"SUG PÅ DEN"Ett stort grattis till svenska damlandslaget!! VM-brons!!!

En helt fantastisk match och ett helt underbart mål. Det blir bara vackrare och vackrare för var gång man ser det.
När det hände live hoppade jag runt i rena krigsdansen! Den som inte tror mig kan fråga min dotter. Ett osannolikt vackert mål. Ett "osvenskt" mål? Nej, bara en fantastisk prestation.

Jag kan se målet hur många gånger som helst!

Jag måste medge att jag får en liten tår i ögat när jag ser tjejernas glädje efter slutsignalen.

Åhh, vad jag älskar fotboll!

Nu hoppas vi på en riktig fotbollsfest på måndag kväll när Helsingborg kommer till GuldFågeln Arena men vi får sannolikt inte se ett lika vackert mål som Hammarströms.

Kåmarks kommentar i slutet på klippet är oslagbar, "sug på den!"

Jag skulle vilja skicka den till Expressen för deras "låga artikel" för några dagar sedan. 

Hammarström gav Expressen ett klockrent svar!!

Sug på den, Jesper Fundberg

DN, SvD,

Kommentarer
Postat av: "Vi gillar olika"

Lite orättvist var det,vi saknar en kvinnlig Zlatan,eller varför inte ett par somaliskor i heltäckande niqab/burka,blir dom trötta så är det bara att sätta in den riktiga Zlatan i samma utstyrsel,ingen ser någon skillnad ändå.

Grattis Sverige på trots att ni ser för etniskt svenska ut.

2011-07-16 @ 22:10:11
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: ! ! !

Det finns en fotbollsklubb i Dalarna som heter Dalkurd FF

http://www.dalkurd.se/

Nedan en namnlista på både klubbens herr- respektive damlag. Läs och jämför:----------

Herrlaget

----------

Adil Kizil

Peshraw Aziz

Besnik Curri

Engin Sahindal

Brwa Nouri

Alan Ayik

Ciwan Kizil

Michael Omoh

Ammar Ahmed

Mirza Jelecak

Smajl Suljevic

Vedat Arsalanhan

Karim Rebai

Ahmed Abic

Frank Pettersson

Alexander Ekblad

Robert Mambo Mumba

Ahmed Awad

Colo Halit

Aziz Milli

Gustav Sundström

Rasmus Lindkvist

Michael Jidsjö

Amor Layoni

Aki Odi Ekine----------

Damlaget

----------

Alexandra Sjölander

Anna Engblom

Emelie Emretsson

Evelina Widin

Ida Gezelius

Josephine Adolfsson

Elvira Jacobs

Ronja Rimsler

Gulnaz Ds

Sherin Remazan

Lovisa Bergman

Linnea Hahne

Matilda Gustafsson

Fanny Niglis

Kornelia Hååg

Sofia Lagerström

Emma Embretsén

Sandra Lind! ! !

2011-07-16 @ 22:34:23
Postat av: Kerstintin

Dalkurd FF, en multikulti-klubb som diskriminerar invandrarkvinnor, alltså!

2011-07-16 @ 22:40:12
Postat av: AWSvensson

Av en miljon invandrare har man vaskat fram en Zlatan, hur många ytterligare behövs för att vaska fram en kvinnlig Zlatan. Med tanke på att andelen kvinnor som spelar fotboll är betydligt lägre så kan man med fog anta att det krävs betydligt fler. Frågan är hur många, en fråga jag med glädje överlämna till den sakkunnige i den frågan. The one and only GoG, en man som har koll på läget, var faktiskt ute och besökte U137:s parkeringsplats, eller börjar man bli senil då jag kan harskrivit om det tidigare.

2011-07-16 @ 22:41:25
Postat av: Dalturk

Dalkurd FF, ett fall för DO!

2011-07-16 @ 22:45:05
Postat av: carl

jag är inte så sportintresserad , men visst var detta ett fantastiskt mål. helt otrolig.det gäller att se möjligheter och ta chansen.

förstå vilken lycka för henne när hon dribblar sig förbi och blir fri och sparkar bollen och den går rakt in i mål!motståndar laget var ju snälla, jämnfört med franska damlagets målvakt som sprang ut och skallade hanna, så hon fick hjärnskakning.

franska målvakten borde blivit avstängd på livstid. detta var ju ett inövad metod att få bort bra spelare!

http://www.youtube.com/watch?v=s73V_-UGuswtack robin shadows för ni uppmärksammat mina varningar att svenskarna går samma öde tillmötes som judiska befolkningen. men denna gången har adolf H bytts ut mot politisk korrekthet och feta mutor till våra så kallade folkvalda politiker i 7 klövern.det behövs inga konspirationsteorier att inse att de globala finansbankerna länge har haft svenska tillgångar i siktet att roffa åt sig.2011-07-16 @ 22:51:39
Postat av: Magentan

Verkligen härligt att de svenska tjejerna vann brons!Här kommer ett riktigt härligt telefonsamtal som jag hittade på Affes blogg. Lyssna på ”Henriks samtal med BRÅ! Häpna, skratta och gråt över den enorma enfald som BRÅ:s företrädare demonstrerar!Enligt BRÅ:s undersökningar och uträkningar är invandrare i Sverige SVAGT överrepresenterade som dömda skattebrottslingar men STARKT överrepresenterade när det gäller stöldbrott.Detta faktum blir tydligen så krångligt för BRÅ att de i sin tidning istället skriver att ”den genomsnitslige skattefifflaren är svensk” ... ???”Henrik” ringer upp en företrädare för BRÅ för att ”få hjälp med att reda ut detta”.

”Henrik” är underbar!http://www.youtube.com/watch?v=sGLIT2ICC1k

2011-07-16 @ 22:59:41
Postat av: carl

alltså allt som sker med sverige med massinvandring, nedläggning av välfärden, utförsäjlning av statliga tillgångar, företag får EU bidrag om de flyttar från Sverige påbörjades redan 1995,1997 efter EU inträdet. svenska pensionärer får se sina pensionspengar försvinna och sedan leva på existens minimum.en fiende som skulle invaderat sverige skulle fört samma poitik som våra politiker i 7 klövern fört under 20 år, med sakta tillvänjning så drillas svenska befolkningen att tyst lyda och inse sin egna öde.vad skall befolkningen leva på när alla exportföretag flytt sverige, när all sjukvård och skolor är nedlagda, när all uran i marken är uppgrävd, när all världen kärnavfall redan är lagrad och försluten i berget under östhammar, när all järnmalm är upptagen ur sista skaktet i kiruna, när all skog är nedhuggen, när all åkermark ägs av EU.????invandrarnas barn och barnbarn kan ju återvända till sina hemländer. men vart skall de fattiga svenskarna som kanske finns kvar ta vägen?skall landsförädarna i klövern och deras barn och barnbarnbli kvar och leva som kungar på sina mutpengar

2011-07-16 @ 23:07:05
Postat av: Gubben o Gumman

Nu skall vi väl inte ge Jesper några sådana ideer tänk lite på David Baas.Laguppställningen är perfekt att skicka till Birgitta Olsson i Folkkommunistiska partiet,Birgitta kommer raskt att skriva om den kvinnliga laguppställningen i sin verklighet,och vips är det fixat.

Bredvid sitter Margott Wallström som har gjort samma sak ,med manliga laguppställningen.

Säg vad dess schizofrena elitfeminister inte fixar.

Margott deklarerar stolt :

Det behövs mera förhud i herrfotbollen.

2011-07-17 @ 00:11:16
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson det är en omöjlighet,då är det lättare att få Håkan Ljugholt att ställa sej i Aktuellt och säga socialdemokratin suger,nu skiter jag i detta amöbagäng.

Försök själv att träna fotboll mellan sovrummet och köket/spisen,enda sättet är att kvottera in Fatima Zlitan i landslaget vilket sker runt 2013,som föregåtts av ett långt samlag förlåt samtal mellan Clownfeldt och måsslimsla broderskapsrörelsen.En sak är säker på måndag morgon kommer TV4 att prata 4 minuter svensk damfotboll för att sedan gå över till 1 timma Zlatan som vanligt.

2011-07-17 @ 00:21:58
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

"Magentan", vad det du som sökte detta?:

http://www.rense.com/Detroit.html

2011-07-17 @ 00:28:09
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Se här, "gubar o käringar"! Vi kanske kan "spola EU"!

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/16/sveriges-eu-medlemskap-kan-vara-ogiltigt/Heja Sverige, tänk om detta kan prövas...Heja Sverige

bronset till fadershuset...

2011-07-17 @ 00:38:00
Postat av: Gubben o Gumman

Det har ju varit mycket spekulationer om U-137 och kapten Guschtin,alltså hur fan man kunde köra rätt upp på grundet.Från mycket trovärdiga källor har Gubben o Gumman fått reda på att kaptenen och besättningen var på väg som hemliga gäster på en socialdemokratisk fackföreningskurs i Folkets hus i Karlskrona.Allt var frid och fröjd till en man styrkt av gammeldansk i en flatbottnad eka dök upp framför ubåten,ryssarna hade inte räknat med denna morgonpigga man, som tränade landstigning på Knirkö

Mannen skrek segra eller då ryssarna blev så rädda så dom drog rakt upp på grundet.Samme man sköter idag inofficiellt parkeringsmätaren på grundet som ett hedersuppdrag.Det intima umgänget mellan sossarna och ryssarna tog slut i Karlskrona men fortsatte i Hårsfjärden.

2011-07-17 @ 00:44:45
Postat av: Ruskprick

Ärligt talat så är jag inte så specifikt flörtad av damfotboll. Men när kvällspressen börjar med sitt PK-svammel om en feminim Zlatan då blir jag intresserad. Jag hade inte ens tänkt tanken efter tre matchers slötittande att svenska damlandslaget var pursvensk eller att det skulle vara ett problem.? Diskriminerade flickor är i hemmet, i köket. Utanför hemmet iklär de sig burka. Lite svårt att kicka boll då. Så ser det ut..2011-07-17 @ 01:58:46
Postat av: Magentan

@Leif T ÅhlinNej det var inte jag som sökte bilderna på Detroits tragiska förfall. Jag kommer inte heller ihåg vem det var. Hoppas vederbörande läser detta i alla fall:

http://www.rense.com/Detroit.html

2011-07-17 @ 02:05:26
Postat av: Info

APROPÅ DEN SVENSKAmediala och radikalfeministiska begeistringen över kvinnor som spelar fotboll, boxas, brottas osv. så kommer jag att tänka på den här målningen:http://www.malmgrenpaintings.se/adoration_of_the_delsida.htmEn målning i tiden! Som dock, efter vad jag har hört, i Sverige anses vara något stötande och misstänkt politiskt inkorrekt.

2011-07-17 @ 06:35:09
Postat av: Stefan K

Jag gläds lika mycket som du Thoralf och andra fotbollsälskare.Tyvärr finns det de som inte gör så och till dem tillhör nämnde Expressen medarbetaren Fundberg och det två moderata politikerna, Hampus och Cecilia Magnusson.Tänk när de överlyckliga fotbollstjejerna kommer hem från Tyskland och får se rubriker om att de inte är värdiga att representera Sverige då de är alldeles för blonda och blåögda.Personligen tycker jag att Fundberg och de två Magnusson ska tvingas att be om en offentlig ursäkt.

Postat av: S-E Karlsson

Morrn,morrn jag är totalt analfabet när det gäller fotboll men igår blev det så att jag satte mej ner framför TV:en och tittade på matchen mot Frankrike ,något som jag inte ångrade jag tyckte våra svenska tjejer var kanonduktiga det behövs faen i mej ingen kvinnlig Zlatan , det räcker så bra med den divan vi har !

2011-07-17 @ 08:28:55
Postat av: Anonym

GoG anledningen till grundstötningen var att besättningen genomgått ett sjöslag a la rysk vodka, vilket föranledde denna snedsegling. Att sköta parkeringsmätaren som enbart innehåller gamla kopeker ger en levnadsstandard enbart jämförbar med svenska pensionärer.Den Gamle Dansk och jag blev kompisar långt senare, efter det att jag fyllt 50 år och började intressera mig för hälsan.Nu är det inte meningen att vi ska utnyttja denna blogg för mejlkonversation, men några friheter tar vi med ålderns rätt som gamla läsare av denna blogg.

Även jag fluktade vid ett flertal tillfället på damerna, ja fotbollsdamerna, så nog har damfotboll gått framåt

2011-07-17 @ 09:14:27
Postat av: Stefan A

En kvinnlig zlata, hur hade dom tänkt sig få plats med en sådan på sportbilagorna, den manlige tar ju redan upp halva mediautrymmet, synd om grabben, bedöms efter sin kulturella bakgrund, inte sina fotbollskunskaper, media har gjort honom till en seriefigur, en invandrad Buster,när zlatan är osynlig eller rent av dålig, vilket han är många gånger är tystnaden total, när han petar in ett av sina vanliga två meter från mållinjen mål, KRIGSRUBRIKER,zlatan har fler gånger utnämts till sämst på plan den gångna säsongen av italienska media, men så lider de heller inte av någon mångkulturell hämsko.

2011-07-17 @ 09:23:26
Postat av: Åke Malmros

Iransk slottsbröllop:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13335277.ab, men det kunde väl "lika gärna varit en svensk"..?

2011-07-17 @ 09:42:04
Postat av: Skånepåg

@ Åke MalmrosVerkar trovärdigt om det som inträffat.

2011-07-17 @ 10:48:43
URL: http://https://www.flashback.org/sp3170491
Postat av: Robin Shadowes

Undrar hur dom tänker på Trolleholm egentligen. Det är ett slott som är hundratals år gammalt och måste därför vara K-märkt som historisk byggnad. Det måste även finnas gott om inventarier av historisk betydelse. Jag menar, nybyggarna är kända för att stjäla som korpar. Det är säkert försäkrat men material av historisk betydelse kan inte alltid värderas i pengar. Så nån spelar rysk roulett med vårt gemensamma kulturarv. Varför ta risken att nybyggarna bränner ner det fina gamla slottet till grunden. En gång borta så kommer det aldrig tillbaka igen.

2011-07-17 @ 11:30:58
Postat av: Tony Ingman

Enligt Aftonbladset söker polisen hjälp i jakten på den som våldtog en blott tolvårig flicka , man

söker efter en man med ljust hår!!!! om det hade

varit en man i mörkt hår hade det väl knappast framgått i Aftonbladet, typiskt fegmedia.

2011-07-17 @ 12:46:54
Postat av: Da Capo

Är du intresserad av din snara framtid?

Passa på att ladda ner denna viktiga bok

innan PK-etablissemanget har satt stopp

för möjligheten!Hotet Inifrån III av Anders Ohlsson

Gratis E-Bok för nedladdning – Sprid

boken/länken till allahttp://tinyurl.com/HOTET-INIFRAN[Hur ladda ned till dator?:

Högerklicka på länken – Spara mål som…

– Välj skrivbord – Spara – Filen

laddas ned - Max 4 min.

Öppna sedan boken genom att klicka

på filen som finns på skrivbordet.]

2011-07-17 @ 15:38:08
Postat av: Länkarna

Våldtäktsepidemin fortsätter i oförminskad takt i Oslo. Två asylsökande har gripits av polisen efter en våldtäkt och ett våldtäktsförsök under natten.Vid 2-tiden larmades polisen om ett våldtäktsförsök på en fest i Osloområdet. Tack vare att det hela avstyrdes av andra festdeltagare fullbordades aldrig våldtäkten. En asylsökande i 20-årsåldern är gripen.Den fullbordade våldtäkten skedde vid Stortinget (riksdagen) omkring 2.30. Vittnen tog kontakt med polisen efter att ha gjort observationer. Den misstänkta gärningsmannen är en asylsökande i tonåren som i dag sitter i förhör med polisen.

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/17/valdtaktsepidemin-i-norge-fortsatter-att-skorda-offer/#disqus_thread

2011-07-17 @ 16:06:21
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Cavatus

Leif T Åhlin SD/Arvika! Det var jag som eftersökte den länken. Stort tack för den, jag hade nästa givit upp. Nu har jag den i mitt länkskafferi.Gå gärna in och diskutera med Cecilia Notini Buch. Hon har kommenterat mitt blogginlägg där jag angriper hennes insändare i DN på punkt efter punkt. Vore kul om det kom igång en debatt med många deltagare. Gå till min länk här:

Postat av: java

"Sug på den, Jesper Fundberg" .. jag hittar inte kopplingen mellan att en svensk tös gör ett jättefint mål i bronsmatchen, och en rätt jävla knepig artikel i vår näst största kvällstidning om en kvinnlig Zlatan? Vore det dåligt om en invandrartjej målat häromkvällen istället? Är det automatiskt som så att vi inte behöver nåra invandrade brudar i landslaget pga att de förlorade i semi? "Där fick Jesper, som frågade efter en kvinnlig Zlatan..en svensk blond tjej gjorde målet som avgjorde..täppte väl till truten på den där Jesper!" Jag läser din blogg varenda dag men "klubben för inbördes beundran" börjar stå mig upp i halsen /J

2011-07-17 @ 17:44:32
Postat av: Ronny

Tycker det är pinsamt när politiker (m) och en del media talar om mer mångfald i fotboll. Det är ju så, att nästan undantagslöst så är det invandrare som misshandlar motståndare, domare, publik m.m, Anmälningarna strömmar in till förbunden, men där är det inga politiker eller mediefolk, som vågar säga ifrån, i vanlig svensk feghet..........

2011-07-17 @ 18:44:42
Postat av: Magentan

"java" skriver: "... klubben för inbördes beundran" börjar stå mig upp i halsen."Att ständigt i alla sammanhang tvingas se och höra 7-klöverns och hela mediaetablissemangets nedvärderingar och svartmålningar av etniska svenskar, svensk kultur och allt annat svenskt står MIG upp i halsen.Att dessutom allt (både tänkbart och otänkbart) ska förvrängas till att bero på rasism gör mig riktigt spyfärdig.Jesper Fundberg skriver bl.a. i sin artikel (citat) "Att utveckla svensk flick- och damfotboll är att använda alla potentiella talanger, oavsett etniskt ursprung."Indirekt påstår han alltså att eftersom det endast finns etniskt svenska tjejer i svenska damlandslaget så har man inte använt alla potentiella talanger vid uttagningen på grund av prioritering av visst etniskt ursprung (vilket är detsamma som rasism).Rubriken "Dribbla inte bort damernas Zlatan!" antyder dessutom att det kan gå dåligt när man av "etnisk hänsyn" inte har plockat in en enda etnisk icke-svensk "dam-Zlatan" i laget.Urk!

2011-07-17 @ 18:59:19
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson där ser du att det är flera som har problem med kopplingen.

2011-07-17 @ 19:33:43
Postat av: Lotta

Ja se PK-Rapport förnekar sig inte. I ett reportage om Sveriges brons i fotboll tog man upp att intresset alltid ökar för en sport när det gått bra för Sverige internationellt. Vad väljer man att visa för unga fotbollspelare? Jo övervägande delen av de som man visade och intervjuade var så klart invandrare.

2011-07-17 @ 20:05:05
Postat av: Anonym

Jesper Lundberg är sama typ som Ilmar Repaluu oikofob utan att förstå det skälv sannoloikt har dom samma partibok.

Det är väl grymt ofint att ge sej ut med sådan utalande ,när det går bra för svenska damlandslaget.Fundberg bör väl oxkså tala om för dom tjejerna i

2011-07-17 @ 20:08:33
Postat av: Gubben o Gumman

Jesper Fundberg är sama typ som Ilmar Repaluu oikofob utan att förstå det själv, sannolikt har dom samma partibok.Det är väl grymt ofint att ge sej ut med sådan utalande ,när det går bra för svenska damlandslaget.Fundberg bör väl också tala om för dom tjejerna i LdB Malmö han vill ersätta med med lägenhetsfångar.

Annars är det ju risk att hela laget han är med och och eller vad han nu gör, tror att dom inte är välkomna pga av fel ras.

Fundberg tala om på nästa träning vilka tjejer du vill kvotera bort för det är det du gör.Skall spelarna i LdB drabbas för att en importerad stenåldersreligion sysslar med "inlåsning"/kvinnoförtryck,här säger vi som Loffe Karlsson sa till Italienaren i Göta Kanalfilmen :

Skit på dej Jesper Fundberg.LdB Malmö bör omgående stänga av Jesper Fundberg pga av rasistiska pressutalande,lyssna på förbundskaptenen för svenska damlandslaget, som talar om målet, det kommer att talas länge om i röda stugor.Jesper Fundberg borde ägna sina "15 minuter i pressen" åt att propagera för att detta kvinnogörtryck upphör,uppenbarligen är han för feg för det, en sann gummirygg i Malmö bland många många flera.Det är narturligtvis så att en och annan talang inte kommer till start,men det är priset för skruvade religioner,krig och schizofrena politiska åsikter.

Återigen en oiokofob med problem med verkligheten.

En riktig "Fes-Per"LdB i Malmö kanske skall börja med att kvottera in ledare med hjärna i sin förening.Jesper Fundberg har med sin artikel pinkat på svenska damlandslaget i fotboll tjejerna i LdB Malmö samt på förtryckta kvinnor i Sverige.

Fattas bara att han är suppleant i Kvinnojouren i Malmö, så är det full hand i stupiditet.Jesper Fundberg bör lämna LdB Malmö samt all damfotboll på livstid.

2011-07-17 @ 20:40:40
Postat av: Gubben o Gumman

Vi har nu nu två versioner av U-137:s missöde

Den ena signerad av Gubben o Gumman efter reserch.

Den andra är anonym (mannen i ekan sannolikt)

Vilken tror du är mest trovärdigt?

Vad tror tex parkeringsvakt Svensson?För övrigt kom just rapporter från bla radio Blekinge att hamnförvaltningen är helt förtvivlad över att hamninloppet till Karlskrona är igenkorkat med flaskpost i tomma gammeldanskflaskor.

Någon försöker tydligen komma i kontakt med telebutiken angående svajigt mobilt bredband.

2011-07-18 @ 00:41:43
Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gumman gör high five för dom SD politiker som medverkade i Lena Sundströms mat tävlingsprogram i Visby (SE Politiskt Inkorrekta nyheter).Helt underbart gjort med humor skall dessa landsoikofober sparkas i arslet ut i Östersjön.

Sådana brudar skall man driva med.Gubben o Gumman ÄLSKAR ER,vilken måndag det blir hehe, FY FAN SÅ BRA GJORT.Hoppas SD vågar driva lite med dom andra oikofobernai riksdagen när man blivit varma i kläderna,typ burkabrudarna som dök upp på läktaren under ett kommunalfullmäktigemöte.

2011-07-18 @ 01:26:58
Postat av: Ruskprick

Det är inte bara för att Thoralfs blogg är så hiskerligt bra och rakryggad man besöker den. Man får även GoGs små smultron på köpet vilket oftast förgyller natten.

2011-07-18 @ 02:21:22
Postat av: Robin Shadowes

Möt tåg-turken. Den här gången är det en "dansk" för en gångs skull.http://www.youtube.com/watch?v=bYqzy-QrQZM&feature=player_embedded

2011-07-18 @ 03:04:43
Postat av: Gubben o Gumman

Tack Ruskprick,nåväl nu har Tomas Mattson fått lite att tänka på sin blogg.

2011-07-18 @ 04:14:36
Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gumman gillar Ruskprick,nu har vi busat lite med Tomas Mattson Expressen.

Tänk vad glad Tomas skall bli.Man får även hoppas att Bonnierkoncernen är så kloka att dom stoppar Lena Sundström om hon plötsligt vill göra reportage på egen hand om/från kaknästornet.Men som den gamla journalisten Strebert sa :

"Den som gräver gropar åt andra hamnar ofta i lögnens grav tillsamans med hammaren,skäran och hela kittet"

2011-07-18 @ 04:24:59
Postat av: Sven Dacke

Statliga "Förvillningsverket" även kallat BRÅ medelar."Färre hatbrott mot judar i Malmö"Tacka tusan för det, när dom som kan flytta från Malmö gör det.Sveriges Radio rapporterar

"Anmälare av hatbrott i Malmö är oftast muslimer klädda i slöja eller ortodoxa judar som klär sig traditionellt, rapporterar Sveriges Radio Malmö.Förmodligen har judar slutat klä sig på ett utmärkande sätt, och att antalet hatbrott miskat beror även på att man räknar "anmälda" hatbrott.

Så om någon blir hotad och inte anmäler har hoten minskat!!!!!"Förvillningsverket" gör onekligen ett bra jobb2011-07-18 @ 08:07:32
Postat av: nosse

Dalkurd, Syrianska, Assyriska, Afro IF mfl.

Inte har jag hört någon journalist beklaga sig över att det är för få blonda spelare i dessa lag?

Men det är klart vi ska kvotera in ett par burqa damer i landslaget.

2011-07-18 @ 11:11:21
Postat av: S-E Karlsson

Hela denna helg har det stått 4 st ganska nya Wolksvagen minibussar stilla på Migrationsverket i Högsby , i och för sig bra men ändock inte bra det är ju våra skattepengar som det rör sej om , dessa bussar borde kunna användas på helgerna till att skjutsa handikappade och äldre ,det finns säkert frivilliga som ställer som förare upp på sådant !

2011-07-18 @ 11:19:19
Postat av: Calle

Expressen borde ta upp att samma problem finns i det japanska laget,såg bara japanskor i finalen, även i det amerikanska laget sågs bara vita amerikanskor.

Slutsats : För att göra lagen bättre borde "multi-kulti" tillföras både guld-silver och bronsmedaljörer! Dom lyckades ju inte så bra i detta VM. Skulle väl behövas en nivå till då, kanske diamantmedaljer?

2011-07-19 @ 19:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0