TERRORISTERNA MISSLYCKADESSå inleder Ulf Wickbom sin ledare i dagens Barometern. Ulf Wickbom tycks anse att bilbomben i Oslo inte skapade chock och panik! Jag tror att Barometerns politiske chefredaktör är synnerligen ensam om den uppfattningen. Men sitter man i sitt sommarhus söder om Byxelkrok kanske man har svårt att begripa hur människor i Oslo upplevt detta illdåd.  Ulf Wickbom borde ha samma möjlighet som alla andra att se vad som utspelats i Oslo på nätet där allt sprider sig väldigt fort.

För mig är det ett fullständigt hårresande påstående att ”terroristerna misslyckades”. Att dessutom skriva det bara några timmar efter attentatet och med mycket obekräftade i media och på nätet.

Jag är dessutom mycket förvånad över att ingen annan har uppmärksammat denna ledare.

Jag är lika chockad som alla andra över den mängd människoliv och den förödelse som en enda person lyckats åstadkomma. Att en enda person med 3 ton konstgödsel och lite diesel och två handeldvapen lyckats döda närmare 100 personer väcker en sådan avsky att det är svårt att beskriva. Man skall dock komma ihåg att terrordåd som detta inträffar näst intill dagligen i Afghanistan, Pakistan, Irak o.s.v.

Sedan måste jag också kommentera de kommentarer som inkommit på bloggen där en hel del ”vänsteranhängare” dykt upp. Flera av kommentarerna är minst sagt avskyvärda och det finns uppenbarligen personer som inte förstått vad det handlar om. Flera av dessa personer hävdar att jag bedriver hets mot muslimer. Det är ett fullständigt felaktigt påstående. Däremot är jag kritisk mot den islamisering som pågår och islam som religion och ideologi och det som följer i dess spår, detta är jag helt öppen med på min blogg. Dessutom har jag omodulerade kommentarer på min blogg så alla har möjlighet att bemöta det jag skriver. Jag står helt och hållet för det jag skriver på min blogg.


Kommentarer
Postat av: Johan

Utmärkt, Thoralf. Så muslimer är alltså välkomna i SD?

2011-07-23 @ 20:47:08
Postat av: Nisse i Hökarängen

Vänsterpacket ser bara sin chans att ta billiga politiska poäng, de har ingen skam i kroppen!

2011-07-23 @ 20:48:29
Postat av: Tess

Johan:Har någon någonsin påstått att muslimer INTE är välkomna i SD?

2011-07-23 @ 20:51:37
Postat av: Johan

Häromdagen skrev du om din vistelse på Öland:"De som följer min blogg vet att jag titt som tätt åker över till Öland. Det har blivit som ett andningshål för mig där jag kan koppla av och hämta ny energi. Att åka till Norra Öland innebär också att man slipper alla beslöjade kvinnor och andra människor som man får nog av i andra delar av i landet."Vad har "beslöjade kvinnor" med islamisering och ideologi att göra?

2011-07-23 @ 20:54:33
Postat av: Thoralf A

JohanJa, det behöver du uppenbarligen fundera på en stund. Sedan kan du återkomma med ditt svar.

2011-07-23 @ 21:05:00
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Robin Shadowes

Förutom på Thoralfs blogg har jag sett dom hånfulla trollen på Kents, Fröken Sveriges, Allahu Akbar och på Snaphanen, i det senare fallet visserligen danska men ändå. På Robsten läste jag att dom även spammat Newsmill. Och det är bara vad jag känner till so far. Sannolikt har dom dykt upp på många fler bloggar, Dom har säkert inte kunnat motstå PI heller och för en gångs skull är jag glad att sidan är hårdmodererad. Snacka om att bosktavligt talat gå över lik för sin egen politiska agenda. Fy fan!

2011-07-23 @ 21:05:37
Postat av: Lars-Inge

@ Johan F"Vad har "beslöjade kvinnor" med islamisering och ideologi att göra?"Enligt min uppfattning är det ett av tecknen på kvinnoförtryck in absurdum, som är islams signum, och något som är vidrigt att ideligen påminnas om!· Värdet av en kvinnas liv är hälften av en mans liv

· Vittnesmål från två kvinnor är värt lika mycket som vittnesmål från en man

· Döttrar ärver hälften mot söner

· En kvinna har inte rätt till skilsmässa från sin man

· En man kan skilja sig från sin hustru närhelst han vill och utan hennes vetskap

· Män tillåts att gifta sig med fyra fruar

· Kvinnor kan inte resa, arbeta, gå i skolan, eller ens lämna huset utan sin makes tillstånd

· En kvinna måste vara bosatt där hennes man bestämmer

· Mödrar får inte vårdnaden om sina barn när mannen skilt sig

· En änka får inte vårdnaden om sina barn efter makens död. Barnen ges till faderns släktingar, och mamman har inte ens rätt att besöka dem

· Om mannen inte har någon släkt, tar det muslimska samhällets präster vårdnaden om kvinnans barn, familjens pengar och ägodelar

· Äktenskap mellan en muslimsk kvinna och en icke-muslimsk man är förbjudet och ogiltigt, medan en muslimsk man kan gifta sig med en icke-muslimsk kvinna

· Om en muslimsk kvinna våldtas kan hon inte föra mannen till domstol om inte fyra vittnen kan vittna till förmån för hennes påstående, annars ska hon straffas för äktenskapsbrott

· Muslimska män får aga sina hustrur för att fostra dem.

2011-07-23 @ 21:09:10
Postat av: Robin Shadowes

"Har någon någonsin påstått att muslimer INTE är välkomna i SD?"Sådana som Alexander Louchichi skulle förmodligen inte känna sig välkommen men det har mer med honom själv att göra än med SD. Däremot skulle mycket väl en person som Sara Mohammed kunnat känna sig välkommen och dessutom med rätta. Därför att vi är INTE trots påståenden om motsatsen inte varken främlingsfientliga, rasister, nazister eller lider av hitte på-diagnosen islamofobi.

2011-07-23 @ 21:10:52
Postat av: Hulda

Tragiska händelser och ett helt land i sorg. Men någonting stämmer inte. Om nu attentatsmannen hatade invandrare och i synnerhet Muslimer - varför då döda Norska ungdomar?? Varför inte åka till en förort och skjuta där??

Många frågor söker svar.

Återigen, tänk på de drabbade. Vårt Norska broderfolk lider.

2011-07-23 @ 21:14:07
Postat av: Johan

Att den överväldigande majoriteten av bloggkommentatorerna här älskar att smutskasta en hel religion vet alla. Nu var det snarare Thoralfs svar som efterfrågades. Det "islamistiska" hotet i att bära slöja. Jojo, farligt, farligt. Vad händer då om någon i huvudduk vill vara med på era möten? Sätter du dig i ett annat rum, Thoralf?

2011-07-23 @ 21:22:39
Postat av: Lars-Inge

Alltid kul var gång att se när någon inte klarar av intellektuella motdebattörer och svarslösheten övergår i rena barnsligheter!By by Johan!

2011-07-23 @ 21:33:43
Postat av: Cavatus

Ja, hatet formligen eskalerar i debatten. Newsmill har ett par fullständigt vedervärdiga insändare, varav en av PM Nilsson, som uppmanar Åkesson att göra någon slags avbön! De använder dådet för sina egna politiska poäng. Visst finns det folk som gör det åt andra hållet, men det här är välkända debattörer med renommé i samhället.Gå till min länk och läs vad S R Larson uppmanar vänstern till!

Postat av: Lars-Inge

@ CavatusEn utmärkt artikel av S R Larson, och det här om bomben i Södertälje var en nyhet för mig."Vi får inte glömma de sverigedemokratiska politiker som har anfallits i sina hem och ute på stan när de utövat sin rätt till yttrandefrihet. Vi får inte glömma den bomb som polisen fann på ett sverigedemokratiskt möte i Södertälje under förra årets valkampanj."

2011-07-23 @ 21:44:17
Postat av: Lotta

2011-07-23 @ 21:45:45
Postat av: Tomas

Johan!

Du har hamnat på fel blogg. Du ska givetvis befinna dig på Alexander Louhichis blogg. Seså försvinn nu!

2011-07-23 @ 21:46:33
Postat av: Skånepåg

@ TomasTomas det är inte bara fel blogg, det är något annat som också fallerar. Så Johan låt oss nu höra din anamnes, så skall jag se om jag kan ställa en diagnos så här på distans. Visserligen pensionerad medicinare, men något skall jag väl komma ihåg?

2011-07-23 @ 21:53:33
Postat av: Anonym

Jag har just sett Daniel Pohl stått i NRK:s direktsändning och mer eller mindre beskyllt SD för det fruktansvärda terrorbrottet i Norge. Han kallar det ett "antimuslimskt brott". Det var riktigt motbjudandet att höra detta vidriga ärkenöt utnyttja ett hemskt brott för att skuldbelägga Sverigedemokraterna.

2011-07-23 @ 21:56:14
Postat av: Johan

SD:s pressekretare, som var snabb med att twittra igår, visar precis vilket slags parti vi har att göra med:"Nästa jävel som ojar sig över hur synd det är om alla snälla muslimer när det ligger blödande norrmän på gatan kommer avföljas! #svpol".Vem var det som tidigare idag beklagade sig över att meningsmotståndare utnyttjade den norska terrorattentatet för egna syften? Hade han inte ett väldigt nordiskt klingande namn?

2011-07-23 @ 22:00:52
Postat av: Koko

Vem avses. Verkar vara ren hitte på.

2011-07-23 @ 22:12:14
URL: http://twitter.com/#!/sdriks/sdtwittrare
Postat av: Mattzzi

Vänsterextrema Expressen slår mynt av tragedin,använder utdrag från Twitterflödet för sin vänsterextrema SD-hatar agenda.

Bojkotta dessa blaskor.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2507610/sd-gjorde-bort-sig-pa-twitter-om-terrorspekulationer

2011-07-23 @ 22:22:21
Postat av: Nisse i Hökarängen

> JohanÄr du dum eller har du bara otur när du tänker?För de personer som är tappade bakom en vagn så har SD:s pressekreterare lämnat ett förtydligade:"Förtydligande angående min tidigare tweet som tycks vara väldigt lätt att missförstå:Ett bombdåd skakade i dag Oslo. Innan vi visste vem som gjort det eller ens vet hur illa det var (det vet vi fortfarande inte fullt ut) så började en rad twittrare oroa sig för hur detta skulle drabba muslimer, invandrare, svarthåriga osv.Jag tyckte detta var mycket osmakligt, dels för att det inte då var känt ens om det VAR islamister som utfört dådet, dels för att det kändes väldigt respektlöst att spekulera om ytterligare indirekta "offer" när det fortfarande låg människor i blodpölar på gatan i Oslo." - Linus Bylund

2011-07-23 @ 22:26:24
Postat av: Essendon

Daniel Poohl och hans Expo tycks ha som mål att sänka SD med sitt krypskytte.

Märkligt att NRK tar in en sådan figur!Frågan om vem som pröjsar Expo med mest pengar är än så länge oklart, men sanningen kommer alltid fram...

2011-07-23 @ 22:32:00
Postat av: Gubben o Gumman

Mattzi : Det Niklas S(V)ensson gör kallas för att distanskoppla SD till tragedin i Norge.

Egentligen ett Peruanskt trick,men i krig kärlek och på Expressen är alla tasktrick tillåtna.

Innan veckan är slut så är massmördaren medlem i SD

Spela snabbt innan oddset sjunker för mycket.

2011-07-23 @ 22:40:30
Postat av: Gubben o Gumman

Essedon : En krona på att Pool inte gjort lumpen samt svimmar vid blodprovstagning.

2011-07-23 @ 22:43:27
Postat av: Birger-Zorro

Ulf Wickbom har bara lite otur när han tänker. Dessutom är hans fingrar avsevärt mycket snabbare än hans hjärna; så ha medlidande med denna misslyckade ledarskribent. Däremot så är Alice Teoderescu (?) en otroligt bra ledarskribent. Hon träffar oftast huvudet på spiken!Så när Barometern behöver spara på personalkostnaderna så kan de sparka Ulf och ge Alice 50 % av hans lön som lönepåslag till henne!

2011-07-23 @ 22:46:56
Postat av: Sverige AB

Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson gick ut och fördömde våldet mot sossarna i Norge.

Vi väntar fortfarande på att någon sosseledare kommer ut och fördömer våldet mot SD.

2011-07-23 @ 22:55:20
Postat av: Skånepåg

OTFrån bloggen Every kinda people: "Tidigare denna månad arresterade norska polisen tre terrorister från al-Qaida, de skulle också spränga bomber i Oslo."Någon som vet mer om detta?

Postat av: Essendon

GoGOk.

2 kr på att Poohl inte ramlar ner från platåskorna när Åkesson kommer in i regeringen.

2011-07-23 @ 23:00:44
Postat av: Gubben o Gumman

Daniel Pools främträdande i NRK var baskurs i hjärntvätt,underbart att höra honom tala om dommedagen och 5 i tolv.

Han vågade inte nämna SD i NRK för då hade dom fattat vem dom tagit dit.

Även hans förvirrade blick som på ett smakfullt sätt bekräftar att han tillhör "Holkfolket"Go Danne go

2011-07-23 @ 23:01:35
Postat av: Tjadden

JohanAtt den överväldigande majoriteten av bloggkommentatorerna här älskar att smutskasta en hel religion vet alla. Nu var det snarare Thoralfs svar som efterfrågades. Det "islamistiska" hotet i att bära slöja. Jojo, farligt, farligt. Vad händer då om någon i huvudduk vill vara med på era möten? Sätter du dig i ett annat rum, Thoralf?Johan väx upp! du är enbart pinsam med dina förvirrade kommentarer i värsta PK anda.

2011-07-23 @ 23:09:11
Postat av: Gubben o Gumman

Essedon : Skulle ett signalement på Danne se ut så här

Två skitar hög med skäggstubb, på fötterna platåskor.

Buddyholey glasögon som förstärker cannabislooken

Sågs senast skrikande jag är inte högerextremist utanför NRK:s lokaler?

2011-07-23 @ 23:10:51
Postat av: Gubben o Gumman

Det var väl bra att Wickbom inte skrev :

Osloborna lät sej inte sprängas "

2011-07-23 @ 23:14:05
Postat av: Gubben o Gumman

Det var väl bra att Wickbom inte skrev :

Osloborna lät sej inte sprängas "

2011-07-23 @ 23:14:05
Postat av: Gubben o Gumman

Snälla söta Tjadden väch nu for helvede inte sommarvikarien på Expo Johan låt honom sova inatt.

2011-07-23 @ 23:17:43
Postat av: Johan

Väntar på svar, Thoralf.

2011-07-23 @ 23:20:48
Postat av: Sånepåg

Rättelse av länk.

Postat av: Essendon

GoGUtmärkt bra!Den snubben hade spanarna plockat direkt genom att använda luktsinnet!

2011-07-23 @ 23:21:01
Postat av: Gubben o Gumman

Johan :Du är placerad i kö beräknad kötid 14 dagar

2011-07-23 @ 23:23:20
Postat av: Tjadden

Gubben o GummanSnälla söta Tjadden väch nu for helvede inte sommarvikarien på Expo Johan låt honom sova inatt.Nej då, ingen risk, när han redan går i kommunistisk dvala är de faktiskt svårväckta.

2011-07-23 @ 23:32:20
Postat av: Johan

Likheterna mellan detta terrordåd och den islamistiska självmordsbombarens är på flera plan slående. Detta har blivit tydligt under dagen. Nu visar det sig att även normmannen skickat ut ett politiskt manifest strax före dådet, skickat dit partiledaren för sannfinländarna. Där motiveras dåden ideologiskt. Och precis som extremistisks muslimer tar den norske terroristen hjälp av Gud. Han föreställer sig den kommande händelsen så här:«Jeg er ganske sikker på at jeg vil be til Gud mens jeg raser gjennom byen min, med rykende våpen, mens 100 bevæpnede systembeskyttere forfølger meg for å stanse eller drepe meg».Tidningen VG skriver:

"Manifestet er preget av sterke nasjonalistiske og anti-islamistiske holdninger, og fremstår som krigserklæring mot det han omtaler som den kulturmarxistiske eliten i Europa. Han går inn i detaljer på hvordan man kan forberede seg på en revolusjon, og hvordan man best kan skape et skalkeskjul for å lage en bombe."

2011-07-23 @ 23:39:32
Postat av: Johan

När man nu refererar till detta som ett antimuslimskt terrorbrott använder man alltså bara terroristens egna ord.

2011-07-23 @ 23:50:06
Postat av: Ronny

Denna fruktansvärda och tragiska händelse blir som "lördagsgodis" för svensk media, då dom med sliskiga frågor och antydningar förknippar det norska dådet, med vanlig svensk nationskänsla. Kommer ihåg då den lika fruktansvärda diskoteksbranden i Göteborg ,som tog över 50 människoliv, fick svensk TV och övriga media att fullständigt frossa och tala/skriva om ett rasistdåd. Varje TV-inslag ville man påskina rasistdåd. I intervjuer "drog man ur orden" ,rasistdåd. Men när det visade sig vara invandrare, som var förövare blev det KNÄPPTYST!! Likadant nu?? Knappast.......

2011-07-23 @ 23:55:09
Postat av: Din Överman

Varför är det OK att hetsa mot SD men inte mot muslimer?

2011-07-23 @ 23:57:16
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Jag är faktiskt väldigt oroad över det som har skrivits på bloggen av diverse nykomlingar. Likaså av det som vi översköljs av i media.För det första så var det inte en SD-konspiration när vi med synnerligen starka skäl med fog misstänkte ännu ett vansinnesdåd signerat muslimska fundamentalister. Varenda nyhetsbyrå, terroristanalytiker och andra experter gjorde också denna analys av läget.Varför då?

Jo helt enkelt för att dådet(Oslo-bomberna)som sådant uppvisade alla tänkbara likheter med ett otal liknande dåd.Exempel överflödiga...Den här gången var det inte så.

En ensam( troligen ) sinnesrubbad får hela etablissemanget att gå i spinn och mer eller mindre anklaga partier som Sd att vara skuld till tragiken.Jag undrar starkt hos vilka champagnekorkarna flyger i taket....Det här kan vara förödande för yttrandefriheten, i värsta fall får multikulti/massinvandingenspolitken ett slags fribrev - med större mandat än det redan har haft.

Och det ställer onekligen än större krav på oss som värnar om Sverige och vår demokrati.2011-07-24 @ 00:03:56
Postat av: Pelle P

Jag går över kritiken & påstår att detta kunde utföras av högerexstemister ( vilket skedde ) eller muslimska extremister (Vilket inte skedde denna gång).

Extremist är alltid en extremist vilket land eller religion det än kommer i från. Vi ( Jag ) tycker inte mer om hatet för det.

2011-07-24 @ 00:07:46
Postat av: Johan

@ Micael Fogelhagen:

När en dåre vill spränga sig själv i luften och dra ett antal svenskar med sig i döden i julhandeln går SD i spinn ("Äntligen" etc). Detta för att han motiverade sitt dåd med en förvriden islamistisk ideologi.När är en norsk galning och terrorist på samma sätt refererar till en extrem högerideologi med antimuslimska förtecken, ja, då är det bara en ensam virrpannas verk. Och precis som terroristen i Stockholm vill han genomföra dådet med hänvisning till samma Gud.

2011-07-24 @ 00:13:30
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>JohanOch då undrar jag bara- vilka ställer sig i hyllningskören efter Oslodramat?

Svar - ingenHyllningskörer till Stockholmsdådet - och andra - finns det gott om.Och vilka tog på sig ansvaret för Oslo innan det blev känt vem gärningsmannen var?2011-07-24 @ 00:23:37
Postat av: Johan

Micael, menar du på fullt allvar att SD inte passade på att ta politiska poänger på Stockholmshändelsen?

2011-07-24 @ 00:27:49
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>JohanDet handlar inte om att ta "politiska poänger". Uttryckets innebörd bör bara användas i långt mindre allvarliga sammanhang än så.Vad vi däremot pekade på är de facto att ett fundamentalistiskt hot är en realitet vare sig du inser det eller inte.

2011-07-24 @ 00:37:30
Postat av: Din Överman

@ JohanIslam är en global kolonialmakt vars mål är att lägga under sig hela jordklotet och tvinga hela mänskligheten till underkastelse.Den norska killen är en ensam anakoret, som begick ett brott men är nu oskadliggjord.Om du inte kan se väsensskillnaden mellan dessa två helt olika fenomen ska du inte syssla med politik.

2011-07-24 @ 00:39:22
Postat av: Johan

@ D.Ö.:

Den ideologi som den norske terroristen omfattar är i högsta grad global. Ett flertal kommentatorer på denna blogg har också under kvällen uttryckt starka sympatier med hans åsikter (se tidigare inlägg).Måhända kan denna djupt tragiska händelse bli en nyttig läxa för SD-anhängarna. Här får ni nu smaka er egen medicin. Det drev som ni nu uppfattar er utsatta för är fullt jämförbart med det förakt ni sprider för muslimer.Eftersom ni buntar ihop fredliga muslimer med illdåd under islamistisk täckmantel, är det väl inte så långsökt om vissa vill koppla ihop högerpopulister som SD med den ideologi som norrmannen företräder? Åsikter som ni dessutom öppet delar.

2011-07-24 @ 00:50:17
Postat av: Din Överman

@ Johan,Vad går den norska killens, enligt dig, "globala ideologi" ut på?

Erövra hela världen?

Tvinga alla kvinnor att bära slöja?

Förbjuda musik, dans, sång, teater och konst?

Förbjuda all matförtäring under dygnets ljusa timmar i en hel månad?

Reducera kvinnan till en halv människa?

???

--------------------------Kom ihåg!

Vi diskuterar innehållet i olika ideologier, inte individer.Islam är en primitiv, kvinnoförtryckande och barbarisk vålds- och terrorlära från 500-talets arabiska öken.

Den vill jag inte ha i Sverige.

Vill du ha islam kan du flytta till någon av islams 57 kolonier.

Jag vill inte ha islam i Sverige.Hajar du?!2011-07-24 @ 01:12:02
Postat av: Din Överman

Vi ska inte ha islam i Sverige.

De som vill ha islam kan flytta till någon av islams 57 kolonier ute i världen.-------------------------------------

Förklara Sverige till muslimfri zon!

-------------------------------------

2011-07-24 @ 01:19:01
Postat av: En sådan där jätteläskig kommunist typ

Ni Sverigedemokratiska rättshaverister är väl nöjda när en sådan här människa som delar era åsikter till i princip punkt och pricka gör något sådant här mot de hemska "kommunisterna" ?

2011-07-24 @ 01:31:46
Postat av: P

Blir äcklad av er. Hur kan ni sitta här och tycka synd om er själva och påpeka att ingen tycker synd om eller beklagar våld mot SD. När senast mördades över 90 SD-anhängare? Hade det hänt hade det varit lika allvarligt och alla hade fördömt det. Vad är det för fel på er, är det så svårt att respektera och hjälpa andra människor. Herregud när man läser här är man inte förvånad att det var en av er då ni har samma sjuka argument. Kanske sitter Thoralf och Åkesson och läser norrmannens mail just nu som han skickade till sina vänner i Norden. Det är såna som ni som smutsar ner vårt fina land. När ska ni inse ATT HAT FÖDER ÄNNU MER HAT. LÄGG NER ER JÄVLA HETS MOT VÄNSTERN OCH INVANDRARE INNAN DET HÄNDER SÅNT HÄR IGEN.

2011-07-24 @ 01:48:04
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : Tänk dej noga för innan du röstar på SD

2011-07-24 @ 01:51:39
Postat av: Gubben o Gumman

En sådan där kladdig typ : Helt rätt 150 miljoner mördade i kommunismens namn är ganska scary faktiskt

Kul att du kunde skriva några rader 30 timmar efter terrordådet,vi säger väl blixten oss emellan din gamle tröge Boljevik.

2011-07-24 @ 01:55:12
Postat av: Gubben o Gumman

P (Pjoter)? Vänligen bege dej till närmsta järnaffär och köp den största djävla skruvmejsel du kan hitta.

2011-07-24 @ 01:56:59
Postat av: Anonym

Din Överman

Vad är du för sjuk jävla människa som försöker rättfärdiga norrmannens handlingar genom att jämföra med islam- saker som dessutom inte stämmer utan bara hat i din sjuka hjärna. Thoralf, om du läser detta måste du väl inse vilket JÄVLA drägg som dras till bloggen och lägga ner den. Ta ditt ansvar. Är helt chockad över det hat och hets som finns här. Vem av er blir Sveriges Breivik era sjuka jävlar. Skulle detta hända i Sverige nu skulle jag personligen åka hem och slå sönder Thoralfs dator eftersom det är på sådana här ställen högerextremismen frodas.

2011-07-24 @ 01:59:40
Postat av: Gubben o Gumman

P : Köp två skruvmejslar

2011-07-24 @ 02:04:26
Postat av: Gubben o Gumman

Jaha medan "Holkfolket" hämtar sej från dom verbala lavatterna så läger vi oss väl på samma nivå.

Vi kan meddela att vår ena granne var så in i helvets full så han förmodligen blev hemkörd från festen medans frun var kvar.Dom blickarna vi fick på vår T-Ford gjorde att vi var fullt beredda på en buckla han hade mord i sinnet.Detta meningslösa våld,när man kan hålla sej nykter/amfetaminfri och bygga ett eget stabilt folkhem.

2011-07-24 @ 02:19:57
Postat av: Anonym

Al-quada är ett par sjuka idioter som använder enbart religion för att dupera svaga människor precis som biskopar använder Jesus för att sätta på småpojkar. Religionen är inte problemet utan de sjuka människorna som använder den för sin egen vinnings skull. Allah är lika lite terrorist som gud är pedofil. Ert hat här är samma hat som Al-quada har. Hatet mot andra religioner och folkslag.

2011-07-24 @ 02:31:22
Postat av: Gubben o Gumman

Det tar visst sin lilla tid för holkfolket mycket gott röka ikväll tydligen,nåväl vi tar väl en liten historielektion(nu piper visst brandvarnaren också)Då för dom tre närmast sörjande PampersBoljevikerna på bloggen.I krigets slutskrede 1945 så närmade sej en rysk kolon Warzawa ghettot,officiellt från ryskt håll sade man att första stridsvagnen fått punktering så man stannade av.Under tiden slaktades 300000 Polska judar.Så här i efterhand har det visat sej att Stalin tycket dessa var besvärliga och inte hade något emot att dom slaktades.Då är det bara 149700000 till som mördats av eller indirekt av socialism kommunism,kommer nog snart något reportage om det i Expo.Nej det är ingen saga det är på sanning.

Va har ingen berättat det för er?Då finns det bara en sak att göra som vi säger i skogen sluta vara ett rallyface.Obs nästa lektions tema är Katynskogen.

2011-07-24 @ 02:33:57
Postat av: Anonym

Denna blogg är en samlingsplats för högerextremism. När man läser här är det inte så svårt att förstå hur detta kunde hända och hur förintelsen kunde inträffa. Hade SD haft makten och Sverige varit i krig hade ni tagit situationen i egna händer och masslaktat människor för så starkt är hatet och övertygelsen här inne. Ni vet själva vad ni hade gjort om ni hade vapen och inget hände om ni gjorde något.

2011-07-24 @ 02:39:27
Postat av: Gubben o Gumman

Jaha här satsar på på historia in ramlar en nybyggare

Visserligen är det rätt kommiskt att läsa att katolska kyrkan beordrar jesus att bränna på små gossar.

Det går nog att korrigera på SFI kursen.

Förklara för denna nybyggare att han eller hon har hamnat på fel blogg finner vi döfött.

Salami på dej .

2011-07-24 @ 02:41:09
Postat av: g

Vad föredra du slöja burka eller string

2011-07-24 @ 02:45:10
Postat av: g

Vad föredrar du slöja burka eller string

2011-07-24 @ 02:45:16
Postat av: Din Överman

"Är (DU) helt chockad över det hat och hets som finns här"?- Tacka den lede för det ditt abderitiska skrälle för att du går in på den här bloggen.

Det finns en massa andra gemytligare bloggar som kan falla dig i smaken som den här:http://demokratbloggen.blogspot.com/

2011-07-24 @ 02:45:18
Postat av: Anonym

Gubben och gumman

Det är ingen sosse som inte tycker Stalin var en jävla galning. Vart vill ni komma? Övermannen skrev att vi ska flytta till ett islamistiskt land om vi nu älskar muslimer. Majoriteten av svenskarna vill hjälpa utsatta svenskar och flyktingar. Det är ni, en liten sjuk minoritet, som har mer gemensamt med Al-quada och borde flytta till Afghanistan där ni kan froda ert hat och ta död på varandra så kan vi leva i fred här.

2011-07-24 @ 02:51:58
Postat av: 3 B

@ JohanHär ett klipp som avslöjar vad SD går för:http://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc

2011-07-24 @ 02:54:35
Postat av: Din Överman

Islam och frihet går inte ihop, det är antingen eller.

Jag väljer friheten,

Kasta ut islam!-------------------------------------

Förklara Sverige till muslimfri zon!

-------------------------------------2011-07-24 @ 03:00:01
Postat av: I´d run a mile for a vertical smile!

@ g: "Vad föredrar du slöja, burka eller string"?- Jag föredrar ätbara trosor!

2011-07-24 @ 03:10:43
Postat av: Gubben o Gumman

Stalin var socialdemokrat innan han blev kommunist ser du något samband med socialiseringen och införande av skatteslaveriet i Sverige.

Så summan hur mycket det än smärtar att skriva det är att den ende idioten som blir kvar är du.

Hur känns det?

Sedan får vi väl se 2014 hur liten klicken är då det kanske är du som är liten då.Runt 55% av Sveriges befolkning har samma åsikt om invandringen som SD så ta inte munnen så full,rätt var det är kanske du sitter på planet.

2011-07-24 @ 03:18:06
Postat av: Gubben o Gumman

"En liten klick"? Sveriges fjärde största parti

700000 väljare minst vilken överaskning du kommer att få,men det är dej väl unt så satans oförskämd som du är."Hjälpa flyktingar" det gjorde Finland förra året knappt 1000 släpptes in in landet

Det är sågana grundlurade ufon som du som triggar igång sådana som idioten i Norge.Det där nattmössesnacket skall du nog ta på en annan blogg.

2011-07-24 @ 03:27:32
Postat av: Tjadden

Att Stalinister är så bakom flötet visste jag inte förrän de hamnade här.Att ni kommunistdrägg hatar Sverige och svenskarna innebär egentligen att ni borde lämna landet så att vi får kvar anständiga människor i framtiden som har tagit en varning av hur extremvänstern har förstört i landet och att aldrig mer ska kommunister få en chans att sticka upp med sitt fula tryne.Hur sjuka i huvudet kan ni bli som försvarar Islam?

2011-07-24 @ 03:33:17
Postat av: Tjadden

Så här skriver denna kända galning som först togs emot med öppna famnen av etablissemanget som nu är en hatad av de flesta vettiga människor, han platsar i Vänsterpartiet som har ungefär samma framtoning av vansinngt resonemang.http://alazerius.wordpress.com/2011/07/23/sionistisk-terror-drabbar-norge/

2011-07-24 @ 03:42:40
Postat av: Anonym

Detta ständiga vänsterhat. Inte ens efter minst 92 mördade kan ni hålla käften. Tittar ni er i spegeln så ser ni Anders Breivik.

2011-07-24 @ 03:42:57
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Man ser ju hur indoktrinerade dessa stackare är,sedan är väl inte iq:n så hög heller.

Man har missat svensk historia,svenska språket samt

Sveriges nya folkrörelse "En liten klick" tjofaderittan.Ord som slakta,är det inte på Balkan och,söder om Gibraltar dom håller på med det?"Flytta till Afganistan" tämligen önödigt vi har ju snart hela Afganistan här.Om dessa träskpladdrare är vänsterns "spjutspetsar" injektionsnålar så vet e fan ominte knark är farligare än vad man säger idag.

2011-07-24 @ 03:46:12
Postat av: Gubben o Gumman

Sakliga och faktaspäckade vänsterinlägg som vanligt.

Få mothugg när man inte får sitta och vara oförskämd mot en stor grupp svenska medborgare.

Far och flyg förbannade stolpskott.

Väl mött på valnatten 2014 då får minat 20 oikofober till lämna Rosenbad.

2011-07-24 @ 03:52:21
Postat av: Robin Shadowes

"Detta ständiga vänsterhat. Inte ens efter minst 92 mördade kan ni hålla käften. Tittar ni er i spegeln så ser ni Anders Breivik."Vänsterhat? Vad i helsefyr dillar du om? Vi identifierar oss för böveln inte med en vettvilling. Vi hör inte ett ljud från er när sverigedemokrater blir misshandlade. Vi hör aldrig nån kritik från er när AFA slår sönder halva städer. Ni tiger som muren när mohammedanerna hittar på nåt djävulskap. Vad dom döda i Norge anbelangar så är vi många som har beklagat det. Tvärtom var det ni vänstertroll som har vällt in på varenda invandringskritisk blogg ni kunnat hitta bara för att jiddra och det började bara ett par tre timmar efter dådet. Om det är nån som trampar dom döda i smutsen så är det ni. Sedan försöker ni få det till att verka som att det var vi som började och att felet helt och hållet är oss. Vi har genomskådat er agenda. ni har importerat barbarerna hit för att så splitting bland dom olika folkgrupperna och genom det driva fram den revolutionära situation ni har eftersträvat i 90 år så att ni kan införa proletariets diktatur långt om länge. Ni borde sinnesundersökas hela högen.

2011-07-24 @ 07:00:05
Postat av: Essendon

Några här på bloggen främmande röda fåglar har flugit in och hackat, men fått tillbaka skarpa mothugg.Orsaken till anfallet på bloggen är hatet till SD och anfallet hade kommit förr eller senare för att skuldbelägga SD och dess anhängare.Dessa mothugg från pålästa skribenter verkar inte rödfåglarna vara riktigt vana vid, eftersom det röda gardet tidigare alltid fått agera ostört och har alltid stöttas av den politiskt korrekta PK-klanen.Andra tider nu när det fria ordet får luft under vingarna med hjälp av nätet och till fasa för den insomnande politiska korrektheten!

2011-07-24 @ 07:02:42
Postat av: Anonym

Han tycktes hata alla, för varför skulle han döda Norska barn ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-24 @ 07:06:26
Postat av: Robin Shadowes

"Denna blogg är en samlingsplats för högerextremism. När man läser här är det inte så svårt att förstå hur detta kunde hända och hur förintelsen kunde inträffa. Hade SD haft makten och Sverige varit i krig hade ni tagit situationen i egna händer och masslaktat människor för så starkt är hatet och övertygelsen här inne. Ni vet själva vad ni hade gjort om ni hade vapen och inget hände om ni gjorde något."Oj vad jag vågar gissa att det tas många skärmdumpar bland träskvänstern just nu. Som dom snart tänker använda som "bevis" för att vi är extrema och onda och därmed plädera för ett mer slutnare internet.Du utpekar oss som massmördare. Okej, vi säger väl så men hur tänker du egentligen? Hur ställer du dig till Stalin egentligen? Var han en go' göbbe som dom säger i Götet eller? Mao då? En glad kines som var ute på långa promenader med sina kära landsmän? Pol Pot, kjamade han sina landsmän eller? Fidel och Ché, vilka härliga killar, right? Förresten, du vet väl att Adolf inte alls var högerextrem. Åh nej, han var ju faktiskt nationalSOCIALIST! Så vem av oss har högst bodycount?

2011-07-24 @ 07:14:57
Postat av: Johan

Har du funderat färdigt på frågan om hur huvudjsal hänger ihop med islamistisk ideololgi, Thoralf? Vi väntar. Hoppas du har det bra i ditt öländska reservat.När för en gångs skull personer med avvikande åsikter dyker upp i ditt kommentarsträsk, stämplar du dem som vänstermänniskor. Du använder alltså precis samma retorik som den norske terroristen, som gick från ord till handling. Man behöver inte heller leta efter personer i riksdagsgruppen som lyft fram Fjordmans åsikter på nätet.Du och dina gelikar lär få vänja er vid kraftig verbal moteld i fortsättningen. Era sötebrödsdagar är över.

2011-07-24 @ 08:27:27
Postat av: Nisse i Hökarängen

> JohanHar du funderat färdigt på frågan om du är dum eller bara har otur när du tänker?2011-07-24 @ 08:44:34
Postat av: Anonym

Hur man som Kenyan skall göra för att bluffa dig kvar i Sverige. Håll till godo, multikultikramare.

Postat av: Tony Ingman

Men gott folk ni får ha en viss förståelse för dessa vilsna vänstertroll, dom fungerar ju enbart som nyttiga idioter för den sjuka religionen Islam,

fast detta begriper dom inte själva. Lyssna på den

hasch rökande negerrapparens text, så framgår det klart att alla Svennar skall dödas inklusive alla

Afa idioter, men otack lär ju vara Världens lön

2011-07-24 @ 08:49:29
Postat av: Thoralf A

JohanHuvudsjal, Slöja, Niqab och Burka är väldigt viktiga symboler för islam och muslimer. Jag har hört muslimska kvinnor säga att man börjat bära dessa kläddesplagg enbart för att visa att man är muslim. Dessutom vet muslimer att plaggen även provocerar kristna och därmed finns ytterligare en anledning att bära dessa plagg.Om inte du kan se denna koppling så är det upp till dig. Att använda sig av dessa klädesplagg har ökat enormt under de senaste decennierna i muslimska länder. 1978 (då var du knappast född) gjorde jag FN-tjänst i Sinai och besökte därmed i Egypten ett flertal gånger. Det var inte speciellt vanligt att kvinnor bar slöja men idag är situationen helt annorlunda i Egypten. Jag misstänker dessutom att den inte kommer bli bättre efter den så kallade "arabiska våren". De enda som konsekvent använde slöja var beduinkvinnorna.Så länge du och dina gelikar använder verbal moteld är det inga problem. Jag och mina vänner är vana. Problemet är att dina "vänner" ofta inte nöjer sig med det. Jag har som sagt egen erafrenhet av det och exemplen är många där SD:s företrädare utsatts våld, hot, trakasserier, ofredande.Att Sverigedemokrater däremot skulle ha utsatt vänstermänniskor på samma sätt kan du däremot inte hitta exempel på.Det är något du borde tänka över innan du sprider ditt "hat" på min blogg.Det finns många kommentarer från "båda håll" som borde raderas men jag låter dem stå kvar som varnande exempel på hur uppskruvad stämningen kan bli efter ett terrorattentat där människor alltid tar chansen att utnyttja andra människors olycka för sina egna syften.Du är en av dessa Johan!

2011-07-24 @ 08:50:00
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Stefan K

Johan

Menar du smutskasta en religion eller menar du kritisera en religion?Jag har själv inget mot muslimer som människor. Har själv ett antal arbetskamrater som är muslimer från Bosnien. Däremot är jag starkt kritisk till Islam som religion och glöm inte bort att Islam som religion anser att kvinnor är andra klassens medborgare, att homosexualitet är en sjukdom som ska utrotas och att alla icke-muslimer är kuffrar (otrogna).Precis som 100-tals miljoner muslimer kritiserar västvärlden, finns det 100-tals miljoner i västvärlden som kritiserar Islam. Ser du problem i detta?Tänk om självmordsbombaren i Stockholm hade lyckats med sitt verk och dödat x-antal oskyldiga. Hade du ställt dig i skaran och anklagat alla muslimer i Sverige för detta?

Kurdo Baksi har just nu en debattartikel på SVT Debatt där han bl.a. skriver att 7 människor dödades i terrordåd i Europa förra året. 6 av dessa i vänsterextrema attentat. Lägger du skulden för dessa mord på Vänsterpartiet?För upp debatten på en högre nivå och sitt inte och slunga ut anklagelser till höger och vänster. Ingen i Sverige eller något annat land bär skulden för denna ensamma galnings verk. Galningar finns i alla läger, men nu plötsligt ges kollektiva fördömanden och inte minst från de grupper som annars skriker högst om att man inte ska skuldbelägga en hel grupp för någon eller några personers handlingar.Annars är jag själv ateist och är formligen livrädd för personer som hör inre röster och styrs av Guds hand.

2011-07-24 @ 08:52:07
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Stefan K

Fascinerande egentligen.

Flertalet vänsteranhängare (varav majoriteten helt anonyma) skriver om "det hat" som florerar på denna blogg.

Till er som ännu inte har gjort det, uppmanar jag att besöka någon av alla dessa vänsterbloggar för att ta del av det hat som skrivs i artiklar och bland kommentarer. Det räcker förresten att läsa de kommentarer som plötsligt poppat upp på andra bloggar och som nästan dryper av blodtörstigt hat.

Visst gör vänstern ett politisk poäng av denna tragedi.

Apropå hat, så såg vi hatets ansikte lysa bland de muslimer och vänsteraktivister som försökte stoppa tennismatchen mot Israel...bara för att ta ett exempel.

2011-07-24 @ 09:06:24
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Katinka Glahd

Den norske massmördaren handlade smart.Missförstå mig inte nu.Jag tycker han begick ett fruktansvärt brott men han angrep inte muslimerna eftersomde då hade blivit ännu mer "offer"i massmedia ,än vad de nu är.

Nej han tog sig rätt in i maktens centrum och till de som är ansvariga för islamiseringen av våra länder.

Socialdemokraterna i Sverige och Norge är förutom Bengt Westerberg mest skyldiga till att det gått så snett som det har gjort.

Våra demokratier vilar på ett humant system som aldrig bör få ifrågasätta individens rättigheter.

islams grundval skapar politiska ramar inom vilka demokratins pinciper aldrig kan och aldrig kommer att få utrymme.Ett skäl för detta är att Islam aldrig har haft någon reformation som i kristendomen som moderniserat sig i takt med utveckligen i västvärlden.Att fritt få tänka och ifrågasätta denna ideologi betraktas inte blott som främmande utan även fientligt mot "religionen".Straffet för detta är fatwa och förföljelse in i döden.

Den islamska hatfyllda ideologin ses av marginaliserade människor som berörs att inte bara söka sin rätt utan ochså sin hämnd.

I våra demokratier är allas lika värde viktigt. Muslimska kvinnor som är instängda i tygsjok och slöjor är symboliskt för att Islam inte är för jämlikhet.En muslimsk kvinnas slöja visar på att hon är underkuvad och underställd mannen,har bara halva juridiska värdet och ses som ett nödvändigt ont för islamiseringen av västvärlden.

Hon är där hon är bara för att tolereras för att hon är barnaalstrande.

Demkrati och islam kan aldrig förenas!ALDRIG!

Denna krigiska ideologi har hänsynslöst prackats på oss av våra naiva,okunniga politiker,utan att vi ens blivit tillfrågade.

De har sått vind nu får de skörda storm!

Detta är bara början.

Denna systematiska intolerans som islam är ,måste bort från västvärlden.

"Tolerans blir brottslig när den visas mot ondskan". Thomas Mann.

Islam är ondskan förkroppsligad .

"Islam är en förbrytelse mot mänskligheten".

Dansk blogfilosof.

2011-07-24 @ 09:15:03
Postat av: Johan

Det du alltså skriver, Thoralf, är att du är rädd för muslimer, inte bara islamistisk ideologi. Det var precis det jag trodde. Det går ju helt på tvärs mot vad du faktiskt skrev i ditt blogginlägg.Om någon trosbekännare vill markera sin tro med klädesplagg, så läser du i detta in något fientligt, riktat mot dig. Ja, ett ideologiskt ställningstagande. Du verkar helt förblindad av din egen rädsla och okunnighet.Och uppenbarligen inser du inte vilken typ av samhälle som din räddhågsna, men dessbättre utopiska, politik skulle skapa.Men jag undrar fortfarande om personer med huvudduk är välkomna på era möten. Det faktum att du undviker frågan är måhända belysande.Jag har förresten inga andra syften än att avslöja hur bräcklig er välpolerade yta är. Dina egna svar visar ju precis detta.Kanske borde du också fundera över vad det är i er egen politik som lockar fram denna strida ström av antidemokratiska bloggkommentarer, som du de facto inte tar avstånd ifrån i dina postningar.

2011-07-24 @ 09:16:15
Postat av: Stefan A

Politiker från sjuklövern och fulmedia gör vad dom kan för att göra det här till ett rasistiskt dåd, när det uppenbarligen vara ett politiskt, hade man velat spränga invandrare i luften så är nog regeringskvarteren och politiska församlingar absolut det sämsta stället att spränga en bomb på, för av alla ställen i samhället så finns det nog minst med invandrare just på dessa två ställen, om Norge är likadant som Sverige, och det är det.

2011-07-24 @ 09:19:14
Postat av: Thoralf A

JohanOm jag vore rädd för muslimer skulle jag inte driva en blogg där jag kritiserar islam. Jag gör det dessutom helt öppet.Du däremot gömmer dig bakom ett alias, som så många andra av dina "vänner". Dina vänner som på natten kommit smygande och krossat fönster i min lägenhet.

2011-07-24 @ 09:22:46
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Katinka Glahd

Den norske massmördaren handlade smart.Missförstå mig inte nu.Jag tycker han begick ett fruktansvärt brott men han angrep inte muslimerna eftersomde då hade blivit ännu mer "offer"i massmedia ,än vad de nu är.

Nej han tog sig rätt in i maktens centrum och till de som är ansvariga för islamiseringen av våra länder.

Socialdemokraterna i Sverige och Norge är förutom Bengt Westerberg mest skyldiga till att det gått så snett som det har gjort.

Våra demokratier vilar på ett humant system som aldrig bör få ifrågasätta individens rättigheter.

islams grundval skapar politiska ramar inom vilka demokratins pinciper aldrig kan och aldrig kommer att få utrymme.Ett skäl för detta är att Islam aldrig har haft någon reformation som i kristendomen som moderniserat sig i takt med utveckligen i västvärlden.Att fritt få tänka och ifrågasätta denna ideologi betraktas inte blott som främmande utan även fientligt mot "religionen".Straffet för detta är fatwa och förföljelse in i döden.

Den islamska hatfyllda ideologin ses av marginaliserade människor som berörs att inte bara söka sin rätt utan ochså sin hämnd.

I våra demokratier är allas lika värde viktigt. Muslimska kvinnor som är instängda i tygsjok och slöjor är symboliskt för att Islam inte är för jämlikhet.En muslimsk kvinnas slöja visar på att hon är underkuvad och underställd mannen,har bara halva juridiska värdet och ses som ett nödvändigt ont för islamiseringen av västvärlden.

Hon är där hon är bara för att tolereras för att hon är barnaalstrande.

Demkrati och islam kan aldrig förenas!ALDRIG!

Denna krigiska ideologi har hänsynslöst prackats på oss av våra naiva,okunniga politiker,utan att vi ens blivit tillfrågade.

De har sått vind nu får de skörda storm!

Detta är bara början.

Denna systematiska intolerans som islam är ,måste bort från västvärlden.

"Tolerans blir brottslig när den visas mot ondskan". Thomas Mann.

Islam är ondskan förkroppsligad .

"Islam är en förbrytelse mot mänskligheten".

Dansk blogfilosof.

2011-07-24 @ 09:22:51
Postat av: Johan

Jaha, Thoralf, där tog uppenbarligen argumenten slut. Och återigen använder du den norske massmördarens retorik och buntar ihop alla kritiker.

2011-07-24 @ 09:30:41
Postat av: Skånepåg

Från Russia Today:

- "Expert say Multiculturalism is to blame for 22/7 in Norway"

- "EU is falling apart"

Postat av: S-E Karlsson

Det fruktansvärda som hänt i Norge är ju ett kvitto så gott som något på att svamlet om ett öppet samhälle bara är ett önsketänkande , det ena kvittot på det andra talar om för oss att det inte fungerar , våra länders regeringar är medskyldiga till det som hänt ! Håller med Katinka Glahd !

2011-07-24 @ 09:39:04
Postat av: Johan

Intressant, S-E Karlsson. Håller Thoralf med om detta?

2011-07-24 @ 09:44:18
Postat av: Putte

Här kan multikult-Johan få sig en lektion om islam och "moderata" muslimer!http://www.tv4play.se/dokumentarer/dokumentarfilm?title=inifran_mosken_med_dold_kamera&videoid=1665256

2011-07-24 @ 09:50:09
Postat av: Lotta

@p och övriga som inte ens orkar skriva ett nick som skrivit massa inlägg under natten, vad är det ni är ute efter? Mer hot och våld mot SD? Saknar ni läsförståelse? Det var en NORSK man som inte har ett dugg med SD att göra som utförde dådet. Det ni tycks ha rejäla problem att förstå är att SD kritiserar den förda invandringsPOLITIKEN och varnar för den sjuka ideologin islam. Varnar för den sjuka ideologin islam gör även Wafa Sultan, Brigitte Gabrielle, Ayan Hirsi Ali med flera, gör det dem medskyldiga till dådet i Norge?

2011-07-24 @ 09:50:50
Postat av: Info

INTE BARA SVERIGEDEMOKRATERNAOslo-Anders koppling till och inspiration från "högerextrema" krafter i Sverige, dvs. främst Sverigedemokraterna, inser väl numera alla, som lyssnat på Sveriges radio (Poohl, Lodenius, Reinfeldt osv.), sett på svensk TV eller läst svenska dagstidningar.Krav på att Sd som parti ska förbjudas enligt lag har hörts.Men har ni snappat upp, att detsamma också enligt allt fler i Sverige bör gälla ett "systerparti" i Finland (Sannfinländarna)? Också Sannfinländarna lär enligt somliga ha stor skuld i masskjutningen i Oslo.

2011-07-24 @ 10:08:18
Postat av: Johan

@ Lotta:

Den norske terroristen har motiverat sina dåd ideologiskt. Detta tankegods består bl.a. av starkt vänsterhat, antimuslimska idéer och anti-multikulti. Han refererar också direkt i sitt manifest till SD. Ledande SD-företrädare har lyft fram samme ideolog, Fjordman, som norrmannen bekänner sig till. Ett antal personer här på bloggen har också uttryckt starka sympatier med terroristens åsikter.Detta betyder självklart inte att SD per automatik skulle ha någon direkt skuld till terrordåden. Men det tycks ju i många stycken vara en av era själsfränder som har gått helt överstyr.Att vissa av era kritiker nu vill visa på den gemensamma ideologiska basen, är väl närbesläktat med ert eget skuldbeläggande av fredliga muslimer, när terrorhandlingar utförs i islams namn?

2011-07-24 @ 10:09:36
Postat av: AWSvensson

Media är noga med att betona att han varit medlem i Framskrittspartiet,med epitetet främlingsfientliga,

guilt by association . Även intervjun med Jimmie Åkesson tassade reportern runt och försökte associera honom till Norgetragedin. Helst hade hon velat öppet skuldbelägga SD men det hade väl varit magstarkt även för SD. Poohl hade väl kastas sig i bilen ,en sådan person missar inte ett tillfälle att föra ut sin smörja.Att se Ohly slå vakt om demokratins värde var lite patetiskt med tanke på hur han såg på demokrati efter valet. För övrigt så svamlas det mest , efter 10 människors lika värde så var det uttjatat. Som jag tidigare citerat: Om en regering för en politik som går stick i stäv med folkviljan så kommer extremister att ta över. Det är vad som skett,det finns alltid ett litet antal personer som när de tycker att demokratin inte fungerar så får de agera på egen hand. Medlemskapet i Framskrittpartiet var ett första steg , när han inte tyckte de kunde uträtta något så lämnar han det demokratiska och som frifräsare tar saken i egna händer. Att detta även kan ske i Sverige är uppenbart, snarare förvånande att det inte skett, man kan inte föra en politik mot folkviljan i tron att alla ska vara demokrater.

2011-07-24 @ 10:09:58
Postat av: Åke, Västervik

jaha...Nu börjar sandlådenåvån igen, trots detta fruktansvärda dåd som varje normal människa tar avstånd ifrån. se artikel av Jan Guillou i dagens AF. Läs till mitten nå´nstans där han gör kopplingar till SD och Fremskridspartiet av attentatsmannen....Jag tycker det är så jävla lågt gjort, men också väntat av PK-eliten, tyvärr....

Postat av: Skånepåg

@ Lotta"Mer hot och våld mot SD? Saknar ni läsförståelse?"

- Detta har redan sanktionerats av Lars Ohly då han vrålade ut sitt hat på Sergels torg i fjor höstas, då han framhöll att utomparlamentariska medel var helt OK.

- Att som du och flera andra försöka att föra en konkret dialog, har både nu och tidigare här på bloggen visat sig totalt meningslöst mot dessa "vänstertroll". Den totala oförmågan till konsekvenstänkande har utan tvekan att göra med den mentala kapaciteten och visar sig med tydlighet, då man inte ens klarar av att förstå en sådan enkel sak som slöjans egentliga betydelse.Lägg inte ner mer tid på dessa personer. Låt dem leva med sin dårskap i sin egen sagovärld!

2011-07-24 @ 10:16:06
Postat av: Observer

De återhållsamma kommentarerna i en mängd frågor kring det norska terrordådet från norsk polis och norska politiker konstraterar mot den svenska tvärsäkerhetsmaffians skildringar och analyser av samma händelse.De görs av folk som knappast vet namnet på en norsk dagstidning eller namnen på de fyra största partierna i Norge.Det vore Stoltenberg och norska medier fjärran att t.ex. använda det ordval mot Fremskrittspartiet som nu används här hemma mot SD från diverse håll.Så instängd och ensidig(det norska terrordådet är ett svenskt problem minsann) är diskussionen hos oss tyvärr och nu får vi det bekräftat återigen.Lysande exempel ser vi på Alfssons blogg.

2011-07-24 @ 10:16:36
Postat av: Ronny

Jaha, nu börjas det, och ut i mediakören står givetvis Jan Gillou, som med vanligt hat och uppviglande stämning förknippar Norges attentatsman med SD. I dagens AB. Sjukt..........

2011-07-24 @ 10:17:50
Postat av: michelle

Det där var så hemskt! Varför finns det terrorister? Vet du varför?

2011-07-24 @ 10:23:27
URL: http://moofies.blogg.se/
Postat av: S-E Karlsson

Vi i SD jobbar för att begränsa invandringen , vi vill tex hjälpa dem som verkligen flytt från krigförande länder , vilka är ca 5 % av de som nu kommer till Sverige , resten bör stanna i sina länder och jobba för demokrati där ! Så är min syn på saken .

2011-07-24 @ 10:24:07
Postat av: Skånepåg

@ ObserverDelar helt din uppfattning.Har via Internet följt direktsändningarna från Norge så fort jag haft tid. I nyhetsinslagen och andra program har Siv Jensen (Framskrittspartiets ordförande) fått tala till punkt och möts med respekt av såväl programledare som motdebattörer. Kontrasten till hur Jimmie Åkesson behandlas av massmedia i Sverige är minst sagt skrämmande.

2011-07-24 @ 10:29:34
Postat av: Lotta

@SkånepågDu har alldeles rätt, dessa vänstermuppar tycks lida av någon slags brist? Kan det vara hjärnbrist?

2011-07-24 @ 10:36:39
Postat av: Johan

Märkligt att folk här inte kan läsa innantill. Det Jan Guillou gör är ju just att INTE skuldbelägga SD för dådet:"Hur vedervärdiga och antidemokratiska sverigedemokrater och fremskrittspartister än framstår i sitt utlänningshat är det ingen grund för föreställningen att ens de ivrigaste av dem är beredda till omfattande terroristhandlingar."Något liknande formulerade jag själv tidigare i en kommentar.

2011-07-24 @ 10:48:03
Postat av: Skånepåg

@ LottaJa visst kan det vara (h)järnbrist. Preparat som Hemofer finns receptfritt på Apoteket. En biverkning är att man kan få mag- och tarmproblem, vilket i och för sig kanske inte vore så dumt. Då hade det kanske inte skrivits så mycket "skit" här på bloggen utan hamnat där det hör hemma!

2011-07-24 @ 10:48:06
Postat av: Skånepåg

Komik på hög nivå av den tidigare KGB-agenten Jan Guillou, då han använder uttrycket "utlänningshat"!

2011-07-24 @ 10:53:48
Postat av: Bosse

Skrämmande kommentarer på denna blogg, ni låter som nästa Breivik. Förstår att han hängde på samma nätforum som ni i SD. Fick ni också hans manifest? Kanske gammal skåpmat för er...

2011-07-24 @ 11:12:05
Postat av: Koko

@ Bosse"Skrämmande kommentarer på denna blogg"

Japp, sanningen är alltid obehaglig!

2011-07-24 @ 11:17:04
Postat av: Kalmarit i exil

Ok, lite statistik för er ang terrordåd:Total number: 1770

Islamic: 6 (0.34%)

Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist: 1596 (90.17%)

Left Wing: 106 (5.99%)

Other/Not Specified: 62 (3.50%)Postat av: Kalmarit i exil

Tar det igen, alltså terrordåd i Europa mellan 2006-2009.Total number: 1770

Islamic: 6 (0.34%)

Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist: 1596 (90.17%)

Left Wing: 106 (5.99%)

Other/Not Specified: 62 (3.50%)

Postat av: Tjadden

Johan nästa gång du och dina AFA terrorrister begår olagliga handlingar, ta av dig rånarhuvan och träd fram och visa civilkurage och framhäv för polis och allmänning varför du hatar Sverige och den pursvenska befolkningen.Förklara gärna hur du blev misshandlad av dina föräldrar som barn, som är oftast orsaken till att vänsternissar får ett hat mot allt vad rättstänkande tillhör!Du kan förresten redan här förklara varför du är totalt samhällsfrånvänd och gärna komma med en förklaring om hur det är på psyket du rymt ifrån.Vi normala människor måste vinna förståelse över en person som dig, så att vi inte behöver träta med dig längre därför bör du förklara hur du mår och tala gärna om vilken psykofarmaka du använder så att vi vinner större förståelse för din sinnesförvirrade liv, vi kan kanske t.o.m. kan hjälpa dig att komma över ditt trasiga tillstånd och hela dig, om det nu inte redan är försent att göra dig mottaglig för sunt förnuft.

2011-07-24 @ 11:36:33
Postat av: Lotta

Hemoferkrävande Bosse slänger sig in i diskussionen och levererar sin knivskarpa analys byggt på.....? Någon som vet?

2011-07-24 @ 11:48:46
Postat av: Ronny

@Johan

Tack Johan, för din iakttagelse ang. Jan Guillos artikel i AB. Visar på en mogen argumentdebatt, och ett inte helt förblindat hat mot oliktänkande....

2011-07-24 @ 11:50:19
Postat av: Din Överman

Media´s selektiva rapportering om terrordådDen senaste veckan har svensk media med SVT i spetsen dominerats av en enda händelse, attacken mot sossarna i Norge.Under samma vecka har tusentals kvinnor i vanlig ordning som pågått i sekler blivit slaktade av sina släktingar eller fått sina ansikten och liv förstörda av batterisyra-attacker i de över 50 muslimska kolonier där islam är allena härskande.Under samma vecka har otaliga människor som vägrat underkasta sig underkastelseläran i vanlig ordning som pågått i sekler blivit likviderade, deras hem och helgedomar förstörda av muhammedaner i Nigeria, Sudan, Egypten, Pakistan, Filippinerna, Indien, Yemen, Irak, Somalia, Algeriet, Tjetjenien mm.Dessa brott nämns sällan i media, annat än klumpvis i årliga rapporter och ofta som korta notiser.

2011-07-24 @ 11:51:33
Postat av: Johan

Tjadden, medan jag ser dig och andra oliktänkande som mina medmänniskor, som jag därför visar respekt, så består hela din livsluft av hat och rädsla. Det förefaller som om du får en personlig kick av att göra åtskillnad på människor. Det kan man inte med bästa vilja i världen kalla för ett "normalt" beteende.

2011-07-24 @ 11:51:36
Postat av: Kalle

Den norske Tempelriddaren Breviks har sett hur partier på högerkanten har misshandlats och jagats gata upp och ned av vänstern. Poliser har stått med armarna ikors och åsett det utan att lyfta ett finger till försvar. Den svenske statsministern menar att SD:are får skylla sig själva. Till slut brast det för Tempelriddaren. Han har följt med de skandinaviska medias rapportering.Tempelriddaren hade lagt märke till hur sossarnas demokrati funkar. Tyck som vi annars bekämpar vi dig och slår dig gärna på käften för vi har media och myndigheterna med oss tycks sossarna mena.Tempelriddaren slog tillbaka med full kraft.Det är min analys/tolkning.

2011-07-24 @ 12:06:35
Postat av: Kalmarit i exil

Ingen som har lust att kommentera denna statistik? Eller är sanningen alltför skrämmande?Terrordåd i Europa mellan 2006-2009Total number: 1770

Islamic: 6 (0.34%)

Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist: 1596 (90.17%)

Left Wing: 106 (5.99%)

Other/Not Specified: 62 (3.50%)

Postat av: G W

@ Johan

En människa med sunt förnuft och lite koll på läget kan inte annat än vara rädd för muhammedanismen, den lära som uppmanar sina anhängare att utrota alla som vägrar underkasta sig, en lära som betraktar kvinnan som halvmänniska.

Att inte vara rädd för muhammedanismen är inte ett tecken på godhet, utan på dumhet.---------------------------

För den som vill förkovra sig i muhammedanismen, en matnyttig site:

http://www.wikiislam.net/wiki/Main_Page

2011-07-24 @ 12:09:48
Postat av: Johan

Hmm, G W. Jag tror bestämt att du har smygläst den norske terroristens manifest. Sunt förnuft var ordet, sa Bull.

2011-07-24 @ 12:15:06
Postat av: Skånepåg

@ TjaddenVilket vänligt tack du fick!Bloggen har sedan det fruktansvärda attentatet i Norge lockat till sig diverse ljusskygga individer. Dessa passar nu på tillfället att lufta sina unkna åsikter och utan tanke på vårt eget land, fört fram det ena befängda påståendet efter det andra som t.ex. att Sd på ett eller annat sätt har en skuld i det inträffade.Ni har nu likt asgamar samlats i flock och gör det man kan för att, som Internettroll brukar, försöka att misskreditera en seriös och öppen blogg. Ni har på ett synnerligen osmakligt sätt utnyttjat situationen i Norge och i mina ögon är ni inte värda ens ett ruttet lingon!

2011-07-24 @ 12:20:33
Postat av: Deduktiv Slutledning

--------------------

Muhammedansk logik!

--------------------Premiss: Det var en norrman!Slutledning: Inför sharia-lagar i Sverige!

2011-07-24 @ 12:21:55
Postat av: Hulda

Lyssnar nu på minnesgudstjänsten från Oslo. Man känner sorgen och saknaden och lider med de drabbade.

Vi måste alla oavsett var vi står i debatten tänka på de drabbade i ett grannland.Vi som varit på olika ungdomsläger och sett bilderna på skogen, ön och tälten förstår den skräck och fasa som barnen och ungdomarna kände under kvällen. För de överlevande kommer den kvällen aldrig att försvinna ur deras tankar.

För anhöriga till både omkomna, skadade och oskadade är livet för alltid förändrat.

Samma för de som drabbades av bomben i Oslo.Att utföra handlingar som orsakade allt detta är oförsvarligt.

Att skada politiska motståndare är aldrig rätt.Att utnyttja dem för att smutskasta politiska partier i vårt land går inte heller att försvara.De liksom jag som snabbt drog slutsatsen om Muslimsk terrorism hade fel, denna gången.

Att vi gissade på Muslimsk terror, beror självklart på andra dåd i vårt land och andra demokratiska länder.9/11 gav oss alla en chockupplevelse och en insikt om vad ondskan kan göra mot världens demokratier.

Den dagen glömmer vi aldrig och inte heller gärningsmännens motiv.Nu frossar vänsterdebattörer i denna tragiska händelse. Inlägg på inlägg skrivs och man känner nästan en tävlan bland dem. Vem är mest politiskt korrekt..??

Var fanns de när självmordsbombarens bomb exploderade i Stockholms julhandel?

Var finns de när unga flickor misshandlas och blir gruppvåldtagna - bara för att de är Svenska.

Var finns de när gamla människor rånas på våra gator eller i sina hem - därför att de är Svenskar?

Var finns de när lärare misshandlas, när gäng skjuter ihjäl varandra i våra städer?

Var finns de när bomber exploderar i restauranger?

Var finns de när våra skattepengar stjäls av bluffande människor som utger sig behöva assistans dygnet runt - när de sedan bla. kan "dansa med kaniner"?Kom fram då också, annars är ni inte seriösa.

2011-07-24 @ 12:24:52
Postat av: Kalmarit i exil

För det första, jag har inte på ett enda av dessa blogginlägg sett någon som gett SD skulden för terrordådet i Oslo. Vi känns alla överens om att det rör sig om en ensam galning som genom sin ideologi/åsikter sett det som sin uppgift att utföra dådet. "Tragiskt, men nödvändigt", eller vad det nu var han sa. Men detta, att det rör sig om en ensam virrpanna, måste också appliceras på exempelvis den misslyckade självmordsbobmningen i Stockholm. Alltså inte skuldbelägga en hel grupp, varken i detta fall med Oslo eller annat.Sen var de första att utnyttja situationen ändå personer med anti-muslimska åsikter och motståndare till det mångkulturella samhället, som innan det stod klart skrek ut "Var vad det vi sa", "Nästa gång händer det i Sverige" mm. Detta samma kväll som dådet inträffat och innan det stod klart vem eller vilka som legat bakom dådet felaktigt och fördomsfullt pekat ut islam som skyldigt. Visst många gjorde samma misstag, men försök inte låtsas som SD-anhängare inte försökte dra politiska poäng av det hela. På samma sätt som skedde vid den misslyckade självmordsbombningen.Sen skulle jag gärna vilja ha en kommentar till statisken ovanför ang terrordåd i Europa.

2011-07-24 @ 12:29:28
Postat av: G W

@ HuldaDe har ju en agenda och den går ut på att göra Sverige till en muslimsk koloni.

Mot den bakgrunden blir allt de säger och gör förklarligt.

2011-07-24 @ 12:34:09
Postat av: Tomas F

Smaklösheten på landets ledarsidor vet idag inga gränser när man nu försöker att dra ur varje partipolitisk poäng som går ur massakern i Oslo. Alla vi som tidigare gjort allt för att bredda debatten om politisk och religiös extremism i ett klimat som fullständigt vägrat att lyssna på fakta skall nu förutom att benämnas främlingsfientliga även i princip vara ansvariga för en galnings verk i Norge.

Oanständigheterna är obeskrivbara.

Medias omoral och fullständiga brist på intellektuell anständighet kommer nu att tillintetgöra all form av kreativ diskussion kring de absolut svåraste frågor som vårt samhälle står inför. Vi går en mycket deprimerande tid till mötes.

Våra politikers tal om demokrati och samling är i dessa dagar inte mycket värt.

2011-07-24 @ 12:38:43
Postat av: Tjadden

För det första har jag sett ett annat Sverige som var en idyll jämfört med idag, vilket du aldrig har upplevt som förmodligen blev född in i mångkultur och då är förståligt att du inte fungerar normalt som riktiga svenskar gör.

Vi har medlemmar i SD som inte heller har upplevt ett annat Sverige men de har lyssnat på vad deras föräldrar har berättat, som du Johan aldrig lyssnade till så misshandlad du blev av bara den orsaken så har du blivit samhällsfrånvänd.Min far var aktiv kommunist och av den anledningen så vet jag det mesta vad kommunism symboliserar, som är i grunden en förlegad utopi att tro vad Marx ansåg vara det enda rätta en ledare och ett folk, (som dagens politiker sätter sig emot och då hade Marx fel enligt etablissemanget) stopp! vad menade Marx med ett folk? Jo, ett och samma folkslag i land efter land, alltså han ansåg att varje folkslag ska ha rätten till sitt eget land.Alltså Marx hade fel enligt dig och därför försvarar du mulikultirism, men utan att förstå dess konsekvenser och där går skiljelinje mellan oss och du med dina polare

Vi SD, helyllesvenskar som vill inget annat än att få lag och ordning i landet oss spottar du på, vi strider mot din vilja att förgöra vårt land.Återigen min Far han hatade det politiska etablissemanget och därmed gjorde han sig omöjlig t.o.m. i vår familj, effekten blev att han lärde oss att hata kommunism, vilket CH Hermansson tyckte var förskräckligt, denna människa som jag känt sedan barnsben ifrån tidigt 40 tal.Sist ja talade med CH så tog vi upp AFA EXPO och de sk antirasistorganisationerna, han menade på att dem har inte med kommunism att göra, utan snarare forna Sovjetdiktaturen som heller inte var kommunism utan snarare Fascism.Jag känner väl till den svenska modellen av kommunism och då platsar inte ens Ohly in i den bilden, allt baserat på CH koncept för svensk kommunism.2011-07-24 @ 12:42:08
Postat av: G W

Tomas FDe har ju en agenda och den går ut på att göra Sverige till en muslimsk koloni.

Mot den bakgrunden blir allt det ologiska och oanständiga de säger och skriver förklarligt.

2011-07-24 @ 12:42:31
Postat av: olle i grind

Tack Johan för tipset om Jan Gillous artikel i Aftonbladet. Han anklagar inte SD, Framskrittsparitet eller Dansk Folkeparti för att vara ansvariga för det hemska som nu har skett i Norge.Tack också ni andra som "käftar emot" vad som skrivs bland kommentarerna här.

Det tenderar att ibland blir för mycket av att samma åsikter hela tiden upprepas. Åsikter behöver brytas mot varandra. Det är ju det som kännetecknar en demokrati med yttrandefrihet.Risken med det hemska i Norge är att självcensuren breder ut sig än mer i Sverige. Och att kritiken mot en misslyckad invandringspolitik tystas.Vi måste kunna skilja på åsikt och handling. Vi kan inte förbjuda åsikter. Gör vi det så är vi farligt ute. Muren revs 1989, vi skall väl inte bygga upp nya murar?För att undvika missförstånd så skall jag meddela att jag är

- mycket kritisk mot religioner. Och speciellt Islam. Som jag anser är en destruktiv religion och har värderingar som dirket strider mot våra här i Sverige.

- mycket kritisk mot det nuvarande multikultisamhället. Där de negativa verkningarna framtäder allt tydligare och där våra politiker inte vågar göra något. De blir nästan förlamade.2011-07-24 @ 12:43:19
Postat av: Deduktiv Slutledning

@ JohanSka vi införa sharia-lagar i Sverige, nu?

2011-07-24 @ 12:45:53
Postat av: Kalmarit i exil

Jag väntar fortfarande på en kommentar ang statisken jag postade ovanför. Kan det igen ifall ni omedvetet/medvetet scrobblat förbi:Total number: 1770

Islamic: 6 (0.34%)

Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist: 1596 (90.17%)

Left Wing: 106 (5.99%)

Other/Not Specified: 62 (3.50%)

2011-07-24 @ 12:51:15
Postat av: Tjadden

Tomas FEtt sant och riktigt apropå, jag tror att alla falska beskyllningar mot oss, kommer att stärkas och utöka våra led, för vanliga svensson bör genomskåda de här falska anklagelserna mot oss.

2011-07-24 @ 12:54:25
Postat av: Johan

Nej, du Tjadden. Där tar du totalt fel. Jag skulle tro att jag har varit med nästan lika länge som du. Jag är också tillräckligt gammal för att med egna ögon ha upplevt ditt nick live, och jag vet också hur han fick smeknamnet. Men jag lever inte i din drömvärld och längtan tillbaka till en svunnen tid.

Men du har mitt medlidande. Det måste vara plågsamt att vara så bitter.Det svenska 50- och 60-talet var sannerligen ingen idyll. Bevare mig väl. Däremot fanns det en utbredd inskränkthet och ett destruktivt navelskådande. Det samhället vill vi sannerligen inte ha tillbaka. Dessutom är det dessbättre en fullkomlig omöjlighet i dagens globaliserade värld.Du misstar dig precis lika grundligt när du vill bunta ihop mig med flumvänstern. Jag är beredd att slåss för att du ska få torgföra dina åsikter i det offentliga rummet, hur aparta de än må te sig. Åtminstone så längde som de håller sig inom yttranefrihetens ramar. Det är nog där den främsta skiljelinjen går mellan oss. Där och i den förfärliga människosynen.

2011-07-24 @ 12:59:11
Postat av: Lotta

@Kalmarit i exilDet första man blir blind på är ögonen. Du har inte i ett enda inlägg sett någon som ger SD skulden för terrorattentatet i Norge? Ett smakprov på det har du här: "Tyvärr för er så verkar det vara en av era egna -en högerextremist som några av er kanske träffat- som gjort detta, det kanske kan lära er att inte döma andra innan ni vet. Nu kan ni inser hur farligt det är att hetsa folkgrupper mot varandra. Rädsla för andra människor å åsikter ligger bakom detta. Sen är det ingen slump att det är sossarna som återigen drabbas av högern som med Palme. Lägg ner nu Thoralf att hetsa folk tiłl detta, sitter säkert någon av era sjuka medlemmar å planerar något liknande i Sverige. Sluta upp med ert hat som gör att ni så snabbt skyller på Islam. Vakna nu, det är en kille med samma bakgrund som ni. Förstår ni inte att ni hetsar fram detta precis som Al-quada hetsar fram dåd från sina. Tänk det kanske sitter nån sjuk jävel å läser vad du skriver å blir inspirerad."

Vill du ha ett till? "Jävla idioter som fortsätter sitt hat mot islam. Det är ni som håller på att trakassera andra folkgrupper å tar kort på åhörare under Almedalen osv för att hänga ut folk. Det är ni som skapar hat från båda sidor. Haft jag inte varit rädd för vedergällning have jag skrivit under med mitt namn här. Lägg ner nu för helvete å börja hjälp folk istället. Det är ni som hetsar å skapar dessa monster. Han var ju inne på en sån här sida å kommenterade. Hur många monster har Thoralf skapat. Var är han nu förresten, Thoralf som blir miljonär på att sitta i riksdagen pga människors rädsla".

Läste dessutom på någon sida, som jag inte hittar längre att mördaren kallade sig för antirasist. Med er retorik är då samtliga vänstermuppar som är här inne och skriver medskyldiga till dådet.2011-07-24 @ 12:59:39
Postat av: Kalmarit i exil

Tjadden: Vad är det för falska beskyllningar? Jag är HELT för en debatt kring invandring och välkomnar en större öppenhet. Det är, tror jag, det bästa sättet att slå hål på många myter och antagangden som kommer från den, enligt mig, paranoida högerkanten.

2011-07-24 @ 12:59:58
Postat av: Magentan

@Kalmarit i exilDin Europol-statistik är MANIPULERAD.Lägg märke till att den högsta siffran också har fått den längsta raden:

Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist: 1596 (90.17%).

Det beror på att den är en sammanslagning av TVÅ OLIKA poster, vilket syns väldigt väl.I Europols original-statistik finns givetvis separata siffror för Right-Wing precis som det gör för Left-Wing. Dessa uppdelade siffror ser ut så här:SEPARATISM: 1590 (87,65%)

RIGHT-WING: 6 (0,33%)

LEFT-WING: 144 (7,94%)Någon som inte gillar att Left-Wing har högre siffror än Right-Wing i denna deprimerade statistik har slagit ihop den den "låga" siffran för Right-Wing (0,33%) med den enormt höga siffran för Separatism (87,65%) och gett denna ihopfifflade post det långa namnet:

"Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist.(Eftersom de flesta separatiströrelser i Europa består av vänsterextremister, så kanske det hade varit mest naturligt att istället slå ihop Separatism-siffran med Left-Wing.)Se vidare och läs KOMMENTARERNA här: http://bengtssonsfrestelser.blogspot.com/2010/12/lite-statistik-fran-europol.html2011-07-24 @ 13:02:09
Postat av: Kalmarit i exil

Vad i något av dessa inlägg du referar till står det att SD bär skulden för Oslodådet?

2011-07-24 @ 13:02:46
Postat av: Tjadden

Kalmarit i exilOk vi säger väl det att alla politiska organisationer försöker plocka poäng när deras politik samstämmer med deras åsikter, visste du inte det så vet du det nu.

Är det något mer du ondgör dig över eller inser du inte att det är bäst för alla parter att du börjar tänka förnuftigt i alla lägen, en gammal fin sed i Sverige.

2011-07-24 @ 13:03:30
Postat av: Kalmarit i exil

Magentan: det jag främst ville få fram med statisken jag postade var att en så liten del av terrodåden var gjorda under Islams-tecken. Jag var kanske otydlig med det.Att vänsterextrema och högerextrema är lika bra kålsupare råder ingen tvekan om.

2011-07-24 @ 13:05:23
Postat av: Kalmarit i exil

Tjadden: Aboslut är det så att alla politiska organisationer försöker plocka poäng på händelser som samstämmer med deras åsikter. Så vi kan enas om att detta i så fall sker från båda håll. OK? Är ju precis det som var min poäng. Ni försöker få det till att det endast är vänstern som utnyttjar och drar politiska poäng av en sådan här händelse, vilket inte alls stämmer. Det skedde från er sida också innan det stod klart vem gärningsmannen var.

2011-07-24 @ 13:10:00
Postat av: Tjadden

Kalmarit i exilDu måste hänga med, det talas redan i riksdagen om mångkulturen men inte ett ord om mångkulturens vara eller icke vara, så långt har de inte kommit än, men var övertygad om att detta kommer att bli den allmänna debatten även i riksdagen, som redan nu tvistas om på gator och torg.Att mångkulturen är ett misslyckat politiskt expriment har man redan förstått i de flesta Europeiska länder med med Frankrike, Tyskland och Storbritannien av deras ledare.

2011-07-24 @ 13:14:03
Postat av: Skånepåg

@ LottaVi får ge upp. Mot (h)järndöd hjälper inte ens Hemofer!

2011-07-24 @ 13:18:50
Postat av: Tjadden

Kalmarit i exilTack för att du försöker åtminstone vara seriös och då blir det mycket lättare att hålla ett samtal på rätt nivå.När det gäller Islam som har en lära som inte ens Hitler skulle velat skriva under på, så måtte du begripa att vi alla även du måste protestera mot dem.Sverige kanske fortfarande ska anses som ett civiliserat samhälle och för att inte förstöra den bilden så kan vi inte ha muslimer eller islamister som vill våldta vårt land, det räcker med att de är främst dem som våldtar våra kvinnor, som just beror på islamsk ideologi som säger att den vita kvinnan är en hora och därför ses hon som en individ som inte har ett människovärde.Det här kan du aldrig försvara för då är du i själ och tanke en islamist.

2011-07-24 @ 13:26:47
Postat av: Lotta

@Kalmarit i exil

Eftersom du tydligen är en exceptionellt trögfattad människa skall jag hjälpa dig lite på traven.

Lägg ner nu Thoralf att hetsa folk tiłl detta, sitter säkert någon av era sjuka medlemmar å planerar något liknande i Sverige.

Förstår ni inte att ni hetsar fram detta precis som Al-quada hetsar fram dåd från sina.

Tänk det kanske sitter nån sjuk jävel å läser vad du skriver å blir inspirerad."

Det är ni som hetsar å skapar dessa monster. Han var ju inne på en sån här sida å kommenterade.

Hur många monster har Thoralf skapat.

Är denna Anders kanske en polare med Thoralf eller någon annan som skriver här. När ska ni förstå att ni hetsar fram sånt här från båda sidor.

Sen kanske vi ska tillägga att TA är vän med någon på facebook som är vän med gärningsmannen. Gick det som ni hade planerat eller ar det fler sossar som skulle dött? Är ni besvikna att inga med utländsk bakgrund strök med?

Ni Sverigedemokratiska rättshaverister är väl nöjda när en sådan här människa som delar era åsikter till i princip punkt och pricka gör något sådant här mot de hemska "kommunisterna" ?

Herregud när man läser här är man inte förvånad att det var en av er då ni har samma sjuka argument. Kanske sitter Thoralf och Åkesson och läser norrmannens mail just nu som han skickade till sina vänner i Norden. Det är såna som ni som smutsar ner vårt fina land. När ska ni inse ATT HAT FÖDER ÄNNU MER HAT. LÄGG NER ER JÄVLA HETS MOT VÄNSTERN OCH INVANDRARE INNAN DET HÄNDER SÅNT HÄR IGEN.

Vem av er blir Sveriges Breivik era sjuka jävlar. Skulle detta hända i Sverige nu skulle jag personligen åka hem och slå sönder Thoralfs dator eftersom det är på sådana här ställen högerextremismen frodas.

Denna blogg är en samlingsplats för högerextremism. När man läser här är det inte så svårt att förstå hur detta kunde hända och hur förintelsen kunde inträffa. Hade SD haft makten och Sverige varit i krig hade ni tagit situationen i egna händer och masslaktat människor för så starkt är hatet och övertygelsen här inne. Ni vet själva vad ni hade gjort om ni hade vapen och inget hände om ni gjorde något.

Detta ständiga vänsterhat. Inte ens efter minst 92 mördade kan ni hålla käften. Tittar ni er i spegeln så ser ni Anders Breivik.Om du inte inser att dessa inlägg pekar ut SD som medskyldiga, om än indirekt till dådet så är du mer än lovligt naiv.2011-07-24 @ 13:43:00
Postat av: Tjadden

JohanNej, du Tjadden. Där tar du totalt fel. Jag skulle tro att jag har varit med nästan lika länge som du. Jag är också tillräckligt gammal för att med egna ögon ha upplevt ditt nick live, och jag vet också hur han fick smeknamnet. Men jag lever inte i din drömvärld och längtan tillbaka till en svunnen tid.Att du minns hur sossarna förstörde Sverige genom Olof Palme rådgivning är inte så dumt, då kan du svara på vad som är så bra i vårt nuvarande samhälle!

2011-07-24 @ 13:46:33
Postat av: Niklas

Hörrni, vilka åsikter man än har så skall man kunna debattera vuxet & sakligt oavsett politisk ståndpunkt annars kan man låta bli att författa ett inlägg. Jag gillar heller inte islam men vare sig man gör det eller inte så skippa alla påhopp & okvävningsord. Diskutera vuxet allihopa! Mvh

2011-07-24 @ 13:50:58
Postat av: gugge

En journalist på SVT sa att gärningsmannen var emot islamiseringen av samhället?! Det betyder alltså att det verkligen pågår en islamisering av samhället, fast PK-iterna gör allt för att dölja det. Han försa sig utan att veta om det. Skrämmande!!

2011-07-24 @ 13:52:14
Postat av: Lotta

@SkånepågJag lämnar teflonpannorna att spekulera bäst de vill för att ägna mig åt något trevligare, nämligen mina till 1600-talet pursvenska an... hm var det barbarer Reinfeldt kallade dem, mina gamla anfäder?

2011-07-24 @ 13:52:46
Postat av: Kalmarit i exil

Självklart försvarar jag inte på något sätt mäns våld mot kvinnor i någon form. ALDRIG, INTE EN CHANS.Jag ställer mig dock frågandes till din uppgift om att "de (muslimer) är främst dem som våldtar våra kvinnor". Vad får du denna statistik ifrån? Så vitt jag vet så för vi i Sverige ingen religionsregistrering på gärningsmän i samband med brott? Så vad grundar du detta på? Är det bara ett antagande eller finns det statistik på detta?2011-07-24 @ 13:55:04
Postat av: Deduktiv Slutledning

Det sägs att den norska killen var avog mot mussar!

Men varför gav han sig på sossar?

2011-07-24 @ 14:05:33
Postat av: Kalmarit i exil

Deduktiv Slutledning: förmodligen för att han anser att sossarna bidragit till den utveckling av samhället som han motsätter sig. alltså ska dom (sossarna) straffas. oavsett om det stämmer eller inte

2011-07-24 @ 14:12:38
Postat av: Jonas

Thoralf. Är det inte din tur att utföra samma dåd? Du och gärningsmannen delar exakt samma åsikter. Kör hårt Thoralf. Du kan använda Thors hammare du kommer mycket längre än vad norsken gjorde.

2011-07-24 @ 14:35:14
Postat av: Tjadden

JonasDu borde varit kvar i Valfisken.(historien om Jonas och Valfisken)

2011-07-24 @ 14:41:33
Postat av: Stefan K

Kalmarit i exil (12:07:27)

Du kanske vill kommentera de fakta som gömmer sig bakom länkarna i denna artikel?

Postat av: Koko

Statistik från Norge. Är ännu högre procenttal i Sverige att förövaren har en annan etnicitet än svensk och som framgått i andra sammanställningar som jag har sett (har ej detta f.n. tillgängligt). Men detta bör räcka för att ge en skrämmande bild av hur illa det är ställt.

Postat av: Tjadden

Kalmarit i exilOm man följer med och läser annat än skvallerpressen så hittar man ständigt att förövaren var färgad och med största sannolikhet muslim, även om det lindas in mellan raderna.Man skulle kunna tro att det här är osaklig propaganda, men blir svårt att inte anamma sanningshalten när förövaren presenteras i ord och bild som just våldtäktsman taget ifrån våra domstolar.

2011-07-24 @ 14:48:06
Postat av: leifer

Jan Gulliou klagar idag i sin krönika om att hade gärningsmannen hetat "Ali" så hade "högermedia" (vilka är det undrar en vän av ordning?) dragit massa slutsatser. Jag tycker Aftonbladet i såna fall också borde rannsaka sig själv. Man vältrar sig nu i denna historia och att det är en "vit man". Är inte det lika "rasistiskt"? Vänsterfeminismen älskar ju att klaga på vita män och försvara ex muslimer.Man har även helt utlämnat det politiska manifest, orsaken till dåden, som denna galning Brevik hade som motiv i dagens Aftonbladet. Det gjorde inte dagens Expressen.Det finns en del kritik som Brevik framför mot vänstern som jag menar innehåller viss legitimitet och besvärande fakta, samtidigt som det förstås dränks i annan galenskap som att försvara korsriddarna.I övrigt blir ju terrorn sån att alla ev goda intentioner som fanns, försvinner. Och det drar då även lätt med sig såna goda intentioner som SD haft, då ju budskapen i viss mån är rätt lika. Detta älskar förstås media som Aftonbladet och spinner så mycket man kan på såna kopplingar, vi har nog bara sett början på detta.Jag tror dock media och politiker ständigt underskattar svenska folket och förmågan att dra egna slutsatser, därför tror jag inte detta betyder så mycket för valresultatet i långa loppet, även om förstås vänstern hoppas på fler sympatiröster nu.

2011-07-24 @ 14:50:39
Postat av: Koko

Den här sopan till människa måste vara mycket sjuk och farlig för den allmänna säkerheten."Thoralf. Är det inte din tur att utföra samma dåd? Du och gärningsmannen delar exakt samma åsikter. Kör hårt Thoralf. Du kan använda Thors hammare du kommer mycket längre än vad norsken gjorde."Säpo: [email protected]

2011-07-24 @ 14:52:15
Postat av: Tjadden

Jag läste för många år sedan om hur en muslimsk kvinna blivit våldtagen och blev stenad för att hon hade varit otrogen.Det här säger en del om hur primitiva människor tycker och tänker och inte minst deras handlingar.Därför ska vi inte ha den sortens människor i Sverige.

2011-07-24 @ 14:57:28
Postat av: Mats Carlsson - Holmsund

Du är bra Alf, du och de andra i SD. Ni har ryggrad och står för det ni säger. Fega människor som vänsterfolket med sina epitet och sina tillmälen och sina patetiska försök att plocka politiska poäng är det inget att bry sig om. De flesta är anonyma också, de vågar inte ens stå för vad de skriver med namn, än mindre ta diskussionen i en studio eller vid en demo. Skrika sina ramsor i megafon till de blir hesa och kasta sten genom fönster, vandalisera bilar och klottra ner hederliga människors bostäder då de ligger och sover är vad de törs.Det är bra att du låter deras infantila kommentarer stå kvar så att vanliga normala människor får se vilken nivå de befinner sig på;)2011-07-24 @ 14:57:28
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com
Postat av: Johan

@ Deduktiv slutledning:

Hej, Einstein. Anledningen var att han riktade attentaten mot dem som han ansåg mest skyldiga till multikulti-samhället, och för att kraftigt reducera tillväxten på dessa åsikter. Det är i varje fall vad han själv skriver.Just det hatet verkar han dela med många SD-människor, även om han katastrofalt nog tog det hela ett steg vidare.

2011-07-24 @ 15:00:20
Postat av: Grogrund för terrorism?

Precis som SD, Fremskrittspartiet och Dansk Folkeparti påstår att islam är en grogrund för terrorism så har det nu bevisats att deras egen retorik är det.Den uppmålade bilden av islam som ett stort hot mot det västerländska samhället kan trigga galningar som Norgebombaren. Det är lika mycket fremskrittspartiets fel att detta inträffade i Norge som det är islams fel att en man sprängde sig själv i Stockholm i vintras.

2011-07-24 @ 15:00:39
Postat av: Johan

För övrigt tror jag nu att vi tappat räkningen på hur många av kommentatorerna här som uttryckt sympati med den norske terroristens åsikter.

2011-07-24 @ 15:05:34
Postat av: Tjadden

Mats Carlsson - HolmsundDet du säger äger sin riktighet och även jag anser att Thoralf gör rätt i att vänstern själva får bestämma över hur mycket de vill skämma ut sig, så egentligen plockar vi poäng på deras kommentarer, men i ärlighetens namn finns det faktiskt en och annan vettig frågeställning ifrån vänstern, men som de tyvärr inte förstår svaret på eller så vill de inte förstå.

2011-07-24 @ 15:05:37
Postat av: Kalmarit i exil

Stefan K: Jag vill kommentera de länkarna med att dom är väldigt vinklade och bara tar upp terrordåd utförda i islams namn. Du kanske vill kommentera statistiken jag postade innan från Europol där endast 0.34% av alla terrordåd som ägde rum i Europa mellan 2006-2009 var utförda av muslimer?Total number: 1770

Islamic: 6 (0.34%)

Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist: 1596 (90.17%)

Left Wing: 106 (5.99%)

Other/Not Specified: 62 (3.50%)Koko: det står inget om att dessa gärningsmän skulle vara muslimer. alltså ett antagande från er sida att dom skulle vara det bara för att dom har utom-europeisk bakgrund eller icke västerländsk bakgrund. vad man nu vill kalla det. faktum är väl ändå att de flesta invandrare från utom-europeiska länder inte är muslimer utan kristna som förföljts och tvingats fly sitt hemland?jag tycker det är farligt att dra sådana slutsatser som att muslimer skulle stå för majoriteten av våldtäkter i detta land, då det inte finns något konkret bevis för detta. återigen bara antaganden. den stora majoriteten av våldtäkter äger rum i hemmen, med ett stort mörkertal av våldtäkter som inte anmäls.

2011-07-24 @ 15:08:11
Postat av: Tjadden

Grogrund för terrorism?Helt fel! Grogrunden är att muslimer har släppts in i respektive land, då hade vi sluppit det som händer i Rosengård m.fl platser! Och förmodligen hade Norge sluppit detta hemska dåd som i ren fanatism förverkliga sitt tänkande om det här i handling.

2011-07-24 @ 15:10:41
Postat av: Tjadden

Det är hög tid att presentera det här materialet som jag lånat på Mopsens blogg.Ur ”Fosterlandet. En begreppsanalys” (1899), tryckt i ”Nationell samling. Politiska och etiska fragment.” (1906):» ”Antag å andra sidan, att hela svenska nationen bleve fördriven eller utrotad av en fiende, så att Sveriges land finge bära en ny nation – skulle man då kunna säga, att det var Sveriges röst som hördes uppifrån halvön? Naturen funnes kvar och vore väl sig lik, men den hade fått ett nytt människomaterial att inverka på; fosterlandets andra element, folkanlaget, vore borta, det nödvändiga sambandet mellan folk och land hade blivit upplöst på andra sättet. Sverige kan lika så litet leva med ett nytt folk inom sina gamla gränser som med ett nytt territorium åt det gamla folket. Dess begrepp är alltid åt en sida etnografiskt tillika.”

» ”Skulle nu så hända, att den allmänna tidsandan ginge i en mot nationalandan fientlig riktning, då uppstår för den enskilde en konflikt.[...] Det är möjligt, att en hel generation låter sig på tidsandans vingar ryckas långt bortom den berättigade och nödvändiga nationalismens råmärken. Då bliver det en verklig schism mellan folket och dess levande generation. Då skulle man i Sveriges, i svenska folkets namn kunna ogilla svenskarne. (Oikofobi, min anm). Ty den äkta fosterlandskärleken ligger så djupt, att den söker sitt folks genius – även om man måste vända sig ifrån sin samtid för att igenkänna och finna den.”

» ”Om en generation sätter in all sin kraft på privata uppgifter allena; om det politiska livet neddrages till en marknad för enskild vinningslystnad (Har ní hört den förut?, min anm); om statsmannen själv förnedrar sig till en tjänare och hantlangare åt dessa privata intressen, som han borde övervaka och stävja och leda till statsidéns tjänst – då har individualismen fått ett ödesdigert insteg, då giver generationen åter en falsk spegelbild av folkanden.

Tvenne företeelser pläga utmärka, att ett samhälle kommit in på denna vilse väg. Den ena är konventionalismens (politisk korrekthet, min anm) överhandtagande. De tomma formerna börjar skymma verkligheten, och de behagliga dygder som pryda oss i sällskapslivet – grannlagenhetens och de ridderliga eftergifternas dygder – medföras i politiken såsom substitut för en äkta statskonst.Den andra är det historiska perspektivet slappnande. Man känner sig ej längre som en länk i en fortlöpande kedja, man lever för stunden och lämnar åt morgondagen dess egen omsorg även i politiken. Ansvarskänslan inför forntid och framtid slumrar, medan samtiden söker sin njutning och bekvämlighet.” (Robinson, Bonde söker fru, Postkodmiljonären, Anna Anka etc etc, min anm).2011-07-24 @ 15:17:20
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : Vad är din syn på islam och multikulti

Bra ev? dåliga komponenter?

Vi (Gubben o Gumman) väntar på utförligt svar2011-07-24 @ 15:25:33
Postat av: Sanningen skall segra

Norsk våldtäktsstatistik. Det finns inget som tyder på att situationen skulle se annorlunda ut i Sverige snarare är situationen mycket värre. Lyssna gärna på vad våldtäktsmannen sa till sitt offer.

Postat av: Skeåning

Kalmarit i exil,"den stora majoriteten av våldtäkter äger rum i hemmen, med ett stort mörkertal av våldtäkter som inte anmäls."Detta är en missuppfattning som bygger på medvetet vilseledande statistik från BRÅ.Jag citerar från affes statistikblogg:"Kreativ kategorisering är en av de metoder som myndigheter använder sig av när allmänheten ska vilseledas.”De flesta våldtäkter sker i nära relationer.”

Det basunerades ut av Brå för några år sen. Tittade man lite närmare på statistiken visade det sig att de hade delat upp väldtäktsanmälningarna i fyra kategorier varav ”nära relation” var störst med 32 procent av anmälningarna.De kunde alltså lika gärna ha meddelat att

”68 procent av våldtäkterna sker INTE i nära relationer.”

Det hade varit mer relevant eftersom nära relationskategorin minskade.Kreativa kategoriseringar kryllar det av även i Migverkets statistik. Två huvudvarianter används.När man (som i fallet med våldtäkter) vill förhindra att en kategori blir störst, dela upp den, voila! Statistiken ser plötsligt helt annorlunda ut."

Postat av: Gubben o Gumman

Pizzabagare i exil : Det är överfallsvåldtäkter som avses,nu får du fan sluta och sitta och läsa vänsterns dravel manual alltså.

Sverige är tvåa i överfallsvåldtäktsligan i Sverige

I Oslo är samtliga gärningsmän jippienorrmän.

2011-07-24 @ 15:32:29
Postat av: Åke, Västervik

Om man ska försöka analysera vems felet är att något sådant här ohyggligt kan hända, så kan man inte ge Fremskridspartiet, Dansk Folkeparti eller SD skulden för, då dessa partiers existens bara är ett resultat av missnöje med de ordinarie partiernas styre, där man på kritisk men demokratisk väg vill diskutera och föra fram de problem vi har idag.Det jag tror har triggat igång detta vansinnesdåd är de ordinarie politikernas ständiga avståndstagande gentemot invandringskritiska partier...Hela det här resonemanget att blanda in SD på något outgrundligt sätt är bara omoget och tragiskt! Är det vänsterpartiets fel vad Pol Pot har gjort t.ex? Hela förbannade samhället inkl politiker och näringsliv borde rannsaka sig själva och ställa sig frågan: - Vad har jag gjort för att förtjäna detta samhälles förfall?

2011-07-24 @ 15:33:19
Postat av: Johan

Ajdå, Tjadden. Jag som trodde att du drömde dig tillbaka till det unkna 1950-talet och den förljugna folkhemsidyllen. I själva verket var det 1899 och Rudolf Kjellén. Det borde jag ju ha förstått.Men så bra. Då vet vi precis vilket fundament som din tossiga utopi vilar på.Denna text utgjorde bland annat fundamentet för det nationalistiska tänkandet, som senare kunde bana väg för nationalsocialismen. Och du vet kanske att även Gunnar Myrdal, åtminstone till en början, anammade vissa av Kjelléns tankar. Myrdal är i varje fall inte min husgud. Men det var ju intressant att se att ni båda tydligen möts här.Undrar förresten om det kan finnas någon referens till stollen Kjellén i den norske terroristens manifest?

2011-07-24 @ 15:33:30
Postat av: Anonym

Johan var snäll och räkna upp alla som visat sympatier för den norske terroristen och vad du grundar det på. Väntar otåligt.....

2011-07-24 @ 15:33:54
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : Vi väntar på ditt svar

(Nu skall du få smaka på din egen medicin)

2011-07-24 @ 15:36:48
Postat av: Allemand

@Kalmarit i exil, den statistiken vet alla utom du att den är inte relevant. T.ex är inte Storbritannien inräknad.

2011-07-24 @ 15:39:29
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : Du är en gammal medlem ur holkfolket bra

Du är nere på WW2nivå nästan med ditt folkhemsgidder

Bra du är vänstertomte då kanske vi kan få din synpunkt på att Stalin gjorde halt vid Warzava ghettot så 300000 polska judar kunde slaktas.

Han tyckte dom var besvärliga,tycker du att Sverigedemokrater är besvärliga.Vi väntar på ditt svar.

2011-07-24 @ 15:44:57
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : En ensam oorganiserad psykopat har begått det värsta illdådet i modern tid Norge.Samma tid som Per Albin socialdemokrat och Boljevik

yrade om folkhemet så misste 4000 polska officerare livet i Katynskogen.Vilka var skyttarna vilken politisk lära tillhörde dom JohanVi väntar på ditt svar

2011-07-24 @ 15:49:10
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : Elaka? tungor säger att en politik lära har ansvaret för 150 miljoners människors död bla 1 miljon i Kambodja-Vad heter den läran?

-Kommer antalet mördade att stanna där ja eller nej..?Vi väntar på ditt svar

2011-07-24 @ 15:55:42
Postat av: Anonym

@ JohanDina själsfränder väntar på dej på Avd 22.2011-07-24 @ 15:59:02
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : Koppla nu ur huvudsäkringen så att inte hela proppskåpet går på engång berättande frågor är ett otyg för en vanelögnare.

2011-07-24 @ 16:01:22
Postat av: Johan

Någon ville veta vilka av kommentatorerna här som uttryckt sympati med den norske terroristens åsikter. Ja, tonen slogs an redan igår, då flera debattörer ville framhålla norrmannens tankegods med direktlänkar till hans alster. De första var LN, Aspenström och Tjadden. Aspenström skrev bland annat följande:"Killen har ju faktiskt helt rätt. Hoppas att han får ha en dator i fängelset/sjukhuset så att han kan fortsätta skriva kommentarer. Det är bara det att det är ännu värre i Sverige."Möttes detta av häftiga protester bland debattörerna, månne? Kolla själva.Detta följdes sedan upp med kommentarer i samma anda av Rigmor.Idag har vi sett bl.a. Din Överman som delar norrmannens åsikt om att islam inte är en religion som är förenlig med det svenska samhället. Katinka Glahd håller med. Om Gubben och Gumman har en avvikande åsikt är det väl bara att säga ifrån.Minst en SD-riksdagsman har också citerat och lyft fram en av norrmannens ledstjärnor på sin egen blogg: Fjordman.Men ni ska få en chans till. Vi tar och vänder på steken. Vad i den norske terroristens manifest vill ni bestämt ta avstånd från, då det gäller åsikterna? Våldet kan vi lämna därhän.

2011-07-24 @ 16:05:27
Postat av: Gubben o Gumman

Johan: Med ditt sätt att resonera och dela ut medicin till skribenter samt bloggpappan, som bygger på ett gammalt Boljevikiskt trick "G by ass" tycker vi det är lite ofint när du och dina Peps Persson lookalike är ansvariga för 1500000000 politiska mord.

Här slipper du svara,du gråter jaha.

2011-07-24 @ 16:08:39
Postat av: I´d walk a mile for a vertical smile!

@ JohanBurqa eller Tanga?Svara på frågan innan vi diskurrerar vidare.

2011-07-24 @ 16:12:53
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : Vi väntar på dina svar,vi har många flera frågor till dej själv sitter du ju och ställer frågor se nu till att i god demokratisk anda svara på dom frågorna du får.

2011-07-24 @ 16:13:16
Postat av: I´d run a mile for your vertical smile!

@ Johanvad säga om lite towelhead kuckelimuck?

Se vilka talanger muhammed´s harem besitter:

http://fantasti.cc/videos/permalink/xvideos/Muslim-sex-/2532533/

2011-07-24 @ 16:15:42
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : Tar du avstånd ifrån morden på 150 miljoner människor vi lämnar inte våldet därhän.Vi väntar på ditt svar,börja bli många svar du är skyldiga oss med tanke på ditt bloggande i snart 48 timmar.är ni flera om datorn där?

2011-07-24 @ 16:18:23
Postat av: Johan

Då var saken kontrollerad, Tjadden. Vad jag kan se är Kjellén inte omnämnd hos norrmannen. Till och med Breivik tyckte nog att idéerna var alltför tossiga.

2011-07-24 @ 16:19:59
Postat av: Koko

Läsövning för Kalmarit i exil.Om våldtäkter från norsk media.

"Selv om majoriteten av de registrerte gjerningsmennene har norsk statsborgerskap, har en høy andel en annen landbakgrunn enn norsk. I 2007 var det en uvanlig høy andel gjerningsmenn fra det afrikanske kontinentet, som utgjorde 30,5% av tilfellene, slik at andelen med norsk bakgrunn ble uvanlig lav (27,2%). Dette kunne tilskrives anmeldt gruppevoldtekt der flere personer med afrikansk bakgrunn var involvert. Bildet i 2010 er mer normalisert og i tråd med tendens fra 2004. I 2010 er andelen gjerningsmenn med norsk landbakgrunn 34,9% og andelen med herkomst fra det europeiske kontinentet utenom Norge er 13,8%. Til sammen hadde nær halvparten (48,7%) av gjerningsmennene europeisk etnisk bakgrunn. Andelen gjerningsmenn med kontinentbakgrunn fra Afrika var sunket til 19,7%, fra Midt-Østen 15,1%, Asia 14,1% og Amerika 2%"D.v.s. cirka 50 % av våldtäkterna är utförda av muslimer. Oslopolisen har även informerat senaste året att alla överfallsvåldtäkter (ett 60-tal om jag inte minns fel) är utförda av utlänningar (med stor sannolikhet muslimer). Går säkert att hitta detta via Google för den som tvivlar.Om terrorism.

"Terrordåd i Europa mellan 2006-2009

SEPARATISM: 1590 (87,65%)

RIGHT-WING: 6 (0,33%)

LEFT-WING: 144 (7,94%)Någon som inte gillar att Left-Wing har högre siffror (10-falt mer) än Right-Wing i denna deprimerade statistik har slagit ihop den den "låga" siffran för Right-Wing (0,33%) med den enormt höga siffran för Separatism (87,65%) och gett denna ihopfifflade post det långa namnet:

"Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist.(Eftersom de flesta separatiströrelser i Europa består av vänsterextremister, så kanske det hade varit mest naturligt att istället slå ihop Separatism-siffran med Left-Wing.)"

2011-07-24 @ 16:22:26
Postat av: Johan

Valda delar av helgens bloggkommentarer här är nu vidarebefordrade till lämplig plattform. Det skadar ju inte om en bredare publik får bekanta sig med SD:s undervegetation på en riksdagsledamots blogg.

Tack för er medverkan.

2011-07-24 @ 16:27:25
Postat av: Fredde@76

"Johan"Det är konstigt hur du försöker undvika en del frågor som ställs till dig angående Islam !!!!?

Har du inget bra svar eller ?Tycker du Islam är förenat med demokrati ?

Kan du nämna ngt muslimskt land där det finns demokratiska värderingar så som jämställdhet mellan kvinnor och män ?

Hur tycker du kopternas situation i Egypten är ?

Där dom är andra klassens medborgare och blir ständigt förföljda av muslimer!

Har du ngn gång fördömt detta ?

Får man lov att kritisera detta eller är man islamofob då ??2011-07-24 @ 16:28:04
Postat av: Inge Sandén

Skulle egentligen inte skriva någom kommentar,då sorgen och bedrövelsen över de 100 oskyldiga som mist sina liv och deras anhöriga som kanske aldrig kan återhämta sig efter det som hänt, ännu inte lagt sig.Däremot är det mycket tragist att läsa olika färgade kommentarer,tidningsrubriker och vinklade debatter på TV-skärmen.

När den kände SD-hataren Lisa Bjurwald låter sitt hat nu fritt flöda i sitt debattinlägg i kvp.

"Misstänkte mördarens åsikter är identiska med Sverigedemokraternas" blev bara för mycket.

Varken andra liknande rättshaverister eller politiska partier har eller skall känna någon skuld i det som hänt.

Anders Behring ensam får bära skulden.

Det är möjligtvis psykologer som med sina kunskaper skulle kunna förklara hur ondskan kan visa sig på detta sätt hos en människa.

Lars-Inge tar upp alla punkter som en sann islamist skall tillbedja.

Vi som inte förstod 1975,när det klubbades att Sverige skulle bli mångkullturellt,att det skulle innebära,att vi 2011 måste säga ja till dessa islamistiska tankar och livsstil,om vi inte gjorde så,var det fritt fram för Expo och vänstereliten att kalla oss för rasister och islamofober.

SD slog igenom 2002 och har därefter ökat med 100% i valen 2006 och 2010.

Till alla hjärntvättade vänsternissar.

Vi 150000 f.d.sossar som lade vår röst på SD 2010,den största orsaken var att våra samveten inte rymde mera lögner om hur god och fredsälskande och avståndstagande från allt våld den till en religion upphöja totalitära läran islam var,som tillika kramades av den tilltänkta statsministerkandidaten Mona Sahlin.

Islam står för allt som sossarna i hundra år kämpat emot.

Att den nu vänsterintellektuelle eliten,som alltid tagit de våldsälskande grupperna AFA och liknande i försvar,när de med våld stört de sverigeälskande och sanningssägande Sverigedemokraterna,när de upplyst oss om vad islamisterna vill med vårt land.

Att dessa vänsterintellektuella nu fritt få spy ut sitt hat mot oss som röstat SD och sammankopplar oss med vad denne onde rättshaverist gjort i vårt broderland Norge,är en skandal som inte finns ord för att bemöta.

Som avslutning vill jag påpeka att nät TV4 utan att darra på rösten kallar det norska Fremskrittspartiet för främlingsfientligt,visar med all tydlighet att det TV4 gör är inget annat än oseriös propaganda för den våldsförespråkande Lars Ohly.

Inte något parti i Norge sjunker till så låg nivå som TV4 gjort,när de söker en förklating på hur en människa kan utföra detta brott som Anders Behring gjort och kalla de som även i Norge är kritiska till läran islam för främlingsfientliga och lägga något ansvar på Fremskrittspartiet,vars barn och barnbarn var med i motståndsrörelsen och stred mot nazisterna.

Islam skall aldrig få ha något inflytande på hur vi pursvenskar skall leva våra liv i vårt SVerige.

2011-07-24 @ 16:30:35
Postat av: Anonym

Johan med valda delar menar du väl också vänsterlössens hatiska inlägg som publicerats under samma helg eller har du selektivt valt ut de delar som passar ditt syfte bäst? Var för inte helt enkelt hänvisa till bloggen så folk kan få bilda sig en egen uppfattning?

2011-07-24 @ 16:33:20
Postat av: Din Överman

@ Signaturen Johan (som egentligen heter Muhammed Usama Ali Bin Saddam Laden Hussein Al-Araby),Är du sunni eller shia?

2011-07-24 @ 16:33:39
Postat av: Tony Ingman

Tidningar Som aftonbladet visar sin låga klass när

man låter en sketen landsförrädare som Jan Guillou

kommentera den tragiska händelsen i Oslo, En figur

som liksom Wennerström var beredd att sälja sitt fosterland till Ryssarna för några unkna Dollar.Sen till Johan : du Svamlar mycket om demokrati,

men herregud lille vän, att du befinner dig långt ute på vänsteryttern har jag förstått, men inte fan

kan man väl påstå att ni gillar demokrati, ni som inte ens kan låta ett demokratiskt invalt parti hålla ett torgmöte utan att vänstern är där och gapar och skriker och förstör. vi har även mötesfrihet i detta landet, men det tycks inte vänstern ha förstått.

Svara gärna på det, och även på G&G s välmotiverade

frågor.

2011-07-24 @ 16:40:28
Postat av: Fredde@76

" Johan ""Valda delar av helgens bloggkommentarer här är nu vidarebefordrade till lämplig plattform. Det skadar ju inte om en bredare publik får bekanta sig med SD:s undervegetation på en riksdagsledamots blogg.

Tack för er medverkan."Börjar det bli jobbigt för dig nu när argumenten börjar tryta ,men vi ser fram emot att fler kommer hit och får läsa om nedmonteringen av det demokratiska Svedala som du och dina gelikar har påbörjat för ett par decennier sedan !

2011-07-24 @ 16:40:58
Postat av: Mattzzi

Att ni bara orkar underhålla vänsterlössen och speciellt då Johan.

Släng ut skiten från bloggen för dom har noll och inget att komma med.

2011-07-24 @ 16:43:20
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Essendon

@ Inge SandénFullträff här:

”Islam står för allt som sossarna i hundra år kämpat emot.”Konstigt att polletten aldrig trillar ner i sossarnas huvuden!

Raseringen går fort nu, så nu alla sossar, koppla på hjärnan fort som h-e!

Snart kan det bli försent!

2011-07-24 @ 16:47:30
Postat av: W Ruter

@ Fredde@76Signaturen "Johan" är inte svensk. Han är ett importerat otacksamt kräk till femtekolonnare som parasiterar på svenskarnas slit och han heter egentligen något som Muhammed Usama Ali Bin Saddam Laden Hussein Al-Araby.

2011-07-24 @ 16:49:21
Postat av: Mattzzi

Norsk expert: mångkulturella samhället bakom terrordåden.Helge Lurås på det norska utrikespolitiska institutet säger i en intervju med Russia Today att det mångkulturella samhället, med ett etablissemang som vägrar konsultera folket om vad de tycker om det hela och stigmatiserar oliktänkande, har lett till en spänning i samhället vilket i sin tur kan ha spelat roll i fredagens terrordåd som skakade Norge.

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/24/norsk-expert-mangkulturella-samhallet-bakom-terrordaden/#more-94585

2011-07-24 @ 16:50:18
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Johan : Glöm inte att ta med våra frågor till dej,så kanske dina kompisar kan hjälpa till med svaren.

Ditt patetiska provocerande här i två dygn har ju bara haft ett syfte att få folk att skriva korkade saker,fan vad besviken du måste blivit ditt amfetamintroll.Vilket inte gjorts så du får väl ta till socialistens bäste vän lögnen lycka till.Det enda Johan lyckats uppnå är att han visat hur hårt narkotika bränner på en från grunden tunn hjärna.Ganska fegt att inte svara på frågorna men sådana är ynkryggarna som överfaller i grupp eller trollar på nätet.

Trist att du som trigger är delaktig till Anders Breiviks illdåd mot demokratin ,men du och dina polare är ju vana vid våld mord och lögner sedan länge.En bieffekt av din närvaro är attr du fått lära dej trycket i folkrörelsen Sverigedemokraterna.Ha det så bra hos dom andra rövhullerna.Gubben o Gummans tankar går till dom som mist sina barn,vi har inte förstått vidden av detta än.Låt oss alla med ordets hjälp stoppa ideologierna som vilar på våld hat mord : Islam kommunism nazismLåt aldrig mördarna och deras språkrör Expo/stormtrupper Afa få något att säga till om i det nyaöppna demokratiska samhället oavsett hudfärg religion,spetstrosor,nikab (burka hoppar vi över)Mot bakgrund av alla påhopp på bloggen så kom ihåg säkerhetspoliasens analys : Denna typen av ORGANISERADE psykopater är svåra att stoppa.Dom organiserade skall vi stoppa på demokratisk vägTill häst mot mord och förtryck säg nej till ett nytt Nordkorea.

2011-07-24 @ 16:54:13
Postat av: Skånepåg

@ G&G"är ni flera om datorn där"Troligtvis m.h.t. syntax i meningsuppbyggnaden i de olika kommentarerna.För övrigt tackar "Johan" för vår medverkan. Det är givetvis vi som skall tacka, eftersom det alltid är intressant att ta del av hur många olika "ansikten" som idiotin kan uppvisa!

2011-07-24 @ 16:58:20
Postat av: Gubben o Gumman

OORGANISERADE SKALL DET GIVETSVIS VARAEller det kanske inte skall det förresten.

2011-07-24 @ 17:01:04
Postat av: Tjadden

läs om EXPO-idiotens åsikt som är gripen ur luften.

med sin anklagelse mot person som kanske tillhör deras egna led.

2011-07-24 @ 17:02:56
Postat av: W Ruter

Gubben o GummanSignaturen "Johan" är inte socialist. Han är musse.

2011-07-24 @ 17:03:40
Postat av: Tjadden

Och här är adressen http://expo.se/2011/garningsmannen-ville-starta-antimuslimsk-rorelse_4192.html

2011-07-24 @ 17:04:23
Postat av: Koko

@ TjaddenVem åsyftas?@ W Ruter

Tänker du på småhandlaren i Landskrona eller konvertiten Göteborgstrakten som det skrevs så mycket om för något år sedan. Har du något mer så låt oss veta?

2011-07-24 @ 17:09:12
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Expo jobbar med lögner,sanningen är ju den som säpo återger en ensam psykopat.

Innan veckan är slut är dessa stolpskott framme vid SD kanske redan onsdag.

Det enda som var trist var att NRK inte förstått vilka dom släppt in i studioen eller lider dom av SVT68 syndrom där med?

2011-07-24 @ 17:13:57
Postat av: Magentan

@Kalmarit i exilOm du tänker fortsätta referera till Europols siffror så skulle du absolut tjäna på att använda de RÄTTA siffrorna och inte de falska, som Expos utbildningschef har fifflat ihop och som sprids på nätet av Vänster-folket sedan i slutet av förra året - med viss framgång.

En kommentator i hans blogg (som jag länkade till i mitt inlägg ovan) har lämnat följande mer korrekta tabell:Islamism: 4 (0,22%)

SEPARATISM: 1590 (87,65%)

LEFT-WING: 144 (7,94%)

RIGHT-WING: 6 (0,33%)

Single-issue: 8 (0,44%)

Other/Not Specified: 62 (3,42%)

Total: 1814 (100%)Där kan man konstatera att islamism endast står för 0,22% (alltså t.o.m. något färre än i den falska lista du använder). Men man bör ha i minnet att Europols siffror endast gäller UTFÖRDA terroristhandlingar i EUROPA. I Europa är ju muslimerna endast en minoritetsgrupp på 5-10% (ännu så länge) och islamistgrupperna är noggrant bevakade, vilket har gjort att många planerade bombdåd lyckligtvis har avslöjats i tid.När det gäller terrorism i hela världen kan man läsa följande i Wikipedia: "En mycket stor andel av dagens terrorism utförs av islamiska grupper, enligt en studie över 45%."I den mer korrekta Europol-listan ovan är alltså det lägsta antalet terrordåd relaterade till islamism med sina 22% Man kan också konstatera att RIGHT-WING ("högerterrorism") är den NÄST MINSTA gruppen med 0,33% samt att LEFT-WING (vänsterterrorism) ligger NÄST HÖGST med 7,94%.

Jag antar att det var just detta senare som siffer-fifflaren ville dölja genom att slå ihop RIGHT-WING och den enormt höga siffran för terroristgruppen SEPARATISM (som i huvudsak består av de socialistiska baskiska ETA-grupperna), och då var det inte så noga om gruppen islamism fick lite högre procenttal.Men eftersom du Kalmariten påstår att du "främst ville få fram med statistiken att en så liten del av terrordåden var gjorda under Islams-tecken" så tycker jag ABSOLUT att det finns anledning för dig att använda denna tabell, i stället för att ytterligare sprida den falska, vänstervridna tabellen.

2011-07-24 @ 17:20:25
Postat av: Gubben o Gumman

På tal om media Mr Magnusson har ju blivit utpekad att vara med i Stasilistan om det stämmer vet vi inte.

Fast isåfall är han en "megasändare" i toppskiktet.

Ni såg väl alla hur "Classe" i igår Rapport försökte styra frågor och diskusionen åt ett visst håll han höll msken på ett proffsigt sätt när det inte gick helt och hålletSparka Ewa Hamilton

2011-07-24 @ 17:23:29
Postat av: Tomas

Jisses!

Det måste vara rekord. 218 kommentarer just nu.

Gutt att Thoralfs budskap börjar nå den stora allmänheten.

2011-07-24 @ 17:38:48
Postat av: Tjadden

Kokoläs själv, http://expo.se/2011/garningsmannen-ville-starta-antimuslimsk-rorelse_4192.html

2011-07-24 @ 17:48:06
Postat av: Tjadden

TomasFör många år sedan var jag inne och skrev om att invandrare och födda av utländska föräldrar kan inte vara annat av svenska medborgare enär Billy Butt ansåg sig som riktig svensk.Det blev över 11.000 inlägg och kommentarer om den frågan och svaret blev att en ursvensk kan även en svarting vara och med det resonemanget är hela jordens befolkning svenskar.

Nej, det hade jag inte en aning om tidigare i så fall hade jag accepterat Billy Butt som äkta svensk och inte skrivit en rad om det.

2011-07-24 @ 17:56:51
Postat av: Tjadden

Det var ett snack om islamistiska terrorrister här och vänstern tycker att det är för jävligt att Thoralf misstänkte detsamma som i sak var naturligt.Och så tyckte även norsk expertis!http://svenska.yle.fi/nyheter/artikel.php?id=221295

2011-07-24 @ 18:06:20
Postat av: Tomas

Jaha! Väntar väl då, då. Tills kommentarerna ökat med de saknade 10782st, från det jag tyckte var mycket. (:

2011-07-24 @ 18:09:29
Postat av: Dannie

Sign "Johan" påminner i sin retorik väldigt mkt om det ettriga internettrollet (och Förintelseförnekarnas försvarare) à.k.a ökända Bultenibo, vapendragare med antisemiten Jinge.Johan Byegård, är du här och trollar nu?

2011-07-24 @ 18:18:00
Postat av: Gubben o Gumman

I Barometern "distanskopplar" blivande fotbollsinvaliden och kommunalrådet Henrik Rydström Anders-Fremskrittspartiet-SD

2011-07-24 @ 18:19:07
Postat av: Tjadden

Väpnad polis grep sex personer i OsloNORGE Polisen spärrade under söndagen av en tomt i Oslo, där de misstänker att det kan finnas bomber kopplade till terrorattacken i fredags. Sex personer greps, men ännu är det oklart varför.På tomten finns bland annat en industrilokal, som enligt grannar ska ha använts som en billackering. Innan polisinsatsen fick grannarna order om att hålla sig borta från platsen, och bombtekniker var på plats.I nuläge rapporteras 93 döda från terrorattacken i fredags.

2011-07-24 @ 18:21:05
Postat av: Gubben o Gumman

Nä Dannie honom har vi trollat bort

2011-07-24 @ 18:22:19
Postat av: Gubben o Gumman

Nä Dannie honom har vi trollat bort

2011-07-24 @ 18:22:19
Postat av: Gubben o Gumman

Han är numera vaktmästare på aphuset i Novo Sibirsks zoo

2011-07-24 @ 18:24:53
Postat av: Tjadden

TomasJaha! Väntar väl då, då. Tills kommentarerna ökat med de saknade 10782st, från det jag tyckte var mycket. (:Ta mitt inlägg för vad det är, hur de PK får saker och ting om bakfoten som inte var syftet med mitt inlägg, hur kunde detta ske att man måste älta en given kommentar som inte var någon baktanke med utan bara ett inlägg i rutinen om invandrares påstående.

2011-07-24 @ 18:26:59
Postat av: Essendon

GoGRydström som förespråkar multi-kulti för andra men bor själv i exklusivt villaområde, borde hålla sig till fotbollen istället för att svamla om det han inte begriper.

2011-07-24 @ 18:30:10
Postat av: Lotta

@Johan

2 av de personer som du nämner, Rigmor och definitivt Aspenström ställer jag mig tveksam till om de skrivit några inlägg på bloggen förut. Försökte söka på deras namn i bloggen men det sätter Google stopp för. Hur vet du att de inte är vänstersnillen som spekulerar? Sådant är rätt vanligt.

Du menar alltså att alla som har en kritisk inställning till islam per automatik hyser sympatier för den norske mördarens åsikter? Vad innebär det bland dina gelikar, att vi hyllar hans gärningar också? Varnar för den sjuka och farliga ideologin islam gör även Wafa Sultan, Brigitte Gabrielle, Ayan Hirsi Ali som med ditt resonemang också hyser,( varav 2 själva är muslimer) sympatier för den norske mördarens åsikter. Kommentar till det Johan? Du som försvarar de som bekänner sig till islam, hyser du då sympatier för de åsikter som de islamister som jublar över den norske mördarens dåd på flera sidor på nätet ger utloppför? Vilka åsikter i islam i övrigt hyser du sympatier för?

När det gäller den muslimske självbombaren i Stockholm hade ni vänsterlöss en evig tur. Vad skulle ni skyllt på om han lyckats med sin djävulska plan? Hur skulle ni kunnat vrida det till att det var Sverigedemokraternas fel? Han hade sex (6) stycken spikfyllda bomber på sig. Ett troligt scenario var: Att utlösa bomberna i folkmassan under julruschen för att döda så många oskyldiga människor som möjligt men bomberna utlöstes inte. Han gick då till en mer enslig plats för att rätta till problemet för att sedan återvända och göra om försöket, nu misslyckades det eftersom en (1) av de sex (6) bomberna utlöstes och sprängde ihjäl muslimen själv. Något vänstersnille påstod att det var ett självmord av en stackars förtryckt islamist i utanförskap. Undrar om vänstersnillet trodde att muslimen likt en gammal TV skulle implodera och dra in alla spikarna in i den egna kroppen? Med sex (6) spikbomber? Snacka om överarbetat. Att muslimen var från utanförskapet kan man om man har rejält livlig fantasi, (vilket ju de flesta vänstersnillen förvisso har) få det till att Luton i Storbritannien är en förort till Stockholm men det är väl ändå att ta i även för er?

2011-07-24 @ 18:32:20
Postat av: Anonym

Återigen brister läskunnigheten. Expo har inte skuldbelagt SD för dåden. I Expos ledare står det:"Men, och det är värt att understryka. I den antimuslimska rörelsens idévärld finns förvisso konspirationsteorierna och domedagsprofetiorna. Men drömmarna om terror hör inte till den antimuslimska rörelsens retorik. Någon gång under resans gång har Anders Behring Breivik brutit sig loss och bestämt sig för att gå från ord till handling."

2011-07-24 @ 18:37:25
Postat av: Lars-Inge

@ dannieTackar.Aha, detta är således den ökända "Bulten i Boo" med en minst sagt konstig blick! Jinge har tidigare halkat ner på Bloggtoppen, men har antagligen nu passat på, med anledning av händelsen i Norge, och Twinglat som en galning för att få upp besökssiffrorna?Märkligt att det inte hörts av ett enda vänstertroll sedan 16:27? Det gick nog inte så bra med trolleriet och smutskastningen som man hoppats!

2011-07-24 @ 18:41:51
URL: http://www.facebook.com/johan.byegard
Postat av: Tjadden

Det är den här sortens artiklar som Johan suger i sig.http://www.sourze.se/__10758548.asp

2011-07-24 @ 18:42:59
Postat av: Lars-Inge

@ AnonymVar någonstans i tråden refererar någon till något som skall har skrivits i EXPO:s ledare?

2011-07-24 @ 18:47:17
Postat av: Magentan

Som de uppmärksamma läsarna säkert har sett har jag glömt den där viktiga nollan på ett ställe i mitt föregående inlägg. Det gäller meningen:

"I den mer korrekta Europol-listan ovan är alltså det lägsta antalet terrordåd relaterade till islamism med sina 22%"

Där det givetvis ska vara 0,22% istället.

2011-07-24 @ 18:49:24
Postat av: Mattzzi

Nu är jag trött på detta tjafs,nu går jag och lägger en bomb som grannarna sent ska glömma.

Detta är en kvalificerad stinkbomb grundad på min sura mage som reagerat illa av vänsterextremisternas skitsnack.

Länge leve katrinplommon,om nu den norska dåren nyttjade detta för att ha en jämn och fin avföring så hyllar jag honom.Innebär detta att vi ska skuldbelägga torkade katrinplommonförsäljare som medskyldiga i vansinnesdådet i Norge?

NEJ,jag tror inte det,skyldig på grund av eventuell samröre med katrinplommonförsäljare är dom vänsterextremas svenska journalisternas väg att gå,ändamålet helgar medlen.SvT och övriga vill inte beröra vänsterextremisternas lista,den så kallade Stasi-listan,varför inte?En sak som är märklig är att Regeringen Reinfeldt är mer socialistisk än motståndarna i det vänsterextrema blocket,därför har man inga problem med att flörta och driva igenom vänsterextrem politik i hopa med miljöpartiet.Jag är osäker,men en sak är säker,muselmanernas agenda gör mig orolig och förstoppad.

Sanning att säga jag har inte bjudit in dessa fundamentalister och därför kan jag inte välkomna dessa potentiella samhällsomstörtare där koranen förbjuder allt vad kvinnan uppnått i jämlikhet och demokrati i stort.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-07-24 @ 18:51:35
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: g

Magentan : Slarvpelle

2011-07-24 @ 18:58:37
Postat av: Gubben o Gumman

Kapa "navelsträngen" mellan Expo och dom döda kufarnas pengar dvs ALLMÄN ARVSFONDEN.

2011-07-24 @ 19:01:05
Postat av: Tjadden

Lars IngeEXPO påstår att en SD person har haft samröre med EDL och blir utmålad som hulligan.Så den anonyme kan inte läsa innantill.

2011-07-24 @ 19:02:43
Postat av: Gubben o Gumman

När får vi se rubriken "Expo begår brott mot griftefriden "stjäl pengar i döm dödas"fickor" i ABKriminell politisk tidskrift på yttersta vänsterkanten föreläser för svenska skolbarn och kommunanställda.2011-07-24 @ 19:05:00
Postat av: Magentan

Jag tänker mycket på de stackars panikslagna ungdomarnas helvete på ön och alla anhöriga till de döda och skadade.Kanske hade detta kunnat undvikas, eller åtminstone blivit mindre katastrofalt, om det hade funnits någon form av bevakning på ön. Det kan ju faktiskt hända en del farliga och tragiska tillbud ändå bland så många festande ungdomar ensamma på en ö i flera dygn med dagens drog- och alkoholflöde.Om det hade funnits ett par poliser där, så hade kanske terroristen ändrat sina planer och uteslutit sitt dödliga besök på ön.Å andra sidan är väl det mest troliga att polisväsendet fungerar lika naivt i Norge som i Sverige och att han hade lyckats bluffa poliserna och eliminerat dem först.2011-07-24 @ 19:10:53
Postat av: Gubben o Gumman

Ta det lungt vänstertomtarna har "grymting" dvs brainstorming (without brain)

Man mäter sedan höjden i varandras hålfötter.

Den som har lägst bemannar dator.

Resultatet har vi ju sett."Nu ska ni få smaka på er egen medicin"Dampelidompdomp

2011-07-24 @ 19:13:59
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Kan man inte få fram knasiga kommentarer så producerar man själva.

Vi har ju att göra med mytomaner,bra att du pinpointar dessa två, vi har koll på dom också, aviker för mycket för att passera.

Dyker dom sedan upp hos Expo så får vi göra high five

2011-07-24 @ 19:21:04
Postat av: Stefan K

Kalmarit i exil 15:08

Vinklade? Länkarna beskriver terrordåd som begåtts av muslimer. Googla på nätet så får du själv se dess sanningshalt. Skriv gärna ned en lista på terrordåd som begåtts av höger- och vänsterextrema grupper under samma period, men faktum kvarstår. Brotten som beskrivs har muslimska grupper som förövare.Johan 15:05

Jag kan garantera att ingen bland oss som kommenterar hyser några känslor för den galna norrmannen, men när vissa börjar koppla samman SD med dådet tappar debatten all verklighetsförankring.

2011-07-24 @ 19:22:55
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Pressen i Norge klarade av att ta en bild,polisen i Norge klarade inte av att sätta en kula i huvudet på mördaren.

Tydligen stod man 50 minuter på fastlandet och väntade på nästa färja eller något.

Norsk polis har mycket att förklara.

2011-07-24 @ 19:26:12
Postat av: Skånepåg

@ MagentanEnligt dagens presskonferens av oslopolisen, skulle det vara en polis som på sin fritid hade åtagit sig uppdraget att vara vakt ute på ön. Man kunde inte svara journalisterna vad som hade hänt med detta. I eftersnacket i NRK-nyheterna var man mycket förvånad över denna nya uppgiften och skulle efterforska mer om detta?@ Tjadden

Kul att någon gör en tillrättavisning av att någon inte kan läsa och sedan själv har missat att ingen har skrivit det som han påstår.

2011-07-24 @ 19:29:01
Postat av: Tjadden

SkånepågKul är det inte att du har missat tidigare inlägg här på tråden, med hänvisning vad EXPO påstår.

2011-07-24 @ 19:32:30
Postat av: Mattzzi

Till SDs hemsida.Jag har sagt det förr,detta Twitter är så pass smalt,så det för mig uppfattas som klubben för inbördes beundran.

När jag går in på SDs hemsida så vill jag mötas av något nytt,typ nu när Jimmie bemötte tragedin i Norge.

Har inte Jimmie något att komma med så vill jag mötas av SD kvinnornas/eller mäns syn på vad som händer,både i partiet och övrigt.Mitt råd till SD är lägg ner Twitter skiten då det bara innebär obehag eller feltolkningar,typ när man tar Ekeroths mer eller mindre inkorrekta Twitter antydningar gällande tragedin i Oslo.

Han får urskulda sig bäst han vill men jag förstod vad han menade,

antingen jag vill eller ej.

Och detta är inte korrekt på några vis.

2011-07-24 @ 19:34:03
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

Essedon: Rydström "säger allt för pengar"

Mytomanen från Boholmarna nybyggarnas paradis eh vänta nu blev det fel nybyggare.

2011-07-24 @ 19:34:47
Postat av: Tjadden

Testa här hur många felaktigheter du kan finna i massmedias kortartiklar på sitt vanliga sätt att sprida lögnpropaganda.http://www.google.se/news/story?pz=1&cf=all&ned=sv_se&ncl=de1epEumXkAGrUMJiol8Y9iPhyyJM&topic=h2011-07-24 @ 19:35:20
Postat av: Skånepåg

@ TjaddenHar kollat tillbaka och någon anonym påstår att någon har läst i EXPOS:s LEDARE att Sd blivit beskyllda för någon form av anknytning till dådet. Jag hittar ingen här i tråden som gjort denna koppling och därför tycker jag att det är kul att den som mästrar någon har gjort bort sig. Vad är problemet eller vad har jag missat?

2011-07-24 @ 19:41:24
Postat av: Gubben o Gumman

Finns det dialogpoliser i Norge någon som vet?

2011-07-24 @ 19:44:15
Postat av: Skånepåg

@ G&GHar kollat kontinuerligt på norsk TV på en annan skärm vid sidan om. Har sett massor av poliser från båda Oslo och Utøya, men ännu ingen med dialogpolisväst. Skall fråga en kollega då han kommer hem från tjänstgöring i Norge om ett par veckor ifall han sett något i den vägen.

2011-07-24 @ 19:51:40
Postat av: Essendon

GoGDialogpoliser är ett PK-fiasko utan dess like och

lär inte finnas i andra länder, i alla fall inte bland ordningspoliser.

Möjligtvis finns dessa i samband med gisslandraa och i andra "vassa" situationer.

2011-07-24 @ 19:54:54
Postat av: Gubben o Gumman

Två yrkeskategorier som kommer att få det svårt i Sverige framöver är bönder och poliser.

Ingen konstgödsel eller diesel häst o vagn...

Hela Sveriges poliskår görs civilklädd

Förmodligen kommer alla politiska sommarläger att hållas i Kumlabunkern.Sjuklöverns åtgärdsprogram med Lill Gahrton i spetsen blir en lustiger dans att ta del av efter sommarlovet.

2011-07-24 @ 19:56:47
Postat av: Essendon

Gisslandrama vad det tänkt att stå ovan, och intet annat.

2011-07-24 @ 19:57:06
Postat av: Lotta

Är det ingen av er killar som vet vad det är för uniform den norske mördaren bär eller är den köpt på Buttericks?

2011-07-24 @ 20:03:28
Postat av: Gubben o Gumman

Tv sofforna blir inte att leka med heller för den delen när 3 Boljeviker skall komma fram på ett välsminkat sätt till att SD nog ändå har ett finger med i spelet.

2011-07-24 @ 20:06:24
Postat av: Gubben o Gumman

Det var värst vilken tid det tar för vänstertomtarna att fylla på med legala eller illegala kemikalier i deras bodies?Eller har dom sökt sej till någon mera b betingad blogg INGE nämnd och INGE glömd

2011-07-24 @ 20:16:15
Postat av: Tjadden

skånepågJag har hittat vad du letade efter och för säkerhet skull så får du adressen till EXPO sidanhttp://expo.se/2011/garningsmannen-ville-starta-antimuslimsk-rorelse_4192.html

2011-07-24 @ 21:04:18
Postat av: Tjadden

G o GVänstertomtarna såg slaget förlorat och allra helst när de blev ställda mot väggen av dig med besvärande frågor som de tydligen inte kunde tala om öppet" utan bara inom deras sekt där lögnerna fabriceras är tydligen högt till tak, naturligtvis måste de vara så.

2011-07-24 @ 21:09:50
Postat av: Observer

TV4 Fakta har under ca. en timmes tid,slut 21.00, sänt ett program "Inifrån moske´n" filmat med dolda kameror.

Programmet är producerat i England.En skrämmande uppvisning i hat och trångsynthet inifrån alla,stort antal,de moske´er som smygfilmats.Omdömena om icke troende samt kvinnor samt vad som de borde utsättas för var i full Hitlerklass parade med övermänniskoattityder.Signaturerna Johan och kalmarbo i exil bl.a. bör försöka få tag på en kopia av programmet.Då kunde vi kanske få en intressant diskussion.Men antagligen är det en önskan som är förgäves.Istället får vi antaga att herrarna anmäler programmet för hets mot folkgrupp.

2011-07-24 @ 21:11:53
Postat av: Skånepåg

@ Tjadden"En av de drivande i Swedish Defence League är den tidigare sverigedemokraten Isak Nygren."Tack för info och har ingen aning om vem detta är!

2011-07-24 @ 21:29:31
Postat av: Tony Ingman

Det är patetiskt att vissa enfaldiga figurer försöker att koppla dårens tilltag i Oslo till att

SD skulle hysa samma förvridna åsikter som denne.

Vad SD är kritiskt till med all rätt är den sanslösa massinvandring somm sossar och senare M

fortsätter med, att öppna dörrarna på vid gavel

nästan helt utan kontroller ställer till enorma problem med grov krimminalitet som följd. Detta

bara för att naiva politiker skall lysa som någon

slags barmhertighetsjesus. Om andra länder tar emot en tiondel av vad Sverige tar emot, och att

merprten av alla dom som kommer hit går direkt in i

bidragsberoende så visar det på att något är allvarligt fel i landet.

2011-07-24 @ 21:48:15
Postat av: OT

Har avhållit mig ett tag från att kommentera det fruktansvärda terrordådet i Norge och det minst sagt förvirrande händelseförloppet. Då nu min känsla av illamående och chock släppt något så kan jag bara konstatera.Genom att kallblodigt avrätta nästan 100 oskyldiga människor varav de flesta ungdommar inom norska SSU har terroristen åstadkommit följande:1) Terroristen har decimerat eliten i framtida norska socialdemokraterna och därmed troligtvis gjort större delen av norska folket och speciellt då de regerande socialdemokraterna i Norge förblindade av chock, sorg och en oerhörd ilska.2) Terroristen har genom sitt terrordåd och manifest skapat en modern variant av "Sions vises protokoll" fast med fokus på kristna europeerDetta är ingen bra kombination eller är jag bara ute och cyklar?

2011-07-24 @ 22:02:11
Postat av: Gubben o Gumman

Sveriges radio och tv är fria från politisk påverkan skriver Expo.

Känns som ett understatement?Frågan är ju om Allmäna arvsfonden är metveten om att dom sponsrar en skämttidning.

Det är ju uppenbart att Expo både driver med sej själva och läsarna.Som en garant för denna opartiskhet anger Expo Uppdrag Granskning.Alltså programmet där Janne Banan plockar poäng på straffsparkar.Med den texten får man väl fastslå att bla Göteborgskommunisten Janne Banan har sändarstatus inom handbojsrörelsen,det går inte att förneka längre.

Samtidigt lite klumpigt att peka ut bla Janne som sändare.Expo kan faktiskt vara kul att läsa man skrattar till och med ibland.Samtidigt lyser det igenom att man är irriterad på kritiken mot en styrd media i Sverige.

Så öka den ta debatten på dom artiklar som man vågar ha öppna.Att dom hemska Sverigedemokraterna jämför Sverige med Vitryssland uppskattas inte,då är man på rätt spår.Prata mycket Vitryssland med Danne så får han migrän på heltid,samma sak funkar inte på Mona....."Boka oss gärna för ett föredrag många skratt utlovas"

2011-07-24 @ 22:22:14
Postat av: Skånepåg

OTDessa f-hundar till svenska slaskjournalister som tydligen utmärker sig var de än är. Tacka tusan för att Siv Jensen blev upprörd och då blir ordvalet inte alltid det rätta!”- Jeg svarte på ganske grove påstander fra en svensk journalist. Jeg kan ikke finne meg i at han trekker en parallell mellom Frp og denne mannen. Jeg ønsker derimot ikke fokus på det. Dette handler ikke om oss, men om ofrene, sier Jensen.”

Postat av: Gubben o Gumman

Tony Ingman : Vi har redan massor av folk som springer omkring med vapen i Sverige och skjuter ihjäl folk på gatorna.

Gör man så är man facist sa Esbati i TV alldeles nyss sådeså.

Poff en morot i foten

2011-07-24 @ 22:33:52
Postat av: mot våld

Det som har hänt beror på såna som du.Jävla politiker långt ifrån verkligheten som hetsar mot "mångkulturen".

2011-07-24 @ 22:36:42
Postat av: Gubben o Gumman

Mot våld ? Vem hetsar du emot Säpo nästa

Vi kan även be att få beställa två caprichosa med sallad.

2011-07-24 @ 22:51:17
Postat av: Gubben o Gumman

Fast du kanske menade mot hedersvåld el etniska våldtäkter?

Förresten lägg på lite extra skinka

2011-07-24 @ 22:53:54
Postat av: Gubben o Gumman

Mot våld : Kvinnor behöver både ömhet och värme däng dom i elementet så blir dom både ömma och varma.

Findus vår katt undrar om han kan få beställa en kebab med extra mycket tacksamhet på ?

2011-07-24 @ 22:59:38
Postat av: Tjadden

Oikofobin vet inga gränser i massmedia som inte bådar gott för svenske man och kvinna, skulle inte förvåna mig om den fria invandringen klubbas igenom i riksdagen snabbare än beräknat som en markering mot svenska folket, ni ska inte opponera er mot vår politik för då vidtar vi sådana här straff.Oikofobi är en farsot, som särskilt drabbat många intellektuella, akademiker, politiker och journalister som upplever sig själva vara förmer ...

2011-07-24 @ 23:03:28
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Ett expert omdömme om Anders Brewik var att han såg sej som förmer ett annat pratade om psykopat,stämmer väl rätt bra in på en del politiskt aktiva i Sverige.Att Clownfeldt och Lill Gahrton föreslår ökad invandring så fort riksdagen ökar får man väl förmoda som en gåva till det Norska folket.Detta vansinnesdåd kommer att få störst politiska konsekvenser i Sverige som vi skrivit i ett av våra andra få inlägg.Sedan är väl frågan om det ringer några klockor hos ungdomsförbunden när deras sommarläger bevakas av nationella dialogstyrkan.Ni hörde att norska polisen fick motorstopp på sin överlastade båt när dom skulle ingripa.

Ansvarig person för det samt att man inte hade en prickskytt och helikopter bör dömas till samma straff som gärningsmannen.Fast å andra sidan hade det varit svensk polis hade dom inte varit framme än.

Framkörningstiderna vid tex rån med kända automatvapen är rysligt långa.

2011-07-24 @ 23:18:47
Postat av: Torkel

Demokrati i sig skyddar oss inte mot hatiska idéer och deras effekter. Utan tolerans för andra kan det gå så här:http://www.youtube.com/watch?v=5k88K4HCo7s

2011-07-24 @ 23:27:27
Postat av: Skånepåg

OTUtmärkt i Axess om den obehaglige och f.d. KGB-agenten Jan Guillou.

Postat av: Torkel

Men Guillou skrev också:"Hur vedervärdiga och antidemokratiska sverigedemokrater och fremskrittspartister än framstår i sitt utlänningshat är det ingen grund för föreställningen att ens de ivrigaste av dem är beredda till omfattande terroristhandlingar. En enskild galning kan dyka upp i hart när vilket parti som helst och mot den enskilde galningen finns inget försvar."

2011-07-24 @ 23:34:03
Postat av: Nykter

Enligt artikel i SvD har ABB tagit flera sorters anabola steroider och även efedrin och koffein. Det kan ha påverkat hans psyke och gjort honom aggressiv och paranoid.

2011-07-24 @ 23:34:19
Postat av: Skånepåg

@ TorkelJag citerar Observer kommentar ovan:

"TV4 Fakta har under ca. en timmes tid, slut 21:00, sänt ett program "Inifrån moskén" filmat med dolda kameror.

Programmet är producerat i England. En skrämmande uppvisning i hat och trångsynthet inifrån alla, stort antal, de moskéer som smygfilmats. Omdömena om icke troende samt kvinnor samt vad som de borde utsättas för var i full Hitlerklass parad med övermänniskoattityder".Vad anser du om deras synpunkter på tolerans?

2011-07-24 @ 23:39:33
Postat av: Gubben o Gumman

Torkel : Den dagen man börjar driva med kommunister och islamister så blir man trovärdig politiskt korrekt humor= fegt.Vad Janne KGB skriver eller tycker är ointressant.

Han skulle sitta inne och vara ekonomiskt nollad.

2011-07-24 @ 23:41:51
Postat av: Skånepåg

@ TorkelJag citerar inte AB utan Axess, vilket tydligt framgår av min kommentar. Men vill man medvetet blanda bort korten är det givetvis upp till dig!

2011-07-24 @ 23:43:14
Postat av: Robin Shadowes

Den eminenta danska bloggen länkar idag till en artikel i Berlingske Tidende som förklarar hur Breivik blev som han blev. Han hade själv mohammedaner som vänner när han var barn men såg hur dom utvecklades till att bli väst-fientliga när dom blev äldre. Förutom det så blev han personligen kulturberikad hela åtta gånger mellan 15 och 21 års ålder. Kulturberikningarna beskrivs ingående i den danska artikeln. Av detta drog han slutsatsen att det egentligen inte var mohammedanernas fel i sig utan kulturmarxisternas. För det var dom som hade importerat mohammedanerna och hade stöd i sin ideologi för detta förfarande för att bryta ned det förhatliga västliga, imperialistiska, borgerliga och kapitalistiska systemet. Men läs hellre artikeln själva.http://www.bt.dk/udland/saadan-begyndte-hans-had-til-muslimer

2011-07-24 @ 23:48:08
Postat av: Hagbard Handfaste

Vad är det som egentligen säger att katastrofen i Norge har sin verklighet i det som påstås?

Att terrordådet ägt rum råder utom allt tvivel och man lider givetvis med de drabbades familjer. Samma sak kunde lika gärna ha hänt i någon av våra egna storstäder. Vi har liknande upplägg som Oslo i Stockholm, regeringsbyggnader centralt och kursgårdar för olika politiska inriktningar på pendelavstånd.

Frågan om vem gärningsmannen är och varför han nyligen försatt en hel nation och dess grannar i djupaste oro är desto större.En legosoldat gör vad som helst för pengar, den militära träningen är fullkomlig och förberedelserna kompromisslösa. Vederbörande blir kall, stenhård, beräknande och hänsynslös. Den enda som betyder något är den som betalar.Europa i allmänhet, och Sverige i synnerhet var tämligen enkla att ta över. Det fanns gott om naiva människor som glatt gav fritt tillträde till alla instanser som behövdes utan att behöva avlossa ett skott. Enda hindret på vägen mot fullkomlighet ter sig vara en liten skara obstinata människor som vägrar tro på det de ser.Landet bryts ned, sakta och säkert, med god hjälp av rätt politik, rätt media och gott fredagsmys. Invånarna vandrar kring likt zombier, letar extrapriser och äter kebab. Folket integreras i en ny ordning utan att förstå varför, men kaffet är varmt och billigt.

Den lilla skaran är svår att få kull, här gäller det att härska och söndra, man provar till sist att vända dem mot varandra.Vem eller vilka är det som ligger bakom och även finansierar vansinnesdåd runt om i världen?

Är det alltid de vi vill tro, eller kan sanningen bortom nyhetsflödet vara betydligt obehagligare än så?I just fallet Norge - är polisuniformen vald som skyddsmantel eller utstrålar den symbolik?2011-07-24 @ 23:54:30
Postat av: Robin Shadowes

@Nykter. Intressant för det ligger precis i linje med Lena Holfves misstankar. Som nämndeman under många år har hon personlig erfarenhet i hur hög grad droger och alkohol har när det gäller brott. Hon misstänkte att det var antingen sprit i kombination med Rohypnol eller just anabola. Båda gör användarna aggressiva och empatilösa. Men hon förutspådde även att fulmedia kommer mörka denna koppling därför att hon anser att många inom detta skrå är antingen alkisar eller knarkare själva. Vi får väl se hur det utvecklar sig.

2011-07-24 @ 23:56:58
Postat av: Skånepåg

@ Robin ShadowesHar läst bloggen och fasar inför allt det våld som beskrivs. Vill inte skriva mer m.h.t. bloggens goda rykte, men du förstår säkert!

2011-07-25 @ 00:01:04
Postat av: Jens

Kalle,

Försvarar du attentaten eller vad menar du?

Okey att döda socialdemokrater för att Sd anhängare blivit överfallna?

2011-07-25 @ 01:36:14
Postat av: Deduktiv Slutledning

Det sägs att ABB var avog mot mussar,

men varför gav han sig på sossar?

2011-07-25 @ 02:14:21
Postat av: Tomas

@ Tjadden!

Jo, jag har sett nu. Det var inget rekord av nya läsare. Kommentarerna är ju genomgående från samma personer.

2011-07-25 @ 05:04:05
Postat av: Sann Sverigedemokrat

Thoralf, du måste rensa upp lite här inne. Det är ju uppenbart, att den övervägande majoriteten av de kommentatorer som framställer sig som SD-anhängare, i själva verket är SD-motståndare, som försöker misskreditera oss.Jag skulle säga att högst 20-25 av kommentarerna i den här tråden kommer från verkliga Sverigedemokrater. Resten är s.k. troll, som bara låtsas vara Sverigedemokrater, och argumenterar på ren sandlådenivå. Därigenom skapas den felaktiga bilden av Sverigedemokrater som lågutbildade.

2011-07-25 @ 12:03:14
Postat av: Skeåning

Sann Sverigedemokrat,Jag håller med dig. Samtidigt är det nog en svår balansgång om man vill ha en så öppen blogg som möjligt.

2011-07-25 @ 14:22:45
Postat av: Småläning (borde verkligen hitta på ett bättre namn...)

Orkar inte läsa alla kommentarer ovan men kan konstatera att väldigt många kommentarer från de som stöttar SD handlar om att förneka eventuella kopplingar mellan SD och ABB.Nu tror jag ju dock att ingen här på bloggen påstår att SD ligger bakom attentatet, det står förhoppningsvis klart för alla.Däremot är det ju ändå besvärande för SD att mycket av den retorik kring den rädlsa för islamiseringen i europa som läggs fram av ABB även finns att finna hos många medlemmar av Sveridemokraterna. Jag kan tänka mej att mycket aktiviteter pågått internt hos SD de senaste dagarna för att klargöra och eventuellt undanröja eventuella kopplingar till ABB.Tillsvidare får vi nog bara avvakta och se vilken effekt detta kommer att få för den politiska debatten i Sverige och norden.(och nej jag är fortfarande verkligen inte vänster)

2011-07-25 @ 14:38:49
Postat av: Skeåning

Smålänning,Som jag skrev i någon kommentar här, skulle den här terroristen likväl kunna varit en socialdemokrat som åkte till ett läger och sköt ner hundra medlemmar i fremskrittspartiet. Skulle man då säga att det är besvärande för Socialdemokraterna då i deras retorik är de motståndare till, och varnar för fremskrittspartiet? Det är en helt orimlig argumentation.Sverigedemokraterna tar tydligt avstånd från all form av extremism. Tycker man en politik är vansinnig bekämpar man den med demokratiska medel, med ord som vapen. Aldrig med våld. Detta är en tydlig, och ytterst väsentlig skiljelinje.Den här personen var även motståndare av EU, vilket även vänsterpartiet är, ska vi även sätta vänsterpartiet i samma fack som den här galningen?

2011-07-25 @ 15:35:25
Postat av: Anonym

@SmålänningFörst pratar du om en koppling somi inte finns. Sedan påstår du att "Jag kan tänka mej att mycket aktiviteter pågått internt hos SD de senaste dagarna för att klargöra och eventuellt undanröja eventuella kopplingar till ABB." Jaha så när ABB körde bil var han kopplad till alla bilförare? Verkar som du slirat lite på kopplingen.Har du kollat huvudsäkringen? Brinna brunnit brann du kopplade kortis på slutledningen.2011-07-25 @ 16:21:52
Postat av: Småleende smålänningen

Får se om denna kommentar kommer med nu när Thoralf plötsligt blivit tvungen att cencurera, förlåt godkänna, alla inlägg så att de rimmar väl med den Sverigedemokratiska korrektheten.@anonym: Den koppling som inte finns är den mellan SD och terrorattentatet. Den koppling som finns är de likheter i retoriken mellan ABB och de värderingar som florerar på denna blogg. Jag är säker på att de flesta av er sett ABBs videoinlägg så ni vet vad jag menar. Är du säker på att du verkligen läste mitt inlägg?Till sist, lägg av med alla klämmkäcka one-liners (huvudsäkring, foliehatt osv...) sånt är varken roligt eller informativt för den debatt som förs. Dessa skämt luktar mest lantlig buskishumor som mina föräldrar (40-talister) tycker är roligt. Detta är en politisk blogg eller hur? Låt oss hålla det på en okej nivå. Tack!

2011-07-25 @ 18:23:06
Postat av: Skånepåg

@ Smålänning"mycket aktiviteter pågått internt hos SD de senaste dagarna för att klargöra och eventuellt undanröja eventuella kopplingar till ABB."Är du medveten om att ditt påståendet med att "undanröja eventuella kopplingar till ABB" är så nära ett förtalsmål som man kan komma?2011-07-25 @ 18:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0