LENA SUNDSTRÖM VÄLJER SD-POLITIKER TILL PANELENLena Sundström och SD-panelen.

PI skriver följande

Enligt en läsare är de två männen i solglasögon lokala SD-politiker, Robert Wahlgren för SDU i Helsingborg och Mikael Rosenberg, SD-kommunalråd i samma stad. Huruvida kvinnan också tillhör SD-sfären vet inte PI. Oavsett är detta humor.

Personligen tror jag kvinnan är Heidi Kronvall från Bjuv, även hon SD-politiker.

Tänk så det kan bli Lena Sundström!

Kommentarer
Postat av: Sven Dacke

Litet tips till er som vill se hur olika personer och företag är kopplade till varandra på ett mycket enkelt sätt med bra grafikSom exempel har jag tagit Karima Ayan Tice i Ahman Care känd från TVDet var en tillfällighet att jag hittade tjänsten http://proff.se som kan vara bra för företagare som vill veta lite mera om kunder eller liknadeOch du kan söka på hela NordenPostat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Tänk om det finns 10000 tals "kaninföretag"

2011-07-18 @ 10:21:41
Postat av: M

Hihi!

Tänk vilken ångest Lena ska ha fått sen när hon surfat in på pi och fått syn på detta, tänk att hon till och med kramats med Sverigedemokrater.

Det här kanske är nåt för Mr Helin eller Mattsson att skriva om? Att Sundström blivit främlingsfientlig på äldre dar.

2011-07-18 @ 11:06:45
Postat av: Robin Shadowes

Med lite tur kan vi alltid hoppas att Lena Surströmming stannar under korkeken några månader den här gången. Denna dundertabbe måste trots allt vara riktigt pinsam för henne.

2011-07-18 @ 11:09:08
Postat av: Hulda

Den enda sanna glädjen är skadeglädjen...... Detta glädjer oss nu och många år framåt när vi ser Lena Sundström i TV-rutan...:)

2011-07-18 @ 11:29:09
Postat av: Gubben o Gumman

PI:s mest uppskattade kommentar "Lena Sundström har insett att SD politiker är dom mest sanningsenliga"

Go Lena Go.I detta sammanhang känns ju "Att ha skitit i det blåskåpet" lite "fnuttigt"

2011-07-18 @ 12:05:46
Postat av: Sven Dacke

Ledarsidans ( SVD Per Gudmundsson ) avslöjande förra veckan – om att Ungdomsstyrelsen har gett nästan en halv miljon kronor till en fundamentalistisk islamisk förening som förespråkar dödsstraff för homosexuella och sprider antisemitiska konspirationsteorier – har fått stort genomslag i övrig press. Här är några länkar för vidare läsning:

Postat av: Gubben o Gumman

"SD Lena"?

2011-07-18 @ 12:07:22
Postat av: Mattzzi

Ekonomiskt bistånd i 24 kommuner för 2010.Svårtillgänglig statistik.Varje år i mitten av juni publiceras statistiken över ekonomiskt bistånd på SCB:s webbplats. Den 17 juni stod det i SCBs publiceringskalender att statistiken skulle publiceras. Men det kom ingen statistik i år.Efter lite mailväxling med SCB får jag reda på att enbart Socialstyrelsen ska publicera den här statistiken i fortsättningen.Problemet är att Socialstyrelsen inte redovisar på samma sätt som SCB. Jag kontaktar Socialstyrelsen och frågar efter den statistik som jag är intresserad av och som de inte har publicerat. Jag får ett svävande svar att det ”finns i planeringen”, att det ska komma ”någon gång i höst efter semestern” och att de inte kan ge något datum…Som tur var jagade även Thoralf Alfsson Socialstyrelsen för att få tag i de här siffrorna. Thoralf är ju inte bara bloggare utan även riksdagsman, och det gav tydligen utdelning. Mitt i semestern kom statistiken.http://affes.wordpress.com/2011/07/16/ekonomiskt-bistand-i-24-kommuner/

2011-07-18 @ 12:48:14
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Mattzzi

Det är på Affes Statistik-blogg som ovanstående är hämtat.

2011-07-18 @ 12:50:54
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Vadå skadeglädje?

Du begriper väl att maken Bo "Kass-Per" har talat förstånd med denna fd pladdrande oikofobhöna

Tydligen sa han : Sluta prata strunt om SD annars blir det ingen mera "gottepåse"

Gud är god SD godare

Halleluja.Det stora problemet är just nu att en man i Karlskrona skärgård gråtit så mycket i tacksam ödmjukhet att vattenståndet höjts 40 cm runt parkeringsplatsen (U-137)

2011-07-18 @ 12:51:44
Postat av: Gubben o Gumman

"Blå skåpet" :"känns lite fnuttigt".

2011-07-18 @ 12:54:06
Postat av: "Vi gillar olika"

Fyra ensamkommande i Dorotea ville studera i grannkommunen Vilhelmina. Läraren Nils-Erik Granström sade nej eftersom den utbildning de ville gå även finns i Dorotea.Detta fick de ensamkommandes gode män att gå i taket och chefen för individ- och familjeomsorgen författade en skrivelse om hur dåligt skolgången fungerat och hur oprofessionellt Nils-Erik uppträtt.

Kommunchefen Paul Kowalski beslutade då att Nils-Erik skulle avskedas, efter 38 år i kommunens tjänst.

Efter att Nils-Erik kontaktat en advokat gick kommunen med på att Nils-Erik skulle få 835 706 kr för att sluta.

Västerbottens-Kuriren har frågat Kowalski om han utrett sannningshalten i de ensamkommandes påståenden.-Jag kan väl för fan inte fråga alla gode män, det är befängt. Jag hade ett myndighetsutlåtande och jag litar på min personal, svarade Kowalski.

http://www.vk.se/Article.jsp?article=460866

2011-07-18 @ 13:24:04
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: ! ! !

Det är ko rea i Korea ! ! !

2011-07-18 @ 13:45:31
Postat av: Kalle

Apropå mörkningen av fakta i det (O)demokratiska sverige.Efter mycket om och men har Thoral, Affes statistikblogg med flera efter påtryckningar på SCB kyckats få fram statistik om ekonomiskt bistånd i 24 svenska kommuner. Det är som att slänga åt ett fläskben till de hungriga vargarna som vill ha tillbaka SCB:s OFFENTLIGA statistik.Var i helsike är den övriga offentliga statistiken över landets andra kommuner som SCB/Socialstyrelsen borde publicera mycket godvilligt i offentlighetens namn???Svenska myndigheter har börjat mörka!!!Så länge det inte finns någon hemlighetsstämpel av myndigheter så är dessa handlingar OFFENTLIGA enligt offentlighetsprincipen. De skall skyndsamt offentligöras utan krångligheter enligt svensk LAG.Denna mörkning är verkligen något för SD att protestera emot. Gör SD inte det så fortsätter myndigheterna att mörka även i andra ärenden.Detta skall tagas upp som ett ämne riksdagen och från talastolen.Är den offentliga demokratin hotad i Sverige???

2011-07-18 @ 13:51:36
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson förslag till smeknamn på Lena Sundström/Gubben o Gumman1 Pannkakan

x Pannkakan

2 PannkakanDet går bra att skicka ditt svar i flaskpost.

2011-07-18 @ 13:55:31
Postat av: Stefan A

"jag diskuterar inte med dej" fräste Lena åt Åkesson i kvällsöppet heter det väl, och nu har hon pannkaksfest med SD;are, det går framåt för Lena, snart kommer hon nog ut...

2011-07-18 @ 14:54:50
Postat av: Sven Dacke"Nästa år kan de som beställer färdtjänst på Gotland hamna hos en telefonist i Senegal i Västafrika. Sedan tidigare har Samres anställda både i Moldavien och Estland.Är det någon som inte förstår varför arbetslösheten är så stor?

Vem kan man ställa till ansvar? Rainfelt och hans regering?

Postat av: S-E Karlsson

Vad det gäller statistik om invandringens kostnader så ska det faen i mej vara lätt åtkomligt för vem som helst , man ska banne mej inte behöva söka hjälp för att få fram den kostnaden ! Allt annat är banne mej diskriminering av oss som byggt upp Sverige !

2011-07-18 @ 16:13:39
Postat av: Magentan

Så här gick det för den lärare i Dorotea som vågade protestera mot de alltför kostnadskrävande kraven från s k "ensamkommande barn".Artikel i Västerbottens-Kuriren: "Sades upp efter 38 år"http://www.vk.se/Article.jsp?article=460866

2011-07-18 @ 16:23:34
Postat av: AWSvensson

GoG är inte trekant mer passande.

2011-07-18 @ 16:59:49
Postat av: Anonym

Då är det bevisat att det inte beror på utseende,det beror på förut fattande tankar att Sverigedemokrater är djävulens utsända.

Så är inte fallet.

Vi Sverigedemokrater gillar allt som är svenskt och tänker som att vara svenskt.

Vill vi inte vara en del av detta så är man exkluderad som svensk och bör utvandra illa kvickt.

2011-07-18 @ 17:53:04
Postat av: JI

Stor humor!

Stackars Lena som tidigare gått i tron att Sverigedemokrater är lättidentifierade genom sina horn och bockfötter sover nog illa den närmsta tiden!

2011-07-18 @ 18:07:31
Postat av: Tjadden

Nu har det hänt, privatperson har JO anmält svenska medlemmar i Bilderbergargruppen bl.a Carl BildtJO-anmälan mot BilderberggruppenSVERIGE En privatperson har anmält en rad svenska ministrar till Justitieombudsmannen för att de deltagit i Bilderberggruppens möten. I anmälan står bland annat:”Konferensen är 100% odemokratisk utan insyn och Carl Bildt låter sig inte intervjuas om vad som har diskuterats och om vilka andra som deltagit. För övrigt: Bilderberggruppen anlitar statlig säkerhet i form av nationell polis och militär i respektive land där konferensen genomförs.”Anmälaren anser att politikerna genom deltagande i de hemliga mötena gjort sig potentiellt skyldiga till lagbrottet ”Trolöshet vid förhandling med främmande makt” enligt 19 kap 3 § i brottsbalken. Som exempel på detta skriver anmälaren:”Har potentiellt ingått förhandlingar och avtal med NATO och dess allierade för att förmå Sverige att ingå i ett olagligt krig i t.ex Afghanistan och Libyen.”I anmälan påpekas också att Bilderberggruppens Styrkommitté består av företagsledare, vilket kan medföra att ”anmälda tjänstemän också kan antas vara involverade i policyändringar till favör för lobbyism kring nedanstående företags involvering i Sveriges näringsliv och företagsklimat”. Därefter räknas ett trettiotal av de största företagens chefer upp som deltagare på mötena.

2011-07-18 @ 18:56:36
Postat av: Gubben o Gumman

Tja varför inte,hellre en trekant på TV4 än en sexling på U-137.....

2011-07-18 @ 19:44:41
Postat av: Sven Dacke

Nu är det bevisat att folk som stannar kvar i Afrika är mera intelligenta än dom som "flyr" hitPå 8 månader lär sig den blivande personalen i Senegal att prata så bra Svenska att dom kan sitta som telefonister i ett calcenter.Om nu detta visar sig vara ett bra sätt att sänka lönekostnader kunde man kanske prova på att lägga över politikerjobb till Senegal

Postat av: vmm

Hade Lena Sundström fått reda på att det var SDare som hon bjudit på saffranspannkaka så hade hon nog börjat yra om att saffran minnsann inte kommer från Sverige, och pannkaka äter man i många olika länder, så hur kan dom då tycka att saffranspannkaka är gott?

2011-07-18 @ 22:05:50
Postat av: Stefan K

...och Lena Sundström överlevde mötet med dessa hemska Sverigedemokrater? Tänk om hon haft fel hela tiden?

2011-07-18 @ 22:18:05
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Nissolf

OT. Allah är stor.

(Känsliga personer bör ej klicka på länken, G&G).

Detta kommer nog inte i svenska tidningar om inte texten blir kraftigt omskriven av TT-filtret (sendaren)?

Postat av: Hagbard Handfaste

@ Magentan

Slutat tro har man för länge sedan, i sin enfald kan man ändå inte låta bli ibland.

Av någon outgrundlig anledning inbillade man sig i sin villfarelse att dylika uppenbarelser enligt artikel ej föregick norr om Dalälven.

Dorotea kommun är till ytan som Blekinge och där bor blott 2900 invånare.

Kommunchefen deras: "Jag kan väl för fan inte fråga alla gode män, det är befängt".

Med en befolkning på 2900 invånare så förstår man plötsligt i och med detta uttalande att även norr håller på att söndras.

Antingen så har kommunchefen så många gode män som har hand om "flyktingbarn" att han helt tappat kontrollen. Eller så landar hela epitetet under ett stort fett PK.

Trodde faktiskt mer på norr än så.

Hoppas att den stackars läraren använder sig själv och avgångsvederlaget som en grundpelare i ett nätverk som håller koll på Ni vet vad.

2011-07-18 @ 22:37:39
Postat av: alf

Efter all reklam Lena "Pannkakan" Sundström har givit SD är det väl inte för mycket begärt av SDs styrelse att de utnämner henne till Hedersmedlem i SD. Det skulle hon säkert uppskatta.

2011-07-18 @ 23:46:36
Postat av: Ferdinand Mjuk

OT

Som oftast står gammelmedia som fåntrattar, utan en skriven rad!

Trehundra millioner i uppköp av PR i försvarsmakten gick till det enda bolag som fick förfrågan.....!?

Dessutom påstår SR/P1 att jäv kan ha förekommet.

Det korrupta Sverige visar än en gång sitt förvrängda anlete.Vägen för SD tycks bara bli rakare o rakare...

2011-07-19 @ 00:05:35
Postat av: Robin Shadowes

Jan Rumpa i farten igen. Nu snackar han skit om Thoralf på Stellans blogg.http://mopsen.wordpress.com/2011/07/15/sverigedemokraterna-ar-inget-enfrageparti/#comments

2011-07-19 @ 04:35:37
Postat av: Sven Dacke

Ledarskribenten Ulf Wickbom på Barometern tänker till."Byxelkrok "Europa fylls av projekt som knappast skulle ha kommit till om inte EU hade finansierat."Vet inte om han funderat något på var pengarna kommer ifrån som EU "frikostigt" delar ut.Rekommenderar en kurs i ekonomi till PK tidningars reportrar.

Men artikeln är väl bara för att vi skall tycka EU är bra och snälla. Och snart kommer EU momsen

Postat av: Robert

Nu när Lena Sundström varit så nära 3 st Sverigedemokrater så kan hon nu titulera sig som TV4:s SD-Expert. Kanske kommer det en bok redan till hösten...

2011-07-19 @ 08:23:44
Postat av: Tony Ingman

Robin Shadowes: Ja Jan Rumne är en pladdrare, men

men även en blind höna kan ju

ibland hitta ett korn, han har ju

helt rätt när han säger att SD

inte kommer att få 350000 röster

2014, nej det tror inte jag heller

snarare mellan 700000- 1,000000,

fast det var nog inte så han

menade.

2011-07-19 @ 09:26:44
Postat av: Ronny

Så visar Epressen/Kvällsposten vilken fegmedia dom verkligen är. I gårdagens Kvällspost har man 2 (två) sidor med bild och allt på serbiska svin, som rånar gamla på guld och värdesaker. Men för att kompromissa sitt "övertramp" har man letat upp en 60 årig svensk pensionerad tjuv som berättar bl.a om inbrott. Den här patetiska skribenten, Åsa Asplid är en urtyp för svensk ankdammsjournalistik, feg och PK.

2011-07-19 @ 11:13:13
Postat av: Ugglan

Janne Rumpakolon i Ronneby är väl inget att spilla kommentarer på. Bara en eländig alkoholist och socialbidragstagare, som sitter i Ronneby och polerar hammarskaftet framför datorn. Han gläds åt varje motgång för SD. Tydligen får han utlösning när han hittar något negativt om SD på PK media.

2011-07-19 @ 11:57:56
Postat av: Johan

Det verkar som många av kommentatorerna här missar Sundströms blinkning till SD-stollarna. Jag tycker det var ett alldeles lysande tilltag av Lena. Ingen här tycks fatta vad det egentligen handlar om. Varför är jag inte förvånad?

2011-07-19 @ 13:16:49
Postat av: S-E Karlsson

Tony Ingman 09:26;44 .

Där fick du tiill ett jädrans gött inlägg !

Mvh S-E Karlsson .

2011-07-19 @ 13:33:56
Postat av: Anonym

Lena är expert, men på vad ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-19 @ 14:04:39
Postat av: Hulda

Radions "Studio ett" ska idag bla. handla om ett vårdföretag som erbjuder hemhjälp på 43(!) språk.

Vart tog vårt Sverige vägen...? Vilka är skyldiga till detta..? Vad kostar allt detta..?

2011-07-19 @ 14:19:33
Postat av: AWSvensson

GoG , jag tror du blandar ihop begreppen, vad besättningen på U137 skulle behövt var en sextant, så då förstår jag inte kopplingen till Lena Sundström.

2011-07-19 @ 16:44:00
Postat av: AWSvensson

GoG , jag tror du blandar ihop begreppen, vad besättningen på U137 skulle behövt var en sextant, så då förstår jag inte kopplingen till Lena Sundström.

2011-07-19 @ 16:45:32
Postat av: Malin

Lena Sundström äger och har mer i IQ än hela SD :)

2011-07-19 @ 17:14:23
URL: http://goo.gl/zu3xX
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Missförståndet börjar väl redan med symbolen / som inte är en påkörd slalompinne,utan kan tolkas som genom.Här sätter fantantasin igång på högvarv,och egna tankar projektseras på Gubben o Gumman o pannkakan.

Dessutom är säkert Lena lite låg efter att ha dragit av en kärnladdning i det blå skåpet.Då gäller det att hålla en jämn nivå så att ingen blir ledsen,sedan är det riktigt att sextanter skulle behövas/liva upp (slalompinne igen) i ryska flottan.Nu blev det iget tjofaderittan för besättningen på U-137, utan man fick väjja för en man i en flatbottnad eka .Lite oklart vem denna man var men det sägs att likheten med parkeringsvakten på "ubåtsgrundet är otrolig.

2011-07-19 @ 17:14:28
Postat av: Hulda

Malin:..

Lena Sundström vågar inte disskutera med varken Jimmie Åkesson eller någon annan i partitoppen.

Om det är att ha en hög IQ...knappast..

2011-07-19 @ 17:27:07
Postat av: Sven Dacke

Är dom kloka på Sveriges Radio eller jobbar dom helt på order från "förvillningsministeriet" i RosenbadPå P1 hade dom i dag ett program om kometföretaget Aman Care, som avslöjast som ett fiffelföretag i stor skala.Läs vad som står i kommentarerna till programmet.Att inte Sveriges Radio skäms så öronen ramla av.Fy faen att behöva betala licensPostat av: frihetenärhär

Res er för Pär Ström!http://www.youtube.com/watch?v=bixYDc_fNxkAVE!

2011-07-19 @ 19:31:38
Postat av: Robin Shadowes

"Fy faen att behöva betala licens"Vad är det som hindrar dig att pingla Radiotjänst och meddela dem att du har slängt ut dumburken? Måna Muslim och många andra fina politiker har funnit det för gott att strunta i att pröjsa tv-licensen så du kommer vara i gott sällskap.

2011-07-19 @ 19:54:37
Postat av: Sven Dacke

Till Robin Shadowes.Jag hör till dom ärliga människorna som röstar på SD och till skillnad mot vissa Moderater och Socialdemokrater.

Och jag lyssnar på¨SR och ser på SVT och skall därför betala licens, även om det "svider" när dom inte kan sköta sitt jobb

Postat av: Magentan

@ Sven Dacke

Ingen i det nya företaget Aman Care har avslöjats som något fifelföretag.Det var hustrun (Ebyan Shire Jama) till den framgångsrika kvinnliga företagaren Karima Tice Jamas bror som blev avslöjad år 2008, och som tillsammans med tre av sina medarbetare dömdes till fängelse efter att ha fört åtskilliga miljoner ut ur Sverige. Företaget hette då tydligen Aman Vård & Omsorg AB och övertogs alltså av den dömda kvinnans svägerska, Karima Tice Jamas.Även maken till den dömda kvinnan (alltså brodern till Karima Tice Jama) var misstänkt för skattebrottet 2008, men blev frikänd och återfinns nu i styrelsen och som ekonomiskt ansvarig för sin berömda systers företag Aman Care.Trots både berömmelse och framgångar har tydligen inte heller Aman Care gått med vinst hittills.http://politisktinkorrekt.info/2011/07/10/f-d-bedragerimisstankt-somalier-delaktig-i-hyllat-hemtjanstbolag/#more-928822011/07/10/f-d-bedragerimisstankt-somalier-delaktig-i-hyllat-hemtjanstbolag/#more-92882http://allraunderdanigast.blogspot.com/

Scrolla nedåt, det finns många poster om detta i bloggen.

(Scrolla nedåt. Det finns många poster om detta i bloggen.)

2011-07-19 @ 20:11:59
Postat av: Lotta

Såg precis Aktuellt där man tog upp Egypten. Salafisterna är mycket stora i landet och man tror de kan vinna valet i höst. Salafisterna vill införa muslimsk demokrati, grundat på Sharia. Ingen kvinna eller kristen skall kunna bli minister. Kyrkor får inte byggas utan tillstånd. Alla sunt och normalt tänkande människor fattade att det skulle bli så här men inte PK.

2011-07-19 @ 21:45:56
Postat av: "Vi gillar olika"

Daily Express: ”Sätt stopp för massinvandringen!”Den populära brittiska dagstidningen Daily Express låter idag sin löpsedel prydas av budskapet "BRITAIN MUST BAN MIGRANTS". Nu tar allt fler brittiska opinionsbildare bladet från munnen och säger nej till massinvandringen.http://www.friatider.se/daily-express-satt-stopp-for-massinvandringen

2011-07-19 @ 21:46:32
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Hulda

Lotta..

Såg också inslaget i Aktuellt. Sharia och Islam... Demokrati ihop med dessa två företeelser - omöjligt..

2011-07-19 @ 22:06:35
Postat av: carl

sven dacke att se på dumburk är 1900-tals teknik.det bästa är att se och lyssna på vad Ni vill, när Ni , VAR Ni vill, genom mobilt bredband.http://svtplay.se/t/102897/allsang_pa_skansenhttp://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=1602&grupp=4348man kan se alla program nya som gamla från svt och höra SR utan att krav att betala tv avgift. streama datainformation från internet är inte klassad som tv mottagare.så spara de 2000kr /året och låt inte landsförädare på svt och sr redationer ta ut dina licenspengar i feta löner2011-07-19 @ 22:42:22
Postat av: Magentan

@ Lotta och Hulda

Ja, det är verkligen tragiskt att västvärldens naiva och okunniga politiker och mediafolk inbillar sig att kraven på "demokrati och frihet" som ropades ut av massorna under den "arabiska våren" betyder samma sak i arabländerna som demokrati och frihet innebär för oss i väst. Även här i väst finns det vissa, t ex västerextremister, som tror att demokrati betyder frihet för var och en att göra som man själv vill. De förväxlar alltså demokrati med anarki, och det är vad de allra flesta i arabländerna gör också.Precis som ni skriver kan demokrati i vår bemärkelse inte existera ihop med islam, i synnerhet inte med salafism-wahhabism.

2011-07-19 @ 23:34:58
Postat av: Robin Shadowes

Njut av allsången och Zemmerlöv medan ni kan. Snart kommer Oussama Kassir hem och tar över programledar-rollen efter Måns. Då kommer programmet att byta namn till Allahsång på Skansen. Publiken kommer också bli utbytt. Längst fram kommer det sitta herrar i pyjamas, för korta byxor, tomteskägg och pillerburkar på skallen. Längre bak sitter spökplumparna och hucklena. Reportoiren kommer också ändras lite grann. Då blir det mer det här stuket:http://www.youtube.com/watch?v=nt5U0wwqDug

2011-07-20 @ 06:57:05
Postat av: Tony Ingman

Malin: Så synd att Lena Pannkakan Sundström då

lyckas dölja sitt IQ så väl, men jag är övertygad om att hennes och ditt IQ ligger på samma snitt.

2011-07-20 @ 07:56:35
Postat av: Tony Ingman

Livstidsdömde terroristen Oussama Kassir som sitter

fängslad i USA vill avtjäna sitt straff i Sverige.

Tror fan det, det är ju skillnad på att sitta i ett

riktigt fängelse och verkligen bli straffad för sina gärningar, eller att hamna på hotell Hilton i

Sverige och få kraftig straffrabatt. Han sitter bra

där han sitter!

2011-07-20 @ 08:19:34
Postat av: Sverige AB

Det är kutym i Sverige att man tillsätter en utredning innan man sätter igång några projekt, stora som små.

Här har man dragit igång tidernas största samhällsexperiment; mångkulturalismen, utan att någon enda gång sätta sig ner och fundera på konsekvenserna.

Otroligt!

2011-07-20 @ 12:35:33
Postat av: Robin Shadowes

Nu må jag vara aningen elak men å andra sidan så är Lena Surströmming själv inte direkt snäll heller. Jag tror hennes IQ är ungefär samma som hennes skostorlek.

2011-07-20 @ 12:49:15
Postat av: Ko rea i Korea!

Kommer Lena Sundström att få sparken på TV4 nu när hennes samröre med SD blivit avslöjat?!

2011-07-20 @ 14:14:20
Postat av: bög och islamofob

Homofestival eller mussefestival?Galenpannan Mattias Gardell håller föredrag om "islamofobi" på homofestival!http://politisktinkorrekt.info/2011/07/19/mattias-gardell-gor-upp-med-islamofobin-i-queerrorelsen/Vore inte det mer passande att hålla föredrag om "homofobi" i islam?2011-07-20 @ 15:13:43
Postat av: Robin Shadowes

Det måste ju definitivt vara ett minus i hennes CV.

2011-07-20 @ 20:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0