomsorgspeng kan människor själva välja läkare, äldreboende och barnomsorg enligt vad som passar dem själva och deras familjer. Detta är reformer som vi står upp för och kommer att försvara. Vi tar tydligt ställning för företagande inom välfärden och ser att det är positivt. Det höjer kvaliteten på tjänsterna. Det ger företrädesvis kvinnor möjlighet att starta och driva företag, men också välja mellan flera arbetsgivare. Vi ger människor valfrihet.

Men jag är djupt oroad över vad som är på väg att hända inom oppositionen. Vilken väg är man på väg in på?Jag börjar med Socialdemokraterna. Håkan Juholt har tydligt markerat att han tänker leda sitt parti genom att vända kursen vänsterut, inåt och bakåt. Med stängda vårdcentraler och utan hjälp i hemmet ska Sverige gå vänsterut. Med återregleringar och socialisering ska Håkan Juholt vrida Sverige bakåt. Det har kommit ett tydligt besked från den socialdemokratiska ledningen. Man ska fortsätta bidragslinjen och minska möjligheterna att klara sig själv på sin egen lön. Det är ett väldigt tydligt besked.Men man har också gett besked om att man tillsammans med sina nya vänner i oppositionen tänker stänga Sveriges gränser. Samarbete med Sverigedemokraterna i fråga om fri rörlighet är upprörande. Det är mer öppenhet och mer rörlighet som kommer att ge tillväxt i Sverige och övriga Europa. Man kan ha synpunkter på den tidigare socialdemokratiska ledaren Mona Sahlin. Men hon svek i alla fall aldrig öppenheten.Miljöpartiet går samma väg. Gustav Fridolin har tydligt markerat att det ska bli svårare för de minsta företagen att göra undantag för två personer från turordningsreglerna. Man är kritisk till friskolorna och deras betydelse. Man är kritisk till de fria apoteken. Och man är emot skattesänkningar, som ska skapa fler jobb.Det finns ett parti som man kan lita på ändå. Det är Vänsterpartiet. De tuffar på i tydlig vänstertakt, med upprivna budgetregler, en orealistisk ekonomisk politik och utgifter som inte finns täckta i några som helst inkomster.Kära vänner! Om det tidigare var trångt i mitten av svensk politik kan det numera bli relativt trångt därute på vänsterkanten. Efter fem år med oss och allianspartierna i regering har Sverige förändrats. Vi har i dag ett socialliberalt land, där människor kan bestämma mer själva, där människor har rätt att komma tillbaka och där vi bryr oss om dem som har suttit i utanförskap. Vi hjälper dem att få en mening i livet och ett jobb att leva på. Det är ett land som leder den gröna omställningen, som visar omvärlden hur vi kan investera i ny förnybar energi, hur vi kan ställa om transportsektorn och hur vi kan bygga grönare och därmed också både rädda klimatet och skapa nya jobb. Det är ett land som är innovativt och företagsamt. Nästa år kommer regeringen och jag att presentera en ny innovationsstrategi, allt i syfte att stärka svensk företagsamhet och svensk innovationskraft. Samtidigt är hotet mot det liberala Sverige som nu växer fram tydligare än någonsin. Oppositionen må vara splittrad, men mot fri företagsamhet, nytänkande och självbestämmande står den enad. Vi är väl rustade att ta denna kamp. Vi kommer alltid att försvara en politik för jobb, företagande, miljöansvar, framtidstro och öppenhet.

2011-06-17 @ 12:36:33
Postat av: Magentan

@AWSvenssonIntressant Svensson! Inte visste jag att Sven Olle var med i SD.

(Jag hämtade mina uppgifter om folkomröstningen från Wiki.)

2011-06-17 @ 12:38:38
Postat av: Magentan

Väljer att kommentera följande citat från Centerdrottningens anf 86:

"... Men ska vi klara av det måste vi attrahera. Vi måste ha världsklass på vår utbildning, vår forskning och vår innovation..."Visst, det behövs säkert för att tillfredsställa alla de analfabeter som vi numera importerar i ökad omfattning.

2011-06-17 @ 12:44:51
Postat av: Magentan

(Glömde skriva @Da Capo på min senaste kommentar.)

2011-06-17 @ 12:46:27
Postat av: SD-väljare

Som Sd-väljare har jag ansett SD vara ett mittenparti som lägger sina röster på det som gagnar deras politik antingen det är höger eller vänster. Det är det enda parti vi har i riksdagen som inte styrs av blockpolitik. Men lite oroad blev jag idag när läste att SD säger nej till utförsäkringarna och undrar vad de har tänkt sig i den här frågan? Vem kan bedöma när en människa inte är sjuk längre om inte patientens läkare och inte politiker!Tacksam för svar ifrån en som gärna vill fortsätta att vara SD-väljare.

2011-06-17 @ 12:46:52
Postat av: Gubben o Gumman

Kunde "vi " nu få in Ursula efter Maud när ändå MP har utsett "Lill Gahrton" till bidragsrör, så vore ju mycket vunnet asså,och Ljugholt slängde ut Mona "din gamla kåna", så vi kan få en fullskalig egendestruktion inom motståndet till SverigeblocketTänk dessutom vad kul för Maud Olofson att äntligen få klä på sej den gröna dressen och ta plats i charkdisken på Konsum Ockelbo,nu är det bara Ica Jerry som fattas så är bemaningen tok komplett då i bemärkelsen yreksduglighet inget annat.Gubben o Gumman skriver som vanligt som objektiva oberoende sahhällsdebattörer utan koppling till Thor-alf Alfsson eller hans fågelholkar med sting i ej heller damprörelsen Expo.

2011-06-17 @ 12:54:30
Postat av: Skånepåg

@ G@G

Bidragsrör? Är inte kloakrör en bättre benämning? Eller förresten vid närmare eftertanke, båda passar som hand i handske!

2011-06-17 @ 13:14:50
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Dom e ju två stycken....

2011-06-17 @ 14:17:44
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Dom e ju två stycken....

2011-06-17 @ 14:18:00
Postat av: Gubben o Gumman

Hajjar du

2011-06-17 @ 14:18:48
Postat av: Anonym

Dom är sura på SD s framgångar , dom vet knappt hur dom ska handkas med det. Rösta nu bort skattesänkningen, så Reinfeldt får plågas lite :p

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-06-17 @ 14:20:14
Postat av: Anonym

Maud ska avgå. äntligen :)

2011-06-17 @ 14:21:02
Postat av: AWSvensson

Själv föredra jag att kalla dessa för stuprör, för är det något miljöpartiet förespråkar så är det landets marsch mot stupet.

SD-väljare , en enskild fråga måste ses i ett större sammanhang, här gäller det att få Reinfeldt klart för sig att han är beroende av andra partier. Det finns mycket att önskar när det gäller utförsäkringar , en reform med stora brister och därför behöver justeringar. Den stora frågan den havererade asylhanteringen är det som i första hand attrahera SD väljare och det är på den frågan Rheinfeldt står och faller 2014.

2011-06-17 @ 14:22:38
Postat av: Stefan A

De tre stockholmarna i soffan var så upptagen med teknikaliteter för att "stänga sveridemokraterna ute" så de glömde helt bort en sak..väljarna, men det kanske aldrig har bekymrat dessa personer. Maud avgår för att förverkliga en gammal dröm, att få bli nybyggare i det inre av Lappland, att få bryta ny mark och odla ekologisk och låta vindsnurrorna snurra fritt och solen fritt lysa på solcellen.....eller också tar hon helt enkelt sin statsrådspension och går.....

2011-06-17 @ 14:35:01
Postat av: AWSvensson

Såg på Jimmies anförande i partiledardebatten på you tube, lyssnade live på radion då jag har en taskig uppkoppling. Det som gjorde mig irriterad, icke förvånande, är att vissa på ett barnsligt sätt reser sig och lämnar kammaren när Jimmie är på väg fram. Dessa ska vara representanter för Sveriges väljare men bete sig som bokstavsbarn i revolution.

2011-06-17 @ 14:51:04
Postat av: Tjadden

Extremister finns i alla läger eller fundamentalister om man så vill.http://lassewilhelmson.wordpress.com/2011/06/16/paideia-for-alla-eller-bara-de-utvalda/

2011-06-17 @ 15:38:24
Postat av: Tjadden

AWSvenssonSom svar på bokstavsbarn.Alla bör förstå att politiker är ett genomsnitt av befolkningen, alltså dugliga och mindra dugliga i sin sysselsättning.

2011-06-17 @ 15:42:24
Postat av: SD-väljare

Jag gick inte enbart till val på asylfrågan eller den havererade invandringspolitiken. SD har andra frågor som attraherade mig som väljare som äldrefrågan och andra frågor som berör samhällsansvar. Jag är varken röd eller blå därför röstade jag på SD. Att jag inte kanske tycker eller tänker exakt som SD i alla frågor beror väl på att jag är en kritisk tänkande människa med en egen agenda. "En enskild fråga måste ses i ett större sammanhang" är inget svar på min fråga ! Att gå med på A och B men inte C är väl knappast en hint till Reinfeldt att han är beroende av andra partier? Eller menar du att SD i ett senare läge kommer att göra upp med Reinfeldt i denna fråga?

F.ö Är du SD-politiker?

2011-06-17 @ 16:23:49
Postat av: SD-väljare

Inlägget var till AWSvensson..

2011-06-17 @ 16:32:48
Postat av: Robin Shadowes

Tänk om det funnits nån som Tommy Robinson i Sverige, som likt honom kunde ta bladet från munnen och säga som det verkligen är. För det behövs om vi skall kunna ta tillbaka vårt land från landsförrädarna och nybyggarna.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KwkFBzlHCD8

2011-06-17 @ 17:22:50
Postat av: Lassekolja (65)

Hej Thoralf! Även jag hörde och såg Svt:s Nyhetspanel. Det märkliga är att man fortfarande befinner sig i sandlådan. Det kan ju rimligtvis inte vara SD:s fel om de två "blocken" vägrar, likt ett litet barn, söka samarbete med SD?! Vad dom ytterst egentligen fortfarande vägrar att acceptera är helt enkelt det demokratiska valresultatet! Ynkedom är vad det är!!!

Kämpa på Thoralf, 2014 tar vi dom!!!

2011-06-17 @ 17:36:17
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: david_

Finns det där programmet att titta på någonstans? Jag är sällan inne på svtplay.

2011-06-17 @ 19:17:31
Postat av: LN

Tro nu inte på bättre och fredligare tider! Ute i världen. Bara för att Bin Laden har simmat hem till Allah.

Lär känna hans efterföljare Chef-Emiren Eiman Al-Sawahiri från Egypten.Handmålat poträtt:

http://blogs.e-rockford.com/applesauce/files/2008/11/20070920180832-al-zawahiri.jpgLäkare till professionen och kallad för Dr Skräck. Han är inte någon mjukis, som ber sina böner och "fallit ned" på en mjuk matta, hårda dunkanden i golvet skaLL det vara. Det var han som stod för tankeverksamheten hos Al-Kaida och han har nu fria händer. Det Heliga Kriget skall fortsättas. Kan vi tänka oss en liten smutsig kärnladding insmugglad i NewYork eller Los Angeles eller London? FBI betalar dig 25 miljoner dollar om du aktivt medverkar till att han blir gripen. Allahu Akbar.

2011-06-17 @ 19:28:32
Postat av: "Vi gillar olika"

Sveriges framtid?Det ser mörkt ut.http://politisktinkorrekt.info/2011/06/17/nybyggarna-de-ska-radda-sverige/#more-89871

2011-06-17 @ 21:59:20
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: "Vi gillar olika"

Det går på rätt håll.Nederländerna överger mångkulturen med nya integrationslagar.http://www.friatider.se/nederlanderna-overger-mangkulturen-med-nya-integrationslagar

2011-06-17 @ 22:10:18
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: X-tra viktigt Thoralf!

Nu måste sd partitopp stödja förnuftets väg och vägleda småpolitikerna på RÄTT väg!sakfrågan: lekebergs kommun utanför Örebro har "drabbats" av ett privat vindkraftbolag har (troligen mutat) moderaterna och allansen att gå med på att förstöra ett naturreservat i kilsbergen för att bygga vägar och dra kraftledningar så 20 vindverk kan byggas.

nu har kommen rätt att lägga in veto mot detta vansinne.

och sd har vågmästarroll i frågan.

sd i lekeberg måste säga nej!om det skall byggas vindkraftverk så skall kommen äga dom och den vinsten från lönsamma vindenergin kommer till kommunen och dess invånare.

INTE TILL PRIVATA BOLAG.om nu lekebergs kommun har en guldgruva i form av bästa vindlägen så skall väl för-f-n inte detta skänkas bort!

snälla thoralf gör nåt! kontakta dina kollegor i lekeberg, Ni har ju erfarenhet av vindkraftetablering i kalmar.

karlstad och kumla kommuner har skaffat egna kommunalt ägda vindverk och dessa ger inkomster till kommunen. så skall det gå till!

2011-06-18 @ 01:02:19
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Centerstyrda Årjäng har beslutat att ett privat bolag skall få bygga ett stort antal vindkraftverk på "Glaskogens naturvårdsområde". Detta område delas av Arvika kommun, där S (majoriteten) är tveksamma till byggnation. Naturligtvis skall inte

vindkraftverk få byggas på "fridlysta områden".

Länsstyrelsen i Värmland fäller avgörandet, och då blir det sannolikt godkänt!Själv är jag motståndare till dessa monster, där inga människor ens kan vistas i dess närhet. Kostnader för upprättandet av vägar, förstörning av ömtåliga naturområden, elektromagnetisk påverkan

samt pulsering (enligt dansk undersökning) där flera danska kommuner har stoppat utbyggnad. Haverier med mellan 20-50 varje dag året om, halshuggning av kungsörnar och andra fågelarter, samt en förfulning av landskapets utseende. Och som avslutning, trots bidrag från elkomsumenter kostar detta vansinne mellan 0,75 och 1 krona kwh.

Som jämnförelse kostade kärnkraften under 2010, 23

öre kwh och då är allt inräknat, vattenkraften 25 öre kwh. Kärnkraften är den billigaste för välfärden, där elslukande företag behöver billig kraft för sin konkurrans.

Att experimentera för bättre och billigare vindkraft må vara, men detta skall inte konsumenterna försörja med bidrag på sina el-räkningar. Tas bidragen bort, kommer även vindkraften att försvinna.

Kärnkraften kommer att verka långt in på nästa århundraden. (Om inte världen går under den 21/12

nästa år. Mayaindianernas kalender slutar då)Andra viktiga aspekter på vindkraften är deras oregelbundenhet att fungera. Kärnkraften kan man inte reglera upp och ner, utan vattenkraften används som reglering till just vindkraftens oregelbundenhet. Därför tömmes vattenmagasinen utmed våra vattenvägar. Fler kärnkraftverk reglera överförbrukningen med försäljning utomlands.Nu har jag "kräkt" tillräckligt, och nu i dag

firar vi i Arvika 100 års jubileum genom att bjuda på kaffe och bakelse...så välkommen till bords mina

SD-vänner.

2011-06-18 @ 02:31:20
Postat av: Nalle

Centerextremister är definitivt inte något nytt begrepp. Har ni glömt Hasse&Tages klassiska sketch "Centerextremisten" från revyn "Glaset i örat"?Dock är det möjligt att Göran Hägg är först med att använda begreppet utanför revysammanhang.

2011-06-18 @ 10:36:43
Postat av: Tony Ingman

Hoppsan. Tidningen Barometern skall få syskon,

nämligen Ystads Allehanda,Trelleborgs Allehanda,

Kristianstadsbladet. Ja att dessa tidningar har gått en välförtjänt kräftgång är ingen hemlighet,

men det lär väl inte bli någon skillnad för läsarna

eftersom Gotia media verkar vara lika politiskt

korrekta som Bonnierkoncernen.

2011-06-18 @ 16:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0