BRÅ-SAMTAL OCH MILLT SAGT
Kommentarer
Postat av: Da Capo

Den är kanske motiverat att upprepa

kommentaren från förra tråden:Fjordman skriver:

(...)

"När jag inledde mitt skrivande var det om Islam och jag står den dag som idag är fast vid varje konstaterande och uttalande jag sedan dess har gjort om Islam och om muslimer. Ja, den islamiska tron belastas av en inbyggd våldsbenägenhet. Nej, Islam kan inte reformeras, och inte på något sätt, inte i någon form eller skepnad hör Islam hemma i västerlandet. Islam, och alla de som underkastar sig och praktiserar Islam måste utan inskränkningar och direkt fysiskt utvisas och avlägsnas från hela västvärlden.Kineser är olika oss. Jag skulle inte villja att mitt land översvämmades av kineser, eftersom det skulle innebära slutet för min nation - men åtminstone har kineser till skillnad från muslimer inte en religion som förkunnar att det är en gudagiven rätt för dem att utplåna min kultur och massmörda mitt folk. Muslimer står tvivelsutan överst på listan över våldsamma och fientliga folkelement som saknar hemortsrätt i Västerlandet."

(...)

översatt citat ur: "When Treason becomes the Norm: Why the Proposition Nation, not Islam, is Our Primary Enemy"

publicerad igår på GoV.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/06/when-treason-becomes-norm-why.html2011-06-10 @ 02:20:03

2011-06-10 @ 08:37:50
Postat av: Nisse

BRÅ-samtalet var jävligt bra och talande!

2011-06-10 @ 08:53:26
URL: http://www.minsynpasaken.wordpress.com
Postat av: Sven Dacke

Regeringskris

Också jobbskatteavdragen är en central del av regeringens politik. Det femte jobbskatteavdraget var alliansens kanske viktigaste vallöfte och Fredrik Reinfeldt har redan aviserat att ett sådant förslag kommer i höst. Väljer oppositionen att stoppa det utlöser det en akut regeringskris.

Postat av: AWSvensson

Att BRÅ är några satans lögnare har vi vetat men nu även hört det med egna ögon. Etablissemangets lakejer med en trovärdighet som får ses i negativa tal,det är mer sanning i påståendet att alla invandrare är kriminella än att läsa BRÅ: s rapporter. Apropå medias intresse för nyhetsrapportering så var Allbäck av större intresse än miljardsvindleriet med dammsugandet och uppraggandet av halta och lytta i Europa för att klå den svenske skattebetalaren på hans konfiskerade medel.

2011-06-10 @ 10:12:45
Postat av: vmm

BRÅ-killen där har ju ganska totalt floppat när det gäller vetenskapligheten. Jag tycker nästan lite synd om honom. Han kanske är en bra kille i övrigt men det här lär ju dumpa hans karriär inom dom akademiska kretsarna.

2011-06-10 @ 10:40:28
Postat av: AWSvensson

GoG, jag har nu donerat dina båda femtiolappar till Politisk Inkorrekt , för att inte framstå som snål skickade jag med min 100 lapp också , så nu är vi lika fattiga.

I likhet med alla galor allt från insamlingar till blinda hönor till lyxliv för insamlare så uppmanar jag alla som har möjlighet och intresse , även änkans skärv är välkommen, att göra detsamma. Bg759-1829.

Tror inte att Thoralf misstycker då insamlingen är sanktionerad av riksdagskollegan Kent Ekeroth.

2011-06-10 @ 11:00:06
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Alla som säger nej till fortsatt jippievåld samt skatteslaveri kan få en angenäm höst

Behövs egentligen bara en halvtokig maktgalen Oskarshamnare, som efter att ha kastat ut Mona Sahlin slänger ut oikofoben Clownfeldt.

Denne Oskarshamnare har alla förrusättningar för att gå till historien som "Kungen av gökboet"Då kan SD sitta på läktaren och dubbla sina röster i ett nyval helt andra förrutsättningar råder nu.

SD televison samt att hitta bra kommunalpolitiker är vad SD kan fokusera på dom andra clownerna tar död på sej själva över tid,regera ett land på lögner går förvisso länge, men inte hur länge som helst.Svenska undomar(skolvalen) Internet samt Sverigedemokraterna kommer att politiskt avliva oiokofoberna.Kanske finns det anledning att korka upp en Zingo i höst vi får se vår herre "gav" SD vågmästarollen.När det gäller Ljugholt så hade han redan kört i diket innan han köpte bilen,vi skall tacka vår herre för alla nyttiga sosseidioter.Han har en ledande sosse alla signum korkad lågutbildad samt storljugare,men vill han ta på sej Svenska folkets vrede för multikulti idiotin i 40 år genom sossarna så är det hans problem.

2011-06-10 @ 11:04:55
Postat av: Gubben o Gumman

Svammelhatten på Brå bekräftar bara att alla stenhårt ideologiska rödgökar har nått pensionåldernDom som skall manipulera har riktlinjer, men vet inte riktigt varför man skall ljuga för svenska folket,behövs bara ett telefonsamtal för att skiten skall haverera,så tunt är korthuset som oiokofoberna i Rosenbad försöker upprätthålla.När denna ideologiskt halvilsna tjänstemannen säger att han inte har tid mera säger allt.Han flyr när han skall stå till svars för vad numera välmånde Boljeviker bestämt tidigare.Detta kanske Ljugholt skall specialstudera för hans tur kommer på samma tema.

2011-06-10 @ 11:16:00
Postat av: AWSvensson

Är det inte dags att Billström slänger in handduken och inse att gossen är inte byxad uppgiften att upprätthålla den svenska reglerade invandringen. Som allt annat i den branschen så är ordet kaos hedersamt uttryckt.

Postat av: Mikael

Frågan alla ställer sig.Vem är dummast i ert parti? Anders Leander verkar ligga bra till, eller är det Thoralf? Eller Kenth? Eller översteåsnan Jimmie?http://goo.gl/xRCta

2011-06-10 @ 13:59:57
URL: http://goo.gl/xRCta
Postat av: S-E Karlsson

Mikael , frågan jag ställer mej ,är du dum eller är du född sån !

2011-06-10 @ 15:12:42
Postat av: Skånepåg

@ Mikael"Frågan alla ställer sig."När man är så dum att man inte själv begriper hur dum man är, förstår jag att du och "alla" ställer sig den frågan.Din kommentar visar inget annat än att det måste svida ordentligt över SD:s framgångar, när du inte har något annat än ad hominom-argument att komma med!

2011-06-10 @ 15:25:07
Postat av: Mattzzi

Ludvika har fått nog.Ludvika avvecklar sin sjukvård – satsar på integrationsprojekt istället.– Risken när man tar emot för många flyktingar är att det blir problem i skolorna. Det påverkar undervisningen både för de som har kommit hit och för de svenska eleverna, säger han och nämner också kostnaderna för eventuella försörjningsstöd som ett problem.– Vi har redan stora utbetalningar där och det finns en risk att de som kommer blir utan arbete och behöver försörjningsstöd.– Normalt har de som kommer sämre utbildning.Att ta emot asylsökare ser Håkan Frank som en självklarhet.– Så solidariska måste vi vara.http://www.friatider.se/ludvika-avvecklar-sin-sjukvard-satsar-pa-integrationsprojekt-istallet

2011-06-10 @ 16:05:04
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Mattzzi

Vila i frid Elin.Svinet fick bara 16år.Ephrem Tadele Yohannes, född 1987-12-19 och mantalsskriven i Göteborg, för mord till fängelse 16 år. Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit. Överträdelse av förbudet kan medföra fängelse i högst 1 år.Han ska utge skadestånd med 602 414 kronor till flera av Elins anhöriga.Ephrem invandrade 2009-09-25 från Virginia USA, efter ha ingått äktenskap med en etiopisk kvinna, född 1984. Han har två småbarn. Enligt utdrag från belastningsregistret ej tidigare straffad i Sverige. Däremot är han dömd i USA för rattfylleri, smitningsolycka med personskador, falska uppgifter mm 2007 till sammanlagt 13 månader 11 dagars fängelse.Det är dags att ta bort svängdörrarna in i Sverige,dessa afrikaner bör aldrig släppas in i landet då dom är oerhört överrepresenterade när det gäller våldtäkter och mord.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/10/elin-krantzs-mordare-fick-16-ars-fangelse/#more-89134

2011-06-10 @ 16:14:33
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: "Vi gillar olika"

Det bombas och brinner friskt i Malmö.

Denna mångkulturella handling är vad Sverige har att vänta,inte bara att vänta det brinner i parti och minut i dessa icke önskvärda invandrarområden.

Vi gillar inte olika.

Vill ni inte anpassa er,islamister och muslimer,så bara försvinn.

Har ni inte råd så bjuder Sverige och svenskarna på en enkel biljett.Raus,bara ut och hjälp era landsmän hemma.

Det går inte att sitta här i Sverige och häcka,

åk hem och det till 110% utan att passera gå.Vi gillar olika.OG(Original Gangster) Helin som bor i ett kliniskt rent område gällandes

2011-06-10 @ 16:56:27
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Stone

Klart det låter så här från Brå som har "Bagdad Bob" som föredöme.

2011-06-10 @ 17:39:46
Postat av: Tony Ingman

Det måste till krafttag mot huliganismen piper

Malmös kommunalråd Ilmar Repalu!! Nej nu är det ju

inte huliganerna på Malmös gator som han avser om ni nu trodde det. Nej det är på fotbollsarenorna som han avser. Ja gärna det, men om man som denne

Repalu är så bottenlöst korkad att han tror att allmänheten är ovetande om var dom största problemen i Malmö finns, så borde någon påminna honom om, inte minst dom Sociala utbetalningarna,

som för Malmö i år uppgår till över en Miljard,

och detta beror inte på att några fotbollshuliganer

bär sig illa åt, nej dom absolut värsta busarna är

dom huliganerna som du har besudlat staden med , som inte är något annat än gigantiska kostnadsbördor för stadens skattebetalare.

2011-06-10 @ 17:54:48
Postat av: Tjadden

Muntra upp dig du också!http://madaboutmahound.blogspot.com/2011/04/please-waitstill-downloading-file.html

2011-06-10 @ 18:11:42
Postat av: Tjadden

2010 blev Federley utsedd till en av Sverige största landsförrädare och vi förstår varför.

2011-06-10 @ 18:36:52
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Inte bara "jobbskatteavdragen" kan ställa till det för Fredrik Reinfeldt! Även "höstbudgeten", är nog ändå mer allvarligt, då denna skall ha en mer liksidig roll bland riksdagspartierna. Om det röd/gröna blocket visar en annorlunda höstbudget, kan SD fälla denna regering.Därför är det viktigt att redan nu börja ragga väljare. Efter en dispyt med chefsredaktören hos Arvika Nyheter, varskodde jag denne att jag startat valrörelsen 2014. Han vägrar konstant att införa insändare samt bemötande av hans artiklar samt ledare.Arvika fyller 100 år som stad detta året, och festligheterna börjar nästa fredag (17)! Den 18 har vi SD "ett bord" någonstans i centrala staden, för utdelning av kurren och annat godis. Och om inte detta kan locka er att komma, så bjuder vi (kommunen) på tårta och kaffe. En speciell bakelse

som framtagits för kommunens hyllning till staden Arvika.

26.000 invånare med en "betryggande" socialistisk styrning vill jag utlova...25 miljoner i "socialbidrag"...så välkommen till bords!

2011-06-10 @ 20:42:45
Postat av: Tjadden

Här har vi en PK nisse som tycker att Sverige är bra" han borde läsa om den verklighet som råder och inte den han lever i som är så bra.

SKrev han på Sourze.se totalt okunnigt, i ett genmäle.GunnarL

2011-06-10 22:29:0041/ Jag tar nog del av minst lika mycket samhällsinformation som du Jocke. Men sen lever jag också i en verklighet som jag inte tror att du någonsin tagit del av - ett överklassyngel som du uppenbarligen är! Min bild av verkligeheten formas inte av DN:s debattsida eller av vad Reinfelt eller Juholt yttrar. Jag tänker själv och jag ser mig omkring i livet och jag finner det mesta gott! Förlåt så förbannat mycket, men jag tycker att jag lever i ett bra samhälle som ger goda förutsättningar för ett gott liv för både flickor och pojkar, kvinnor och män. Att uttrycka en sådan åsikt på Sourze är väl ungefär lika illa som att svära i kyrkan men så tycker jag ändå.Kommentar på artikeln "Svensk statsfeminism – legitim könsrasism!"

2011-06-10 @ 22:42:15
Postat av: Mikael

Era framgångar är bara tillfälliga. Er plats i Riksdagen kanske var det bästa som kunde hända? Ni slår rekord i felfakta både där och i diverse kommunfullmäktiga :)Ni är era egna värsta motståndare :)S-E Karlsson: Om du ställer dig en fråga! Varför avslutar du då meningen med ett utropstecken?Skånepåg: Skrev en uppenbar provokation, för att få se reaktionerna :)För övrigt stavas det "Milt" Thoralf.

2011-06-11 @ 14:24:02
URL: http://goo.gl/xRCta
Postat av: Mikael

Rättar mig själv där uppe, kommunfullmäktige ska de vara förstås :)

2011-06-11 @ 17:37:07
URL: http://goo.gl/xRCta
Postat av: Calle

@ Mikael

Är din mor och far väldigt nära släkt? Kusiner eller än närmre...? Förklarar i så fall dina inlägg.

2011-06-11 @ 18:46:59
Postat av: Mikael

Calle: Den där har du funderat på länge? Eller kanske inte, troligen en vanligt argument av en mindre vetande :)

2011-06-11 @ 19:08:47
URL: http://goo.gl/xRCta
Postat av: S-E Karlsson

Till Mikael , jag slutade 6 årig folkskola 1948 så det där med utropstecken kan nog bli fel men budskapet gick tydligen fram .

2011-06-11 @ 19:27:54
Postat av: Discount Sunglasses

!! Useful information shared. I am very happy to read this article.thanks for giving us nice information.

2011-07-23 @ 05:40:45
URL: http://www.bestsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0