KONSTGJORD ANDNING PÅ GREKLANDVilken evig tur att svenska folket hade förnuftet att rösta nej till euron. Idag beslutades om ytterligare 1500 miljarder kronor som lån till Grekland från euro-länderna och IMF, lån som med stor sannolikhet inte kommer att betalas tillbaka. Det är bara konstgjord andning på strejkande greker som inte vill avstå från något och inte förstår att man levt över sina tillgångar. Nu kräver de dessutom att vi i norra Europa ska rädda dem från konkurs och kaos. De har till och med mage att anklaga andra EU-länder för de problem som uppstått i Grekland.

Ännu en gång får den skötsamme betala för den slösaktige grannen! Frågan är om det finns några skötsamma euro-länder eller om hela korthuset håller på att rämna!


Kommentarer
Postat av: Pelle P

Jag tror det rämnar.Vem sade något liknande."Tro på Gud & saligt vandra. Sköt dig själv & salig vandra." Per Oskarsson eller vem var det.

2011-07-21 @ 23:53:40
Postat av: Pelle P

Gick lite fort här.Det jag menar är att man kan inte skylla sina egna tillkortakommande på någon annan,man måste reda ut & stå för det själv,så och grekerna.Om dom sköter sin egen ekonomi för deras eget bästa så vore förmodligen inte deras problem i närheten av vad det är nu.

2011-07-21 @ 23:57:21
Postat av: Inte-en-till

Jag erkänner: jag röstade för euron, vilket är det sämsta valet jag någonsin gjort i ett politiskt val. Tack till alla som röstade för kronan!

2011-07-22 @ 00:06:36
Postat av: Magentan

Åsiktsregistrering av 3-åringar på dagis!Off Topic men: Läs dagens artikel på Ledarsidan i SvD med titeln "Förskolebarn fick frågor om tro och etnicitet"!

2011-07-22 @ 00:08:39
Postat av: Ruskprick

Det sämsta valet jag gjort var på nittiotalet då jag röstade på v i något val. Kanske EU-valet. Jag läste något om att de värnade djuren lite extra och var allmänt ung och okunnig. Faan vad jag ångrar detta idag.Lika okunniga tror jag många är idag som röstar på miljöpartiet enbart för att de har ordet miljö i partinamnet.Jag försöker påverka folk i min omgivning men tror jag är en dålig övertalare. Kanske för att jag anstränger mig för mycket. Min sambo röstar inte på något (vilket är bra) men argumenterar upprört emot allt jag säger. Pappa har dock röstat rätt pga mig vill (jag inbilla mig). Han har alltid varit moderat tidigare och är just nu konsult, tidigare vd för ett ganska stort företag i O-Hamn.På jobbet kanske jag har påverkat någon men inget de sagt öppet. Vissa är så urbota korkade att de fortsätter rösta på sossarna och de är såå stolta att Juholt tagit över spektaklet bara för han e från stan. Totalt okunniga är vissa och det är som att kasta argumenten med en studdsboll mot en murad tegelvägg. Det går helt enkelt inte in.

2011-07-22 @ 00:23:14
Postat av: Robin Shadowes

Sälj Grekland till nåt land som har råd att köpa det. Emirat-länderna är stenrika och nåt av dom borde ha råd.

2011-07-22 @ 00:33:21
Postat av: Notarien

Den "skötsamme" svenskens del av landets statsskuld är 140 000 kr! Amerikanens del det dubbla, 280 000 kr!

2011-07-22 @ 01:13:28
Postat av: Gubben o Gumman

Först och främst är det väl ganska meningslöst att utöva konstgjord andning på en död patient.Demonstrationerna är störande samt visar vilken inställning manFram till Mena invasionen var det väl inget

land än Grekland som levererat så många förtidspensionsämnen till Sverige."Fikagänget från Krekland" växte ju på Domusrestaurangen för varje år.

Dessa byggde Sverige med kaffe bullar och bullshitsnack.

Dom som jobbade och slet fick ju täcka upp dessa med sin skatt så Sverige gick minus samhällsekonomiskt.Denna del av den såkallade arbetskraftsinvandringen är den som lovprisas och jämställs med Mena gänget.

Gamla nybyggare och nya nybyggare "sameshit but diffrent"Vi snackar nu gökboet på fullt alllvar.

Fast sanningen har ju inte varit så viktigt i Sverige dom sista 50 åren,förrutom när Svenne Banan skall deklarera.Lite off topic hoppas vi att ni hörde att svenska lönegarantin betalade ut löner till löneblåsta bärplockare,exakt så sjukt är Sverige.

Tänk vad "god" Svenne Banan " är utan att fatta det.Grekland är ett av många länder där solen lyser starkt, som har för många medborgare med fel inställning till sin nästa.Kort o gott: "Mycket snack och lite verkstad"

2011-07-22 @ 02:07:59
Postat av: Gubben o Gumman

Off Topic : I Östran finns ett sannolikt egeninringt? reportage med bild på Nybros meste Boljevik och morotstuggare "Paj Kavring" med sin feamale buddy iklädd sin hemstickade amfetamin poncho.Dessa två elitnöt har nu fått direktiv från V centralt att gå ut och prata barnfattigdom i media.

Wow så gylligt halleduttande då.

Nu väntar vi bara på polaren Fuggo Grönlund men han dyker väl upp i Östran nästa vecka.Barnfattigdom i Sverige defineras såsom att när den nyanlända 11 barnsfamiljens barn inte har den senaste snowboarden så är dom fattiga.

Då skall Svenne Banan känna skuld.

För att sedan gå och rösta på "hjältarna" som vill göra något åt detta trauma,fan vad patetiskt.Denna såkallade fattigdom spelar i samma lögndivison som "lastbilsturisterna" dom ensamkommande skäggabarnen.

Tveksam titta på Reality TV "Borderforce (Storbritanien).På denna bloggen kör vi bara med fakta det är därför den snart är etta på bloggtoppen.

Så är du röd och hjärndöd så stoppa upp rassediskussionen i valfri kroppsöppning,tack på förhand.

Prova gärna lite "kontaktlimsbloggande" på Jinge Ding dongs blogg det lättar upp ADHDN.

Ladda med en stor påse och kör hårt.Även mannen med den långfingrade fästmön från Oskarshamn försöker vinna röster på denna mega lögn.

Han har redan varit och rapat om det i SVT68.För en socialist/kommunist är inte sanningen och fakta så viktigt bara den egna plånboken växer.

2011-07-22 @ 02:40:07
Postat av: S-E Karlsson

Pelle .P " Tro på Gud och ärligt vandra , sköt dej själv och skit i andra " ! Allt enligt framlidne suveräne skådespelaren Per Oskarsson .

Mvh S-E Karlsson.

2011-07-22 @ 06:09:08
Postat av: Essendon"Ljuger chefredaktören?"Läs om Petterssons sylvassa kommentar angående en PK-Chefredaktör!

http://petterssons.bloggsida.se/politik/ljuger-chefredaktoren

2011-07-22 @ 06:42:36
Postat av: Ludvig

Ungefär som här i Sverige, när bankerna går på knäna får vi knegare ställa upp. När sedan bankerna har repat sig får vi som tack höga avgifter.

2011-07-22 @ 07:17:41
Postat av: Info

LYSSNA PÅ LÖRDAG I PROGRAM ETT 09.03Jag vet inte vad jag ska tro. Var det inte en viss lågutbildad medicine hedersdoktor (numera storgodsägare och konsult) vid namn Göran Persson som yttrade för några år sen ungefär: ”JAG tänker rösta för medlemskap i EMU. Därför bör också ALLA ANDRA göra det. EMU ger oss strålande välfärd, lycka åt alla och massvis med nya jobb. Åtminstone nere i Bryssel åt mina politikerkollegor .”Apropå nya jobb:”KLUVET LAND – Om ett samhälle i förändring och om en glesbygd som behöver nya svar. Reportrar: Anna Burén och Sven Börjesson. Lördag i P1 09.03.”Programmet handlar bl.a. om hur länsstyrelsen i Västerbottens län och i synnerhet kommunalrådet i Bjurholm sätter allt sitt framtida hopp till en fortsatt massiv invandring av ”flyktingar” till övre Norrland. För bygdens framtida ”trygghets” skull och för en positiv ”utveckling” gör han allt för att få så många utlänningar som möjligt att flytta till Bjurholm.Bjurholms lilla fotbollslag består redan av spelare från 14 olika nationer.Det är invandrarna som ska bygga Sverige! En eritrean, som varit i Sverige i något år, intervjuas. Han har redan ett bra arbete i Bjurholm och kan faktiskt tänka sig att stanna där en första tid.Sen tänker han (förstås, som alla andra i en liknande situation) flytta söderut till någon större stad med enklaver med många eritreaner. För att aldrig komma tillbaka till Bjurholm.Så går det med Bjurholms framtid. Men för ett välmenande, svenskt kommunalråd är detta inget problem. Det är bara att bjuda in nya och åter nya eritreaner, somalier osv. undan för undan. Kostar ingenting. Jag hoppas att ni har genomskådat kommunalrådets affärsidé.De svenska journalisterna i programmet är överförtjusta, för att inte säga halvsaliga. Men de borde inte få stå obemötta. Här skulle Thoralfs läsare kunna göra en liten insats genom insändare till Sveriges radio och kommentarer på Sveriges radios hemsidor.

2011-07-22 @ 08:15:32
Postat av: Hulda

expo.se har semesterstängt några dagar till enligt hemsidan.

För min del får de gärna ta ännu längre semester, eller helst lägga ner verksamheten. EXPO skulle kämpa bla. mot antidemokratiska krafter i samhället. Men sedan länge har den kampen glömts bort. Nu är det tydligen viktigare att i varje artikel och anförande smutskasta SD.

Vänsterextremismen får fortsätta ogranskad....

2011-07-22 @ 08:46:02
Postat av: Jenny

Tänk på att det kommer att bli värre för svensken när vår (privata) skuldbubbla spricker. Greken är van att ekonomin kapsejsar och att var och en måste se om sitt eget hus. Det är inte svensken. Vår skuldbubbla är betydligt värre än USA:s var när allt gick åt helvete för dem.Men gottar er tillsammans med media så länge ni kan. Till hösten börjar vår alldeles egna resa mot kaos och elände. Blir bara lite förvånad att SD:are som så att säga brukar ha i ryggmärgen att förhålla sig kritiska till medias fantasibilder inte ser igenom det nu. De har gått på elitens försäkringar om Sverige som Tigerland. Men gör ni verkligen det?Om ni skulle varna den vanlige medborgaren (de rika vet sedan länge vad som står för dörren och har tagit hem sina vinster och förskansat fönstren) nu för vad som komma skall skulle ni bli superhjältar.Men det är förstås trevligare att bada i skadeglädje.

2011-07-22 @ 09:06:44
Postat av: AWSvensson

Enligt egen utsago så är greken stolt och arbetsam fick vi reda på igår. Om arbete innebär fixande av bidrag och pensioner och trixande med skatter så har vi i denna delen av Europa en annan definition.

Nu ska centern nå upp till 20% enligt nya kandidater, sossarna ska åter bli 40% parti , moderaterna satsar på 30%, miljöpartiet osv. Då förstå du väl GoG att det krävs en omfattande invandring för att tillgodose alla dessa förhoppningar, eller vad säger du.

2011-07-22 @ 09:30:06
Postat av: Tjadden

EU är en anrättning som Hitler hade varit nöjd med om han hade levt idag.

2011-07-22 @ 09:54:46
Postat av: Tjadden

AWSvenssonJag har haft med greker att göra i affärslivet och blev ständigt varnad, att de flesta av dem är skojare som gärna bedrar oss om de kan.

2011-07-22 @ 10:03:12
Postat av: Tony Ingman

Hulda: Jaha, det är inte bara deras verksamhet

som skall bekostas av avlidna strävsamma personer,

dom får även betala f--skapens semester. Usch!

Men ändå tror jag att ju mer skit dessa figurer

vräker ur sig om SD, ju mer växer SD.

2011-07-22 @ 10:07:28
Postat av: FOX NEWS

Den muhammedanska terrorismen började inte med UBL, den började med Muhammed!Insikter om den muhammedanska terrorismens natur, historia, utbredning, dess decentraliserade krigsstrategier, mm börjar, sent omsider, växa fram i USA.

Den muhammedanska terrorn började inte med UBL och den slutade inte med hans död; säger Janet Napolitano, Homeland Security Secretary:http://www.foxnews.com/politics/2011/07/21/napolitano-domestic-terrorists-central-to-threat/

2011-07-22 @ 10:42:49
Postat av: Malin R.

När åker TV 3 ner till Bryssel och gör en nationsvariant på Lyxfällan?Toppolitiker i PIGS-länderna kan bli bra aktörer.

2011-07-22 @ 10:51:19
Postat av: Ibbe

"Vi greker är kreativa", säger den grekiske premiärministern.Det påståendet kan man knappast invända mot. Innehållet i kreativiteten, budgetfusk och konsumtion utan täckning, är däremot mer tveksamt. Men visst funkar det när andra får betala.

2011-07-22 @ 11:09:35
Postat av: Magentan

Glömde länken i mitt tidigare OT-inlägg om åsiktsregistrering av 3-åringar på förskolan.http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/forskolebarns-asikter-ska-inte-kartlaggas_6338814.svd• Finns det något som gör det bättre eller sämre att vara pojke eller flicka?

• Kan man vara kär i vem man vill, både flicka och pojke?

• Finns det någon som kommer från ett annat land på förskolan?

• Brukar ni prata om ifall man tror på Gud?Det ska böjas i tid ...

2011-07-22 @ 11:11:09
Postat av: Gubben o Gumman

Magentan : Detta är socialistisk hjärntvätt har i olika former varit tillåten i Sverige i 40 år ingen reagerar.

Ett av skräckexplen av vad resultatet kan bli är Fredrik Clownfeldt M+Mp= Multigasm.Argumenten alla är lika duktiga flitiga snälla arbetsamma toleranta begåvade etc är ganska lätt att ta död på , jamen fröken titta tex på Grekland då och håll klaffen sedan.Svårare än så är det inte att slå sönder dessa lögner.

2011-07-22 @ 12:20:39
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Om S och C vill bygga upp svårbehandlade depressioner, som som blommar ut i full prakt på valnatten 2014,så låt dom göra det då.Både grekisk och svenskt kamikazedravel är inget att lägga energi på vi vet ju hur det går ändå :

Rätt in i väggen tjakloffs.

Dessa clowner har kört på grund innan båten sjösatts,åteskapa gärna Göta Kanalfilmen nummer 1 ang multikultinsattserna.Man får väl förstå samtidigt att det bär emot att stå och säga vi är inkompetenta och helt körda.

2011-07-22 @ 12:30:44
Postat av: Jeppe

Visst finns det skötsamma euro-länder... Ex Finland, Luxemburg. ja de flesta i Norra Europa...

Vi skall även vara ärliga, hade vi gått med i EMU vid starten hade vi fått betala 8.80:- för 1 EUR nu står den i ca 9,10:- men har varit uppe över 11:-,,, förhoppningsvis kommer vår krona att bli starkare framöver... Allra bäst hade varit om vi i Norden hade haft en egen union men Finland och Danmark som förebilder.

2011-07-22 @ 12:43:07
Postat av: Gert Hellström

Och token Reinfeldt är inte främmande för att Sverige ska vara med och bidra.

2011-07-22 @ 13:10:30
Postat av: Martin J

Jag tror många har fått mycket om bakfoten vad gäller Grekland. De demonstrationer som genomförs är ju EMOT "räddningspaketen"! Man vill inte fortsätta bygga på sitt skuldberg utan man vill helt enkelt att de banker som håvat in hundratals miljarder i vinst genom att skuldsätta inte bara Grekerna utan de flesta andra länder, inklusive Sverige, skall få ta konsekvenserna av detta agerande. Lånar man ut alldeles för mycket pengar till för låg ränta så får man också ta konsekvenserna när den man lånat ut till inte klarar av att betala.http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY_OFFPUB/KS-RA-08-012/EN/KS-RA-08-012-EN.PDFPå sidan 34 i denna skrift finns en sammanställning av pensionsåldern i EU-länderna. Grekland är långt ifrån de som har lägst pensionsålder.Någon nämnde den svenska privata skuldsättningen och jag vill upprepa detta en gång till för det är viktigt. Snacken om den svenska tigerekonomin kommer snart att vara historia. Vi har redan sett början på bostadskraschen i och med sjunkande priser och färre sålda objekt under 1:a halvåret 2011. Höjda räntor, ev. krav på amortering mm kommer att vara dödsstöten för bostadsmarknaden och vi kommer att få se prisfall på mellan 10 och 50% beroende på var i landet man tittar. I och med detta punkteras den svenska kreditbubblan och vår konsumtion kommer att minska med lägre BNP som följd då folk inte längre har råd att köpa nya TV-apparater, iPhone:s och renovera 2 år gamla kök för att man inte gillade färgen på kaklet. Irland var tills för ca 4 år sedan i ungefär samma läge som Sverige är idag. Hört talas om "den Keltiska tigern"? När sedan bubblan sprack hamnade man snabbt i den sits man idag befinner sig.Några råd till alla SD-vänner:1. Om du funderar på att sälja hus eller lht de närmsta åren, gör det nu innan prisfallet kommit igång ordentligt.

2. Ska du köpa bostad, vänta 2-3 år och gör ett klipp då.

3. Har du höga lån på din bostad? Se till att börja amortera ner till åtminstone 50-60% av det nuvarande värdet, annars kommer banken ev. att kräva det framöver när lånet överstiger värdet på bostaden alternativt ge betydligt sämre villkor (högre ränta).

4. Skippa onödig konsumtion och gör istället vettiga investeringar som att amortera på lån, tilläggsisolera, byt ut oljepannan om du har en sådan, osv.

5. Överväg sätt att minska dina fasta kostnader. Kan man flytta närmare jobbet och slippa pendla i bil, gör det!

6. Osv... kort sagt, förbered er på sämre tider nu när det går förhållandevis bra för Sverige. När det väl börjar gå sämre är det för sent.

2011-07-22 @ 13:12:51
Postat av: Arvid

Lögnaktigheten i videon är ju nästan av samma kaliber som den som grasserar här i Nya Sverige om den pågående berikningen. Varen glada!http://www.youtube.com/watch?v=4PcpDBst7No

2011-07-22 @ 14:25:11
Postat av: OT

LÄS NYHETERNA NU!!!OSLO, två bomber har nyss exploderat i OSLO!!!

2011-07-22 @ 16:09:50
Postat av: FOX NEWS

Terror in NorwayBomb blast rocks Oslo government headquarters

Powerful blast damages several Oslo buildings, killing at least two people and injuring several others.http://www.foxnews.com/http://www.foxnews.com/world/2011/07/22/explosion-damages-buildings-in-norwegian-capital/

2011-07-22 @ 18:32:51
Postat av: Vakttornet

Norge har fått sitt Ground Zero!Kommer folket nu att äntligen vakna till insikt om faran med muhammedanismen?

Kommer makthavarna nu att sent omsider inse faran och förbjuda muhammedanismen?!...en stilla undran i denna svåra stund!

2011-07-22 @ 19:05:03
Postat av: discount sunglasses

Nice post.Thank you for taking the time to publish this information very useful!I’m still waiting for some interesting thoughts from your side in your next post thanks

2011-07-23 @ 02:02:05
URL: http://www.bestsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0