"ISLAMOFOBEN" GUDMUNDSONOrd och inga visor från Gudmundson på ledarsidan i SvD.

Merit Wager slår ännu hårdare mot den politiska korrektheten när hon med kraft understryker det Per Gudmundson skriver i sin ledare. Läs Merit Wagers blogginlägg.

En annan muslim som vi måste hålla ögonen på är Alexander Louhichi och hans organisation IFS, Invandrare för Sverige. Han har ansökt om pengar från Allmänna arvsfonden och säkert även från Ungdomsstyrelsen. Igår hade denne Alexander Louhichi en minst sagt märklig insändare i Barometern som jag idag har skickat ett genmäle på till Barometern. Frågan är om Barometern kommer publicera mitt genmäle?

Trevlig läsning på Bloggtoppen!Är det därför som Barometern plockat bort mig från sina lista över politiska bloggare i Kalmar län?

Kommentarer
Postat av: Mattzzi

Som du vet,att bli profet i sin egen hemstad är svårt.Hoppas att Per Gudmundson orkar stå emot den storm som kommer.

Att mejla honom och tacka för hans öppenhet är ett sätt att stötta honom.

2011-07-13 @ 11:43:53
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Sven Dacke

Undrar när PK (politiskt korrupta ) politiker och journalister upptäcker att dom slickat på fel ställe och byter till annat ställe om svenska folket trots det intensiva kampanjarbetet för multikulti i M upplaga visar sig vara fel och en återvändsgränd.Ungefär som när man upptäckte att Hitler var ute ur leken.

Oj vad många sidbyten. Fast det har dom glömt nu

2011-07-13 @ 11:47:30
Postat av: sara

fin blogg :) allt bra med dig?

2011-07-13 @ 12:06:23
URL: http://marbellas.blogg.se/
Postat av: nosse

Herr Louhichi tror jag inte har några trevliga avsikter för vårt land, jag tror han skiter fullständigt i alla kvinnor med slöja, istället kläcker han ur sig en massa smörja för att få sympatier och kunna få mer bidrag, och sen kunna göra karriär, antagligen som politiker eller islamofobi-expert.

2011-07-13 @ 12:07:12
Postat av: Sven Dacke

Varför Islam aldrig går att förena med Svensk tradition eller människosyn

från www.muslim.seFörmodligen ingen journalist som läser det men man kan hoppas.6. Att bli medlemmar i deras samhällen, gå med i deras partier, göra deras antal större, ta deras nationaliteter (utom när det är nödvändigt), att tjänstegöra i deras arméer eller hjälpa till att utveckla deras vapen.7. Att ta med sig deras lagar och regler till de muslimska länderna. Allah säger: ”Vill de kanske dömas efter den hedniska tidens lagar?...” [al-Maa’idah 5:50]8. Att ta dem som vänner i allmänhet, att ta dem som hjälpare och som stöd och att slå ihopa sina påsar med dem. Allah förbjuder allt detta, eftersom Han säger: ”TROENDE! Välj inte judar och kristna till era bundsförvanter - ’ (vänner, beskyddare, hjälpare, osv), de stöder och skyddar varandra...” [al-Maa’idah 5:51]13. Att stanna i deras länder när det inte finns något behov för att göra det. Allah förbjöd de svaga och förtryckta muslimerna att stanna bland kuffar om de kan flytta. Han säger: ”När änglarna samlar in [själarna från] dem som ännu i dödsögonblicket begår orätt mot sig själva, skall de fråga: "Hur var er belägenhet?" Och då de svarar: "På jorden var vi svaga och förtryckta", skall [änglarna] säga: "Var inte Allahs jord vid nog så att ni kunde överge ondskans rike?" Helvetet skall bli dessa [människors] sista hemvist - ett i sanning eländigt slut! Till dem skall inte räknas de svaga och förtryckta - män, kvinnor och barn - som inte kunde bryta upp och som var osäkra om vägen.” [al-Nisa’ 4:97-98].Ingen kommer att bli ursäktad för att stanna i ett kaafir land utom de som verkligen är svaga och förtryckta och inte kan flytta, eller de som stannar bland dem för en giltig religiös orsak såsom da’wah och att sprida Islam i deras länder.Det är förbjudet att leva bland dem när det inte finns något behov av att göra det. Profetensade:

Postat av: Mattzzi

Mer snömos från vänsterextrema Expopressen.Är Svenska damlandslaget rasistiskt?

http://www.expressen.se/debatt/1.2497153/dribbla-inte-bort-damernas-zlatan

2011-07-13 @ 12:13:13
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: carl

pappertidningar och tv är gammalteknik och med politisk korrekthet och statskontrollerad agenda genom statliga pressstödet, finns det ingen anledninga att ha tidning och tv mottagare.det är mobilt bredband en modern och frihetsstävande människa skall ha.

är helt säker på att Per Albin Hansson och August Palm skulle vilja ha mobilt bredband med fri surf om de levat nu. kampen för solidaritet och rättvisa förs nu med internet. sedan kan mase trevliga program när Ni vill och har tid.

exempelvis allsången:

http://svtplay.se/t/102897/allsang_pa_skansen

2011-07-13 @ 12:25:09
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag känner inte till den här sammanslutningen muslim.se alls och har därför inte några synpunkter på det mer än att det sammanfaller väl med er rasistiska politik.Men jag har en fråga. Den er åsiktsmässigt närstående föreningen Älska Livet, vilken är en under/ungdomsorganisation till foliehattarna i Ja till Livet värvar ovetande ungdomar med juice och får en miljon för det. Rätt eller fel?http://www.dn.se/nyheter/sverige/abortmotstandare-varvar-barn-som-medlemmar

2011-07-13 @ 12:31:50
Postat av: Hulda

Sven Dacke:..

Islam och demokrati är oförenligt. Islam är till för de härskande för att hålla befolkningen i schack. "Gud" vill att ni ska. "Gud" talar till er genom mig. "Gud" har givit mig makten över er. Osv. osv.

Tittade på muslim.se och kom då att tänka på Ramadan då vi Svenskar kan frossa i fläskkött, då givetvis på dagtid.

Ska det vara Arabisk musik på midsommarafton, så kan vi fira Ramadan på vårt sätt....

2011-07-13 @ 12:44:56
Postat av: Hulda

Hur kan vi stötta Gudmunson i hans ensamma kamp mot dumheten? Han verkar vara den ende journalist, där poletten har ramlat ner.

2011-07-13 @ 12:47:20
Postat av: carl

undrar om inte 7 klövern och fulmedia är uppköpta av utländska finansmakter. annars skulle de väl inte förstöra sitt egna land. helt otroligt bedrövligt vad som skett under de senaste 20 åren.bra skrivet av gudmunson, sent skall syndare vakna.svt folket är INTE solidariska och rättvisa. folk som stått en hel dag och väntat får inte sitta på bänkarna. de är reserverade för svtfolkets släkt och vänner. hyckleri är bara förnamnet.

säg upp tv licensen, ge inga bidrag till hycklarna

2011-07-13 @ 12:48:13
Postat av: Sofia - Mode, foto & personligt

Intresserad av att få ett helt inlägg som handlar om dig i min blogg?

Kika in i min blogg då för att se hur du ska göra!

2011-07-13 @ 12:49:58
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Stefan A

Muslimska män måste vara otroligt "snälla", för det är till 99 % muslimska män som för den här slöja/burkadebatten,övriga är svenska konvertiter, dvs. sökare som man kan hitta i alla möjliga sekter av olika slag,nej fram för en "muslimska män hålla käften dag" så kanske även deras kvinnor kan höras, eller en "ryck av slöjan och bli fri dag" knappen Helin och vän av barnarbete Mattsson kan gå före med sina blaskor...

2011-07-13 @ 13:00:23
Postat av: Sven Dacke

Till sign Nicklas ErikssonAllt förslösande av skattemedel är stöld från medbogarna.Det var någon känd politiker som kläckte ur sig någon gång.Men jämförelsen med organisationen Rädda Livet och Muslimska kamporganisationer var så dum så man kan tro att du jobbar på EXPO.Rädda Livet är i alla fall inte ute för att skära halsen av oss kuffar eller att ta över Sverige.2011-07-13 @ 13:15:27
Postat av: andersj

Merit Wagers kommentar till SvD-artikeln är riktigt bra.

http://meritwager.wordpress.com/2011/07/13/svenska-skattebetalare-tvingas-finansiera-hatverksamhet-riktad-direkt-mot-dem-sjalva/

2011-07-13 @ 13:16:42
Postat av: Sven Dacke

Till sign Nicklas ErikssonAllt förslösande av skattemedel är stöld från medborgarna, så långt är det rätt.Det var någon känd politiker som kläckte ur sig någon gång.Men jämförelsen med organisationen Rädda Livet och Muslimska kamporganisationer var så dum så man kan tro att du jobbar på EXPO.Rädda Livet är i alla fall inte ute för att skära halsen av oss kuffar eller att ta över Sverige.2011-07-13 @ 13:16:55
Postat av: Mattzzi

Hjälp mig att förstå varför detta raderas från kommentarsfälten i våra dagstidningar.Migrationen har rasistiska förtecken.

Rasistisk?

Javisst,för vad ger oss rätt att dränera missgynnade länder på deras intelligentia,utbildade och arbetsföra vuxna,barn,och därmed hålla kvar dessa länder i fattigdom och misär.

Att beröva dom på möjligheten att utveckla sina hemländer och därmed få en bättre framtid där dom redan bor med släkt och vänner.Detta enkom för att vi i västvärlden rent egoistiskt och cyniskt ska trygga vår välfärd,ålderdom och pension på deras bekostnad.

Denna inhumana syn på människor från dessa länder är inte värdigt en demokrati.

2011-07-13 @ 13:19:09
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: alf

Hej du lille Nicklas Eriksson, det är nog mycket du inte känner till. Så vänta du med att skriva debattinlägg tills du läst på, eller på annat sätt lärt dig lite om islam och muslimer.

Man säger muslimer aldrig ljuger, det kan nog vara så, men dom har aldrig heller sagt ett sant ord. Dom har sitt eget speciella sätt att säga sanningen på. När du kommer underfund med det kanske du också får en annan syn på dom skaror som nu invaderar Sverige.

2011-07-13 @ 13:48:12
Postat av: Micael Foghagen

Burka, niqab, och annan heltäckande klädsel är inget annat än samma avart som kyskhetsbälte - vilket den kristna västerländska världen avskaffade på medeltiden nån gång...men Islam, icke sa nicke....för det är ju världens mest människoälskande och kvinnoälskande tro som tänkas kan....När det gäller ramadan får man väl flytta till Porjus och norr därom när den infaller på sommaren...Den allsmäktige Allah har inte ens koll på att jorden är rund och vad det har för konsekvenser, vilket man kan tycka att en GUD borde ha.....Säger för övrigt allt, muslimer

Postat av: Tony Ingman

Det är alltid mer synd om dem som begår brott, än

dom som blir utsatta. I dagens kvällsposten skriver man om ratt fylleristen som körde ihjäl en blott tvåårig flicka. Man skulle ju då kunna tro att omtanken från journalisten låg hos den lilla

flickans anhöriga, onej, om hur dom mår frågar han

inte, utan istället får rattfylleristens advokat frågan om hur hans klient mår. Min självklara fråga

blir hur denna journalist mår egentligen?

2011-07-13 @ 14:55:46
Postat av: S-E Karlsson

I "min" lilla kommun är det mycket på tapeten för "tycka synd om alla" människor, det gäller två familjer från syrien som har ett utvisningsbeslut på sej och nu är det en diakonissa och en pensionerad lärare som går i taket för denna sak nu ska det överklagas till höger och vänster ,familjerna har varit i Sverige ca två år och då naturligtsvis levt på våra skattepengar , det är som jag brukar säja de som har hög pension eller hög lön tycker att Sverige är rikt och kan ta emot hur många som helst , dessa "s----r i om det är fattigpensionärer som får betala !

2011-07-13 @ 15:59:30
Postat av: Magentan

Postat av: Hulda

Hur kan vi stötta Gudmunson i hans ensamma kamp mot dumheten? Han verkar vara den ende journalist, där poletten har ramlat ner.Gudmundson är absolut INTE intresserad av att få något stöd från SD.

Gudmundson och Bengt Westerberg är liberala kompisar. Och Bengt Westerberg vet du förhoppningsvis vad han har gjort och vad han håller på med nu för tiden.

2011-07-13 @ 16:06:35
Postat av: Magentan

"@Hulda" skulle det så klart stå och inte "postat av"

2011-07-13 @ 16:08:24
Postat av: Ibbe

En märklig insändare, inte minst med det arroganta tonfallet, I kalmartidningen Barometern av denne Louhichi. Tidigare har han skrutit med att Nasim Malik (s) granskar språket i hans alster för att de inte ska reta upp för mycket. Så frågan är nu: Har Malik granskat eller ej? Är svaret ja har Malik avslöjat sig själv. Är svaret nej så avslöjar också Louhichi sin verkliga uppfattning. Därmed kan han fasas ut ur debatten som trovärdig, kärleksfull och fredsälskande representant för islam.

2011-07-13 @ 16:20:40
Postat av: Gubben o Gumman

Trevlig läsning på bloggtoppen,känns alltid kul att kunna ge ett handtag...

2011-07-13 @ 17:30:36
Postat av: Gute

Thoralf och ni andra kommer att få många nya läsare från Gotland efter ert professionella och framförallt trevliga besök på Almedalsveckan.Vi Gutar är alltid försiktiga med allt nytt som kommer över havet, men om det faller oss i smaken så sviker vi aldrig!!Skrivet vid Strandpromenaden kl.18:092011-07-13 @ 18:14:00
Postat av: Gubben o Gumman

Mackan och Lutten är två fundamentalistiska paradclowner,med en iq som 2 guldfiskar delat med 2.

Mackanvar utfasad ur all politisk diskussion redan i flygplansstolen med skinkmackan, så genuint ofint och urkorkat som att anmäla SAS ,sedan "blodtrycknockar han sej själv på trappan till arbetsförmedlingen.

Stort polishalibalou,för att sedan "Hamasa" på Larmtorget.

Karlfan är ju helidiot.Denna man är en utmärkt representant för lågutbildade vrickade socialdemokratiska kommunalfullmäkige ledamöter,som för fullt håller på att göra om Kalmar till "Kameliar"

Stolpskotten i "Hejja eff eff gänget kanske skulle bege sej till Nikab road och ta en titt.

Vore nyttigt för dessa "flöten"I spetsen för dess för dessa intellektuellt lågpresterande byfånar springer Johan"grov trolöshets mot skattebetalare"på Snippen.Lutten springer runt med en fotograf och plåtar första generationen bidragsparasiter i jippietäta områden,förmodligen sponsrat av döda kufar (Allmäna arvsfonden),dessa bidragsparasiter skall täcka upp befolkningsminskningen i Kalmar och rädda pensionerna i "Schizo" Johans lågutbildade felprogramerade hjärna.Lutten var diskad innan han började "shåwwa",och diskar sej löpande hela tiden,lyssna på hans "Adolfstal" och säg sedan hej till publiken.

("Lägg ut lägg ut....")Dessa två har lika mycket trovärdighet som en koblajja i bonden Per Olsson hage,schas ufo.Passar inte sandalerna kan dessa fundamentalister åka tillbaka till Tunisien eller Pakistan.

Sörjda och saknade av få i Kalmar.

Nyttiga idioter har aldrig byggt någon samhällsstruktur,kostar bara en djävla massa pengar.Dessa två fundamentalistiska clowner smeker/kittlar Barometerns tabloidmuppar under pungkulorna.Nej murvel Per sätt igång och jobba för att allmäna arvsfonden delas upp i en skatteslavsdel till forskning, och en musslimsk/socialistisk till deras kvinnoförnedrande verksamhet.

"Vi är feminister" aha i vems ass då?Kort och gott tabloidoiokofober, ta er era bruna skjortor och klänningar,kasta klumpfoten i Kalmarsund och börja uppträda som svenskar utan socialistschizofreni.Exklusive Karin, Peter och Jan på Östran där finns det inget hopp ändå,dessa gillar Svenne Banans skattepengar to much för att rehab skall vara möglisch.Ni borgeliga politiker som låter S förtöra Kalmar med bla dessa två stolpskott i täten borde skämmas.

Ni beteer er ju ännu mera knäppt åt.

Svalbard kan kännas avlägset idag en verklighet imorgon.....grov trolöshet mot skattebetalare leker man inte med i framtida Sverige.Det kan bli dyrt hur kul är det att bli "nollad".

Vänligen se politisk utveckling i Norden samt Europa.(Fremskittspartiet har toppat på 30% i Norge)

När SD passerar 40% blir det svettigt i skorna.

Minnet är dessutom mycket gott.Upp till kamp mot skenande socialbidrag och tabloidoikofober,till häst alla Sverigevänner.

Skattetjyvar och bidragsbanditer vill vi inte ha i landet.Gubben och Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson, Expo,däremot stödjer vi helhjärtat föreningen svenskar för svenskar i Kalmar.

2011-07-13 @ 18:26:35
Postat av: Gubben o Gumman

Mackan och Lutten är två fundamentalistiska paradclowner,med en iq som 2 guldfiskar delat med 2.

Mackanvar utfasad ur all politisk diskussion redan i flygplansstolen med skinkmackan, så genuint ofint och urkorkat som att anmäla SAS ,sedan "blodtrycknockar han sej själv på trappan till arbetsförmedlingen.

Stort polishalibalou,för att sedan "Hamasa" på Larmtorget.

Karlfan är ju helidiot.Denna man är en utmärkt representant för lågutbildade vrickade socialdemokratiska kommunalfullmäkige ledamöter,som för fullt håller på att göra om Kalmar till "Kameliar"

Stolpskotten i "Hejja eff eff gänget kanske skulle bege sej till Nikab road och ta en titt.

Vore nyttigt för dessa "flöten"I spetsen för dess för dessa intellektuellt lågpresterande byfånar springer Johan"grov trolöshets mot skattebetalare"på Snippen.Lutten springer runt med en fotograf och plåtar första generationen bidragsparasiter i jippietäta områden,förmodligen sponsrat av döda kufar (Allmäna arvsfonden),dessa bidragsparasiter skall täcka upp befolkningsminskningen i Kalmar och rädda pensionerna i "Schizo" Johans lågutbildade felprogramerade hjärna.Lutten var diskad innan han började "shåwwa",och diskar sej löpande hela tiden,lyssna på hans "Adolfstal" och säg sedan hej till publiken.

("Lägg ut lägg ut....")Dessa två har lika mycket trovärdighet som en koblajja i bonden Per Olsson hage,schas ufo.Passar inte sandalerna kan dessa fundamentalister åka tillbaka till Tunisien eller Pakistan.

Sörjda och saknade av få i Kalmar.

Nyttiga idioter har aldrig byggt någon samhällsstruktur,kostar bara en djävla massa pengar.Dessa två fundamentalistiska clowner smeker/kittlar Barometerns tabloidmuppar under pungkulorna.Nej murvel Per sätt igång och jobba för att allmäna arvsfonden delas upp i en skatteslavsdel till forskning, och en musslimsk/socialistisk till deras kvinnoförnedrande verksamhet.

"Vi är feminister" aha i vems ass då?Kort och gott tabloidoiokofober, ta er era bruna skjortor och klänningar,kasta klumpfoten i Kalmarsund och börja uppträda som svenskar utan socialistschizofreni.Exklusive Karin, Peter och Jan på Östran där finns det inget hopp ändå,dessa gillar Svenne Banans skattepengar to much för att rehab skall vara möglisch.Ni borgeliga politiker som låter S förtöra Kalmar med bla dessa två stolpskott i täten borde skämmas.

Ni beteer er ju ännu mera knäppt åt.

Svalbard kan kännas avlägset idag en verklighet imorgon.....grov trolöshet mot skattebetalare leker man inte med i framtida Sverige.Det kan bli dyrt hur kul är det att bli "nollad".

Vänligen se politisk utveckling i Norden samt Europa.(Fremskittspartiet har toppat på 30% i Norge)

När SD passerar 40% blir det svettigt i skorna.

Minnet är dessutom mycket gott.Upp till kamp mot skenande socialbidrag och tabloidoikofober,till häst alla Sverigevänner.

Skattetjyvar och bidragsbanditer vill vi inte ha i landet.Gubben och Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson, Expo,däremot stödjer vi helhjärtat föreningen svenskar för svenskar i Kalmar.

2011-07-13 @ 18:27:14
Postat av: Gubben o Gumman

Blev snepostning, ett av inläggen kan med fördel tagas bort annars får AW Svensson en deja vou för mycket.

2011-07-13 @ 18:42:45
Postat av: Lotta

Tror verkligen Loucini att en svensk man skulle kunna prata med en muslima iklädd burka/niqab?Vill även passa på att tipsa om Nicklas Erikssons nya kampsång. Håll till godo.

Postat av: Robin Shadowes

Nicklas Eriksson lyckades även med att hinna kläcka det obligatoriska rasister ur sig i sitt korta inlägg. Har en viss känsla av att det var själva syftet med inlägget, resten var liksom bara en ursäkt för att posta här.

2011-07-13 @ 19:28:42
Postat av: Lotta

@Robin ShadowesPrecis. Tänk vad klädsamt om någon av dessa individer någon gång kunde precisera vad det är i Sverigedemokraternas politik som är rasistiskt? Själv tycker jag att SD:s politik kan sammanfattas som sunt förnuft.

2011-07-13 @ 19:36:06
Postat av: Skånepåg

@ Niclas Eriksson”inte några synpunkter på det mer än att det sammanfaller väl med er rasistiska politik.”Om du anser att det är rasistisk politik att Sd i sitt partiprogram inte vill tillåta aborter senare än första trimestern (3 månader), så är resten av västvärlden rasistisk enligt din stupida uppfattning. Detta gäller nämligen i princip inom övriga av västvärldens länder.Av det du hitintills skrivet här på bloggen, verkar dina kunskaper bristfälliga inom de flesta områden. Man kan verkligen undra om du totalt saknar självkritik och hur du klarar av att stå ut med dig själv?

2011-07-13 @ 19:48:02
Postat av: Sven Dacke

Just nu arbetar säkert eliten inom propagandaministeriet på Regeringskansliet, Expo och liknade kampanjorganinsation för fullt med att på något sätt slänga tillbaka den skit som fläkten blåste iväg från SVD redaktion till att bli Sverigedemkraternas fel.Det är inte säkert att dom lyckas men vi kommer säkert att få se "rasistkortet" många gånger närmaste tiden.Undrar hur det skulle gå om någon som kallas rasist bara för att dom är Sverigedemokrater, skulle stämma motparten i en civilrättslig rättegång.Vore kanske intressant att få ett prejudikat på det.2011-07-13 @ 20:12:09
Postat av: Gubben o Gumman

Tre Somalier och en arab mördade en kvinnlig britiskt polis, samt sårade en svårt.

3 greps ganska snabbt den fjärde tog på sej en burka fixade ett kvinnligt pass och "flydde" till Somalia till sin pappa som var klanhövding.

Mannen hade även flytt till Storbritanien innan?

Ett sätt att använda burka.Källa TV4 Fakta.

2011-07-13 @ 20:34:45
Postat av: jonas

Ungdomsstyrelsen vräker ut skattepengar

ta en titt

http://www.ungdomsstyrelsen.se/kat/0,2070,1926,00.html

2011-07-13 @ 20:54:15
Postat av: Sven Dacke

Debattinlägget "Ge inga bidrag till hatet" i SVD har upprört många. I morse starta det på ungefär 100 inlägg.I kväll visar det på totalt 1244 kommentarer, men av dessa återstår 1089 som är godkända.

I soptunnan bör det då vara 155 st som blev borttagna.Undrar om det var dom som var positiva till Islam, för av dom många kommentarerna verkar det inte finnas så många.Nu är ju frågan vad det blir av detta ståhej, förmodligen glömt till Riksdagen öppnar igen.Någon föreslog i ett inlägg att det borde bli starten till en större debatt, men det är nog för många höga M politiker som stoppar det.Postat av: Anonym

@ThoralfSökfunktionen för din blog är "spärrad" GoogleNär man söker på t.ex. namnet "Thoralf" så får man fram följande text:"Google Sorry...We're sorry...... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.

See Google Help for more information.© 2009 Google - Google Home"

2011-07-13 @ 21:39:49
Postat av: Fredde@76

Ryssarna vet hur man ska behandla Somaliska pirater :http://everykindapeople.blogspot.com/2011/07/ryssarna-och-pirater.html

2011-07-13 @ 21:40:48
Postat av: Da Capo

Jag är racist!

Inser detta först nu, jag som så ofta uttalat mig nedlåtande om svenska folket intelligens, nämligen detta att 96 % av befolkningen stödjer det rådande politiska maktförhållandet och att endast obetydliga 4 % har genomskådat det pågående vansinnet och vill en ändring.

(Det var det här med att köpa begagnad bil.., om ni minns?)Tack Lars Vilks för att du väckte mig till insikt. Du och jag är således med avseende på racismen lika god kålsupare. Det gläder mig att jag har en allierad - känns mindre ensamt efter det här..Lars Vilks skrev på sin blogg:Del 1278: Kränkningar och lagbrott

Igår blev jag bokstavligen klar över att jag hade uppträtt kränkande. Den här gången torde det inte vara någon tvekan om att den utsatte kunde känna sig förfördelad i form av att tillhöra en folkgrupp. I Lokaltidningen kan man läsa att jag visar ett uttalat rasistisk beteende när jag utan omsvep förklarar att ”svenskarna är enfaldiga”. En svensk man som läst denna text var ytterst uppbragt och kränkt i sin svenskhet. Han skrädde inte på orden när han upptäckte mig i kassan på City Gross. Emellertid får han nöja sig med att ventilera den förolämpning han drabbats av. Den Store Ledaren har gjort klart att svensken må kränkas utan vidare spisning.

----

titta gärna också på 'Del 1272' och njut av våra kära nybyggares poetiska språk! Som direkt ur profetens mun!2011-07-13 @ 21:45:42
Postat av: Sven Dacke

Ibland hittar man mycket "roligt" med Google.När jag skulle testa att söka på Thoralf komme detta upp från en Riksdagskollega till Thoralf, ganska så aktuellt just nu efter SVD debatten."Jag har snabbt hälsat på min första SD-riksdagsledamot. Vid träffen i veckan med landshövding Elisabeth Nilsson och riksdagens östgötabänk på slottet i Linköping.Thoralf Alfsson är en äldre herre (ska jag säga..)med rötterna i Södra Vi och boende i Kalmar.Jag har nu kollat lite på hans blogg och raskt hittat ett fullständigt orimligt uttalande;"På 30-talet fick nazismen frodas utan att någon stoppade dessa tokstollar. Jag upplever islam som det största hotet mot världsfreden och islam kan utan tvivel jämställas med nazismen och inte bara jämställas den är betydligt mycket värre."Detta är ett sanslöst uttalande, som min kollega måste ta tillbaka. Står han fast vid det är det mycket allvarligt.Islam är i grunden en mycket fredlig religion. "Postat av: Nissolf

G&G

Svalbard är uteslutet, norrmännen kommer att sätta upp taggtråd med högspänt el om vi provar något sånt. Lite längre österut kanske? Där ligger tex Novaja Zemlja. Låter det passande?

2011-07-13 @ 22:03:37
Postat av: Gubben o Gumman

Nissolf :Svalbard är bara en omskrivning av Novaja Zemlja......

2011-07-13 @ 22:49:59
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Prova med "Philips rewinder" på Staffan

Tryck på knappen "sen abort"

2011-07-13 @ 22:58:18
Postat av: Ferdimand Mjuk

Tack för din bronsmedalj(politik blogg),i en värld värld av medialt kaos.Till tiden -så lönar sig alltid tydlighet!

2011-07-13 @ 23:44:00
Postat av: OT

Aj, aj, Ayn Rand ännu en islamofob av stora mått!Ayn Rand on Israel and the Middle East: http://www.youtube.com/watch?v=2uHSv1asFvU

2011-07-14 @ 00:13:41
Postat av: Magentan

Fortsättning på Gudmundsons ledare "Ge inga bidrag till hatet"Nu har även EU-minister tillika demokratiminister Birgitta-"Avskaffa-Sverige"-Ohlsson sällat sig till kritikerna mot Ungdomsstyrelsen. Hon påstår sig vara "besviken".Det har redan inkommit många bra och sanningsenliga kommentarer till artikeln. Nedan citerar jag en av dem:Citat från signaturen "dahlem":

"Herre du milde, vad Birgitta Ohlsson svamlar!

Hon sitter alltså som demokratiminister, och nu påstår hon sig inte ha en aning om pengamyglet, som har pågått rakt framför ögonen på henne!

Kan man hitta bättre skäl för avsked på grått papper, än Ohlssons blinda dumhet?

De vassa och oberoende nätmedierna, har gång på gång avslöjat högst egendomliga pengatransaktioner från regeringen till tvivelaktiga politiska grupper. Det har till och med avslöjats, att även fackföreningsrörelsen är med och stödjer dessa grupper.

Och nu vill Birgitta Ohlsson inbilla sina väljare, "att jag är ledsen och

besviken, men jag hade inte en aaaning om ungdomsstyrelsens agerande"! Och det värsta av allt, Reinfeldt springer som vanligt och

gömmer sig, ingen skit får stänka på den store statsmannen!"http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/birgitta-ohlsson-jag-blir-oerhort-besviken_6318496.svd

2011-07-14 @ 11:41:29
Postat av: Inge Sandén

Snart ser vi en förening av PK-iter,som heter "vi visste inte vi förstod inte.

Birgitta och Wanja kan ju bli de första medlemmarna.

Efter Per Gudmundsson avslöjande artikel om hur isalmisterna lurat skjortan av islamkramarna i Ungdomsstyrelsen hörs nu samma uttalanden som nazistkramarna ropade i kör,när Adolf blev avslöjad,"vi visste inte,vi förstod inte.

Vidare är det som så att orsaken till att islamisterna fått härja fritt i vårt land utan motstånd är,att de är smartare än både Adolf och Stalin,då de upphöjt sin totalitära lära till en religion.

När Gudmundsson med sin artikel visar att sanningen är på väg att hinna ikapp lögnen hör vi åter samma rop nu av islamkramarna "vi visste inte vi förstod inte att i vårt religionsfria land predikades hat mot landet och urbefolkningens snällism var ingen religion eller lära likt de andra ismerna

2011-07-14 @ 13:57:34
Postat av: OT

@Inge Sandén: "vi visste inte vi förstod inte"Passar då bra att de säger, Jävlaranamma - vi har satsat på "Fel häst": http://www.youtube.com/watch?v=QkK5bZls4ac

2011-07-15 @ 00:06:33
Postat av: Danne

Vem är det som släppt in muslimerna? Vem är det som jagat iväg miljontals araber från MÖ? Jo, det är judarna.Det är judarna som ligger bakom och som driver på massinvandringen. Vilka är det som driver på att muslimer skall få bygga mos´keer? Jo judarna.År 1965 ändrades amerikas invandringslag och vilka låg bakom? Jo judarna. ´Detta går att bevisa med ENBART judiska källor. Faktum är att judarna skryter med att det är de som ligger bakom massinvandringsidiotin.Gå till Broder Natahn, en för detta jude. Det han inte vet om judarna är antagligen inte värt att veta.Real Jew News c-m2011-07-17 @ 15:50:36
Postat av: Anonym

JEWS OF THE COMMUNIST RULE IN RUSSIA"With the rise of the Soviet regime...never has the world witnessed such a spectacular change of front on the part of a great state toward Jews...The State which previously did not employ any Jews at all, now employs in White Russia 61% Jewish Officials...A Jew is commander in chief of the Ukrainian Army; a Jew is President of the State Bank; Jews occupy almost all important ambassadorial positions of the Soviet Union; the universities, professions, judiciary and administration, have now a greater percentage of Jews than any other nationality.Anti-Semitism has been declared a state offense, and is punished as counter-revolution. Opinion Magazine (Dec. 1933)http://www.wake-up-america.net/jews_and_communism.htm2011-07-17 @ 23:56:17
Postat av: Anonym

The Bolsheviks had promised to give the workers the industries, mines, etc., and to make them 'masters of the country.' In reality, never has the working class suffered such privations as those brought about by the so-called epoch of 'socialization.'<b>In place of the former capitalists a new 'bourgeoisie' has been formed, composed of 100 percent Jews.</b>Only an insignificant number of former Jewish capitalists left Russia after the storm of the Revolution.All the other Jews residing in Russia enjoy the special protection of Stalin's most intimate adviser, the Jew Lazare Kaganovitch. All the big industries and factories, war products, railways, big and small trading, are virtually and effectively in the hands of Jews, while the working class figures only in the abstract as the 'patroness of economy.'The wives and families of Jews possess luxurious cars and country houses, spend the summer in the best climatic or bathing resorts in the Crimea and Caucasus, are dressed in costly Astrakhan coats; they wear jewels, gold bracelets and rings, send to Paris for their clothes and articles of luxury. Meanwhile the laborer, deluded by the revolution, drags on a famished existence...The Bolsheviks had promised the peoples of old Russia full liberty and autonomy...I confine myself to the example of the Ukraine. The entire administration, the important posts controlling works in the region, are in the hands of Jews or of men faithfully devoted to Stalin, commissioned expressly from Moscow. The inhabitants of this land once fertile and flourishing suffer from almost permanent famine."(Giornale d'Italia, February 17, 1938, M. Butenko, former Soviet Charge d'Affairs at Bucharest; Free Press (London) March, 1938; The Rulers of Russia, Denis Fahey)2011-07-18 @ 00:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0