ABBAS MÖRDARE ÄTTLING TILL PROFETEN MUHAMMEDRättegången mot Abbas Rezais mördare pågår nu ännu en gång i Kalmar. Tyvärr har jag inte haft någon möjlighet att närvara vid rättegången. Vid rättegången 2006 då den 18-årige sonen dömdes för mordet närvarade framlidne journalisten Kurt Lundgren som bloggade en hel del om den uppmärksammade rättegången där alla utom rätten var övertygad om att sonen ljög för att skydda sina föräldrar.

Under den rättegången kom påståenden om att denna familj var ättlingar till profeten Muhammed. Kurt skrev följande på sin blogg.

”Vid rättegången mot 20-årige Abbas mördare, en 18-årig landsman från Afghanistan, båda flyktingar här i landet, avslöjades nya absurda detaljer vid rättegången på fredagen.

Det påstods under förhandlingarna att den åtalade 18-åringen och hans släkt skulle vara avkomlingar i rakt nedstigande led från profeten Muhammed, och för att styrka den saken uppvisades ett släktträd, som skulle gå så långt tillbaka som 600-talet.”


I medias rapportering från dagens rättegång sägs det ha varit en känsloladdad dag. Sonen vittnade idag och han grät och snyftade när han berättar om mordet. Den som har läst hur Kurt Lundgren beskrev sonen under den förra rättegången begriper att sonen bara spelar teater idag. Kurt skrev följande i ett blogginlägg 2006.

”Respekten för det svenska domstolsväsendet tycks vara nere på nollpunkten och långt därunder. Jag sökte mig under fredagen till de rättegångsförhandlingar som pågår i Kalmar mot den 18-åring från Afghanistan, som högg ner sin systers fästman, den 20-årige Abbas.

Jag bevistade rättegången i drygt två timmar och blev chockad över det jag fick uppleva.

Den mordåtalade18-åringen slafsar på tuggummi, han bläddrar i papper och förefaller helt ointresserad. Ibland ler han opåkallat. 

Under uppspelningen av en videorekonstruktion av mordet i Högsby ligger han framstupa över bordet i rättegångssalen och sover med armarna om huvudet så att det hörs sex bänkrader bakom där jag sitter; detta pågår en timme. Han får ingen tillsägelse av domaren och inte heller av åklagaren eller det halva dussinet jurister som finns i rättssalen; det är en domstolsförakt som i varje annat land lett till att rättegången avbrutits; I England heter det contempt of the court och det är ett mycket allvarligt brott; i USA hade beteendet varit fullständigt otänkbart.

Men i Kalmar väcker det inte ens uppmärksamhet
.”

Nu gråter den stackaren över mordet! För 5 år sedan brydde han sig inte det minsta. Jag är övertygad om att även sonen deltog aktivt vid avrättningen av Abbas Rezai. Om Tingsrätten skulle få för sig att upphäva utvisningsbeslutet av sonen tror jag att jag blir fullständigt tokig.

Mer från Kurts blogg.

”Den videofilmade rekonstruktionen av mordet som den misstänkte 18-åringen deltar i med liv och lust, och stundom leende, är nog bland det mest fruktansvärda som visats i Kalmar tingsrätt; rena rama talibanmassakern på en enskild individ spelas upp.”

Östran "Sonen bröt ihop"


Kommentarer
Postat av: Karlskronabloggen

Bra att du berättar om verkligheten bakom detta vidriga mord!Hoppas många läser detta och inte bara de tillrättalagda versioner som de svenska slaskmedierna producerar!

2011-06-15 @ 01:32:09
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Nils Apabo

De kommer säkert bli friade allihop och få skadestånd från skattebetalarna. Jag är inställd på detta så jag inte blir besviken.

2011-06-15 @ 01:59:03
Postat av: Magentan

Thoralf skrev: "Om Tingsrätten skulle få för sig att upphäva utvisningsbeslutet av sonen tror jag att jag blir fullständigt tokig."Det får vi verkligen inte hoppas att du blir Thoralf.Risken är nog stor att utvisningsbeslutet upphävs och att han dessutom får ett antal miljoner i skadestånd på grund av att han har blivit felaktigt dömd och varit frihetsberövad i flera år trots att han är "oskyldig". Att det var han själv som vid de tidigare rättegångarna i både tingsrätt och hovrätt påstod att han ensam utförde mordet har säkert ingen som helst betydelse.Den då 17-årige sonen dömdes alltså av både tingsrätt och hovrätt till 4 års sluten ungdomsvård och därefter utvisning. De bägge föräldrarna friades och fick vardera 50 000 kr i skadestånd.Under den då tonårige sonens vistelse på ungdomshemmet blev han ihop med en nästan 20 år äldre kvinnlig vårdare, och efter hans frigivning 2009 flyttade de ihop. I februari 2011 åtalades han för flera fall av misshandel av kvinnan, bland annat har han tagit kraftiga stryptag på henne. Denna rättegång har inte börjat än vad jag vet.Det här blir en riktigt lång och kostsam följetong.

2011-06-15 @ 02:25:11
Postat av: Snaphanen

Et hedermord er altid vedtaget af HELE familien, først og fremmest det mandlige overhoved. At de vælger en mindreårig til gerningen, er selvklart. Gazala Khan retssagen i Danmark burde være et forebillede for alle den slags retssager:http://da.wikipedia.org/wiki/Ghazala_Khan"Ghazala Khan (1986 - 2005) var en dansk-pakistansk kvinde, der blev skudt og dræbt af sin bror på banegårdspladsen i Slagelse den 23. september 2005, fordi hun havde giftet sig mod sin families ønske. Hendes far havde beordret hende dræbt for at redde familiens ære. I alt deltog ni personer i at arrangere drabet, og de blev alle kendt skyldige i drab og forsøg på manddrab på hendes mand i Østre Landsret den 27. juni 2006. Det var første gang i verden, at så mange mennesker blev kollektivt dømt for mord i en såkaldt æresdrabssag.

Den 28. juni 2006 blev faren idømt livstid, broderen fik 16 års fængsel og resten fik mellem 8 og 16 års fængsel. 3 af de dømte blev også dømt til udvisning efter afsoning i fængsel. 8 af de 9 ankede dommen på stedet, og strafudmålingen blev derfor behandlet i Højesteret. Den 28. februar 2007 stadfæstede Højesteret dommen; eneste ændring var at taxachaufføren Ghulam Ahmed også blev dømt til udvisning efter endt afsoning."mvh från Danmark2011-06-15 @ 03:58:27
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: Sven Dacke

Varför rätten första gången inte "fattade" att hela familjen var inblandad i "skammordet" är det svårt att förstå utan att veta vad det var för personer som var ansvariga i rätten den gången. Är det någon som har en lista på dessa?Nu till ett relaterat ämne som Smålandsposten i Växjö rapporterar om utan att med minsta ord nämna att det är en importerat problem. Dom är verkligen duktiga dessa så kallade journalister."8 500 unga i Sverige är rädda för att de inte ska få välja vem de ska gifta sig med. Detta enligt Ungdomsstyrelsens undersökning, Gift mot sin vilja. Tusentals unga är alltså rädda för att deras egen familj ska hålla dem undan en av de mest grundläggande rättigheter."

Postat av: Hulda

Släkt till Muhammed i rakt nedstigande led. Om jag hade den stamtavlan, hade jag tigit om det i alla lägen.....Bra Thoralf, att du tar fram mera fakta runt detta skamliga drama. Det känns säkert otroligt jobbigt för alla PK-journalister när de skriver/pratar om detta. Gulliga ovh vänliga "nybyggare", hur kunde det bli såhär....Hoppas också att SD på allvar tar i tvångsgiftesproblematiken.Också ett jobbigt ämne för landets PK-journalister. Detta borde rendera mängder med debattartiklar, protestmöten, riksdagsdebatter osv. osv.... MEN det är tysst... Inte ens Gudrun Schyman som ÄLSKAR att synas i media gör något....

2011-06-15 @ 06:53:43
Postat av: Sven Dacke

Ursäkta ett helt annat ämne, lägger in länken till Fria Tider som nu rullar igen."Kongressbeslut i USA: Avbryt kriget i Libyen"Av någon konstig anledning ligg det inte på PK tidningars förstasidor

Postat av: Ludvig

Nu kanske i alla fall dom som är mest skyldiga blir åtalade, kan man hoppas på. Det dom flesta ansåg förra rättegången kanske även rätten anser denna gång.

2011-06-15 @ 07:26:16
Postat av: Sven Dacke

Invandrartäta skolor i Växjö får 10 mijoner extra men inga nya lärare.Verkar inte vara någon gräns hur mycket pengar som kan satsas på vissa grupper.

Skulle gärna läsa att 10 miljoner satsas på äldrevården, men då lär vi nog vänta till "döddagar"

Postat av: Tony Ingman

Ja det är bara att konstatera att det Svenska rättssystemet är mycket mycket sjukt, vidriga

mördarpack belönas med vars 50000 för att plåga

ihjäl en annan människa. Är det då konstigt att

figurerna visar upp ett totalt förakt mot

rättsskipningen, när dom ser hur veligt domsdtolen

agerar?

Med rejäla straff samt utvisning på livstid för

dessa sjuka individer hade i alla fall gett en

fingervisning för andra lika våldsbenägna dårar,

att medeltiden inte skall sätta agendan.

2011-06-15 @ 08:14:35
Postat av: S-E Karlsson

Det ska bli mycket spännande att se utvecklingen på denna rättegång förmodligen blir det ett frikännande ,ett permanent uppehållstillstånd och ett rundligt tilltaget skadestånd , svenskt rättsväsende ligger ju på den linjen , närmaste gräns borde vara det som gäller ,utan krusiduller !

2011-06-15 @ 08:43:13
Postat av: S-E Karlsson

Tillägg till mitt senaste inlägg ovan , lever man inte efter sveriges lagar så ska man faen i mej inte belönas heller !

2011-06-15 @ 08:47:55
Postat av: Robin Shadowes

@Snaphanen. Bra att Danmark agerar föredömligt i sådana här fall. Svenska dumstolar och politiekr har mycket att lära av er. Men dom föredrar ju att resa på sup-resor till andra sidan jordklotet på skattebetalarnas bekostnad. I det perspektivet är väl inte Danmark fullt lika exotiskt. Dessutom har ju den självutnämnda "experten" Lena Sundström berättat i böcker och tv-program hur hemskt ert land är. Sånt är livet.

2011-06-15 @ 08:48:05
Postat av: Stefan A

Världsmästarna i godhet börjar titta på hur andra länder hanterar sådan här frågor,kanske uppgiften börjar växa PK över huvudet,bara godhet kanske inte är lösningen på alla problem,märkligt att en sagoberättare från 700-talet kan få kosta svenska skattebetalare mångmiljonbelopp år 2011.

2011-06-15 @ 09:11:12
Postat av: Inge Sandén

Måste bara berätta följande samtal mellan mig och en vänsterpartist.

En rätt trevlig prick i privatlivet,upplever orättvisorna i vårt rättsväsende,men inte riktigt förstått de bakomliggande orsakerna.

Till samtalet.

Om inte detta rättsfall får en rättvis dom,som visar att samtliga i denna familj är skyldiga och blir dömda och med utvisning som följd efter avtjänat straff,skall jag i ren protest rösta på SD i valet 2014.

Tycker att det visar,att normala människor med samvete innerst inne har börjat förstå vad SD vill med vårt land.

Politiker som är ansvariga för att liknande hedersmord stod att läsa om första gången i detta land år 2000 och därefter bara eskalerat och blundar för detta också skall ställas till svars för sin politik.

Elin Krantz fick betala med sitt liv för att hon lysnat på dessa hycklare till politiker.

Islams sjuka lära skall inte få något fotfäste i vårt land,som är grundorsaken till allt ont,som började med att den första moskéen restes på svensk kristen mark.

Det är bara Sverigedemokraterna som kan ändra på detta sjuka samhälle,som tog sin början när den förste imamen satte sin fot på svensk mark.

Den kristendom som Anskar år 800 planterade har långt ifrån varit fri från lidande av vårt folk.

Men till skillnad från islam,har vi i detta land kommit till rätta med de orättvisorna som kristendomen präglat låt oss säga fram till 1950.

Då vi utan straff fick kritisera kyrkan och även lämna den och det var inte heller straffbart att arbeta på en söndag.

Sossarna som var de största kritikerna till kristendomen har idag 2011 blivit de största islamkramarna till en lära som fortfarande befinner sig på hur man tyckte år 600.

Det är därför vi i dagarna tar del av vad som hände i Högsby,vi har släppt in islamisterna utan att göra motstånd.Förlåt att mina kommentarer ibland blir lite långa,men vid 76-års ålder vill jag inte dö i bitterhet över alla orättvisor som numera dagligen står att läsa om i media och rättvist blir belysta i bloggar som Thoralfs och PI.

Tror att jag köper mig några extra år att här inte bli sensurerad av en "sändare" utan fritt få vräka ur mig det som plågar mig dagligen.

Högsby är ett sådant fall.

Raman som fick 8 miljoner för att slå ihjäl en pensionär för några hundringar,är ett annat.

Islam skall inte få något inflytande på vårt land,SD 2014 så det knakar långt upp i alla "rövskallar"

2011-06-15 @ 11:00:11
Postat av: Inge Sandén

Tänk vad ett liteet ord som "Inte" kan ställa till det.

Om detta rättsfall inte får en rättvis dom,så skulle det stått.

2011-06-15 @ 11:05:54
Postat av: AWSvensson

Hedersmord, smaka på det ordet , vad har människor för heder som brutalt sadistiskt mördar en person som blivit kär i deras dotter. Svaret är för mig givet, de har varken heder eller människovärde så vad har de att försvara.

2011-06-15 @ 11:58:38
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Skulle man rent av säga att en del "svenskar" ärlite efter sin tid sådär 1400 år?

2011-06-15 @ 13:26:05
Postat av: Kvinnor kan!

"Aldrig någonsin, aldrig någonstans, aldrig någon gång",Det är INTE Napoleon som sagt det!

Nej, det är klassiska ord av en gammal, bedagad, åderförkalkad, svensk kärringtant vid namn Mona S(t)ahlin.Kvinnor kan!

2011-06-15 @ 13:28:25
Postat av: Gubben o Gumman

Då var det dags att sumera debatten i SVT68Panel Göran Greidar Niklas Ekdal och en rödhöna från Stockholms universitet.Länge leve revoulutionen.SPARKA EWA HAMILTON

2011-06-15 @ 13:29:12
Postat av: Info

SENASTE NYTT OM ”FRISTADSPROJEKTET”Den georgiske ”författare”, som beviljats två års uppehälle (fristad) i Sverige för att fritt få utveckla sitt författarskap men som i stället ägnat tiden åt att skriva asylsökningar.Har nu fått permanent uppehållstillstånd.Den iranska hiphopsångerska, som tagit sig över halva jordklotet till Sverige på grund av muslimsk förföljelse i hemlandet – kommer också att få PUT.Över huvud taget, tillkännager Kulturrådets Kerstin Brunnberg (f.d. socialistisk reporter på Ekot, f.d. programdirektör, sedan verkställande direktör för Sveriges radio), ämnar Kulturrådet (på uppdrag av alliansregeringen) bredda ”fristadssystemet” till att gälla inte bara förföljda eller ogillade författare från hela världen utan också alla avlägsna ländersMUSIKER

SÅNGARE

KONSTNÄRER

KULTURARBETARE ÖVER HUVUD TAGETAlla är välkomna att tillsammans med efterkommande anhöriga få PUT och livstids försörjning i världens mest toleranta och ondskefullt godhetsdrypande land

2011-06-15 @ 13:30:03
Postat av: Gubben o Gumman

Oj oj vad panelen öser beröm över Ljugholt och "underbarnet "Lill" Gahrton (rödhönan)

2011-06-15 @ 13:32:06
Postat av: Gubben o Gumman

Citat :" Medborgarna är mera sjuka är Vårby"

Lars Ohly"En del familjer har dålig familjestrukturer"

Göran Hägglund"Grabbarna är ute på lite hal is dom kanske skall utveckla detta lite mera.....

2011-06-15 @ 13:36:24
Postat av: AWSvensson

Sverigedemokraterna ,Jimmie visade i denna debatt på bredden i partiprogrammet , enfrågepartiet som de beskylls för blev därför dödförklarat. Rheinfeldt och gossen Fridolin visade ömsesidig kärleksförklaring, som bevis på denna kärlek hade man kommit överens om att illegala minsann skulle har alla rättigheter dock utan några skyldigheter. Genom att visa på Reinfeldts dödlighet , han hade förlorat många omröstningar och kommer att lida nederlag i framtiden , tycktes Reinfeldt aningen besvärad trots att de hade för avsikt att missbruka det skyddsnät som byggts upp i sådana lägen.

När det gäller gossen Fridolin svamlade han runt i ett framtida samhälle byggt på floskler och önsketänkande, fyra meningar som användes som universalretorik på alla frågeställningar. Han kände också en gosse som såg illa men vars mor inte hade råd till glasögon, det var ju tur att han träffat honom lagom till barnfattigdomsdebatten som han försökte dra igång utan respons. Maud Olofsson, ja det snällaste man kan säga om henne är väl att hon har god hand med hönsen. Jimmie skötte sig hyfsat , ja inte någon större anmärkning men han gör sig bäst man mot man , en sådan här debatt blir lite av smörgåsbord.

2011-06-15 @ 14:24:52
Postat av: Nisse

Är inte alla muslimer ättlingar till Muhammed med den inavel dom har där nere...

2011-06-15 @ 15:39:48
URL: http://www.minsynpasaken.wordpress.com
Postat av: Lassekolja (65)

Jag fattade samma beslut betr. den aktuella s.k. Högsbyfamiljen redan 2005 som Fadimes familj flera år tidigare: Båda familjerna skall UT!!! Dom har extra tydligt visat att dom aldrig någonsin kommer att kunna anpassa sig till oss, som försökte hjälpa dom till ett bättre liv utan tvärtom missbrukat det förtroende dom nu fick, i alla fall av Sju(k)klövern!

2011-06-15 @ 16:30:49
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Tony Ingman

Inge Sandén: Just den där Raman som fick ett skadestånd på över 7 miljoner och sen försökte

plocka staten på lika mycket till, undrar just hur pass oskyldig den gubben var? Han kunde till exempel alldrig förklara kvittot på den brännbara

vätska han hade inhandlat i en kemikalieaffär, som

förmodligen användes till att elda upp den gamla tanten. Om han nu var oskyldig, varför detta fantasibelopp i skadestånd? Ingen Svensk som varit

oskyldigt dömd har ens kommit i närheten av denna

summa. Här körs ju dagligen det heliga mantrat

"allas lika värde" men tydligen är man mycket mera värd om man kommer som invandrare, hur förklaras annars att mannen i Landskrona som fick sin fru

ihjälslagen av en av dessa vettvillingar inte var

värd mer än 50000 i skadestånd?

2011-06-15 @ 17:04:50
Postat av: Lotta

Jag är också helt övertygad om att alla tre hjälptes åt vid mordet. Ut med alla tre på livstid. Straffet? Det kan de få avtjäna i ett fängelse, inte på "hotell" i Sverige.Hittade dessutom länken på PI. Nu tar de till och med Midsommar ifrån oss.

Postat av: Gubben o Gumman

Idag har Kalamr varit kontrasternas stad utanför tingshuset massor med bilar och polisbilar ett skammord avhandlas ett levande bevis på sossarnas förstörande av Sverige.

Ursäkta Expo Clownfeldt mmfl,släng ut dessa djävla idioter.En liten bit därifrån fyllda lastbilsflak med studenter med musik på hög nivå,en reflektion precis som förra året otroligt få multikultingar som springer ut i livet,har inte Måddan fått det hela lite om bakfoten?Ja AW Svensson Gubben o Gumman grät,då flera släktgenetiska personer hoppade och dansade på lastbilsflaken,allstå flera lågutbildade Sverigevänner på väg till högskolan,som om det inte skulle vara illa nog så har dom små liven även lönexpecifikationer?

78 släktgenerrationen har således gått ut i livet

Samma blågula näsduk har använts ialla dessa år.

(Gubben o Gumman tänjer lite på sanningen ibland)Myrornas Kåldolmeklubb längs Norra vägen gjorde däremot stora ögon när "hororna" på lastbilsflaken dansade och drog en och annan cider,blir nog en del att diskuttera kring lägereleden ikväll kan man tro.Som ett bevis på Johan på Snippens integrering,kunde

10-12 vinstlotter modell ensamkommande ses dra in mot city vid 24 tiden längs Norra vägen,fast dom skulle väl fira studenten, och bränna lite av Svenne Banans pensionpengar.Ensamkommande skäggabarn tas för övrigt om hand av bla icke färdiutbildade småtjejer i Kalmar kommun

Det passar väl utmärkt bra med deras "krigstrauman"

Heja batikhäxehangaroundsen.Arbetslinjer gäller....bara vi slipper sten röse linjen.I Funkabo området ett kraftigt jippieområde hörs lite väl mycket smällar då och då,vi kan väl hoppas att det inte är privat skjutbana nere i skogen mycket talar för det.Fast det är väl dom svenska jägarna som tjuvjagar

Deras vapeninnhehav var ju ett problem enligt kommisarie Plattfot härromdagen i TV.

Fast det kanske delas ut manus på SVT68 av "sändarna" innan debatterna osv?Dagens riksdagsdebatt debatt befäster bara för den som har egna ögon och egen slutledningsförmåga att det hela handlar om 4/5 Sverige.Lill Gahrtons nervöst vikande fot som för övrigt togs bort av "sändaren" extremt" snabbt ur rutan, befäster bara han är ofarlig, Clownfeldt däremot är livsfarlig för Sverige svenskarna och inte minst Sverigedemokraterna, en hatisk man frågan är bara vem han företräder?Göran Hägglund är däremot en go pladder gubbe inte ett vettigt ord kommer ur denna snusförnuftige man

Dags att dra hem till Jönköping och börja dra sagor vid kyrkkaffet.Ohly är kulig med, han har hakat upp sej fullständigt på skatteparadisen i New Jersey hehe.

En sann "gårdagens man"Som grädde på moset levererar SVT68 Göran Greidar och Niklas Ekdal för att resencerar det hela

Only i Crazyland ,och möjligen i Vitryssland.Gubben o Gumman skriver som vanligt som objektiva samhällsdebattöer utan koppling till Thor-alf Alfsson ,Expo eller Ensamkommande skäggabarns frivilliga batikhäxeförening inom Kalmar Kommun.

2011-06-15 @ 18:16:17
Postat av: Tomas

Hoppas han tar sitt förnuft tillfånga, lämnar sin post och tar anställning på Försäkringskassan. Där finns mycket nyttigheter för denna man att sätta sig in i, vad han förstört. Sen finns ju migrationsverket att falla tillbaka på för nästa aha upplevelse.

Postat av: Anonym

Sveriges domstolar utdelar lägre och lägre straff , vad är det som händer ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-06-15 @ 19:31:41
Postat av: Sven Dacke

Ledande Moderat i Växjö idiotförklarar sitt partis linjeKonstigt bara att han varit med att driva den linjen

Postat av: Gubben o Gumman

SVT68 hängde ut våldtäkaren rövskallen och pursvensken Niklas Eliasson han fick 12 årLivstid fick 22-åringen som mördade en 4 barnsmamma

Fast han blev inte uthängd?Just nu håller Janne Josefsson på att rättfärdiga kravallerna i Göteborg 2000 i uppdrag granskning.

Som numera heter Uppdrag TvättningVi skall nu igen få se Hannes vräka ut sej på bästa sändingstid och tala om att våld är ok och att han inte ångrar sej.Nu behöver väl ingen tvivla på vilket läger den "stora avslöjaren" som man tutat i Svenne Banan tillhör för gäng.Frågan är om det är sändarorder för att tvätta in att våld är ok mot vilka det riktas vet alla på denna bloggen sannolikt är det så en ren sändarorder från lite högre nivå.Fast Gubben o Gumman lurar inte "Tvättmaskinen" Josefsson,som nu ger sej på polisen för fullt i rutan,"demonstranterna" var så oskyldiga så.En stackar blev till och med biten av en polishund och fick åka till fabjo doktorn, plastikdoktornPresident Bush nämns ofta, fy fan vad patetiska dom är på SVT68SPARKA EWA HAMILTONRövhålsjournalistik modell den allvarliga.

Detta är statlig samhällsterrorism av SVT.

2011-06-15 @ 20:21:14
Postat av: Hulda

Gubben o Gumman:.. Jag tittade också på Uppdrag Janne Josefsson. Är så fruktansvärt arg att jag nog inte kan somna på några timmar.

Överklassligisten får helt fritt uttrycka vänsterfacistiska sjuka tankar.

Bedrövligt.....

2011-06-15 @ 21:18:11
Postat av: Rättshaveristen

Ska inte domstolarna vara fristående? Oroväckande att en riksdagsman uttalar sig i skuldfrågan i ett pågående mål. Regeringsformen 11:3 och 4?

2011-06-15 @ 21:31:27
Postat av: Da Capo

En svensk framgångssaga

Joy Rahman, född i Gopalganj, Bangladesh, som sjätte barnet i en skara på 19, dömdes juli 1994 av Stockholms tingsrätt till livstids fängelse för mord på en 72-årig kvinna i Sätra i södra Stockholm, som han arbetade hos som hemvårdare. Den fällande domen ifrågasattes och uppmärksammades senare av bland annat journalisten Dick Sundevall och advokaten Peter Althin. Joy Rahman ansökte därmed om resning hos Högsta domstolen för att få till stånd en ny rättegång i Svea hovrätt. Efter en ny rättegång i Svea hovrätt under 2002, friades Rahman. Året därefter beviljades han ett skadestånd på åtta miljoner kronor för det lidande som den felaktiga domen och den långa fängelsevistelsen åsamkat honom och hans familj. Skadeståndet kom senare att höjas med ytterligare två miljoner.

Dessa 10 miljoner investerade Joy Rahman enligt uppgift i "Joy Rahman Welfare Foundation", en organisation i Bangladesh som hjälper fattiga med sjukvård och mikrolån. Den 29 mars 2008 häktades Rahman i Bangladesh för misstanke om anstiftan till mord på en kassör i sin stiftelse. Han frisläpptes i brist på bevis den 4 januari 2010, men misstankarna kvarstår.

Senast omnämnd i lokal press:

http://www.newstoday.com.bd/?option=details&news_id=27086&date=2011-05-10

2011-06-15 @ 21:42:06
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Ja men du kan ta det lungt ,Janne är tillbaka till gamla hjulspår nästa vecka/gång.Då blir det säkra kort, inlåsta gamlingar i Korpilombolo och sexövergrepp på hemmeti Knäred typDå blir det nya folkhjälte poäng för "tvättis"Att gräva i gammal skit och ge sej på polis o åklagare kommer nog uppifrån med något syfte.För att Janne ville att vi skulle tycka synd om ADHD gänget kunde väl ingen nykter person missförstå.Johannes tycker ju det är fullt ok att kasta gatsten på polisen,vilken trevlig kille.Dessutom tycker tokfan att polisen är högervriden

Vet killen i vilket land/planet han lever?Frågan är bara varför det är det som är lite lurt.Att plocka fram 10 år gammal skit för att hylla the red mupets ,är minst sagt märkligt.Janne kanske skulle titta lite på grundlagsändringen nu när militär får skjuta på pursvenskar om han är så upprörd.

2011-06-15 @ 22:02:32
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : När du råkar ut för ologiska saker bland 7-klöverns politiker tänk då på Eniros reklam

Där Kjell Bergkvist säger : "Javisst jag gör allt för pengar"

Så kanske det känns lite bättre.

2011-06-15 @ 22:15:05
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : När du råkar ut för ologiska saker bland 7-klöverns politiker tänk då på Eniros reklam

Där Kjell Bergkvist säger : "Javisst jag gör allt för pengar"

Så kanske det känns lite bättre.

2011-06-15 @ 22:15:18
Postat av: Anonym

Sådär ja nu skall väl Svensson hajja med.

2011-06-15 @ 22:16:27
Postat av: PK

Afghanistan har ca 50% inavel (hälften av alla äktenskap sker inom familjen). Extrapolera detta över några sekler och fundera över effekterna för den Afghanska genpoolen. Fundera sedan på hur detta kan vara relaterat till den totala avsaknaden av empati hos familjen Abbas. Svenska folket har inte förstått hur bra dom har haft det i världen, men kommer bli varse det dom närmaste decennierna.

2011-06-16 @ 05:25:55
Postat av: s29

Svenska regeringen är som en Sibyllakorv...inte så mycket kött.

2011-06-16 @ 20:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0