STATSMINISTERN GRÅTER UTStatsminister Fredrik Reinfeldt gråter ut i Dagens Nyheter! En pinsam intervju som visar på ett mycket omoget uppträdande av Sveriges statsminister. Det är inte värdigt en statsminister!

Fredrik Reinfeldt visar här prov på en sandlådenivå som är skrämmande men det avspeglar samtidigt hans ansiktsuttryck varje gång han varit i riksdagen. Aldrig ett leende utan ständigt den där sura uppsynen över att han inte själv får bestämma över landet Sverige. Alla vi andra som inte låter honom göra det är "dumma".

Undrar bara när han skall springa hem till mamma och skvallra över hur dumma alla de andra partiledarna är?

Stackars Fredrik Reinfeldt!

Min uppmaning till Fredrik Reinfeldt är, väx upp och inse det parlamentariska läget eller avgå!

Ikväll talar Fredrik Reinfeldt i Almedalen och jag hoppas att någon eller många köper ett set hink o spade till statsministern som förslagsvis överlämnas innan talet i Almedalen. 


Kommentarer
Postat av: Gute

En statsminister som beter som en tjurig unge, vilken skam.

Och vilken rubrik - "Reinfeldt: Juholt sviker svenska folket" - har han ännu inte fattat att en övervägande del av Svenska folket INTE tycker som han själv.

Och att börja snacka om vad rekordsänket Mona Sahlin svamlade om i sina dödsryckningar....

2011-07-04 @ 09:40:53
Postat av: Sven Dacke

Dagens filmtips.

"Den Gråtande Ministern"Handlar egentligen om en Fösvarsminister men tillägnas i dag Stadsministern.

2011-07-04 @ 09:57:08
URL: http://www.youtube.com/watch?v=lCRc83VUe_E
Postat av: Karlskronabloggen

Ja du Thoralf!Pinsamt är ju bara förnamnet!Kan inte ni Sverigedemokrater i Riksdagen skramla ihop pengar till en spann och spade och ge honom i samband med någon debatt i riksdagen?

2011-07-04 @ 09:59:58
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Thoralf A

KarlskronabloggenHa,ha,haIngen dum ide.Jag kanske skall ta upp det vid vårt nästa gruppmöte. Det kanske vore läge för ett överlämnande vid riksmötets öppnande i september.

2011-07-04 @ 10:03:12
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Karlskronabloggen

Ta i så fall gärna med några såna där mindre olika "kakor" i olika färger och format man kunde baka i sanden för spannen kanske är för stor för honom att klara av att hantera!

2011-07-04 @ 10:14:54
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Sven Dacke

Veckans åttonde partiledartal är inte med i TV tablån.Var det inte då Åkesson skulle tala

Postat av: ej pk

Reinfeldt kan jobba som begravnings entrepenör, det skulle passa honom mycket bättre och där ingen säger emot.

2011-07-04 @ 10:20:48
Postat av: Thoralf A

Sven DackeJimmie Åkesson talat klockan 11:00 inte 19:00 som alla andra partiledare.Så har det alltid varit på den dagen som avslutar Almedalsveckan.

2011-07-04 @ 10:22:09
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Clara O

Håller fullständigt med alla tidigare kommentarer ang Reinfeldt!

Från att ha varit en aktad statsman ser man Reinfeldt mer och mer som en tjurig, bortskämd snorunge som inte får göra som han vill...Alla hans fula, låga kommentarer om SD är inte värdigt en svensk statsminister. Tänker främst på när han av ren ilska och frustration bemöter Mattias Karlsson i en paneldebatt, som handlade om medias roll i valrörelsen. Utan anledning avbryter han Mattias och är så otrevlig och arg så han sluddrar på orden.Tala om populistiska förslag! Vad är jobbskatteavdragen om inte det? Alla vill ju ha mer pengar, 1:a, 2:a och även 3:e avdraget kunde man gå med på, men nu är det nog. Finns det så mycket pengar över i statskassan, ska dom gå till de som byggt välfärden, pensionärerna så klart! I andra Europeiska länder har pensionärerna lägre skatt, det borde Sverige också införa!Hoppas att SD kan få fram kostnaderna för invandringen och publicera och basunera ut den till svenska folket. Då kommer ngt att hända!

Den har ju pågått i över 30 år och alla har ju inte fått jobb, så det rör sig säkert årligen om 300 miljarder, MINST!

Mycket bra Thoralf att du jobbar på det!Vad som många frågar sig är; Hur kan de som fått PUT och inte jobbar och erhåller försörjningsstöd

m m men ändå få ha sina dyra bilar kvar? Det är bilar i 150-200.000 kr-klassen.

Vi svenskar får ju inte det, har kollat med socialen! Ytterligare en fråga att ta upp för SD som säkert kommer att engagera svenska folket, som i stort verkar helt ovetande om vad som försiggår i landet!Återigen; Tack Thoralf du gör ett "hästjobb" för oss svenskar!!!

2011-07-04 @ 10:54:41
Postat av: Sven Dacke

Tack Thoralf.Nu är jag lugn igen.Hörde Maria Abrahamsson på radion att hon skulle inte lyssna på Åkessons tal, för hon visste redan vad han skulle säga.Jag "gillade" henne lite grann när hon var på tidningen, men att hon skulle få telepatiska egenskaper och kunna se in i framtiden visste jag inte. Det kanske är en egenskap vissa framstående politiker har.Till sist.

Mobba inte Rainfelt för att han är ledsen och besviken, för då kommer även vi ner på hans låga nivå, och det kanske inte vore bra. Bättre att besegra honom i ärlig strid som i Riksdagen

2011-07-04 @ 10:54:45
Postat av: Ugglan

Ser fram mot höstsessionen i riksdagen när Fredde kastar in handduken och ett nyval blir verklighet. Som pensionär har jag haft tid att titta på riksdagsdebatterna i TV och kunnat konstaterat att Fredde inte är vuxen sin uppgift som den stora statsman han själv utmålar sig som. Fredde blir bara mer och mer pinsam, vara sig han framträder i kammaren eller uttalar sig i medier.2011-07-04 @ 11:43:07
Postat av: Sven Dacke

Sverige är fantastisk.Läkare och sköterskor som jobbar helt gratis och brinner för sitt arbete att hjälpa medmänniskor.Är det gamla änkan Persson med sina dåliga lungor? Eller bergsprängare Svensson med sin utslitna rygg.Lyssna på första avsnittet på Sveriges Propagandaradio P1. Del 2 kommer i morgon med Sveriges hjältar ....Postat av: "Vi gillar olika"

Denna megalomana narcissistiska statsminister med drag av sociopati har inte förstått innebörden av demokrati.

Vid flertalet tillfälle har han i sann diktatorisk anda förklarat för sin regering att det är JAG som är bas,JAG styr Sverige,JAG är den enda som har något viktigt att förmedla.

Men när dessa störda personer får motgångar så rasar deras världsbild och dom regredierar till en 3årings nivå.

Ett nyval till hösten behövs så att vi blir av med galningen.

2011-07-04 @ 11:55:59
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Robin Shadowes

Jag tycker egentligen det hela är rätt skrämmande. Hade vi inte fortfarande haft den demokratiska fasaden så är det inte så svårt att föreställa sig vad som skulle hända om han hade haft 100% enväldig makt. Då hade det inte dröjt länge förrän det gått ut arresteringsorder på alla sverigedemokrater. Ty han får allt svårare att dölja sitt genuina hat av SD.

2011-07-04 @ 11:57:36
Postat av: Skeåning

Utdrag ur statsministerns dokument från lekskolan:"Fredrik leker inte väl med andra barn"Hink och spade från SD's riksdagsgrupp tycker jag var en lysande idé!

2011-07-04 @ 12:15:31
Postat av: Sven Dacke

"Sverigedemokraterna har misslyckats"Sverigedemokraterna har inte lyckats påverka politiken i den riktning partiet och dess väljare önskar. Istället har deras kulturrasistiska ideologi blivit tydligare, skriver författaren Annika Hamrud.Observera att artikeln fortfarande går att kommentera ( en stund till)

Postat av: Mattzzi

Flyktingar som handelsvara.Om flyktingar som geschäft i glesbygdspolitiken. En humanitär insats för människor i nöd eller ekonomisk nytändning för samhällen där skolan saknar elever, tomma hyreshus förfaller och vårdcentralen hotar att lägga ned? Hör om konsekvenserna när asylsökande placeras ut i svenska avfolkningskommuner och vilka motiv som ligger bakom. Reportage från Horndal i Dalarna och Lesjöfors i Värmland, där kommuninvånare klagar och flyktingar förtvivlar.Läs mer:

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=1300&grupp=9035&artikel=4546576

2011-07-04 @ 12:17:04
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Ludvig

Ja hink och spade är de rätta verktygen till vår statsminister. Någon så tråkig och omogen har vi inte sett förut till att leda Sveige.

2011-07-04 @ 12:19:19
Postat av: Anonym

Sverige har i år ca. 800.000 invandrare som är helt bidragsberoende.

(Källor: ESO expertgrupp, rapporter, 2009, Invandringen och de offentliga finanserna sid 63 och 77, + migrationsverkets statistik över PUT sedan 2006, + SCBs rapport, publikationer, 2010: Integration ett regionalt perspektiv)

2011-07-04 @ 12:36:47
Postat av: Clara O

Det "flaggas" för mötesstörningar i kväll!

Det är "Tor" som kommer att stå för den! Hoppas att han är riktigt förbannad och bråkar o dånar rejält!2011-07-04 @ 12:36:51
Postat av: Magentan

@ Sven Dacke om Sveriges propagandaradioDitt länkade program är ett typiskt exempel på massmedias hjärntvätt.Nu ska ska svenskarna indoktrineras igen och få riktigt dåligt samvete. Vi ska bli så mjuka och samvetssjuka så att vi till slut ska känna oss oändligt tacksamma för att Reinfeldts moderater och övriga Alliansen har slagit sig ihop med Miljöpartiet och kan ta ännu ett steg framåt mot den helt fria invandringen och använda våra skattepengar till ALLA som vill komma till Sverige och få allt gratis här.Massmedia ska nu motverka och psykiskt spärra svenska väljares eventuella upprördhet och ekonomiska oro över hur vi ska kunna använda ännu mer skattepengar till att ge gratis vård för alla som vistas olagligt här och som kallas för "papperslösa", eftersom denna benämning låter mer snäll och oskyldig än det korrekta uttrycket illegala invandrare.Att våra fattigpensionärer (som i många fall har jobbat och troget betalat skatt i 40-50 år) oftast inte har råd med vare sig läkarbesök eller tandvård nämns över huvud taget aldrig. Och att hela Sveriges sjukvård pga redan otillräckliga resurser går på knäna med dygnslånga väntetider på akutavdelningarna på de fullbelagda sjukhusen och flera månaders väntan på operationstider meddelas endast pliktskyldigt då och då i korta notiser.Den serie radioprogram om den "hemliga kliniken" som hjälper illegala invandrare har redan sänts i radions program P-3. För att programmen ska nå och kunna påverka så många som möjligt sänds alltså serien nu för säkerhets skull även i P-1 denna vecka, i fyra olika avsnitt på förmiddagarna samt med repriser på alla avsnitten på kvällarna.

2011-07-04 @ 13:25:56
Postat av: Sven Dacke

Sv Magentan.Vem är huvuddirigenten för denna Cirkus?

2011-07-04 @ 13:41:09
URL: http://l
Postat av: Info

REINFELDT: BYT UT BEFOLKNINGEN SÅ FORT SOM MÖJLIGT!Klart är, att Fredrik inte uppfattar sig själv som svensk. "Pursvenskarna" är hans fiender. Men vilka är hans vänner? Idi Amin? Pol Pot? Mao?Och givetvis just nu den totalt obildade lilla besserwissern Fridolin. Som utan minsta betänkligheter under sin livstid vill håna och byta ut det gamla svenska folket mot vilka främlingar som helst.Skulle vår Store Ledare Fridolin kunna klara GODKÄNT i det allra minsta lilla gymnasieprov för 17-18-åringar i vilket ämne som helst 70 år tillbaka?Nej.STATSMINISTERORD• ”Att det finns en grupp som skulle kunna definieras som svenskar - - - visar sig väldigt ofta vara svårt att försvara.” (Sveriges statsminister i riksdagen 10/12 2010.)• ”Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle.” (Sv.D. 29/11 2007.)• ”Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist [loppcirkusdirektör] och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat.” (Statsminister Reinfeldt inför M-stämman i Västerås 27-30/8 2009.)• ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.´ Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje på onsdagen. Det första utländska besöket som statsminister gick till Finland. Det första inhemska gick till assyrier-syrianerna i Södertälje.” (Nyhetsartikel i DN 15/11 2006.)• ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande på ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant [t.ex. terroristattentat] händer.” (Statsminister Fredrik Reinfeldt om Sd enl. Helsingborgs Dagblad 2010-09-14.)• ”Nyheter i korthet: Polisen betraktar bombdådet i Stockholm som ett terrordåd. Statsminister Fredrik Reinfeldt är OROLIG FÖR ÖKAD FRÄMLINGSFIENTLIGHET och vädjar om tålamod.” (Avanza Banks hemsida 2010-12-13.)• ”De säger att tänk om det kommer polacker hit... men vakna, de är ju redan här.” (Fredrik Reinfeldt 15/2 2004.)• ”Det finns vi - det är då dom som är födda här i Sverige, och dom - det är dom som är utanför. För mig är det inte så världen ser ut, utan för mig utgörs Sverige och svenskarna av dom som här bor, och det är dom som är födda här och dom som har kommit hit senare i livet, och jag aktar mig för att göra den typen av gränsdragningar.Sverige är redan multietniskt, mångkulturellt. Här finns alla världsreligioner företrädda. Det skapar i grunden tycker jag ett spännande samhälle, ett samhälle där vi lär oss tolerans inför olikheter, vilket jag tror är grunden för att förstå essensen vad som är mänskliga fri- och rättigheter.” (Fredrik Reinfeldt i frågestund i riksdagen 14/2 2011.)STATSMINISTERORD• ”Att det finns en grupp som skulle kunna definieras som svenskar - - - visar sig väldigt ofta vara svårt att försvara.” (Sveriges statsminister i riksdagen 10/12 2010.)• ”Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle.” (Sv.D. 29/11 2007.)• ”Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist [loppcirkusdirektör] och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat.” (Statsminister Reinfeldt inför M-stämman i Västerås 27-30/8 2009.)• ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.´ Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje på onsdagen. Det första utländska besöket som statsminister gick till Finland. Det första inhemska gick till assyrier-syrianerna i Södertälje.” (Nyhetsartikel i DN 15/11 2006.)• ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande på ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant [t.ex. terroristattentat] händer.” (Statsminister Fredrik Reinfeldt om Sd enl. Helsingborgs Dagblad 2010-09-14.)• ”Nyheter i korthet: Polisen betraktar bombdådet i Stockholm som ett terrordåd. Statsminister Fredrik Reinfeldt är OROLIG FÖR ÖKAD FRÄMLINGSFIENTLIGHET och vädjar om tålamod.” (Avanza Banks hemsida 2010-12-13.)• ”De säger att tänk om det kommer polacker hit... men vakna, de är ju redan här.” (Fredrik Reinfeldt 15/2 2004.)• ”Det finns vi - det är då dom som är födda här i Sverige, och dom - det är dom som är utanför. För mig är det inte så världen ser ut, utan för mig utgörs Sverige och svenskarna av dom som här bor, och det är dom som är födda här och dom som har kommit hit senare i livet, och jag aktar mig för att göra den typen av gränsdragningar.Sverige är redan multietniskt, mångkulturellt. Här finns alla världsreligioner företrädda. Det skapar i grunden tycker jag ett spännande samhälle, ett samhälle där vi lär oss tolerans inför olikheter, vilket jag tror är grunden för att förstå essensen vad som är mänskliga fri- och rättigheter.” (Fredrik Reinfeldt i frågestund i riksdagen 14/2 2011.)2011-07-04 @ 14:22:52
Postat av: Robin Shadowes

Saknar Thoralfs föredömliga täckning av Almedalsveckan som han gjorde förra sommaren. Synd att han inte hade möjlighet att vara på plats i år.

2011-07-04 @ 14:27:18
Postat av: Thoralf A

Robin ShadowesJag åker ut imorgon till Visby!2011-07-04 @ 14:52:47
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Skånepåg

OTGotland förbrukar för närvarande 88,9 MW eleffekt. Från vindkraftverken på Gotland kommer 3,2 MW, d.v.s. cirka 4%!Någon av politikerna som "vågar" ta upp detta konkreta ämne i Almedalen? Den som tror på "idiotin", att detta är lösningen på den framtida energiförsörjning kan inte vara normalt funtad!

2011-07-04 @ 15:04:03
URL: http://www.vindstat.nu/
Postat av: Skånepåg

Hepp!På bara några minuter är bidraget från vindkraft nu nere på 2 %!

2011-07-04 @ 15:07:10
Postat av: Anonym

@ Sven Dacke som frågade: "Vem är huvuddirigenten för denna Cirkus?"Vet inte riktigt vilken "Cirkus" du avser. Om du menar de aktuella programmen så är ju dessa endast en liten "normal" del i den allmänna massmediala indoktrinering som pågår mer eller mindre kontinuerligt 24 timmar per dygn sedan decennier tillbaka.Ibland är indoktrineringsförsöken så klumpiga, genomskinliga och lätta att avslöja att de till och med kan få helt motsatt effekt än den avsedda. Oftast är de emellertid tillräckligt skickligt genomförda för att lyckas. Bäst effekt har givetvis den subtila formen av åsiktsstyrning som kan vara väldigt svår att upptäcka även för den lyhörde.Det skulle inte förvåna mig om man under Almedalsveckan detta år kommer att möta extra mycket anti-SD-indoktrinering av samtliga olika varianter.

2011-07-04 @ 15:10:31
Postat av: Magentan

Missade skriva mitt namn på inlägget.

2011-07-04 @ 15:12:25
Postat av: Gun Häggkvist

Har ni också märkt det?

De senaste gångerna jag sett Fredrik Reinfeldt på TV har jag fått en kuslig känsla av att den där mannen, vår statsminister, är sjuk. Han ser inte ut att må bra. Hans blick är otäck som en galnings och hans tal är full av förvirring och frustration.

Jag har en känsla av att det är bara en tidsfråga innan han spårar ur totalt.

2011-07-04 @ 15:30:28
Postat av: Lassekolja (65)

Redan när Fredrik Reinfeldt "inte ville ta i Sverigedemokraterna med tång" visade han svenska folket att han, när han blir trängd, inte besitter den värdighet, som i alla fall jag vill se hos en svensk statsminister.

Därför är jag inte särskilt förvånad att han nu beter sig som en tjurig barnunge i en sandlåda. Att sandlådan heter Sveriges Riksdag gör inte saken bättre.

Komplettera gärna "hink & spade" med en "Karlsson-tång" (polygrip) med en vidhängande varudeklaration, i vilken framgår att det handlar om en av många SVENSKA uppfinningar, så att Fredrik, genom denna pedagogiska present, ges möjlighet att begripa att det finns mer än barbariet, som är svenskt!

Instämmer med Sven Dacke betr. Maria Abrahamsson, idag låter hon likadant som alla andra SD-belackare, som saknar adekvata argument.

KÄMPA PÅ Thoralf + övriga SD-hjältar i Almedalen!!!

2011-07-04 @ 15:52:25
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Tjadden

Vill bara uppmärksamma om att Jimmy deltar i TV2 Forum i morgon kl.15.30Det handlar om hur mycket SD har påverkat samhället och dess gemene man.Det finns dem som tycker att Sd borde snabba på med att se till att stoppa massinvandringen som lär ligga på ungefär samma nivå som förra årets dags datum, alltså åt helsike förmånga-

2011-07-04 @ 16:19:13
Postat av: Info

GUDMUNDSON: SD ÄR NYNAZISTERJag vet inte, varför somliga pursvenskar så plötsligt har börjat hylla Sv.D:s ledarskribent, Per Gudmundson, bara för att han i skilda sammanhang inte ansluter sig till den allmänna, svenska Hamas-beundrareliten.Kom ihåg hans grundinställning, som inte skiljer sig från Fredriks. Så här yttrade han sig i en norsk intervju så sent som den 1/7 2011 i Dag og Tid:”– Så har de i tillegg også hatt ein del rasisme i Sverige?[Gudmundson:] – Ja, og det er ei anna forklåring. I Noreg og Danmark har de populistiske parti som byrja som protestparti mot høge skattar, i Sverige har vi ikkje hatt slike parti. Fyrst i det siste har vi fått eit POPULISTISK PARTI parti, Sverigedemokraterna (SD), som har røtene sine i NYNZISME.”Hör du du, Gudmundson, jag var med om andra världskriget. Det var inte du. Jag och mina föräldrar insåg faran med nazitysklands världsmaktanspråk. Vi avskydde Hitler.Det gjorde inte du. För du var inte ens född. Det gjorde inte dina föräldrar heller. För inte heller de var födda då.Men nu är ni födda. Och gormar om att just JAG är en NYNAZIST och HITLERIST och POPULIST. Enbart därför att jag sedan mer än trettio år ansett Sd:s politik vara logisk och förnuftsmässig.2011-07-04 @ 16:20:59
Postat av: Mats (M;almo)

Snaphanen.dk är nere - beror på översvämning efter skyfallet i Köpenhamn i lördags.Läste detta på Everykindapeople för en stund sedan.

2011-07-04 @ 17:55:55
Postat av: Malin R

En patetisk intervju.Men andra sidan är ju inte bättre.Kommer SD att stötta det bidragsregn som Juholt & Co flaggat upp för?Tror inte det.Lustigt att ingen av parterna inser att SD är tungan på vågen i viktiga omröstningar i riksdagen.Eller förekommer informella kontakter i olika frågor som ex. jobbskatteavdraget eller bidragsregnet?I så fall mellan vilka partier?

2011-07-04 @ 18:11:28
Postat av: Tjadden

Och vad tycker Fredrik Ruinfeldt?http://solguru.motpol.nu/?p=116

2011-07-04 @ 18:26:19
Postat av: Magnus L

Visst är statsministerns uttalande tramsigt men Thoralfs egna blogginlägg är väl ändå ännu lägre. Det där med hink och spade är ju som hämtat ur en niondeklass och alla ska skratta. Nä, trams på dig Thoralf. Bättre kan du.

2011-07-04 @ 19:06:28
Postat av: S-E Karlsson

Tittade alldeles nyss och lyssnade med ett öra på Reinfeldts tal , lade märke till att allt han sa teckenspråkstolkades , hoppas vid Gud att SD ser till att göra sammaledes när Jimmie Åkesson talar nu på söndag ! Det finns i Sverige drygt en miljon hörselskadade och många av dem kanske blir sverigedemokrater om dom kan ta till sej vad J.Å

talar om nu på söndag !

2011-07-04 @ 19:22:48
Postat av: Funtaren

Sven Dacke, Magnus L: I just fallet Reinfeldt är alla grepp tillåtna. Han har själv bevisat att han inte är främmande för mobbing och liknande metoder för att uppnå sina mål. Ändamålet helgar medlen. Tänk på hans agerande genom valrörelsen, lögner och förb-nnad dikt rann över hans läppar när det gäller SD.Värst dock: jag kommer aldrig att glömma hans ord när han ursäktade våld mot meningsmotståndare som politisk metod:"Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer."Han är inte värdig posten som statsminister i detta - än så länge - fina land.

2011-07-04 @ 19:22:48
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Och just nu förbrukar Gotland 84,1 MWH och deras vindkraftverk producerar 0,1.

Dessutom har 31 verk havererat i Sverige.Vår statsminister drömmer mardrömmar, därför blir det så "tokigt" när han blir intervjuad.Och den där Hitler gjorde också en del tokiga saker: Maud Olofsson.Jaha, nu får vi se vad statsministern har att erbjuda "gröngölingen"! Det kommer gå åt hel*ete

för kung och fosterland, med denna hysteriska profil. Gissa om denne är fullproppad av hat mot SD! Jag tror det är Jimmie som fått honom att "balla" ur.Kämpa på Thoralf. Ni slipper nog pensionären "Koskinkorva" numera på Gotland. Må gôtt...

2011-07-04 @ 19:24:40
Postat av: Anonym

Reinfeldt är en jättebebis, som ytnyttjar att folk tycker synd om hon om.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-04 @ 19:37:09
Postat av: Allemand

@Magnus L, varför larvigt? Ruinfeldt har själv satt sig i den sitsen genom oövertänkta uttalanden som inte normalt görs av en hög ämbetsman.Uttalandena är helt enkelt på sandlådenivå, då förtjänar han en hink och spade, så han kan fullfölja.

2011-07-04 @ 19:44:38
Postat av: Robin Shadowes

Fattas bara hinken och spaden på den här bilden.http://viktor.tullgren.net/wp-content/uploads/2009/11/jattebebis.jpg?w=256

2011-07-04 @ 19:58:41
Postat av: Magentan

@ Info som skrev: "Jag vet inte varför somliga pursvenskar så plötsligt har börjat hylla Sv.D:s ledarskribent, Per Gudmundson, bara för att han i skilda sammanhang inte ansluter sig till den allmänna, svenska Hamas-beundrareliten."Till stor del så håller jag med dig.

Gudmundson är väl liberal. Om liberaler har jag skrivit två gånger här i Thoralfs blogg, och nu skriver jag det igen: Lita aldrig på en liberal!Här följer ett citat på vad jag skrev om liberalen Alice Teoderescu, som många här höjde till skyarna efter någon artikel som hon hade skrivit i Barometern:"Jaså, Alice Teodorescu är liberal. Det förklarar saken. Liberalerna är ett konstigt släkte. Det är antagligen därför de håller till i Folkpartiet-Liberalerna, som är ett lika konstigt parti.

Den ena liberalen heter t ex Alice Teodorescu eller Helena von Schantz och resonerar (ibland) ganska exakt som vilken Sverigedemokrat som helst. Den andra liberalen heter t ex Birgitta "Avskaffa Sverige" Olsson eller Bengt Westerberg och resonerar ganska exakt som vilken stupid Sverige-hatare som helst.

Det mest falska och irriterande är att de Sverigedemokrat-liknande liberalerna skaffar Folkpartiet en hel del röster ENBART på grund av deras sverigedemokratiska åsikter och krav. Men dessa åsikter och krav röstas senare konsekvent bort av partiet och får ALDRIG NÅGONSIN minsta lilla genomslag i Folkpartiets politik. De används enbart för att lura till sig röster som annars hade hamnat hos SD."(P S: Nu påstod ju faktiskt inte Gudmundson att SD ÄR nynazister. Han använde den hos journalister och politiker väl etablerade klyschan att "SD har sina RÖTTER i nynazismen".

Att åtminstone S, M, och C har fullt med rötter i den verkliga nazismen talas det däremot sällan om.)

2011-07-04 @ 20:00:56
Postat av: Inte-en-till

Bortsett från de primitiva påhoppen på SD och sången om mångkulturalismens lov har Reinfeldt endast en sak att säga: "jobbskatteavdrag". För bara några dagar sedan gjorde sig t o m DN:s urtråkiga ledarsida rolig över Reinfeldt p g a detta.Vad är din lösning på krisen i Syrien? "Jobbskatteavdrag", svarade Reinfeldt.

2011-07-04 @ 20:01:26
Postat av: Tony Ingman

Tänk att denne tjurskalle till statsminister tror

sig om att veta bättre än övriga ledare i Europa

om att massinvandring leder till urveckling och

välstånd, när det i själva verket är att gå baklänges mot ett stup, som kommer att föra landet

mot missär och fattigdom, och i slutändan krig.

Han tuggar mycket om sin jobblinje men lotsas inte om att 800 000 får sin försörjning direkt från

statskassan utan några som helst motkrav, inte ens

vanligt folkvett, att vara tacksam för det man får,

istället är många oförskämda och arroganta.

Jag har en gång lagt min röst på den mannen, det

är det största misstag jag gjort, därför måste

jag travestera Måånas berömda ord att alldrig alldrig någonsin, Alldrig i något sammanhang kommer

jag att rösta på skitstövelen och hans parti.

2011-07-04 @ 20:06:39
Postat av: Robin Shadowes

@Thoralf. Man tackar allra ödmjukast och ser fram emot att följa Almedalsveckan igen. :)@Gun Häggkvist. Du är inte ensam om att noterat detta. Även Den osynliga bloggen och dess gästskribent Jack London har varit inne på detta. Även jag själv har nämnt det i ett antal kommentarer över månadernas förlopp. Nu väntar vi bara på det slutgiltigt mentala sammanbrottet.

2011-07-04 @ 20:16:34
Postat av: Anonym

Fredrik Föräddaren.

Fredrik den Arrogante.

Fredrik den Empatilöse.

Fredrik Tjurskallen.

Fredrik jättebabbyn.

Fredrik den håglöse.

2011-07-04 @ 22:36:50
Postat av: Stefan K

Är det värdigt en regeringschef att uppträda som en tjurig liten fjortis? Givetvis inte och just i denna stund är jag glad över att ha övergett moderaterna 2006.Ibland undrar jag varför man bemödar sig med att gå till vallokalerna vart fjärde år, när de invalda sedan sitter och leker med oss väljare.I min värld har det alltid funnit att de politiker som företräder Sverige i riksdagen också vill Sverige och svenska skattebetalare sitt bästa. Så verkar inte vara fallet.Väx upp Reinfeldt!

2011-07-05 @ 10:11:52
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Tony Ingman

Denna bild av Reinfeldt gärna med den blå plasthättan nerdragen över flinten kan komma att bli en riktig klassiker i nyårsrevyerna.

2011-07-05 @ 16:38:45
Postat av: Magnus L

Fortfarande håller jag med om nivån på Reinfedlts tal, men det gör ju inte Thoralf mycket bättre eller andra insändare här när man sjunker dit hän och dessutom vet om att det är sandlådenivå. Vår kära statsminister kör sitt race men för Guds skull sänk er inte till den nivån eller ännu lägre. Var lite mer proffsiga i kritiken.

2011-07-07 @ 23:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0