SLÄTSTRUKET ALMEDALEN

Det mobila bredbandet är fullständigt överbelastat i Visby. Det har varit mer eller mindre omöjligt att koppla upp sig idag. Nedanstående blogginlägg skulle ha publicerats idag på morgonen. Risken är stor att det är lika illa imorgon då det är sossarnas dag i Visby.


Efter att jag letat efter intressanta seminarier tvingas jag konstatera att årets program är mycket slätstruket. En förklaring kan ju vara att det inte är ett valår, vilket det var förra året. Den politiska korrektheten lyser över det mesta.

Lyssnade på Expressens utfrågning ”Korseld” av Erik Ullenhag men så mycket till korseld var det inte frågan om. De riktigt vassa frågorna uteblev och det framgår med all önskvärd tydlighet hur journalisterna lever i symbios med toppolitikerna.

Ett ämne jag letat efter är Euro-krisen och den ekonomiska krisen i PIIGS-länderna men jag har inte kunnat hitta ett enda seminarium på detta ämne. Detta är ett utmärkt exempel på hur den politiska korrektheten lagt en våt filt över Almedalen. Att debattera EMU och Euron borde vara högaktuellt under årets Almedalsvecka men uppenbarligen vågar eller vill ingen ta upp detta. Under förra året var det ett av de mest intressanta seminarier jag besökte där Villy Bergström, Nils Lundgren och Sören Wibe diskuterade den ekonomiska utvecklingen i Europa. I år är det uppenbarligen helt ointressant!

Hur den politiska korrektheten fungerar i praktiken fick vi ett förträffligt exempel på av vår public service radio, Sveriges Radio. I deras program skulle Jimmie Åkesson förnedras och Sverigedemokraterna förlöjligas men när Jimmie Åkesson försökte prata lite sunt förnuft blev det panik. PI har haft detta klipp upplagt.


Kommentarer
Postat av: Länkarna

Marianne Rundström borde anmälas till granskningsnämnden,för opartisk är hon inte.

http://svtplay.se/v/2475106/gomorron_sverige/jimmie_akesson__sd__infor_sitt_tal_i_almedalen?sb,p119636,2,f,-1Radio: Tankesmedjan hånfull mot Jimmie Åkesson.

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/07/radio-tankesmedjan-hanfull-mot-jimmie-akesson/#disqus_thread

2011-07-08 @ 00:58:37
Postat av: Tjadden

Europa-krisen som har skapat muslimska fundamentalister. Läs denna artikel skriven av en muslim, självklart måste det skrivas om SD som hemska typer.http://www.sourze.se/__10758548.asp

2011-07-08 @ 01:50:59
Postat av: Robin Shadowes

Då var Aftonhorans program med Alex Schulman som programledare betydligt bättre och hederligare också för ovanligheternas skull. Jimmie fick åtminstone tala till punkt vid flertal tillfällen och fick dessutom applåder.

2011-07-08 @ 03:53:13
Postat av: Lotta

Skrev ett inlägg på SR.Tankevurpan förnekar sig inte.

Är det burkskratt eller betalda skrattare?2011-07-08 @ 06:51:37
Postat av: S-E Karlsson

Farmor alternativt mormor Rundström gjorde allt för att sätta Jimmie på pottkanten men det sket sej i alla försök ! Uj,uj,oj en sån ragata !

2011-07-08 @ 07:07:03
Postat av: Sven Dacke

Södertörns brandförsvar söder om Stockholm krävs nu på skadestånd ( 100 000 kr) för diskriminering efter att de aktivt valt att anställa kvinnor och personer med utländsk bakgrund i vissa fall utan utbildning

Postat av: Robin Shadowes

Fick ett mejl.Hej partivänner,Här nedan följer ännu ett utmärkt exempel på svensk dårskap!

Dom allra flesta vet ju vid det här laget att svensk sjukvård bokstavligt talat går på knäna.

Vi har brist på läkare, brist på sjuksköterskor och annan vårdpersonal samt även slut på pengarna, dom används ju som bekant på annat håll numera!Trots det så ska vi nu ändå helt gratis vårda ännu fler behövande från världens alla hörn, Sverige är ju som bekant numera en global allemansrätt!

Varför reagerar inte folk på detta vansinne?

En god vän till mig, sade för en tid sedan följande visdomsord: Svenskarna är inte redo för våra kloka budskap ännu, det kan komma att ta ytterligare 15-20 år innan dom reagerar, och då är det för sent!Den senaste i raden av oansvariga politiker som missbrukar våra skattepengar är biståndsminister Gunilla Carlson, som än en gång öppnar dörrarna för de som inte har betalat en enda krona skatt i Sverige. Vi har vårdköer, gamla och sjuka som inte får den hjälp de behöver och förtjänar, men vår biståndsminister tycker det är viktigare att lägga 5 miljoner kronor på 8 personer från Egypten, som skadats när de demonstrerat och kastat sten på Tahirtorget i Egypten.Vård i Sverige för skadade egyptierVärlden 30 jun 17:55

Demonstranter som skadades på Tahrirtorget i Egypten i vintras ska få vård i Sverige. Regeringen har beslutat att ta fem miljoner kronor ur biståndsbudgeten för att hjälpa demonstranter som fått svåra ögonskador, uppger SR Ekot.Egyptens nya regering bad Sverige om hjälp i samband med att biståndsminister Gunilla Carlsson besökte landet i våras.Det finns redan pengar avsatta i biståndsbudgeten för framtida händelser och därifrån kommer dessa fem miljoner kronor att tas. I ett första skede är det åtta personer som ska komma till Sverige för att få vård.--

Mvh

Paul Svensson

Ombudsman Sverigedemokraterna distrikt sydNu får det banne mig vara nock på galenskaperna! Ta upp detta i Almedalen för guds skull!

2011-07-08 @ 08:49:18
Postat av: Sven Dacke

En av kommentarerna till senaste artikeln om gränskontroll mellan Danmark och Sverige i SVD Brännpunkt."Josefinfin 1 timme sedan

Enligt all samlad klokskap lär man sig av sina erfarenheter

som blir fler och fler med stigande ålder. Detta tycks dock

inte omfatta svenska politiker eller journalister.

Har vi inte sett vad som har skett med detta land de

senaste decennierna med bilbrännande, internationell

kriminalitet , människosmuggling, trafficing etc etc ?

Folkhemmet är borta och inte är detta tack vara det

svenska arbetande folket som dignar under skatter

för att Sverige skall kunna betala för sin naiva och

kortsiktiga politik. Danmark tar nu konsekvenserna

av sin lärdom och erfarenheter. Det skall de hedras

för –att de till slut fick fatt i förnuftet vid stupkanten

Postat av: Stefan A

SVT har passerat skamgränsen för länge sedan,använder SD som ett slagträ i varje reportage jag sett tror jag, hur man ska undvika stöd från SD verkar vara en självklarhet och den viktigaste frågan av alla i SVT;s värld, sakfrågorna och SD;s egen politik har ingen betydelse,undrar om samma sak gäller för den viktigaste parten av alla och som aldrig nämns i Almedalen..väljarna..tror inte det...

2011-07-08 @ 09:27:25
Postat av: Mattzzi

Sveriges invandringspolitik är rasistisk.Det är en oerhörd cynism och egoism som dom rasistiska invandringsförespråkarna står för.

Rasistisk?

Javisst,för vad ger oss rätt att dränera missgynnade länder på deras intelligentia,utbildade och arbetsföra vuxna,barn,och därmed hålla kvar dom i fattigdom och misär.

Att beröva dom på möjligheten att utveckla sina länder och därmed få en bättre framtid där dom redan bor med släkt och vänner.

Detta enkom för att vi i västvärlden ska trygga vår välfärd,ålderdom och pension.

Denna inhumana syn på människor från dessa länder är inte värdigt en demokrati.

2011-07-08 @ 09:46:08
Postat av: Tony Ingman

Politiker och massmedia kör ofta klychan barnfattigdom, och menar då förmodligen barn i

invandrarfamiljer som har det snålt. Men ett ord

man alldrig berör är pensionärsfattigdom, det ordet

existerar inte i deras sinnevärld, och ändå är den betydligt mer utbrädd än barnfattigdom.

2011-07-08 @ 11:24:15
Postat av: Sune Olsson, Ruda

Hej Thoralf och andra SD-vänner!

Vi är några från Kalmar län som åker över till

Almedalen lördag och söndag med husbil. Hoppas

också bussarna är "fulla" som är tänkta att komma.

Vi får önska ett fint väder i Visby på söndag.

2011-07-08 @ 12:44:46
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Skäggabarn till Mönsterås (grattis Mönsterås)

Kommunens starke man Roland Åkesson :

Staten betalar ,ok men vem är då staten Roland

"Stolpskott"?

2011-07-08 @ 13:05:44
Postat av: DM

Nu är vänstern desperata över SD:s ständigt växande popularitet, inte minst bland de traditionella rödgröna väljarna. Desperationen är så akut att en rullstolsbunden riksdagsman för SD, författaren Stellan Bojerud blivit föremål för ett attentat.

Ja hur lågt kan vänstern komma?

Gå in på hans blogg, mopsens blog och se själva.

Värst är nog att Reinfeldt sitter i samma båt som Ohly och vänsterslöddret.

2011-07-08 @ 13:10:17
Postat av: gubben o Gumman

OT : Brand utanför Konsum Lilla Bullens väg Norrliden (mordbrand)10 år till livstid i straffskalan.Kan du hitta något om det i Lokaltidingarna ?

3 el 4 branden i Norrliden på kort tid,bla en bil.

Det skrivs väldigt lite om detta "Bengometern" el "Österut forever", märkligt.Brukar kallas demokratisabotage.

Tabloidoikofobernas nya slogan: "Vi som förstörde Sverige"Källa : Sos larm Barometern

2011-07-08 @ 13:11:41
Postat av: Åke Malmros

Floskler.

http://gt.expressen.se/ledare/1.2492837/clara-sandelind-goteborg-behover-fler-som-kan-jobba

2011-07-08 @ 14:32:57
Postat av: Anonym

Eu-krisen borde vara det största samtalsämnet tycker man.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-08 @ 14:51:51
Postat av: Info

SVERIGES RADIO: KÖNSKVOTERING ETT MÅSTE I BRANDKÅRENJaha, så var det dags för en ny Sveriges radio-morgon. Och dags för en ny, ideologisk örfil.Frågan gällde idag kvinnors inkvotering till brandmän. Som enligt Sveriges radio hade högsta prioritet bland allt som borde åtgärdas i samhället. En genom förberedande kurser nästan färdigutbildad, manlig brandman med alla tänkbara andra kvalifikationer hade vid ett ansökningstillfälle sorterats bort till förmån för en tjej utan andra meriter än att hon var just tjej.GenusNytt och andra dissidentiska sidor har tidigare behandlat fallet.Sveriges radio tjatade idag om vikten av att betrakta också kvinnor son män. Att påstå att vissa människor var födda till kvinnor var ett utslag av könsdiskriminering och hets mot golvgrupp. Minst 50% kvinnor och därav minst 50% kvinnor med ”invandrarbakgrund” var ett oavvisligt krav för att stackars Sverige skulle få en någorlunda välfungerande brandkår.Till stöd hade Sveriges radio inkallat en av sina stående EXPERTER. Som malde på och malde på. Ungefär: Gammalt, förlegat könsförtryck, könsmaktordningen, kvotering bra, finns inga kön, bara patriarkalt förtryck, sociala, felaktiga konstruktioner, kvotera mera.Vem gav oss stackars okunniga satar dessa expertord?Jo, danskan Drude Dahlerup. PROFESSOR i GENUSVETENSKAP vid Stockholms universitet. I själva verket har denna nya, fräscha expert Drude Dahlerup varit en av hela mediesveriges största favoriter i mer än femton år..

2011-07-08 @ 15:22:08
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Dax att tala klarspråk med "Det sovande folket"!

http://vimeo.com/21965925

2011-07-08 @ 16:19:40
Postat av: ! ! !

Sverige är ett paradoxalt land ! ! !I den svenska grundlagen (ja faktiskt i självaste grundlagen) står skrivet att Sverige är ett mångkulturellt land.

Men när muhammedaner praktiserar sin hederskultur, som den afghanska familjen i Högsby gjorde, så bestraffas dem med fängelse och utvisning.Hur går detta ihop?

! ! !

2011-07-08 @ 16:37:14
Postat av: OT

"The terminal tolerant!" a.k.a. “The multicultural, middle class, leftwing pricks” - An illiberal consensus: http://www.youtube.com/watch?v=D4YMbsEm3msSvensk media! Man skrattar på er - "...the Guardian is such a biased multiculti, middle-class left wing rag, it could be swedish! And in newspaper terms it doesn't get any more damagin than that..."P.S: Tacka http://snaphanen.dk

2011-07-08 @ 17:03:45
Postat av: Lotta

@!!!På tal om Högsbymordet. Fick inte föräldrarna saftiga skadestånd när de ljög sig fria i första rättegången? Borde de inte bli återbetalningsskyldiga nu när de fällts i hovrätten?

2011-07-08 @ 20:08:30
Postat av: S-E Karlsson

Jo , enligt sunt bondförnuft så borde dom bli det !

Men då agerar nog Amnesty som inte tycks ha iallafall något sunt förnuft !

2011-07-08 @ 20:23:17
Postat av: Gubben o Gumman

Högsbymordet innehåller all dårskap som går att stoppa in ett mordfall,med Amnesty på toppen.

Amnesty : "Säg hej till publiken"

2011-07-08 @ 21:24:43
Postat av: Invictus

Thoralf, hur gör jag om jag vill ställa några frågor till dig? Ser nämligen var nånstans man kontaktar dig, om man nu kan det.Ha det bra!

2011-07-08 @ 21:28:02
URL: http://Friatider.se
Postat av: Gubben o Gumman

Journalistens jobb är att opartiskt förmedla nyheter.(Exklusive i Sverige)Klockan 07.08 den 7 Juli annlade någon brand utanför Konsumbutiken i Norrliden dvs mordbrand.

Detta finns ej på nätet i Barometern inte vad vi kan se iallafall.

(Tredje branden i området inom kort tid bla en bilbrand,givetvis ej omskriven)13.30 Den 7 Juli brann en torktummlare på Silkesborgsgatan,förmodligen tekniskt fel reportage och bild finns från den branden i Barometern?Gubben o Gumman skall nu kolla Sos larmen framöver och se om man konstant mörkar tex bränder i Kalmars Rosengård Norrliden,och så skriver vi det här,trenden pekar åt att det är så.Tycker Mackan och Lutten det är bra och "rättvist" måntro?Svinpälsar som genom mörkande påverkar bla komunalval skall hamna på bloggen.

Detta är för jävligt på ren svenska.Källa: Sos larm Barometern

2011-07-08 @ 21:50:34
Postat av: Thoralf A

InvictusUnder min bild (uppe till höger) kan du klicka på mitt namn så får du upp lite kontaktuppgifter.

2011-07-09 @ 10:29:38
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Hurra Courage, Lustigt Bagage, Friskt i flaskan, Hej!

Hör på rövlyftarnas syn på kvinnlig onani och häpna:

http://www.youtube.com/watch?v=AF5GJePM4GU

2011-07-09 @ 13:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0