BAROMETERNS LÖGNERBarometern avslöjar sig själva när man är så ivrig att baktala Sverigedemokraterna att man inte kollar fakta eller avvaktar Länsstyrelsens beslut innan man skriver stora braskande rubriker om en tom stol i Högsby kommunfullmäktige. Det är mycket illa när länets största tidning skriver rena lögner!

Här ska det minsann vara rubriker! Min överklagan till Förvaltningsrätten i Växjö av Linnéuniversitetets placering tystades däremot helt ner av tidningen.

Barometerns lokala journalist Ingvar Gunnarsson hoppas väl få en klapp på axeln av Gunilla Sax för sin artikel. Det är näst intill pinsamt att en journalist inte väntar med att skriva om en tom stol tills det är ett faktum i och med Länsstyrelsens beslut. Ingvar Gustafsson visar här prov på det ”SD-hat” som råder bland journalister. Det finns ett ordspråk som säger ”den som gräver en grop åt andra faller ofta själv däri”. Detta är lokaljournalistik på "hög" nivå!

Jag förväntar mig även en ursäkt till Sverigedemokraterna från Ingvar Gunnarsson och Barometerns ledning!

Nu är det så i Högsby fanns det flera valsedlar och på en av dessa fanns precis de namn som anges i artikeln men på en valsedel med enbart Sverigedemokraternas namn har det skrivits in ett namn på 4st valsedlar. Nämligen Sune Olsson från Ruda. Han kommer nu att gå in som ordinarie ledamot i Högsby kommunfullmäktige.

Sune Olsson är min ersättare i Polisstyrelsen för Kalmar län och väldigt engagerad i dessa frågor. Han har också gått polisens volontärutbildning som är en försöksverksamhet i Högsby och Mönsterås kommun. Han är även ersättare i landstingsfullmäktige och har dessutom ansvar för säkerhetsfrågor inom Sverigedemokraterna i Kalmar län. Jag är övertygad om att Sune Olsson kommer bli en mycket bra och omtyckt representant för Sverigedemokraterna i Högsby.

När det gäller Ingvar Gunnarssons illa underbyggda artikel förväntar jag mig nu lika stora rubriker i Barometern och på nätet när sanningen går upp för denna lokaljournalist. Det dröjer säkert inte mer än någon dag innan Länsstyrelsen kommer med sitt beslut. Jag misstänker dock att då blir det minsta möjliga notis i Barometerns pappersupplaga och inte en stavelse på nätet. Det är den bistra verkligheten i PK-Sverige.

Är det någon som är förvånad över att man har minst sagt ”svårt” för journalister?


Kommentarer
Postat av: Essendon

Journalistpöbeln förnekar sig inte!Hur f-n orkar dom se sig själv i spegeln på morgonen utan att skämmas?

2011-06-13 @ 18:40:40
Postat av: Stefan K

En journalist skäms aldrig över ett dåligt utfört jobb. De täcker bara de gamla lögnerna med nya.Journalist måste vara det enda yrke där man gång på gång kan göra dåliga jobb och samtidigt ha chefens medgivande.Jag hörde en kommentar för många år sedan. "Journalist blir man för att det finns något att dölja och detta för att ingen annan journalist ska gräva fram skiten".

2011-06-13 @ 19:07:32
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: "Vi gillar olika"

Dessa braskande nyheter har vi tagit del av sen valet,som Thoralf säger så är alla lika dåligt uppbyggda.

Sveriges vänsterextrema journalistkår förnekar sig inte,och det förvånar ingen.

Det dessa samhällsomstörtande murvlat inte begriper är att internet avslöjar deras vänsterextrema propaganda.Den enda existerande dagstidning som börjat bli öppen för sanningen är Svenska Dagbladet,och detta i form av Per Gudmundson som inte räds att beröra vänsterextremisternas vurm angående den havererade massinvandringen,där 50% av dom invandrade saknar jobb,och även viljan till att göra dito.Sverige,lönedumparlandet har tagit emot ca 600 tusen lågutbildade och analfabeter den senaste 10års perioden.Hur man inbillar sig att detta bottenskrap är välfärdsräddningen är för mig en gåta.I det egna hemlandet som man deserterar från,behöver man genom kroppsarbete bygga upp det av krig,jordbävningar sargade landet.Kan man inte fly så sitter man som gökungar och är fullständigt hjälplösa,man gapar och skriker,fyll krävan på mig,det är synd om mig.Tanken på att ta saken i egen hand existerar inte,dessa Afrikanska ättlingar har samma problem oavsett var dom befinner sig i världen.Är detta rasism,nej detta är fakta.

Dom som kan vederlägga mina påstående är välkomna att göra detta.

Vänligast2011-06-13 @ 19:39:41
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Funtaren

Jag kan bara säga: ha ha ha! Jag skulle så vilja se minen på denna s.k. journalist när sanningen går upp för honom.

2011-06-13 @ 20:01:07
Postat av: Allemand

@Funtaren, journalisten är förmodligen inte smart nog att inse att han gjort bort sig, riktigt klantarsel.

2011-06-13 @ 20:07:04
Postat av: Sven Dacke

Thoralf och ni andra.Tänk på tidningen Barometern i ett kristet perspektiv och inte som muslimer.Tänk på att samtliga PK tidningar kämpar för livet nu när sanningen uppenbaras för allt flera läsare.

Tänk om pressmutan eller som det oftast kallas presstödet skulle dras in, vilken katastrof.Tänk på det och gör som Jesus och förlåt dom förtappade själarna på tidningsredaktionerna, snart väntar dom skärselden.I morgon är det Riksdag

Försvarsminister Sten Tolgfors

Demokratiska värderingar i Försvarsmakten

och

Statsrådet Stefan Attefall

Initiativ i regionfråganOch på Onsdag Parttiledadebatten

Postat av: Gubben o Gumman

H-lvetes dj-vlar detta gick ju inte så j-vla bra Gunnarsson,behovet av solhatt kan inte bli mera tydligt,där blev det allt en liten hög i det blå skåpet.Rent allmänt bör man vara försiktigt med alkohol och solvärme.Uppriktigt sagt har man lite svårt för att hålla sej för skratt, ett riktigt journalistiskt magplask.Gunnarsson kanke inte skrattar fullt lika mycket

Hur kul är det att lura 60000 betalande läsare att SD blivit en Sverigevän kort,så bara dyker det upp en ny och vid nästa val minst två nya.

Det ordnar invasionverkets multikultingar alldeles på egen hand i Högsby,som i Sverige i stort.Senaste OK Corallen i Åkersberga är rent underhållande att följa i media "ungdomarna" och deras vilda framfört med automatvapen på integrationsmopeder,som ombesörjer "sina uppgörelser",där svenska jägares vapen tydligen har en central roll enligt kommissarie Plattfot...

(Snyggt insprängt OT va?)Man får väl hoppas att Gunnarsson iver att vara en duktig ponke spelat honom ett spratt,fast det måste ju vara lite skämmigt för chefen "Gugge von Cutter"

Sannolikt hade ungarna på dagiset jordgubben gjort en bättre artikel.Springa in i väggen är ju aldrig kul men snart är det semester och sedan kommer Gunnarsson tillbaka i fin form, sannolikt kommer SD alltid att vara en växande finne i röven på Gunnarsson mfl.

När den spricker aj aj oj oj....Sanningen vinner alltid över lögnen i det långa loppet,åt det kan lögnarna på Barometern inte göra ett förbannade skit åt.Gubben o Gumman skriver som vanligt som oberoend objektiva samhällsdebatörer utan koppling till Thor-alf Alfsson,Expo eller Jonas Gardells mormor.

2011-06-13 @ 20:50:30
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Vi kanske skall förtydliga att skärselden är en enkel biljett i badbyxor på en djonk till Antarktis,med små färgglada foliehattar på vacumcisterna.

2011-06-13 @ 21:02:51
Postat av: Stefan K

Denna nyhet har inget med artikeln att göra, men är nog så intressant då Sverige tar emot mängder av asylsökande från Afghanistan. Se länk.

Postat av: Sven Dacke

Var står SD när det gäller ev bildande av storregioner.

Kommer väljarna att få bestämma?

Postat av: Tony Ingman

Det är inte lätt för Svenska journalister dom har ju bara sin utboldning från kommunisthögskolan ibland även kallad jounalisthögskolan, och alla vet

ju att kommunister inte har alla hästar hemma.

2011-06-13 @ 21:23:03
Postat av: Stone

Research är inget tidningsägare och journalister använder idag, det kostar för mycket.

Det blir billigare att sitta på kammaren och tro att verkligheten är vad den inte är.

2011-06-13 @ 21:34:10
Postat av: Magnus O-Hamn

Härligt Sune att du ställer upp. Jag vet att du är kompetent. Bara ge dem!

2011-06-13 @ 21:46:28
Postat av: Åke Möller

Inte så mycket att bry sig om egentligen, då allt flera av våra normalt funtade medborgare faktiskt sett skådespelet som media ägnar sig åt beträffande SD. Men de gör allt för att få sälja extra lösnummer....Idealet vore att starta ett stort tryckeri och ge ut en dags-tidning med statligt presstöd a´la Politiskt Inkorrekta nyheter för folket!

2011-06-13 @ 21:47:03
Postat av: S-E Karlsson

Ja,ja men så har då Högsby kommun ingått ett nytt avtal med Migrationsverket , man ska ta emot 19 flyktingar och andra hjälpbehövande tills vidare ,

4 kvinnliga politiker med gråten i rösten propagerade för ett nytt avtal , enligt en av dem så hade kostnader ingen betydelse vi får enligt henne lära oss så mycket nytt , om det möjligen var hedersmordet 2005 hon menade ?

SD.s framförda argument var det ingen som ville lyssna till vi ville ha ett nollavtal för att göra en utvärdering av kostnader , icke sa nicke ingen ville eller vågade inte lyssna !

2011-06-13 @ 21:58:11
Postat av: Anonym

Odugliga medarbetare som inte lyssnar är det värsta jag vet.Tyvärr spiller det över på den organisation jag stöder,och det är inte bra.Att inte klara av att vara lyhörd och öppen för den uppgift man har,därmed göra sitt jobb,i detta fall driva SDs riksdagsblogg.Är tanken att fasa ut och omöjliggöra kommentarer så må det så vara.Men det är snart 14 dagar sen som det gick att göra ett inlägg.Inga besked har givits,denna limbo är icke acceptabel.Detta är den sista gången som jag går OT i denna frågaÄr det konstigt att man längtar bort nångång.....

2011-06-13 @ 22:10:07
Postat av: Gubben o Gumman

Här kommer mera OT från PI:Papperslös är man när papperet tagit slut i skrivaren.Kalla skäggabarnen för barn är lika fel som att kalla en pedofil för barnkär person...

2011-06-13 @ 22:25:14
Postat av: Mattzzi

Efterlyst!!Henok Weire Fre, född 1980Han mötte en gående kvinna som kom från centrum under järnvägsbron i Eskilstuna mellan kl 23.00 och 23.20 den 26 april 2011. Han gav sig på henne och misshandlade henne, och drog in henne i hissen som leder upp till bussterminalen. I hissen fullbordade mannen våldtäkten. Kvinnan fick skador i ansiktet och kördes till Mälarsjukhuset för vård.Denna våldtäktsman med oerhörd risk för fortsatta skändningar bör fångas in snarast.Att Afrikaner och i synnerhet svarta från Afrikas horn är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken är ingen nyhet för oss vanliga dödliga.Fånga in detta odjur snarast,har du info så ring:Ring polisen, telefon 114 14http://politisktinkorrekt.info/2011/06/13/unik-efterlysning-polisen-efterlyser-med-namn-och-bild/#more-89523

2011-06-13 @ 22:26:21
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: "Vi gillar olika"

Jag håller på att få flimmer.

Möjligtvis blir jag avstängd,det är en risk jag tar.Kastrera kräket och skicka hem svinet till Afrika.2011-06-13 @ 22:37:09
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Robin Shadowes

Inget att bli förvånad över. Det är ju en kollega till Ulfarna Christoferson och Wickbom. Ergo, en rövskalle och bärsärk med andra ord.

2011-06-14 @ 01:13:57
Postat av: Robin Shadowes

Inget att bli förvånad över. Det är ju en kollega till Ulfarna Christoferson och Wickbom. Ergo, en rövskalle och bärsärk med andra ord.

2011-06-14 @ 01:33:06
Postat av: Stefan A

Skithögarna vet mycket väl rubrikens betydelse,90 % av de som läser tidningen lägger märke till rubriken,kanske 10 % lägger märke till en liten event. dementi,och då har man planterat ett frö i folks medvetande och gjort lögnen till sanning.

2011-06-14 @ 07:07:20
Postat av: Ludvig

Ja som konstaterats förut, Barometern är en dålig tidning.

2011-06-14 @ 07:10:50
Postat av: Sven Dacke

Staffanstorpsmoderaternas ordförande Carl Sonesson tycker fortfarande att det är försvarbart att kapa mandat ( från SD ) och driva igenom sin politik.Trevliga demokratiska killar dom där i M!

Postat av: Info

EN NY ASYLKATEGORI OCH EN NY, OVALD SKUGGREGERINGVid sidan av övriga asylkategorier (PUT på grund av ömmande skäl, släktskap, ensamkommande, kastat id-handlingar osv.) med rätt till livstids försörjning i Sverige håller nu ännu en kategori på att etablera sig:FÖRFÖLJDA KULTURARBETARE FRÅN JORDENS ALLA HÖRNPådrivande för att fullfölja detta projekt är den kultursocialistiska journalist- och författarorganisationen Svenska Pen med sin ordförande Ola Larsmo i spetsen. Svenska Pen har lobbat hos Sveriges riksdag, varvid regeringen omedelbart vikt sig och gett Kulturrådet i uppdrag att se över möjligheten för främmande författare eller påstådda författare att för alltid få bosätta sig i Sverige. I denna votering har alltså DEN INOFFICIELLA REGERINGEN SVENSKA PEN vunnit.Upplägget kallas ”fristadsprojektet”. Fristaden gäller f.n. i två år med fritt uppehälle och alla tänkbarara andra förmåner. Vad man skall göra av ”författarna” efter de två årens utgång är det just nu ingen som vet. Av de sexton fristadsförfattare, som för ögonblicket vistas i Sverige, har en tredjedel redan sökt asyl.Vad dessa kulturarbetare åstadkommit i skrivarväg i Sverige till världens förbättring är det ingen som riktigt vet. Och naturligtvis vore det ”omänskligt” att undersöka saken.Jo – en sak vet man. Ett flertal har verkligen varit flitiga. Med att skriva asylansökningar, överklaganden på avslag osv. Därmed har de hållit folkutbytesindustrin igång och alltså bidragit positivt till den svenska sysselsättningen!

2011-06-14 @ 08:23:31
Postat av: Anonym

Barometern visar för var dag, att dom behöver nyanställa journalister :p

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-06-14 @ 09:48:59
Postat av: Notarien

@G&G

Eller ännu värre: Att kalla en barnkär man för pedofil!

2011-06-14 @ 10:11:28
Postat av: Sven Dacke

Invest Sweden ännu en mjölkko med skattepengar( 60 miljoner) som slösas bort.Från Svenska Dagbladet som verkar vara en bra tidningFanerdun i Kalmar och Dragon Gate i Älvkarleby. De gav sysselsättning åt domstolar och arbetsinspektörer men inte många andra.

Invest Sweden hyllade affärsmännen och överdrev kraftigt deras betydelse i Kina. Fanerdun avslöjades med att försöka sälja svenska medborgarskap i Kina. I Kalmar betalade de inte byggarbetarna löner och bröt mot svenska säkerhetsstandards.

Bolaget gick i konkurs men i Invest Swedens statistik hävdar Fanerdun fortfarande att de därmed skapade fem svenska arbetstillfällen.

Postat av: Magentan

@Info

Mycket intressant!

Jag tycker absolut att du även ska lägga in detta som kommentar under något lämpligt inlägg i Politiskt Inkorrekt, så att så många som möjligt kan ta del av denna viktiga information om ytterligare en ny asylkategori.

2011-06-14 @ 12:04:29
Postat av: Anonym

Mångkulturella skolor i Tyskland bortom räddning.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/13/mangkulturella-skolor-i-tyskland-bortom-raddning/#disqus_thread

2011-06-14 @ 12:35:29
Postat av: Gubben o Gumman

OT rapport från PK sverige i rutan uppsnappat vid vårdseminarium i kunskapskanalen."Vårdval gör att människor tex lågutbildade invandrare har svårt att ta del av valmöjligheterna"Det måste väl bero på att dom inte kan svenska

Skall svenska vårdtagare lida för det i sin valmöjlighet av vård?Självklart fyller en läkare med röda strumpor, och kalsonger i ,han tycker vi skall tillbaka till att ösa pengar i vården över problemområden.Stefan Fölster är även inbjuden at delta han börjar referera till undersökningar läs fakta hans inlägg går inte i samma linje som rödhönan, som leder det hela,när han påtalar att utredarnas egenupplevda kostnader i jippieområden inte stämmer riktigt med fakta, så har han skitit rejält i det blå pk skåpet."Jag är allergisk mot att referera till utredningar", läs fakta, proklamerar debattledaren ,hon har blandat ihop oikofobi med allergi tydligen.Jo tack det har vi inga problem att förstå alls.Fölster följer sedan uppmed att ta upp "översättningskostnader",uppfinningsrikedomen på pk ord är enorm må man säga,tolk hjälp menar han AW Svenssson,nen nej nej inte tokhjälp.Göran "glidaren" Rosenberg skall sedan sumera hela debatten ibland har tydligen Göran svårt att hitta ord : "Vi får välja vilka vi skall ge pengar inom vården gamla, psykisktsjuka, eller andra",andra står här för jippiesvenskar, men det kan förstås inte Göran säga, för då kanske någon Svenne Banan vaknar till,således en vanlig dag på SVT68, Boljeviker flankerade med joddlare ,som pushar för multikulti.Varje dag i svensk tv nu i 40-år,är det inte underbart så säg,börjar bli dags att sluta med amfetamin tv i detta landet asså...Att dessa är så självindoktrinerade är patetiskt att se ,och höra,snacka om inavel model nöff nöff alltså.SPARKA EWA HAMILTONGubben o Gumman skriver som vanligt som oberoende objektiva samhällsdebattörer utan koppling till Thor-alf Alfsson ,Expo eller svenska pizzeria ägares riksförbund.

2011-06-14 @ 13:00:48
Postat av: Mattzzi

Så här ska det se ut.Allt färre söker asyl i Finland.Under perioden januari – april sökte totalt 913 personer asyl i Finland, en minskning med 39 procent jämfört med motsvarande period 2010. Bland dessa 913 fanns 181 irakier, 121 somalier, 100 ryssar och 73 afghaner.Antalet asylansökningar från EU-medborgare har nästan upphört helt. Under 20 stycken jämfört med flera hundra 2010.Migrationsverket menar att minskningen kan bero på att såväl de som polisen har effektiviserat verksamheten samt att EU-medborgare inte längre får vistas i en flyktingförläggning efter att de fått beslut om avslag. I och med den mer effektiva hanteringen ges numera negativa beslut på grund av säkert ursprungsland endast på några dagar.Under januari – april fick 1 268 personer beslut på sina ansökningar, varav 37 procent innebar asyl eller uppehållstillstånd.http://svenska.yle.fi/nyheter/artikel.php?id=218521

2011-06-14 @ 13:31:40
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: riffi

Ang. Göran Rosenberg.När jag först hörde (talas om) Göran Rosenberg var han medlem eller skribent i Clarté, den tidens Expo. När jag påtalade detta för min fru blev hon förvånad eftersom hon upplevt honom som någon slags "oberoende" kommentator. Enligt Wikipedia ger han f.n. bidrag till Expo.Vi har alltså här att göra med en extrem opinionsbildare på vänsterkanten som aldrig visar flagg.

2011-06-14 @ 13:42:24
Postat av: AWSvensson

Som furir vid Kungliga Kronobergs Regemente ,visserligen degraderad, så har jag full koll på vad som menas med tolkhjälp.Men ska de inte lära sig cykla först.

2011-06-14 @ 14:34:13
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Nja Cykla, läsa, skriva åka rulltrappa är överreklamerat i framtidens Sverige.

Här kommer att gälla social inkompetens i kåldolme enklaver,på så sätt räddas pensionerna.

Samhället utvecklas mot en fullskalig getrepublik

Hoppas nu att allt är klart för dej Svensson.Vi får även passa på att gratulera Finland till sina icke mentalsjuka politiker,913 asylsönade första kvartalet,det landet kommer att finnas kvar om 100 år i allafall.Sedan måste man nog i ren skadeglädje kommentera undersökningen där det visar sej att gamla sosseröstare mfl kallar vinstlotterna för mindre lämpliga saker på hemmet,sent skall den grundlurade plattfoten vakna,helt subert, det kan dom ha.Denna konflikt kommer bara att öka mer och mer vänta bara när Svenne komer på att gammelSvenne inte trivs på gammelstugan.

Tänk när gammelSvenne nyper Fatima i rumpan, vilken är en relativt vanlig företeelse på hemmet.

Då skall hedern upprättas lycka till.

2011-06-14 @ 16:12:04
Postat av: AWSvensson

Pryl på resan:

Jag har alltid med mig en liten flaska Gammeldansk. Det är faktiskt ganska bra för magen. Man äter så mycket konstiga saker utomlands men om man tar en liten mun Gammeldansk så klarar man res­dagen mycket bättre.

Sagt av vem ,GoG

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Det måste väl vara när du åker till Danmark på semester, för på flyget får man inte ha brännbara vätskor med sej , eller en ryggsäck på sej?

2011-06-14 @ 17:50:53
Postat av: Putte

Livsmedelsverket har blivit ännu mer multikulti. De pryder t.o.m. sin förstasida med en hucklekärring.http://www.slv.se/

2011-06-14 @ 17:53:02
Postat av: Gubben o Gumman

Riffi : Rosenberg satt i SVT68 som något slags sanningsorakel och drog sagor för Svenne Banan för om åren på heltid,så hankan nog vara lätt vänstervriden...Sedan har din fru rätt man upplever honom som någon slags objektiv sanningsägare ,det var kanske därför ,det är väl just därför han hårdlanserades av Boljevikerna för om årenHan är väl kamouflerad,Göran har nog mycket pengar på banken,dom brukar ju att det dessa killar Göran Robban ,Stig mfl, dessa pajsare har ju lagt till kapitalism till sin Boljevism av rent praktiska. skäl.

2011-06-14 @ 18:03:33
Postat av: Gubben o Gumman

Sossarnas flumskola+vinstlotter= En sökande på varje plats till lärarutbildningenFör några år sedan avgick försvarsministern "Matte Mini"kanske skulle någon ringa Björklund

Björklund frontar för det största nationella misslyckandet senaste 200 åren begriper karln det?

2011-06-14 @ 19:03:16
Postat av: Gubben o Gumman

William Petzäll har snart slagit hål på Träskil Erlandsson bara fortsätt massera denna dumdryge centerpartist,han klackelerar för eller senare.

Han är ovan att det "blåser" om öronen.

Inget kuligt alls tycker Träskil

2011-06-14 @ 19:05:59
Postat av: Sven Dacke

Sven Erik Sällström "Äger Riksdagens talarstol"Debatten om Fas3 nu på Youtube

Postat av: "Vi gillar olika"

Experterna: Utomeuropeisk invandring till Sverige ekonomisk katastrof.En ny rapport bekräftar det som invandringskritiker länge hävdat - att massinvandring från länder väldigt olika Sverige leder till arbetslöshet, segregering och dåliga skolresultat.År 2009 utgjorde utrikes födda 14,3 procent av Sveriges samlade befolkning, en siffra som ökar hela tiden.För att råda bot på de dåliga skolresultaten vill forskarna att Skolverket satsar än mer resurser på invandrarskolor.”Även om sysselsättningen ökar med vistelsetiden i Sverige, når den inte upp till samma nivåer som hos inrikes födda ens 25 år efter invandringstillfället. Hälften av de som invandrat från Irak, Iran och länderna kring Afrikas horn har inte haft ett reguljärt jobb efter nio år i Sverige.”Vad den utomeuropeiska invandringen till Sverige kostar per år undersöktes inte i rapporten.

http://www.friatider.se/experterna-utomeuropeisk-invandring-till-sverige-ekonomisk-katastrof

2011-06-14 @ 21:09:47
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Tänk när pöjkarna blivit riktigt varma i kläderna vilket elände för dessa sillstrypare vars insatts begränsar sej till att svara så lite som möjligt i sin falska trygghet.En debatt är som någon skrev utan SD ett riktigt sömnpiller totalt ointressant.

2011-06-14 @ 21:55:48
Postat av: Cabben

Thoralf, en fråga till er alla Riksdagsledamöter:

- Hur är gemenskapen mellan Allianspartierna (i synnerhet M) och Waberi?

Är han med i gruppsamtal och mingel utanför plenisalen?

Käkar han lunch med kollegor?

Det vore intressant att veta hur relationerna ser ut på avstånd.

Postat av: Magentan

PK-media förnekar sig icke. Här ska det verkligen tryckas in multikulti-propaganda i hjärnan på alla som tänker lyssna på Radio P1:s gamla populära semesterprogram "Sommar". Inte mindre än tre partiledare (alla röda) och en EU-minister (lila):Håkan Juholt (s), Lars Ohly (v), Maria Wetterstrand (mp) och Birgitta "Avskaffa Sverige" Ohlsson (fp) får tillsammans

6 timmar på bästa sändningstid till sitt förfogande för att göra reklam för sig själva, sina partier och givetvis nödvändigheten av och alla fantastiska fördelar med Fri Invandring Till Sverige!http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2071

2011-06-14 @ 22:15:35
Postat av: Jan-Olof Cederlöf

Sverige håller sakta men säkert på att bli ett riktigt skitland.Beklagar det mycket!

2011-06-15 @ 08:32:45
Postat av: Stefan A

Ja den nye okände Juholt bjuds på en fantastisk plattform av SR,en gyllene chans att visa upp för svenska folket vilken "trevlig" prick J är,kommer säkert att göra en 2-3 % för sossarna,Åkesson eller någon annan SD,are lyser med sin frånvaro förstås,medan medias lilla kelgris sädesskvättan får fortsatt förtroende,tydligare än så kan SR inte visa upp att de INTE är oberoende.

2011-06-15 @ 09:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0