MÅNGFALD = HÖGRE PRODUKTIVITET


Christer Strumark och William Petzäll.                Foto Thoralf Alfsson

Har lyssnat på en debatt mellan William Petzäll och Christer Sturmark ordförande för Humanisterna angående religionskritik och främlingsfientlighet under förmiddagen. William klarar sig som vanligt väldigt bra även mot en sån rutinerad räv som Christer Sturmark.

Givetvis var det flera muslimska kvinnor i sina slöjor som efter debatten och utfrågningen ville ställa frågor till William. I sin frågor avslöjar de sina fördomar och okunskap om SD då de kommer med mycket märkliga påståenden. Här har verkligen media lyckats med att desinformera samhället.


                                                            Foto Thoralf Alfsson

Sedan var jag på ett seminarium med rubriken ”Kan mångfald och jämlikhet leda till ökad lönsamhet” med bland annat DO Håkan Sandesjö och integrationsminister Erik Ullenhag.


DO Håkan Sandesjö och Erik Ullenhag.

Jag har jobbat för flera svenska storföretag som MoDo, M-Real, ABB och senaste ÅF (Ångpanneföreningen), dessutom har jag i mitt jobb besökt andra företag. De så kallade sanningar som DO och integrationsministern lyfter fram känner jag personligen inte igen. DO sa t.ex. att arbetsplatser med ”mångfald” var mycket mer effektiva och produktiva. Undrar hur många som håller med om detta.

Jag hör helt andra exempel och värderingar ute i det privata näringslivet. Frågan är vem som får höra sanningen? Är det DO eller Thoralf Alfsson? Jag har min uppfattning helt klar i denna fråga.

En annan sak som slår mig är hur könsfördelningen ser ut vid den här typen av seminarium. Jag räknade lite på hur många som var närvarande. Jag fick det till nästan 100 personer, utav dessa var ca 10-15 män. Ca 85-90 procent var alltså kvinnor. Jag tror mig också veta varför det är så men det håller jag för mig själv.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Jag kan inte heller se vad "mångfald" har med effektivitet och produktivitet att göra. Ett väl organiserat företag med kompetenta och motiverade medarbetare fungerar bra oavsett medarbetarnas ursprung eller etnicitet.Kul att höra att Petzäll klarade av "Krister Struntprat". Jag hoppas också att Pezäll tog sig tid att svara de muslimska frågeställarna så att de inser att SD inte är farliga, främlingsfientliga eller vill slänga ut alla invandrare. De invandrare som redan finns i Sverige har ju allt att vinna på en mer ansvarsfull och sansad migrationspolitik.

2011-07-06 @ 15:46:43
Postat av: Anonym

Hur mycket städare kan sverige ta emot ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-06 @ 15:55:54
Postat av: Mattzzi

Med för många män med så blir det för mycket kritik mot desinformationen dessa bigotta herrar sprider.Visst mångfald på en arbetsplats ger en ökad effektivitet i konflikter i slagsmål.

På Scan var detta vanligt förekommande.

2011-07-06 @ 15:59:18
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Henrik A

Jag har lyssnat på vansinnigheter från Migrationsverket när de höll föredrag i Umeå tidigare, då var det också nästan bara kvinnor som lyssnade. Jag fick intrycket att de arbetade inom migrationsindustrin, kanske är könsfördelningen allt annat än jämn i branchen?

2011-07-06 @ 16:31:39
Postat av: Gute

Alltså är företag med en hög andel män med Svensk bakgrund ineffektiva!?

Var det FI som stod för seminariet?

2011-07-06 @ 16:52:53
Postat av: Lassekolja (65)

Med DO´s och Erik Ullenhags logik vore ju drömmen för SAAB att byta ut hela arbetsstyrkan mot slöjtjejer, d.v.s. sådana som hon som pratar med William Petzäll. Skrattretande! Inte konstigt att "Det nya Sverige" ser ut som det gör.

2011-07-06 @ 17:51:47
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Info

PAULINA NEUDINGS HUVUDMOTSTÅNDARE ÄR SVERIGEDEMOKRATERNAIntressant. Socialdemokraterna har nyligen anklagat Ung Höger för rasism och främlingsfientlighet. En debatt idag i SR mellan en de senares represantanter, (invandraren) Paulina Neuding, och en ettrig, halvljugande sosse, skulle handla om huruvida det var rätt att över huvud taget diskutera vissa problem, som var förknippade med den unika, svenska massinvandringen.Frågan blev aldrig besvarad. I stället övergick debatten till en tävlan om vem de båda som MEST TOG AVSTÅND FRÅN SVERIGEDEMOKRATERNA. Neuding för sin del var noga med att framhålla, att hon för sin del tog helt och hållet avstånd från detta FRÄMLINGSFIENTLIGA parti, som har sitt ursprung i och hämtar sina medlemmar ur VIT MAKT-RÖRELSEN (vad är det?).Och för övrigt var detta lilla marginella parti, Sd, så obetydligt, att Paulina Neuding inte brukade uppmärksamma, att det fanns.Akta er för falska vänner - sådana som t.ex. inför valrörelser ibland låtsas, att de vill införa enkla språktest för utlänningar, som begär svenskt medborgarskap. Akten Eder för ulvar i fårakläder.

2011-07-06 @ 17:54:55
Postat av: LN

Engelskan är ett populärt språk i Nya Sverige. En judisk-polsk-svensk-professor till och med argumenterar för att svenskan skall läggas i graven och ersättas med engelska.Svenskarnas praktiska förmågan att tala engelska är emellertid sämre än dålig. Enstaka termer och ordföljder inom musik, film, datorlogi, Faecesbook-hantering och iPhånologi behärskas av många, inte minst de yngre - men att tala = nyanserat kommunicera på engelska behärskas av fåtalets fåtal. Tacka den undermåliga, klantiga och fantasilösa svenska skolundervisningen för det.Nu vill vår 'megalophantast' till undervisningsminister att KINESISKA skall läras ut i den framtida svenska skolan. Han visar därmed att något allvarligt fel, ett sk malware kanske, har berett sig tillträde till hans hjärna och åstadkommit totalförvirring.Engelskan och svenska är nära besläktade som mor och moster, delvis med ett gemensamt ordförråd sedan vikingatid (jmf. window - vindöga; hone - hena/slipa osv), samma grammatiska struktur, samma bokstavssystem,nästan samma fonologi, samma tankesystem, varigenom i princip endast ordförråd och och kunskap i idiomatik blir avgörande för hur oskicklig/skicklig språkbrukaren är.Kinesiskan, lika nära besläktad med svenskan som Jingis Kahn är med skräddarmästare August Palm; med en totalt annorlunda grammatisk struktur, om nu kinesiskan har någon(?), piktogram istället för alfabete, varav några tusen tecken måste läras utantill, annorlunda fonologi etc, etc, medförande ett annat tankemönster/-system. Detta skulle således läras ut i den svenska skolan - till svenska elever - av svenska lärare?Jag tvingas inse att den svenske utbildningsministern uppenbarligen är en förvirrad idiot. Han är en värdig medlem i den idiokrati som tillsvidare tillåtes destruera det en gång stolta landet Sverige.2011-07-06 @ 18:03:27
Postat av: Alfred

Metro har outsourcat censuren på okänt företag!På gratisblaskan Metro´s webbupplaga skrev jag några inlägg som snabbt togs bort. Jag ringde redaktionen för att fråga varför och fick tala med en man som inte uppgav sitt namn. Mannen blev direkt irriterad över min fråga och började tala om förbjud mot hets mot folkgrupp osv innan han ens visste vad mina inlägg handlade om. Jag försökte lugna ner honom och förklarade att mina inlägg inte handlade om hets mot folkgrupp utan om ifrågasättande av politiska ideologier. Han var inte intresserad av att höra och blev bara stressad och ville lägga på. Jag frågade honom om han trodde på alla människors lika rätt att yttra sin mening. Han blev upprörd och lade på luren!

Jag ringde redaktionen igen och bad att få tala med någon annan förhoppningsvis vettigare person och blev kopplad till en annan man som heller inte uppgav sitt namn. Jag berättade om det förra samtalet och önskade en förklaring till varför de inte publicerade mina inlägg. Hans svar var att han inte kunde ge något svar eftersom han inte läst vad jag skrivit. Jag föreslog då att läsa upp för honom vad jag hade skrivit men han ville inte höra och började bli irriterad. Han sade att det inte var Metro som “modererade” kommentarerna på webbplatsen utan en annan firma. Jag frågade vad firman hette, men det visste han inte, sade han och lät ännu mer irriterad. Jag frågade då om han visste någon som visste namnet på firman? Han blev upprörd och som hans tidigare kollega gjorde, lade han på luren!Detta är bara ett exempel på hur det ligger till med yttrandefriheten i dagens svenska demokratur.

Censuren heter numera “moderator“ och den outsourcas till okänt företag för att på så vis slippa ansvar!

2011-07-06 @ 18:19:12
Postat av: Ve de underkastade!

@InfoUt med språket, Paulina Neuding!Jag såg ett klipp med Paulina Neuding (länk nedan)

där hon talar om integrationspolitikens misslyckande. Hon utgjuter sig över en ”invandrargrupp” som trakasserar kvinnor, judar och homosexuella, utan att nämna denna "invandrargrupp" med namn en enda gång.

Alla förstår vi ju att det är rövlyftarna hon syftar på. Men man undrar ändå vad det är som gör att hon underlåtar att tala ut namnet på denna invandrargrupp, är det rädsla? Och i så fall för vad?!http://tanjabergkvist.wordpress.com/2011/06/08/glad-nationaldag-och-intervju-pa-jyllandspostens-blogg-mm/#comments

2011-07-06 @ 18:42:05
Postat av: Kerstintin

Jan Björklund vill importera högutbildadae invandrare till Sverige!

....................

Jag har hört på SVT att alla invandrare som kommer till Sverige är högutbildade, men de får inget jobb pga av rasismen, så de får köra taxi istället.

Jag tycker personligen synd om dem. Därför tycker jag inte att Jan Björklunds förslag är bra, lura hit ännu fler högutbildade invandrare och låta de köra taxi. Det är inte schysst, tycker jag inte2011-07-06 @ 18:59:22
Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gumman får väl ta smällen ang kvinnodominansen tex på multikultiseminariumen.Män dör i fält för sitt land/folkslag

Kvinnan är hemma med glinen under tiden och hoppas på det bästa,vinner fienden kan hon bli våldtagen 1,2 miljoner Ryska våldtäkter i Tyskland 1945.Få kvinnor har inga problem med att polisen som i Göteborg spränger 3 illegala vapenhandlare i kvarteret bredvid ,bara byggnadsytan och glinen inom denna mår bra.Dom första som börjar umgås med "fienden" och skaffa glin är kvinnor.Således är den egna stammen eller landområdet stammen bor på intem lika viktig för kvinnor bara byggnadsytan och glinen inom den är trygga....Det är alltså skillnad på överlevnadsinstinkten hos män och kvinnor om man ser till utanför byggnadsytan på boet.Det var inte så länge sedan kvinnan fick rösträtt i Sverige i Saudiarbien har dom det inte än.....

Köra bil är ajabajja...Här skulle svenska kvinnor ana ugglor i mosen tex i Sverige, men då är vi tilbaka till byggytan på boet...fast här har Boljevikerna hjärntvättat bort det momentet "alla är goda" statistik är bara lögner och rasism".

50000 muslimer med moskeer är inga problem.Sverige har lyckats inkassera Boljeviker som ockuperat media målvedveten sedan 1968Två penningkåta joddlare som äger presshelvetet till stora delar, och ömsesidigt utnyttjar Boljevikerna för att bli rikast på kyrkogården på Sveriges bekostnad.Dessutom har vi då 50% av befolkningen som springer onkring med modersinstinkter och "alla är goda syndromet" mellan öronen.Här blir det dubbeltorsk i systemet vg se seminarium tex,sedan skall man väl komma ihåg att den som blivit mediahjärntvättad knappast kan rå för det själv...eller har vissa människor i landet börjat göra det....?Dessutom har alla politiker broilers som gått på sossedagis nått Rosenbad sedan 20 år tillbaka minst,vänligen se Clownfeldt, Ullenhag, "Lill Gahrton" mfl.

Även dessa lider av alla är goda syndromet/Sverige är ett rikt land vi kan vara generösa syndromen

(1.4 miljoner jippessvenskar på plats)Man tycker ju att det kunde vara någon måtta på godheten med 57& i totalt skattetryck.

Vänlige se indragningar inom tex räddningstjänsten eller äldreomsorgen.Fast här blir det schizofrena systemet självgående.

En stor invadrarindustri växer upp kring invadraren

Vilka i bästa fall jobbar till 40% resten lever på socialbidrag.

Se utbetalningsparallellen till Grekland generösa pensionerande vid 50 års ålder i vissa grupper.

Pengar är pengar dvs skatteslavarnas pengar.

I GREKLAND ÄR DET KONKURSÅtgärdspaketet blir följande:- Sparka 60% av journalistkåren

- Skicka bröderna donkey till Svalbard

-Dra in kvinnlig rösträtt i 20 år

-Ompröva alla PUT/utvisa alla invandrae som begått brott, vänligen se Danmark.

-Sparka SVT samt radiocheferna omgående.

-Rösta på Sverigedemokraterna.Det finns inget land som är så illa ute som Sverige med dessa olika parametrar inom sina gränser i hela världen, titta tex på andra platsen i överfallsvåldtäktligan efter Afrika. I Sverige tillhör afrikanska män överrep av utlänska vålktäkare,men inte fan ringer det några klockor i päronet på Gullan Pudding för det?

Margott Wallström sitter och lipar i Kongo, i TV i samma ärende...

Svenska kvinnor är en del av mosaiken som håller på att förinta Sverige låängsamt.Blogginlägget går bra att använda i undervisningssyfte i svenska grundskolan helt fritt.Gubben o Gumman SKRIVER SOM PRIVATPERSONER utan koppling till Thor-alf Alfsson SD ,Expo eller riksföreningen för halalslakt i varje svensk stad.

2011-07-06 @ 19:18:02
Postat av: Non serviam

@Gubben o Gumman"Kvinnan dömd att betjäna döden- sin största fiende.

Så skänker hon liv åt döden. Skuld föder skuld.

Vems tid är det hon bortskänker?"Cornelis Vreeswijk

ISTÄLLET FÖR TAO

2011-07-06 @ 19:29:52
Postat av: AWSvenss

Kan mångfald och jämlikhet leda till ökad lönsamhet?

Svar nej, för att tala klarspråk. Tro man det så är man en idiot , är det så att man tro att åhörarna är idioter så är man lika fullt en idiot. För att ett maskineri ska fungera så gäller det att bitarna är anpassade för varandra. Sveriges befolkning var anpassat för varandra och maskineriet fungerade. Nu försöker man ersätta dessa beprövade delar med något som hör hemma i helt annat system. Detta kan enbart sluta i ett haveri trots att optimismen frodas i vissa kretsar och ge sig uttryck i idiotiska uttalanden.

2011-07-06 @ 19:53:59
Postat av: Mogge

Du har rätt Thoralf, Jobbar i ett storföretag, Ska förelå HBT-certifiering,

2011-07-06 @ 19:56:27
Postat av: Jester

"självgående schizofrent system"Jag måste hänga på på Alfreds skildring av hur yttrandefriheten behandlas i demokraturen Nya Sverige och hur censuren av det sk fria ordet "outsourcas" till och omhänderhas av anonyma firmor på stan.En annan form av "outsourcing" är att anlita inkassofirmor. Har du en tvist med ett företag och detta inte vill erkänna att du har rätt och även saknar förmåga att argumentera för sin uppfattning att du har fel, är det numera ovanligt att man böjer sig för sanningen.Istället står man kaxit på sig och om inte du böjer dig, så överlämnar man ärendet till inkasso. Efter inkasso kommer kronofogden eller tinsrätten, och står du modigt på dig och låter ärendet gå till tinsrätten, så dyker företaget inte upp. Men du har tvingats till mkt tidskrävande brevskrivande, bl.a.Sällan går det så långt - inkassoärenden upplevs av flertalet med rätta som så obehagliga att man viker sig och betalar för att slippa ifrån obehag.

Simsalabin - än en gång har så ohederligheten och dumheten segrat i demokraturen.PS - Kanske har inte alla hört talas om båten som kronofogden tog i beslag hos tjyven B och sålde på executiv auktion. Att båten ej osannolikt var tjuvgods "misstänktes" inte! C skrapade ihop alla sina besparingar och köpte på den executiva auktionen båten. Hela våren jobbade C på båten för att få den i fint skick. Snart efter sjösättningen, när båten låg och guppade vid den nyhyrda kajplatsen, blev den igenkänd av sin förre ägare A. Denne gick till polisen, utredning igångsattes, mycket obehag för C uppstod. C blev av med båten, den förverkades, och återgick till A. Kronofogden tvådde sina händer och hänvisade C till att kräva ut pengarna av B, som saknade betalningsförmåga och betalningsvilja. Så går det till i en rättsstat, en demokratur som Nya Sverige.

2011-07-06 @ 20:02:12
Postat av: Tony Ingman

Vi skall locka eliten till Sverige säger folkpartiets ledare Jan Björklund och Ullentuss

nickar instämmande. Är det eliten av lökhackare

som han avser, för merparten av massinvandringen från Somalia och andra Afroländer består ju till

största delen av lågutbildade till rena analfabeter

som ju inte kan räknas till eliten.

Men om J.Björklund får in en högutbildad så kommer

minst 9 lågutbildade samtidigt, men det är ju klart

att 7klövern menar att det Svenska socialsystemet

omfattas av något slags allemansrätt för all världens befolkning.

2011-07-06 @ 20:02:30
Postat av: Funtaren

"Mångfald" kan ha fördelar i vissa speciella branscher. Men det som är viktigt är naturligtvis att ha ett bra team som arbetar tillsammans i harmoni och som består av kunniga och mogna individer.Vad dessa individer har för hudfärg eller kulturell bakgrund är helt ointressant så länge de passar in i teamet. Ett sådant team kan uträtta storverk. Men då är det inte "mångfalden" som firar triumfer. Det är kompetent samarbete mot ett gemensamt mål. Ofta trots "mångfalden" i svensk PK-sanktionerad tappning.

2011-07-06 @ 20:17:36
Postat av: Alfred

@JesterDen ökade korruptionen i Sverige beror främst på att den tredje statsmakten, massmedia med SVT i spetsen, som har till uppgift att granska den första makten, regeringen och den andra, riksdagen, inte lever upp till sin uppgift. Tredje statsmakten ligger i maksopi med de två andra.

2011-07-06 @ 20:34:40
Postat av: S-E Karlsson

Min fundering på Almedalen är hur har alla de invandrare som är där den här veckan råd med det ?

Som pensionär så har jag banne mej inte råd att hux flux sticka över till Gotland en vecka det måste i så fall planeras noga och sparas , om det går förstås !

2011-07-06 @ 20:51:57
Postat av: Tjadden

Antisvenska tidningen Aftonbladet kör sin vänsterpropaganda som vanligt.http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article13280033.ab

2011-07-06 @ 20:56:30
Postat av: Hulda

Kollar just nu på Debatt. Några betraktelser: Gudrun Schyman höll tyst i 22 minuter!!

Men viktigast: William Petzäll är med och debatterar som en "vanlig" politiker. Det hade aldrig hänt för ett år sedan... SD påverkar och accepteras.

2011-07-06 @ 20:57:06
Postat av: Mattzzi

På tal om Metro och deras yougov undersökningar.

Jag var i princip med på undersökningar på daglig basis tills för 14 dagar sedan,då det kom frågor om partisympati.Jag svarade givetvis SD och på frågan om invandringen så tog jag upp ensamkommandebluffen och dess kostnader.

Sedan dess har jag inte inbjudits till fler undersökningar.Undrar varför.

2011-07-06 @ 21:35:54
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: G G

Metro är näst SVT sveriges mest effektiva opinionsbildande medium,

Den som har makten över Metro och SVT har makten över Sverige,

Det vet den muhammedanska lobbyn.2011-07-06 @ 21:44:46
Postat av: Anonym

Någon undrade om SD TV,det verkar som det är här filmerna finns:

http://www.youtube.com/user/sdwebbtv

2011-07-06 @ 21:49:33
Postat av: Malin

Trevligt att få se din flickvän, på bild 2 :)

2011-07-06 @ 21:52:17
URL: http://goo.gl/gcZDd
Postat av: Gerhard

Mångfald = högre produktivitet?

Ja, i fablernas värld möjligen.Är snart 50 år, har startat och drivit ett antal företag i ca 25 år med upp till ett 15 tal anställda i Malmöregionen.

Mina företag har varit verksamma inom vacummteknik och avancerad medicinteknik.Har haft massor med invandrare anställda genom åren, både bra och dåliga.Jag har inte lyckats hitta något som helst samband mellan multikulti i företaget och hög produktivitet, snarare tvärtom.

2011-07-06 @ 21:58:00
Postat av: Robin Shadowes

@Alfred. Företaget heter Interaktiv Säkerhet AB och befinner sig i Varberg. Bloggen Ulmerkotten har skrivit en del om dessa flitiga suddagummor. Det är sannolikt att även Metro nyttjar deras tjänster,

2011-07-06 @ 22:28:41
Postat av: Bosse S

Till Alfred angående censuren på kommentarssidorna

Kanske detta företag.

Lägg märke till namnet Schottenius.

http://www.interaktivsakerhet.se/”Företaget bildades 2006. Interaktiv Säkerhet i Norden AB är ett helägt dotterbolag till Körberg Schottenius Partners AB. Verksamheten bedrivs från Varberg. Vi genomför idag uppdrag i Sverige och Norge. Interaktiv Säkerhet är bildat av personer med lång erfarenhet från arbete på LunarStorm. Många i personalen har jobbat med kontroll och hantering av användargenererat materiel sedan början av 2000-talet.”

Körberg Schottenius Partners AB

Org.nummer: 556673-1898 Bolagsform: Aktiebolag

VD: Karlsson, Klas Michael

Registreringsår: 2004

Telefon: 0340-695600

2011-07-06 @ 22:33:26
Postat av: Alfred

Tack Robin Shadowes & Bosse S för informationen.

Nu har vi i alla fall hittat ett av huvuden på den månghövdade censurormen som försöker kväva yttrandefriheten i Sverige.2011-07-06 @ 23:07:27
Postat av: alf

http://sv.wikipedia.org/wiki/Maria_Schottenius

Nu ramlade 25-öringen ner. Det är där makten i Sverige sitter!

2011-07-06 @ 23:22:12
Postat av: G G

Är det Olle Svenning´s tant, den där Maria Schottenius?

Då faller bitarna på plats.

2011-07-06 @ 23:35:23
Postat av: "Vi gillar olika"

Unga invandrare rånade bank – fick fängelse.Arber Ferizi, född 1992, för grovt rån till fängelse tre år och fyra månader. Svensk medborgare.

Emir Assad Salman, född 1992, för grovt rån till fängelse i två år och åtta månader. Han körde flyktbilen. Svensk medborgare.

Shpejtim Mangjolli, född 1992 och medborgare i Serbien/Montenegro, för grovt rån till fängelse tre år och fyra månader. Inget yrkade om utvisning.

Egzon Syla, född 1992 (ingen bild), för grovt rån för grovt rån till fängelse tre år och fyra månader. Svensk medborgare.

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/06/unga-invandrare-ranade-bank-fick-fangelse/#more-922832011-07-06 @ 23:39:13
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Magentan

Interaktiv SäkerhetI Julia Caesars bok "Världsmästarna" finns några mycket intressanta och skrämmande kapitel om just familjeföretaget Interaktiv Säkerhet.

"MONOPOL PÅ CENSUR" heter det första kapitlet som börjar på sidan 99. På sid 100 följer nästa intressanta kapitel i ämnet: "CENSUR SOM FAMILJEBUSINESS". Om man läser dessa och ytterligare två följande kapitel: "YTTRANDEFRIHET PÅ ENTREPRENAD" (sid 102) samt "POLITISK CENSUR FRÅN VARBERG" (sid 103), får man en mycket komplett och en oerhört otäck bild av censuren inom svensk massmedia. Det gäller även i tidningarnas kommentarsfält på internet.Två av Interaktiv Säkerhets största kunder är Dagens Nyheter och Aftonbladet. Några ytterligare exempel på Interaktiv Säkerhets kunder är: Dagens Industri, Expressen, Göteborgs-Posten, Dalarnas Tidningar, KP-Webben...osv.Citat från boken "Världsmästarna":

"Interaktiv Säkerhet åtar sig att sköta censuren mellan klockan 07.00 och 00.00 varje dag året runt. Ett 30-tal anställda mellan 30-45 år, varav många med bakgrund på Lunastorm, arbetar i skift för att rensa bort olämpliga åsikter ur kommentarsfälten. Minst en gång i timmen åtar sig företaget att utföra rensning.

[...]

I dagens Sverige är alltså den grundlagsstadgade yttrandefriheten i Sverige utleasad till en privat aktör som har närmast total monopol på marknaden. Någon samhällelig insyn finns inte."Läs mer i boken "Världsmästarna"!

2011-07-07 @ 00:20:05
Postat av: Kalle

Tycker det är bra att Sverige är framsynta och satsar på engelska och kinesiska i skolan. Kinesiskan (mandarin) talas av flest människor i hela världen av världens 4 000 olika språk.

Engelskan kommer på tredje plats efter spanskan på andra plats.Det gör att våra ungdommar i framtiden kan göra sig förstådda bland majoriteten av världens människor och språk.

2011-07-07 @ 00:49:31
Postat av: OT

Vad är nazism? Något att diskutera på Palmedagsveckan?Rädda barnen! - http://www.youtube.com/watch?v=Y2_LV0GJJQo

2011-07-07 @ 01:17:57
Postat av: OT

Som sagt en grön melon är alltid röd inuti! Oslo: Green activist says she will only protest against non-violent religions: http://europenews.dk/en/node/45070

2011-07-07 @ 01:54:08
Postat av: OT

Hör Sveriges folk!"Ignorance, Not Radical Islam, Israel's Main Enemy": http://europenews.dk/en/node/45067

2011-07-07 @ 02:00:40
Postat av: OT

Bäva mången sjuklöverpolitiker - I can feel it comming in the air tonight - phil collins: http://www.youtube.com/watch?v=manxPVTLth8Sjuklöverpolitiker ge upp medans en pudel kan genomföras!

2011-07-07 @ 02:15:35
Postat av: OT

Det finns så mycket musik, men så lite tid!Genesis - Land of Confusion with lyrics: http://www.youtube.com/watch?v=xF7HkpbLK9s

2011-07-07 @ 02:35:19
Postat av: OT

Pat Condell on Sweden - Goodbye Sweden: http://www.youtube.com/watch?v=zZtc2ma2GEQP.S. Ber om ursäkt Thoralf men, men, detta är ju SD:s R&D avdelning?

2011-07-07 @ 03:08:08
Postat av: "Vi gillar olika"

Dom vänsterextrema har gjort det igen.Den fjärde juli gästade Jimmie Åkesson SR:s Tankesmedjan på plats i Almedalen, där programledaren och övriga försöker med alla knep att få honom ur balans. Tankesmedjans producent Moa Sandblad blir desperat och vill att intervjuaren avbryter Jimmie m.m.1.23: ”Avbryt! Det handlar inte om det!”

1.27: (Med desperation i rösten) ”Ta nästa fråga! Ta nästa fråga! Ta nästa fråga!”

2.30: ”Låt honom inte prata! Låt honom inte prata!”

2.57: ”Bara fortsätt! Låt honom inte prata! ohörbart

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/07/radio-tankesmedjan-hanfull-mot-jimmie-akesson/#disqus_thread

2011-07-07 @ 04:23:37
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Robin Shadowes

När vi ändå är inne på Maria Schottenius så var det ju hon som härom året talade om digitala pissrännor. Så mycket är alltså den grundlagsbefästa demokratin och yttrandefriheten värd i den familjen. Men man brukar ju också säga att den som säger det är det...

2011-07-07 @ 06:37:18
Postat av: LN

@ Kalle

Jag tror att du har fått språkfrågan om bakfoten. Att tala eller snarare göra sig hjälpligt förstådd på mandarin på turistparlörnivå främjar inte ngn förståelse mellan framtidens svenskar och invånarna i mittens rike värd de pengar som den sk undervisningen i den svenska skolan skulle kosta.

Då vore det betydligt mera realistiskt att slösa bort fattighusets pengar på att förmedla halvdana kunskaper i arabiska till framtida svenska ungdommar, så att de som dhimmis hjälpligt kan komunicera med sina muslimska herrar.

2011-07-07 @ 06:51:27
Postat av: Sven Dacke

Björlunds nysläppta luftballong som seglade iväg från Almadalen innehöll nyheten att vi skall börja jobba som Kanada.Smålandsposten trumpetade ut nyhten som att vi får ett öppnare Sverige med Björklunds "luftbalong"I Artikeln från SMP fanns ett inlägg med länk till Kanadas ambassad som beskriver vad som gäller för att få komma till Kanada.

Följ länkarna till dom engelska sidorna där man kan läsa vad som verkligen krävs för att få komma.Och kunde vi gå efter samma krav vore problemen här hemma inte lika stora men inte ett öppnare Sverige utan ett Sverige som ställer krav som dom flesta länder med intelligenta regeringsmedlemmar.Postat av: InfoNYTT ASYLSKÄL: HBTQ-LÄGGNINGEtt huvudinslag idag i SR (omkring en hel kvart i P1 Morgon) har utgjorts av ett reportage om migrationsverkets felaktigt kritiska hållning till en del invandrare, som söker permanent uppehållstillstånd i Sverige på grund av påstådd (ibland äkta) HBTQ-läggning.En lång intervju med den mot migrationsverket starkt fientliga ordföranden för RFSL, Ulrika Westerlund, tyder på, att detta är början på en radiokampanj, som beställts av just RFSL och som nu verkställs av detta förbund närstående radiojournalister. Därmed återupplivar Sveriges radio Socialdemokraternas gamla dröm från 1980-talet – att Sverige skall vara en fristad och en fri försörjningsplats för alla världens homosexuella.Reportern, Lotta Carlsmark (v), intervjuade en söt, rysk man med vackra lockar och ”lipgloss” i handväskan, som visserligen bara ljugit om en del detaljer för migrationsverket men som ändå på ett omänskligt och ovärdigt sätt hotats av avslag på sin ansökan om PUT. Denne man – som alltså kände sig som en kvinna - var just på väg att tillämpa den för bifall osvikliga metoden: att gifta sig med en svensk utlänning, som redan fått uppehållstillstånd.Som dock inte själv var en HBTQ-person. Och utan att kärlek var inblandad. Ett skenäktenskap, alltså.Priset på gatan för ett skenäktenskap av denna typ uppgavs i standardfallen vara 150.000:-. Rörande ”äktenskapets” hållbarhet finns inga bestämmelser. Naturligtvis står det också var och en fritt att aldrig flytta ihop med sin s.k. partner och givetvis att skilja sig samma dag som PUT erhållits.Var det detta som var tanken bakom Sjupartiets fanatiska vurmande för legalisering av enkönade äktenskap? Att ännu snabbare än nu kunna byta ut och helt eliminera den svenska ursprungsbefolkningen? (Som ju enligt vår statsminister inte ens finns.)Hur som helst - klart är, att Sjupartiet, journalistkåren och alla inflytelserika organ i samhället anser det vara Sveriges absoluta skyldighet att ge PUT åt och sedan försörja alla världens HBTQ-personer i den mån de uppger sig vara förföljda eller riskerar att bli förföljda på grund av sin läggning i sina hemländer.Som bekant är hela världens problem just Sveriges problem. Det säger Svenska Amnesty och UNHCR och Röda Korset och EU (= Birgitta Ohlsson, Eva-Britt Svensson, Cecilia Malmström).SLUTREFLEXION: Är inte denna radiokampanj ett uttryck för ISLAMOFOBI och HETS MOT FOLKGRUPP? Det mumlades nämligen i förbifarten något om en avog inställning till homosexuella i alla islamdominerade länder. . .

2011-07-07 @ 08:33:17
Postat av: Stefan K

Jag jobbar på ett stort och världsomfattande företag. Vi har personer med utländsk härkomst. Att detta multiföretag skulle gå bättre för att dessa är anställda övergår mitt förstånd. Menar Ullenhag att nedvärdera svenska arbetare eller är orden de sedvanliga flosklerna. Menar han allvar är han välkommen ut till oss och förklara varför vi med svensk bakgrund gör ett sämre jobb. Han blir säkerligen väl mottagen.

Problemet är snarare att flertalet med utländsk bakgrund inte kan ta alla arbetsuppgifter då de varken kan tillräckligt bra svenska eller engelska och nu pratar jag om min arbetsplats märk väl.

2011-07-07 @ 08:49:20
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Sven Dacke

Sveriges Radio P1 rapporterar om det kostsamma gatuvåldet.Kommentering av artikeln till programmet har naturligtvis stängts av på grund av flera som har "fel" åsiktLägger in en av dom kommetarer som trots allt kom med innan dom stängde på sedvanligt visMörkad fakta - ingen lösning

Eftersom många vet vad det ökade våldet har sin främsta orsak vet också många att kärnfrågan aldrig kommer att dryftas. Så ser den svenska "fria" debatten ut och därför närmar vi oss aldrig en lösning till den här typen av eskalerande problem. Så varför bry sig överhuvudtaget då det bara blir "fejken av arabien" som alltid i dessa sammanhang.

Media och politiker - se och lär av Danmark innan det är för sent.Hörde för övrigt på morgonen att Drottningatan terroristen inte kan ha varit ensam enligt terrorexperten.Men det var det väl inge förutom Statsministern som trodde

Postat av: Mattzzi

Först Ian sen Bert.Bert Karlsson ger råd åt SD.Bert Karlsson är i Almedalen för att avskaffa dansbandsmomsen.

Men passar på att avslöja att han ger råd åt SD hemma i Skara.

– De verkar vettiga, säger han.

http://www.aftonlognen.se/nyheter/almedalen2011/article13287368.ab

2011-07-07 @ 09:25:09
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: MG

@MattzziBevare oss för Bert Karlsson.

2011-07-07 @ 11:00:38
Postat av: Magentan

Om DO och Ullenhag och "mångfaldens effektivitet" på arbetsplatserna:Ibland blir de relaterade dumheterna från 7-klöverns representanter så extremt dumma att de t.o.m. känns jobbiga att kommentera. Det känns bättre att bara ignorera dem.

Dock vill jag ge min eloge till Thoralfs lyckade bild på de två i sakfrågan och om nuvarande verklighet okunniga pellejönsarna.

2011-07-07 @ 11:24:29
Postat av: Sven Dacke

Det här med övervakningsföretag med kontroll av bloggar och forum ett fall att ta upp i Rikdagen efter semesternTycker det verkar lika skumt som IB affären

2011-07-07 @ 12:04:03
URL: http://www.interaktivsakerhet.se/
Postat av: alf

På något sätt tycker jag det är synd att grekerna stoppade den här båten. Tänk vilka enorma mängder byggmaterial den kunde ha fraktat till palestinierna.

http://www.gp.se/gptv?path=gptv.abcdn.net/TV-ARKIV/Varlden&playfile=18870_Svensk_Gaza-bat_har_lamnat_hamn_135183.pls&autostart=1

2011-07-07 @ 12:31:22
Postat av: Rune

Hoppas festen blir bra. Partyrelaterade bilder på länken :)

2011-07-07 @ 12:47:00
URL: http://goo.gl/7Hdof
Postat av: Karlskronabloggen

Helt utanför ämnet, men de här sten- eller asfatsläggarna som gammelmedierna envisas med att kalla "irländare" eller "engelsmän" verkar nu vara i Kalmartrakten!http://vgnt.se/zigenare-lagger-sten-utan-kontrakt/

2011-07-07 @ 14:05:01
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Robin Shadowes

Apropå censur, nu har t o m regeringen ingripit och släckt ner en blogg. Nämligen bloggen Corruptio för att han exponerad det extremt korrupta svenska dumstolsväsendet.http://www.corruptio.se/page41.html

2011-07-07 @ 14:31:55
Postat av: OT

Apropå förslaget om immigration liknande den Kanada har och som vanligt är folkpartiet ute och cyklar med styrstångsfylla i god vetbästebergs anda!Immigration costs Canada billions: Fraser Institute. Se http://www.torontosun.com/2011/05/17/immigration-costs-canada-billions-fraser-instituteOch här rapporten "Immigration and the Canadian Welfare State 2011":http://www.fraserinstitute.org/publicationdisplay.aspx?id=17546&terms=immigrationUtdrag ur rapporten: "The study concludes that in the fiscal year 2005/06 the immigrants on average received an excess of $6,051 in benefits over taxes paid. Depending on assumptions about the number of recent immigrants in Canada, the fiscal burden in that year is estimated to be between $23.6 billion and $16.3 billion. These estimates are not changed by the consideration of other alleged benefits brought by immigrants."

2011-07-07 @ 14:34:27
Postat av: Robin Shadowes

Nu har även Mopsen fått påhälsning av AFA något han kopplar till lisa Bjurwalds beskyllning om att han skulle vara nazist."Så slog vänstern till med utomparlamentariska metoder. Min hustru gick ner till tvättstugan. När hon återkom såg hon att någon med rinnande rödfärg målat texten RASIST över hela lägenhetsdörren. Varnad av statsminister Reinfeldt att jag på grund av mina politiska åsikter får finna mig i att ”sådant händer” var jag själv mentalt förberedd. Då blev familjen mer skärrad men särskilt min svåger och hans fru, som var på besök. De är invandrare från Thailand och rädda för politiskt våld."Jag uppfattar mig alltså av Lisa Bjurwald offentligen utpekad som nazist och kan inte bortse från att detta kan vara motivet bakom dagens attentat."Så till resultatet av denna stolta ”antifascistiska aktion”:

* Tre vettskrämda invandrare.

* Tre skärrade ynglingar varav en med ”invandrarbakgrund” och två utländska studenter.

* Två grannar, som tidigare varit kalla mot SD har ilsknat till och tänker gå med i partiet.

* En förstörd lägenhetsdörr, som kommer att klottersaneras på försäkringsbolagets bekostnad."http://mopsen.wordpress.com/2011/07/07/tre-vettskramda-invandrare/Häpp!

2011-07-07 @ 14:42:30
Postat av: Carl

alla sd politiker är verligen fantastiska, och gör ett väldigt bra jobb.såg SVT-klippet med åkesson på bloggen Politiskt inkorrekt.info när tv folket uppför som de skall så inser alla att sd är enda alternativet. åkesson är ju förnuftig och smart. en sån statsminister skulle vi ha. och thoralf kommer nog få en ministerpost. kanske redan i nästa mandatperiod.

man hör många invandrare som även gillar SD. de har insett hyckleriet hos 7 klöverns kreatur.kämpa på SD folk!

2011-07-07 @ 16:13:43
Postat av: Helene

Så svensk arbetskraft duger inte åt den förbannade skitstöveln Ullenhag. Ännu en gång står en etablerad politiker och "pissar på oss".

2011-07-07 @ 16:23:24
Postat av: Gubben o Gumman

50% Jippiesvenskar jobbar= Låg produktivitet

Killen pinkar rätt duktigt på svenska skatteslavar

En tvättäkta politiskt korrekt fjålle af Rang.

2011-07-07 @ 17:09:37
Postat av: Gubben o Gumman

Ännu en politiskt korrekt rövskalle har fått sitt nam Christer "Strilmark"

2011-07-07 @ 17:11:15
Postat av: Gubben o Gumman

Kvinnan till vänster om Petzäll kunde väl ha fått bibeln och taxeringskalendern att studera.

En av "Strilmarks "högproduktiva" Jippeiesvenskar.

2011-07-07 @ 17:14:04
Postat av: AWSvensson

Jimmies framträdande i morse i statstelevisionen var en upplevelse, reportern Marianne Rundström kämpade allt vad hon förmådde men utan framgång. Jimmie styrde och ställde och gav damen inte en chans att vilseleda. Avslutningen som blev abrupt efter påståendet att Sverigedemokraterna skapat oreda med sitt tal förra året i Almedalen. Var det inte Koskenkova eller vad den utmärkande prästen hette. Med en hackande uppkoppling så kunde jag bara skaka fram några minuter på Jimmies framträdande där den styrande kärringen desperat åkallade högre makter.Under en soldränkt bar himmel med trådlös uppkoppling utan koppling till GoG.

2011-07-07 @ 18:33:47
Postat av: Robin Shadowes

Har dom fått in biskop Koskenkorva på torken i år för att slippa fler pinsamma utspel i år?

2011-07-07 @ 20:25:49
Postat av: Magentan

Här är en länk till Jimmies framträdande i SVT i morse, som AWSvensson skriver om.http://svtplay.se/v/2475106/gomorron_sverige/jimmie_akesson__sd__infor_sitt_tal_i_almedalenJimmie har varit strålande i sina framträdanden i Almedalen hittills. Här är ett annat mycket bra exempel.http://politisktinkorrekt.info/2011/07/03/almedalsveckan-2011/#disqus_thread

Det är det första klippen på PI-sidan.Det är faktiskt en diskussion om SD, där SD själv får vara med för en gång skull! Annars brukar ju aldrig SD själva får vara med i diskussionerna om SD.http://politisktinkorrekt.info/2011/07/03/almedalsveckan-2011/#disqus_threadDet är det första klippen på PI-sidan.http://svtplay.se/v/2475106/gomorron_sverige/jimmie_akesson__sd__infor_sitt_tal_i_almedalen

2011-07-07 @ 21:07:12
Postat av: Magentan

Vad rörigt det blev! Länkarna kom med dubbelt av någon anledning. Ledsen.

2011-07-07 @ 21:09:16
Postat av: S-E Karlsson

Har just inmundigat en Cuba Libre och utbrister därpå i följande : Gud bevare Konungen och Fosterlandet och Sverigedemokraterna !

2011-07-07 @ 21:14:42
Postat av: Kalle Nilsson

Så bra att SD finns, de har förstått hur saker och ting hänger ihop.

2011-07-07 @ 21:31:20
URL: http://goo.gl/gcZDd
Postat av: Skånepåg

@ Kalle Nilsson

Att SD "har förstått hur saker och ting hänger ihop" är givetvis en självklarhet. Men det skulle vara intressant att veta om "Kalle Nilsson" möjligtvis har förstått hur "saker och ting" hänger ihop"? Och kommentera i så fall gärna vilka "saker och ting" som DU egentligen avser!

2011-07-07 @ 22:01:37
Postat av: S-E Karlsson

Ja just det "Skånepåg " !

2011-07-07 @ 22:30:37
Postat av: Skånepåg

OTInte undra på att Grekland gått åt h-e enligt bifogade länk, och det måste vara ett under att de klarat sig så här långt. Detta tack vare att EU under lång tid successivt "pumpat in" enorma bidrag från bl.a. Sveriges avgifter till EU i landets totalt "vansinniga" ekonomiska system. Men nu sprack tydligen bubblan till slut!

Postat av: Jörgen L

Hur har en mätning genomförts som visar på att mångfald är mer produktivt än mindre mångfald? Då måste man för det första ha exakt lika företag, företagsbildning och tillverkning/tjänster. Det är högst osanoligt att detta test har genomförts på rätt premisser. Återigen, man kan välja ut de företag där mångfald existerar och jämföra med företag där inte lika mycket mångfald finns men i helt olika branscher och olika produkter. Ett intressant ämne att forska i är telemarketing. Där många invandrare får i uppdrag att ringa andra invadrare för där lyckas de ett luras. Likaså att en svensk oftast vill höra en svensk röst innan man blir lurad!

2011-07-07 @ 23:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0